Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg hétközben oda lehet menni és venni (ha van) vagy nem ilyen egyszerû?
Ja és lenne egy olyan kicsit off kérdésem, hogy a Népsatdaionnál illetve az Üllõi út környékén van olyan hely ahol ingyenesen és biztonságosan lehet parkolni?
Lehet naív kérdés P
Üzlet lett a sport,és az ilyen szentimentális dolgok meg csak rontják a profitmaximalizálást,és ugye még PR szempontok is vannak.<#levele>#levele>
Nyomatékosan megjegyzem, hogy nem az ETO-Szurkolók érzelmeit szeretném sérteni!!!!!!
De ezek a nyilatkozatok kicsit piszkálják a sportszerûségbe vetett hitemet, még akkor is ha az érintettek szempontjából, lehet, hogy igazak!
Én azt mondom, hogy Vasárnap GYÕZZÖN A JOBB CSAPAT!!!! Én ott leszek, és a GÕRT is megfogom tapsolni ha BAJNOK lesz, mert ott a helyem a Népligetben!!
HAJRÁ MAGYAR KÉZILABDA!!!!!!
Gyõr, 2200 nézõ
Vezette: Dobrovits, Tályog<#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#nyes>#nyes>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Engem kezd már idegesíteni. Mire föl? Akkora királyok nem vagyunk, ezt ebben a szezonban már számtalanszor bizonyítottuk.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
"Mobilpress" 😊
Én azt hiszem, a kettõ között van az igazság, legalábbis az én véleményem szerint. Igazából azonban nagyon nem esett jól, hogy semmi esélyünk sem volt.<#rolleyes>#rolleyes>
Gratulálok a gyõzelemhez! <#taps>#taps>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Veszprém-Szeged 39:26 😊
mennyivel másabb meccs volt mint a szenvedõs elsõ, vagy a szegedi meccs... ez a csapatunk!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Galaktikusok<#bee1>#bee1>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Nagyon sima meccs volt végig, a Ladának 1 percig sem volt esélye. Miután közétette a 10-et a Slagelse, már nem nagyon erõltette, egyre több lehetõséget kaptak a cseréik.
DUNAFERR FOREVER!!!
Igen, de ez ugyanúgy érvényes az én csapatomra is.😊))))
Leganger megint nagyot alakít, 60 % fölött véd. A Slagelse nem játszik nagyon jól, sokat rontanak támadásban. Viszont védekezésben ismét jók, persze Legangerrel az élen. A Lada nem tud egyelõre mit kezdeni az ellenfél védekezésével, sokszor kényszerítik õket hibára.
Sok a kiállítás, már mindkét csapat volt kettõs emberelõnyben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sima hazai gyõzelem, a szünet után is ugyanaz jellemezte a játékunkat, mint az elsõ félidõben. Így esélyünk sem volt normális eredmény elérésére.
Szombaton nyerni kell és megszerezni a bronzérmet, ez a realitás.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnos hozzuk a szokásos gyenge formánkat középen a védekezésben és támadásban is sok az esetleges megoldás. Egyelõre Irát tudom csak kiemelni a csapatból, aki viszonylag jó teljesítményt nyújt.
Meglepõdve láttam, hogy eszünkbe jutott, hogy milyen mezben is kéne nekünk alapvetõen játszani...
DUNAFERR FOREVER!!!
A Zvezda nagyon elverte az Ikastot 32-22-re, ez azért számomra kisebbfajta meglepetés. Kíváncsi vagyok mire lesznek képesek jövõre a BL-ben Trefilovék.
Most pedig HAJRÁ KOHÁSZ!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Bodzavirág Fesztivál
Szabad élet szabad madár.
Szabad élet , szabad madár,Jajj de szép ki szabadon jár...
Járnék én is, ha járhatnék.
Járnék én is, ha járhatnék..
Járnék én is ha járhatnék, Hazámban, ha szabad lennék.....
VESSZEN KI ÁRULÓ VOLT! VESSZEN KI MEGALKUVÓ VOLT!
Kérjük azonnal cserélje le izraeli zászlóra vagy dávid-csillagra.Esetleg egy kék madárra <#nyes>#nyes>
<#worship>#worship>
ÁLMODJ KIRÁLYLÁNY......
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
meg a mai veszprémi és újvárosi gyõzelemet nektek ajánlom 😉)))))))))
Mivel ez egy sportszerû topic, Brekitõl, kikapunk, ha megszegjük a szabályokat. Ezért hoztam nektek bodzát.
Sajnos, még várni kell, hogy ihatóvá váljon. Türelem bodzát terem. Addig is kedves egészségetekre, kedves ffi társak! (Nem mondom meg házigazdánknak, hogy a pohárban jófajta szexárdi rozé van.😊)<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
[email protected]