Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamilyen formában biztosan, gondolom én, laikus szurkoló.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
életem egyik legszarabb napja volt az a bizonyos 😞
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Helyes döntés <#eljen>#eljen>
On:
Nem engedik nyerni a Jugoszláv "B"-t(Szeged)
Elég durva már, ami itt megy.. Azt sem tudom már kinek lehet hinni, Janics most miért makacskodik..
On
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
😊)))
Natasa: nem az ultimátumra
ON
Ne feledjük, ma este férfi bajnoki döntõ 4. meccs Szegeden a Sport1 által közvetítve.
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy valszeg van még félrerakva "vészhelyzetre", de hogy arra járó emberke nem kap jegyet, az szerintem biztos...
Egyébként a Slagelse ellen is elfogyott az összes elõvételben.
Jó utat, jó szórakozást és jó szurkolást neked!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem hinném, hogy minden jegyet eladták!!!!
holnap megpróbálok jegyet szerezni a népligetben ha sikerül akkor ott leszünk, ha esetleg vki tud jegyet Gábor és Isthy tudják a telefonszámom.
Mindenkinek jó szurkolást
HAJRÁ MAGYAROK! :]
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Egyébként legyen szabad megjegyeznem: válogatottan jó társaság van itt az SG-n! Köszönet érte. <#worship>#worship> <#taps>#taps>
hasonló vmennyire az iwiw-re de itt mindenkinek saját honlapja van ami
pár kattintással elkészíthetõ, és zenéket, videóka,t képeket oszthat meg bárki vagy akár blog-ot is írhat.
A zenéket számonként full -on lehet egyesével tölteni vagy akár belehallgatni.
Deha már ilyenrõl van szó ajánlom mindenkinek az én oldalamon látható a Lord együttes szekszárdi koncertjérõl származó videót
http://breki1.multiply.com/video
Ugyanitt az audóknál megtalálhatóak legjobb számaik (kivéve új album, de azt meg lehet találni máshol)
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A mez színe mögött nincs tartalom. Na ezért nagyon gáz.
Így hajnal felé kicsit utánanéztem az Ismeretlen Arcoknak, mert bevallom töredelmesen (és ezt most szégyellem..), de nem ismertem õket. Belehallgattam az albumaikba, olvastam verseiket és nagyon tetszett. Azt szeretném kérdezni, hogy ha netán valakinek itt közülünk van Tõlük albuma, zeneszáma, az torrenten, vagy bármilyen más módon megosztaná velem?!
Elõre is köszönöm! 😊
(mostmár kezd derengeni, h. a Cori mezén volt arany felirat az EHF meccsen)
(rád sem ismertem 😉 szép színes lett a fórum 😊)
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Köszönjük a galamblelkû Fradisták nevében,hogy felszólaltál a mustármez ellen<#worship>#worship>
Még azt is ki merték jelenteni, hogy hazai csapatként nekik kellett átöltözni bírói kényszer hatására... - na ez volt az utolsó csepp, s amit Te beírtál, az már kiborította az eddig felgyülemlett ganét...
Megbolondult a fórum? 2 ilyen sorszámû beírás van. Legalábbis most úgy látom én.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!