Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
szomorú szezon volt az, több szempontból 😞
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A jövõ évi keretbõl aki nekem igazán számít: Mika, Mona(ha lesz), Orsik, Siki,Görbe.
Tegnap lemondott Dámosy a Fradinál és nem is vállalja el az elnöki
tisztséget.
Este telefonon élõben a Sport-on azt mondta a Fradinál elkezdõdött a
visszarendezõdés.
Olyanok kerültek a vezetõségbe, akik a mostani nehéz helyzetben semmit nem
csináltak,
és olyanok nem kerültek be, akik végig küzdöttek a nehéz idõkben.
Van olyan két vezetõségbe került tag, aki a 12ezres éves tagságit sem
fizette be.
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
(nagyon megható kép)
Róth Kálmán is milyen elágáns volt, jobban áll neki az öltöny, mint a melegítõ, szvsz (bár gyanítom, abban jobban érzi magát 😊
Innen is köszi a képekért 😊
VincentVega képei (ugyanitt vannak a bajnoki döntõrõl is képek!) köszi!
A FRadi ünnelésérõl is van pár jó fotó, mind képileg, mind "tartalmilag" :
Fradiról képek, nem tudom ki csinálta, de köszi!
http://modellmaker.extra.hu/etc/fegyverbe.wma
HAJRÁ MAGYAROK! :]
15:00 Rekorderek 2007. 06. 03. Klubrádió
Mûsorvezetõ: Csisztu Zsuzsa
Egy órás beszélgetés, Németh Andrásal!!!!
Off
Én már gratuláltam neki sms-ben apuján keresztül. Nagyon nehéz lesz Csakvetadze ellen, de semmi sem lehetetlen. Az esélyesség terhe biztos nem õt nyomja, játszhat bátran és bármi megtörténhet!
On
DUNAFERR FOREVER!!!
Egész jól sikerült mondat, roppant elégedett vagyok magammal <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
köszi isthy az smst, meg a korábbi privit, várom, ha megkapod 😊
Szávay Áginak nagy gratula, a következõ fordulóban is bátran, nyugodtan!!!
on
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Platini elásná a csatabárdot a G-14-gyel, „feloszlatná” a szervezetet >>
Nyugodtan el lehetne gondolkodni nálunk is a bajnokok ligája helyett elitsorozatot összehozni, itt még gyorsabban és egyszerûbben össze lehetne hozni a dolgot, mint a fociban. Nemrég megszületett a közép-európai szuperkupa, amit MO-n nem vettünk eddig túl komolyan. Ennek mintájára, vagy ezt kibõvítve lehetne itt - a nõi kéziben is - is álomkupa. Az EHF meg tehet egy szivességet...
"Egy szopjatok le mind" üzenet azt hiszem pont megfelelõ lenne.<#mf2>#mf2>
Azok a nickek akik most magyarázzák a semmit Csbalázs, rezike stb. 2 napig sehol sem voltak.
Áhhhh! NAz én lelkivilágommal 100 évvel elõbb kellett volna születni, mert ha nekem ma valami kék az holnap meg 5 év múlva is kék lesz.(sokba van ez a mentalitásom)
1, Kivel?
2, Kik fújnak?😊))))))
MERT SENKINÉL NEM VAGYUNK ALÁVALÓBBAK!!!!!!!!!!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A meccs után volt szerencsénk találkozni Pigáékkal a városi ünnepen és Luca elvarázsolt bennünket. Hihetetlenül aranyos volt, nem véletlenül volt a középpontban, amit ki is használt ;-)))
DUNAFERR FOREVER!!!
De valóban a köpés volt a megállító ok, mutogatta is a mezét a zsüriasztalnál. A másodiknál ezt már ugyanígy nem láttam, lehet, hogy igazad van. Egyébként honnan tudod 100 %-ra? ;-)))
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.
DUNAFERR FOREVER!!!
A 9es ponttal (is) teljesen egyetértek.
Viszont 100%, hogy fel sem fog merülni, hogy ne a BLben induljatok.
Egyébként pedig valóban több értelme lenne indulni a KEK-ben és azt meg kell nyerni, ahogy megnyerte a Valcea is. A fiatalokkal együtt jó felkészülés lenne egy esetleges következõ évi BL-re. De asszem már csak az Audi miatt sem fogjuk ezt az utat választani..
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Na most nem kicsit szúrnátok ki velünk, ha a KEK-hez kapnátok kedvet <#wink>#wink>
Amúgy ennek a szubjektív kiemeléses önkényes rendszernek abszolút semmi köze a sporthoz. Egy a demokráciát és egyenlõséget nélkülözõ rendszernek a sporthoz semmi köze, abban sportolóként elindulni felesleges!!!
Fel nem foghatom, hogy komoly nemzetközi sportvezetõk a 21. században egy ilyet hogy voltak képesek kidolgozni és elfogadni. Bojkottra fel!