Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Szegény nem állt az elsõ sorban, no de majd a fradi szurkolók is megismerik.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Eddig kicsit bántott, hogy elment, bár nagyon nem sajnáltam. Ezen nyilatkozata után pedig egyenesen örülök, hogy nem nálunk fog játszani.. Mentalitásáról mindent elárul nyilatkozata. Ja és odament, ahol a pénzt adták neki. Bár ment volna máshová is, csak pofára esett. Errõl ennyit.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Én azt gyanítom,hogy az ETOnál valaki(k) nagyon jól megélnek az idegen játékosok leszerzõdtetésébõl.A saját nevelésûek után biztosan üres lenne a zseb(ük).
Félretéve a (hüje) viccet,sajnálatos,hogy Gyõrben nem bíznak annyira a saját játékosaikban,mint amennyire bíznak a dánok vagy más magyar csapatok.Megnéztem a statisztikát,és a 2évvel ezelõtti ETO-ifi meghatározó játékosaiból csak Temes maradt,a többieket mind elüldözték.
Jó ez így?És ha jó,akkor ki(k)nek?<#nemtudom>#nemtudom>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
(talán mégiscsak lehetett volna neki több lehetõséget adni az ETO-ban is... <#szomoru1>#szomoru1>)
HAJRÁ MAGYAROK! :]
A dánokat meg akkor írjuk le végleg,amikor elkezdõdik a vb és az olimpia,és nem lesznek ott a rajtnál.De addig is <#mf2>#mf2>
Mit szólunk inkább ehhez:
Magyarország az elsõ vb-kalapban (2007.06.11. 15:15)
A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) elkészítette a XVIII. nõikézilabda-világbajnokság kalapjainak beosztását. A magyar válogatott az elsõ "kalapból" várja ellenfeleit, így a várakozásoknak megfelelõen az igazi nagy csatákra a középdöntõktõl kell majd készülni. A sorsolásra június 20-án kerül sor.
1. kalap: Oroszország, Norvégia, Franciaország, Németország, Magyarország, Románia
2. kalap: Brazília, Korea, Horvátország, Lengyelország, Spanyolország. Ausztria
3. kalap: Ukrajna, Macedónia, Angola, Kína, Japán, Argentína
4. kalap: Tunézia, Kongó, Dominikai Köztársaság, Kazahsztán, Paraguay, Ausztrália
forrás: handball.hu
Vagy ehhez: A függöny legördült, a taps felcsendült >>
Vagy ehhez: Megkopott a nemzeti kincs >>
Nem vagyok az a földön fekvõbe belerúgó típus, de szívesen összevágnék nekik a nagyarcos, karlengetõs, odaszólós jeleneteikbõl egy klipet, és elküldeném nekik. Legszebb öröm a káröröm. ...mert nincs benne irigység. <#mf1>#mf1>
Valamint, ha akinek még mindig van kedve olvasgatni, ez is érdekes: Derecske: nagy tervek a legmagasabb osztályban >>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Van 300szavazójuk,abból 100pedofil,100homokos a többi meg drogelvonón.
Mondjuk lehetnének már történelmi párt <#violent>#violent><#bdead>#bdead><#hehe>#hehe>
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
(megjegyzem nem túl aktív a társaság 😊))
ha vkinek van kérdése Susuhoz vagy Dettihez, csütörtökig küldje el nekem, és megtudja a választ 😉))
(privátban)
Özel visszament törökországba.
A klasszisról már így is többet mondtam, mint kellett volna, egyébként is csak akkor hiszem, ha itt lesz már. Sok név felmerült már korábban, ahogy Hege is írta, mégsincs Gyõrben egyik sem. Azért hátha. 😊
DUNAFERR FOREVER!!!
Noha szerintem pont az ezeken való eredményesebb szereplés miatt lehetne a kisebb bajnokikon sok lehetõséget kapnia, tehermentesítve a többieket.
DUNAFERR FOREVER!!!
Jövõre sem játszhatnak a Temesek,csak a Görbiczek,mert nincs rájátszás,amiben kijavíthatja a csapat az esetleges hibákat.
Én Berni helyében ugyanúgy lekoccoltam volna,mint Juhász,mert ezzel a nemjátékkal a pekingi olimpián való szereplését qrj(t)ák el neki.