Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon jól védett Triffa Ági, továbbra is kritikusan gyenge a jobbszél Kántorral, gyakorlatilag meccsek óta semmi veszélyt nem jelent szinte kapura... a junior válogatott Kolos meg lelátózik, mert az ifibajnokságot akarták megnyerni, de az is úgytûnik elúszott múlt héten a Gyõr elleni bukással. érdekes.
Balog egy félidõt kapott, bár Gorova jobb volt, de Bea se okozott csalódást, igaz a védekezésével nem voltak elégedettek a társai, amit Baros 4 gólja is igazol 😊. Kamper a második félidõben újra pályára került, és lõtt is pár gólt, az NS is kiemelte, jó is volt.
a Halasnál nem játszott a törött csuklójú Herr mellett Petróczi sem, így ifista kapus volt Vörös mögé nevezve, de nem sok lehetõséget kapott. a jövõ évi Fradisták közül, Kocsis igen gyengén játszott, Ilyés elfogadható volt, míg Zsiga mester többször 'felrobbant' a meccsen, csöppet sem volt elégedett játékosai teljesítményével.
a meccs után Mocsai mester és Farkas Andi is lepacsizott a szurkolókkal az utolsó angyalföldi meccsen. (bár remélem Andi marad, de nem tudok róla infot). a meccs elején köszöntötték a régi BEK-gyõztes Vasas játékosait, viszont kissé amiatt hiányérzetünk lehet, hogy a mostani csapatból a számtalan távozó (pl. az évek óta a Vasast szolgáló csapatkapitány Blaskovits) nem kapott legalább egy szál virágot se...
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
De akkor is azt mondom, ahhoz semmi közünk. Nem mellesleg mindig ott állnak a rendõrök, most egy román busz érkezésénél pont nem.
Minket ott rengeteg rendõr védett. (és amúgy abszolút korrektek voltak)
Persze ha azt nézem, még kihalt volt a csarnok környéke, mikor érkeztünk, úgy 4-5 órával meccs elõtt😊)) De már akkor kezdték a rendõrök építeni a kordont a csarnok köré. De tényleg, a kocsmánál már rengegen összegyûltek, kísértek a csarnokig, stb... (a beengedés más, az nem az õ inkorrektségük)
Ehhez képest az õ buszukat simán megtámadják a csarnok elõtt. Szóval na...
De majd Bendõ kijavít ha valamivel nem ért egyet😊))
Debrecenben már annál inkább.
De volt már Halason is. És meg lehetne folytatni. Csak minket szeretnek szerepeltetni.
És nem azt mondom, hogy hírnek kellene lenni, hogy két agyament leoszt egymásnak néhány pofont. Csak mintha nálunk nem lenne jellemzõ az ilyen.
(munkaügyben)
Amúgy próba-szerencse alapon így is elmentem, mondom legalább benézek, de a második félidõ közepénél érkeztem, inkább be sem mentem... (mennem kellett Újpalotára, szóval nem potyára mentem odáig😊
(nyilván nem a Hungárián mentem, mert akkor még úton lennék😊)
Sajnálom, ezt a Vasast és Halat már többet nem láthatom...
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sajnos ember tervez mh. végez! Kaloz már tudja, hogy minden igyekezetem ellenére nem tudtam kimenni a meccsre! De remélem kihelyezett tudosító azért lesz (Stanley, vagy V-Man), Stanleyt megkértem, ha tud informáljon minket! Szerintem jó kis meccs lehetett, mert a Vasas mindíg presztizst csinált a Halas elleni mérkõzésbõl! Kitudja a köv.szezonban, lesz e lehetõségük, nagy csatákat vívni! Sajnos ebben a kérdésben nagyon pesszimista vagyok!
De a hétvégeken, a Fradi meccsein, információim szerint, többen is ott leszünk!
Nem is beszélve V-Man-rõl, aki talán még képeket is készített.😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Remélem valakitõl lesz beszámoló a meccsrõl, aki jelen volt. SZT már nagyon régen járt erre, nem titkolom, hogy rá gondoltam ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
mi meccsünkre meg nem tudom ki lehetett volna helyettük..egyre több meccset kapnak, Dunaferr-Szeged, Veszprém-Szeged, közben Dunaferrnek is vezettek pár meccset, egyik sem sikerült nekik túl jól...
egyszer szívesen elbeszélgetnék velük...csak úgy kiváncsiságból...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Lehet, hogy remekül ismeri a többi szurkolótábort, de a hozzászólása alapján a Fradiét csak nagyon távolról, megkockáztatom: mégis inkább a médiából!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A véleményéhez mindenkinek joga van, lehet vitatkozni vele és érvelni, ha nem értünk vele egyet. Ha pedig valakit nem ismerünk, mert még nem ismert a fórumokon, attól még nem biztos, hogy dillettáns a kérdésben. Valószínûleg a személyes tapasztalatai alapján alkotott véleményt, bár sztem is kissé valóban általánosítva fogalmazta meg. Egyébként az illetõ kb. 8-9 éve rendszeres kézilabda meccsre járó szerte Magyarországon és Európában, volt alkalma látni sok szurkolótábort. Sõt, én tudom, hogy a Fradinak szurkolt jónéhányszor a népligeti csarnokban, pl. a 2000-2001-es és a 2001-2002-es BL sorozatmeccseken. Tehát nem elvakult "Fradigyûlölõ" és nem a sehonnai médiából szerzi az információit. Persze ettõl még a véleménye lehet helytelen mások szemében és sarkított. Mindenkitõl elnézést, hogy ismét elõhoztam a témát (az elmúlt idõszakban a gépem átalakítása miatt nem voltam jelen), de sztem így kerekebb a kép.
De a lényeg a hétvégén is: HAJRÁ KOHÁSZ!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Az érintetteknek meg tényleg jobb lenne felülemelkedni bizonyos dolgokon mindannyiunk érdekében.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
pffffffffffffffff
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Budapest Bank-FTC Cornexi-Alcoa
helyszín: Olimpiai Központ (1101, Budapest Kõbányai út 47/A)
Idõpont: 2007. 05. 19. 16:00
Szint: V. FORDULÓ
Játékvezetõk: Jancsó István, Marczinka Csaba
Versenybírók: Halmai János, Ihász István
Ellenõr: Kanyok József
Gyori Audi ETO KC Dunaferr NK
helyszín: Magvassy Mihály spcs. (9027, Gyõr Kiskút liget )
Idõpont: 2007. 05. 20. 18:00
Szint: V. FORDULÓ
Játékvezetõk: Dobrovits Csaba, Tájok Péter
Versenybírók: Rózsa László, Soós Kálmán dr.
Ellenõr: Ambrus Zoltán
Dunaferr NK Cornexi-Alcoa
helyszín: Dunaferr spcs. (2400, Dunaújváros Eszperantó út 4.)
Idõpont: 2007. 05. 26. 17:00
Szint: VI. FORDULÓ
Játékvezetõk: Horváth Péter, Marton Balázs
Versenybírók:
Ellenõr:
Budapest Bank-FTC Gyori Audi ETO KC
helyszín: Olimpiai Központ (1101, Budapest Kõbányai út 47/A)
Idõpont: 2007. 05. 27. 13:00
Szint: VI. FORDULÓ
Játékvezetõk: Bonifert Ferenc, Oláh Viktor
Versenybírók: Demény Gyula, Hargitai II. Gábor
Ellenõr:
Én a Dunaferr ellen megyek legközelebb, vagyis a hétvégén.. 😊)
Ezt a falakon belül kellett volna tartani, Angyalnak összehozni egy Fábiánné-Janics-Kovács-Angyal fésztufész találkozót egy zárt teremben, ahol addig ki nem jönnek, amíg mindenki mindent tisztáz.
Bármi is történt, a két nõ gyerekes sértõdöttsége miatt nem kallódhat el sem Janics, és nem áldozhatjuk be Fábiánnét sem.
A francba, viselkedjenek már felnõttként és beszéljék meg, kérjenek egymástól bocsánatot!
'A Cornexi elleni meccsen kezdik árulni a Gyõr elleni meccs jegyeit, nincs kapcsolt jegy, de mindenkit biztatnék,hogy a Gyõr elleni jegyét vegye meg MOST, mert hatalmas az érdeklõdés!!!!'
De úgy tûnik csak A Cori elleni meccsel együtt lehet a jegyeket megvenni, vagyis 3000 Ft-ot kellene kiperkálni az FTC szurkolóinak..
ugye elvileg 23-án George MIchael koncert és 27-ig fent maradunk.
Ki jön innen a fórumról?
Egyébként tényleg fantasztikus meccs volt, Puki egy állat, hihetetlen miket véd. Remélem nyer a Veszprém és lesz egy negyedik ki-ki meccs. Bár Szegeden nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy nyerjen ez a Veszprém..
elkeserítõ, h. Lazarov kiválásával milyen gyenge lett a csapat (?) eddig sem voltak figuráink, Csárli vagy Kiro felment bevágta, ha kiléptek rá, bepasszolta...kb. ennyi...Vujinból többet néztem ki...tudom végig ülte a szezont, de Putics is, õ mégis vállalkozott, bátran ment a kapu fele...
a jövõre nézve nem vagyok túl bizakodó, bár a Markovics gyereket jobbnak látom mint Vujint, hátha õ megoldja 😊
na és akkor nõi kézi...megnéztem a Cori-ETO-t, a fehérváriak kapusa fantasztikusat védett 😊 Volt egy szabaddobás variáció, amit ellenünk és az ETO ellen is eladott a Cori, ügyes 😊) Ha tényleg elmegy Sonny 😞, sokat fognak gyengülni beállós poszton a fehérvári csapat -bár hallani eztazt 😄DD
azt meg, h. Róth minek cserélgette ennyit a kapusokat nem értem, azt sem Bokit miért hozta le,hiszen voltak neki szép passzai, más kérdés, h. a társai kihagyták...Bradeanu továbbra is a béka feneke alatt van...nem tudom, h. lesz ebbõl a Népligetben bajnokságnyerés a Gyõrnek...
bár azért még kíváncsi leszek a Fradi-Cori meccsre, hátha tudnak felszabadultan játszani a fehérvári csajok végre egyszer idegenben is...
mindenesetre lehet a HentesKenyeres rigmus nem hoz szerencsét Fehérváron 😄DD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A meccs amúgy egy csemege volt a pártatlan nézõnek, szurkolóként biztos ideggörcsöt kaptam volna <#vigyor>#vigyor>
Amúgy én nagyon félreértékeltem most az erõviszonyokat, azt hittem a veszprémi eredmény csak egy kisiklás volt, de nagyon lesüllyedt az MKB a Pick szintjére, így a 2:0 után nem látok különösebb esélyt, hogy megfordítják, de remélem a következõt azért megnyerik, jó volna minél több döntõmeccset látni <#eljen>#eljen>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!