Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Ez pedig a véleményem:

Sztem ne induljunk el. Tök felesleges.
1, A kiemelés bizonyítja, hogy kinek fognak fújni.
2,Ez legalább plussz 8 tétmeccs a csapatnak, amit akármilyen is a padunk nem bírjuk, vagy beáldozzuk az alapszakaszt, aminek meg bajnoki cím a vége (láthattuk)
3, Sokszor megszívtuk már a "sokat akar a szarka de nem bírja a farka".Mi még nem tudtunk úgy készülni a rájátszás döntõ meccsére, hogy az ellenfélnek lett volna döntõje nekünk meg nyugi. Vagy mindkettõnek volt vagy egiknek se.
4,Ebben a 8 meccsben benne van annyi sérülésveszély hogy simán tudunk egy 3/0 át "produkálni" belõle (Csak két embernek kell 3 hónapra kidõlni és bronzérem a vége)
5,Ehhez a sorozathoz MK,BL, Bajnokság egy slagelse erõsségû keret kell, ha be akarunk húzni mindent(ha meg nem akarjuk akkor miért indulunk?)
6,Ehhez a sorozathoz annyi pénz kell ami soha nem jön vissza, így meg tudnánk belõle venni átlövõt. (Vagy adjuk el az egyik kapust és akkor futja rá <#eplus2> )
7, Mi lesz a válogatottal így? Hallgathatjuk mindenhonnan hogy a lúzer Gyõriek miatt veszítünk. 1hónappal VB elõtt<#duma>
8, Nyertünk egy MK-t Induljunk a KEK-ben és NYERJÜK MEG!!!!!!!
9,Ha nem qrjuk el a hétvégét az elsõ 8 pontot most a Fradi topicban olvasnánk.......

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Immár hivatalos:

Az EHF megküldte a résztvevõ csapatoknak a jövõ évi Bajnokok Ligája kiírását.

A selejtezõ csapatait négy kalapba sorsolták és az ETO a másodikba került. Hogy az elsõ kalapba, hogyan került a BL-ben soha komoly szerepet nem játszó román bajnok és fõleg az egycsapatos szlovén bajnokság második helyezettje, arra nincs magyarázat. A négy kalapból húzzák ki a csoportokat és az elsõ kalapban lévõk rendezik a selejtezõ csoporttornáit és a csoportgyõztesek kerülnek a Bajnokok Ligája 16-os fõtáblájára. Itt pedig lesz négy négyes csoport. A meccsek pedig már októberben megkezdõdnek. A csoportok elsõ két helyezettje jut tovább, ahol újra kialakítanak két négyest. Ez a kör februárban kezdõdik. Majd ezen négyesek elsõ két helyezettjei játsszák az elõdöntõket.

A selejtezõ kiemelése
1. Oltchim, Lada, Aalborg, Slovenia 2
2. Gyõri Audi ETO, Astroc, Byasen, Motor
3. Metz, Lublin, Iuventa M., Greece 1
4. Knaj Milos, Minsk, St. Gallen, Ankara, Madeira, Sassari

Az EHF május 25-én keltezett levelébõl még az is kiderül, hogy a selejtezõ kiemelése változhat. Nem elõször van az embernek olyan érzése, hogy az Európai Kézilabda Szövetség csak a saját érdekeit nézi és néha még azt sem méri fel jól.

Forrás: gyorietokc.hu

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
Jó reggelt Sziasztok

Elõször is gratulálok a Fradis lányoknak a bajnoki címhez, sztem hatalmasat küzdöttek és megérdemelten nyerték a bajnokságot!

A mecsre személyesen nem tudtam bejutni, szerdán a koncert elõtt nem volt idõ elmenni a csarnokhoz (mint kiderült akkor se volt már jegy)

Csütörtökön nyakunkba kaptuk a várost, hátha sikerül vhogy személyesen szerezni, Lurdy háztól végiggyalogoltunk a focipályáig ahol Gábor útmutatásai alapján és az ott kint ülõ hölgyek utmutatásai alapján elindultunk tovább a kézilabdacsarnok felé.

A ligetben kicsit eltévedtünk, de aztán jött a telefonos segítségkérés illetve nyújtás.

Itt szeretném Gábornak újra megköszönni ezt.

Odaérve a kertészet udvaráról bekiabálva k,érdésemre, hogy ez-e a csarnok azt a választ kaptam, hogy igen de nem érdemes bemenni mert már kedden elfogytak a jegyek. Ezt nagyjából tudtam is, csak reménykedtem hátha összefutok vkivel akitõl megpróbálhatok szerezni ezért megkerültük a csarnokot , de a másik oldalon mindent zárva találtunk.

Ekkor fájó szível lemondat a jegyvételrõl és leültünk kicsit az edzést nézni.

Vasárnap választanom kellett, a szállást 10 körül kell elhagyni, vagy megpróbálok mecs elõtt még bejutni, viszont akkor ha nem sikerül TV-ban se nézhetem, vagy lejutunk Siófokra a meccs elõtt és ott akkor legalább tv-ben megnézhetem. Gondolom a szomszédok azóta se tudják, hogy mi volt az a nagy ordibálás.

kb ennyi a sztori köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni
kaloz174
Viszont amiket egyesek megengedtek stlusban maguknak elkeseredésükben, azt talán nem kellett volna.

Méltatlan, és igazságtalan!<#shakehead><#schmoll2><#szomoru1>

Nem biztos, hogy megér ennyit egy bajnoki döntõ elvesztése. Még akkor se, ha a stílus maga az ember.
De kívánom mindenkinek azt a bánásmódot, amit õ mutat mások felé. Bár tudom, a sors igazságtalan. Mint ahogy most is az volt.
Tényleg nagyon szomorú volt számomra ez a tapasztalat. Másra, többre, nemesebbre számítok én, ha a magyar nõi kézilabdára és szurkolóira gondolok. Bár lehet, hogy itt inkább múlt idõt kellene használnom. <#shakehead>
Sajnos, úgy tûnik, véget ért egy nagy korszaka ennek a számomra különlegesen szép világnak. Se szép, se különleges nem lesz ezután. Jön a dzsungelharc. És ne csodálkozzon senki, ha ennek megfelelõ erkölcsi színvonal is. 😞(
Elkeserítõ. Nekem most ez egy kicsit sok volt. Talán nem is kellene benne részt venni.
ÉS igen! Isthy! Igazad volt. Bár a szempontok, az okok nem ugyanazok. Viszont a lényeg igen. 😞(
Sziasztok.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Nem bírom ezt a portált, de ez nagyon jó cikk😊

A sikerek mellett Pigniczki Krisztinát valami más is motiválja a folytatásra.

“Szeretném megélni a pillanatot, amikor a kislányom azt kiabálja a pálya szélén, hogy hajrá, anya! Egyelõre ez még nem jött el. Lehet, hogy direkt csinálja, hogy megvárat, de sebaj, én kivárom!”
😊))

Duby
Jó ám!
Viktor is kitett magáért a hétvégén, szuper a felhozatal! <#taps><#worship>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Vannak dolgok, amik gyönyörûek, mindennél szebbek, minden fölé emelkednek! <#worship>

Látjátok, ez egy jó kép!!!!!<#wink><#eljen>

Ne beszélj már félre😉
Átlógtak a korláton? Könyörgöm ne itt vicceljünk már...
A bíró azért állította meg a meccset, mert szerinte leköpték. Ez az elsõ esetben igaz volt, második esetben meg 100%, hogy nem. De sikerült egy támadást megállítani...
Mondjuk én az elsõ esetnél is a meccs lefújását szorgalmaznám, ez egyike azoknak a dolgoknak, amit nem tudok elviselni.

kaloz174
Én meg azt gondolom, hogy fújjanak következetesen, de leginkább a szabályoknak megfelelõen. Ha az utolsó percben, akkor az utolsó percben.
Sokszor tapasztaltuk keserûen annak következményeit, ha nem így tettek.
Változatlanul azt gondolom egyébként, amit már a meccs elõtt is - az "elvesztett" kupadöntõ óta: ilyen meccsekre nemzetközi bírókat kellene hívni. A meccsen történtek ebben csak méginkább megerõsítettek.

Az említett szituációt egyébként meg lehetett volna elõzni, mivel már meccs közben is figyelmeztette az egyik bíró Maglódit, hogy szinte bent lógnak az emberek a pályán. Csodálkoztam is, hogy semmi nem történt ebben az ügyben. Jól láttam, mivel a közelben ültünk, "szokott" helyünkön. (Köszi Tamás!😊)
De ettõl függetlenül: ez nem lehet oka arra, hogy ne tartsuk be a mindenkire egyformán érvényes, azonos feltételeket biztosító játékszabályokat. (Sajnos, a gyakorlat úgyis ez, de legalább az elmélet legyen következetes.)

Duby
A magyar nõi kézilabda érdekeit nézve talán jobb, hogy az utolsó pillanatban Kékesék nem fújtak idõntúli hetest. Jó ez csak ilyen "mi lett volna, ha" eszmefuttatás lesz, csak épp most gondoltam bele.
Nem néztem vissza, hogy mennyire voltak már fél lábbal a pályán az utolsó pillanatban sokan, de nagy esélyt látok arra, hogy ha akkor harsan a síp, és hetes, akkor is berohan x ember, csak nem abba az irányba, és nem azért. Õrületes botrány lett volna, és az életbe nem mossuk le magunkról a nagy nyugat elõtt a balkáni jelzõt. Plusz egy rakás vizsgálat, és a nõi kézilabda elég rossz megvilágításba került volna nagyszerû médiánk által, csámcsogtak volna rajta egész nyáron. Továbbá bizonyos típusú szurkolókat ez eltaszította volna a sportágtól, bizonyos típusúakat meg idevonzanott volna.
Ami történt, megtörtént. Így ugyan megakemény selejtezõ vár az ETO-ra októberben, de melyik az a magyar csapat, amelyik nagyobb eséllyel indulna náluk? Valamint a rábaparti vezetésnél is tán rádöbbennek a sokk hatására, hogy bizonyos irányvonalakat meg kell változtatni.

Amúgy jövõre úgysem lesz egyik vasárnap érintett félnek sem gondja a bajnokság megnyerésére, mert mi kis csapatunk olyan faintos lesz, hogy csak na! <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Ha bement volna Siki gólja, most 3-3 lenne, ez van, de megértelek.
Ilyen izgalmas meccsen mindig jobban fáj a vereség, na de mindg van egy vesztes. Most mi örültünk.
Loki-ETO, Loki-Dferr, Cornexi-Fradi, amik eszembe jutnak, mint utolsó másodperces meccsek. Felejthetetlen mindkét félnek, szerintem így szép ez a játék😊
(akkor is ezt mondanám, ha tegnap bemegy az utolsó másodperces lövés)

Korrekt😉

SomogyiG
Bocsi, de ha valaki a többieknél elõrébb jár, az inkább baj, mint elõny! A csapatjáték szerintem akkor gördülékeny, ha mindenki azonos dimenzióban van. Nekem erre az esetre más tippem lenne, de erre még megerõsítést várok!
Mivel a lépéshibára egyértelmûen más jelzést alkalmaznak, ezért én a szabálytalan zárásra gondolok, de nem bánnám, ha ezt valaki megerõsítené, vagy cáfolná.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Táncos ETO
Bizos így van, én nem láttam az ismétlést. Viszont el tudom képzelni, hogy Görbe ismét egy gondolattal a többiek elõtt járt, s esetleg ez okozta a problémát, bár Radulovics is könnyelmû volt szerintem. Vagyis nem járt el körültekintõen, és alapos ok nélkül bízott abban, hogy a passza minden gond és Hangya nélkül eljut Görbiczhez. Magyarul gondatlanul járt el. 😊)) Viccet félretéve, mindegy már ki hibázott.. Mi, a Cornexi ellen..

A játékvezetõ jelzését én is figyeltem, az okosok azt mondják, hogy lépést mutatott. Én idág más jelzést láttam a lépéshibára, úgyhogy továbbra is Kékesék az autentikus forrás, szvsz..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

SomogyiG
Ide is beírom, mert itt is téma volt.

Megnéztem újra a 2. félidõt, s Radulovics labdaeladását - többször, mert nem akartam hinni a szememnek. Amikor indul a passz, Görbicz elkezd távolodni, s belép Hangya mögé!!!

Más: ha a játékvezetõ a karját függõlegesen felfelé, a mutatóujját pedig lefelé tartva köröz, akkor azzal mit jelez?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Az még rosszabb :-(((

De legalább annyi jó van a rosszban, hogy a nyáron lesz idõ rendbe jönni az új idény kezdetéig.

DUNAFERR FOREVER!!!

most sérült meg, vagy már régóta sérült? mennyire súlyos? fontos lenne, köszi!
Jobbulást neki!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
A válla is odavan😞(((((((((

Hege eto
Azt még azért leírom, hogy értsétek az én feldúltságom ti semlegesek és ellenfelek is.<#vigyor><#nyes>
Azért voltam kiakadva, mert nekem ez már a 4. volt nektek csak kettõ volt. Sydney és Zágráb (mocsaival) nekem még ott volt mellé egy ETO Szkopje, és ez Kálmánnal.
Elegem van ebbõl! Miért kell nekem klubb és válogatott szinten így beszopni????????? Inkább végig futva az eredmény után kapnánk ki, de így.......
INKÁBB PUSZTULJON EL MINDEN CSAK LEGYEN VÉGRE REND!

Isthy
Az a dolog nem Szilárd mulasztása volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csatlakozom, mihamarabbi jobbulást a térdének!

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Látod én ezért nem írtam semmit tegnap este, és én nem a bírókra és nem a Fradira(Fradistákra haragudtam). A véleményem nem változott, csak éppen nem fórumra való. Négyszemközt bárkivel, bármikor.

Tisztelt ETO Szurkolók!
Szerintem a dolgok a lovagiasság szabályai szerint, remélem rendezõdnek!!!<#smile>

Én azt kívánom mindannyiúnknak, hogy a köv. szezon, legalább ilyen izgalmas legyen, és szeretett sportágunkban mind több örömet leljünk!! És, hogy ki gyõz, majd elválik!!

Táncos ETO
Elnézést kérek az itt fórumozóktól, ha megbántottam valakit, nem gondolom, hogy csalás lett volna, egyszerûen bírói baklövés, ami benne van a játékban. Csak nekem fáj. De mégegyszer mondom, a bajnokság egészét tekintve megérdemelt a Fradi bajnoki címe, tegnap felfokozott idegállapotban voltam, írtam hülyeségeket, sorry..

Táncos ETO
Megjegyzésem nem csalásra vonatkozott, hanem a szerintem óriási és eredményt befolyásoló hibáikra. Egyet aludva dolgokra árnyaltabban látom a helyzetet, amit a handball.hu-n leírtam, bemásolom, hátha érdekel valakit:

Én a magam részérõl már nem elemezgetem a
történteket, úgyis mindenki a saját íze szerint
magyarázza a dolgokat. A bajnok a Ferencváros,
döntést utólag már senki nem fog visszavonni, az
évkönyvek csak ezt fogják õrizni és ez a lényeg.
A bajnokság egészét figyelembe véve megérdemelt a
Fradi sikere, de talán pontosabb, ha úgy
fogalmazok, hogy nem lenne megérdemelt az ETO-é. A
bajnoki címet Fehérváron veszítettük el a
lélektelen, dekoncentrál és nagyképû játékunkkal,
ugyanakkor meg hadd legyen meg a fájdalomhoz és
elkeseredéshez való azon jogom, ami az utolsó,
mindent eldöntõ mérközés után alakult ki bennem.
Én úgy látom, hogy mérkõzést (egyúttal
bajnokságot) döntöttek el a bírók több
szarvashibájukkal, mások meg máshogy látják.
Ezzel együtt nem akarom elhallgatni Róth Kálmán és
egyes játékosok felelõsségét sem az ostoba cserék
és meccselés, a gyenge védekezés és
kapusteljesítmények, a +6-nál a játékosokat
megszálló "na innen már nem veszíthetjük el"
magabiztos érzése és sorsdöntõ egyéni hibák
miatt.

Gratulálok a Ferencvárosnak, jövõre (és még 3x,
ahogy Ludas Matyi is ígérte😊 visszavágunk!

Hajrá ETO!

Ennyi és ez a higgadt álláspontom, ami egyben a hivatalos is. <#smile>

Én egy szóval nem feléd irányultam a véleményemmel!
Nekem egy kicsit Táncos ETO #34772-es megnyilatkozása nem tetszett!
id: "Kékeséknek is jutott érem, nem tudod?!"
És sajnos hallottam tegnap Vanyus nyilatkozatát a Petõfi rádióban!! Piszokul feldühített!

De komolyan mondom, SENKI érzelmeit nemkívánom bántani!!!<#ejnye1>

Hege eto
Én nem emlegettem csalást. Hazai pálya az volt, de hol nincs? Tavaly Gyõrben is megvolt. Én tudok emelt fõvel veszíteni(Gratulációval kezdtem, és jónéhány Fradistának még a helyszínen személyesen).

Számomra a bajnoki döntõ legnagyobb játékosa, NÉMETH HELGA!!!!!<#taps><#taps><#taps>

És Ti annó Szilárdot, aki elnevezte magát azon a bizonyos elhalasztott meccsen, Tiszteletbeli gyõrinek fogadtátok!
Egyetlen ETO-szurkolót nem szeretnék bántani, fõleg azokat, akik a helyszinen a lelküket kitették a csapatuk gyõzelméért, (én a FRADIÉRT) de szerintem ez a csalás, meg egyebek nem valók egy igazi szurkolóhoz!
Szerintem emelt fõvel kell tudni veszíteni!
A köv szezonban, nagy az esélye az ETO-nak, hogy újra bajnok legyen! De most HAJRÁ FRADI!!!!!!!

ui: egyébként az arany mezben kiállni egy bajnoki döntõre, számomra egy kicsit furcsa volt!!!!!

kaloz174
Egyébként Orsi, sajnos, úgy tûnik, megsérült. Jobbulást neki!

SomogyiG
Pont ezért írtam tegnap, hogy a pohár víz tartalmát a belekerülõ utolsó csepp víz miatt megitélni kolosszális hiba. Elhiszem, hogy pont attól csordul ki, de közel sem biztos, hogy pont az a csepp, sokkal inkább az elõzõek!
Az is meggyõzõdésem, hogy semmivel sem lehetett kevésbé fájó Németh Helga két ill. Szucsánszki Zita egy annulált gólja, mint Görbiczé, legfeljebb az elõzõ események nekünk, míg az utóbbi az ETO szurkolóinak volt kellemetlenebb.
De ugyanez elmondható több más esetre is, amibõl rendszeresen mi jöttünk ki hátrányosan.
Nagy szerencsénk volt, hogy a 2. félidõ utolsó 5 percében kaptunk "hazai pálya" -nak nevezhetõ megitélést, s nem az elsõ 5 percében.

kaloz174
Teljesen egyetértek ebben. Ráadásul nem csak ezt a meccsért hibáztatható, hanem szerintem az egész szezon hektikus sorozatáért.
El kell ismerni, pl. NA sokkal jobban ért a játékosok nyelvén, sõt egészen biztosan a testreszabott edzésmunkáról is többet sejt, mint Róth.
Mivel azonban 2009-ig szerzõdése van, ha jól tudom, arra lehet számítani, hogy jó ideig õ lesz az edzõ felétek. (Ha csak valamilyen forradalmi változás nem történik.) Ezért az adott feltételek figyelembevételével kell, de egy alapos elemzést elvégezni. (Ami nem kell, hogy langyos legyen, sõt! Most itt a nyári szünet, van idõ a vélemények ütköztetésére.)

Isthy
Lassan már akkora hisztériát csinálnak ebbõl, mint amilyet Görbe zágrábi esetébõl. Tény, hogy vannak hasonlóságok, ott is +6-ról ment el a meccs és az edzõ nem volt éppen a helyzet magaslatán, de akkor sem azon az egyetlen dolgon múlott, most sem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pontosan ezt hangsúlyoztam én is, minden szinten körül kell nézni amikor az eredmény okait vizsgálják.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hehe, tudtam, az örök vitánk ;-)))

Éppen Boki mentalitásából, maximalizmusából stb. kiindulva mondtam akkor amit mondtam. Az akkori lehtõségekbõl már látszott, hogy nem lehet úgy amilyen értékekben õ gondolkodott. Annak a jó fél idényének a vége felé is mi volt, láttuk és tapasztaltuk a kiborulásait. Azután meg jött a következõ döntés, ami ugye akár még következménye is lehetett az elõzõeknek. Az új csapatban sem úgy sikerült...

Így van, megtörtént, végleg. Senki nem mondta, hogy nem tartozunk óriási köszönettel neki azért, hogy nálunk játszott és amennyit tett értünk. Volt szerencsém 7-8 éven keresztül elég közelrõl tapasztalni azt, hogy mekkora játékos egyéniség volt. Remélem a folytatás - immár a pályán kívûl - sokkal több pozitív élményt tartogat számára, mint az elmúlt 2 év. Ehhez kívánok neki sok sikert!

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Szerintem is jó ez az elemzés. A sors furcsa fintora, hogy Radulovics éppen a Fradi ellen játszott igazán és elõszöt jól az ETO színében a rájátszásban. Erre éppen Õ az, aki végzetes hibát vét.
De most már én is azt mondom, Kálmán az, aki hagyta kicsúszni a kezünkbõl az aranyat.. <#boxer>

Hege eto
Az a edzõ, aki hagyja +6ról elbukni a meccset, nem tud meccselni.
N.A. biztos nem hagyta volna, mert Õ jó edzõ. Ezrre csak ilyen Mocsaik, Róth Kálmánok képesek.

SomogyiG
Nem egyedül az edzõ, de még csak a csapat sem, ennél kissé magasabbra is kell tekinteni. Keveset tudok a belsõ problémákról, de az általam ismert dolgok alapján a játékosok teljesítményének következetes hagy(ott) némi kivánnivalót maga után.

SomogyiG
Vérten "jegelését" már legalább 10 meccsetek óta nem értem, s most sem!
Gogirla a homorításain kívül csak egy kisodródott gólt szerzett, a védekezése 0 volt, szerintem messze több türelmet kap, mint Görbiczen kívül bárki!
Nem értem, hogy Radulovics rossz átadása miért hagy ilyen mély nyomokat bárkiben, hiszen csak Görbicznek legalább 6 eladott labdája volt, amibõl kettõt kidobott a közönségnek, háromból meg leindítottunk?
Amikor pl. Görbicz, Vagy Vérten kifigyeli a keresztpasszokat, és kilépve elcseni az átadást, akkor az az ellenfél labdaeladása, vagy a labdát megszerzõ dicsõsége? Szerintem itt Hangya szemfülessége érdemel dicséretet, nem pedig Radulovics - egyébként pontos passza - korholást!
Végül egy - szerintem - nagyon komoly észrevétel: amikor 5 góllal elment az ETO, akkor már szinte könyörögtem, hogy András kérjen idõt. Nem tette még 6-nál sem. Ettõl függetlenül a csapat tette a dolgát, s kihasználva az ETO túlzott megnyugvását, szépen visszajött a meccsbe! Szerintem ezzel nyertük a meccset is, és a bajnokságot is! Nagyon ritka volt az a pillanat, amikor a pályán levõk nem csapatként mûködtek! Természetesen elõfordult, de szerencsére nem lett belõle rendszer.
Az ETO-nál viszont megfigyelhetõ volt, hogy ha nem jött be az, amit elképzeltek egy erõs ellenféllel szemben, akkor a tanácstalanság nagyon könnyen úrrá tudott lenni mindenkin, s a legnagyobb baj, hogy Róth Kálmánon is!

Hege eto
Nehogy azt mond hogy nem az edzõ szúrta el a tegnapi meccset mert megharapom magam.
Látod mindig az ilyen nyugodt elemzések miatt nem történik semmi radikális lépés az ETO-nál. Mindenki pancsol a langyos kakiban addig is dagad a zseb.

kaloz174
Csakhogy ez egy nem túl precíz, elfogult összeállítás, amit a szerzõ nyilván saját véleményének igazolására gyártott.

Sokkal jobban meg kell nézni az okokat ennél, és nem szabad szubjektív megközelítésekre hagyatkozni, mert szerintem az nem visz elõre.

Hege eto
ETO oldalon írták.

Maradjunk a tegnapi mérkõzésnél!
40. perc környéke, 29-23. Az ellenfél megroggyant, még két gól nekünk, kész-vége nem birnak felállni, mert fizikálisan jobbak vagyunk ezt mutatta a két utolsó ETO-Fradi meccs második félideje.
Erre mi történik? Jön a MESTER és érthetetlen dolgokoat mûvel:
1. Leviszi a Spiridont aki eltüntette az Uhrakovát /addig nem lõtt akciógólt, csak hetest/ Bejön szegény Temes aki az edzõ jóvoltából egész évben epizodista volt!
2. Leviszi a Kovacsicsot,aki azanap produkálja a szezon legjobb játékát, megszûnik a jobb oldali védekezésünk effective.
3. Bejön Radulovics akirõl két pec után látható, hogy nem megy neki, aki az utolsó percben végzetes módon eladja a labdát.
/de játszik,mert az edzõ örömet akar szerezni a búcsúmeccsen,ÕRÜLET! Ilyen tét mellett./
4. Ekkor már hosszú ideje Vérten és Gogirla a kispadot koptatja, pedig nem játszottak rosszul az elsõ félidõben.
Ezt a húsz percet oktatni kellene az edzõknek, hogy õk soha ekkora ökörséget ne csináljanak!

kaloz174
Na jó. Már 100x megbeszéltük, de mégis:
Az 1 évvel ezelõtti tavaszi szezonja nagyon jó volt. Gondolj Leganger alázására, pl. Szerintem már ezért megérte maradnia.
Ha marad a Dunaferrben, még segíthetett volna idén is, mert nem volt más helyette. Jobb lett volna mindenkinek ez a változat, szerintem.

Ez van. Visszavonult - végleg. Szerintem köszönettel tartozunk neki. Játékával jelentõsen hozzájárult a magyar nõi kézi eredményességéhez.<#worship>

kaloz174
Szerintem 1 meccset láttunk, csak te eleve nem akartad Boki gyõri színekben látni...😊 (Más kérdés, hogy én sem!😞 De ez egy másik történet.) Így a megítélésed kicsit egyodalúnak tûnik nekem. Lásd egyébként:statitisztika.
Azóta láttam máshol is pl. a kapusokra utaló számokat. Bár nem ellenõriztem, de ha igazak, elkeserítõek az ETO-ra nézve.

Azzal teljes mértékben egyetértek, amit a fehérvári meccsrõl írtál. Akkor kellett volna valami hatásosat kitalálni Róthnak, mert a jelek egyértelmûek voltak.

Mindent egybevetve én akkor is azt tanácsolnám, hogy fogjatok alapos helyzetelemzésbe - mármint azok, akiknek ez feladata - mert csak akkor lehettek eredményesebbek, mint ebben a szezonban.
Nem lesz könnyû a BL, ez egyértelmû. De örök igazság: ha nyerni akar valaki a végén, úgyis mindenkit meg kell verni.
Nem beszélve arról, hogy egy újjászervezõdõ csapatnak nem árt minél több tétmeccset játszani, mert ugye: "teher alatt nõ a pálma".

Isthy
Most mondjam azt, hogy Bokival kapcsolatban már 2 éve (2005 nyarán) megfogalmaztam valamit. Úgy tûnik az élet egyre többször igazolja az akkori meglátásaim helyességét. Persze tudom, hogy iszonyú nehéz abbahagyni, de mennyi mindentõl megkímélte volna magát...

Egyébként meg ezt a kudarcot elsõsorban nem az õ nyakába kéne varrni, hanem az egész csapattal kellene foglalkozni vezetõstõl mindenestõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Akkor nem egy meccset láttunk, de most is azt mondom. A Fradi megérdemelte ezt a bajnokságot, és nem a népligetben vesztettük el, hanem Fehérváron.

Isthy
Igen, EV volt a "szakkommentátor".

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Õt kell végigszenvednem,ha végre lesz videó a meccsrõl?<#falbav><#help>