Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SomogyiG
#35354, utolsó mondat.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Lehet, én nem láttam ilyet. Nem védeni akarom Görbét, mert nem vagyok gyõri szurkoló, de tényleg nem láttam ilyet, pedig mikor Pasi védett, akkor annál a kapunál ültünk. Max ökölbe szorított kézzel futott el elõtte, amit mindig is csinál. Ilyen beszólást meg pláne nem hallottam és nem tudom a fradisták hogy hallhatták a másik térfélrõl. <#wink>
SomogyiG
Pastrovicsnak mutogatott és szólt vissza góljai után, ill. a bírókkal veszekedett, amiért nem ették meg minden szinészi alakítását.
A cunder szerintem semmiképp sem megalázó, ill. a szándék sem az, inkább technikai bravúr, amire elég kevesen képesek. A megalázó az, ha belövök egy gólt, és utána integetek a kapusnak és/vagy vigyorogva megkérdezem tõle, hogy "mi van, beszoptad"?

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Kiváncsi lennék milyen alázásra gondoltak az informátoraid Gábor, mert én inkább Juhász Gabitól láttam cunderes kisérleteket, amibõl egy be is jött <#circling> Õ meg ugye már a Fradit erõsíti.
SomogyiG
Sorry, de ezt nem értem! Milyen sérelmekre gondolsz? És ki az a másik 13-as? Ugyanis nálunk nem játszik senki 13-as mezben.

Hege eto
Gábor!
Nincs Neked más bajod, csak néha elborul az agyad a vélt sérelmeid miatt.Ez fõleg egy erõs Görbiczfóbiában mutatkozik meg. Egyébként Fradistaként könnyen rákérdezhetsz az alázási szándékra egy szintén 13as mezszámot viselõ egyéntõl😊))))))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Táncos ETO
Nézd! Szíved joga, azt írsz le, amit akarsz. Viszont ott volt Jucus is és Õ nem látott az általad leírtakra mutató jeleket. Talán azért, mert nem akart belemagyarázni semmit. És én hiszek neki. Ennyi. Neked pedig további jó teammunkát, azt is el fogom olvasni, max. fenntartásokkal fogadom. Ave!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

SomogyiG
Nézd! Több éve irkálok be rendszeresen olyan meccsekrõl eredményeket és információkat a netre, ahol nem vagyok jelen, azaz nem látom. Ezalatt az idõ alatt kialakult egy 7-8 fõs "team", akik közül átlagban legalább 4-en jelen vannak minden mérkõzésünkön, akár itthon, akár külföldön játszottunk. Több olyan ismerõsöm is van, akik nem Fradisták, hanem csapatfüggetlen kézilabdarajongók! Ahogy eddig nem kellett megkérdõjeleznem a Tõlük származó infókat, úgy ezután sem fogom, és bátran le fogom írni, mint ahogy eddig is tettem. A tegnapi meccsel kapcsolatban volt pár erõteljesebb és elfogultságra utaló tájékoztatás - semleges oldalról is - ezért fûztem hozzá a saját véleményemet, amivel Lucára és VincentVegára utaltam.
A hiszti és alázási szándék nem Pálingernél, hanem Görbicznél fordult elõ, és ezt nem Fradista állította, hanem a szolnoki kollegám, aki - velem ellentétben - ott volt a meccsen.

jah, a férfi meccs azt hiszem 18.00tól lesz, 500 Ft a beugró!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

holnap Tapolcán MKB Veszprém-Debrecen edzõmeccs, valamint augusztus 3. (péntek) Népligetben FTC-Cori és Zvenigorod - Cori elõkészületi meccsek lesznek, 10.30kor és 15.30kor!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
A dologhoz érdemben hozzászólni nem akarok, mivel nem láttam a meccset és így nem tartok etikusnak vele kapcsolatban semmilyen megnyilvánulást. Legfeljebb gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez!

Köszi a beszámolót Jucus! <#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Látom a kéziéhség mindenkin urrá lett. Egyetlen bemutatómeccs és pörög a topic <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
...az igazság odaát van. <#idiota>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hege eto
Sejtettem hogy az igazság középen van. Köszi

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Nincs mit, én így láttam semlegesként...
Táncos ETO
Köszi Jucus, azt hiszem ilyen egy korrekt tudósítás! Errõl beszéltem..

Én elmentem megnézni a mérkõzést, mert már nem nagyon bírom kézilabda nélkül.
Szerintem a gyõri kezdõsorrall semmi probléma, mindenki remekül játszott. Olyan támadás befejezéseket láttam, hogy néha tátva maradt a szám. Senkire nem volt jellemzõ hiszti, alázási szándék. Pálinger Kati valóban magabiztosan hárított a kapuban ziccereket, heteseket.
A második félidõben több csere volt gyõri oldalon. Ez megzavarhatta õket, Herr egész félidõ alatt 2 labdát fogott, Tomori lézengett a páylán, a fiatalok még nem nagyon találták a helyüket. Valóban összeszokottabbnak tünt a Fradi és gyors támadásaikkal, lerohanásikkal átvették a vezetést.
Én nem láttam hisztit sehol, de tény, hogy a kezdõ sor megbontása után nem az a Gyõr volt a pályán, mint akit megszokhattunk.
Táncos ETO
Ezt akartam javasolni Gábor, hogy azon meccsekrõl állíts dolgokat biztosan, amit vagy Magad is láttál, vagy semleges és objektív tudosítást veszel alapul.

SomogyiG
Úgy tûnik, nincs tisztázva a fõnök-beosztott viszony.
A tegnapi meccsen - több szemtanú/tudósító szerint - a hattyú halálán, a hisztin és az ellenfél alázási szándékán kívül másra nem nagyon futotta a képességeibõl. Nincs már Gogirla, ezért az õ szinészkedéseit is magára vállalta, hogy az összkép megmaradjon. Sajnos én nem láttam a meccset, ezért a hozzám befutó infókat fenntartásokkal fogadtam, s csak a legvalószínûbbeket írtam le, a túlzásokat igyekeztem "nyirbálni"!
Még kiváncsi lennék Luca és VincentVega véleményére is, mert jelenleg csak "hazai" és semleges infókkal rendelkezem.

Duby
Sziasztok! <#integet2>

Hogy felpörgött ez a téma, mióta nem voltam.
Most hallom csak: Gogirla. Ó-ó. Hát nagyot néztem. <#wow1>
Én inkább még egy jobblövõt vettem volna, nemhogy elengedni a balt. Na mindegy, majd kiderül szeptemberre, hogy mi lesz.
A Fradi meg kezdi erõsíteni azt az elméletem, amit a szezon végén írtam róluk.
De mindenekelõtt hará mi! <#nyes>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Hege eto
A legnagyobb probléma az, hogy ismét nekifutunk egy szezonnak egy olyan ember vezetésével aki immáron sokadszor bizonyította, hogy ALKALMATLAN
1,Taktikailag.
2,Formaidõzítésben
3,pedagógiailag
4,Sajnos emberileg is😞(((((

Azzal hogy az NB1ben a mi lányaink futnak legjobban "töltést" nem lehet bajnokságot nyerni.(Bár már ebben sem vagyok biztos)
Az index ETO-n meg megy a probléma szõnyeg alá söprése, mert le mertem írni a véleményem.
Hát ezek vagyunk mi😞((((((((

Táncos ETO
Miért is?

SomogyiG
Ha Görbiczre nem kerül "rövidebb póráz", akkor nem sok örömötök lesz sem a csapatotokban, sem a 2x világ legjobbjában. Az, hogy mindent megad neki a klub, az nagyon szép dolog, de ha nem követel, akkor mégjobban a fejére nõl!

Hege eto
a legalja. EDZÕVÁLTÁST!

SomogyiG
Kunszentmártonban bemutatómérkõzésen: FTC - ETO 34 - 27.

SomogyiG
Még igen. Sorry a kis betûért, természetesen Balogh Bea.
A belinkelt "kép" Luca érdeme.

Hege eto
Õ még válogatott?

Breki33
A válogatott edzõtáboráról vannak fent képek vhol?

Az egyik újságban pl láttam fürdõruhás képeket mikor strandra mentek
SomogyiG
Szerintem balogh Bea.

Hege eto
A Cornexibõl ki maradt bent, ha Kenyeres nem?

Isthy
NA szûkítette a VB keretét 21-rõl 18 fõsre.

A kimaradók: Orbán, Temes és Kenyeres. Minden bizonnyal ebbõl a 18-ból kerül majd ki a VB-re utazó 16-os keret.

KÉZILABDA NÕI VÁLOGATOTT

Jól megizzadtak a lányok Zalában
Németh András szûkítette világbajnokság elõtt álló keretét
A vb-re készülõ magyar nõi válogatott szombaton befejezte zalakarosi és nagykanizsai gyakorlását. A 21 tagú bõ keret létszámát Németh András hárommal csökkentette, a 18 játékos legközelebb augusztus 13-án Tatán találkozik.

Nagyon megizzadtak a vb bronzérmes magyar nõi válogatott keret tagjai az elmúlt héten Zalában. Nem csupán azért, mert rekkenõ hõségben kellett gyakorolniuk, hanem azért is, mert Németh András szövetségi kapitány roppant feszes, szigorú programot állított össze nekik. A decemberi, franciaországi világbajnokságra készülõ csapat tagjainak egy része már alapozó edzésbõl érkezett a kerethez, ám akadt, aki külföldi egyesületében még nem kezdte meg a munkát.

Németh András és segítõje, Zsiga Gyula 21 játékost hívott meg Zalakarosra, ahol vasárnaptól szombatig minden igényt kielégítõ környezetben laktak, edzettek és pihentek a játékosok. A csapat fõhadiszállása hagyományosan Zalakaroson volt, a kézilabdás gyakorlások többségét pedig Nagykanizsán végezte az együttes.

Az edzõtáborozás fõ célja az volt, hogy a játékosok átismételjék, leporolják taktikai repertoárjukat, ám közben reggelente a klubedzõiktõl kapott program alapján erõnléti edzéseket végeztek, fõként futottak. A másik cél – a kapitányé – az volt, hogy a látottak alapján megszûrje és szûkítse a keretet. Zalakarosra 21 lány kapott meghívót, a következõ, tatai gyakorlásra azonban már csak 18-an érkeznek – Orbán Annamária, Kenyeres Fanni és Temes Bernadett maradt ki.

Ha semmi sem jön közbe, a Tatán készülõk közül kerül ki a vbre utazó 16 játékos.

A keret négy idegenlégiósa – a südstadti Kirsner Erika és Tóth Tímea, az aalborgi Mehlmann Ibolya, valamint a ljubljanai Siti Eszter – továbbra is kulcsjátékosa a Németh-csapatnak.

A lányok az edzõtáborozás végén fáradtan csomagoltak, ugyanakkor kiemelték, hogy remekül érezték magukat, azzal együtt, hogy a kanizsai csarnokban a „szakedzéseken” igencsak megdolgoztatta õket a mester. A taktikai munkát pontosan és lelkesen elvégezték, ezért az augusztusi tatai edzõtáborozáson már csak a finomítás marad a Pannon-kupára. A torna ragyogó erõfelmérõ lesz, hiszen a világbajnok orosz, a vb-ezüstérmes román, valamint az Eb-8. lengyel csapattal szemben gyakorolhat a csapat.

„Ahogy terveztük, minden feladatunkat elvégeztük – mondta Németh András. – Sérülés nem nehezítette a gyakorlást, a világbajnoki csapat építésében elõrébb léptünk. Ezért szûkíthettem a keretet, s a továbbiakban csak tizennyolc játékossal dolgozunk. Jól segítette a munkánkat a kibõvített egészségügyi stáb, amelyet a világbajnokságra is elviszünk, nehogy úgy járjunk, mint legutóbb a svédországi Európa-bajnokságon, ahol kellõ számú orvos és gyógytornász hiányában sok gondunk volt a sérültjeinkkel és a betegekkel.”

DUNAFERR FOREVER!!!

<#eljen>
maximálisan igazad van.

Breki33
Buducnost T-Mobile ütõsen hangzik P
Ugyan azok a csapatok vesznek részt a kaproncai és a ljubljanai tornán is.

2. Memorial Josip Samard¾ija Bepo Koprivnica, 2007.08.31. - 2007.09.01.

Résztvevõk:
Buducnost T-Mobile, Hypo, Krim Mercator,Podravka Vegeta

Péntek (2007.08.31.)

18:00 Podravka– Hypo
20:00 Buducnost T-Mobile – Krim

Szombat (2007.09.01.)

10:00 Podravka - Buducnost T-Mobile
12:00 Krim - Hypo
17:00 Hypo– Buducnost T-Mobile
19:00 Podravka- Krim

3. Memorial Vinko Kandija, Ljubljana 2007.09.14-15.

Résztvevõk:
Buducnost T-Mobile, Hypo, Krim Mercator, Podravka Vegeta

Hajrá Magyar Kézilabda!

Isthy
Sztem ez eddig sem volt kérdés, hogy õk fogják rendezni a selejtezõt

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A kézilabda és az azt körülvevõ közeg semmi más, mint a jelenlegi társadalom hû tükörképe mind az értékrend, mind a viselkedés és az erkölcs szempontjából. Ezen nincs mit csodálkozni, bizonyos körök céljai ugyanazok a sport terén is, mint máshol és sajnos megvan hozzá minden eszközük, hogy ezt el is érjék... Mocskos módon utálom õket <#boxer><#violent>

DUNAFERR FOREVER!!!

Na,az ETO megvette a BL-rendezést is.
Mostmár csak arra vagyok kiváncsi,hogy ki érkezik ballövõbe.
Breki33
Érdekes bajnokság lesz
Hege eto
Tényleg jobb volt a boldog tudatlanság😞((((((

én inkább nem is szeretnék semmi mögé látni...
kezdem úgy érezni, míg nem tudtam a háttérrõl sokkal jobban szerettem a kézilabdát 😞(( addig csak egy játék volt, ahol Detti szép gólt lõtt, Piga lekapott vkit a levegõbõl, Lovi vitamint szedett 😄DD, Köke álompasszt adott Pádárnak, Mekszi szépet védett , stb....ma meg
: mocsok, fertõ...tisztelet a kivételnek...

Táncos ETO
Meglátjuk, egyelõre nehéz megjósolni, hogy mire leszünk képesek.
Mona távozása miatt személy szerint szomorú vagyok, nagyon kedveltem Õt, ahogy a legtöbb gyõri is szerintem, de két felé kell venni az Õ megítélését. Egyik a sérülés elõtti, másik az azutáni teljesítménye. Én azt vártam, hogy most csinál egy jó alapozást és ismét bizonyít magának, nekünk. Sajnos nem így történt. Kár, hogy mindezt most találta ki, s nem a bajnokság végén.. Nehéz helyzetbe hozta az ETO-t.

Táncos ETO
Én ugyan meg nem utálom a kézilabdát, de a mondandóddal viszont egyetértek. Sajnos..

Megmondom õszintén kezdem megutálni a kézilabdát (is).
Számomra gusztustalan és elfogadhatatlan mentalitás uralkodott el ebben a sportágban is.Semmi tisztesség,gerincesség,egyenes beszéd,csak a handa-banda,hazudozás reggel,délben,este és minden hullámhosszon.
Hege eto
Én is ezt látom.

ugyanmár...mikor mindenki leszólta Gogirlát, h. sérült, sõt, mióta meggyógyult sem mutat semmit, az elég sok lehetõség ellenére, mennie kell, akkor meg az volt a válasz, h. õ mekkora játékos, fontos az ETOnak, stb...én elhiszem, h. valahogy ki kell magyarázni, h. nem is veszteség, meg minden szipi-szupi, de ami nálatok május óta megy az max. az ellenfeleiteknek jó, de nem nektek, akárhogy is megy az elnökségi szépítés...szvsz
persze lehet most lesz csak igazán csapatotok, de nekem nem ezt sejtetik ezek a "húzások".

Hege eto
A gyengülés Mona eligazolásától van, hanem a töketlen átigazolási politika miatt.
1,Hozunk egy méregdrága kapust, mikor azon poszton nem volt problémánk.
2,Elengedünk 3 válogatott szélsõt akit egyel pótolunk a többi lyukat betömjük ifikkel, akik még bajnoki puskaport sem szagoltak, nemhogy BL-t.Egy sérülés esetén terített betli lesz....
3,A 2,es pontot mindenféle anyagi haszon nélkül tesszük, legalábbis az egyesületnek volt haszontalan. Egyéb számlaegyenlegeket nem firtatnék<#boxer>
4,Elengedjük az utolsó sérült átlövõnket Gogirlát, mert vakon bízunk Tomoriban, akivel szemben semmi kifogásom. Na most ha Tomi megbírja a súlyt elsõként borulok le elé.

Na mind1 Kitartani mindhalálig!

Táncos ETO
Miért lenne jelentõs?! Én nagyon szeretem Monát, de sajna a sérülése után nem sikerült ugyanazt a játékot produkálnia, mint korábban. Igaz, hiányoztak a góljai az újabb bajnoki címhez.. Szerintem Mona jelenlegi helyzetében nem gyengült az ETO, viszont Õ a több játéklehetõséggel ismét visszaküzdheti magát a közvetlen élvonalba, vagy annak közelébe.

ez jelentõs gyengülés a Gyõrnek a Fradinak viszont nem rossz szerintem...

http://www.mon.hu/hirek/Sport/cikk/gogirla-kozos-megegyezessel-tavozik/cn/news-20070725-11375183
Hege eto
Nem.<#boxer>

Hege eto
"mert a magánéleti dolog szerintem mellébeszélés"
Ahogy tetszik mondani...... Ritka pillanatok egyike mikor 100% az egyetértés. Erre <#pias>