Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkészült amirõl beszéltünk, majd jelezz, ha tudod fogadni.
DUNAFERR FOREVER!!!
a Cori kupáján voltam, aholis végre láttam a csapatom, egyiket illetve másikat is 😄
egyiknek elszomorító, a másiknak jókedvederítõ formáját láthattam, sajnos elõbbi A KEDVENC 😞 na de majd Detti felrázza a csapatot.
Hétvégén Kulcsi-kupa, vki jön?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Én is hiányoltam a véleményeket a tornáról, de már biztos mindenki a bajnokság kezdését várja!
Én sajnos a Pannon Kupát egyébb okok miatt nem láttam, csak olvastam ezt,azt.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Szerintem ott is OTTHON voltál<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
VESSZEN TRIANON!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ennyire érdektelenek voltak? Majd megnézem õket felvételrõl, így már nagyon kíváncsi vagyok rájuk.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Pótolhatatlan veszteség, Isten nyugosztalja! <#rinya>#rinya>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Isten nyugosztalja!
Minden szépet és jót kívánok!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Brazil unokatesó, ajha! <#wow1>#wow1>
A Sport1 legalább ezt közvetíti? Nocsak. Így, hogy se premierliga, se semmi értelmes foci, remélem, legalább a kézi miatt érdemes lenne megtartani, mert így nem sokat ér már. <#levele>#levele>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Azis Sport1?
CSütörtökön érkezik a megtslált Brazil unokatesóm, szombat pedig lehet, hogy már Balcsi ott csak 3 adó fogható
Szval nekem lehet csak a Péntek esti nézhetõ a többit felveszi valaki?
18.00 Oroszország-Lengyelország
20.00 Magyarország-Románia (sport1)
Péntek
Ikrény-> 18.00 Oroszország-Románia
Gyõr--> 20.00 Magyarország-Lengyelország (sport1)
Szombat (Gyõr)
18.00 Lengyelország-Románia
20.00 Magyarország-Oroszország
néha ír,
azonban nem megy Pannon-kupára,
mert eddig nyaralt,
de mostmár dolgoz. <#idiota>#idiota>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Debrecenben nem talizunk 😞
Nekem ugyan "útba esnél", de segíteni nem tudok, mivel nem megyek a tornára, kárpátalajai programok várnak rám. Remélem azért majd sikerül eljutnod valamelyik meccsre. Ha ott leszel szurkolj helyettem is. Ha jössz Debrecenbe a tornára, akkor ott majd találkozhatunk és megvitathatjuk az eseményeket.
DUNAFERR FOREVER!!!
sajnos mivel 20kor kezdõdnek a magyar vonatkozású meccsek, így az uccsó buszt lehetetlen eléni, de nagyon szeretnék látni legalább egy válogatott meccset. Ha lenne olyan kedves vki, h. hazahozna Pápáról -vagy nem egész haza, de legalább el- cserébe felajánlanék neki egy "belépõt" aznapra 😊
lécci, lécci, lécci 😄
Az már látszik, h. a Fradiból jókis csapat lesz, nekem fõleg Ilyés játéka tetszett, na és JuhászGabié, ha így folytatja, lassan tényleg válogatott lesz, mindenesetre a jövõ az övé. (az egyik 😊 )
Zácsik mintha kicsit formán kívül lett volna, én látok egy kis megtorpanást nála.
Tomori is egész szépen muzsikált, mindenképpen jó igazolás volt a Gyõrnek...
Kíváncsian várom a Cori, illetve a Dunaferr kupáját, érdekes és izgalmas bajnokságra számítok! és már alig várom 😄DD
Részletek
HAJRÁ DUNAFERR!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
DUNAFERR FOREVER!!!
Fradi-Hypo 18-17 a félidõben, persze ha Annamari a ziccert nem a kapus kezébe ejti a végén, akkor 2-vel mehetne a Fradi...
Az jó volt amikor a félidõ vége elõtt 1 perccel NA idõt kért és bemondták, hogy a Ferencváros idõt kért. Hiába no, a megszokás <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Kár, hogy nem láttam szinte semmit a meccsbõl, mert a netes közvetítés...
DUNAFERR FOREVER!!!
A Fradi folytatja a menetelését, nagy kár, hogy egyes szurkolók még mindig nem bírnak magukkal...
DUNAFERR FOREVER!!!