61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• REALista
    Semmivel sem játszott gyengébben mint a többiek sajnos...
  • primavis
    Görbicz eddigi legrosszabb játékán ment el a mecs, egy verhető orosz csapat ellen!
  • pacclacc
    Korea megszor bennünket. 4 hely az nem is olyan rossz.
  • DJ BP
    azért ilyet, hogy emberelőnyben mintha nem is lennénk előnyben, emberhátrányban meg nagy nullák vagyunk, erre nincs magyarázat
  • pacclacc
    Nincs semmi gond, ha kikapunk. Ez az orosz válogatott verhető csapat! 4 most a külömbség, mondjuk 4 hetest belővünk akkor egál! Iszonyat rosszul játszunk. remélem még utolsó 10 percre összekapjuk magunkat!
  • primavis
    ilyen nincs: 4 hetes, két tiszta ziccer lépéshiba, Hornyák/Tomori labdakezelési hibái támadásban....
  • primavis
    meg vagyunk cseszve a két hülye lengyellel! Úgy védik az óriás oroszokat a törpe magyaroktól, mintha mi akarnánk őket a földbe döngölni! A brazilok ellen ugyanezt tették....
    Vértent is elveszitettük...
  • primavis
    háát, nem rajta mult, az biztos, de a többiek......
  • Duby

• primavis
    ha háérom lehetőség közt vállaszthatnak, fix a legrosszabbat fogják! Kész csoda, hogy egyáltalán győzni tudnak....
  • primavis
    no, életemben ilyen buta csapatot még nem láttam mint a női polócsapat! ha fele annyira okosok lennének mint amennyire a fizikai képességeik megvannak, akkor örökös bajnokok lennének minden tornán!
  • primavis
    háát a románoknál szép kis cirkusz lesz, amibe belecsöppennek újdonsűlt légiósaink is...
  • Duby
    Nemigaz, hogy a támadásaink 10%-át fejezzük csak be lövéssel, míg az ausztrálok az összeset! Miért nem lövünk?
  • Duby
    Na románok...
  • Isthy
    Valószínűleg úgy gondolták a csoportmeccsek teljesítményei alapján, hogy sima meccs lesz az oroszoknak...
  • Isthy
    Ezek után sztem egyértelmű, hogy miért ténykedtek úgy a spanyol bírók, ahogy... itt a dánok visszaadták volna... ez így működik az IHF-nél és az EHF-nél is...
  • primavis
    na ez érdekes, a dánoknak spanyol birók vezetnek, a spanyoloknak meg dánok! Ki lehet ilyen okos arrafele....
  • primavis
    vajon muszáj két ilyen analfabéta kinai csjt odatenni egy ilyen fontos és előreláthatóan szoros mérkőzésre?
  • primavis
    a fennvaló mentsen meg ettől a két gazember spanyoltól! nem ég a pofájuk egész nap, vajon? OK, a kinai csjok nincs honnan tanuljanak, komoly tapasztalatot szerezzenek, de ezek a lókötők sem?
  • Isthy
    A fiúknál is hullanak az esélyesek. A világbajnok németek után most kiestek a vb ezüstérmes lengyelek és az az eb győztes dánok is. Pedig a 2 spanyol bíró elég komoly segítséget nyújtott a dánoknak, főleg a végén. De a horvátok így is nyertek 26-24-re. Nem hullajtok krokodilkönnyeket a dánokért, sőt
  • Isthy
    IHF döntés

A franciák óvása és újrajátszási kérelme elutasítva. Ha akarnak még 2 órán belül fellebbezhetnek 1500 svájci frank befizetése mellett.
  • Isthy
    Érdemes elolvasni

[URL=http://www.telesport.hu/itthon-vagyunk]"Itthon vagyunk!"[/URL]
  • kaloz174
    Megvan a magyarázat:
    A rántott hús volt Görbiczék doppingja

Okos, szellemes játék volt ez a mai. Mindenképpen méltó hagyományainkhoz.
  • Táncos ETO
    Így van!
    Hihetetlen mennyire hullámzó a játékunk és a hangulatunk, de ez ma fantasztikus volt, köszönjük csajok!!!

HAJRÁ MAGYAROK!
  • Isthy
    Megnézve a meccset én is azt mondom, ez a CSAPAT nagy győzelme volt. Persze volt aki többet hozzátett és volt aki kevesebbet, de mindenki hozzátette a magáét. Azért Dettinek és Móninak én is külön gratulálok!

Hajdúval kapcsolatban is meg kell említenem a pozitívumot. A 2. félidőben, amikor a kapkodásaink után 24-18-ról feljöttek 24-21-re a románok, jókor kért időt és igyekezett megnyugtatni a csapatot, türelmesebb játékra intette őket. Meg is lett az eredménye, mert egy 6-0-ás rohammal 30-21-re elléptünk és sztem itt lett meg a meccs.

A közönség pedig ismét fantasztikus volt, hazai pályát teremtve a csapatnak. A gratuláció nekik is jár.
  • primavis
    háát az ténleg nagy volt, hogy Stancat sikerült kivenni, igaz mayer helyettei s szórta a gólokat....szerencsére nem eleget.
    A román sport fórumokon sütik és eszik Tadiciot meg a főtitkárt Gatut. Sőt Tadicinak felemlegetik Hajdu igéretét, ha kikapunk az elődöntőben, elmond! Példaként!
    Az külön szám, hogy a vereség lgfájóbb oldala, hogy pont tőlük kaptak ki! Ettől függetlenül, nem viszik túlzásba az "antimagyarizmust", inkább magyar edzőket importálnának és a csapatot dicsérik (sőt felvetik, hogy álnokul titkolta a magyar csapat eddig az erejét!).
  • Mse
    szerintem Tomori szerintem nagyot védekezett Stancán, és támadásban legalább 2asszisztjára emléxem így hirtelen.
  • Breki33
    A meccs linkje

http://streamer.carnation.hu/mtvod/telesport/20080819/noi_kezilabda_all.wmv
  • Breki33
    Interjú a kézis lányokkal, és Hajdú János szövetségi kapitánnyal

http://streamer.carnation.hu/mtvod/telesport/20080819/35_500_kezi_interju.wmv
  • tesó07
    Nagyon nagy meccs volt!Az egész csapat fantasztikusan játszott,talán csak Tomori lógott ki,védekezésbe és támadásba is nagyon gyenge volt.Ha még egyszer tudunk ilyen tökéletesen játszani akkor meglehet a döntő a remélem fáradtan játszó orosz csapat ellen majd.
  • Breki33
    ja azután anyu megkérdezte a helyieket de ott kollégiumot nem tudtak ezért nem írtam

vmelyik nap láttam kéziseket a városban meg ilyen feliratú buszokat
  • SomogyiG
    Igen, köszi. Írtad, hogy este még küldesz újabb verziót, azt vártam. Közben a kollégiumban sikerült helyet kapniuk, így rendeződött a dolog.
  • Breki33
    a szállás megoldódott?

nem jeleztél vissza
  • SomogyiG
    Először is nagy gratula a CSAPATNAK! Ezen belül elsősorban Ferlingnek és Kovacsicznak, de úgy összességében mindenkinek!
    Más. Sajnos munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtam megnézni a meccset. Tud valaki időpontot és magyar nyelvű csatornát (fel szeretném ezt is venni, mint a többit) ahol ismétlik?
  • Mse
    ha jól emléxem a Vb-n is volt egy hosszabbításos negyeddöntő, amin a franciák és a románok csapatak össze, és románok nagy csatában nyertek, majd megkapták az oroszokat és ők lelépték őket 10 góllal, szinte mozdulni nem tudtak, na meg mentálisan sem pörögtek annyira.
    remélem most mi leszünk azok akik lelépik azt a csapatot, amely hosszabbításban továbbjutott :DDD
  • primavis
    az orosz-francia nem volt semmi, és mindenképpen marad nyoma a nagy oroszokban. Ha egy hasonlóan biráskodó párt kapunk mind az ukránok (eleve kizárva a lengyelek, spanyolok és kinaiak) akkor van keresnivalón egy maihoz hasonló játékkal, elvégre a románok játéka az oroszokéhoz hasonlit a legjobban minden ellenfél közül.
    A vizilabdás lányok sajnos elcseszték a döntőbe jutást, és bár sokat krtizáltam a kézis lányokat, részükről még olyan nem láttam, hogy nem is akartak volna befejezni kapuralövéssel egy-egy támadást. A polósk ma sokszor eljátszották ezt! S hogy a jó lövők miért ejtegettek s nem mertek lőni, azt csak ők tudhatják....
  • Breki33
    ha nyerünk az oroszok ellen maradhat Hajdu név a konyhában (ez a boiler neve)
  • Isthy
    Most értem haza, mindjárt nekiállok megnézni a meccset, mert csak a Kossuthon tudtam hallgatni délelőtt, de előtte:

GRATULÁLOK A CSAPATNAK A GYŐZELEMHEZ!!!
  • Breki33
    A franciák jól kifárasztották őket
  • kaloz174
    Akkor jöhetnek újra az oroszok...