Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
én megkértem Gábort segítsen szerzni kettõt

Esetleg hétközben oda lehet menni és venni (ha van) vagy nem ilyen egyszerû?

Ja és lenne egy olyan kicsit off kérdésem, hogy a Népsatdaionnál illetve az Üllõi út környékén van olyan hely ahol ingyenesen és biztonságosan lehet parkolni?

Lehet naív kérdés P
igen!

Függetlenül tõletek,a sportban sokfelé jelen van (talán cél?) az az akarat,hogy a tradiciók eltünjenek,a klubszínektõl kezdve a sportszerûségen át,az elvekig.
Üzlet lett a sport,és az ilyen szentimentális dolgok meg csak rontják a profitmaximalizálást,és ugye még PR szempontok is vannak.<#levele>
Breki33
vettél már jegyet?

szedjük már össze akkor, hogy ki jön remélem énis eljutok
Most hallottam Róth Kálmán nyilatkozatát, a Petõfi rádióban, és bizony az az érzésem, hogy Kálmán a pillanatnyi hangulatának megfelelõen nyilatkozik! Ha a csapat nem nyer akkor katasztrófa, meg büntetés, ha nyer akkor minden oké, és id:riporter: "gála elõadást produkáll", válasz: "igen ez így van, és a Népligetben sem lesz gond" id.vége! (D.ferr meccs után). Én mint Fradi szimpatizáns azért egy kis esélyt adnék az ellenfélnek is! Nekem ha nem bajnok a Gyõr, akkor büntetés jár érte kijelentés is egy kicsit lekezelõ!
Nyomatékosan megjegyzem, hogy nem az ETO-Szurkolók érzelmeit szeretném sérteni!!!!!!
De ezek a nyilatkozatok kicsit piszkálják a sportszerûségbe vetett hitemet, még akkor is ha az érintettek szempontjából, lehet, hogy igazak!
Én azt mondom, hogy Vasárnap GYÕZZÖN A JOBB CSAPAT!!!! Én ott leszek, és a GÕRT is megfogom tapsolni ha BAJNOK lesz, mert ott a helyem a Népligetben!!

HAJRÁ MAGYAR KÉZILABDA!!!!!!

Hát nem mondom, hogy nagyon népszerû az ETO most a Népligetben, de ha eljöttök arany mezben és még nyertek is, az odabaszna😊))))))))))

Hege eto
Gyõri Audi ETO KC - Dunaferr NK 30-22 (17-12)
Gyõr, 2200 nézõ
Vezette: Dobrovits, Tályog<#mf1><#wow1><#nyes>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Kurvára remélem hogy a bajnoki döntõn nem aranymezben játszunk........
Engem kezd már idegesíteni. Mire föl? Akkora királyok nem vagyunk, ezt ebben a szezonban már számtalanszor bizonyítottuk.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Van akinek más volt a véleménye:

"Mobilpress" 😊

Én azt hiszem, a kettõ között van az igazság, legalábbis az én véleményem szerint. Igazából azonban nagyon nem esett jól, hogy semmi esélyünk sem volt.<#rolleyes>
Gratulálok a gyõzelemhez! <#taps>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Úgy látszik mostmár szerencsét hozok a csapataimnak 😊
Veszprém-Szeged 39:26 😊
mennyivel másabb meccs volt mint a szenvedõs elsõ, vagy a szegedi meccs... ez a csapatunk!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

A zöld-fehér már kezd snassz lenni felétek.
Galaktikusok<#bee1>
Táncos ETO
Gyengék voltunk ma is. Sajnos.. Én nem értem Görbét. Minek alázni, amikor simán sem megy be?! Mondjuk azok a "máshova nézek, máshova passzolok" megmozdulásai gyönyörûek voltak. 😊 Kálmánt sem teljesen értem. Alig cserélt, Temesék megint csak pár percet kaptak. Pedig lett volna kit lecserélni.. Sajnos a hangulat sem volt az igazi, valahogy punnyadt volt mindenki. Gyõztünk, most ez a lényeg. De szerintem ez a teljesítmény a Fradi ellen kevés lesz. Hajrá ETO!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Slagelse-Lada 32-24

Nagyon sima meccs volt végig, a Ladának 1 percig sem volt esélye. Miután közétette a 10-et a Slagelse, már nem nagyon erõltette, egyre több lehetõséget kaptak a cseréik.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
"Meglepõdve láttam, hogy eszünkbe jutott, hogy milyen mezben is kéne nekünk alapvetõen játszani... "

Igen, de ez ugyanúgy érvényes az én csapatomra is.😊))))

Isthy
Félidõben: Slagelse-Lada 16-8

Leganger megint nagyot alakít, 60 % fölött véd. A Slagelse nem játszik nagyon jól, sokat rontanak támadásban. Viszont védekezésben ismét jók, persze Legangerrel az élen. A Lada nem tud egyelõre mit kezdeni az ellenfél védekezésével, sokszor kényszerítik õket hibára.
Sok a kiállítás, már mindkét csapat volt kettõs emberelõnyben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
ETO-Dunaferr 30-22

Sima hazai gyõzelem, a szünet után is ugyanaz jellemezte a játékunkat, mint az elsõ félidõben. Így esélyünk sem volt normális eredmény elérésére.
Szombaton nyerni kell és megszerezni a bronzérmet, ez a realitás.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
ETO-Dunaferr 17-12

Sajnos hozzuk a szokásos gyenge formánkat középen a védekezésben és támadásban is sok az esetleges megoldás. Egyelõre Irát tudom csak kiemelni a csapatból, aki viszonylag jó teljesítményt nyújt.

Meglepõdve láttam, hogy eszünkbe jutott, hogy milyen mezben is kéne nekünk alapvetõen játszani...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Franc kivan! Piga 3. kapufája 5 perc alatt, 11-5 az ETO-nak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Viszatérve a kézihez (a hétvégéi kajak-kenuzásom után), gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez és BL-be jutáshoz!

A Zvezda nagyon elverte az Ikastot 32-22-re, ez azért számomra kisebbfajta meglepetés. Kíváncsi vagyok mire lesznek képesek jövõre a BL-ben Trefilovék.

Most pedig HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mi volt itt? NEMZETI OFFOLÁS? ;-))))

DUNAFERR FOREVER!!!

Ismerõs (arcok).<#eljen>
kaloz174

Hege eto
http://

Táncos ETO
Ajjaj.. Brekitõl tényleg lehet kapunk szóbeli, akarom mondani írásbeli figyelmeztetést, már nagyon off vagyunk.. 😊)

Hege eto
Hidegen fújnak a szelek.....

Hege eto
"SZabad élet, szabad madár.
Szabad élet szabad madár.
Szabad élet , szabad madár,Jajj de szép ki szabadon jár...

Járnék én is, ha járhatnék.
Járnék én is, ha járhatnék..
Járnék én is ha járhatnék, Hazámban, ha szabad lennék.....

Jártam,csak az azóta elfogyasztott sörök,borok,becherovkák stb sajnos elpusztították azokat az agysejtjeimet,amelyek ezt a fontos információt tárolták.<#nyes>
Hege eto
Mi az hogy? nagyonis! Lecserélem che gevarára (vagy a fasz tudja hogy írják a tömeg gyilkos gyáva féreg nevét)
VESSZEN KI ÁRULÓ VOLT! VESSZEN KI MEGALKUVÓ VOLT!

Táncos ETO
Az rabmadár, nem jártál földrajz/biológia órára?! <#hehe>

Megnéztem én is,csúnya irredenta,fasiszta,kirekesztõ kép.<#taps>
Kérjük azonnal cserélje le izraeli zászlóra vagy dávid-csillagra.Esetleg egy kék madárra <#nyes>
Hallottam ezt a szép és igaz számot,bár a videót most láttam elõszõr.
<#worship>
Táncos ETO
Na megnéztem, tényleg jól mutat! Kicsit a magaménak is érzem.. <#mf1>

Hege eto
Egész jó lett a profilom😊)))))

Hege eto
"és újvárosi gyõzelemet nektek ajánlom 😉)))))))))"

ÁLMODJ KIRÁLYLÁNY......

Hege eto
megjött köszi! 😊)))))

Táncos ETO
Szégyen gyalázat! A medve bõrére elõre inni meg pláne.. 😉

persze tegnap 😄D

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

figyelmeztetés után köszönteni már álszentség lenne részemrõl, fogalmam sem volt milyen nap van ma, csak azt láttam, h. ivó , ittam is, akkor így utólag mondjuk h. a ti egészségetekre is 😄DD
meg a mai veszprémi és újvárosi gyõzelemet nektek ajánlom 😉)))))))))

Táncos ETO
Köszönjük! Tudtam, hogy Rád számíthatunk.. 😉

kaloz174
Most van 1 percem, hogy sajnáljalak benneteket!<#nyes>

Mivel ez egy sportszerû topic, Brekitõl, kikapunk, ha megszegjük a szabályokat. Ezért hoztam nektek bodzát.

Sajnos, még várni kell, hogy ihatóvá váljon. Türelem bodzát terem. Addig is kedves egészségetekre, kedves ffi társak! (Nem mondom meg házigazdánknak, hogy a pohárban jófajta szexárdi rozé van.😊)<#pias><#pias><#pias>

Táncos ETO
Elküldtem Hege.

Táncos ETO
oks. 😊

Táncos ETO
Van több is, küldök akkor nagyobbakat is! 😊

Hege eto
Látszik simán, de ne offoljunk😊)))))

Táncos ETO
Csak egyetlen ok, amiért nem tettem ki: nem akarok provokálni és azt sem akarom, hogy bárki emiatt beszóljon..

Hege eto
Küld csak el nekem! majd én felteszem, úgyis agresszív kissebbség és ellenség vagyok 😊)))))))).
[email protected]

Táncos ETO
Ja és egyébként az egy 56'-os lyukas zászló, csak nem látszik.. 😉

Hege eto
Hiba volt😊)))))))

Táncos ETO
Nagyon durva és egyben elkeserítõen igaz is..

Táncos ETO
😊)) Gondolkodtam egy másikon is, azon is rajta van a trikolór, csak a háttérben Nagy-Magyarország feszít.. Aztán inkább elvetettem..