Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Bocsánat!
A hal volt a cél. Megnyugodott mert elfáradt😊))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Táncos ETO
Monnyuk pontosan én sem tudom mi volt az eredeti cél, de nagy magyarokat és a 11,2 kg-ot én is megtaláltam. 😊 Mivel nyugtattad meg Hege, hogy ilyen békésen pihengetett a kezedben?! 😊))

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Duby
Neked legalább leesett <#vigyor><#rolleyes>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Na ez sokáig tartott, mire leesett, Hege kicsit elb@szta a linket😊))))

Duby
Õ az, akit sosem lehet elfeledni. Az a hozzáállás, az az ambíció, az az alázat. Örök példakép. <#sir>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hege eto
Mosommagyaróvár az magyar város😊))))))))) (tudtommal)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

SomogyiG
Nem csoda, hiszen az elsõ kiemeltet alázta 6:1, 6:1 arányban! Ez nem sûrûn szokott elõfordulni, de remélem, lesz még ilyen! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
Off:

Netán az a 11,2 kilós is magyar? <#nyes><#vigyor2>

On

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Remélem lesz még nagyon sokszor ilyen! ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Aki lemaradt: Szávay Ági volt a vezetõ hír a WTA hivatalos oldalán. Ez finoman szólva nem kis dolog😊

Hege eto
Off:
Szerényen:http://www.sg.hu/galeria.php?status=modkep&kepnev=10965586941178562649.JPG&torol=on&galeria=Magyarok
<#vigyor2>
On:

jaja és pénz is van...

Isthy
Biztos vagyok benne, hogy a Kehrmannra szavazók mind Krausenek is nyomtak egyet és ez nagy elõnynek bizonyult. Csak a németeknél volt férfi is a jelöltek között és ugye tudjuk, hogy a VB milyen népszerûvé tette a kézilabdát.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Remélem jõvõre egyik magyar lesz újra
Német és horvát kézis lett az év játékosa
MTI2007. 06. 14., 13:44Utolsó módosítás: 2007. 06. 14., 14:11
eszközök:

A német Nadine Krausét és a horvát Ivano Balicot választották meg a tekintélyes World Handball Magazin olvasói a 2006-os esztendõ legjobb kézilabdázójának.

A szavazás végeredménye:
nõk:
1. Nadine Krause (német) 35,44 százalék
2. Gro Hammerseng (norvég) 20,74
3. Kari Mette Johansen (norvég) 8,47

férfiak:
1. Ivano Balic (horvát) 25,98 százalék
2. Florian Kehrmann (német) 24,65
3. Olafur Stefansson (izlandi) 13,04

A korábbi gyõztesek, nõk:
1988: Svetlana Kitic (jugoszláv)
1989: Kim Hjun Mee (koreai)
1990: Jasmiza Kolar (osztrák)
1991-1993: nem volt választás
1994: Mia Hermansson-Högdahl (svéd)
1995: KOCSIS ERZSÉBET
1996: Lim O Kjeong Lim (koreai)
1997: Anja Andersen (dán)
1998: Trine Haltvik (norvég)
1999: Ausra Fridrikas (osztrák)
2000: RADULOVICS BOJANA
2001: Cecilie Leganger (norvég)
2002: Csao Csaj (Chao Zhai, kínai)
2003: RADULOVICS
2004: KULCSÁR ANITA
2005: GÖRBICZ ANITA

férfiak:
1988: Veselin Vujovic (jugoszláv)
1989: Kang Jae Von (koreai)
1990: Magnus Wislander (SWE)
1991-1993: nem volt választás
1994: Talant Dusebajev (orosz)
1995: Jackson Richardson (francia)
1996: Dusebajev (már spanyolként)
1997: Stéphane Stoecklin (francia)
1998: Daniel Stephan (német)
1999: Rafael Guijosa (spanyol)
2000: Dragan Skrbic (jugoszláv)
2001: Jun Kjung Sin Yoon (koreai)
2002: Bertrand Gille (francia)
2003: Ivano Balic (horvát)
2004: Henning Fritz (német)
2005: Sterbik Árpád (szerb)

origo

Isthy
<#vigyor><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor Boriszenko, de ne vedd biztosra.

DUNAFERR FOREVER!!!

http://www.sonyericssonwtatour.com/1/
Lehet nem esik le egybõl😊

SomogyiG
Ez a bánat, hogy mindenütt csak a gólszerzõk vannak megadva (vagy még az sem) a torrent meg nem indul el...
Ez nem az én napom, az már biztos... 😞

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Ukraine-Danmark 29-25 (15-9)

Ukraine: Natalija Ljapina 8 (1), Olena Tsyhitsa 5 (1), Olena Resnir 4 (1), Oksana Sakada 3, Olena Radtjenko 3, Maryna Vergeljuk-Stri 2, Marija Boklasjtjuk 2, Iryna Sjeenko 1

Danmark: Mette Sjøberg 9 (5), Henriette Mikkelsen 4, Lene Lund Nielsen 4, Josephine Touray 3, Rikke Skov 2, Louise Mortensen 1, Louise Pedersen 1

Udvisninger: Ukraine 5, Danmark 4.
Breki33
A meccs innen letölthetõ

tor.
SomogyiG
A visszavágó lenne érdekes...

Breki33
Danmark-Ukraine 30-30 (15-17)

Danmark: Heidi Astrup 8 (5), Josephine Touray 6, Rikke Skov 6 (2), Katrine Fruelund 4 (1), Trine Jensen 3, Henriette Mikkelsen 2 (1), Karen Brødsgaard 1.

Ukraine: Olena Tsyhitsa 12 (2), Natalija Ljapina 5 (2), Oksana Sakada 3, Iryna Sjeenko 3, Maryna Vergeljuk-Stri 2, Olena Radtjenko 2, Marija Boklasjtjuk 1, Iryna Sjybanova 1, Olena Resnir 1.

Udvisninger: Danmark 5, Ukraine 7.

Tilskuere: 4.648.
Breki33
videót tudok róla

ez az elsõ meccs

klikk
SomogyiG
Nem tudja valamelyikõtök, hogy ki volt az ukrán kapus az Ukrán-Dán meccsen?

Ugye a kézilabdát kiszervezték a Fradiból,külön kft-be.Dámosy megállapodott a Maglódival,hogy amint a Fradit eladják,visszaveszik a kézilabdát a nagy egyesületbe,és akkor a tartozást is kicsengetik a befolyó lébõl.De most a Dámosyékat leváltották a Maglódiék a sportolópalánták segítségével,tehát nem tudni,hogy ez a dolog áll még-e.

A fiatal játékosokhoz.Nem kellene nekünk vásárolgatni,hanem gatyába kéne rázni a korosztályos csapatainkat(Fõleg az ifit).Most új ifiedzõ lesz,plusz jött Zsiga Gyula(Még Helga is besegít neki,ha õ elfoglalt),szóval hátha változik valami pozitív irányban.
Isthy
Én sem hiszem, hogy maradt volna plusz tõke, amibõl még vásárolgathattak volna akár fiatalabb játékosokat is. Pedig szükségük lett volna rá, mert azért jövõre se lesznek sokkal elõrébb a cserejátékosok tekintetében.

Mivel a BB és a többiek nem fizetik ki a korábbi sarakat így megkérdezném: Mi lesz a 3 személynek kifizetetlen pénzzel? Örökre tartozás marad?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem bizony, mint ahogy eddig sok más esetben sem. Nekünk marad a figyelés, elemzés, gondolkodás és az azután kialakult véleményünk, amit azután megvitathatunk egymással. Ami biztos, sokunk szerint nem mennek igazán jól a dolgok Gyõrben egy ideje.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
"I am sooooo happy about this, so if we can build up a team around her and Lærke Møller it would be great

I spoke with Aalborg's physical coach yesterday and he said that they where VERY impresed by her, and they belive she will be a star some day. He also said this transfer will be great because Babara and Ibi got along great, so the chance of getting Ibi to stay for some time looks great 😄"

Bognár Barbarának örülnek a dánok, egy írás a kometál-fórumról.
remélem a második mondat vége igaz lesz!

HAJRÁ MAGYAROK! :]

😊))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Pedig így van, sajnos! Ugyanaz a ~120 MFt. áll rendelkezésre, mint tavaly. Igéret van még a szponzoroktól emelésre - jött egy kisebb új szponzor is - de így sem fogja meghaladni a 140-et. Persze más lesz, ha netán a Klub és az Rt. végre egyenesbe kerül, de ebben most (is) szkeptikus vagyok!

akkor neked is leírom, hátha te sem hallottad még sehol:

"másrészt szerintem már ezerszer lenyilatkozta
Maglódi, h. a RÉGI tartozásokra!!!!!! nincs pénz,
amúgy rendesen tudnak fizetni, mert a BB, és a
többi szponzor fizet!!! (a régi tartozások, nem az
õ idejük alatt keletkeztek, így arra nem adnak
pénzt, érthetõ)"

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Ha lenne pénz nem tartoznánk mindhármuknak.
Zizi és Piros tavaly kaptak ilyen szerzõdést, nem? másrészt kötve hiszem, h. Kovacsicz kapna annyit mint Mravikova, max. a kivásárlási árával együtt kerül annyiba. Era, és Tóth bére meg bõven fedezné a 3 új játékosét. De van ott pénz, a BB fizet rendesen, szóval senki nem mondta, h. az a pénz áll csak rendelkezésre, ami felszabadult a 3 emberke távozásával!!!

VMan
Gyula és a válogatott Móni nagyságrendileg az elõdökhöz hasonló összegért jöhetett, a két további bérbõl pedig fizetni kell a három új játékost, plusz elvileg Zizi, Piros és Szandra kap(ott) új szerzõdést, és ezzel már nem 'ifista' bért. így elosztva aligha marad túl sok szabad keret már.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Azért nálunk is felszabadulhatott a költségvetés jelentõs része az András,Era,Sopi és Hangya távoztával.
Én Gyõrtõl 120km-re csak azt látom,hogy korosztályos válogatottakat engednek el azért,hogy más csapatokból hozzanak olyan játékosokat,amelyek az ETO háza táján is "teremnek".Ennek két oka lehet,szakmai dilettantizmus,esetleg $$$.A szakmai dilettantizmust kizárnám,ezért nem marad más,mint a money,money,money.
Egyébként az igazságot szerintem soha nem fogjuk megtudni.
Táncos ETO
Semmi baj a pályán nyújtott teljesítményével, én sem arról beszélek. Hagyjuk..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Nekem elég komoly fenntartásaim vannak vele kapcsolatban,szóval küzdeni kell neki rendesen,hogy elfogadjam a mi zöld-fehér mezünkben.
SomogyiG
Sajnos csak megerõsíteni tudom a megállapításodat az anyagiak terén. 😞
Ezért nem tudtuk a keretet kívülrõl jövõ fiatal tehetséggel/tehetségekkel feltölteni, pedig voltak kiszemeltek. András szemelte ki õket, s hívta fel rájuk Maglódiék figyelmét.

Isthy
Na ebben is lehet valami...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Viszont egyre nagyobb esélyük lesz arra, hogy a saját nevelésû, de idegenbe kirajzott játékosaiktól kell elszenvedniük majd a kudarcokat itthon, és most már lassan külföldön is.
Régen a Dunaferr vásárolta ki a játékosaikat, mostanában maguk küldik el, vagy nem tartanak rájuk igényt.

Isthy
Azért én nem hinném, hogy a Fradi ilyen jól állna anyagilag. Valószínûleg inkább találkoztak az álláspontok bizonyos helyzetben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Igen így kerek a történet. Sok sikert Móni!

Isthy
Adom! Szerintem ezen megfogalmazásodban komoly igazságtartalom rejlik. Még ha nem is a teljes kép.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sok sikert neki Dániában!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az elmúlt 4-5 év tapasztalatai alapján én úgy gondolom, jobb lenne, ha erõsebb csoportba kerülnénk. Amikor ez történt, akkor mindig jól szerepeltünk. Ellenben ha "jó" volt a sorsolásunk, akkor a középdöntõkben jöttek a kudarcok.

Igen, mint ahogy már többször céloztam is rá, lesz még itt 1-2 érdekes esemény dán fronton. Ha elkezdõdött a világverseny, akkor lehetünk biztosak az õ távollétükben.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Megkérdezhetem, hogy ez a mondat miért kerülte el a figyelmedet? Számomra igencsak furcsa érzés volt bajnokság utolsó mérkõzése, hiszen akkor már tudtam, hogy a Fradiban folytatom. A meccs alatt azonban csakis a Gyõr sikeréért küzdöttem. Most jöhet az, amire felfigyeltél A mérkõzés lefújása után közvetlenül ugyan csalódást éreztem, hogy nem sikerült nyernünk, de aztán örültem annak, hogy a bajnokcsapatnál folytathatom.
Szerintem ez így kerek, de ami a lényegesebb: így korrekt! És a pályán ezt be is bizonyította!!!

Isthy
"nagyarcos, karlengetõs, odaszólós jeleneteikbõl"

A képbevigyorgós jelzõt kihagytad. Egyébként vagyunk jónéhányan akiknek nem fognak hiányozni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Úgy legyen! De jó lenne mindezt megélni...

DUNAFERR FOREVER!!!