61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#40579 Világ Kupa a TV-ben -
#40578 Már az előzőnél is gondoltam, hogy biztosan erre gondolsz Ha emlékeim nem csalnak akkor a szülés utáni visszatérése alkalmából. De azért erre nem merném letenni a nagyesküt.
Nekem pedig ez az egyik kedvenc és ez a másik. Kíváncsi vagyok tudod-e, hogy az első hol készült? -
#40577 Vagyis inkább Ezt szerettem volna.:) -
#40576 Találtam egy számomra eddig nem ismert oldalt, szeretném megkérdezni, tudod-e, hogy ez a kép milyen alkalomból készült?
Íme -
#40575 Ez bizony nagyon is így van, tapasztalhattuk már sokszor. Csak remélni tudom, hogy még egy kínai út belefér neki, de utána már a többieknek kell domborítani London jegyében. -
#40574 Az FCK egyelőre nem villant a dán bajnokságban, úgy tűnik lesz még dolga bőven Anjanak, hogy nk-i élcsapatot faragjon belőlük. A Nist sztem verni fogjuk, és a 3. hely lesz a miénk. -
#40573 „Pálinger nem pótolható. Ő csak helyettesíthető” -
#40572 Ez igaz, de nem tudjuk azt sem, mire képes a mostani AA-csapat.
Valaki azt írta, PEAC szintű. Reméljük. -
#40571 NSO!
Milyen gyors volt! -
#40570 Megvan a Vasas első győzelme: Vasas-PEAC 32-31 (18-15)
Gondolom SZT örömmel veszi ezt az eredményt
A félidőben: FCK-Nis 20-8
Nem tűnik acélosnak a holnapi ellenfelünk... -
#40569 Azért arra kíváncsi leszek, ki és milyen arányban dobta a gólokat? (Most, hogy Detti sem játszott már.) -
#40568 Vagy talán az ellenfél többet tudott cserélni.
Az eredmény arra mutat, hogy nem adtuk olcsón a bőrünket - legalább.
A döntetlen állás miatt kicsit reménykedtem, de tartottam tőle, hogy nem fogjuk ennyien bírni végig.
Ennek ellenére: Hajrá csajok, továbbra is!
(Na és különben is: mától semmi siránkozás.:)) -
#40567 Sajnos kikaptunk 36-31-re a Motortól. A védekezésünk sajnos úgy tűnik ismét gyenge volt. -
#40566 Erről beszélek én is, hogy ebbe régióba mostanában semmit nem fognak hozni. -
Stilo1977 #40565 Én biztosra veszem, hogy nem kapjuk meg a 2011.-es férfi VB-t.
3 szomszéd rendezi a következő VB-t és EB-ket.
2009. Horvátország VB
2010. Ausztria EB
2012. Szerbia EB -
#40564 Sok sikert Gyulának!
A félidőben: Dunaferr-Motor 17-17 -
#40563 Az év végi macedóniai EB-vel gondok vannak, az EHF elégedetlen. Ha netán elvennék tőlük, nem ártana már most jelezni nekik a rendezési szándékunkat. Persze ez az MKSZ sajnos ilyenre alkalmatlan...
Szerintük nekünk férfi VB kell, ahol már eleve esélytelenek vagyunk a spanyolok és a svédek ellenében. Arról nem is beszélve, hogy ugye most a VB ebben a régióban lesz Horvátországban, tehát tuti, hogy nem ide hoznák. -
#40562 Dániáról nekem is ez a véleményem. Valamint az, hogy "tanulmányút". Ez az év ilyen lesz. Így nem is érdekel igazából, mi lesz a túra eredménye.
Hogy mit játszunk annakidején a vásárhelyi "kihelyezett tagozat-"tal - majd, meglátjuk. Én mindenesetre szurkolok. Mást nem tehetek. -
#40561 Szvsz Dániában max harmadik hely, és nagy eséllyel mi is így járunk Vásárhelyen... -
#40560 Gratulálok én is a Vásárhelynek a győzelemhez!
Kicsit meglepőnek tűnik az eredmény, de a látottak alapján teljesen jogos. Ez nem a Fradi napja volt, sima hazai siker született, több volt Dunaferr játékossal a pályán. -
#40559 Vásárhely-FTC: 37-29 (18-2-13)!
"Totógyilkos" meccs volt. Biztos Vásárhelyi győzelemmel. Grat. nekik. -
#40558 Megelőztél.
Micsoda kép Dettiről
Nézzünk meccset akkor: Hajrá csajok!:) -
#40557 BL előzetes
Detti a gyógytorna vezető
Ha megcsípnénk a 2. helyet, én elégedett lennék. -
#40556 Hajdú, a nélkülözhetetlen ember. Biztos szeretné elkísérni kedvencét.
A győzelemhez én is gratulálok a Fehérépnek, de szerintem egy gyenge meccs volt a mai. Remélem, a Fehérép nem csak ellenünk tud csúcsformában kézizni, hanem legalább a nk.meccseken is.
Külön figyeltem Sopi játékát, sajnos ma éppen nem ment neki. Annál inkább Anginak. -
#40555 Fehérép-Nyíradony 32-28 (19-15)
Gratulálok a Esztiéknek a győzelemhez! Remélem ma már teljesen felgyógyulva tudta érdemben segíteni a csapatát.
Más: a 16-os Világ Kupa kerettel csapatvezetőként ki utazik ki Aarhusba? Hajdú János... Hihetetlen... Komolyan mondom besz*rok... Mit keres ő a nőkkel Dániában, mikor a fiúkkal kéne foglalkoznia, leginkább a közelgő selejtező okán? Újabb jellemző MKSZ-es megoldás... -
#40554 Nem is kicsivel! -
#40553 Lehet 3 irányítóst próbálgatni nálunk is.
Azért szerintem, különösen itt az első időszakban, jól jön majd az, hogy legalább a kispadon ott lesz még Detti.
Ez egy tanulóév mindenképpen a csapatnak, egy kitűnő tanárral. Holnap indulnak tanulmányútra, Dániába. Nem is lenne ez olyan rossz dolog, ha nem úgy hívnák, hogy BL-selejtező. Remélem azonban, hogy a csajok úgy fogják fel, hogy nincs mit veszíteni.
Amikor Temes Berni eljött a Lokitól, még attól tartott, hogy kevés játéklehetősége adódik esetleg. Ez lett belőle.
-
#40552 Ennél csak jobb lehetne. -
#40551 Remélem az a gondolatom is bejön, amire utaltam és lehetnénk újra Dunaferr SE... -
#40550 Még lehet Temes Berni is beugrik irányítónak melléjük. Persze Detti hiánya nagyon meg fog látszani. -
#40549 Nem volt gond, mert a mobilomon neten keresztül tudtam figyelni a fan club fórumában az eredményt. -
Gabess8 #40548 Gratulálok Dettiéknek és jó egészséget kívánok nekik! Isthy, hogy neked minden ilyen gondolatod bejön, te valamit nagyon tudsz! -
J u c u s #40547 természetesen Ferling
sorry -
J u c u s #40546 Én is csatlakozom a gratulálók sorához!
Jó egészséget Dettiéknek és várjuk nagyon vissza!!!
Na most aztán lehet átvenni a karmesteri pálcát...talán Tilinger és Meli megoldják...de nagyon hiányzik majd a 2-es számmal játszó ferling Bernadett!!! -
Mse #40545 bocsi Isthy, de nem voltam gépközelben, remélem volt aki eredményt írta Szávayról!
on
DETTI :D , gratulálok és jó egészséget és boldogságos áldott állapotot kívánok! -
#40544 Gratulálok én is Dettiéknek! Jó egészséget kívánok nekik! Milyen gyorsan "bejött" amit 9 nappal ezelőtt írtam.
Sajnos a sakkozásból vett hasonlatod talán nem is tudod milyen helytálló... Vannak akik folyamatosan gondoskodnak róla, hogy egyre mélyebbre kerüljön a klub...
Jó lenne ha az általam remélt és nem is olyan régen ide is leírt dolog mihamarabb meg fog történni és lesz fény az alagút végén. -
#40543 Ami a fő: maximális jó egészséget és nagyon sok boldogságot kívánok, és örülök Dettinek.
Másrészt: sakk, ...matt. -
#40542 Szívből gratulálok! -
#40541 Detti anyai örömök előtt -
#40540 Úgy tűnik a Fradi meccsei mindig ilyen gólzáporosak és nem sok idő jut a védekezésre a meccseiken egyik csapatnak sem.
Igen, lesz min javítani a Győrnek a BL-re, de még van idejük.