Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dunaferr SKC - Nyíregyháza Hand-Fans 5-18
BKU/WJ - Nyíregyháza Hand-Fans 8-8
SZBP Komló - Dunaferr SKC 19-3
Ferencvárosi SzuCsa Handball - Nyíregyháza Hand-Fans 16-10
Ferencvárosi SzuCsa Handball - SZBP Komló 9-7
Dunaferr SKC - BKU/WJ 2-13
A másik csoportban:
Fan-Club Csurgó - Veszprém KFC 15-6
Cornexi Szurker - Veszprém KFC 5-6
Red-Blue Panthers Vác - Fan-Club Csurgó 9-12
Veszprém KFC - Green Danger 6-14
Fan-Club Csurgó - Cornexi Szurker 11-4
Green Danger - Red-Blue Panthers Vác 13-8
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Pannon-kupa
Élõ televíziós közvetítések (Sport1)
Magyarország - Románia
2007. augusztus 16. 19.00
Magyarország - Lengyelország
2007. augusztus 17. 19.00
Magyarország - Oroszország
2007. augusztus 18. 19.00
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
D csoport:
Francia, Izland, Szlovák, Svéd
Az águnk sem könnyû.
Hajrá Magyar Kézilabda!
C csoport Spanyol, Német, Magyar, Fehérorosz
Itt is összekerültünk a spanyolokkal! 😞
De itt már a csoportunk is erõs
Hajrá Magyar Kézilabda!
DUNAFERR FOREVER!!!
de hátha nem tudtok róla, hogy már van fóruma itt
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1182427400
ha jól hallottam a wimbledon rádión, Ági: Eva Birneroval játszik! (aki 24 éves lesz augusztusban, 98. a ranglistán, legmagasabb rangsora 59. volt)
on
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Itt maradt nekünk Ira, én teljesen ki vagyok vele békülve, hogy pozíciót kapott. Nagy sportember, megérdemli. Jók leszünk! <#eljen>#eljen>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
DUNAFERR FOREVER!!!
off
Nincs mit! Azóta kiderült, hogy jól szurkoltunk, simán meglett a fõtábla, jöhet a folytatás!
DUNAFERR FOREVER!!!
Félretéve a tréfát, azt mondom, hogy pokolian nehéz lesz. Nem azt mondtam, hogy az elõdöntõ lenne az "extraüber", de én nagyon örülnék annak is. Ha minden klappolni fog a csapatnál akkor az arany is elképzelhetõ, mert számunkra nincs verhetetlen csapat. Sok minden fog a fejekben eldõlni.
DUNAFERR FOREVER!!!
NSO
1.A nõi BL- selejtezõ kiemelése1. kalap: Oltchim Valcea (román), Lada Togliatti (orosz), Aalborg (dán), Gyõri Audi ETO
2. kalap:Astroc Sagunto (spanyol), Trondheim (norvég), Motor Zaporizzsja (ukrán), Metz (francia)
3. kalap:Lublin (lengyel), Michalovce (szlovák), Ormi Patrasz (görög), Knjaz Milos (szerb)
4. kalap: BNTU Minszk (fehérorosz), Milli Piyango (török), Madeira SAD (portugál), Sassari (olasz), Voort/Quintus (holland), Stjarnan Gardabaer (izlandi), Kefalovrysos (ciprusi), IK Sävehof (svéd)
Gyõrben lesz a Pannon-kupa? és 16. mérkõzés lehet Pápán lesz(ez is az elõbb említettbõl származó infó)
azt kellene gyakorolni, h. komoly védekezés ellen mit kezdünk, és komoly támadó sor ellen, hogyan tudunk helytállni...
persze mindezt a második Pannon-kupán, amikor már készültek is együtt a csajok, nem alapozásból mennek oda...
én is szoktam gyakorolni a ziccer dobást, megy is olyan ellen, aki kb. félve kosarazik, de ha Béres Timi állna elém, lehet nem ugyanaz lenne 😄DD
na mindegy, majd meglátjuk mit érünk, az elmúlt EB nem azt mutatta, h. jó a rendszer...
HAMAROSAN MEGJELENIK A TIME OUT MAGAZIN II. száma 😊
a teljesség igénye nélkül, akikrõl olvashattok: Sugár Tímea, Lucia Uhrakova, Ferling Bernadett, Radulovics Bojana, Mocsai Lajos, Németh András, Isabelle Wendling, Daniela Piedade...
a részleteket késõbb 😄DD
az osztrákok, lengyelek jó csapat, de ha komolyabb céljaink vannak, akkor max. bemutató meccsnek jók...
Zsiga: Az elsõ Pannon Kupán három vb-résztvevõvel, Oroszországgal, Lengyelországgal és Ausztriával fogunk játszani. A második tornát pedig már a vb-sorsolás tükrében állítjuk össze. Jó lenne, ha mondjuk egy ázsiai válogatottat is meg tudnánk hívni, vagy hasonló stílusú csapatokat, mint leendõ vb-ellenfeleink.
handball.hu (bee)
Azért ezek most nem nevezhetõek tutyi-mutyi ellenfeleknek...
nagy mértékben egyetértek azokkal, akik ZSGY-vel ellentétben, azt mondják, h. nem vált be a korábbi felkészülési koncepció, nem csak hogy a csoportban, de ha A felkészülésben sem hozunk magunknak nehéz ellenfelet, akkor kevesebb esélyünk lesz jót tlejesíteni, igenis le kell mérni hol állunk, hogyan tudjuk megoldani a támadást, védekezést ki-ki meccsen...
ZsGyvel mikor volt a chat, rákérdeztem erre, de nem igazán kaptam választ, csakhogy maradunk az eddig bevált Pannonkupánál, stb.
jó ötletnek tartom amit páran felvetettek, h. játszunk felékszülési meccset a románokkal. ( a fiúknál is bevált a németek elleni meccs, szvsz) de akár a franciákat is meghívhatjuk, még kapcsolatunk is van 😄DD
bár kicsit kaphattunk volna nehezebb ellenfeleket a csoportban,bár a spanyolokkal elégedett vagyok.
offf
isthy köszi az smseket 😊 nagyon drukkolok Áginak 😊
Szerintem összességében jó helyre sorsolódtunk. A csoport, az ág is megfelelõ út a döntõig. Szépen fokozatosan nehezedik a dolog, be lehet osztani mindent. Én a tavalyinál sokkal összeszedettebb, erõteljesebb, ötletesebb csapatra számítok, ami a mieinket illeti. Ha betli szintû is volt a svéd eb, de szvsz abból nagyon sokat kellett, hogy tanuljon kapitány és játékos, hogy mit hogy, milyen hozzáállással nem lehet véghezvinni.
Isthy-koma: Te ne ezt jósold, hogy a négybe jutás is extraüber, mert a Te jóslataid nagy (a tisztességesnél jóval nagyobb <#vigyor>#vigyor>) hatásfokkal válnak be, így változtasd a hivatalos véleményed "világbajnokok leszünk"-re, abból nem lehet bajunk! <#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#wink>#wink>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Szvsz fejben dõl el a dolog,mert játékosállomány tekintetében tényleg be kell jutnunk az elõdöntõbe errõl az ágról.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Könnyebb csoport, kicsit nehezebb középdöntõ és brutális negyeddöntõ. Nagyon nem örülök a könnyû csoportnak, ez nekünk nem jó jel. Gondoljunk a 2004-es olimpiai és a 2006-os EB szereplésre. Ha nehezebb csoportot kaptunk akkor jobban ment a csapatnak az utóbbi idõben (2005-ös V😎. A csoportot nyerhetjük ez alap és 2 ponttal megyünk a középdöntõbe. Ott is reális elvárás a 4-be kerülés (6-ból), de utána?!?! Gondolom mindenki tudja, hogy a 2 középdöntõs csoport 1-4. helyezettje játszik egymással kerezsztbe az elõdöntõért. Tehát 1-4, 2-3, 3-2 és 4-1 a párosítás. Na itt a komoly gond, mert ugye a másik ágon várható Norvégia, Oroszország és Franciaország, plusz még valaki. Nem gondolnám, hogy a franciákat engednék nekünk kiverni hazai pályán. Az oroszokat és a norvégokat ugye nem kell ecsetelnem, milyen pokoli nehéz dolog. Marad a 4. csapat, aki lehet a brazil, a horvát vagy az osztrák. Na ez azért könnyebb lenne, de ehhez vagy csoportelsõnek kéne lenni a középdöntõben vagy a taktikázásoknak kellene jól kijönnie számunkra. A csoportelsõséghez a románokat is verni kellene és ugye Korea sem egyszerû dolog így az olimpia elõtti évben. A taktikázásokból pedig mi sosem jöttünk ki jól ( a másik ágon történõ taktikázásokra gondolok). Márpedig az olimpia miatt be kellene jutnunk a 4-be, mert így biztosan legalább rendezhetnénk olimpiai kvalifikációs tornát. Ha nem jutunk az elõdöntõbe, akkor csak hatalmas mázlival juthatunk a kvali rendezési joghoz, ami ugye nem kis elõnyt jelent a kijutás kiharcolásánál.
Mindezek fényében én azt mondom, az elõdöntõhöz bravúr kell, nagyon ott kell lenni a csapatnak.
DUNAFERR FOREVER!!!