Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Egy éjszakás felirat volt. Mondtuk is gabi, Gabi, sokba vagy nekünk (pár fröccs lecsúszott közbe😊))))))
DUNAFERR FOREVER!!!
Magyarán az álszentség már olyam magas fokra jutott egyeseknél, hogy felborította azt a bizonyos bilit.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem, nem volt jó poén. Ezt mi, sajnos, nem így éltük meg annakidején. <#shakehead>#shakehead>
Hogy miért, azt mindenki tudhatja, sajnos. <#sir>#sir>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Isthy? vajon a mi kék-fekete mezünknek van jelentése, vagy csupán a hummel miatt ilyen a színe?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ha többet nem játszottatok volna benne, vagy csak a Kohász ellen, akkor hihetõ lenne, hogy a Dunaferrnek szólt! Így ez az eredeti szándék már teljesen elveszett, azóta ez semmi mást nem jelképez, csak a "nagy arcot"!
Nekem - ha hiszed, ha nem - közömbös volt mindaddig, amíg Fehérváron le nem égettétek iszonyatos módon magatokat emiatt. Amíg csak az eredményt tudtam, addig örültem, hogy versenyben maradhattunk. Amikor azt is megtudtam, hogy az "arany"lányokat alázták meg keményen, akkor már vonyítanom is kellett! Tudom, ez nem volt sportszerû, elismerem.
De még mindig elmaradtam sportszerûtlenség szempontjából a mustármezhez képest, ami azt volt hivatott tudatni, hogy "nálunk a pénz, nálunk a hatalom, bármit tehettek, miénk az arany"
A legelsõ alkalom után sokan jelezték a saját szurkolótársaitok is, hogy ez kétélû fegyver, de nem voltatok képesek idõben kivonni a forgalomból!
A pirost mezt azért nem hordták a csajok, h. nekem megkímélve adhassa oda Detti azt. bocs 😄DDDDDDDDDDD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ugyanis én fontosnak tartom a tradiciók tiszteletét,én rühelleném,ha mi is pirosban vagy kékben játszanánk.De tudom,elsõ a PR,meg a kedves szponzor vagy megrendelõ igénye.Ezek a hülye dolgok,mint a hagyományok,a klubszínek,azok olyan eltörlendõ valamik.
Ui.Tõlem játszhattok pirosban is,az ugyanannyira fog zavarni,mint a zaranymez.
Erdeti jelentése a Dunaferrnek szólt, semmi köze a Fradihoz. Mára pedig cseremez lett, olyan, mint pl. a narancs a Barcának. Ezzel együtt amit leírtam nem én találtam ki, hanem a sajtófõnök szájából hangzott el. Mivel nincs rá okom, hogy kételkedjek Cseszi szavában, így hitelt adok mondatainak. Sorry.
Egyébként tényleg nem nagyon emlékszem, hogy játszottunk volna mostanában csak zöldben..
De ha már itt tartunk: mit zavar Téged, Titeket, hogy az ETO milyen színû mezben játszik?! Mert hogy engem zavar, az egy dolog, de engem azért, mert a csapat mostani teljesítménye nem szolgált rá az eredeti jelentéstartalomra, így tényleg csak egy mez. De Téged mit zavar Fradistaként????! Ha én Fradista lennék inkább lenne számomra vörösposztó, mint aranymez. Ti meg jöttök folyamatosan a pitiáner aggódalmaskodásaitokkal..
Hege! Király az új avatarod az ETO fórumban! <#taps>#taps><#worship>#worship>
ON
DUNAFERR FOREVER!!!
Mivel egy Zöld-Fehér klubról van szó, így egyértelmû, hogy a játékvezetõk kikényszerítik egy mustár szín viselését.
Vagy az ETO-nak nincs pénze, hogy egy csupa zöld és egy csupa fehér készlete legyen, amit összesen 4 féleképpen lehet variálni, csak a mustárra telik!?
Felesleges ez a falmelléki duma, régóta mindenki ismeri ennek a mustársárga gúnyának a történetét. Pont te maradtál volna ki belõle ETO szurkoló létedre?
A bírókra kennetek meg egyszerûen méltatlan hozzátok!
Lassan már azt hittem az utóbbi idõben, hogy nem is Dunaferr meccsen vagyok és eltévedtem. Ez a kék-fekete szerelés nagyon eluralkodott a csapatnál, remélem kigyógyulnak belõle és marad a piros és a fehér mez.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szvsz ez az aranymez is tökéletesen beleillik a "Galaktikusságotokba". Ugyanúgy,mint az évenkénti egy-egy PR igazolás.És jövõre meg ugyanez lesz a helyzet nálatok,mint anno a Realnál.Csak nem Zidanes&Pavons lesztek,hanem Görbiczek és Drávaik.
Nem baszogatásból,mert maximum respect a magas szintû utánpótlás-nevelésért,a profi körülményekért,az eredményekért,de sok olyan jel van az utóbbi 1-2évben,ami azt mutatja,hogy elszaladt a paci vezetõi szinten.Plusz a sok "divatmajom" hozzáállása se szimpatikus.
A Harlembe se célszerû "Vissza a négereket Afrikába!" pólóban bemenni.<#nyes>#nyes>
Nekem elég,ha az új album olyan jó lesz,mint az eddigiek.<#taps>#taps>
on
b..iegri b..iegri óóóóóóóóóó
Igen, ez az egyik új számuk. Koncertjeiken rendszeresen játszanak 5-6 számot az új albumról, ami szerintem jobb lesz, mint az eddigiek :-))
Állítólag még 1 hónapot kell rá várni.
on
Remélem a zöld-fehér és az aranycsapat <#hehe>#hehe> nagy barátja,egriviktor lesz a kommentátor.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ha mázlid van, kapsz jegyet a portán, ha nem, akkor megkeresed Maglódit, persze ha sikerül megtalálni, mert állandó mozgásban van!
"Ja és lenne egy olyan kicsit off kérdésem, hogy a Népsatdaionnál illetve az Üllõi út környékén van olyan hely ahol ingyenesen és biztonságosan lehet parkolni?"
Nekem még soha nem volt gondom, a Kismartoni úton a pálya mellett! Ja a biztonság, relatív!
Egyébként nagyon sok jegyet eladtak szombaton a Cori meccsen a döntõre! Az érdeklõdés, nagy!
Ez az új számuk ugye?
A youtube-on csak félig van fent sajnos.
De a szám a szokásos tökéletes <#worship>#worship>
on
"Annyi mindent kéne még elmondanom
Ha nem teszem, talán már nem is lesz rá alkalom
Hogy elmeséljem, hogy milyen jó hogy itt vagyunk
S mint a régi jó barátok egyet mondunk s egyet gondolunk
Mint a villám tépte magányos fenyõ
A vizét vesztett patak, mint az odébb rúgott kõ
Mint a fáradt vándor, ki némán enni kér
Otthont, házat, Hazát, nyugalmat már többé nem remél
Bár a lényeget még nem értheted
Amíg nem éltél nehéz éveket
Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk
Mi egy vérbõl valók vagyunk
Mint a leszakított haldokló virág
Mint az öt millió magyar, akit nem hal a nagyvilág
Mint a porba hullott mag, ki többé nem ered
Ha nem vigyázol ránk olyanok leszünk mi is, nélküled.
Bár a lényeget még nem érthetted
Amíg nem éltél nehéz éveket
Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk
Mi egy vérbõl valók vagyunk!" Ismerõs Arcok - Nélküled
on <#eljen>#eljen>