Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
OFF? Vagy talán érint bennünket?
Valamilyen formában biztosan, gondolom én, laikus szurkoló.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Athletic  Bilbo
nagyon remélem hogy me nem lesz
életem egyik legszarabb napja volt az a bizonyos 😞

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Off:
Helyes döntés <#eljen>
On:

Nem engedik nyerni a Jugoszláv "B"-t(Szeged)
Táncos ETO
Off

Elég durva már, ami itt megy.. Azt sem tudom már kinek lehet hinni, Janics most miért makacskodik..

On

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Duby
OFF
Go Red's!!!
ON
<#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

deja vu
😊)))

Athletic  Bilbo
OFF

FORZA MILAN!!!!!

ON
😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

P e p p e
Isthy beírására írtam! bocs <#circling>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

P e p p e
Érthetõ...sajnálom<#szomoru1>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Isthy
OFF:

Natasa: nem az ultimátumra

ON

Ne feledjük, ma este férfi bajnoki döntõ 4. meccs Szegeden a Sport1 által közvetítve.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hidd csak el, nem olyan baj az...😊
Amúgy valszeg van még félrerakva "vészhelyzetre", de hogy arra járó emberke nem kap jegyet, az szerintem biztos...
Egyébként a Slagelse ellen is elfogyott az összes elõvételben.

Isthy
Majd megpróbálunk viselkedni ;-)))

Jó utat, jó szórakozást és jó szurkolást neked!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyetértek a topicra vonatkozó megállapításoddal, remélem így is marad.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Bizony ez így van! ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy is maradt, sztem teljesen egyszerre írtunk Gáborral és nem tudta kezelni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
OFF

Holnap délután adott a lehetõség rendezni a dolgokat

Angyal marad

ON

DUNAFERR FOREVER!!!

Tényleg nincs jegy FTC-Gyõr meccsre<#conf>????, éppen Pesten leszek.
Nem hinném, hogy minden jegyet eladták!!!!
Breki33
akkor egy hétig nem leszek gépközelben addig viselkedjetek P

holnap megpróbálok jegyet szerezni a népligetben ha sikerül akkor ott leszünk, ha esetleg vki tud jegyet Gábor és Isthy tudják a telefonszámom.

Mindenkinek jó szurkolást
P e p p e
Élõben mennyivel jobb!!!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Táncos ETO
Hátborzongatóan jó ez az Ismerõs Arcok, kiráz a hideg is.. Köszi!

VMan

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
ahogy gondolod 😊)))))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Erre a topicra gondoltam. 😊

Breki33
mármint ebben a topicban

mert vannak azért érdekes témák
Táncos ETO
Köszi, már meg is találtam a honlapjukat, ha lesz egy kis idõm azt is átböngészem!<#wink>

P e p p e
Ez tény!<#kacsint>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Táncos ETO
Köszönöm szépen mindenkinek a segítõ jószándékát, ha minden igaz, hamarosan én is mûvelõdhetek! <#vigyor2>
Egyébként legyen szabad megjegyeznem: válogatottan jó társaság van itt az SG-n! Köszönet érte. <#worship> <#taps>

P e p p e
Ebben azért kételkednék...<#ejnye1>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

P e p p e
Már amennyi van Nekik! 😊

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

P e p p e
Töménytelen számban találhatók nálam Ismerõs Arcok!<#kacsint>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Breki33
www.multiply.com

hasonló vmennyire az iwiw-re de itt mindenkinek saját honlapja van ami
pár kattintással elkészíthetõ, és zenéket, videóka,t képeket oszthat meg bárki vagy akár blog-ot is írhat.

A zenéket számonként full -on lehet egyesével tölteni vagy akár belehallgatni.

Deha már ilyenrõl van szó ajánlom mindenkinek az én oldalamon látható a Lord együttes szekszárdi koncertjérõl származó videót

http://breki1.multiply.com/video

Ugyanitt az audóknál megtalálhatóak legjobb számaik (kivéve új album, de azt meg lehet találni máshol)
Breki33
Jó reggelt

Sztem a multiply-n találsz
Hege eto
Nekem nincs, csak pár dal amit a honlapjukról töltöttem le. javaolnám még a Romantikus Erõszakot, ha eddig nem ismerted. kellemes rockzene, népzenei motívumokkal, jófajta kecskeduda kísérettel, ami igazán lebegteti az ember lelkét😊)))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Pedig aki ismer az tudja hogy ilyen szittya húzásaim vannak😊)))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Pont nem a ti kedvetekért írtam, hanem ahogy Táncos fogalmazott:
A mez színe mögött nincs tartalom. Na ezért nagyon gáz.

Táncos ETO
Kedves Topictársak!

Így hajnal felé kicsit utánanéztem az Ismeretlen Arcoknak, mert bevallom töredelmesen (és ezt most szégyellem..), de nem ismertem õket. Belehallgattam az albumaikba, olvastam verseiket és nagyon tetszett. Azt szeretném kérdezni, hogy ha netán valakinek itt közülünk van Tõlük albuma, zeneszáma, az torrenten, vagy bármilyen más módon megosztaná velem?!

Elõre is köszönöm! 😊

hmmm, akkor rossz a memóriám, nem rémlik a mez története, akkor biztos felháborított, de annyira nem kavarhatott fel, ha már azt sem tudom mikortól van ilyen rajtatok...😊 nekem is mustár inkább mint arany 😊
(mostmár kezd derengeni, h. a Cori mezén volt arany felirat az EHF meccsen)
(rád sem ismertem 😉 szép színes lett a fórum 😊)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Pffffff!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
már eladta..........
Breki33
oké már írtam is neki

köszi

akkor más módon már nemis lehet ha jól olvasom
SomogyiG
Igen, és remélem, hogy nem a Ceglédi bemutatómeccsrõl van szó! Kérdezz rá szerintem, s akkor azonnal eldõl, s még szerencséd is lehet a korai jelentkezéssel.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Az ETO "ellenségei" megint kitettek magukért.<#taps>
Köszönjük a galamblelkû Fradisták nevében,hogy felszólaltál a mustármez ellen<#worship>
Táncos ETO
Nézd Gábor! Baromira nem tetszik nekem sem, hogy mi a francnak játszunk még ebben az aranyszínû (nekem azért hadd legyen az..😉 mezben, de szerintem túl nagy jelentõséget tulajdonítotok neki. Szerintem ez már inkább csak egy cseremez, nem ér annyit, hogy ezen az ellenfél idegeskedjen. Engem sokkal inkább idegesít, hogy az elmúlt hetekben tartalom nem volt mögötte. Nem a játékosok választották, e tekintetben nem mondhatjuk, hogy nagyképûek lennének. A játékokat látva már talán inkább és az a nagyobbik baj.. Részemrõl lezárom ezt a hülye vitát! <#falbav>

SomogyiG
Nem is Rád vonatkozott ez, hanem arra a 10-15 beírásra - köztük legalább 2-3 Cseszié - akik mindig a bírókra és egyéb külsõ körülményekre kenték, hogy miért éppen ebben játszanak'
Még azt is ki merték jelenteni, hogy hazai csapatként nekik kellett átöltözni bírói kényszer hatására... - na ez volt az utolsó csepp, s amit Te beírtál, az már kiborította az eddig felgyülemlett ganét...

Breki33
mármint hogy árulja?

hivatalosan már elfogyott?
kaloz174
Ezt egyébként Isthy beírására szántam válaszként. (#34552)

Megbolondult a fórum? 2 ilyen sorszámû beírás van. Legalábbis most úgy látom én.

SomogyiG
Végül is semmi más baj nincs vele, mint az, hogy egy olyan jelkép, ami sportszerûtlen! Nem csak hiányzik belõle az ellenfél tisztelete, hanem még hivalkodik is ezzel a hiányosságával, azaz az ellenfél lebecsülésével!

Táncos ETO
Nem voltam álszent, leírtam amit hallottam, amennyiben van rá mód és lehetõség..

kaloz174
Ma is nagyon fáj, ezért nem tudtam megállni szó nélkül.😞 De tényleg lépjünk túl azon a részén, amin túl lehet, egyetértek.