61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
primavis #40299 szernecsére Detti lő és jól, de még kellene egy átlövő. Borbás is jobban érvényesül mint Piri. -
primavis #40298 ez jobban megy mint elősször, de a végével kapcsolatban nincsenek iluzióim! Átlövésből megint gyengék vagyunk, Tóth nincs a pályán, Tomori támadásait belemenésnek veszik az oroszok, Szűcs nem játszik, Szamoránszki és Hornyák átjáróházak. Eddig.... -
#40297 Igen, nekem is jobban tetszik ez a megoldás.
Természetesen az tetszett volna még jobban, ha marad - a Kohászban. -
Mse #40296 :))) pedig 99,99%ban megfelelnek a valóságnak az általa leírtak...persze, persze :SSS -
Grenzjager #40295 átcsúsztam rajta
azért jobb h itthon marad -
#40294 Látva, mi történt a románoknál, Paula valószínűleg annyira nem sajnálja, hogy nem részese ennek a történetnek, bármilyen nagy dolog is egy olimpia egy sportoló életében. -
#40293 #40287 :)
De azért köszi! -
Grenzjager #40292 Lovász Hódmezőre igazolt -
#40291 A vezetőség stréber szócsöve eszméletlen "tényeket" irogat egy másik fórumon ezzel kapcsolatban.
Ez lesz a vége, ha a tcsv. nem tartja szükségesnek, hogy tájékoztasson. Persze, minek is az... -
Stilo1977 #40290 Persze ott leszek Kaproncán.
Majd beszámolok a meccsekről. Fotók is lesznek.
Zsiga Gyula értékeli új csapata felkészülését -
primavis #40289 most komolynak tünik.... -
#40288 Azért Dinu ezt már párszor elcsipogta és még mindig játszik... -
#40287 Lovi meg Vásárhelyen kötött ki. Lassan mindenki megtalálja a csapatát... -
#40286 Köszönet Paulának! Minden jót neki a továbbiakra.
Nagyszerű kapust, kiváló sportember, nagyon szimpatikus, közvetlen embert veszített a Dunaferr.
Pici vígasz, hogy nem ment messzire, valamint nem kell ellenünk védenie a magyar bajnokságban. -
primavis #40285 megvan az első áldozat: Tadici-ot leváltották az Olimpia utántól. Dinu nem lesz többet válogatott. -
#40284 Várható volt, már egy ideje csak az aláírások hiányoztak. Ezek szerint most már ez is megtörtént.
Jövő hétvégén gondolom mész Kaproncára a tornára. Ha tehetném én is mennék, gondolom tudod miért -
Stilo1977 #40283 A Podravka leigazolta a Dunaferr román kapusát Ungureanu-t. -
#40282 Vajon mi történhetett a színfalak mögött... Az IHF tényleg egy szégyen...
-
#40281 Gratulálok én is Orsinak!
Talán a sérülése mégsem annyira komoly, mihamarabbi gyógyulást neki. -
#40280 Mindez csak újabb bizonyíték arra, amit még februárban mondtunk jónéhányan amikor kinevezték... -
#40279 Gratulálok a mai nap minden magyar érmesének! Természetesen gratuláció jár a vízilabdás fiúknak is. De nekik igazából remélem majd vasárnap délelőtt kell -
#40278 -
#40277 -
primavis #40276 a sezrbek meg jól kiszámolták magukat, verekedhetnek ismét a tesókkal a bronzért!
remélem a mieinknek a helyén lesz az esze és nem hagyják kiénekelni a sajtot a szájukból! -
primavis #40275 fantasztikus amit az izlanidiak védekezésben nyújtotak - birói nyomás ellenére is - 9-4 es kiállitási arány! - annak ellenére, hogy legalább 5 ziccert (egyedül a spanyol kapussal szemben - elrontottak! nem tudom, hogy magyar férfi válogatott tagjai látták ezt a játékot. Igaz, a spanyolok meg kb. úgy játszottak mint ellenünk a Vb-n. -
primavis #40274 katasztrófa amit a szlovén birók elkövetnek a spanyol-izland meccsen. persze a spanyolok előnyére.... -
primavis #40273 no, hogy állsz a görcscsel?-:)))
Brávó fiuk! -
#40272 11:9 jeeeeessssszz!!!!! -
#40271 Dél-Korea visszavonta... -
#40270 Hát, a mai kajak-kenu versenyekben akkor 1 arany, 1 ezüst és 1 bronz.
Legalább a "becsületgólunk" megvan. -
#40269 Nemsokára kezdenek a Kemény-legények is, na ott fogok ideggörcsöt kapni... -
#40268 Jah, mármint Kammerer és Kucsera?
Rájuk is az előző mondásom érvényes... -
primavis #40267 az üzbég is ezt csinálta Vajda számánál, ugyebár? -
#40266 Háát.
Én nem vagyok az - nem is lehetek -, ők lehet, hogy igen.
De akkor is szép volt, köszönjük.
Női kajak 4-es, 500 m - EZÜST ÉREM
Kovács Katalin, Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Janics Natasa -
primavis #40265 próba szerencse, kamikaze taktika volt... -
#40264 Na, akkor az első csalódás?:( -
Grat. neki és gyors gyógyulást! -
#40262 Most pl. végre magyar himnusz Pekingben! -
#40261 Most "szétONoljuk" ezt a topikot asszem!
Jön itt még mindenféle történés! -
#40260 Gratulálok Vajda Attilának. Történelmi győzelem ez!