Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Mert a kocsijukban csaj van.....😊)))))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Jujj de gonosz😊))))))))))))) Angola?😊)))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Ámen!

Hege eto
Jövõre, és ez egyben a távozását is jelenti😞(((((((((

Isthy
A lengyelek a félidõben Szerbiában is vezetnek 15-13-ra, miután az elsõ meccset 27-23-ra megnyerték.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
<#nyes><#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
<#taps><#pias>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

SomogyiG
Ezekkel a Lajosokkal csak a baj van! 😉

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Grat. a 35000-hez!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Most pedig egy találós kérdés:

Vajon melyik kontinens, melyik csapata fog majd visszalépni a VB indulástól anyagi vagy egyéb okokra hivatkozva?

Akinek a helyén "véletlenül" majd Dánia fog részt venni a VB-n.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az ukránok behúzták: Ukrajna-Dánia 29-25 (15-9)

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Egyik sem az általad felsoroltakból és nem elhitették velem, hanem van reális esélye. 😉

Isthy
Félidõben: Ukrajna-Dánia 15-9

Ez a dán csapat igencsak halovány, kérdés össze tudják-e kapni magukat a 2. félidõre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szerintem is tudna, de nem fog ott játszani, mint tudjuk Tomori lesz Gogirla párja, azért hozták. Egyébként nem értem, mi bajuk van Bernivel a "fentieknek". Biztos vagyok benne, hogy ha lett volna pénze és mersze valakinek kivásárolni õt, akkor nagyon jól jártak volna vele. Jövõre jár le a szerzõdése?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Temes jól teljesített jobblövõben többször is, amikor pályára került, többek között ellenünk is Újvárosban. Sztem ugyanúgy, ahogy Bradeanunak, neki is lenne ott helye, még ha jobbkezes is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Én megmondom õszintén,azt hittem miután jó teljesítményt nyújtott Berni J2-ben a tavalyi szezonban,hogy a válogatott is jól jár,mert jól támad,jól védekezik,erre fel idénre Hornyák meg Radulovics.Bernibõl meg beállót csinálnak.Tragédia.
Mondjuk Hangya jó igazolás,viszont csak 1,max 2évre.Bódi Berni vagy Kovacsicz hosszabb távon többet ért volna.
Ha Görbe megunja a "banánt",akkor szvsz mennek a szponzorok is.(Meg a divatmajmok,bár értük mondjuk nem kár.)
Hege eto
Persze hogy tudna, csak lövetni kéne. Tvaly se volt normális igazolásunk jövõre se lesz.Lassan gondoskodni kéne Bradeanu és Görbe pótlásáról mert szvsz. meg fogják unni a pancsolást a híg kakiban.Ahogy a szurkolók egy része megúnta

Hege eto
Már megint milyen nagyágyut hitettek el Veled? Hallottam én itt már egy két nagyágyut, aztán az utóbbi 5 évben két normális igazolásunk volt. Mika, és Mona.
Senki se hiszi már el nekik. Szó volt itt😛osztnováról, Bulatovicsról, meg hogy Siki miatt szívesen jönne a slagelse ékköve😊))))),Lunde testvérek,Motogna,Riegelhuth stb.
kb az elssõ körben hajtották el a Kiss lajost<#nyes>
Aki elmegy tárgyalni, az legyen úriember és dörzsölt rutinos. lajos max a melegszendvics sütésrõl mondhatja el ezt. Nem akarom nyilvánosan lehúzni a Lajost de aki kicsit is ismeri a dolgait látja hogy ALKALMATLAN. Ennek ellenére nekem személyes bajom nincs vele.

Hege eto
Most mondom, ha nem lesz edzõ és elnökváltás, menni fog. Õ a Mi egyik "utolsó mohikánunk"😞(((((

Egy amatõr kérdés,hamár a semmi extrát nem nyújtó Hornyákot Temes nyakára vitték,ezáltal elqrva Berni szépen induló jövõjét azon a poszton:
Temes "JollyJoker" Berni teljesen elképzelhetetlen ballövõ poszton?
Szvsz tudna annyit,mint a nagyágyú Tomori
Táncos ETO
A nyugati klubokkal valóban nem tud versenyezni az ETO, ám nem minden a pénz.. Ha sikerül leigazolni jövõre, akit az ETO tervez akkor egy igazi nagyágyú jöhet.. 😉 Megjegyzem, szívesen jönne.. 😉
Azért persze reménykedem, hogy Temest most már valóban játszatja Kálmán, különben jövõre már szerzõdés nélkül nem tudjuk megtartani.. Bazz, durva lenne Õt más csapatban látni játszani, ahogy Juhász Gabit is az lesz.. :S

A nemzetközi sikerekhez meg nincsen elég pénzük,ez világosan látszik.Egy dán,orosz csapat röhögve ráígér az ETO-ra,plusz ott van még a Hypo,Vilcea,Krim + Skopje.
A hazai bajnokságot meg simán nyernék a sajátjaikkal + 1-2külföldivel,igaz ahhoz nem lehetne évi 4-5meccset elalibizni,hanem maximálisan oda kellene tenni magukat megtisztelve az ETO mezt és az ETO szurkolókat.
Isthy
Ha valakit érdekel, akkor a dán TV2 streamjén (mms://80.160.76.117//tv2live4) nézheti a mai ukrán-dán meccset 16 órától (a meccs 16:15-kor kezdõdik).

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Más prioritások vannak mostanában arrafelé. A nemzetközi sikerek hajszolása érdekében más lett a szemlélet.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Ha jobban figyeltek mint a kohász, és akik eddig odamentek pl. Borbás,hozzátok ment volna, már lehet nektek szurkolnék😊)))))))))

Persze hogy nincs, de egy szurkoló mit tehet? Azt hiszem a tiltakozás minden formáját kimerítettük: O szurkolás, Kiírások ,párbeszéd.
Õk le...nak minket, mi meg õket. Ez látszani is fog jövõre a szurkoláson.

Lassan,ha gyõri születésû,gyõri nevelésû játékost akartok látni,az csak akkor lesz,amikor velünk játszotok.<#nemtudom><#hehe>
Remélem jövõre "elüldözitek" még Temest is hozzánk,és akkor már tényleg minden szép lesz.<#eljen>
(Egyébként nem értem,hogy miért nem támaszkodtok jobban az ország egyik,ha nem a legjobb utánpótlásbázisára.Nem lehet az a szisztéma,hogy ha már nem Görbicz-szintû,akkor húzzon a retekbe.Valami nem 100% a fejekben vezetõi és edzõi szinten felétek.<#shakehead>)
Hege eto
Volt róla szó, de elhallgattak róla. Tudod Õ gyõri születésû, gyõri nevelés. Az effélék nem nagyon kellenek most mifelénk<#kocsog><#bdead><#levele>

Breki33
így ugye ezt menti le

http://videa.hu/flvplayer.swf

ez pedig nem maga a video
Breki33
Magyar Windows XP-ben
Internet Explorer:
- Eszközök
- Internet beállítások
- Speciális
- jelölje be: Aktív tartalom futtatásának engedélyezése a Sajátgép mappában található fájlokban

így nekem mûködik a plugin, de azt írja ki nincs flash az oldalon.

A többi oldalon lévõ flash-eket szépen leszedi.
Megnéztem a forrásban az swf-t elvileg ez lenne

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Lyy47kZG0agCwizY

de swf-nek a kiterjesztésnek kéne lennie
Breki33
Ezt kéne megkeresni és bekapcsolni a magyarban

Isthy
Nem kéne visszavinni hozzátok, mondjuk Orsi mögé? Ha jól emlékszem balszélsõ.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
bocsi P

Akkor mondjátok meg a #34959-tulajdonképpen mi?
Isthy
Néha Brekinek is kijár egy kis offolás ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Dobjatok egy privit, ha újra magyarul beszéltek!<#mf1><#eplus2><#fogmosas>

Breki, rajtad a világ szeme!!<#wink><#eljen><#vigyor>

Hát én a videókat ezzel a programmal képtelen vagyok letölteni! (persze tuti én vagyok a béna)! Csak a Flash állományt!
Ez nem az én mûfajom úgylátszik!!
Pedig valahogy megkéne szerezni, már csak emlékbe is!!
Meg ezek is jól jönnének : bizony

Táncos ETO
Idáig azt hittem magyarul folyik itt a kommunikáció.. 😊))))

Breki33
Na azt hiszem megvan a megoldás

klikk
Breki33
valószínûleg egy Flash Saving Plugin lesz a megoldás

http://www.browsertools.net/Flash-Saving-Plugin/

Csak nálam magyar XP van és õ angol internetbeállításokról dumál vmit amit egyenlõre nem találok
Breki33
Ez eredetileg itt van fent

http://videa.hu/main.php?page=play&v=Lyy47kZG0agCwizY

megnézem mit tehetek

SomogyiG
Úgy néz ki, ezekkel boldogulok - köszi az útmutatást.

De ezzel nem tudok mit kezdeni... 😞

Breki33
A leírás ahogy csináltam másolva másik (indexes) topicból
Persze lehet más módszerekkel is, de így volt egyszerûbb

IE7-hez van egy kiegészítõ: IE7Pro

Ezt telepítve mint a képen látszik rögtön felül megjelenik egy letöltési link

http://i12.tinypic.com/4m9smrd.jpg

erre kattintva egybõl indul a letöltés

Még annyit, hogy a letöltött cucc ugye flv valószínûleg, ezt a Jet Audio kapásból nem tudja, de rögtön felajánlja, hogy letölti a hozzá való codec-et, ezután csak OK-t kell nyomni mindent megcsinál automatikusan és onnantól simán játsza ezeket is.
Breki33
A gyõzelem a Ferencvárosé!

http://www.mytempdir.com/1349821

TErmészetesen ez még flv de szükség esetén átkonvertálható pl avi-ba
Breki33
Gábor bocs, hogy itt válaszolok de egyrészt hátha másokat is érdekel másrészt itt vissza tudom nézni

Szval az ftc.hu-s videókat megtaláltam azok youtube-sek

tehát megnézve a rendes címét

http://www.youtube.com/watch?v=3F_fPV3LILQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eftc%2Ehu%2Fpopup%5Fnews%2Ephp%3Fnid%3D19801%26action%3Dfansnews%26sact%3Dnews

Példaként a "A gyõzelem a Ferencvárosé!"-t leszedem és felrakom máshová
VMan
még elvileg nincs meg az új csapata, vagy csak nem árulják el! 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Hege eto
Belsõ Anett(bátor) hova megy?

Hege eto
Bizony a norvégok ezzel aláztak szét bennünket a hazai EB-n. No meg Európát......

VMan
A váci távozó játékosok névsora a következõ:
Belsõ Anett
Õri Cecília
Brecska Barbara
Molnár Emese
Rábai Edina
Trufán Noémi
Gridnyeva Szvetlana

www.vacinkse.hu

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Én nem kaptam

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
<#taps><#worship>

"Egyébként érdekes a megfigyelésem, a magyar nõi kézilabda sokkal durvább, mint a férfi. Sok a tisztátalan, fejre, nyakra mért ütés. A férfiaknál jobb a lábmunka, ezáltal õk testtel ütköznek. Na látja, ez a gyorsabb, jobb lábmunka máris cél lehet a nõi csapatnál. Kevesebb lesz a kiállítás."

Na ez az egyik amire régóta vártam, nagy örömmel látom, hogy Vili törekvése egyezik az én elvárásaimmal.

DUNAFERR FOREVER!!!