61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Világ Kupa a TV-ben
  • Isthy
    Már az előzőnél is gondoltam, hogy biztosan erre gondolsz Ha emlékeim nem csalnak akkor a szülés utáni visszatérése alkalmából. De azért erre nem merném letenni a nagyesküt.

Nekem pedig ez az egyik kedvenc és ez a másik. Kíváncsi vagyok tudod-e, hogy az első hol készült?
  • kaloz174
    Vagyis inkább Ezt szerettem volna.:)
  • kaloz174
    Találtam egy számomra eddig nem ismert oldalt, szeretném megkérdezni, tudod-e, hogy ez a kép milyen alkalomból készült?

Íme
  • Isthy
    Ez bizony nagyon is így van, tapasztalhattuk már sokszor. Csak remélni tudom, hogy még egy kínai út belefér neki, de utána már a többieknek kell domborítani London jegyében.
  • Isthy
    Az FCK egyelőre nem villant a dán bajnokságban, úgy tűnik lesz még dolga bőven Anjanak, hogy nk-i élcsapatot faragjon belőlük. A Nist sztem verni fogjuk, és a 3. hely lesz a miénk.
  • kaloz174
    „Pálinger nem pótolható. Ő csak helyettesíthető”
  • kaloz174
    Ez igaz, de nem tudjuk azt sem, mire képes a mostani AA-csapat.
    Valaki azt írta, PEAC szintű. Reméljük.
  • kaloz174
    NSO!

Milyen gyors volt!
  • Isthy
    Megvan a Vasas első győzelme: Vasas-PEAC 32-31 (18-15)

Gondolom SZT örömmel veszi ezt az eredményt

A félidőben: FCK-Nis 20-8

Nem tűnik acélosnak a holnapi ellenfelünk...
  • kaloz174
    Azért arra kíváncsi leszek, ki és milyen arányban dobta a gólokat? (Most, hogy Detti sem játszott már.)
  • kaloz174
    Vagy talán az ellenfél többet tudott cserélni.
    Az eredmény arra mutat, hogy nem adtuk olcsón a bőrünket - legalább.
    A döntetlen állás miatt kicsit reménykedtem, de tartottam tőle, hogy nem fogjuk ennyien bírni végig.

Ennek ellenére: Hajrá csajok, továbbra is!

(Na és különben is: mától semmi siránkozás.:))
  • Isthy
    Sajnos kikaptunk 36-31-re a Motortól. A védekezésünk sajnos úgy tűnik ismét gyenge volt.
  • Isthy
    Erről beszélek én is, hogy ebbe régióba mostanában semmit nem fognak hozni.
  • Stilo1977
    Én biztosra veszem, hogy nem kapjuk meg a 2011.-es férfi VB-t.
    3 szomszéd rendezi a következő VB-t és EB-ket.
    2009. Horvátország VB
    2010. Ausztria EB
    2012. Szerbia EB
  • Isthy
    Sok sikert Gyulának!

A félidőben: Dunaferr-Motor 17-17
  • Isthy
    Az év végi macedóniai EB-vel gondok vannak, az EHF elégedetlen. Ha netán elvennék tőlük, nem ártana már most jelezni nekik a rendezési szándékunkat. Persze ez az MKSZ sajnos ilyenre alkalmatlan...
    Szerintük nekünk férfi VB kell, ahol már eleve esélytelenek vagyunk a spanyolok és a svédek ellenében. Arról nem is beszélve, hogy ugye most a VB ebben a régióban lesz Horvátországban, tehát tuti, hogy nem ide hoznák.
  • kaloz174
    Dániáról nekem is ez a véleményem. Valamint az, hogy "tanulmányút". Ez az év ilyen lesz. Így nem is érdekel igazából, mi lesz a túra eredménye.

Hogy mit játszunk annakidején a vásárhelyi "kihelyezett tagozat-"tal - majd, meglátjuk. Én mindenesetre szurkolok. Mást nem tehetek.
  • Duby
    Szvsz Dániában max harmadik hely, és nagy eséllyel mi is így járunk Vásárhelyen...
  • Isthy
    Gratulálok én is a Vásárhelynek a győzelemhez!

Kicsit meglepőnek tűnik az eredmény, de a látottak alapján teljesen jogos. Ez nem a Fradi napja volt, sima hazai siker született, több volt Dunaferr játékossal a pályán.
  • kaloz174
    Vásárhely-FTC: 37-29 (18-2-13)!

"Totógyilkos" meccs volt. Biztos Vásárhelyi győzelemmel. Grat. nekik.
  • kaloz174
    Megelőztél.
    Micsoda kép Dettiről

Nézzünk meccset akkor: Hajrá csajok!:)
  • Isthy
    BL előzetes

Detti a gyógytorna vezető

Ha megcsípnénk a 2. helyet, én elégedett lennék.
  • kaloz174
    Hajdú, a nélkülözhetetlen ember. Biztos szeretné elkísérni kedvencét.

A győzelemhez én is gratulálok a Fehérépnek, de szerintem egy gyenge meccs volt a mai. Remélem, a Fehérép nem csak ellenünk tud csúcsformában kézizni, hanem legalább a nk.meccseken is.
    Külön figyeltem Sopi játékát, sajnos ma éppen nem ment neki. Annál inkább Anginak.
  • Isthy
    Fehérép-Nyíradony 32-28 (19-15)

Gratulálok a Esztiéknek a győzelemhez! Remélem ma már teljesen felgyógyulva tudta érdemben segíteni a csapatát.

Más: a 16-os Világ Kupa kerettel csapatvezetőként ki utazik ki Aarhusba? Hajdú János... Hihetetlen... Komolyan mondom besz*rok... Mit keres ő a nőkkel Dániában, mikor a fiúkkal kéne foglalkoznia, leginkább a közelgő selejtező okán? Újabb jellemző MKSZ-es megoldás...
  • Isthy
    Nem is kicsivel!
  • kaloz174
    Lehet 3 irányítóst próbálgatni nálunk is.
    Azért szerintem, különösen itt az első időszakban, jól jön majd az, hogy legalább a kispadon ott lesz még Detti.

Ez egy tanulóév mindenképpen a csapatnak, egy kitűnő tanárral. Holnap indulnak tanulmányútra, Dániába. Nem is lenne ez olyan rossz dolog, ha nem úgy hívnák, hogy BL-selejtező. Remélem azonban, hogy a csajok úgy fogják fel, hogy nincs mit veszíteni.

Amikor Temes Berni eljött a Lokitól, még attól tartott, hogy kevés játéklehetősége adódik esetleg. Ez lett belőle.
  • Duby
    Ennél csak jobb lehetne.
  • Isthy
    Remélem az a gondolatom is bejön, amire utaltam és lehetnénk újra Dunaferr SE...
  • Isthy
    Még lehet Temes Berni is beugrik irányítónak melléjük. Persze Detti hiánya nagyon meg fog látszani.
  • Isthy
    Nem volt gond, mert a mobilomon neten keresztül tudtam figyelni a fan club fórumában az eredményt.
  • Gabess8
    Gratulálok Dettiéknek és jó egészséget kívánok nekik! Isthy, hogy neked minden ilyen gondolatod bejön, te valamit nagyon tudsz!
  • J u c u s
    természetesen Ferling
    sorry
  • J u c u s
    Én is csatlakozom a gratulálók sorához!
    Jó egészséget Dettiéknek és várjuk nagyon vissza!!!

Na most aztán lehet átvenni a karmesteri pálcát...talán Tilinger és Meli megoldják...de nagyon hiányzik majd a 2-es számmal játszó ferling Bernadett!!!
  • Mse
    bocsi Isthy, de nem voltam gépközelben, remélem volt aki eredményt írta Szávayról!

on

DETTI :D , gratulálok és jó egészséget és boldogságos áldott állapotot kívánok!
  • Isthy
    Gratulálok én is Dettiéknek! Jó egészséget kívánok nekik! Milyen gyorsan "bejött" amit 9 nappal ezelőtt írtam.

Sajnos a sakkozásból vett hasonlatod talán nem is tudod milyen helytálló... Vannak akik folyamatosan gondoskodnak róla, hogy egyre mélyebbre kerüljön a klub...
    Jó lenne ha az általam remélt és nem is olyan régen ide is leírt dolog mihamarabb meg fog történni és lesz fény az alagút végén.
  • Duby
    Ami a fő: maximális jó egészséget és nagyon sok boldogságot kívánok, és örülök Dettinek.

Másrészt: sakk, ...matt.
  • kaloz174
    Szívből gratulálok!
  • Grave Digger
    Detti anyai örömök előtt
  • Isthy
    Úgy tűnik a Fradi meccsei mindig ilyen gólzáporosak és nem sok idő jut a védekezésre a meccseiken egyik csapatnak sem.

Igen, lesz min javítani a Győrnek a BL-re, de még van idejük.