Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A cunder szerintem semmiképp sem megalázó, ill. a szándék sem az, inkább technikai bravúr, amire elég kevesen képesek. A megalázó az, ha belövök egy gólt, és utána integetek a kapusnak és/vagy vigyorogva megkérdezem tõle, hogy "mi van, beszoptad"?
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nincs Neked más bajod, csak néha elborul az agyad a vélt sérelmeid miatt.Ez fõleg egy erõs Görbiczfóbiában mutatkozik meg. Egyébként Fradistaként könnyen rákérdezhetsz az alázási szándékra egy szintén 13as mezszámot viselõ egyéntõl😊))))))))))))))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
A hiszti és alázási szándék nem Pálingernél, hanem Görbicznél fordult elõ, és ezt nem Fradista állította, hanem a szolnoki kollegám, aki - velem ellentétben - ott volt a meccsen.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Köszi a beszámolót Jucus! <#worship>#worship>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Szerintem a gyõri kezdõsorrall semmi probléma, mindenki remekül játszott. Olyan támadás befejezéseket láttam, hogy néha tátva maradt a szám. Senkire nem volt jellemzõ hiszti, alázási szándék. Pálinger Kati valóban magabiztosan hárított a kapuban ziccereket, heteseket.
A második félidõben több csere volt gyõri oldalon. Ez megzavarhatta õket, Herr egész félidõ alatt 2 labdát fogott, Tomori lézengett a páylán, a fiatalok még nem nagyon találták a helyüket. Valóban összeszokottabbnak tünt a Fradi és gyors támadásaikkal, lerohanásikkal átvették a vezetést.
Én nem láttam hisztit sehol, de tény, hogy a kezdõ sor megbontása után nem az a Gyõr volt a pályán, mint akit megszokhattunk.
A tegnapi meccsen - több szemtanú/tudósító szerint - a hattyú halálán, a hisztin és az ellenfél alázási szándékán kívül másra nem nagyon futotta a képességeibõl. Nincs már Gogirla, ezért az õ szinészkedéseit is magára vállalta, hogy az összkép megmaradjon. Sajnos én nem láttam a meccset, ezért a hozzám befutó infókat fenntartásokkal fogadtam, s csak a legvalószínûbbeket írtam le, a túlzásokat igyekeztem "nyirbálni"!
Még kiváncsi lennék Luca és VincentVega véleményére is, mert jelenleg csak "hazai" és semleges infókkal rendelkezem.
Hogy felpörgött ez a téma, mióta nem voltam.
Most hallom csak: Gogirla. Ó-ó. Hát nagyot néztem. <#wow1>#wow1>
Én inkább még egy jobblövõt vettem volna, nemhogy elengedni a balt. Na mindegy, majd kiderül szeptemberre, hogy mi lesz.
A Fradi meg kezdi erõsíteni azt az elméletem, amit a szezon végén írtam róluk.
De mindenekelõtt hará mi! <#nyes>#nyes>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
1,Taktikailag.
2,Formaidõzítésben
3,pedagógiailag
4,Sajnos emberileg is😞(((((
Azzal hogy az NB1ben a mi lányaink futnak legjobban "töltést" nem lehet bajnokságot nyerni.(Bár már ebben sem vagyok biztos)
Az index ETO-n meg megy a probléma szõnyeg alá söprése, mert le mertem írni a véleményem.
Hát ezek vagyunk mi😞((((((((
A belinkelt "kép" Luca érdeme.
Az egyik újságban pl láttam fürdõruhás képeket mikor strandra mentek
A kimaradók: Orbán, Temes és Kenyeres. Minden bizonnyal ebbõl a 18-ból kerül majd ki a VB-re utazó 16-os keret.
KÉZILABDA NÕI VÁLOGATOTT
Jól megizzadtak a lányok Zalában
Németh András szûkítette világbajnokság elõtt álló keretét
A vb-re készülõ magyar nõi válogatott szombaton befejezte zalakarosi és nagykanizsai gyakorlását. A 21 tagú bõ keret létszámát Németh András hárommal csökkentette, a 18 játékos legközelebb augusztus 13-án Tatán találkozik.
Nagyon megizzadtak a vb bronzérmes magyar nõi válogatott keret tagjai az elmúlt héten Zalában. Nem csupán azért, mert rekkenõ hõségben kellett gyakorolniuk, hanem azért is, mert Németh András szövetségi kapitány roppant feszes, szigorú programot állított össze nekik. A decemberi, franciaországi világbajnokságra készülõ csapat tagjainak egy része már alapozó edzésbõl érkezett a kerethez, ám akadt, aki külföldi egyesületében még nem kezdte meg a munkát.
Németh András és segítõje, Zsiga Gyula 21 játékost hívott meg Zalakarosra, ahol vasárnaptól szombatig minden igényt kielégítõ környezetben laktak, edzettek és pihentek a játékosok. A csapat fõhadiszállása hagyományosan Zalakaroson volt, a kézilabdás gyakorlások többségét pedig Nagykanizsán végezte az együttes.
Az edzõtáborozás fõ célja az volt, hogy a játékosok átismételjék, leporolják taktikai repertoárjukat, ám közben reggelente a klubedzõiktõl kapott program alapján erõnléti edzéseket végeztek, fõként futottak. A másik cél – a kapitányé – az volt, hogy a látottak alapján megszûrje és szûkítse a keretet. Zalakarosra 21 lány kapott meghívót, a következõ, tatai gyakorlásra azonban már csak 18-an érkeznek – Orbán Annamária, Kenyeres Fanni és Temes Bernadett maradt ki.
Ha semmi sem jön közbe, a Tatán készülõk közül kerül ki a vbre utazó 16 játékos.
A keret négy idegenlégiósa – a südstadti Kirsner Erika és Tóth Tímea, az aalborgi Mehlmann Ibolya, valamint a ljubljanai Siti Eszter – továbbra is kulcsjátékosa a Németh-csapatnak.
A lányok az edzõtáborozás végén fáradtan csomagoltak, ugyanakkor kiemelték, hogy remekül érezték magukat, azzal együtt, hogy a kanizsai csarnokban a „szakedzéseken” igencsak megdolgoztatta õket a mester. A taktikai munkát pontosan és lelkesen elvégezték, ezért az augusztusi tatai edzõtáborozáson már csak a finomítás marad a Pannon-kupára. A torna ragyogó erõfelmérõ lesz, hiszen a világbajnok orosz, a vb-ezüstérmes román, valamint az Eb-8. lengyel csapattal szemben gyakorolhat a csapat.
„Ahogy terveztük, minden feladatunkat elvégeztük – mondta Németh András. – Sérülés nem nehezítette a gyakorlást, a világbajnoki csapat építésében elõrébb léptünk. Ezért szûkíthettem a keretet, s a továbbiakban csak tizennyolc játékossal dolgozunk. Jól segítette a munkánkat a kibõvített egészségügyi stáb, amelyet a világbajnokságra is elviszünk, nehogy úgy járjunk, mint legutóbb a svédországi Európa-bajnokságon, ahol kellõ számú orvos és gyógytornász hiányában sok gondunk volt a sérültjeinkkel és a betegekkel.”
DUNAFERR FOREVER!!!
maximálisan igazad van.
2. Memorial Josip Samard¾ija Bepo Koprivnica, 2007.08.31. - 2007.09.01.
Résztvevõk:
Buducnost T-Mobile, Hypo, Krim Mercator,Podravka Vegeta
Péntek (2007.08.31.)
18:00 Podravka– Hypo
20:00 Buducnost T-Mobile – Krim
Szombat (2007.09.01.)
10:00 Podravka - Buducnost T-Mobile
12:00 Krim - Hypo
17:00 Hypo– Buducnost T-Mobile
19:00 Podravka- Krim
3. Memorial Vinko Kandija, Ljubljana 2007.09.14-15.
Résztvevõk:
Buducnost T-Mobile, Hypo, Krim Mercator, Podravka Vegeta
Hajrá Magyar Kézilabda!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mostmár csak arra vagyok kiváncsi,hogy ki érkezik ballövõbe.
kezdem úgy érezni, míg nem tudtam a háttérrõl sokkal jobban szerettem a kézilabdát 😞(( addig csak egy játék volt, ahol Detti szép gólt lõtt, Piga lekapott vkit a levegõbõl, Lovi vitamint szedett 😄DD, Köke álompasszt adott Pádárnak, Mekszi szépet védett , stb....ma meg
: mocsok, fertõ...tisztelet a kivételnek...
Mona távozása miatt személy szerint szomorú vagyok, nagyon kedveltem Õt, ahogy a legtöbb gyõri is szerintem, de két felé kell venni az Õ megítélését. Egyik a sérülés elõtti, másik az azutáni teljesítménye. Én azt vártam, hogy most csinál egy jó alapozást és ismét bizonyít magának, nekünk. Sajnos nem így történt. Kár, hogy mindezt most találta ki, s nem a bajnokság végén.. Nehéz helyzetbe hozta az ETO-t.
Számomra gusztustalan és elfogadhatatlan mentalitás uralkodott el ebben a sportágban is.Semmi tisztesség,gerincesség,egyenes beszéd,csak a handa-banda,hazudozás reggel,délben,este és minden hullámhosszon.
persze lehet most lesz csak igazán csapatotok, de nekem nem ezt sejtetik ezek a "húzások".
1,Hozunk egy méregdrága kapust, mikor azon poszton nem volt problémánk.
2,Elengedünk 3 válogatott szélsõt akit egyel pótolunk a többi lyukat betömjük ifikkel, akik még bajnoki puskaport sem szagoltak, nemhogy BL-t.Egy sérülés esetén terített betli lesz....
3,A 2,es pontot mindenféle anyagi haszon nélkül tesszük, legalábbis az egyesületnek volt haszontalan. Egyéb számlaegyenlegeket nem firtatnék<#boxer>#boxer>
4,Elengedjük az utolsó sérült átlövõnket Gogirlát, mert vakon bízunk Tomoriban, akivel szemben semmi kifogásom. Na most ha Tomi megbírja a súlyt elsõként borulok le elé.
Na mind1 Kitartani mindhalálig!
http://www.mon.hu/hirek/Sport/cikk/gogirla-kozos-megegyezessel-tavozik/cn/news-20070725-11375183