Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs, de én azt látom nála! 😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Elõször tényleg nem írtam jól, elismerem.
Viszont van egy olyan gomb hogy szerkesztés, tudni kell használni.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Táncos ETO
Nem írta jól!!!

Muszáj, így helyes!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

jól írta!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Nem muszály, ez igaz, viszont sokkal inkább muszáj! <#nyes>
Akkor fogalmazz úgy, ahogy Neked tetszik, de a Kékesék segítettek ma hozzá Bennetek a bajnoksághoz, akarva, vagy akaratlanul, de így van. Ennyi.

Bevallom én se örültem volna ha ti nyertek, ez biztos.
De nem feltétlen muszáj ilyen hangnemben "csalóknak" nevezni minket.

/ennyi

Táncos ETO
Jajj már ember. Ne keverd a szezont a fazonnal.
Mi köze egy kézilabda-döntõnek ahhoz, hogy én belül mit érzek?!
Másban érthetünk egyet, de ez sport és én úgy látom, hogy köszönettel tartoztok Kékeséknek. Azzal együtt, hogy korábban mi qrtuk el.

Ja és nem tudok örülni, hogy a Fradi lett a bajnok, ugyanis én ETO szurkoló vagyok, vili?!

"A nemzeti érzelemnek semmi köze a Fradihoz, bocs!"

Van köze hozzá, nem is gondolnád mennyi, de egyáltalán nem erre céloztam.
Szerény személyem is igen erõsen nemzeti érzelmû, és azt mertem gondolni, hogy jóban rosszban, másik örömében bánatában legalább mi magyarok kitartunk egymás mellett. Úgy látszik kár volt feltételezni... Ezért tartunk ma itt ahol.

Részemrõl a vita lezárva.

remélem Németh Helga nem hagyja abba!!!!! nagyot játszott!
FOLYTASSA HELGA 😊)))

Táncos ETO
Nem mondtam olyat, hogy lefizettétek a bírókat, de nekik köszönhetitek a bajnoki címet, ezen nincs mit vitatkozni. (Az igaz, hogy korábban már a Gyõr bebiztosíthatta volna a bajnoki címet. A nemzeti érzelemnek semmi köze a Fradihoz, bocs!)

Azt hittem a nemzeti érzelmû emberek tudnak veszíteni (együttérezni?!)...
Nem kell hogy érdekeljen milyen gondjaink vannak, de akkor szted mi a francból fizettük le a bírókat?... Megáll az ember esze.

SZÉP VOLT CSAJOK!

ui: már megszoktuk hogy csalónak neveznek, szóval BÜSZKÉK VAGYUNK MAGUNKRA 😊 KÖSZÖNÖM ISTENEM HOGY FRADISTÁNAK TEREMTETTÉL!

Táncos ETO
Ki a francot érdekel, hogy milyen gondjai vannak a Fradinak?! Csalással megnyertétek a bajnoki címet, büszkék lehettek magatokra!

KÜZDENI KELL, CSAK FERENCVÁROS! SZÉP VOLT CSAJOK!
Peppe leállhatsz, megérdemelték a Lányok, összevásárolt fél román válogatott, és nem tudnak mit csinálni egy szinte kispadnélküli (egyelõre) anyagi gondokkal küzdõ Fradi ellen.

Gratulálok a Fradinak, különösképpen Helinek!
(mondjuk az a Dokic féle kapufa érdekes volt a végén..)
jó ünneplést!!!

P e p p e
Ekkora undorító csaló szemeteket, nem baszott még a világ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

P e p p e
Szépen felhozták a Fradit....

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

P e p p e
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, csak ne a Fradi...kérlek!!!!!!!!!!<#falbav>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Heli iszonyat nagyont játszik, megérdemelné az aranyat, mostantól a Fradinak szurkolok 😊

nem tudom melyik tábornál van megafon, de iszonyat idegesítõ az a szirénázó, szvsz. (persze biztos ez a cél...:S)

Kékeséket meg mindig köpködik...vagy mégsem? András remélem azt értette meg, h. nem kell reklamálni 😉))

vajon az újvárosi drukkerek a helyszínen kinek drukkolnak?! 😊))))

P e p p e
Igen!!!!!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

K.Sz, most mondta, hogy a Dunaferr ffi csapatát veszi át, akkor igaz,amit valahol olvasam, hogy Imre Vilmos fogja vinni a nõket?

P e p p e
GRATULÁLOK LÁNYAINKNAK!
Sima meccs volt, a bírók itéleteivel együtt.....
KÖSZÖNÖK SZÉPEN MINDENT! <#worship>

A Corinak is gratulálok!

HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Hege eto
Sztem az egyesített magyar szurkolótáboroknak kevés lenne a hangja Velük szemben.......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Némi cinikus gonoszság a részemrõl:
Azért jó a Kohásztábornak, mert ráférnek a csapatképre😊)))))))))))

Bocs ezt nem bírtam kihagyni😊))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
A Bakero megint részeg😊))))))))))))))

Végtelenül BOLDOG! 😄DD

kaloz174
Mázlista!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

azottazenyém 😊))))))))))))))) KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!!!

Szép volt csajok! 😊

Táncos ETO
Kovács Péter nem tûnik túl boldognak, érthetõ..

kaloz174

Grat. a sztároknak! <#worship><#vigyor2>

kaloz174
Errõl a dologról új, lényeges momentumot nem tudtunk ugyan meg, viszont a bronzot könnyedén nyerte a Kohász. Úgy tûnik, a fehérváriak nekünk kellemes ellenfelek voltak az idén, legalábbis a rájátszásban.<#taps>

Gratulálok a Kohásznak, ma nem volt kétséges, ki a jobb csapat. Amúgy a meccs elég korán eldõlt, utána már csak tartani kellett az eredményt. <#taps><#taps><#taps> Azt mondanám, most jön a megérdemelt, nyugodt pihenés, ha nem lennének megint a csapat körül "érdekes" történetek. Jobb lenne végre csak a kézire figyelni!

Hege eto
Sajnos nem láttam, de a Magyar Szigeten mikor 5000en énekeltük a Kárpátia után az könnyfakasztó volt<#rinya><#eljen>
Gondolom ez se volt lájtosabb.

"MEGVÉDÜNK! MINDEN VÉSZEN ÁT! MAGYARORSZÁG!"

Táncos ETO
OFF

Csíksomlyói búcsún ismét többszázezer magyar énekelte együtt a Székely Himnuszt, lélekemelõ, mit ne mondjak..

ON

kaloz174
Kovács Péternek mennie kell a Dunaferr csapatának élérõl

"...Takács Csaba, a Dunaferr NK szakosztály-igazgatója a csapaton belül kialakul „furcsa” légkörrel magyarázta az edzõ elküldését.
...
AZ ÉRINTETTEK VÉLEMÉNYÉT, AZ ÜGY TOVÁBBI HÁTTERÉRÕL SZÓLÓ CIKKET KERESSE A SZOMBATI NEMZETI SPORTBAN."

Isthy
Mai eredmények:

DVSC-Vasas 34-25
Vác-Békéscsaba 33-28

Ahogy várható is volt a Loki simán behúzta az 5. helyet, a Vác pedig a 9.-et. Holnap Halason pedig a 7. hely lesz a tét, remélem a Halasnak sikerül.

DUNAFERR FOREVER!!!

SZT, nem jössz holnap Újvárosba? Ha már úgyis kézilabdás hétvége😊))

Táncos ETO
Oké, már látom, hogy úgy is írtad, sorry.

Táncos ETO
Köszi, gondolom az Õ baráti társaságára gondolsz. Szomorú, hogy így történt.. 😞

Sajna ezt nem tudom, de a baráti társaságában is tabu téma!
Táncos ETO
Üdv' Arcok! 😊

Valaki tud segíteni nekem, hogy miért, miben halt meg Nyerges Attila kisfia?! 😞 Hátborzóngató az a másfél perc..

Köszi!

én Yaroslava Shvedova-t néztem ki ellenfélnek 😄DDD

Isthy
OFF

Egyébként meg gondolom mindketten gratulálhatunk Áginak az elsõ GS fõtáblájához! <#taps> Remélem nem Petrovát vagy Ivanovicsot kapja és lesz esélye legalább egy kört menni.

ON

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Majdcsak találsz valami csendes szektort <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
természetesen viszem 😊 köszi mégegyszer!

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174

Elveim vannak ;-)))
Ha nincs "affinitásom" a szurkoláshoz, a Népligetben se megyek a kvázi "b-középbe", meg a kapu mögé, hanem leülök valami csendes szektorba.
Na most azt meg elmondom, hogy a Dunaferrnek nincs sok kedvem szurkolni😊)))))))))) Azért vendégbe meg nyilván hogy nem megyek természetesen.

Isthy
Pedig onnan igencsak jó rálátás nyílik bizonyos személyekre meccs közben, lehetne fókuszálni ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ismétlés a tudás anyja. Fogjuk úgy fel, hogy nyomatékosítottál ;-)))

Kártyámat légyszi ne feledd

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Van nem kevés igazság a szavaidban, de talán jövõre majd igyekszünk változtatni a dolgon

DUNAFERR FOREVER!!!

Én is😉
Látom, hasonló ízlés szerint fókuszálsz😉)))))))))