Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Elmegy Nilla is és Bognár Barbi a hétvégén Aalborgban jelentkezik próbajátékra..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

VMan
meg van 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

még vmi, Oross is elmegy az ETO-tól? (kölcsönbe, hova?)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

így volt, emléxem rá, még egy gumicsirke is repült a pályára 😊)
szomorú szezon volt az, több szempontból 😞

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

õ lesz?

Hege eto
Ez hüjjje

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
+TEMES

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Két éve, ilyenkor gratulált Mse telefonon a 25-15höz. De sszép volt. Sose lesz olyan CSAPATUNK. Lassan csak az ETO név miatt szeretem.
A jövõ évi keretbõl aki nekem igazán számít: Mika, Mona(ha lesz), Orsik, Siki,Görbe.

Isthy
Na de kisasszony! <#ejnye1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Várjuk!

DUNAFERR FOREVER!!!

nem találtam ott sem semmit 😞

P e p p e
<#action><#vigyor4><#circling><#wink>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Breki33
Egy kicsit off de sajnos érinti a kézit is sztem

Tegnap lemondott Dámosy a Fradinál és nem is vállalja el az elnöki
tisztséget.
Este telefonon élõben a Sport-on azt mondta a Fradinál elkezdõdött a
visszarendezõdés.
Olyanok kerültek a vezetõségbe, akik a mostani nehéz helyzetben semmit nem
csináltak,
és olyanok nem kerültek be, akik végig küzdöttek a nehéz idõkben.
Van olyan két vezetõségbe került tag, aki a 12ezres éves tagságit sem
fizette be.
VMan

ez nagyon jó, Berni már látja a fényt az alagút végén <#mf1>

VMan
<#szomoru1><#help>

estére meg lesz! <#alien>

P e p p e
V-man nagyon le vagy maradva a képekkel!<#hamm><#ejnye1><#wink>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Duby
Ajano szokott még fényképezni, az õ képei Detti honlapján szoktak megjelenni, de még nem kerültek fel úgytudom.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Márcsak V-Man bronzmeccses képeit szeretném látni 😊) remélem jó sok van 😉)) Ott esetleg volt más is aki fotózott? (bölcsön kívül)

huhh, megnéztem az ETO-s éremátadás képeit, volt ott egy Temes Berni-Juhász Gabis kép, eszembejutott róla a vita, ami indexen ment, mikor a KEK döntõt elvesztette az ETO, és Berni kényszeredetten mosolygott...
(nagyon megható kép)
Róth Kálmán is milyen elágáns volt, jobban áll neki az öltöny, mint a melegítõ, szvsz (bár gyanítom, abban jobban érzi magát 😊
Innen is köszi a képekért 😊

VincentVega képei (ugyanitt vannak a bajnoki döntõrõl is képek!) köszi!

A FRadi ünnelésérõl is van pár jó fotó, mind képileg, mind "tartalmilag" :

Fradiról képek, nem tudom ki csinálta, de köszi!

Hege eto
Telefon csengõhang, már aki ismeri😊))))))
http://modellmaker.extra.hu/etc/fegyverbe.wma

VMan
Igen! Itt !!

VMan
VMan

VMan
én elfelejtettem, az ismétlést meg elaludtam. talán SomogyiG...

Breki33
köszi

a tegnap esti sport tv-s riportot rögzítette valaki?
Breki33
lehet neten fogni?
Akit érdekel!
15:00 Rekorderek 2007. 06. 03. Klubrádió
Mûsorvezetõ: Csisztu Zsuzsa
Egy órás beszélgetés, Németh Andrásal!!!!

Isthy
Amint meglesznek értesítelek

Off

Én már gratuláltam neki sms-ben apuján keresztül. Nagyon nehéz lesz Csakvetadze ellen, de semmi sem lehetetlen. Az esélyesség terhe biztos nem õt nyomja, játszhat bátran és bármi megtörténhet!

On

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én inkább így fogalmaznék: az értékrendünk és azon elvek amelyek mentén élünk és ítélünk, nem egyezik a mai társadalmi rendben elfogadottakkal (amelyeket persze nem véletlenül alakítottak úgy azok, akiknek ez érdekük volt). Persze a lényeg ugyanaz...

Egész jól sikerült mondat, roppant elégedett vagyok magammal <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

off
köszi isthy az smst, meg a korábbi privit, várom, ha megkapod 😊

Szávay Áginak nagy gratula, a következõ fordulóban is bátran, nyugodtan!!!

on

SomogyiG
A honlapján elolvashatod itt az újságcikkek között.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
A tegnapi sportban megjelent "Tóth Tímea" -s interjú megvan valakinek?
Duby
A fociban is jelentkezett már ez a jelenség a nemzetközi szövetség és a klubok között, csak ott jóval nagyobb lérõl van szó:
Platini elásná a csatabárdot a G-14-gyel, „feloszlatná” a szervezetet >>

Nyugodtan el lehetne gondolkodni nálunk is a bajnokok ligája helyett elitsorozatot összehozni, itt még gyorsabban és egyszerûbben össze lehetne hozni a dolgot, mint a fociban. Nemrég megszületett a közép-európai szuperkupa, amit MO-n nem vettünk eddig túl komolyan. Ennek mintájára, vagy ezt kibõvítve lehetne itt - a nõi kéziben is - is álomkupa. Az EHF meg tehet egy szivességet...

Én azt tenném az MKSZ helyében,hogy egyetlen magyar csapatot sem indítanék nk-i kupákban,tiszta ráfizetés az egész,és az anyjukkal szórakozzanak ott Bécsben.
"Egy szopjatok le mind" üzenet azt hiszem pont megfelelõ lenne.<#mf2>
Hege eto
Mondom rosszkor születtünk. Te is "dinoszaurusz" vagy<#eplus2>

Hege eto
Én meg tudom. Oszt kihullunk szépen, mint az ocsú a tiszta búzából, (persze ismét ott lesz a lehetõség) és indul a magyarázkodás. Lásd Index ETO.
Azok a nickek akik most magyarázzák a semmit Csbalázs, rezike stb. 2 napig sehol sem voltak.
Áhhhh! NAz én lelkivilágommal 100 évvel elõbb kellett volna születni, mert ha nekem ma valami kék az holnap meg 5 év múlva is kék lesz.(sokba van ez a mentalitásom)

Hege eto
Felejtsd el hogy Aalborgban nyernénk. UIgyan már....
1, Kivel?
2, Kik fújnak?😊))))))

Hege eto
Veletek kiszúrnánk ezt adom, de azt hiszem Magyar emberként viszont örülhetnénk, hogy végre volt egy tökös banda, aki beintett a buziknak.(nem lesz)
MERT SENKINÉL NEM VAGYUNK ALÁVALÓBBAK!!!!!!!!!!!!

Isthy
Azért Aalborgban a hazaiak ellen elég kemény feladat lenne, ismerve a "sportdiplomácia játékszabályokat".

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már itt is, ahogy egyre több helyen máshol, ennek az egésznek csak egy valamihez van leginkább köze...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon sok igazság van abban amit írtál, de szerintem a BL-ben fogtok indulni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyáltalán nem örülök neki, hogy igazságom lett ezzel kapcsolatban. Néha sokkal jobb az ha nem lesz igazunk, függetlenül szempontoktól, okoktól és körülményektõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
De még milyen jó! <#eljen><#worship>

A meccs után volt szerencsénk találkozni Pigáékkal a városi ünnepen és Luca elvarázsolt bennünket. Hihetetlenül aranyos volt, nem véletlenül volt a középpontban, amit ki is használt ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Amúgy tényleg átlógtak, mert a korláton ültek ;-)))

De valóban a köpés volt a megállító ok, mutogatta is a mezét a zsüriasztalnál. A másodiknál ezt már ugyanígy nem láttam, lehet, hogy igazad van. Egyébként honnan tudod 100 %-ra? ;-)))

Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Csak 6 meccs😉

A 9es ponttal (is) teljesen egyetértek.
Viszont 100%, hogy fel sem fog merülni, hogy ne a BLben induljatok.

VMan
egyetlen elõnye van a 2. kalapnak, ha sikerül kifogni a szlovén 2-ot, vagy akár még az Aalborgot is, alulról már igazán veszélyes ellenfelet nem kaphat az ETO... persze sokkal kényelmesebb lenne, ha az Oltchim és a Lada nem is lehetne ellenfél, de ez van :|

Táncos ETO
Szerintem indulni fogunk a BL-selejtezõben, pláne, ha esetleg változik és az elsõ kalapba kerülünk. (Ami azért vicc, hogy nem vagyunk ott..)
Egyébként pedig valóban több értelme lenne indulni a KEK-ben és azt meg kell nyerni, ahogy megnyerte a Valcea is. A fiatalokkal együtt jó felkészülés lenne egy esetleges következõ évi BL-re. De asszem már csak az Audi miatt sem fogjuk ezt az utat választani..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Duby
Ezt nem értettem én sem. Valahol olvastam, hogy FTC-ETO->BL, Dunaferr->KEK, többiek->EHF. Igenám, de a KEK-be alanyi jogon a kupagyõztes indulhat, és most az ETO választhat(???), hogy KEK, vagy BL, mert mindkettõre elvileg kvalifikálta magát. Ha jól tévedek, ha ETO->KEK, akkor mi->BL. Vagy, akkor mi már csak az EHF-ben indulhatunk?
Na most nem kicsit szúrnátok ki velünk, ha a KEK-hez kapnátok kedvet <#wink>

Amúgy ennek a szubjektív kiemeléses önkényes rendszernek abszolút semmi köze a sporthoz. Egy a demokráciát és egyenlõséget nélkülözõ rendszernek a sporthoz semmi köze, abban sportolóként elindulni felesleges!!!

Fel nem foghatom, hogy komoly nemzetközi sportvezetõk a 21. században egy ilyet hogy voltak képesek kidolgozni és elfogadni. Bojkottra fel!