Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
DUNAFERR FOREVER!!!
Persze ez csak egy kívülálló véleménye...
DUNAFERR FOREVER!!!
Kb. az lett, ami várható volt. Mivel mi 2 héttel hátrébb tartunk a felkészülésben, így várható volt, hogy elfáradunk 35-40 perc után. Az erõnléti edzéseket még csak a múlt héten fejeztük be, törvényszerû volt az elfáradás. Ahogy egyre több lesz a labdás játékra és a taktikai elemekre irányuló edzés, majd edzõmérkõzés, úgy kapunk majd egyre reálisabb képet. Talán a Kulcsi tornára kerülünk majd megfelelõ állapotba, az ottani eredmények mérvadóbbak lehetnek számunkra is a játékot illetõen.
Gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sõt számomra már az se meglepetés, hogy bárki elmegy tõlünk, hirtelen hihetetlen és tartós formajavuláson megy át. Fejétõl büdösödik hal!
Nekem az se lesz meglepetés Mona a román válogatottban hirtelen erõvel és ötletesen fog lõ, ha Móni megtanul majd tisztán lábbal védekezni stb.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Nem tudom, hogy a Fradi ennyire jó, vagy a többiek játszottak gyengébben ezidáig, de számomra egyelõre meglepetés, hogy ilyen szépen muzsikálnak. Mondjuk Juhász Gabi teljesítménye egyáltalán nem tartozik a meglepetés kategóriába.. Hiba volt Õt elengedni, egyedül Õt sajnálom igazán, hogy elment tõlünk..
Érdekes évad elé nézünk, ez már biztos!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
a hazaiak jobban kezdtek, 3-0-ra, majd 7-3-ra is elléptek, Uhrakovával nem bírtak a piros mezesek, akik közül támadásban Sopronyi jól kezdett, az elsõ három gólból kettõt õ lõtt, számomra meglepetésre mégis õt vitte le Imre mester (aki nagyon hamar kikérte az idejét), bejött Laluska. Lala egy szép góllal nyitott, de a balátlövõben Ferling nem igazán villogott, így jött is Mörtel, egy darabig még Piga irányított, majd Detti került be eredeti posztjára. Juhász volt a zöldek legjobbja, sokszor lerohanást vezettek. aztán 9-5-nél megtorpant a Fradi, az amúgy jól játszó Szamoránsky elég sok ziccert hagyott ki. 9-8nál szorossá vált a meccs, de innét 12-9 lett újra, majd az újvárosi lányok megint felzárkóztak 13-12-es szünettel vonultak öltözõbe.
a 2. félidõre Berta került Lovász helyére (egy-egy teljes félidõt kaptak), a Fradinál Pastrovics állt be. 15-12 után megint holtpontra került a Zsiga-csapat, ami ezúttal olyan súlyos lett, hogy a Dunaferr a meccs folyamán elõször, és utoljára 15-16 állásnál vezettek a Népligetben. döntetlen állásnál Ferling büntetõjét Pasi védte, a másik oldalon pályára került Hoffmann, a Dferr meg óriási gödörbe, hosszú percekig nem lõttek gólt, 24-16-ra ellépett Zácsik, Kocsis és Juhász góljaival a Fradi. ez a holtpont el is döntötte a meccset, jöttek a cserék Szamoránsky Anikó elõbb balszélsõként majd Uhrakova sérülése miatt beállóként is játszott, a Dferrnél pedig Gáspár váltotta Vincze Melit balszélen, meglepõen jól játszva! az utolsó percekben még Németh Helga remeklését kell feljegyezni, aki jónéhányszor tapsra késztette a közönséget, szegény Hoffmann Kitti megtréfálta egy-két furfangos lövéssel, ejtéssel.
a Fradi az összképet tekintve újra nagyon simán nyert, egyelõre bombaformában vannak. nagy kérdés ez nem fog-e visszaütni a bajnokság során valamikor...
HAJRÁ MAGYAROK! :]
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem kicsit örültem augusztus elsején, hogy lett Eurosport2-m végre és nézhetem majd a BL meccseket. Persze így sem sajnálkozom, inkább kíváncsi vagyok majd a színvonalra a stúdióbeszélgetések esetében. Remélem tényleg sikerül majd közvetíteni élõben az összes magyar meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
A cikk itt!
Hajrá Magyar Kézilabda!
lassan kezdõdik a Cori meccs is, arról lesz online a szokott helyen -Cori fórum - már ha vkit érdekel!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Majd írj légyszi pár szót róla, képek is jöhetnek <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
nekem a másik légiós akit most igazoltunk nagyobb fogásnak tûnik, meg Olcsa, és a régiek közül végre Virágot is használjuk , aki él a bizalommal 😄D Fanni irányított, se Szabina, se Krista nem játszott.
Ziának voltak hatalmas bombái, meg olyan bandzsa lövései, hogy 15 méterrõl fut neki, mindenki látja, h. lõni fog, de õ azért sem passzol, persze blokkba lövi 😄
eléggé statikus volt a támadásunk, mikor a Zia, meg a szõkeukrán volt fent volt a pályán, beállóban Valovával...Fanni azért szépeket cselezett középen, de átlõni nem tudja a falat, így szerintem marad inkább szélen 😄
apropó szél, Anginak volt pár szép lövése...
Olcsa nagy nyereség, szépen átlõtte a falat, és jól megjátszotta Sonyt..
A fradiban Zácsik Szandi, meg a Halasról igazolt lányok mozogtak jól, Kovacsicz is elég jó volt...
szóval szerintem mindkét csapat nagyon jó lesz, már alig várom, h. végre a Dunaferrt is lássam, de sajnos csak a Cori kupán látom õket elõször 😞
bocs, kicsit összevissza lett, késõ van 😊
juhéjj Knezovics 😄DDD gondolom Isthy ezért hívtál volna?!
Esetleg aki ott volt tudna pár szót mondani a meccsekrõl?
DUNAFERR FOREVER!!!
Vannak akik a mostani helyzetet akarják megváltoztatni Újvárosban és ezért mindent megtesznek, minden eszközzel, minden fronton. Most itt is egymásnak feszülnek az ellenérdekû felek. Az aggodalom jogos, a helyzet eddig sem volt rózsás, bármi megtörténhet...
Ahogy mondtam a feladat adott, kérdés mit kezdenek vele az illetékesek. Azért remélem sikerül olyan megoldást találni, hogy még egy jó ideig járhassak Dunaferr meccsre...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Én is olvastam Sanela-t (mer mosmá nekünk így köll <#nyes>#nyes>), utána meg a bérleti díjas keverést.
Hát, egyik szemem sír, a másik meg üveg.
...vagy mi. <#idiota>#idiota>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
ez a lejáratni duma elég demagóg volt, fõleg, h. itt kb mindenki ismeri Görbe pályán mutatott személyiségét, ahhoz sem hozzátenni, sem elvenni nem tud egy-egy vélemény...úgyis az alapján alkot szvsz mindenki véleményt, amit lát tõle a pályán, nem az alapján mit mondanak mások....
ha ez megy most, a bajnokság alatt mi lesz, na de sebaj most majd gyõr-fradi ellentét lesz, nem gyõr -dunaferr 😄DDDD
Igen, az ottani emberek egy kicsit, ismét visszakaptak trianonból ezzel.
Ez a gyõzelem nekem sokkal többet ért egy MK gyõzelemnél, mert ezzel sokkal nagyobb örömet okoztunk Erdélyországnak.
Hegének pedig csak annyit, hogy egyetértünk, rendkívül nagy lelki jelentõsége van egy Székelyföldön elért, román csapat felett aratott gyõzelemnek.
(A Fradival kapcsolatos megjegyzéseddel nem értek egyet, az egészen más szituációban és lelki, illetve fizikai terhek mellett lejátszott mérkõzés volt. Annak a visszavágójára csak a bajnokságban kerülhet sor, ha egyáltalán sor kerül.)
lassan én is törlöm a kedvencekbõl az oldal címét...
FradI:
Õ a bajnok aki nyúlfarknyival gyõzött a népligetben. Illett volna bebizonyítani hogy ez véletlen volt, meg akik fikázták a bíráskodást(játékosok, vezetõk), bizonyíthattak voolna hogy jobbak. Nem sikerült. Ennek annyi a szakmai hozadéka hogy elhitettük a Fradival hogy jobbak. A Fradinál ez nem fog visszafelé elsülni.
Brassó:
Ez meg egy Magyar-román meccs. Egy Magyar-román soha nem barátságos.ehhez nem is kell mást hozzáfûznöm.....
"Egyetelen dologban azonban megleptek a gyõri lányok és az nem a pályán nyújtott teljesítmény volt, mert az kötelezõen jó kellett legyen, de azt soha életemben nem gondoltam volna, hogy a világ legjobb játékosa(és még jó néhány csapattárs) ismeri a Székely Himnusz szövegét és a tömeggel együtt énekli! Fantasztikus volt! Köszönjük Anita, és köszönjük ETO!"
(hozzászólás a gyorietokc.hu-ról)
Persze a lelki tényezõket nem számítva, kizárólag szakmai oldalról megközelítve eme fontos és kardinális kérdést.. 😉
DUNAFERR FOREVER!!!
és lõn sötétség...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!