Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Legyen úgy! <#eljen>
Viszont az nagyon jó lenne, ha a pályán mutatott teljesítmény maradna a döntõ szempont.
Figyelve az "új" edzõ fiúknál végzett munkáját, én úgy gondolom, ez így lesz.
Másrészt meg: õrizzük meg értékeinket. (ÖTYE lelkem hagyománytisztelõ, mint, mint elég széles körben ismert talán.😊) Különlegesen jól esik, amikor Pigát látom régi formájában végigszáguldani a pályán. Pl. az KP egyik érdeme, hogy neki támadó feladatokat is adott. Még akkor is, ha kicsit kényszer szülte megoldás ez. <#taps>
Sajnos viszont érthetetlen számomra, amikor fiatal játékostól langyos játékot tapasztalok, pedig mennie kellene - kora miatt(?) - ezerrel.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Egy idézõjeles becenévvel már utaltam rá én is a #34650-ben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Õri?

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Vili a fiatal férficsapattal bizonyítottt és a mostanában a fiatalodás útjára lépett nõi csapatnak ez jó elõjel lehet ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ejnye, te kis kötekedõ! <#ejnye1><#vigyor>
Amúgy valóban többször is szóltak információk arról, hogy az edzések érdekes mederben folynak és itt nem csak a fizikai dolgok erõltetésére gondolok, bár következményként összefüggésben voltak azzal is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Meglepõ, mert a belsõ problémákról mi nem sokat tudhatunk. Nem az eredményesség a baj-bár szerintem az Elda meccset csakis õ cseszte el-hanem azzal, hogy mivel a kedves keresztlánya itt van/volt, így a csapat kicsit elégedetlen volt, amit ugye nem lehete hangoztatni, valamit az edzések inkább arról szóltak, ki tud kinyomni 100 kilót.....
Isthy
Talán lehet, hogy kaphatott volna több idõt is a bizonyításra, de ha a csapatnak nem tetszik a dolog, akkor nagyon nehéz dolga lett volna. Amúgy meg nem éppen a meccselés mûvésze, ezt több mérkõzésen is tapasztalhattuk. Meg ugye az, hogy Detti emberfogásos dolgára semmilyen normális megoldást nem talált meccseken keresztül, plusz érthetetlen cserék stb.

DUNAFERR FOREVER!!!

Lehet jó edzõ, csak az edzésmódszerei nem megfelelõek. Összekeveri a lányokat a fiúkkal <#pardon1>
Mellesleg eljött Szegedrõl és bajnok lett a Pick (na jó, ez már csak kötekedés részemrõl)
kaloz174
Mindenesetre kicsit meglepõ fejlemény, mert elég rövid idõt kapott Kovács Péter a bizonyításra. Az elsõ reakciók a csapat részérõl még kedvezõek voltak vele kapcsolatban.
Viszont Imre Vilmos mindig nagyon szimpatikus sportembernek tûnt. Remélem, ez egy eredményes váltás lesz. Tulajdonképpen, kis idõeltolódással ugyan, de Dunaferren belül megvalósult a helycserés támadás.😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Ha a csapat tagjai is így akarták, akkor bizonyos szempontból biztos jobb lesz. Én még kíváncsian várom, hogy mire jutnak játékosügyben a tárgyalások, milyen kerettel kell majd dolgoznia. Azért "fék" nélkül talán könyebben megy majd neki és a csapatnak. <#ravasz1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
lehet nem értek hozzá, de nekem Kovács P. egy jó edzõ.......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
A Magyar helyzetbõl kiindulva a bajnoki II helyezett csapat helyében simán a KEK-et választanám és hagynám ezt a "selejtezõ csoportot" annak aki kér belõle. Induljon a bajnok a fõtáblán, a második meg verje szét a Kek-et😊)))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Én is nagyon remélem, meg azt is, hogy nem 1 éves lesz a további szereplés az élvonalban az anyagiak miatt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Olyan simán elaludtam alatta mint az NBI-es meccsek alatt......

Természetesen nekem az jó, ami a csajoknak jó!!!
Athletic  Bilbo
a lányok nagyon szerették volna ha Vili bá lenne az edzõ.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Tegnap szerzõdést bontottak kovács Péterrel, a Dunaferr NK vezetõedzõjével. Tudakozódtam és nem az eredmény miatt történt a felmondás, hanem a csapatot nem megfelelõ edzésmunkával készítette fel a mérkõzésekre. Sokkal többet fektetett az erõnléti edzésekre, sõt talán túl sokat is.

Utóda Imre Vilmos lett.

Majd meglátjuk mennyire lesz ez jó nekünk....
Egy kis öröm az ürömben.
Azért remélem nem pofozógép lesz a halasi csapat.
Isthy
Van szerencsére jobb hír is mostanában: a Kiskunhalasnak sikerült biztosítani a jövõ évi NB I-es induláshoz szükséges anyagiakat. Igaz, jelentõsen kevesebb áll rendelkezésükre és ez a kereten is meg fog látszani, de legalább indulnak és játszanak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, ez is az egyik komoly probléma, mivel a második körös csoportküzdelmek (legjobb 8 között) március 15-16-ig tartanak, áprilisban meg elõdöntõk, majd utána döntõ. Pontosan az olimpiai kvalifikációk idõszakában illetve az azokra történõ felkészülés idejében.

Van még egy másik komoly probléma is, a decemberi szokásos világverseny, ami most a VB lesz (olimpiára szintén kvalifikál és kvali torna rendezési lehetõségrõl dönt). Az elsõ körös csoportküzdelmek (a 12 kiemelt + a 4 bejutó) 2007. október 17-18-tól 2008. január 12-13-ig tartanak, ez eddig nem volt. Plusz 6 meccs minden csapatnak pont a VB felkészülés és az utána lévõ eddig is rövid pihenés idõszakában.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
nekem tetszett mert a Milanra fogadtam <#alien>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Kiváncsi leszek,milyen állapotban lesznek a játékosok az olimpiai selejtezõ idejére.Nehogy megigya egy-két ország a levét ennek az "okos" átszervezésnek.
Isthy
Egyre jobban körvonalazódik a jövõ évi nõi BL lebolonyításának rendszere. A handball.hu-n olvasható a majdnem végleges terv, néhány dolog van már csak hátra.
Ahogy nemrégen már itt is megjegyeztem, az egész nem szól másról, mint az EHF zsebtömésérõl, a csapatok meg le vannak sz*rva szponzorostul, mindenestõl. Nevetséges pénzdíjak, sokkal több meccs, a reklámfelületek bevételeinek elvonása stb. A dánok már bojkottra készülnek, legalábbis szóban, a jövõ évi részvételt illetõen. Anja már korábban is keményen bírálta ezt az irányvonalat az EHF-nél, maximálisan egyetértek a véleményével. Persze mondjuk nekik (dán élcsapatok) van mibõl gazdálkodniuk és mégis háborognak, mit szóljunk akkor mi? Össze kéne fogni az élkluboknak valahogy és egy kicsit megnyirbálni az EHF "szárnypróbálgatásait". Valami hasonló kéne, mint amit a férfiaknál próbálnak az élcsapatok. Persze az sem az igazi, de legalább valami elindult. Sajnos igazából nem sok esélyt látok erre a nõknél, bár ne lenne igazam...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
OFF

Finoman fogalmazva a Milan is ritka sz*r teljesítményt nyújtott, az elsõ félidõben pedig kritikán alulit. Az egész meccs valóban egy szinvonaltalan semmi volt.

ON

Igen, az MKB volt gyengébb az eddigieknél, Lazarov kiválása túl nagy hátrányt jelentett nekik. A Pick sokkal egységesebb csapatnak tûnt, mintha jobban akarták volna ezt a sikert. Kíváncsi vagyok a prof. jövõre mit tud velük kezdeni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én sem ;-)))

HAJRÁ KOHÁSZ!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Amilyen jó kis csata volt a Szeged-Veszprém, olyan f*s volt a Milan-L'pool BLdöntõ. Ilyen lélektelenül lötyögni még sosem láttuk az angolokat. <#conf> Megérdemelték az olaszok, de hogy hogyan sikerülhetett ez ilyen színvonaltalan és 0 iramú meccsre?

A kézire visszatérve továbbra sem hiszem, hogy a Pick-kel különösebb csoda történt volna, inkább a Veszprémnél romlottak el a dolgok elég látványosan. Mocsainak lesz dolga rendesen.
A férfiaknál trónfosztás volt, vajon lesz a csajoknál is? <#ravasz1>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

gratulálok én is a Szegednek, Maticnak fõképpen!
Mezei Ricsinek szép búcsú volt, megérdemelte!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Athletic  Bilbo
Nem haragszom 😊))))))

OFF

FORZA MILAN!!!

ON

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

VMan
jó kis csapat lesz Derecskén.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Én is gratulálok a Szegednek<#taps>
Loki háza táján nagyon mondják, hogy Rácz Emese távozni fog.
Hát nagyon sajnálom<#rinya>, ha elmegy.
Isthy
Gratulálok a Szegednek a bajnoki címhez! <#taps>

Nagyon hiányzott Lazarov a Veszprémbõl a döntõkben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Köszi! 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Félidõben 15-10 a Szegednek.

Eddig nagyon halovány az MKB, nagyot kell javulniuk ha még esélyt akarnak adni maguknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Off

Bizony eljöhet még a lámpavas demokrácia kora

On

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Off

Maximálisan egyetértek! Ne feldkezzünk meg arról sem, hogy a nem kevés hasznukat szinte maradéktalanul viszik ki az országból!<#levele> <#violent>

On

Nemsokára kezdõdik a férfi döntõ 4. meccse Szegeden.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hát én még nem nagyon találkoztam olyan multival aki nem elsõsorban és szinte kizárólagosan ne a pénzt szeretné...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ki tudja, vajon hogyan?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem akarlak elkeseríteni, ugyan a csapból is revans folyik, de nem lesz az ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jó az új képed! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

OFF:
Az ilyen APEHos,munkavédelmis,közterületis stb. csak azokkal bátor meg kemény,akirõl tudja,hogy nincs politikai és/vagy erõs gazdasági kapcsolata,ezért nem tud ártani neki semmilyen módon.
A mellettünk lévõ,a demjánsándorúr által épített "pöttöm" lakóparkba nem jöttek ezek az urak ellenõrizni a dolgokat.Pedig találtak volna vagy 500feketemunkást meg még egyéb hiányosságokat.De biztos nem találták meg a címet.
Nekem is az az érzésem,hogy nagyon hamar,nagyon drasztikus dolgok fognak bekövetkezni.Nehezen lehet majd szabad villanyoszlopot találni egyeseknek
ON:
Hege eto
OFF:
A múltkor a pofám leszakadt. Azt hallottam hogy egyik multi a városban az államtól kapott pénzt(minden alkalmazott ember után az állam fizette a közterhek és a fizetés 50%át 1 évig).
Én miért nem kapok? Én is foglalkoztatok embereket. Sõt ha jól számolom 4 család mgélhetéséért vagyok "felelõs". Nekem csak az iparûzési adó jut, APEH ellenõrzés munkavédelmi ellenõrzés (ez mind büntetés is egyben)
A múltkor a munkavédelmisek bementek egy földmunkás cég irodájába kedélyesen elbeszélgettek átnézték az iratokat, majd beszóltak.
Akkor megbüntetjük önöket 300ezer forintra különbözõ hiányosságok miatt, amennyiben nem tetszik kimegyünk a munkahelyekre is, de akkor 2millió lesz belõle.
Az ember átvette a csekket majd részletfizetést kért amit megkapott.
Ha elszabadul a pokol(már nincs messze) ezeknek az ellenõröknek az élete nem lesz biztonságban, azoktól akiket levettek, ugyanis:
1, erre születni kell. Egészséges értékrendû ember ilyen munkát nem végez.
2,Õk élvezik amit tesznek, folyamatosan a pofádba nevetnek.(kéjjel teszik, a koncért, a kényelmes full extrás munkahelyért)
3,Minimális empátiával sokkal korrektebben lehetne ezt csinálni. 10ezer forint a minimális bírságalap, de 100alatt sehonnan nem mennek el.
Az én szakmámban legalább olyan népszerûek, mint a kormány.
ON:

Hege eto
Inkább a szittya vér

Közben meg adókedvezmény dögivel,az infrastruktúrát a seggük alá tolják,a munkaerõt állami pénzen képzik át stb.
De errõl biztosan tudnak érdekeset mesélni az újvárosiak is.Hankook forever<#levele>
Lehet,hogy a zöld-fehér szín okozza.<#hehe>
Hege eto
Az Audi éves hasznához,bevételéhez képest, tudjátok mi az amit az ETO-ba belerak?
Kb. mint a te zsebedben 10forint......

Hege eto
Egy a fajtánk, hiába vagy Fradista<#eplus2><#eplus2>

Off
Remélem nem csak engem irritál a sok k.ö.c.s.ö.g. multi,akik a többszáz milliárdos adókedvezményeik mellett,egy büdös buznyákot sem fordítanak kultúrára,sportra sötöbö.Olyan szinten visszaállamosítanám õket,hogy ihajcsuhaj.
On
A magyarországi multik tisztelet a kivételnek,szarnak a sportra.
Ezt megmondta a PannonGSM norvég fejese is.
Hege eto
Sajnos ez még semmire sem garancia. Ha véletlenül szeretik a sportot a nagytõkéseik akkor lehet valami remény, ha csak a pénzt akkor minden változatlan marad.

Hege eto
Nekem meg az egyik legszebb, pedig a meccset se láttam, mivel aznap volt Fradi-ETO a népligetben a rájátszás utolsó elõtti fordulója.
Nyernünk kellett a katasztrofális EHF kupa vereség után, hogy maradjon esély a bajnoki döntõre(ami 25-15lett), és nyertünk végig vezetve.(5perc után 2-7volt asszem)
hazafelé jövet a buszon vígadtunk mikor mondták hogy sevcsenkó elqrta a 11est😊)))))))). Szinte mindenki az angoloknak szorított. Volt nagy Anfield road-ozás utána.......