Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Én arra leszek leginkább kíváncsi, hogy vajon Tomori mögött Temes végre kap-e normális szerepet lövõként, ha nem jön valaki Mona helyett.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az nyilvánvaló, hogy az óvoda, meg hasonló dolgok nem más, mint süket duma, ez már májusban is adott volt. A közös megegyezés tartalma, háttere és annak pénzügyi oldala lenne inkább az érdekes, hogy eddig kellett várni vele.

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem lehet,hogy kell Gogirla helye valakinek?
Pénz szvsz van,mert a Nagymihályt is meggyõzték arról,hogy ne tudja a BL-elõselejtezõt megrendezni.
A magyar-román közös pályázatot meg aki kitalálta,az b*ssza meg az anyját.(Sorry a hangnemért.)<#kocsog>
elfogyott a zsé, Gin igazolásával, vagy sosem lesz jó a válla - és még pénzt is kap érte az ETO? mert a magánéleti dolog szerintem mellébeszélés, azt szezonvégén is tudta, nem az elõzõ 2 hétben jött rá, szvsz...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A kérdésem a következõ: vajon ez most minek kellett és ki találta ki?

Volna rá válaszom is, de inkább nem írom le ide...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
ON:
Tényleg a Magyar -román közös VB pályázathoz mit szóltok?
Szerintem adjuk még a cigányoknak a makói gázmezõt, hogy méltóztatnak lealacsonyodni hozzánk......Inkább soha ne rendezzünk semmit!
Ha Erdély szabad lesz (autonómia) akkor Magyar-Erdélyi közös VB az OK, de tolvajokkal, normális ember NEM tárgyal.
OFF

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Táncos ETO
Összesen 4 csúszda van, 2 az élményfürdõ területén, 2 a strandon. Az élményfürdõben az egyik rövidebb, inkább kisebbeknek való, a másik kanyargós.
A strandon az egyik egyenes és meredek, de azt hiszem egy ideje nem használják már, talán meg is haltak, vagy lebénultak, erre már nem emlékszem. Van melegvíz, termálvíz, hideg víz, van itt minden, mint a búcsúban.. 😊) Van vízesés, gyors sodrású és egy lassabb 'folyó', millió bugyborékoló, stb..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

gondoltam ha lemegyek a Pannonkupára, akkor már megnézem magamnak Gyõr azon részét is 😄 eddig jókat hallottam róla 😊
egyenes, meredek,hosszú csúszda van?
meg vmi melegvizes medence?
köfi

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Így van, én is a Balatont részesítem elõnyben, mert ugye az Aranypart sem egy jó megoldás..
Mondjuk nekem Lipót annyira nem jött be, viszont Nagymegyeren is van valami jó hely, Pápán is, bár még egyiket sem próbáltam.

Hege eto
Pofátlanul sok az 1800 egy egész napra, mindenféle szolgáltatás(szauna, szolárium,hidromasszázs) nélkül.
Lipóton 1500 a felnõtt jegy, de benne van a szauna, a büfék árai meg 30-50% olcsóbbak mint a termálban. Korsó bodza (borsodi 280ft)

A Tomekék meg 3man lejárnak inkább Csopakra. 300ft! a strandbelépõ. 1500/fõ meg bõven elég benzinpénzre

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
Rendezhetjük a 2011-es kézilabda vb-t?

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) közzétette azon tagállamainak listáját, amelyek jelentkeztek a 2011. évi férfi, illetve nõi kézilabda világbajnokság megrendezésére. A férfi-vb megrendezéséért nyolc ország, köztünk hazánk fut versenyt, míg a nõknél három jelentkezõ közül lehet és kell kiválasztani majd a helyszínt.

Ismeretes, hogy a Magyar Kézilabda-szövetség vezetõi Dr. Hassan Moustafa tavaly októberi budapesti látogatása alkalmával nyújtották át a férfi-vb megrendezésére vonatkozó hivatalos magyar szándéknyilatkozatot az IHF elnökének.

A nagyobb verseny a férfi vb-pályázat elnyeréséért várható, miután erre nyolc, míg a nõire csak három ország kandidál. Az IHF Tanácsa elõreláthatólag ez év végén dönt a két helyszínrõl.

Az idei férfi világbajnokság házigazdája Németország volt, a nõi vb pedig decemberben Franciaországban lesz. A kétévente esedékes világtornának 2009-ben Horvátország (férfi), illetve Kína (nõi) ad otthont.

A 2011-es világbajnokság megrendezésére pályázó országok:

Férfi vb: Magyarország, Ausztrália, Csehország, Dánia, Görögország, Katar, Spanyolország, Svédország

Nõi vb: Ausztrália, Brazília, Hollandia

(NSO)
Táncos ETO
Olyan itt nincs. 😊 Élményfürdõ viszont van, diák egész napra 1200, felnõtt 1800. Baráti.. Egyébként nem rossz, de lehetne jobb is.. 😊)) Pl. ha kicsit nagyobb lenne, még több csúszda lenne. Van szaunakert, masszázs, jacuzzi. Viszont lehet használni a külsõ strand medencéit is, ahol van 2 sportmedence, illetve gyerekeknek kisebb medencék. Kb. ennyit tudok a dologról, csak ezért ne gyere, viszont ha Gyõrben van dolgod és megér ebben a melegben ennyi pénzt, érdemes kipróbálni.

ha te mondod 😄DDDD

milyen a gyõri aqua-park?

SomogyiG
Szerintem nagyon nem mindegy, hogy a hal, vagy a halász levét eszem! 😛

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Szerintem is :-)

Ezért kérdeztem

Nemsemmi ami ott volt fél órás tüzijátékkal két oldalról belõve
Táncos ETO
Ja és az nem halászlé? 😉

Táncos ETO
Szerintem az elmúlt hétvégén volt..

mikor van a halléfõzõs fesztivál?

Breki33
Ez a cikk megvan vhol teljesben?

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=147126&
Breki33
Hello

Idén jöttök Bajára?
Szeptember 14-15. Ljubljana Vinka Kandija kupa
Eddig ismert résztvevõk:

Krim Ljubljana
Buducnost Podgorica

Hajrá Magyar Kézilabda!

Duby
<#eljen> Kösz az infót!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

igen Viktor, jó kis túra volt..annyi meccset megnézni
idén lehet kimarad bár még bármi lehet 😊)
Igen csak az idén hamarabb kezdõdik nálunk a bajnokság, így sajnos magyar csapat nem vesz részt a tornán.

Hajrá Magyar Kézilabda!

VMan
nem rossz, de azért a tavalyi volt az igazi <#alien>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

VMan
a Vasas meg a Dferr alussza legtovább a nyári álmát 😊) mindketten 16-án kezdenek.

Augusztus 31.- Szeptember 1. között 4 csapatos felkészülési torna Josip Samarzija kupa lesz Kaproncán. 4 bajnokcsapat, 4 magyar játékos és egy magyar edzõ részvételével.

Podravka Koprivnica
Krim Ljubljana
Buducnost Podgorica
Hypo NÖ

Hajrá Magyar Kézilabda!

Duby
Készül már a Fradi, az ETO, a Fehérvár, a ...mindenki,
... DE HOVA TÛNT DÉMON HILL?
Mibánat van Újvárosban? Hírzárlat?
Türelmetlen vagyok. <#nemtudom>

Bár, szó mi szó, rá kell pihenni a bajnoki címre, nem lehet csak úgy észnélkül elkezdeni gürizni. <#nyes>

P e p p e
Nahát!<#vigyor2><#nevetes2><#wink>

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Isthy
Vajon kik lehettek? Csak nem a "Madzarska Maffia"? <#ravasz1><#nyes><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Nem a kedvenc kézilabdás portálom, de a cikk nagyon tetszik! <#worship><#taps>

A Krim magyarjai

Otthon kifejezetten nagy népszerûségnek örvend a trió, s a hírek szerint a magyar drukkerek Szlovéniában is meglátogatták a kedvenceket.

„Nem is egyszer jöttek hozzánk! Egy dunaújvárosi szurkolócsoport a BL-meccseink nagy részét a helyszínen tekintette meg, de gyakran jöttek ki egy-egy bajnoki mérkõzésre is” - vette át a szóvivõ szerepét Kati.

<#eljen><#taps><#worship><#nyes>

Hajrá Magyar Kézilabda!

Breki33
Megtartotta elsõ edzését a Fradi új edzõje

http://www.nemzetisport.hu/Stream_player_index.php?stream_id=2267
thx 😉 végeztem, most pihi van 😊
hajrá Újváros 😊

Isthy
Gratulálok én is képekhez! <#taps>

off

Boldog Névnapot Mse! Egészségedre! <#wink>

on

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
muti légyszi

ha lehet megnézném mit tudok belõle kihozni
VMan
köszi <#vigyor2>
sajnos az az utsó nagyon alexpos (másnéven sötét) lett, ennyit bírtam kihozni belõle, de gondoltam tetszene a Kata-fanoknak ezért csak felraktam. ezek szerint jól gondoltam <#alien>

Duby
De jól estek a Fradi-edzéses képeid! Szuperek, grat! <#eljen><#worship>
Úúúúú, és az utolsó <#szeret>

annyira nem lényeg, de köszi 😄

Táncos ETO
Jaaa, leesett, bocsi. 😊

VMan
Breki33
#35265-ra voatkozik, ha akarja javítani
Táncos ETO
?!

Breki33
ha berakod újra kitörlöm ezt
😄 jah, a Corinál szerkesztettem be elõször, aztán onnan másolgattam, és itt elfelejtettem kivenni, szerkeszteni meg nem tudok, a lényeg, hogy megjelent 😄DDD

Isthy
Ez itt a reklám helye <#wink><#vigyor>

Majdnem jó lett a piros kiemelés Susunál, de itt a magyar a menõ nyelv, legalábbis részben ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

Szaklapunk második magyar illetve angol nyelvû számának megjelenése július 9-re várható. A két magazin között ezúttal nagyobb a tartalmi különbség.

A magyar nyelvû szám tartalmából - interjúk a következõkkel: Sugár Tímea, Ragnhild Aamodt, Aurelia Bradeanu, Isabelle Wendling, Mocsai Lajos, Mariana Tirca, Ferling Bernadett, Gunnar Prokop, Nadine Krause, Lucia Uhráková, Herbert Müller, Szanela Knezovics, Németh András, Daniela Piedade.

Továbbá cikkek a pályafutását befejezõ Radulovics Bojanáról, a fehérorosz kézilabdáról, visszatekintés a 2006/2007-es európai kupasorozatokra. Szakmai elemzések a szlovén és a német nõi kézilabda jelenlegi helyzetérõl. Szaklapunkon keresztül bemutatjuk az egyre nagyobb népszerûségnek örvendõ strandkézilabdát illetve Neukum Tamás, volt nõi szövetségi kapitány révén, kedves olvasóink összehasonlító elemzést olvashatnak a strand- és teremkézilabdáról. Mindezt a megszokott minõségben, 60 oldalon.

A magazinok megrendelhetõek és elõfizethetõek : Rendelés

"Verica Nikolic a ZRK Kikinda csapatából érkezik a Lokihoz.

Egy újabb játékossal erõsítette meg keretét a DVSC-Aquaticum vezetése. Fekete György ügyvezetõ bejelentése szerint egy évre a Lokihoz igazolt a 24 esztendõs Verica Nikolic. A szerb beálló hazája válogatottjában is szerepelt már. A ZRK Kikinda együttesébõl igazolt a cívisvárosba a jó felépítésû játékos, akihez komoly reményeket fûznek a klub vezetõi.

Nikolic vasárnap érkezik városunkba és hétfõtõl már elkezdi a felkészülést a következõ szezonra. A beálló és a Loki vezetése decemberben ül le egymással tárgyalni az esetleges folytatásról.

Klubunk továbbra is kutat minõségi átlövõ után, terveink szerint sikerül még igazolni egy-két olyan játékost, aki a csapatot erõsíteni tudja majd a 2007/08-as évadban."
VMan
a C-csoport azért bitangerõs lett, Németh Andráséknak nem kell tavaszig várni az izgalmakra 😊