Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz, már Kalóz intézi😊
Jegy nélkül talán még Isthy nélkül is elintézném, de oda nem akarok menni😊))))

Duby
Azon csodálkozom nem találtátok még meg azt a barmot <#boxer><#kuss>
Nagyon bátor a neten...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

szerintem Tilinger többreviheti de majd meglátjuk...igazából nem az MKSZ -Család féle kavarás miatt linkeltem be a cikket, sokkal inkább amiatt, h. vajon nálunk tartalmaz e olyat a szerzõdése, h. mennyi játékidõt kell neki biztosítani...a többi nem extra story, volt és lesz is még hasonló ügy -nem kizárólag a Dunaferrnél, ahogy egyesek be akarják állítani-hogy neveket ne említsek 😄DD

Stanley!

szerintem tuti lesz jegyed, ha nem, Isthy biztos segít bejutni 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
(-szerintem. bocs.)

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
biztos lesz sok jegy. bár az FMH szerint zsúfolt teltház lesz, szerintem ez több, mint optimista jóslás, szerintem jónéhány szék is üresen marad, nem is beszélve az állóhelyekrõl.

akkor már belinkelem a cikket is 😊
Életre, halálra...

Krista bízok bennetek <#alien2>

VMan
hát, azon a fórumon már nem sok értelmes gondolat van így sem sajnos <#szomoru1>

Jó, azért potyára csak nem mennék😉

Isthy
Ha idõben odaérsz talán <#beka3>

Ne már, hogy még a végén találkozunk <#wow1>

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerintem ne gondolkodj! Gyere!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Egyetértek.

Elég "érdekes" lesz a fórumunk jövõre, ha elkezdi majd ott is osztani az észt. Majd figyelünk rá és kezeljük, ha rászolgál.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látom továbbra is szépen elvagytok egymással <#dumcsi><#ejnye1><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én is üdvözlöm õt és remélem azért csak sikerül neki bejutnia valahogy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már az ötlet sem tetszett, hogy miért kell õ nekünk, a cirkusz pedig csak alátámasztotta a véleményemet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Na és a Dferr-Cornexi meccsre lehet holnap jegyet kapni?😊
Nagyon gondolkodom, hogy el kéne menni...

OFF:

Nagyon igaza volt az úriembernek.
Én azt szoktam mondani,hogy egy országban nem lehet elsõdleges az ipar,a mezõgazdaság,a turizmus stb.A legfontosabb az erkölcs.Mert amint te is írtad,egy tönkrement gyárat,egy bezárt iskolát,egy lepusztult utat évek alatt újjá lehet építeni vagy újraindítani,de egy nemzet lepusztított erkölcsének meggyógyításához évtizedek kellenek.
Vagy egy forradalom,és utána 5év diktatúra.

ON:
Hege eto
OFF:
Egy "irányított" pestisjárvány bizony ránkférne.........

A múltkor Apámmal és egy tiszteletre méltó emberrel beszélgettünk. Az úriember mondta:
Az csak egy dolog hogy az ország tönkre van téve gazdaságilag, 5-10év fegyelmezett szorgos munka és talpraáll a mutatvány. Az ország erkölcsileg fetreng a fekáliába(okt23, rendõrökbalhék,privatizációk mindkét párt részérõl!, a kínai piacok feletti szemhunyás a becsületes magyar vállalkozók tönkretétele,a csúszópénzek feketepénzek minden szinten stb) , és az erkölcsi talpraálláshoz évtizedek gondos nevelõmunkája kellene(lásd Horthy-korszak a nyilas hatalom átvételig), nem "ez" a média.
Ez a komolyabbik baj. Ugyanis egézséges erkölcs, és értékrend nélkül
a talpraálláshoz szükséges "fegyelmezett szorgos munka" elképzelhetetlen.

ON:

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
"Francért kell még egy ilyen problémás igazolás"

Az utóbbi idõben soxor elhangzott a Magvassy környékén ez a kérdés......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Sajnálom. Mindenkinek megvan a maga keresztje. Nekünk pl: Avada kedavra-alias 100% Pálinger, kolompár szmeagol; + az idei(média)igazolás....

Duby
Azigen. Jobb lett volna az ilyennel nem kezdeni <#falbav>

Duby
Hát a végére már annyira szövevényes, hogy elvesztettem a fonalat. Francért kell még egy ilyen problémás igazolás. Renink meg szórja a gólokat Szilárdbánál <#shakehead>

VMan
és nem csak egy nickben kell gondolkodni, mikor a megoldást keresitek ki lehet a T-szülõ 😊) legalább 3-4 nickje volt már, amikkel akár párhuzamosan is írt, néha magával beszélgetve <#alien>

hát a megfelelõ csapat fórumát kell olvasgatni csak, ráismer az ember, javaslom az utánpótlás és adott nevû hölgy topicjának olvasását 😄DD

itt nem feltétlenül pénzrõl szólt a dolog...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Arra is tudsz linket adni?
Úgy szeretek megható családregényeket olvasni,ahol a szülõ kizárólag a gyermek testi és lelki épségének megõrzésének érdekében cselekszik.És aki holmi pénzrõl meg erkölcstelenségrõl beszél az valótlant állít.Mennyi <#kocsog> van a kézilabda házatáján <#shakehead>
én inkább az apját nem a mi fórumonkon, remélem nem szokik oda jövõre...mert akkor csúnyákat fogtok tõlem olvasni 😄DD enyhén húúúúúhaaa az apja 😄DDD

SomogyiG
?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Volt nálunk - nem a Fradiról, hanem szûkebb hazámról van szó - egy mesteredzõ, Csanda Istvánnak hívják. Minimum 3 sportágból, de inkább többõl volt meg a mesteredzõ képesítése, és arról vált hirhedtté, hogy bárki munkáját tönkre tudta tenni, s nem létezett olyan keret, amit ki ne tudott volna ejtetni!
Lehet, hogy KP-val ugyanattól tanulták a szakmát?
Egyébként rossz nyelvek szerint a mostani szegedi keret gyengébb, mint amivel az ezüstöket nyerte...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Õt nem akarom a válogatott közelében sem látni.<#banplz>
nyissunk neked egy ilyen topicot? vagy a vertikális és/vagy horizontális elmozdulásról jobban szeretsz publikálni? 😛PPPPPPP

SomogyiG
Õt is apuka, vagy anyuka igazolta át a kedvenc posztjára? Vajon Õ milyen poszton játszott kényszerbõl a kedvence helyett? 😛PPP

jah, Triffa is ezt nyilatkozta 😄DDDDDDDDDDDDDD

SomogyiG
Milyen jó, ha egy szülõ ilyen rendes és korrekt, s semmi más nem lebeg a szeme elõtt, csak a gyermeke töretlen szakmai fejlõdése...

Mintha olvastam volna már ehhez hasonlót...

SomogyiG
Azt hiszem, ezt nélkülük is pontosan lehet tudni! 😊

Más! Breki üdvözöl mindenkit, de jegyet nem tudott venni, mert mind elfogyott! 😞

ne izgulj, nem a fórumon fogom feltenni a kérdésem 😊))

hogy tovább borzoljam a kedélyeket:

Tilinger-ügy

kaloz174
Megtudni? Ott? Valamit? <#boxer> Sok kérdést tettünk fel tavaly, de nem volt senki, aki bevállalta volna nyiltan a válaszokat. <#levele>

azért azt szeretném még megtudni kinek a sara Õri idehozatala..

kaloz174
"Nõi kézilabda: új évad, új edzõ Dunaújvárosban

A Dunaferr nõi kézilabdacsapatának elnöksége úgy döntött, hogy a következõ szezont Kovács Péter vezetõedzõ helyett új szakemberrel kezdi el.
A klub MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a váltást az eredményesebb szereplés érdekében kezdeményezi az egyesület, amely közös megegyezéssel kívánja felbontani a szakember megállapodását.

A dunaújvárosiak a rájátszás utolsó fordulója elõtt a negyedik helyen állnak a bajnokságban."

Isthy
Persze, hogy fiatalodik a csapat, errõl beszéltem, hogy Vilinek az fekszik. Amikor ezt nyilatkozta akkor KP még számított, jövõre már nem.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174

Isthy
Valóban nem õk voltak eredetileg. De mivel nem lesz 5. meccs a férfiaknál, így várható volt, hogy õket fogják jelölni az Oláh-Bonifert páros helyett, akiknek valljuk meg valóban nagy falat let volna a meccs.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
"Sopronyi: Fejlõdni szeretnék
2007. május 24., 16:27

A magyar válogatott és a DVSC balkezes jobbátlövõje, Sopronyi Anett a következõ szezontól a Dunaferr együttesét erõsíti. ....

„A további fejlõdésem érdekében úgy éreztem, váltanom kell. Komoly súllyal esett a latba, hogy Kovács Péter és a Dunaferr vezetõsége fiatalabb játékosok beépítésével képzeli el a klub jövõjét, ráadásul junior válogatottságom okán anno együtt szerepeltem leendõ játékostársaim egy részével és magával Kovács Péterrel is jó a kapcsolatom. ...

kezilabda.info (nsz)"

kaloz174
Most olvastam a handball.hu fórumában:

Budapest Bank - Gyõri Audi ETO KC

Idõpont: 2007. 05. 27. 13:00

JÁTÉKVEZETÕK: KÉKES CSABA, KÉKES PÁL

Mintha nem õk lettek volna eredetileg. <#guluszem1><#vigyor2>

Hege eto
"egyedülálló rendõröknek társkeresés stb"

Hol? Újpesten?😊))))))))

Közös fényképek,esetleg egyedülálló rendõröknek társkeresés stb.<#levele>
Hege eto
Miközben a b-közép emlékankétot rendez a BRFK sorfallal<#boxer>

Már le van tárgyalva a dolog.Tüzijáték,hintón körbe a városban,fogadás demszkájnál,közös fotó ájemmónika-val.És a többi,és a többi. <#wink>
Hege eto
Látom már megy az <#pias> a medve bõrére.....Emelvényt ne ácsoljatok azért!

Ezt a Vanyus Attilának kell eldöntenie hétfõn.<#nyes>
Táncos ETO
Oké, már vágom, hogy Róla van szó. 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Táncos ETO
Õri egyértelmûen fék, csak azt nem tudom most pontosan, hogy Õ-e a keresztlány.. 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Azért arra a döntõ szempontra sok minden kihat a háttérbõl, amit nem láthatunk a pályán. Bár van amit láthattunk is és sokunknak nem tetszett, aminek hangot is adtunk.
Bizony kényszer szülte és persze, hogy lehetõséget kapott, mivel KP idejére szülés után visszatérve utolérte régi önmagát fizikailag is.

DUNAFERR FOREVER!!!