61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
Mse #40619 hát igen nagy meglepetés, pedig még Siti is játszott....érdekes ez a Fehérép, nem gondoltam volna, hogy Sóval az élen is ennyire hullámzó lesz a játékuk...
remélem mi nyerünk, nagyon szeretném, több okból is! ;))
ha valaki tud részeredményt, írja be, lécci! -
#40618 Meglepetéssel indult a mai nap: Vác-Fehérép 32-31!!! -
#40617 Nem a legjobb előjelekkel vágtak neki a csajok a hosszú útnak Nyíradonyba, sajnos. A betegek játéka változatlanul kérdéses, sajnos. Még velük együtt sem mi lennénk, ebben a helyzetben, az egyértelmű esélyesek, de nélkülük különösen. Pedig nagyon kellene a 2 pont.
a Hírlap írása
Hajrá Csajok! Hajrá Imre Vili!
ps: Könnyen lehet, hogy van egy "ms" szócső is.
-
#40616 Ezt én is észrevettem, de azt hittem valami komolyabbra gondolsz. Sztem az újságíró fogalmazta meg rosszul, mert nem hiszem, hogy Vili ezt így mondta volna.
Látom az egyik "mr. szócső" nálad is népszerű -
#40615 Nagy az Isten állatkertje, tele fogalmatlan majommal akik játsszák a jól értesültet és megmondják a "frankót". Vannak köztük bérelt "szócsövek" is. Ne mérgesítsd magad rajtuk, nem érdemes. -
Mse #40614 hogy Tilingert "kinevelte" a klub, mikor itt játszik kb 1,5 éve se...
erre handball.hu-n a kedvenc vezetőségünk kedvenc szócsöve, aki tisztában van fillérre pontosan pl. Piga exfizetésével, benyögi, hogy már 3-4 éve itt játszik... :DD
azt azért csak nem gondolhatom, hogy Vili sincs tisztában Tilinger ideérkezésével -holott még "szövetségi" ügy is volt belőle :D
(csak azért írom, mert annó mikor a győriek emlegették, hogy mennyi győri nevelés van a Dunaferrben előszeretettel dobálóztak, Borbás, Lovi meg Piga, stb. nevével, akik már eléggé "éretten" kerültek hozzájuk, a lényeg a lényeg, ne csináljunk mi is úgy, hogy kikiálltunk valakit saját nevelésnek, miközben egy másik klub nevelése...)
legyen elég nekünk az hogy itt válik nagy játékossá, válogatottá ;))) -
#40613 "Igen, rendkívül hiányos a keretünk. Igazolnunk kell játékosokat, ehhez nem fér kétség. Legalább három emberre van szükségünk: egy kapusra és két átlövőre! A vezetőség azt ígérte, hogy egy-két héten belül intézkedni fog. Úgy látom azonban, hogy a téli szünetben lesz erre reális esélyünk."
Vili nagyon finoman fogalmazott... Nem csodálom, hogy ilyet érzel ki belőle... Én még ennyire "rózsásan" sem látom a közeljövőt... Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy a téli szünetre fog-e történni valami. Mert a jelen helyzetben nem ártana, ha történne... Szeretnék nosztalgiázni és visszautazni az időben, ha máshogy nem is, de nomen est omen szintjén legalább... Akkor látnék én is valami normálisabb jövőt a csapat számára. -
#40612 Konkrétan mire gondolsz Tilingerrel kapcsolatban?
Nálam, ahogyan korábban már írtam a 4-6. hely elérése az elvárás. Nagyon örülnék neki, ha ebből a 4. hely bejönne, sztem az a maximum ami ebből a csapatból kihozható.
Sztem játszhat, mint ahogy Ivett is játszott a Lokiban ellenünk. -
#40611 Ezt a nyilatkozatot, bár messzemenőkig megértem, de kicsit elkeseredett megnyilvánulásnak érzem.
Merthogy mitől lenne most pénz játékosra, igazi húzóemberre, ha eddig nem volt? -
Gabess8 #40610 Ismét egy korrekt nyilatkozat Imre Vilmostól mint ahogyan lenni szokott, csak egy apró észrevétel belőle, vezetőségi ígéretekkel már tele a padlás, jó lenne már látni hogy a pénzlenyúláson és az ígérgetéseken kívül a klub vezetéséhez is értenének! (ja tudom olyat ne kivánjak amihez nem értenek)
Hajrá Dunaferr! -
Mse #40609 de előtte lesz még egy ffi válogatott meccs is, remélem női is lesz majd a hamarosan. :)
Olvastam Imre Vilmos nyilatkozatát, remélem csak újságírói "ferdítés" a Tilingerrel kapcsolatos gondolatok egyrésze...
Én az edzőnkkel ellentében nem 5-6. helyre várom a csajoka,t márcsak azért sem, mert pl. a Fradinak semmivel nem jobb a kerete, a Csabával szemben meg annyi "előnyünk" még van, hogy nyertünk náluk, igaz még Dettivel, de szerintem otthon győzhetünk ellenük!
Ami viszont meglepett, hogy egy fogadási oldal a holnapi nyíradony elleni meccsünkre, 2,65-ös oddsot ad Dunaferr győzelem esetén, azért ennyire nem jó a Nyíradony...
Sopronyi játszhat ellenünk? -
#40608 Farok handballos fórumozók.
Mindig ki tudnak hozni a sodromból. -
#40607 Nem haragszom csak nemrég jöttem vissza Görögországból, két hétig voltam kint és nem vagyok nagyon képben így nem akarok beleokoskodni.
Pl egyik napi riportból tudtam meg hogy a nöi kapitány már férfi kapitány Mocsai helyett stb.
De majd utolérem magam információkban.
Addig is olvaslak benneteket
Ha valakit érdekel itt megnézheti merre jártam, itt irom képekkel a beszámolómat
klikk
Akit csak a képek érdekelnek megtalálja az itteni utazás topicban. -
#40606 Nem egészen értem, miért is kellett ezt a meccset ebben az időpontban játszani? Vajon azt hitték a tcsv tagjai, hogy van esélyünk a BL-ben, miután szélnek eresztették a csapat jelentős részét?
Nagyon érződött a csajokon a fáradtság. Bernin már a meccs előtt látszott, hogy valami nem kerek. Mint Tamás írta, sajnos, betegen vállalta a meccset. Köszönet neki ezért, de teljesítményén ez meglátszott. (Jobbulást neki!)
Örömteli viszont Tilinger jó játéka, valamint az is, hogy Lalának leesett a tantusz, és átlövőként viselkedett. -
#40605 33-29-re nyert a Loki. Sajnos a mostani csapatunk a dániai fáradtsággal a lábában és Berni nélkül nem tudta megszorongatni a Debrecent. Tilingernek gratulálok, átvette Detti szerepét a csapat hátán cipelésében. Dániában is és most is. -
#40604 Hehe, na arra várhatsz... Egyébként rájuk is történik utalás a cikkben, csak figyelmesen kell olvasni.
Félidőben: Dferr-Loki 15-18
A félidő második felétől láttam csak, de ahogy látom megint nincs szinte semmi védekezésünk. Mintha kicsit lassúak lennénk és nem ismerjük fel a lehetőségeket sem támadásban. Attól félek a dániai BL kiruccanás fáradtsága kijön a második félidő végére és simán nyer a Loki. -
#40603 Ma "Amália" napja van. Sok boldogságot "Amál"-nak. -
#40602 off: Többeket is hiányolok errefelé, akik régebben megírták itt, mit is gondolnak a napi kézis történésekről. Jó lenne, ha hírt adnának magukról.
Azt meg végképp nem értem, vajon miért haragszik ránk a házigazdánk? -
#40601 Grat. az ETO-nak, bár bevallom, a Csabának drukkoltam, már csak azért is, hogy legyen valami változatosság.
Egy ilyen riportot szívesen olvasnék az NK vezetőivel is. -
#40600 A sima 2-es jött be ;-)
Békéscsaba-ETO 23-33 (12-19)
Kb. 20 percig tartotta a lépést a Békéscsaba (9-10), a félidőre azután meglépett az ETO. A másodikban végig tartották a sima 7-8 gólos előnyt és a végére még rá is tettek egy kicsit. -
#40599 Mraradnak a macedónok
Mse!
Az év végi kézigála nálatok lesz az új arénátokban. Gyorsan belakja a bohóckodás...
Kíváncsi leszek ma, hogy szerepel a Csaba az ETO ellen. Elvileg sima 2-es, de lehet, hogy szorosabb lesz. -
#40598 A próféta szóljon belőled
Mondjuk sztem az ETO csoportjának harmadikja is komoly döntőesélyes. -
#40597 hát igen, nem lenne meglepő ha az idei KEK-döntős is a C-csoportból kerülne ki (és remélhetőlerg maradna alul a Lokival szemben ;)) -
#40596 A hétvégén kialakultak a BL csoportok:
Group A
1. Zvezda Zvenigorod (Rus)
2. Györi AUDI ETO KC (Hun)
3. Kometal Gjorèe Petrov (Mkd)
4. Ikast-Brande EH (Den)
Group B
1. Hypo Niederösterreich (Aus)
2. Orsan Elda Prestigio (Sp)
3. Buducnost T-Mobile (Mtg)
4. FC Kopenhagen (Den)
Groupe C
1. HC Lada Togliatti (Rus)
2. Larvik HK (Nor)
3. C.S. Oltchim Rm. Valcea (Rom)
4. Podravka Vegeta (Cro)
Groupe D
1. Viborg HK (Den)
2. RK Krim Mercator (Slo)
3. 1. FC Nürnberg Handball (Ger)
4. Metz HB (Fr)
A C csoport elég brutálisnak tűnik, bárki továbbjuthat. A Viborg besétál a D-ből, mákos csoportja van. Az ETO csoportja is nagyon kemény, bár igazából sztem az ETO-Zvezda-Ikast hármasból kerül ki a 2 továbbjutó. A B-ben sztem a Hypo bejut és mögöttük a Buducnost és az FCK fog küzdeni a továbbjutásért.
-
#40595 Gratulálok én is a Kohásznak. Sikerült a dán sztárcsapat ellen elérni, hogy elismeréssel beszéljenek a csapatról.
Azt gondolom, az valahol még jó is, hogy Temes Berni inkább pihenni kényszerült, tekintettel az előző meccsen történtekre. Nem hiszem, hogy akár vele lett volna esélyünk nyerni. Mindenesetre, ha játékra jelentkezett, akkor az talán reményt ad arra, hogy nagyonbb volt az ijedtség, mint a baj, ez pedig nem mindegy, nagyon nem, amikor ilyen kevés a minőségi játékosaink száma, így bajnoki rangadó előtt.
Több meccset ma nem láttam, de mindenkinek gratulálok a győzelmekhez.
Pontosabban láttam egy helyi rangadót, ahol a Siófok 1 gólall nyert a nagyon szívósan küzdő, jól játszó Marcali ellen az NB I/B-ben.
Nekik is grat., bár pontosan ez volt az a meccs, amikor egy csapatnak(Siófok) önmagát kell legyőzni a győzelemhez. -
#40594 Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez!
A végén majdnem sikerült elrontaniuk. 28-24 után volt pár rossz megoldásuk és 1-2 fegyelmezetlenség, szerencsére nem került sokba. -
SZT #40593 Üdv Mindenkinek!
Bizony a kis siker, is siker!!
Bár a Vasasnál a lét a tét!!! -
Gabess8 #40592 Szerintem is jól helytált a csapat én is gratulálok a csapatnak, és milyen kevés gól született, bár csak az eredményt tudom szerintem egész jó az arány. -
#40591 FCK-Dunaferr 22-15 (12-7)
Ha minden igaz csoport másodikak lettünk, mert a Nis 3-mal megverte a Motort. Összességében jól helytállt a csapat, gratulálok a csajoknak! -
#40590 A mai meccs, részletesebben:
A mai mecccsről
Na ez az, ami nagyon nem hiányzott: Temes Berninek kifordult a bokája. Mielőbbi gyógyulást neki. Talán tényleg nem kellene holnap erőltetni.
Ebben a szezonban nagyon meg kell tanulni gazdálkodni a játékosállománnyal. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy a elkövethetjük a tavalyi hibát. -
#40589 Azt gondoltam, több izgalomban lesz részünk, a meccs eleje alapján, ahol mindkét csapat eléggé ész nélkül játszott, de szerencsére tévedtem.
Találtam viszont egy "hangos" hírt:
talán sakkozni fog:))) -
#40588 Ugye még a bírók is hölgyek -
#40587 Nem baj, hogy úgy sikerült, nagyon találó lett -
#40586 Nyertél
Igen, azon a csodás 1999-es májusi napon készült a fénykép a táborról Ljubljanában.
Sajnos abban, hogy jelenleg itt tartunk, része van mindkét oldalnak.
Közben a Fehérép 16-8-ra vezet a félidőben. Nem kétséges, hogy kettős győzelemmel ők fognak továbbjutni. -
#40585 Bocsi! Természetesen HunNet! -
#40584 Egész jó ez a NunNetes közvetítés, kommentátor nélkül.
Jól lehet így is követni, a kiírások alapján. -
Gabess8 #40583 Lekopogom eddig érdemes volt ide regisztrálni, mert itt legalább értelmes emberek vannak legalábbis eddig ez a tapasztalatom! -
#40582 Vállalva tudatlanságomat, erre a meccsre :) gondoltam. Lehet, hogy tévedek ugyan, de akkor majd elárulod a megfejtést.
Az egész Red Alert jelenséggel, minden tiszteletem mellett, az a gondom, hogy ahogy a sikerek elmúltak, ők is elfogytak. Pedig szerintem nem csak a sikerek idején, sőt, elsősorban nem a sikerek idején kell a csapat mellett állni.
Lehet, természetesen, hogy általánosítok és igazságtalan vagyok, mert mindenkinek megvan a maga sorsa, valamint minden dolognak megvan a külső háttere, oka is.
Fura volt pl. látni, hogy önmagukhoz képest milyen kevesen voltak a győri drukkerek is Újvárosban. Még akkor is, ha bennünket messzi túlszárnyaltak létszámban. Ott pl. most éli sikeres korszakát a csapat, mégis ez a helyzet. -
#40581 Én is gratulálok, megvan a kötelező győzelem.
Jó lenne többet tudni a meccsről, de most sehol sem látom a részleteket.
Ha jól látom: UKR HC Motor 17 : 38 FCK Handbold A/S
Ez nem sok jót sejtet holnapra.
Remélem, a mai eredményben az is benne van, hogy a lehetőségekhez képest Imre Vili pihentette a játékosokat. Bár a lehetőségek ebben az esetben elég szerények, mint tudjuk. -
#40580 Dunaferr-Nis 28-20 (18-7)
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!
Ahogy vártam simán nyertünk. Az első félidőben szinte ugyanúgy álltunk, mint tegnap az FCK ellenük. Azután gondolom a másodikra már jobban elfáradtunk.
Az Ikast egyelőre szenved a szlovákokkal: a 20. percben 8-10 az állás.