Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Jaja! Ráadásul ezek egy része csak idény jelleggel (arra a bizonyos 1 voksolós napra) "terem itt" <#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én arra tippelek, hogy mondjuk a Dominikai Köztársaságnak jön közbe valami...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Hagyd már Mónit! 😊))))))) Olyan ez a nyilatkozat, mint Õ maga😊)))))
Szegény nem állt az elsõ sorban, no de majd a fradi szurkolók is megismerik.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
A vezetõknek, mert a helyxükre olyanok érkeznek akik "vissza" is adnak ( Ez csak az én elméletem, de más magyarázatot nem találok)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
<#eljen><#worship>

Táncos ETO
Nyilván nem. 😊 Lehet kimaradt a 'több'.. 😉

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

"Ja és odament, ahol a pénzt adták neki." ezekszerint az ETOban ingyen játszott? ;DDDDDDDDDDDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Szerintem korrekt nyilatkozat.
Táncos ETO
Kovacsicz Móni: Az elõzõ csapatomnál voltak szakmai nézeteltéréseim az edzõmmel, ezért mindenképp váltani akartam - mondta a 100% Fradinak Kovacsicz. - Több ajánlatom is volt, de számomra a Ferencvárosé volt a legszimpatikusabb. Örülök, hogy egy fiatal, ambíciózus csapatba kerültem. A csajok nagy részét ismerem, van akit a válogatottból, van akit az egymás elleni mérkõzésekrõl. Számomra igencsak furcsa érzés volt bajnokság utolsó mérkõzése, hiszen akkor már tudtam, hogy a Fradiban folytatom. A meccs alatt azonban csakis a Gyõr sikeréért küzdöttem. A mérkõzés lefújása után közvetlenül ugyan csalódást éreztem, hogy nem sikerült nyernünk, de aztán örültem annak, hogy a bajnokcsapatnál folytathatom.

Eddig kicsit bántott, hogy elment, bár nagyon nem sajnáltam. Ezen nyilatkozata után pedig egyenesen örülök, hogy nem nálunk fog játszani.. Mentalitásáról mindent elárul nyilatkozata. Ja és odament, ahol a pénzt adták neki. Bár ment volna máshová is, csak pofára esett. Errõl ennyit.

Táncos ETO
Igaz.. 😞

VMan
Juhász Gabinak is volt...

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Táncos ETO
Én úgy tudom még élõ szerzõdése van, sõt elõször csak kölcsönrõl hallottam.. Akkor most mi az igazság?!

Táncos ETO
<#levele><#rinya>

VMan

Jövõre már neki sem lesz muszáj.
Én azt gyanítom,hogy az ETOnál valaki(k) nagyon jól megélnek az idegen játékosok leszerzõdtetésébõl.A saját nevelésûek után biztosan üres lenne a zseb(ük).
VMan
Bogi ingyen távozik. (úgytom)

VMan
Temes is csak azért marad, mert muszáj...

Lehet azért nem játszott,mert töri a románt.<#hehe>
Félretéve a (hüje) viccet,sajnálatos,hogy Gyõrben nem bíznak annyira a saját játékosaikban,mint amennyire bíznak a dánok vagy más magyar csapatok.Megnéztem a statisztikát,és a 2évvel ezelõtti ETO-ifi meghatározó játékosaiból csak Temes maradt,a többieket mind elüldözték.
Jó ez így?És ha jó,akkor ki(k)nek?<#nemtudom>
mindenesetre gratulálok neki, reméljük lehetõséghez is jut!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

huhh,lassan elfogynak a játékosok az ETO-ban ...vmi nagy bibi lehet ott, ha így kiárusítják a játékosaikat, vagy nagyon kell a pénz vkire, vagy nem értem....

VMan
Bognár Barbit 3 évre szerzõdtette az Aalborg!

(talán mégiscsak lehetett volna neki több lehetõséget adni az ETO-ban is... <#szomoru1>)

😊)))))))))))) csak az ETOban 😉

Addig okés,hogy elsõ kalap,de a sorsolástól is sok függ.Tavaly is az elsõ tétmeccset úgy elbuktuk,hogy csak na <#rinya>
A dánokat meg akkor írjuk le végleg,amikor elkezdõdik a vb és az olimpia,és nem lesznek ott a rajtnál.De addig is <#mf2>
Hozzájuk képest az egyiptomi hét csapás maga a lottóötös.
Duby
Srácok-lányok ne így pezsdítsétek fel, mer kapásból elmegy a kedvem a naptól <#csodalk>

Mit szólunk inkább ehhez:

Magyarország az elsõ vb-kalapban (2007.06.11. 15:15)
A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) elkészítette a XVIII. nõikézilabda-világbajnokság kalapjainak beosztását. A magyar válogatott az elsõ "kalapból" várja ellenfeleit, így a várakozásoknak megfelelõen az igazi nagy csatákra a középdöntõktõl kell majd készülni. A sorsolásra június 20-án kerül sor.
1. kalap: Oroszország, Norvégia, Franciaország, Németország, Magyarország, Románia
2. kalap: Brazília, Korea, Horvátország, Lengyelország, Spanyolország. Ausztria
3. kalap: Ukrajna, Macedónia, Angola, Kína, Japán, Argentína
4. kalap: Tunézia, Kongó, Dominikai Köztársaság, Kazahsztán, Paraguay, Ausztrália

forrás: handball.hu

Vagy ehhez: A függöny legördült, a taps felcsendült >>

Vagy ehhez: Megkopott a nemzeti kincs >>

Nem vagyok az a földön fekvõbe belerúgó típus, de szívesen összevágnék nekik a nagyarcos, karlengetõs, odaszólós jeleneteikbõl egy klipet, és elküldeném nekik. Legszebb öröm a káröröm. ...mert nincs benne irigység. <#mf1>

Valamint, ha akinek még mindig van kedve olvasgatni, ez is érdekes: Derecske: nagy tervek a legmagasabb osztályban >>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hege eto
Mert " SZ aba D íts meg a gono SZ tól"

Hege eto
Hol van interjú Görbével és Herr Orsival?

Miért pont õket akarod bántani?
Van 300szavazójuk,abból 100pedofil,100homokos a többi meg drogelvonón.
Mondjuk lehetnének már történelmi párt <#violent><#bdead><#hehe>
na de attól még jöhetnének a kérdések 😊 a világ legjobb iránytó átlövõjéhez, és kapusához 😉)

P e p p e
Nem tudtam, hogy máris ilyen "nagyfalat" lesz a célpont..<#hehe><#lookaround>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Táncos ETO
<#taps> Monjuk kóka jancsiról lehetne is pár keresetlen és kedves mondatot szerkeszteni, bár nem esne nehezemre az egész kormányról sem.. <#eplus2>

Hege eto
szdsz?<#mf1><#levele><#fogmosas>

P e p p e
Ki legyen a célpont? <#circling><#circling><#crazya>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Hege eto
Uborka szezon van😊))))))) Kezdjünk el anyázni valakit, biztos felpezsdül😊)))))))

😊 akkor nem mondom 😉))
(megjegyzem nem túl aktív a társaság 😊))

P e p p e
<#circling><#wink>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

P e p p e
Na ne mondd Mse...<#hamm>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

június14-ig 😊

halihó 😊
ha vkinek van kérdése Susuhoz vagy Dettihez, csütörtökig küldje el nekem, és megtudja a választ 😉))
(privátban)

Hege eto
Pontosan ezért nem hiszek el semmit nekik.
Özel visszament törökországba.

valami biztos lesz ...

no ez tetszik 😊

Táncos ETO
De igen, volt felelõssége, igazad van.. Meglátjuk mi lesz, szar lenne, ha elmenne Berni.
A klasszisról már így is többet mondtam, mint kellett volna, egyébként is csak akkor hiszem, ha itt lesz már. Sok név felmerült már korábban, ahogy Hege is írta, mégsincs Gyõrben egyik sem. Azért hátha. 😊

Isthy
Bár a szerbek jól hajráztak és végül nyertek 29-27-re, de a lengyelek jutottak ki a VB-re.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pontosan. Ráadásul õsszel ugye a bajnokság mellett lesznek BL selejtezõ csoportmeccsek is, amiken ugye szintén nem mindegy az eredmény.
Noha szerintem pont az ezeken való eredményesebb szereplés miatt lehetne a kisebb bajnokikon sok lehetõséget kapnia, tehermentesítve a többieket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Török?
Legalább azt mondd meg,hogy milyen nemzetiségû a világklasszis.<#worship>
Idén nem volt felelõssége a Kálmánnak?
Jövõre sem játszhatnak a Temesek,csak a Görbiczek,mert nincs rájátszás,amiben kijavíthatja a csapat az esetleges hibákat.
Én Berni helyében ugyanúgy lekoccoltam volna,mint Juhász,mert ezzel a nemjátékkal a pekingi olimpián való szereplését qrj(t)ák el neki.
Táncos ETO
Láttuk már Õt Gyõrben játszani, volt is vele bajunk, de igaz, nyugtával dícsérd a napot.. Azért Ámen! 😊

Táncos ETO
Én azért nagyon remélem, hogy nem megy el..
Ehhez az kell, hogy rendszeresen játszhasson. Remélem Kálmán tisztában van a felelõsségével..