Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
Az indexes Fradi fórumon Ati07 két jegyet lebegtet a Gyõr elleni Fradimeccsre

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hege eto
Elnézést a gyakorlásért!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
http://www.gyorietokc.hu/components/com_datsogallery/sub_wm.php?src=/www/docs/www.gyorietokc.hu/components/com_datsogallery/img_pictures/2007052020_20070521_2053343223.jpg

Hege eto

Egy éjszakás felirat volt. Mondtuk is gabi, Gabi, sokba vagy nekünk (pár fröccs lecsúszott közbe😊))))))

Isthy
Nem akartam beleszólni, pedig lett volna miért. De ha már te szóba hoztad, akkor én is csatlakozom a véleményedhez. Nagyon sokan nem találták poénosnak közülünk, sõt a kívülállók közül sem. De ez már a múlt, szerintem ne rángassuk újra elõ a hajánál fogva.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Most sem, csak eddig békésen elhallgattam, de már beleúntam abba a sirámba, hogy semmi szín alatt nem akarnátok használni, csak azok a csúnya külsõ körülmények belekényszerítenek...
Magyarán az álszentség már olyam magas fokra jutott egyeseknél, hogy felborította azt a bizonyos bilit.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Õ a PR managered? Látom itt is prezentálsz vele ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ne bosszants! ;-))) Van így is elég bajom vele, pont olyan okok miatt is amikrõl te is írtál.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szerintem nincs semmi jelentõsége és nem hiszem, hogy a Hummel miatt lenne. Tény, hogy sok kék cuccuk van, de nem hiszem, hogy lenne emblematikus szinük vagy szinösszeállításuk. Legalábbis én ilyet még nem olvastam sehol róluk, pedig már nézelõdtem nem keveset, mikor megvettem a Hummel szabadidõruhámat. Egyébként elég régi alapítású cég, 1923-as.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"anno a Dunaferr ellen jó poén volt..."
Nem, nem volt jó poén. Ezt mi, sajnos, nem így éltük meg annakidején. <#shakehead>
Hogy miért, azt mindenki tudhatja, sajnos. <#sir>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Táncos úr érdeme, Õ elküldte, én meg felvállaltam.

Isthy
Igen, idegenben már jó vagy, most kiderül, hogy hazai pályán is mûködik-e a dolog ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Értem ezek csúnya gyõriek behúzták elõle a jegyeket?😊)))))))))

Breki33
nem jöhet a meccsre

tise szívesen mennétek máshova helyette P
Hege eto
Neked meg amúgy mi bajod van? Eddig nem voltál ilyen agreszív😊))))))))

Hege eto
Rosszul emlékszel! Az a "mustársárga" az elsõ bajnoki cím után debütált. Az EHF bukta, meg 25-15 elõtt volt 1 v 2 héttel.

Táncos ETO
Hát én már nem merek semmit írni.. Kérdezd a nálam jobban értesülteket, vannak ilyenek a fórumban.. 😉

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Nem beleszólva a "belügyeitekbe",de kék-fekete?<#wow1>
huhh, lehet én emléxem rosszul, de nem a Cori elleni EHF visszavágó meccsen debütált ez a mez?

Isthy? vajon a mi kék-fekete mezünknek van jelentése, vagy csupán a hummel miatt ilyen a színe?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Neked van igazad, mint mindig.. Nem vitatkozom.

SomogyiG
A hitelt érdemlõ szavú sajtófõnökötök széles vigyor kíséretében adta elõ az óvódásoknak való dumát. A Dunaferr ellen még elment, mint egy "fricska az õsi ellenségnek", s utána mint bajnoknak! (a mustársárga megnevezést nem én találtam ki, még a régi ETO-s honlapra írta be valamelyik szurkolótok a fórumotokba a tradíció sutbadobása miatt)
Ha többet nem játszottatok volna benne, vagy csak a Kohász ellen, akkor hihetõ lenne, hogy a Dunaferrnek szólt! Így ez az eredeti szándék már teljesen elveszett, azóta ez semmi mást nem jelképez, csak a "nagy arcot"!
Nekem - ha hiszed, ha nem - közömbös volt mindaddig, amíg Fehérváron le nem égettétek iszonyatos módon magatokat emiatt. Amíg csak az eredményt tudtam, addig örültem, hogy versenyben maradhattunk. Amikor azt is megtudtam, hogy az "arany"lányokat alázták meg keményen, akkor már vonyítanom is kellett! Tudom, ez nem volt sportszerû, elismerem.
De még mindig elmaradtam sportszerûtlenség szempontjából a mustármezhez képest, ami azt volt hivatott tudatni, hogy "nálunk a pénz, nálunk a hatalom, bármit tehettek, miénk az arany"
A legelsõ alkalom után sokan jelezték a saját szurkolótársaitok is, hogy ez kétélû fegyver, de nem voltatok képesek idõben kivonni a forgalomból!

már a Cori ellen is szerencsét hoztam, és most a visszavágón is az fogok!!!
A pirost mezt azért nem hordták a csajok, h. nekem megkímélve adhassa oda Detti azt. bocs 😄DDDDDDDDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Nem gond,jövõre ezüstmezben játszhattok <#bee1>
Táncos ETO
A piros kevésbé zavarna Bennetek, arra. max azt mondanátok, hogy ronda, vagy ki az ellenfél. Félreértés ne essék, gyõriként nekem sem tetszik ez a gyakori aranymezezés, anno a Dunaferr ellen jó poén volt, de mára már szerintem nem ugyanazt jelenti. Tehát én is azt szeretem, ha a csapat a tradícionális színkombinációban játszik, csak bátorkodtam egy számomra hiteles ember infóját közreadni, illetve azon véleményemnek hangot adni, hogy szerintem vicces sok ellenfél szurkolójának reakciója.. Ennyi és nem több.

Engem zavar a Barcelona narancssárga meze is.Vagy egy piros-kék csapat rózsaszín vagy sárga szerelése.
Ugyanis én fontosnak tartom a tradiciók tiszteletét,én rühelleném,ha mi is pirosban vagy kékben játszanánk.De tudom,elsõ a PR,meg a kedves szponzor vagy megrendelõ igénye.Ezek a hülye dolgok,mint a hagyományok,a klubszínek,azok olyan eltörlendõ valamik.

Ui.Tõlem játszhattok pirosban is,az ugyanannyira fog zavarni,mint a zaranymez.
Táncos ETO
Számítottam kedves reakciódra, eredeti gondolataim között szerepelt, hogy mustársárgát írok kizárólag a Te kedvedért.
Erdeti jelentése a Dunaferrnek szólt, semmi köze a Fradihoz. Mára pedig cseremez lett, olyan, mint pl. a narancs a Barcának. Ezzel együtt amit leírtam nem én találtam ki, hanem a sajtófõnök szájából hangzott el. Mivel nincs rá okom, hogy kételkedjek Cseszi szavában, így hitelt adok mondatainak. Sorry.
Egyébként tényleg nem nagyon emlékszem, hogy játszottunk volna mostanában csak zöldben..
De ha már itt tartunk: mit zavar Téged, Titeket, hogy az ETO milyen színû mezben játszik?! Mert hogy engem zavar, az egy dolog, de engem azért, mert a csapat mostani teljesítménye nem szolgált rá az eredeti jelentéstartalomra, így tényleg csak egy mez. De Téged mit zavar Fradistaként????! Ha én Fradista lennék inkább lenne számomra vörösposztó, mint aranymez. Ti meg jöttök folyamatosan a pitiáner aggódalmaskodásaitokkal..

Isthy
OFF

Hege! Király az új avatarod az ETO fórumban! <#taps><#worship>

ON

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Nna ezt tán nem kellett volna!
Mivel egy Zöld-Fehér klubról van szó, így egyértelmû, hogy a játékvezetõk kikényszerítik egy mustár szín viselését.
Vagy az ETO-nak nincs pénze, hogy egy csupa zöld és egy csupa fehér készlete legyen, amit összesen 4 féleképpen lehet variálni, csak a mustárra telik!?
Felesleges ez a falmelléki duma, régóta mindenki ismeri ennek a mustársárga gúnyának a történetét. Pont te maradtál volna ki belõle ETO szurkoló létedre?
A bírókra kennetek meg egyszerûen méltatlan hozzátok!

Isthy
Akkor mi mit szóljunk?
Lassan már azt hittem az utóbbi idõben, hogy nem is Dunaferr meccsen vagyok és eltévedtem. Ez a kék-fekete szerelés nagyon eluralkodott a csapatnál, remélem kigyógyulnak belõle és marad a piros és a fehér mez.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
<#eljen><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor jöhetsz szombaton ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Nekünk elég szokott lenni egy garnitúra zöld,meg egy fehér.Csak titeket nyomnak el a szegény bírók.
Szvsz ez az aranymez is tökéletesen beleillik a "Galaktikusságotokba". Ugyanúgy,mint az évenkénti egy-egy PR igazolás.És jövõre meg ugyanez lesz a helyzet nálatok,mint anno a Realnál.Csak nem Zidanes&Pavons lesztek,hanem Görbiczek és Drávaik.
Nem baszogatásból,mert maximum respect a magas szintû utánpótlás-nevelésért,a profi körülményekért,az eredményekért,de sok olyan jel van az utóbbi 1-2évben,ami azt mutatja,hogy elszaladt a paci vezetõi szinten.Plusz a sok "divatmajom" hozzáállása se szimpatikus.
Táncos ETO
Nem egyszer a játékvezetõk miatt kellett felvenni az aranyszínû mezt.

Aztán meg bemondanák az M1-en,hogy "technikai" okok miatt a stúdióból közvetítünk.Elvesztettük e.viktor-ral a kapcsolatot.<#mf2>
Hege eto
Valami kiadós pogó ráférne<#mf1>

Hege eto
Erre nem vennék mérget sajnos.

Remélem azért lesz esze az ETO vezetõknek.
A Harlembe se célszerû "Vissza a négereket Afrikába!" pólóban bemenni.<#nyes>
Esetleg meccs elõtt lehetne egy közös szurkolói ankét e.viktorral <#hehe>
off
Nekem elég,ha az új album olyan jó lesz,mint az eddigiek.<#taps>
on
Hege eto
Akkor van sansz egy közös rigmusra?😊))))))) b..i egri, b..iegri ééééééé
b..iegri b..iegri óóóóóóóóóó

Hege eto
Attól tartok szó szerint😊)))))))))

Duby
Köszönöm!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

off
Igen, ez az egyik új számuk. Koncertjeiken rendszeresen játszanak 5-6 számot az új albumról, ami szerintem jobb lesz, mint az eddigiek :-))
Állítólag még 1 hónapot kell rá várni.
on
Vasárnap 12.40 M1.
Remélem a zöld-fehér és az aranycsapat <#hehe> nagy barátja,egriviktor lesz a kommentátor.
Duby
Megeshet az a csúfság, hogy nem közvetíti egyik tévé sem a Fradi-Gyõrt? Nem találom sehol a közvetítést a mûsorokban. <#szomoru1>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Táncos ETO
<#eljen><#taps>

"Esetleg hétközben oda lehet menni és venni (ha van) vagy nem ilyen egyszerû?"

Ha mázlid van, kapsz jegyet a portán, ha nem, akkor megkeresed Maglódit, persze ha sikerül megtalálni, mert állandó mozgásban van!

"Ja és lenne egy olyan kicsit off kérdésem, hogy a Népsatdaionnál illetve az Üllõi út környékén van olyan hely ahol ingyenesen és biztonságosan lehet parkolni?"

Nekem még soha nem volt gondom, a Kismartoni úton a pálya mellett! Ja a biztonság, relatív!
Egyébként nagyon sok jegyet eladtak szombaton a Cori meccsen a döntõre! Az érdeklõdés, nagy!

off
Ez az új számuk ugye?
A youtube-on csak félig van fent sajnos.
De a szám a szokásos tökéletes <#worship>
on
off

"Annyi mindent kéne még elmondanom
Ha nem teszem, talán már nem is lesz rá alkalom
Hogy elmeséljem, hogy milyen jó hogy itt vagyunk
S mint a régi jó barátok egyet mondunk s egyet gondolunk

Mint a villám tépte magányos fenyõ
A vizét vesztett patak, mint az odébb rúgott kõ
Mint a fáradt vándor, ki némán enni kér
Otthont, házat, Hazát, nyugalmat már többé nem remél

Bár a lényeget még nem értheted
Amíg nem éltél nehéz éveket
Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk
Mi egy vérbõl valók vagyunk

Mint a leszakított haldokló virág
Mint az öt millió magyar, akit nem hal a nagyvilág
Mint a porba hullott mag, ki többé nem ered
Ha nem vigyázol ránk olyanok leszünk mi is, nélküled.

Bár a lényeget még nem érthetted
Amíg nem éltél nehéz éveket
Hogy történjen bármi, amíg élünk s meghalunk
Mi egy vérbõl valók vagyunk!" Ismerõs Arcok - Nélküled

on <#eljen>