Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Gondolom a D,E, F lesz az ág a középdöntõben.
Ha így van Ukrán,Német, Román ami kemény, de nyerhetõ a többinek simának kell lenni.
Könyörgöm basszuk szét a németeket a múltkoriért, mert lidérces álmaimban jön elõ az a meccs.
Elõdöntõ a minimális elvárásom.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

A csoport: Kazahstan, Argentína, Horvátország, Franciaország,
B csoport: Ausztrália, Macedónia, Brazilía, Oroszország
C csoport: Dominika, Angola, Ausztria, Norvégia

D csopost: Tunézia, Kína, Lengyelország, Románia
E csoport: Kongó, Japán, Spanyolország, MAGYARORSZÁG
F csoport: Paraguay, Ukrajna, Kórea, Németország
E csoport

Kongó
Japán
Spanyolország
Magyarország

gyászolok😞((

VMan
zöld <#alien>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Duby
ámen. hajrá halas is!

Azér az fasza, milyen baráti, segítõkész és önzetlen a viszony a két szakosztályunk között <#levele>

Remélem jövõre felhagyunk evvel a világoskék színnel akkor, hiszen lesz már egy ilyen színû csapat is, még a végén összekevernek a Golival. <#nyes> A nyár kérdése: vajon milyen újabb extra színben fogunk így virítani jövõre, ha már a "jó kis világoskékünket" lefoglalják a kiscsapatnál. (rózsaszín? barna? sötétkék? sárga? narancs?) <#vigyor>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

VMan
handball.hu fórumból, Halas TV-n elhangzott információk szerint:

hivatalos igazolások a Kiskunhalas NKSE-nél:
Lánczos Krisztina (Spartacus)
Madai Petra (DVSC)
Csendes Edit (Makó)
Micskó Zsófia (Yutz,Franciaország)
Zámbó Krisztina (Makó)
2 román játékos Nagybányáról és egy ukrán átlövõ
És ami a legfontosabb:Bizakodó elnökség,magoldódni
látszó anyagi feltételek.

Táncos ETO
Pedig akkor aztán valóban válogatott társaság lett volna a Goli.. Már ami az esztétikumot illeti.. 😉

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Ha valaki netán elfelejtette volna, holnap délben VB csoportbeosztás sorsolás Párizsban! Elvileg itt élõben követhetõ lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem is hosszabb távra gondolt, bár talán az EHF-ben tényleg lehetnek esélyeink.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szegény Stanley, pedig már kezdett reménykedni...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na igen, persze! <#nyes>

Egyébként tényleg a vizuális hatást nézve is figyelemre méltó a csapat is, nemcsak a honlap.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
Izlandot hallottam, de nem tudom mennyire biztos.

És hová ment?
Vili 3 évet írt alá, nem bizti, h. az elsõ évre gondolt 😊 de az európi kupagyõzelem, akár már a következõ szezonban össze is jöhet 😄 sõt, az új bajnoki rendszer kedvezhet is a kicsit gyengébb csapatoknak, szvsz 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

VMan
Haragnak helye nincs

"Biztos vagyok abban, hogy a nõknél újabb tapasztalatokat szerez, és méginkább elsajátítja a gyõzelem tudományát. Itt ugyanis erre kiváló lehetõsége lesz, hiszen a hölgyeknél minden lehetõség adott a bajnoki cím, a Magyar Kupa és európai kupagyõzelemre."

az csöppet erõs, hacsak nem a távolabbi jövõrõl beszél...

VMan
sajnos Valovics Nórika végül a külföldi kaland mellett döntött a Goli helyett <#shakehead>

Duby
...én annyira ellene vagyok, hogy a dekorativitás szempontjából ítéljünk meg sportolóhölgyeket! <#rolleyes> <#szeret><#nyes><#nyes>

Táncos ETO
Én is pont ezen morfondíroztam, hogy az egyik legszínvonalasabb honlap. Én is fogok kicsit szorítani nekik, s azért van egy-két 'szép teremtés' is.. 😉

Duby
ha, micsoda korrekt kis honlap. Ezt nevezem. Hajrá Goldberger!

Isthy
Még azért egy edzõre is szükség lenne a DVSC-nél, mert ez a mostani...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látom hétvégén mindenki hozzátette a maga bölcsességét <#nevetes1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Meg, hogy eljön Joe Black <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Jaja és milyen jó nevelést kap! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ott lehet venni ilyeneket? Akkor tényleg magyar! <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

A lényeg lemaradt: <#hehe><#mf2><#hehe>
köszi, közben olvasom a cikket 😊 szükség is van Triffa mellé vkire, h. tudjon tovább fejlõdni...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

A Cornexival fognak harcolni az aranyért.
VMan
Skaliczki a DVSC-Aquaticumnál
interjú Fekete Györggyel, a DVSC ügyvezetõjével.

Hege eto
Még 1-2 év és a Lokiból komoly arany esélyes csapat lesz. Jönnek fel mint a higany😊))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
A Loki kapusedzõt is fog alkalmazni a jövõben. Erre a szerepre Ajtonyné Bielek Ilonát kérték fel, aki Triffa Ági mestere volt korábban.

(dvsckezilabda.hu)

Hege eto
de, csak nem voltam tisztában a felállással.

ahogy egy edzõség összeegyeztethetõ a szövetségi kapitányi poszttal, úgy egy szakmai igazgatóság is, nem? az edzõ marad Varga József!

Csucsu, hátha te tudod, van a DVSCnél kapusedzõ? ha igen ki? köszi!

Hege eto
Ezt most nem értem.
Skala szakmai igazgató lesz? Ki akkor az edzõ debrecenben? Hogy jön ez össze a ffi szöv. kapitányi poszttal?

Errõl még sose hallottam!!!!!
"Skaliczky László Debrecenben!
Nagy nevet igazolt a DVSC-Aquaticum együttese. Szakmai igazgató lett a Lokinál a férfi válogatott szövetségi kapitánya.
A szakember és a klub vezetése már szóban megegyezett egymással, a részletekrõl a jövõ héten állapodnak meg a felek."
Hege eto
kabbe!<#mf1>

Grave Digger
4. a tehénszar a lapjára esik 😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Valami bûzlik,mintha a játékosok nem is akartak volna feljutni <#confused><#levele>
A halhoz gratula,mennyiért vetted?<#wink>
Hege eto
3, mert ott a szándék az adó elkerülésére😊)))))))))

2 dolog van az életben ami biztos, az adó meg a halál 😄D

Táncos ETO
Akarod mondani nem jutott vissza. 😊 Hát el..

Hege eto
OFF:
A Fradi meg jutott vissza az NB I be. Sikeresen elszúrták......

ON:

Breki33
ja a magyar foci

mostanában nem igen követem
Táncos ETO
Czvitkovics miatt ment a Lokihoz, ennek fényében nem annyira. 😊

Breki33
Hm számomra ez meglepõ
Hege eto
Köszi

Táncos ETO
Egyébként gratula a kisfiadhoz, nagyon helyes kis kölyök! 😊

VMan
Nagy Ivett a DVSC-be igazolt.