61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#40379 Ez a szezon eddig nem az igérgetésekről szólt, s nagyon remélem, hogy ezután is így lesz! -
#40378 Asszem Pigának az ígérgetésekkel sajnos már van némi tapasztalata...
Más:
Interjúk az olimpiáról
Nem kicsit keltették fel a figyelmemet Gin második megszólalásában az ún. háttérről elmondott szavai... De sajnos akikre ez vonatkozna, azok továbbra sem hiszem, hogy megváltoznának... -
Mse #40377 csak nehogy Lajosotok másképp gondolja, és túlígérje magát :) -
#40376 Kizárt! Az ő igényei és a mi lehetőségeink között több dimenziónyi különbség van. -
#40375 Piga is csapatot keres magának... Vajon képbe jöttök? -
Mse #40374 akkor csak aláírta :D gondolom a pénzhiány miatt jött el, reméljük a Fradiból nem távozik 1 hónap után ugyanilyen okokból!
én nagyon örülök neki, hogy így alakult.
csak egy kicsit Szádvárit sajnálom :S -
#40373 Közel egy hónapig volt kint, aláírt szerződéssel. Közös megegyezéssel bontották fel, és hazajött. Csapatot keresett magának, így jöttünk képbe mi. -
Mse #40372 mikor az NS megírta, még nem volt aláírt szerződés! (ezekszerint nem is lett? vagy? ) az tuti, mert még csak akkor ment ki aláírni :DDD
szerintem is jó helyen van a Fradiban :D -
primavis #40371 mintha olyant olvastam volna, hogy volt egy 2 éves szerződése a konstancaiakkal, vagy nem? Igaz, nem tudom, hogyan alkalmazkodott volna. Timurdzsinnal OK, neki vannak "rokonai" bőven (török, tatár, stb) a városban és környéken.-:)))
Fanni viszont jó helyen van a Fradinál, látom megnyerték a Siófok kupát, megverve a Debrecent is! -
Kiccsillag #40370 Még nem volt alkalmam írni az Olimpia óta.
Először is köszönet a Lányoknak a nagyszerű küzdésért, az örömteli pillanatokért, a sikeres szereplésért. Gratulálok! És sajnálom, h elvették Tőlük a bronzérem megszerzésének lehetőségét.
És nagy köszönet és tisztelet azoknak is akik kint szurkoltak a mieinknek.
Kis csalódottságot érzek a Játékok után. És elsősorban azért, mert úgy érzem egyre kevésbé szól, szólhat ez az egész arról amiről kellene. Jó lenne ezt a folyamatot még időben megállítani, és hagyni, h a sportolók és ne a sportdiplomáciák nyerjenek...
-
Mse #40369 :))) fel :D -
#40368 fel tucc jönni emesenre? -
Mse #40367 :)) mikor beszéltem vele legutoljára azt mondta, még nincs aláírt szerződés -állítólag másnap ment Romániába :D.
Igaz kellett volna keresnem rá pár napra rá, hogy leadhassa a handball.hu az interjút,hogy az aláírt szerződés után menjen le a nyilatkozat, de mivel az NS-en megjelent, így ildy úgy döntött,hogy így már nem hír ha hasonló tartalom megjelent korábban.
Lehet nem jött össze odakint a szerződés, vagy nem tetszett neki, vagy az egész kamu volt :DD én már semmin nem lepődnék meg :))
de örülök neki, legalább Magyarországon játszik. pussz -
#40366 Mse!
Fanni a Fradinál kötött ki. Elég "komoly" román szerződés lehetett... -
#40365 Az utolsó mondatodra reagálva: sztem mindkettővel egyaránt komoly gondok vannak... -
Mwgjöttek. -
#40363 =(Ez a vezetőké! Dolgozott a tudatalattim. ) -
#40362 Megérkeztek...
Üdv. itthon a nagyszerű sportembereknek, bajnokoknak!
Viszont kicsit vicces, hogy úgy zajlik a velük való találkozók szervezése, hogy csak közvetlenül a programok előtt lehet tudni az idópontokról is.
Vidéki ember, elfoglalt sportbarát ne is álmodozzon arról, hogy találkozhat velük.
Az ország teli van öntelt, tehetségtelen (sport)vezetőkkel. Nem a pénztelenség a legnagyobb gondunk. -
#40361 Holnap érkeznek... -
#40360 Vége az olimpiának. Én még néztem volna tovább...
Olvasgatom, hogy nyilatkoznak többen: most aztán pihenés. Van, aki hetekre, van, aki hónapokra lazítást tervez.
A kézisek ezt nem tehetik meg. Hétvégén már kupa Győrben, ha jól emlékszem, utána pedig az Emléktorna Újvárosban.
Szinte napokon belül indul a bajnokság...
Menetrend -
Mse #40359 ki megy Újvárosba Kulcsi-kupára? -
Mse #40358 dettó, nekem már Szentpétervár óta szimpi az orosz NagyMedve :DDD
-
#40357 De jó, hogy néha azért hallunk felőled!
Trefilov nyilatkozatának megítélésében maximálisan egyetértünk.
A 2 orosz bíró nem volt más, csak eszköz az IHF kezében. Őket jelölték ki a feladatra. -
#40356 Köszi a beszámolót! -
SZT #40355 Bizony láttam az interjút, és azt mindíg tudtam, hogy Kiss Gergő jó sportoló, de azt is bizonyította, hogy egy érző EMBER!!
Viszont nekem nagyon szimpatikus Trefilov nyilatkozata a handball.hu-n !!
Korrekt, és tisztességes!
Az orosz bíróknak meg, !!
Bár szerintem ők csak eszközei voltak, egy gusztustalan játéknak!!!! -
#40354 SIÓFOK KUPA (Helyosztók)
1. helyért:
Budapest Bank FTC - DVSC-Aquaticum 36-35
3. helyért:
Sparvägen Stockholm - Fehérép Alcoa 26-25
5. helyért:
Hypo Niederösterreich - Siófok KC 43-23 -
#40353 Tegnap és ma rangos kézitorna zajlott Siófokon. Igazán hálásan köszi a szervezőknek, mivel tényleg nagyon jó meccseket láthatott a közönség. Kicsit ugyan nehéz volt egyeztetni az olimpia miatt, de némi kompromisszum árán láthattam mindegyik csapatot. (Hypo, Loki, Fradi, Sparvägen Stockholm, Siófok KC)
A kupát végül a Fradi nyerte. A Hypo nélkülözte sok játékosát, így ők szerintem csak egy jót edzettek nálunk. Jellemző módon NA mégcsak fel sem emelte a hangját. A svédek tegnap mérsékelt teljesítményt nyújtottak, de ma a Fehérép ellen kitettek magukért, valamint feltűnt, hogy elég durván védekeznek. A Fehérép, autentikus forrásom szerint, már a soraiban tudhatja Siti Esztert is, akivel nyilván sokat erősödtek, ennek ellenére még nem meggyőzőek. (Csak ma láttam őket.) Djeric jobb volt a kapuban, mint Petróczi, az új igazolás.
Nagy csatát hozott a döntő. A Fradi nagyon lendületes játékot mutatott, a Loki védekezése viszont sokszor nem volt az igazi. Annak ellenére, hogy a Loki tudhat soraiban tapasztaltabb játékosokat, a Fradi összjátéka, támadás-vezetése sokkal gördülékenyebb volt.
Szucsánszki jól irányított, Zácsik igazán szép klasszikus átlövés gólokat szerzett, Berta Melinda szinte szárnyalt a szélen. Egyedül a kapus poszt volt a gyengéjük, de Lajos szerint ez is rövidesen megoldódik, mert "jönnek kapusok is".
A Lokiban szintén jól játszottak az új emberek, Uhrakova, Crap, Sinkarenkó, Soós Viki, de ma a kapusaik éppúgy keveset találkoztak a labdával, mint az ellenfélé. Így alakult ki a döntetlen körüli állás az utolsó percekre. Már drukkoltam, hogy legyen hosszabbítás, de a Fradinak az izgalmas hajrában 1 góllal sikerült többet dobnia, így megnyerte a Siófok kupát, annak ellenére, hogy az előzetes várakozások inkább a Loki sikere mellett szóltak. Ezúton is grat. nekik.
Azt gondolom, a látottak alapján, hogy nagy versenyfutás várható a bajnokságban a 2. helytől lefelé.
Végül is a rendezők minden dícséretet megérdemelnek. Gondolom az olimpia miatt viszonylag kevés vendégszurkoló érkezett, így nem is volt semmi gond a lebonyolítással. (Tartottam tőle, mert ez a csarnok inkább csak egy nagyobb tornaterem.) -
#40352 Gondolom láttátok a döntő utáni interjúkat a vizipólós srácokkal. Kiss Gergely nyilatkozata azt hiszem kicsit ide is tartozik. Ezt a 3. aranyérmét Kolónak és Kulcsinak is ajánlotta...
Ha belegondolok azt kell mondjam vizes nemzet lettünk Pekingben. A 10 érmünkből 8 vizes sportágban született. -
#40351 Kicsit off, de:
Magyar-amerikai olimpiai bajnok
Az utolsó kérdésre adott válaszában tökéltesen megfogalmazza azt aminek a következményei többek között a sportban is jól érzékelhetők itthon... -
#40350 A tegnap esti Duna TV-ben elhangzott beszélgetésre.
Egyértelműen állást foglalt abban, hogy a jv.-ők befolyásolták a mérkőzést és elmesélte, hogy volt egy bizonyos érdekes óvás visszavonási ügy is ami bizony következménnyel járt.
Valamint elmondta, hogy jó lenne, ha a sportdiplomáciánk felébredne. Mindenhol legyenek ott és képviseljék a magyar érdekeket.
Olimpiai stúdió
A tegnap esti 21:56-os műsor linkjére kattints és annak a második felében volt. -
#40349 Ezzel kapcsolatban érdemes elolvasni ezeket a leveleket
"Tisztelt Emberek, Mindenki!
Én is így érzek, amit már leírtatok előttem. Mélységesen felvagyok háborodva, hogy ilyen megtörténhetett! Amit műveltek az orosz bírók, és a nemzetközi(koreai) sportdiplomácia együttesen az hányingert keltő! Remélem hogy a "kedves" olimpiai bizottságunk tudja a dolgát, és legalább akkora botrányt csinál ebből, mint a koreaiak. Bár el lehet gondolkodni hol van az oly sokat emlegetett sportdiplomáciánk! Ha annyira jóban vagyunk mindenkivel mint ahogy Schmitt Pálék állítják, akkor ez ma nem történt volna meg!! Nem elég ám mindenkihez simulgatni egy-két odadobott alelnöki és bizottsági posztért! Nem meghunyászkodni kell ám kényes szituációkban, hanem lecsapni az asztalra keményen, ahogy tenné egy amerikai,orosz, vagy láss csodát, épp egy koreai vezetőség. Én sajnos ebben is látom a hibát, hogy ilyen esetekben elmarad a tiltakozás. De persze mit is várhatunk amikor Schmitt Pál még a magyar sportolók mellett sem állt ki a múltban sem. Ha ezt nem teszi szóvá a MOB akkor teljesen alkalmatlanok arra hogy a sportéletünket kordinálják! Egy kicsivel kevesebb politikával kellene foglalkoznia az elnök úrnak, és a fölös energiáit inkább a MAGYAR sportolók képviseletére fordítani!! Ha erre pedig képtelen a sportdiplomáciánk "vezetője" akkor MONDJON LE! Várom a tiltakozást tőlük is, amit azt hiszem minden tisztességes magyar ember nevében meg kell tenniük, hiszen a MOB lényegében minket SZURKOLÓKAT is kell hogy képviseljen, és kell hogy a hangunkat hallassa a világban is!
Tisztelettel egy pártatlan sportrajongó!
T. Gyuri "
többi levél
http://www.telesport.hu/ilyen-nincs-es-megis-van -
#40348 Ha az esti értékelésére gondolsz a napi összefoglalóban azt láttam, de nekem inkább az jött le belőle, hogy nem meri kimondani igazán, hogy elcsalták ezt a meccset.
A riporter háromszor is rákérdezett, de lehet másik riportra gondolsz -
#40347 A feladásról
Mi történt Vajda Attilával?
Ághassi Attila (Peking) - [email protected]
2008. augusztus 23., szombat 16:08 | Frissítve: 22 órája
A kenus Vajda Attila ezer méteres sikere után a pontszerzés reális lett volna, az érem álom, a kilencedik hely csalódás. Edzője, Vécsi Viktor megértést kért, tanítványa nem adta fel a távot, nem mulatott aranya után, fegyelmezetten, példamutatóan készült. Egyszerűen sokat kivett belőle a pénteki diadal.
http://sportgeza.hu/2008/peking/mi_tortent_vajda_attilaval_/ -
#40346 Ajánlom mindenki figyelmébe Farkas Ági tegnapi interjúját. Az m1-en és a Duna TV-n is szinte szóról szóra ugyanazt mondta a "kedves sportdiplomáciánkkal" kapcsolatban. Minden szavával egyetértek. Mindkét tv videotárában vissza lehet nézni.
-
#40345 Valóban szívet melengető volt látni, hogy az egész csarnok tele volt magyarokkal. A fiúk hazai pályán játszottak -
Mse #40344 :DDDD most mondhatom: megmondtam :))) ezekben a fiúkban nem lehet csalódni!!
SZÉP VOLT FIÚK!!!
na és az a zászló :DDDD
(nem tudom ki intézte el, hogy ennyi magyar szurkoló bent lehessen a meccsen, de köszönet neki(k)!) -
#40343 Direkt írtad Smidt Pál-nak? -
#40342 Így azért más a vasárnap :-)
SZÉP VOLT FIÜK -
primavis #40341 szerintem a hiba hármas/közös: sportolók/edzők - szakszövetségek, MOB - kormány mentalitása/hozzáállása. Ezért mindegyik fél le kell szürje a konklúziókat és az alkamatlanokat le kell cserélje. Ennél mélyebbre nem szabad sülyedni Londonban. -
primavis #40340 no a sportdiplomácia itt is dolgozott. Az általunk kivert montenegróiak biróját nem lett volna szabad delegálni erre a mérkőzésre! Fújt is rendesen ellenünk, de rosszindulata legfőbb bizonyitéka, amikor a labdabedobáskor az orra előtt ütötték orrba viz felett Kását s még csak szabadot sem adott rá! Jó, hogy a szerbek két legnagyobbjuk nélkül is(Stefik kéztörés, Sapic lánbtörés egy kis nézeteltérés rendezés közben pénteken)is simán megverték őket! Túl nagy kezdett lenni a szarvuk....