61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#40459 Semmi jóra nem számítok már.
Fura dolog ez. Miközben örülök a győzelemnek, drukkolok a csajoknak, egyre a keserűség dolgozik a tudatalattimban. És nem látom a megoldást. Viszont rémülten gondolok arra, hogy még ezt is lehet überelni. -
#40458 Köszi, közben elolvastam én is délelőtt.
Nagyon remélem, hogy nem mi leszünk az áldozati bárányok... Pedig sajnos van esély, hogy így legyen, ismerve a "szuper" klubvezetésünket... 2 nap múlva kiderül... -
#40457 Végre találtam egy rövidke beszámolót:
Kohász-Halas 080914
Remélem, Dettinek nem lett nagyobb baja a történtekből. Mindenesetre látszik, hogy a egy rutinos játékos mekkora tartást adhat egy csapatnak. Ezért is sajnálom a távozókat. Detti személye, a történtek után, hatványozottan fontos lett, ez máris érzékelhető. -
#40456 ETO-Fehérép 33-26 (15-14)
Gratulálok a Győrnek a győzelemhez!
A 2. félidő elején nyerték meg a meccset, amikor a Fehérép 10 percig gólképtelennek bizonyult.
Nagyon örülök Eszti pazar visszatérésének! -
#40455 Ahogy hallottam a tegnapi meccsen gyengébb játékkal sikerült nyertünk Halason, egy alacsony színvonalú meccsen. Sajnos már nincs HalasTV-m, pedig nagyon megnézném. Mindenesetre Melinek gratulálok, ismét jól teljesített. Egyre inkább úgy tűnik, kijár neki a válogatottság. -
#40454 Régi szép idők... -
#40453 Ejnye! Hova gondolsz? Sajnos szinte biztos vagyok benne, hogy semelyik TV-n nem fogjuk látni őket.
Ha jól tudom azon a hétvégén a Fradi EHF meccsét fogják adni. -
#40452 Most is működik, én rendszeresen szoktam olvasni.
Konkrétan, mit meséljek róla? -
#40451 Az MKSZ ismét köpönyeget fordított. Miért van az, hogy ezen abszolút nem csodálkozom? -
#40450 Sajnos sztem nagyon kevés... -
#40449 Dunaferr-Vasas: 46-27
Rossz volt látni, milyen gyenge a Vasas. -
#40448 Újvárosi történet -
Megemlékezés. -
Rita - vendégként.
-
Grenzjager #40445 ezzel egyébként a legtöbb Fradista is egyetért, hogy van amikor be kell nyelni a rászámolást, bemutatást,demszkyzést, ennyi, ez normális. tényleg sajnálatos hogy van pár idióta. -
#40444 A BL-meccseket közvetíti a TV, az odáig tiszta.
Vajon a selejtezőket is?
(Mert sajnos kicsit messzi kerültek tőlünk. Még ma is nehezen hiszem.) -
#40443 Szerintem is.. -
#40442 Sajnos, Karnik Szabinát mág nem láttam többet, mint pár percet, meccsenként, játszani.
Ha jól láttam, most sem volt ott az Emléktornán.
Herr Anita most tényleg bizonyíthat. -
#40441 Miért gondolod, hogy gond? Csak érdekesség, semmi más. Most kapott újat, a cikkből ez derül ki.
Szerintem megérdemli, ha a véleményemre vagy kíváncsi. -
#40440 Régóta Audija van Görbének, mi ezzel a gond? -
#40439 Herr Anita, Karnik Szabina. -
Mse #40438 még az MKSZ infóban is szerepelt hírként...bár szerintem már elég régóta ezzel jár... -
#40437 Görbicz Anita ... -
#40436 Elég érdekes oldal, mégha régebbi is. :)
Talán mesélj róla, kérlek szépen!:) -
#40435 Klubedző lesz...!
Ez azért engem meglepett, bár a személy maga nem, természetesen. -
#40434 Egyetértünk a lényegben, igen.
Csakhogy ennek mennyi a realitása?... -
#40433 Sajnos a jó eredmények már évek óta elfedik a gondokat és jól lehet velük takarózni... A változás mikéntjéről az előző hsz-ben már megfogalmaztam a véleményem. -
#40432 Az első részben általad leírtak tökéletesen fedik az én véleményemet is. Sajnos mivel a klub vezetése maga a probléma oka már évek óta és ők a tulajdonosok is, a pozitív változás csak nélkülük mehetne végbe. Persze ezzel a Dunaferr NK meg is szünne. A jó megoldás az lehetne, ha az SE visszavenné a női csapatot, biztosítva a továbbélést, az mostani "társaság" meg mehetne a levesbe akár csődeljárással is. -
#40431 Bármennyire ellentmondásnak látszik, talán az lenne jobb most, ami látszólag a rosszabb.
Ha jönnek a viszonylag jó eredmények, akkor az elfedi a gondokat, amik pedig megvannak.
Most egy forradalmi változás lenne aktuális. Jelenleg az látszik megoldásnak a hosszú távú tervekhez. Volt már azonban 1 helyzet, ami a mostani állapotokat eredményezte, akkor az volt üdvözítő. Sajnos, visszaütött, bár ehhez azért sok lelkiismeretlenség kellett, én most azt gondolom. Nem kellett volna így lennie.
Egy biztos: 2 csapatot sikerült rövid távon ellehetetleníteni. Ezt már semmi sem fogja helyrehozni. Az emberi sorsokkal együtt.
Ennek ellenére önmagában az Emléktorna nagyszerű élmény volt, köszönettel tartozom a csapatnak, a csapatoknak. -
#40430 Néztem belőle valamennyit én is.
A maradék csonka társasággal kapcsolatban természetesen csak szépet és jót lehet írni. De soha nem azokkal volt és van jelenleg is probléma Újvárosban, akik a pályára lépnek. Azonban ezek a problémák várhatóan továbbra is jellemezni fogják a Dunaferrt, amíg egyáltalán lesz, mert ha ez így megy tovább, csupán rövid távról beszélünk.
A hétvégén láthattuk a várható felsőházi csapatokat. Szerintem az alapszakaszt - és persze a továbbiakat is - magabiztosan az ETO fogja nyerni, a hazai NB1 Győrben csak bemelegítés szint lesz. Az alapszakaszt szerintem másodikként a Debrecen, harmadikként a Dunaferr, negyedikként a Fradi fogja zárni. A Fehérvár szerintem kiszorul. -
Mse #40429 követtem, már amelyiket tudtam, és bizakodó vagyok! :) -
Mse #40428 nagyjából nekem is ez a véleményem, a pályán történtekről.
a pályán kívüliekhez 1 gondolat, azt hiszem most kellene meglépni azt, hogy bármilyen vendégszektori rendbontás esetén kiüríteni az egész vendégszektort. Előbb vagy utóbb talán hat azokra, akik balhéznak, és ha érdekli őket a meccs, vagy azok akik miattuk szívnak "ártatlanul" csak ráismernek a most még "ismeretlen" néhány(?) rendbontóra. Komolyabb ruházat átvizsgálás is kellene -megtanulhatnák végre a rendezők hogy melyek azok a csoportok, amelyek fokozottan veszélyt jelentenek. (bár ha a dobot elveszik tőlük, félő hogy a csarnok székei következnek...)
Hazai pályát azért nem említem, mert ott saját maguknak okoznak kárt, az legyen az ő dolguk -de nyilván ott is változtatásokra lenne szükség.
egyébként meg van egy youtube-os videó, ott tisztán látszik, h. a TVtársaság kamerája veszi a balhét, szóval az alapján kétlem, hogy ne lehetne beazonosítani a dobálót, aztán mehet ellene a eljárás.
(aztán persze felébredtem, és megint nem történt semmi, megy a mosdatás...) -
#40427 Gratulálok a Lokinak a győzelemhez!
Az első félidőben a Fradi jobban játszott és megérdemelten vezetett. A 2. félidő elejét nagyon elrontották és a lendületbe jövő Lokit már nem tudták megállítani. Ebben az időszakban a Lokinak szinte minden bejött és nagyon jól játszottak a kissé szétesett Fradi ellen. Egyértelműen kiütközött, hogy a Fradi a keretéből adódóan nem tudta tartani a lépést, hiszen a sok fiatal egyelőre még nem használható megfelelően ezen a szinten. Zizinek viszont maximális gratuláció jár, a hátán vitte a csapatát. Fanni is viszonylag jól mutatkozott be, persze a kihagyás azért látszott rajta. Vissza kell nyernie a formáját minden értelemben A Lokinak úgy tűnik sikerült jól igazolni és ez most kamatozik is majd, mert jó a keretük és tudnak érdemi cseréket is végrehajtani a meccsek folyamán. A dobogó mindenképpen kinéz nekik, ha ezzel jól fognak élni.
A Fradi új edzőjének nyilatkozata nagyon rokonszenves volt nekem a meccs végén. Példaértékű realitással és jó hozzáállással nyilatkozott.
Sajnos néhány barom megint belerondított a meccsbe... Nem tudom máshogy nevezni azokat az egyéneket, akik dobot hajítanak a pályára, utána pedig lángoló fáklyát(petárdát?), majdnem eltalálva saját fiatal kapusukat... El kellene valahogy takarítani az illetékeseknek ezt a néhány felforgatót a kézicsarnokokból, mert egyre durvább dolgokat engednek meg maguknak. -
#40426 Remélem, kapok majd beszámolót is, első kézből. -
#40425 Kijár nekik is a gratuláció! -
#40424 "Aranyérmes magyar hölgyek - V. Masters Kézilabda Európa-bajnokság
Nők +33
A Budapesti Angyalok – a tavalyi ezüstérem után – aranyérmet szereztek az V. Masters Kézilabda EB-n, miután a döntőben négy góllal legyőzték a dán Fredriksbergs IF csapatát.
Döntő: Budapesti Angyalok – Fredriksbergs IF (dán): 18:14
Európa-bajnok: Budapesti Angyalok
2. Fredriksbergs IF (dán)
3. ERAA (litván)
5. Hort SE
7. Győr
Nők +43
Megvédte európa-bajnoki címét a Lesz Vigasz csapata. A döntőben nagy fölénnyel, tíz góllal bizonyult jobbnak a dán Gladsaxe gárdájánál.
Döntő: Lesz Vigasz – Gladsaxe/HG (dán): 19:9
Európa-bajnok: Lesz Vigasz
2. Gladsaxe/HG (dán)
3. ETO XXL"
Grat! -
#40423 A hétvégén családi eü-i okok miatt távol kellett lennem, így nem láthattam semmilyen módon a meccseket. De ahogy olvasom jól teljesített a megfiatalodott csapat, gratulálok nekik! -
#40422 Saját csapatom szempontjait nézve utólag is fájdalmas és érthetetlen a minőségi játékosok nagy számú eltávolítása.
Tudom az okot, nem volt pénz a fizetésükre. Most, jelen helyzetben. De hol vannak azok a források, amiket éveken keresztül megkapott a csapat, 2005-től?
Most, hogy több felé nem jó a helyzet, hallani, hogy a többi csapat mennyiből gazdálkodik. Ennek fényében különösen érthetlen az egész.
Mindegyik játékos távozása nagy veszteség. Emberileg különösen. Meggyőződésem, hogy több egyéb ok mellett a csapat körül kialakult helyzet is oka az alacsony nézőszámnak.
De ami már egyértelműnek látszik, az az, hogy Mörtel Reni elengedése különösen teljesen értelmetlen. Egy vérbeli átlövőnk lenne, de ő sem nyújtja azt, amire szüksége lenne a csapatnak.
Kényszermegoldásokra lesz szükség. Ha viccesen fognám fel, mondhatnám, hogy kiismerhetetlen, kreatív játékra számíthatnak tőlünk ebben a szezonban az ellenfele. Mivel csak így lehet majd valamennyire kompenzálni az átlövő-nélküli állapotot. -
#40421 Amint látom, még talán neten sem követtétek a meccseket, nemhogy a helyszínen, ahol egyébként is kevesen voltak, de nagyságrendekkel többen, mint Győrben.
Akkor tehát: MEGVERTÜK A ROMÁNOKAT, MEGVERTÜK A ROMÁNOKAT! Sőt, az oroszokat is, akiknél még mindig nem játszottak a válogatott csapattagok.
Grat. az ETO-nak a tornagyőzelemhez!
Náluk lehetőségként, nálunk kényszerből sok fiatal szerepelt, általában nem keltettek rossz benyomást, mondhatni: ügyesek voltak. Természetesen kell még a rutin, de most nem éreztem úgy, hogy jelentősen a színvonal rovására ment volna a szerepeltetésük.
A magyar csapatok küzül a Győr elég lassan pörgött fel, a Dunaferrnek ezzel szemben inkább az és az lesz a gondja, hogy a sorozatterhelést hogyan fogják bírni.
A Lada szerintem szemre egészen tetszetős, gyors kézit játszik, egy egészen jó kapussal. Biztosan sokat dob majd a teljesítményükön, ha teljes lesz a csapat. Számolni kell velük.
A románoknak még sokat kell dolgozni, hogy a sztárokhoz méltó eredmények kijöjjenek a csapatukból, remélem, nem magyar csapat ellen jön ez nekik össze.
Gabica és Rita - utóbbi némi kommunikációs gondját leszámítva - jól beilleszkedett. (Rita a könnyeivel küzködve, meghatódva hallgatta, amikor éljenzést kapott a B-középtől. Megható, de rossz érzés volt számomra, mint ahogy a többi kényszerből távozó hiánya is.) Bese térde sérült, nem tudtam meg, mi a gondja, Frank dr. szerint már sérülten érkezett.
Baba (Balogh B.) ráesett a vállára, de értesüléseim szerint nincs komoly gond. Remélem, így van, jobbulást neki.
Láttam a meccseken ismerős fotósokat!:)
Remélem, láthatjuk az alkotásokat mielőbb.
-
primavis #40420 ma már jobb teljesitményt nyújtott eddig a Győr, de a gépezet még eléggé szaggatottan működik, igaz az ellenfelek se csillognak/villognak...