61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#40739 Folyamatosan emberhátrányban vagyunk,:( -
#40738 De jó lenne, ha mások is felzárkóznának góllövésben...Valamint felfigyelnénk Kenyeresre.
Hajrű Kohász!!! -
#40737 ÉLes József a Gyögyös új edzője!
Örülök neki. Remélem, azt a megszállott, profi szemléletet, amit hosszú éveken keresztül megtanult, játékosainak is megpróbálja megtanítani. -
#40736 Remélem, most kamatoznak Imre Vilinek a válogatott mellett szerzett tapasztalatai. Ott ugye hasonló a meccsritmus, egy-egy torna alkalmával. Igaz, a játákoskeret kicsit bővebb.
Hajrá Dunaferr! -
#40735 Havernál meg - ha nem látom/hallom, nem hiszem el - úgy megy a hunnet-stream, mintha pörgetné a szalagot. Tök vékony hangon hadarva reppel a kommentátor, a játékosok meg 200-zal rohangálnak, mint a mérgezett egér.
Jópofa, de valahogy meg kéne oldani, hogy jó legyen. Átnéztünk minden beállítást, és semmire se jutottunk.
Ha valakinek van valami ötlete, lécc segítsen! -
#40734 Szólj a "másik felednek", hogy a meccs alatt ne netezzen, akkor lehet jobb lesz. Ha sokan nézik az adott meccsen, akkor is szakadozhat néha. Nekem csak nagyon ritkán fordul elő ilyesmi szerencsére.
Ha átjössz, mutatok egy progit, amelyik nálam folyamatosan mutatja az aktuális le- és feltöltési sebességet. -
#40733 Igen, a 2 Mbit/s az a max. letöltési sebessége. Ráadásul, ha jól tudom osztott netje van, így lehet közben a társa is szívja a sávszélességet.
-
#40732 Meg az ETO is a Szkopje ellen, sokat játszottak a fiatalok. -
#40731 Attól tartok, hogy az a 2 Mbit az a max. érték, s nem állandóan annyi. Ha kevésbé frekventált meccsről van szó, akkor a közvetítés teljes mértékben akadásmentes szokott lenni nálam, még úgy is, hogy egyszerre futtattam két meccset két külön ablakban. Ha mindenki azt a meccset nézi éppen, akkor előfordul szaggatás, apróbb kihagyás.
Néha nézegesd meg a sebességet ezzel -
Mse #40730 hátha valakit érdekel:
"Szevasztok Szurkolótársak!
Megalakulóban van a Magyarországi Kézilabda Szurkolók Országos Szövetsége, amelynek egyik legfőbb célja, hogy nemzetközi eseményeken egy helyről, egy egységes magyar tábor buzdíthassa mind női, mind férfi kézilabda válogatottjainkat, így majd minden esemény előtt próbáljuk felmérni az országos jegyigényeket, hogy az MKSZ segítségével egy közös szektorba foglaltathassuk le a kb jegyigényt.
Első kérdés, hogy ki tervezi, hogy a MACEDÓNIAI NŐI EB-re lejön (Dec. 2-14.)?
Jegyárak:
macedóniai EB - jegyárak
A héten gyűjtjük be a jegyigényeket, kérem az érdeklődőket, hogy CSÜTÖRTÖK DÉLIG az alábbi mailcímeken egy kb létszámot és egy jegycsomagot írjanak meg nekünk E-MAILEN, hogy az igényeket továbbíthassuk az MKSZ felé:
- Szanyi Tamás, Gyöngyösi KSZK, 30/6768768, [email protected],
- Remport Csaba, Veszprémi KFC, 30/4026883, [email protected]
- Török Tibor, Szegedi KFC, 30/9553217, [email protected]
- Tóth Tihamér, Csurgói KFK, 30/9583801, [email protected]
- Getvai József, Dunaferr KSZK, 20/2282835, [email protected]
- Vizi Tamás, Győri ETO KSZE, 30/6364589, vizi.tamas@t-online .hu
Később (a horvát VB előtt) igyekszünk tökéletesíteni a folyamatot, most egyelőre a közelgő határidő miatt ez az e-mailes megoldás van, reméljük később már a honlapunk is beindul.
És reméljük h a vasárnapi magyar-horvát férfi meccsen is minél többen találkozunk Veszprémben, jegyek még vannak:
Jegymester: magyar-horvát meccsre jegyrendelés
A 300-400 fős "B közép " az N1-N2-P1-O1 szektorokban lesz, ide vegyetek jegyet.
Várjuk jelentkezéseteket a macedón EB-vel kapcsolatban,
Sportbaráti Üdv,
Vizi Tamás"
akit érdekel részletesebben a szurkolói szövetség:
MKSZOSZ -
#40729 Lehet, hogy tartalékoltak a Békéscsaba ellen... -
#40728 Az ETO begyűjtötte a kötelező újabb +2 pontot. Grat. nekik.
Viszont nagyobb ellenállásra számítottam a Nyíradony részéről.
Gyakorlatilag a Győr-ifi verte őket. Nem túl acélos a kondijuk, úgy tűnik. -
Gabess8 #40727 Valaki tud e nekem abban segíteni, hogy miként tudnám nézni a hunnet-en a meccseket nekem ugyanis nagyon szaggat ami azt jelenit, hogy követhetetlen! Másnál milyen minőségben jön le? Ja egyébként 2 Mbit-es netem van. Előre is köszönöm a segítséget! -
Gabess8 #40726 Én benne lenék! -
Gabess8 #40725 Legalább lesz egy normális tulajdonosunk! -
#40724 A csapat neve pedig majd Dunaferr MSE lesz? -
#40723 Ez az 1 héten 2x jól játszani dolgot ráadásul majd 3 héten át (október 29-november 14) kéne hozni folyamatosan. Fradi, Oldenburg, Vásárhely, Oldenburg, Vasas a sorrend. Nagyon kemény lesz... -
#40722 Drukkerek hamis bérlettel
Győr - Hamisítják a Győri Audi-ETO Kézilabda Club mérkőzéseire szóló bérleteket, amelyekhez fél áron lehetett hozzájutni, amíg a rendőrség be nem avatkozott. Eddig három embert kihallgattak ki, egyikük tagad, s bepanaszolta az eljárást az ügyészségen.
http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/drukkerek_hamis_berlettel/2074969/ -
Mse #40721 neked is azt tudom javasolni mint Kalóznak: relax :)
előbb utóbb átveszem a hatalmat Újvárosban - de szép is lenne ;) -
#40720 Érdekes dolgot találtam. Lehet szavazni pl. a veszprémi kézicsapatra is. -
Gabess8 #40719 Én megteszem helyetted! Elmennek a Bü.. ku.. anyukba, mikor pi. takarodnak már el a francba!! -
#40718 Nem tudom, mi lehet az oka ennek a meccsidőpontnak. De az ember már nem csodálkozik.
(Mondjuk nekem úgysem lett volna esélyem a válogatott meccs megnézésére, mivel messzi van Újváros. )
Remélem, hasonló oka van a mai mérsékelt teljesítménynek, mint az előző meccsen tapasztalható tompaságnak. Viszont nem lesz egyszerű 1 héten 2x is csúcsformába kerülni, jól játszani, a jelenlegi helyzetben.
Én sem láttam a ffi rangadót, de grat. a Veszprémnek. -
#40717 Sajnos nem láttam a mai meccset, így nem tudok véleményt mondani, csak gratulálok az MKB-nak a győzelemhez!
Pécs-Dunaferr 26-33 (18-18)
Vajon mit művelhettünk az 1. félidőben védekezés címén? A 2. félidő már elmegy a 8 kapott góllal. Nem valami biztató ez szerdára meg vasárnapra nézve. Remélem ennél csak jobbak leszünk.
Apropó vasárnap... Kedvenc csapatvezetésünk megint eszméletlent húzott... Előre hozta a meccset este 6-ról délután 2-re... Így szépen szinte pont ütközik a férfi válogatott horvátok elleni meccsével... Inkább nem is kommentálom... -
Gabess8 #40716 Igen teljesen megérdemelt volt a győzelmetek, amihez gratulálok és bizakodva várom a folytatást főleg a Bl-ben! -
Mse #40715 hála istennek vki volt olyan kedves és a meccs idejére benyomta az infó csatornára a SPORT1-et, igaz 3:6tól, de legalább láttam :D
megérdemelten nyertünk, Nikolic-Cozma páros megoldotta a meccset :)))
szép volt fiúk!!! -
Gabess8 #40714 Ekkora pofátlanságot mint a kedves UPC, de bunkók!
Szerintem jó mérkőzés volt, nekem egy bajom volt vele, hogy a 10. perctől (onnét láttam) nem volt kérdés számomra legalábbis, hogy ezen a napon csak a Veszprém nyerhet!
Ezzel persze nincs semmi baj mert semmi bajom a Veszprémmel, de megint óriás lépést tett a bajnokság megnyerésére, mert ahhoz, hogy ne így legyen bár hosszú még a bajnokság, de Veszprémben kelleme nyerni a Szegednek méghozzá a rájátszásban!
Kár, hogy jelenleg mind a két bajnokság egy csapatos! -
Mse #40713 na, lehet én nem látom a Szeged elleni meccsünket, a kedves UPC gondolt egyet és kivette a SPORT1-et a kábeltv szolgáltatási csomagból, éppen ma. juhéjjj
-
Mse #40712 még mielőtt vki félreértené, nem az a baj, hogy Herr Anita ott van, hanem hogy Sopronyi nincs ott! -
Mse #40711 jaja, nem is értem mit keres Herr Anita az A, Sopronyi a B válogatottban, mikor utóbbi folyamatosan játszik, rendre csapat húzóembere -és most se a Vasasnak lőtt 10gólt...
persze egy picit azért értem, el is szomorít :(( -
Mse #40710 szerintem messze ez a leggyengébb , legrutintalanabb keret ami mostanában Fehérvárott volt, idő míg csapattá gyúrja őket Só, remélem sikerül neki, és tűzön vízen át ragaszkodik az elképzeléseihez.
Egyébként meg ezt a 3 gólt még odahaza "le is dolgozhatják" az FTC ellen, szerintem fog még előrébb jönni a Fehérvár.
Főleg így, hogy a Csaba ma hibázott.
holnap aki teheti, nézze Szeged-Veszprém szuperrangadót 12.30tól :) (asszem)
és persze szurkoljon a Veszprémnek ;))))
utána pedig Dunaferr jutalomjáték :)
-
#40709 Egyébként, az NSO szerint, jól játszott, 10 gólt lőtt megint. -
#40708 Sopi hagyta ki a végén a hetest. -
#40707 Ez elég meglepő így. Grat. a Lokinak!
Vajon Loki-szakártőnk merre jár? Már régen olvashattuk véleményét. -
#40706 Meg is nyerték 29-21-re, bár sokáig jól tartotta magát a Halas (21-18-ig). -
#40705 Izgalmas meccsen 31-30-ra nyert a Loki. Nem sokon múlott a meglepetés, a hazaiak 7-est és ziccert hibáztak a végjátékban. -
#40704 Megmondom őszintén, tudom, hogy nekünk ez jól jött most, de annyi, nem éppen szimpatikus, lekicsinylő váci megnyilvánulást tapasztaltam, még a nagy gólarányú győzelmünk után is, amiért nekem szimpibb lett volna egy csabai győzelem. Bohu és Eszti miatt egyébként is szurkolok a Csabának. Igaz, elsősorban és mindenek felett: CSAK A KOHÁSZ!
A Hódmező viszont érvényesíti a papírformát, úgy tűnik. (27-20 éppen, már nem sok lehet vissza.) -
#40703 Nyíradonyban végig szoros meccset játszik a Loki, most az 52. percben 28-27 a Lokinak. Vajon bírják-e végig a hazaiak? -
#40702 A Vác a Fehérép után a Békéscsabát is legyőzte 1 góllal otthonában. Nem vagyok morcos érte -
#40701 Igen, akkor számomra meglepően jók voltak. Azért is volt meglepő, mert nem sokkal előtte voltak itt a kupán, amikor még nagyon harmatos teljesítményt nyújtottak.
Végül is, lehet mondan, hogy visszakaptuk már azt a 2 pontot. Rajtunk múlik, tudunk-e élni a lehetőséggel. Ami azért, mostani helyzetünkben, nem elhagyagolható feladat. -
#40700 A Fehérép sajnos ellenünk nagyon jó napot fogott ki úgy tűnik. Azóta azonban hozza a szokásos teljesítményét, amit az elmúlt 2-3 évben megszokhattunk tőle. Meglátjuk tavaszra javulnak-e ezen téren vagy marad minden a régiben.