Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Maximálisan igazad van a pontosítást illetõen, meglehetõsen rosszul fogalmaztam. Mentségemre szolgáljon, hogy eléggé fáradt vagyok, hosszú volt az út MAGYARORSZÁGRÓL Magyarországra <#wink>

Elkészült amirõl beszéltünk, majd jelezz, ha tudod fogadni.

DUNAFERR FOREVER!!!

én is csak 1 meccs elsõfélidejét láttam -talán pont a leggyengébbet, a románok elleni találkozót, abból igencsak úteleji formának tûnt a dolog. a többi meccset már csak eredmény és fórumhozzászólások szintjén ismerem.

a Cori kupáján voltam, aholis végre láttam a csapatom, egyiket illetve másikat is 😄
egyiknek elszomorító, a másiknak jókedvederítõ formáját láthattam, sajnos elõbbi A KEDVENC 😞 na de majd Detti felrázza a csapatot.
Hétvégén Kulcsi-kupa, vki jön?

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Nyugodjék békében!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Nagyon köszönöm! Biztos sok szép tájat láttatok, és kedves emberekkel találkoztatok!
Én is hiányoltam a véleményeket a tornáról, de már biztos mindenki a bajnokság kezdését várja!
Én sajnos a Pannon Kupát egyébb okok miatt nem láttam, csak olvastam ezt,azt.

Hege eto
Én sikeres láttam 1,5 meccset tévében, abból egyet a Fiammal, akit fegyelmezni kellett. Akkor én kezdjek szakmázásba?😊)))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
"Sikeresen hazataláltam Kárpátaljáról"

Szerintem ott is OTTHON voltál<#vigyor2><#worship><#eljen>

VESSZEN TRIANON!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Egyetlen hozzászólás sincs a Pannon Kupa meccseirõl? <#wow1><#conf>

Ennyire érdektelenek voltak? Majd megnézem õket felvételrõl, így már nagyon kíváncsi vagyok rájuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon elszomorító hír, hatalmas veszteség a kézilabdának... <#szomoru1> Isten nyugosztalja!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sikeresen hazataláltam Kárpátaljáról és egy kicsit megkésve ugyan (de még 8 napon belül) én is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

DUNAFERR FOREVER!!!

P e p p e
NYUGODJ BÉKÉBEN!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Nyugodjon békében! 😞
Grave Digger
Csak kicsit ismertem, de örültem, hogy legalább ennyire. Óriási veszteség érte a magyar kézilabdát, szeretteirõl már nem is beszélve. Isten nyugosztalja 😞((

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Részvétem a szûkebb és a tágabb Családnak.<#shakehead>
Táncos ETO
Nem tudom mi lesz nélküle a gyõri férfi kézilabdával.. <#nemtudom>
Pótolhatatlan veszteség, Isten nyugosztalja! <#rinya>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

SomogyiG
Nyugodjék békében! 😞

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hege eto
Elhunyt Tóth Laci az ETO fiúcsapatának a vezetõedzõje(LELKE).
Isten nyugosztalja!

kaloz174
Én is, én is...<#vigyor2>

Minden szépet és jót kívánok!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Nagyon köszönöm!

Breki33
SZT-nek Boldog Szülinapot (Ha ma Van😊
Breki33
Oké jó utazást
Isthy
Én nem megyek, a két nyaralás között nem fér bele, de talán valakivel el tudom majd küldeni, ha innen mennek. Sztem jövõ kedden majd megbeszéljük, ha visszaértem Kárpátaljáról.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Leginkább Balat-on.
Brazil unokatesó, ajha! <#wow1>
A Sport1 legalább ezt közvetíti? Nocsak. Így, hogy se premierliga, se semmi értelmes foci, remélem, legalább a kézi miatt érdemes lenne megtartani, mert így nem sokat ér már. <#levele>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Rendben, köszi

Pl jövõ héten megyek Pestre a Magyar-Olaszra
Történt egy kis elírás, a pénteki ikrényi meccs 17 órakkor lesz, elõtte 15 órakkor a gyõri ifi játszik az újvárosi ifikkel 😊
Isthy
Igen, azt is a Sport1 adja. Én fel fogom venni, ha kell, majd csinálok belõlük másolatot. Az eljuttatást meg majd megbeszéljük amikor aktuális lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor marad szeptember 5-e a Dunaferr-Cornexi meccs, mint lehetséges következõ idõpont.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Köszi

Azis Sport1?

CSütörtökön érkezik a megtslált Brazil unokatesóm, szombat pedig lehet, hogy már Balcsi ott csak 3 adó fogható

Szval nekem lehet csak a Péntek esti nézhetõ a többit felveszi valaki?
ja, és persze a Magyarország-Oroszország is tévés meccs lesz 😊
Csütörtök (Pápa)
18.00 Oroszország-Lengyelország
20.00 Magyarország-Románia (sport1)

Péntek
Ikrény-> 18.00 Oroszország-Románia
Gyõr--> 20.00 Magyarország-Lengyelország (sport1)

Szombat (Gyõr)
18.00 Lengyelország-Románia
20.00 Magyarország-Oroszország
Breki33
Amúgy merre nyaraltál?
Breki33
Énis hasonlóképp

vki beírna pontos programot?
Duby
Duby mindig olvas,
néha ír,
azonban nem megy Pannon-kupára,
mert eddig nyaralt,
de mostmár dolgoz. <#idiota>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

áááá
Debrecenben nem talizunk 😞

Isthy
Ne kételkedj, vanank akik olvassák és még írnak is <#wink>

Nekem ugyan "útba esnél", de segíteni nem tudok, mivel nem megyek a tornára, kárpátalajai programok várnak rám. Remélem azért majd sikerül eljutnod valamelyik meccsre. Ha ott leszel szurkolj helyettem is. Ha jössz Debrecenbe a tornára, akkor ott majd találkozhatunk és megvitathatjuk az eseményeket.

DUNAFERR FOREVER!!!

bár lassa kételkedem benne h. vki olvassa ezt a fórumot rajtam kívül -na meg írni is hajlandó 😉- de azért megkérdezem, vki nem megy esetleg Pápára a Pannon-kupára , olyan aki nem Gyõrben lakik és netalántán Veszprém, Fehérvár, balatonpart felé közlekedik? 😊
sajnos mivel 20kor kezdõdnek a magyar vonatkozású meccsek, így az uccsó buszt lehetetlen eléni, de nagyon szeretnék látni legalább egy válogatott meccset. Ha lenne olyan kedves vki, h. hazahozna Pápáról -vagy nem egész haza, de legalább el- cserébe felajánlanék neki egy "belépõt" aznapra 😊
lécci, lécci, lécci 😄

na, láttam pár meccset a gyõri kupából, jókis meccsek voltak. Sajnos a ftc-gyõr meccs másodikfélidejét már nem néztem mert 10 mpenként szakadt, de így is csak nagy köszönet jár a közvetítésért, ha sikerül tökéletesíteni - és esetleg minden nagy csapat csarijából meccset adni- még több örömünk lesz benne! (najó nem vagyok telhetetlen 😉

Az már látszik, h. a Fradiból jókis csapat lesz, nekem fõleg Ilyés játéka tetszett, na és JuhászGabié, ha így folytatja, lassan tényleg válogatott lesz, mindenesetre a jövõ az övé. (az egyik 😊 )
Zácsik mintha kicsit formán kívül lett volna, én látok egy kis megtorpanást nála.

Tomori is egész szépen muzsikált, mindenképpen jó igazolás volt a Gyõrnek...

Kíváncsian várom a Cori, illetve a Dunaferr kupáját, érdekes és izgalmas bajnokságra számítok! és már alig várom 😄DD

Isthy
Igen, úgy tûnik alakul a csapatunk. Még támadásban is felhozzuk magunkat és jók leszünk. Gratulálok a csapatnak a szép gyõzelemhez! <#taps>

Részletek

HAJRÁ DUNAFERR!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Grave Digger
Jó volt a Dunaferr - Zaporoszje meccs, Knezovics óriási vétel, tegnap is jól védett, de ma tényleg lehúzta a rolót. Persze a védekezés is ott volt a szeren, támadásban azért voltak hibák, de van még idõ összeszokni. 30-23 lett a vége, de úgy, hogy az utolsó öt gólt mi kaptuk, elsõsorban Gábor és Sopronyi eladott labdái miatt. Kezdõsorral ez kiütés, pedig mindent megpróbáltak az ukránok, de nem volt esélyük a védelmünk ellen.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Isthy
Végül 36-33-ra nyert a Fradi és este ETO-Fradi meccs lesz a kupagyõzelemért.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
ETO-Podravka 34-29 (13-16)

Fradi-Hypo 18-17 a félidõben, persze ha Annamari a ziccert nem a kapus kezébe ejti a végén, akkor 2-vel mehetne a Fradi...

Az jó volt amikor a félidõ vége elõtt 1 perccel NA idõt kért és bemondták, hogy a Ferencváros idõt kért. Hiába no, a megszokás <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Én se sokkal többet, mert gyerekkel voltam😊))))))) Tomori és Temes alkottak nagyot ha jól emlékszem. Pálinger hozta a szokásost.

Isthy
Esetleg írnál pár szót az ETO-Hypo meccsrõl? Mivel a netes közvetítésféle jóvoltából nem láttam belõle semmit...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Szerintem a Bandikán kívül senkinek sem tetszett a tüzezés😊)))))))

Isthy
A második meccsen: ETO-Hypo 29-23 (15-12)

Kár, hogy nem láttam szinte semmit a meccsbõl, mert a netes közvetítés...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Szabella kupa elsõ meccsén: FTC-Podravka 35-28 (18-14)

A Fradi folytatja a menetelését, nagy kár, hogy egyes szurkolók még mindig nem bírnak magukkal...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Nem kell keresni, ott van az orrod elõtt, csak gondolkozni kell és figyelmen kívül hagyni mit beszél a "szócsõ". A dolgok szoros összefüggésben állnak.

Táncos ETO
Sajnos nem tudni egész pontosan mik történtek a színfalak mögött, hiszen évvégén szó sem volt róla, hogy Mona elmegy. Szerintem jó adag pénzt is kapott a Brassótól, nem mellékesen pedig szem elõtt van a román válogatott szempontjából. Éppen ezért én most nem keresnék összeesküvés elméleteket, bár hogy egy szerzõdésben lévõ játékost miért nem tartunk meg, ép ésszel felfogni nem tudom.. S hány ilyen játékosról mondtuk le ebben a szezonban.. <#nemtudom>

Táncos ETO
Egyértelmû, nem is vitatom. Kálmán hibája, nem játszatta eleget. Így lett volna pontos a fogalmazásom, szerintem idõvel Vértent is lenyomja, bár ezt kijelenteni azért nem lehet. De van (lesz) két nagyon jó és fiatal balszélsõje a válogatottnak, s ez mindennél fontosabb.

Isthy
Tudom, nem véletlenül írtam be.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Errõl beszéltem.