Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
A Fradi meg a Kulcsi emléktornán esetleg a Podgorica ellen :-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Fradi kemény csoportba került, a KEK-ért harcolnak majd a Podgoricával. Az ETO megint szerencsésnek mondható, csakúgy, mint a selejtezõ csoport sorsolásánál. A 2. helyre mindenképpen jók a csoportban és így a 8-ba jutás elérhetõ. Ahogy mondod, a Krim is megoldja. Akkor õsz végén megint "maffiatúra" Ljubljanába? <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

huhh, a Fradinak belehúztak rendesen 😞 ebbõl még KEK is nehezen lesz...
ETO 2. továbbjuthat...
jókis csapatok 😊

hajrá!!!!
(az EHF-et, KEK-et mikor sorsolják?)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Az ETO augusztus 11.-én már készülhet a Kapronca ellen. 😊
11.30 Gyõri Audi ETO KC – Podravka Koprivnica

Hajrá Magyar Kézilabda!

Megelõztél. 😊)

Hajrá Magyar Kézilabda!

Késsz a BL sorsolása.

A Fradi megint halálcsoportba került. A 3. helyre várható a Viborg és a Valcea mögött. Az ETO ha bejut a csoport körbe akkor valószínüleg tovább tud onnét jutni. A Krim is továbbjut szerintem.

Group A
1. Slagelse
2. Ribarroja
3. Podravka
4. winner of the group 1 in QT2 (ETO)

Group B
1. Krim
2. Dzvezda
3. Nurnberg
4. winner of the group 2 in QT2 (Aalborg)

Group C
1. Hypo
2. Kometal
3. Larvik
4. winner of the group 4 in QT2 (Lada)

Group D
1. Viborg
2. FTC
3. Buducnost
4. winner of the group 3 in QT2 (Valcea)

Hajrá Magyar Kézilabda!

VMan
Group A
1. Slagelse
2. Ribarroja
3. Podravka
4. winner of the group 1 in QT2 (ETO)

Group D
1. Viborg
2. FTC
3. Buducnost
4. winner of the group 3 in QT2 (Vilcsea)

Fradinak nagyon nem volt szerencséje, ETOé elfogadható.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Boki további tervei

Jöhet a kapu mögé szurkolni <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az okokat szándékosan nem mondtam, ez is lehet az egyik, de úgysem erre fognak hivatkozni ;-)

Amúgy ma este 20:15-tõl lesz a nõi BL fõcsoportok sorsolása. A férfiaké pedig 22:00-tól. Az EHF oldalán livestream lehet nézni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Vagy lerak az ETO egy kis pénzt a szlovákoknak,aztán õk véletlenül nem vállalják.
Isthy
Izland bazi messze van <#rolleyes>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem vagy te egy kicsit optimista? <#vigyor>

Elnézve az eredményt megkérdezném, hogy sorsolás is volt, vagy csak megkérdeztek titeket, hogy kiket szeretnétek? <#ravasz1><#nyes>
Ráadásul sztem Nagymihály nem fogja vállalni a rendezést, így nálatok lesznek a meccsek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Valovicsról egy szó sem.... 😉

Táncos ETO
Na azért ezt csak nem szúrjuk el.. (Majdnem mást írtam..😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Hege eto
Mi bármire képesek vagyunk

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
1. csoport

Az elsõ selejtezõkör A csoportjának gyõztese
Gyõr
Michalovce
Metz

Azt kell mondjam az ETO jó sorsolást kapott, nem lehet gond a továbbjutás a fõcsoportba.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha jól tudom ma lesz a BL selejtezõ sorsolás 11-tõl. Nagyon kíváncsi leszek az eredményére.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Én is erre gondoltam. Eltelik egy kis idõ, történik egysmás (egyeztetés, banki tranzakció) és a pali kijön egy homlokegyenest ellenkezõ véleménnyel.
Indokot meg kreálnak hozzá.(a múltban való érdemek, legerõsebb bajnokság stb.)

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Egyetértek.

Az IHF megnyilatkozásáról a véleményem röviden: parasztvakítás.

DUNAFERR FOREVER!!!

jaja majd ha elkezdõdik, és nem lesznek ott, majd az lesz a biztos...

SomogyiG
SzT-tõl ollózva:

... A dominikaiak visszalépése esetén elõször az õ kontinensükrõl ugorhat be helyettük egy csapat (Uruguay, Kanada, stb). A választás joga a Pán-Amerikai Kézilabda Szövetségé. Ha mégsem lesz olyan válogatott a kontinensükrõl, aki szeretne részt venni a világversenyen, akkor következik Európa. Ez esetben Svédországot invitálnánk Franciaországba, hiszen õk a hatodik helyen végeztek a legutóbbi Európa-bajnokságon.

"Ha õk sem vállalnák, akkor jöhetnek csak szóba a dánok..." - tette hozzá a fõtitkár.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

És ha kettõ lép vissza?
Mert Paraguay indulása is kérdõjeles.
Szóval csak akkor nyugodhatunk meg végleg,ha elkezdõdik a vb,és a dánok otthonról nézik.
Erre gondoltál? #35237

Bár, várjuk ki a végét!!

Az IHF szertefoszlatta a dán álmokat
2007.06.27. 07:41

Amint arról hírt adtunk, a Dominikai Köztársaság feltehetõleg nem tudja vállalni a decemberi világbajnoki szereplést, helyükre pedig a dán nõikézilabda-válogatott pályázik. A háromszoros olimpiai bajnok álmodozása nem tartott sokáig...

Bár a dánok vb-hez vezetõ ajtaja már félig nyitva volt, a Nemzetközi Kézilabda Szövetség hamar becsapta azt. Frank Birkefeld, az IHF fõtitkára így nyilatkozott a Berlingske Tidende nevû napilapnak:

- Nem akarok udvariatlannak tûnni, de Dániának nincs túl sok esélye a világbajnoki indulásra. A dominikaiak visszalépése esetén elõször az õ kontinensükrõl ugorhat be helyettük egy csapat (Uruguay, Kanada, stb). A választás joga a Pán-Amerikai Kézilabda Szövetségé. Ha mégsem lesz olyan válogatott a kontinensükrõl, aki szeretne részt venni a világversenyen, akkor következik Európa. Ez esetben Svédországot invitálnánk Franciaországba, hiszen õk a hatodik helyen végeztek a legutóbbi Európa-bajnokságon.

"Ha õk sem vállalnák, akkor jöhetnek csak szóba a dánok..." - tette hozzá a fõtitkár.

handball.hu

Duby
Már van újabb verzió is. Bár kötve hiszem, hogy ez az utolsó...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Ezen még meglepõdtök?! Teljesen várható volt... pénz... pénz...pénz errõl van csak szó 😞

Isthy
Olvasd el a handball.hu legújabb cikkét...

Nagyon nem örülök, hogy ismét igazolódni látszik a nem éppen kedvezõ véleményem által megfogalmazott jóslatom <#shakehead><#levele>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
miért?
Na Isthy, egyre inkább beválni készül jóslatod a dánok vb szereplésérõl...<#boxer><#violent><#mf1>
Hege eto
jöhetnek õk is, maxí azzal kezdjük a jövõ évi tornát, hogy " ki nem ugrál titkosrendõr hej! hej!"<#mf1>

Lassan a SzuCsa torna is az nbh látókörébe fog kerülni.
Lehet,hogy jövõre õk is indítanak egy csapatot.<#nyes>
Hege eto
Igen, találtunk. (Alkohol,kézilabda,csõcselékség)

Isthy
Sport1-en a mai helyzetben Zsiga Gyula 21:00-tól (elvileg)

DUNAFERR FOREVER!!!

Tisztességes szurkolóként kikérem magamnak,hogy mindenféle irredenta,antiszemita,alkoholista agresszív csõcselékkel egy csoportba soroljál. <#nyes>
Gratula nekik a pályán belüli és kívûliekhez <#taps>
(Gondolom akkor volt közös nevezõ )<#wink>
😊)) boldog szülinapot neki ;DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Bocsánat ezt nem ide szántam

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem hiszem el, kapják be! <#violent> Férfi meccset raktak Ágiék pályájára...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, hallottam, a kajak-kenu topicba be is linkeltem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor még nagyobb gratuláció nekik! <#taps>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
OFF:
Janics megint "alkotott". Reggel 6 ig bulizott a felkészülés közepén<#eplus2>Imádom ezt a csajt de tiszta dilinyós<#vigyor>
ON:

Hege eto
Szimpatikus társaság voltak. Jól játszottak. A csoportban is alig tudta a GD legyõzni õket. Nem tudom mennyire voltak szurkolók, egy biztos úgy viselkedtek, mert vedeltek mint az állat. A döntõ elõtti napon éjjel 1kor még a padon ugrálva énekeltek😊))))) Mégis behúzták.
Ami külön szimpatikus volt bennük mikor megjöttek pénteken, kihúztak egy nagymagyarországos drapit amin fel volt tüntetve Somogy vármegye Árpád sávosan. Szal. sanszos hogy szurkolók.

Isthy
Tehát a GD-nek nem jött össze a gyõzelem. Kíváncsi vagyok a Csurgó csapata mennyire volt szurkolói. Remélem Hege ír majd pár szót a tornáról.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Õk a második lépés voltak, miután Márk intézkedett ;-)))

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Az elõdöntõben a Csurgóval szemben büntetõkkel alulmaradtunk, így a 3. helyért a Komlóval játszottunk, és nyertünk. A döntõben a Csurgó 1 góllal jobbnak bizonyult a Green Danger -nél, így a "felsõház" az alábbiak szerint alakult:

1. Fan-Club Csurgó
2. Green Danger
3. Ferencvárosi SzuCsa Handball
4. SZBP Komló

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Most képzeld el, ha nem így lenne, mi lenne veletek?! 😊

Hege eto
Még vihetnétek is valamire, ha nem az a lúzer Peti Veterán lenne a csapatvezetõtök<#vigyor2><#nyes><#vigyor><#taps>

Hege eto
White Justice<#mf1><#wow1><#vigyor><#nyes>

SomogyiG
További eredmények a csoportunkból:

Nyíregyháza Hand-Fans - SZBP Komló 12-13
Ferencvárosi SzuCsa Handball - Dunaferr SKC 12-7
Ferencvárosi SzuCsa Handball - BKU/WJ 9-5

Ezzel csoportunkat megnyerve holnap 11:30-kor a döntõbejutásért játszunk a másik csoport 2. helyezettjével, a Fan-Club Csurgóval.

Eredmények a másik csoportból a teljesség igénye nélkül:

Green Danger - Fan-Club Csurgó 11-9
Red-Blue Panthers Vác - Cornexi Szurker 6-8

Táncos ETO
Megmondom õszintén, fogalmam sincs, eddig nem láttam. Talán Hege tudja.

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig