Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Biztos sok igazság van abban, amit mondasz, de szerintem Kálmán minden hibája ellenére az is állítható: jó edzõ és szüksége van rá a magyar kézilabdának, különösképpen az utánpótlás-nevelésnek.

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Hege eto
Ja és MEGTISZTULÁST!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
"Engem hihetetlenül megdöbbent és elszomorít.. "
Engem meg a vezetõségünk.

Nos, nemcsak az hogy Kálmán ezt teszi.
Mindenki ismeri azokat a játékosokat akik elmentek(elmenekültek) az ETO tól. Minden kozmetikázás ellenére ezek sajnos tények.
Soroljam?: Mörtel, Mehlmann, Sirina, Lovász, Bódi, Kovacsicz,Borbás(ki lett rúgva szó szerint)Juhász,Nitescu. stb.
Egyikük SE gondol hálás szívvel vissza. Ebben volt Kálmánnak is felelõssége bõven, de a legnagyobb akkor is a fõnöksége mert
FEJÉTÕL BÜDÖSÖDIK A HAL!
A Knezoviccsal elkövetett dolog meg egyenesen a gyomorforgató kategória.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Duby
<#integet2> Olvastam. <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Táncos ETO
Igazad van, rosszul fogalmaztam. Egyebekben egyetértek Veled, de az, hogy Kálmán kivonul teljes mértékben a (gyõri) kézilabdából, több, mint durva és kiábrándító. Engem hihetetlenül megdöbbent és elszomorít..

Isthy
Kár, hogy ez a dolog, most egy szomorú napon kap ekkora teret...

Holnap este a kerti partin lesz téma bõven.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Köszi a beszámolót!

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
"Kálmán és minden valószínûség szerint Görbicz között."
Tévedés!
Kálmán és a játékosok nagy része között. Ebben halmazban benne volt Görbe is.
Mivel Görbe a csk. kutya kötelessége Neki odamenni az elnökhöz és az edzõhöz .
Eszemben sincs Görbét védeni, de nem az történt hogy Görbe megbuktatta, hanem oly mértékig elfajultak a dolgok, hogy lépni kellett.
Akinek volt szeme az már láthatta tavaly is ennek a jeleit.
Nos hibázott a csapat és hibázott Kálmán is, mert már tavaly lépni kellett volna valakinek.

kaloz174
Én is írtam egy véleményt, de a csapat oldalára. Egy másik nézõpontból megközelítve a témát. Örülök, hogy Te most más szemszögbõl alkottál véleményt.
Mindjárt a legfontosabb. Tudom, hogy gyõri szurkolótársainkat nagyon bántotta az a bizonyos ellenszurkolás. De meg kell érteni, hogy ezeket a megnyilvánulásokat egyszerûen nem lehet kiküszöbölni, ha foglalkozunk velük, szinte értelmet adunk nekik. Sajnos, minden, így az ETO-s szurkolótáborban vannak ilyenek. Nem azt mondom, hogy helyeseljünk nekik, de talán ne értékeljük túl õket azzal, hogy ennyire komolyan vesszük õket. A szurkolók többsége sportszerû és szerintem jó viszonyt ápol az ellenfél szurkolóival. Szerintem erre kell törekedni. Én a magam részérõl erre törekszem. Mocskolódni; a másikat bántani, pontosan a sportpályán és mellette méltatlan és értelmetlen dolog, szvsz.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Nyugodjék békében. <#sir><#shakehead>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Táncos ETO
Most temetik Tóth Lacit.. 😞
Isten Veled, nyugodj békében Laci!

Breki33
Milyen esemény?

Duby
Gondoltam írok pár mondatot az Emléktornáról.

Felemás érzések kavarognak bennem a teljes program helyszínen való végigkövetése után.
A hagyományok szerint már úgy indultunk neki, hogy egy méltó rendezvénnyel eleveníthetjük fel a klasszis játékos és csodálatos ember emlékét, és az elõtte való tisztelgés jegyében zajlik majd a két nap a nagyszerû csapatokkal és szurkolóikkal, nyugis, családias hangulatban. Sajnos ez a része úgy ahogy van hiányzott, szó nem volt errõl, efelett minden - a legtöbb - résztvevõ, megjelenõ nagyvonalúan elsiklott sajnos. Vagy nem tudom, hogy a nyugis, családias, gyûlölködésmentes hangulat, mint olyan, végképp visszaszorulóban van kis hazánkban? <#kuss>
A bronzmeccs elõtt persze volt egy három perces monológ, amit a helyi mûsorközlõ - az egyetlen, aki legalább evvel megtette a magáét - rögtönzött, meg a csapatok képviselõi tehettek le virágot, de ez úgy a minimum minimumja. ...se. <#shakehead>

Rátérve a sportérték részére, rendkívül hajtós, jó iramú meccsek voltak, szvsz magas színvonalon. A nyitómeccs pont az egyik legemlékezetesebb összecsapás volt egy tényleg "jókedvrederítõ" formában játszó Cornexivel, akik nekem asszem a legkellemesebb jelenség voltak a tornán. Vura mester szuperül összerakta a gárdát, nagyszerûen érvényesíti az egyes játékosai erényeit, és küszöböli ki a hátrányait. Emellett profin meccsel, engem meggyõztek a három mérkõzésük alapján. Mindenképp elõrelépésre számítok tõlük a bajnokságban. Pénteken megérdemelten gyõzték le az akkor kicsit unottan játszó ETO-t, legalábbis ez látszott néhány játékoson. Illetve a második félidõben egyszer az ETO átvette a vezetést, aztán Fekete Csilla beálltával a Cori meg tudta fordítani.
A Fradi ezután könnyedén gyõzte le a Podgoricát, egy fokozattal gyorsabban pörögtek, mint a montenegróiak. Következett a Gyõr-Lada, ahol az ETO-nak az életbenmaradásért kellett játszani. Kemény, harcos meccs volt, csak az utolsó öt percben dõlt el. Szomorúan tapasztaltam azt az általános nézõi hozzáállást, hogy az alapértelmezésben "magyar csapatnak szorítunk egy nemzetközi meccsen" helyett a "jó poén lesz, ha az ETO az utolsó elõtti helyér' játszik majd, hajrá Lada, dögöljön meg a szomszéd tehene is" verzió lépett érvénybe. No comment. <#levele>
Este végre fény derülhetett az új csapatunkra, az új felállásra, mindenre, amit nagyon vártam. Ekkor ült is, persze a fõvárosiak már túlvoltak egy mérkõzésen. Mi szárnyaltunk, minden bejött, jól is játszottunk (Tilinger is szuperül mutatkozott be, a nagyjaink meg brillíroztak), a Fradi nem tudott ellenállni.
Eközben - az elsõ félidõ végén, és a szünetben - zajlott az Emléktornára végképp méltatlan és elkeserítõ esemény a nézõtéren, majd afelett. Teljesen demoralizáló és kiábrándító egy ilyen tornán egy ilyen eset, minden rosszat kívánok azoknak, akik ezért felelõsek. <#boxer><#violent><#gun>
A szombat újabb Cori-meccsel kezdõdött, hatalmasat küzdöttek a Ladával, de az általáos küzdelem, minden meccsre igaz volt, erõs ütközések, kemény, hajtós játék feledtette, hogy felkészülési kupán vagyunk. A délutáni párosításokat erõsen befolyásoló küzdelem fej-fej mellett zajlott, nem gyõztünk számolgatni, percenként változott a helyzet. Végül Triscsuk kiállítása az utolsó percekben megpecsételte a fehérváriak sorsát.
Utána ellenünk egy más Podgorica állt fel, mint elõzõ nap a Fradi ellen, meg a mieink sem kapták el azt a fonalat, mint elõzõ nap, ám azért mindenképp említhetõ innen Lovász Zsuzsi, aki a legnagyszerûbb formájában játszott, tizennemtomhány gólt lõtt, egy az egyben Zágrábot idézte. <#worship> A végén volt Sopronyinak is pár jó lövése, de a tornán látottak alapján aggasztó a helyzete. Ezekszerint nem jól ítéltem meg, de azt vártam, hogy ideigazol, és érdemi erõsítés lesz, már-már robbant jobblövõben, ehhez képest még be se verekedte nagyon magát a csapatba. <#nemtudom>
Ebéd után megnéztük a külföldiek csatáját az ötödik helyért, a harci szellem itt se csökkent, a Lada elkezdett kintrõl tüzelni, amivel talán a torna elõbbi szakaszaiban is veszélyesebbek lehettek volna, na meg hát Mochalina, a beállósuk, nagyon jó. Mindkét nap csak ámulni lehetett azon, amit alkotott, szvsz Bodnyeva szinten.
Utána jött a bronzmeccs a Fradival és a Corival, közben a "megemlékezés". A Fradiból fõleg a válogatott Szamoránszky tett rám mélyebb benyomást e meccsen is, de az egész tornán vezéregyénisége volt csapatának, a Pannonkupás formát tartósította ezekszerint. Külön tanumányt ér Juhász Gabi. Hát, õ egy mûvész, komolyan azért szurkoltam minden Fradi-meccsen, hogy hozzá kerüljön a labda, mert minden mozdulata élmény, gyönyörûen csinálja az akcióit. <#taps> Nagyszerûen beépült Kovacsicz is, a Pannonkupához hasonlóan õ is jól lõtt szélrõl, néha bravúr amilyen kiszorított szögekbõl bedobja.
Végül a döntõ, avagy a feketeleves. A kezdõsípszótól szétzuhantunk, döbbenet volt látni a szemeket, látszott, hogy ezen a meccsen nem eszünk meg sok sót. Nálam valamennyire a Fradi a mérce, szvsz egy ilyen eredményességet, sebességet, minõséget lehetne elérni egy ilyen gárdával, de ehhez kifogástalan szakmai munka kell. Azért volt szimpatikus Vili, mert elõzetes nyilatkozataiban õ is pont ezt hangsúlyozta ki, hogy gyorsabb, pontosabb játékot szeretne megvalósítani, amilyet pl a Fradi játszik. Reméltem, hogy az új irányvonal alapján meglátszik majd valami, de még nagyon az elején vagyunk.
Összességében a második hely szép eredmény a gárdától, vannak biztató jelek, és számos hiányosság, amit szép feladat kijavítani. Én továbbra is bízom az új szakmai stábban, és csapatban, és nagyon remélem, hogy elég türelmet kapnak ahhoz, hogy oda fejlõdjenek, ahova tudnának.

Bocsánat a hosszúságért.

Feloldhatatlan ellentét? Az elnök nem lát esélyt a békére Róth Kálmán és csapata között
Szerzõ: BERECZKY ATTILA, HAVASRÉTI BÉLA

Róth Kálmán nem betegsége miatt hiányzott a Kulcsár Anita-emléktorna döntõjérõl! Az MK-gyõztes, bajnoki ezüstérmes Gyõri Audi ETO szakvezetõje a játékosokkal került összetûzésbe, ezért nem utazott el Dunaújvárosba.

„Gyõri gyógyír az edzõnek” – ez volt vasárnapi számunkban a Kulcsár Anita-emléktornáról szóló tudósítás címe. A hivatalos verzió szerint ugyanis Róth Kálmán vírusos betegsége miatt nem tarthatott csapatával. A hivatalossá tett álláspont ellenére érezhetõ volt, hogy valami nem stimmel a hirtelen jött betegség körül. Aztán vasárnap kiderült, hogy az ETO nõi csapatának legsikeresebb edzõje nem betegsége miatt hagyta magára együttesét. Sõt lehet, hogy a játékosai hagyták magára mesterüket.

De nézzük az elõzményeket! A csapat július elején – mint már öt éve mindig – az új szezonra Róth Kálmán irányításával kezdte meg a felkészülést, s mivel szerzõdését az idén hoszszabbították meg három évvel, senki sem gondolt váltásra. A munka – legalábbis látszólagosan – rendben folyt. A sikeres erdélyi edzõtáborozás után, két héttel ezelõtt Gyõrött a lányok megnyerték a négy BL-csapat részvételével lebonyolított felkészülési tornát, a mostani hétvége azonban már változást hozott. A pénteki indulás elõtt Róth Kálmán játékosaival együtt lerótta kegyeletét Gyõrött, a Nádorvárosi temetõben Kulcsár Anita sírjánál, majd a dunaújvárosi emléktorna elsõ mérkõzésén az ETO háromgólos vereséget szenvedett a Cornexitõl, utána négy góllal megverte az elmúlt évi BL-döntõs orosz Lada Togliattit, s mivel a csoportban kedvezõen alakultak az eredmények, a Gyõr döntõt játszhatott.

A szombati fináléra aztán Róth Kálmán nem kis meglepetésre nem utazott el Dunaújvárosba, így segítõje, a korábban az ifjúsági együttes edzõjeként, majd nyártól másodedzõként dolgozó Konkoly Csaba vezényelte a csapatot. Az ETO pedig idõnként sziporkázó játékkal kiütötte a Dunaferrt.

A Róth Kálmán távollétét firtató kérdésekre egyáltalán nem megnyugtató módon hangzott a néha „pirulós” válasz: „Beteg.” Vasárnap aztán kiderült, az orvostudomány jelen állása szerint nem gyógyítható betegségrõl van szó. Konkrétumokat senki sem volt hajlandó elárulni. Róth Kálmán telefonján a hangposta jelentkezett: „Most nem vagyok elérhetõ, hagyjon üzenetet…”. Hasonló máskor is elõfordult, de rövid idõn belül mindig jött a visszahívás. Ez most elmaradt, a gyanú pedig csak erõsödött, amikor további hasonló próbálkozásaink is eredménytelenül végzõdtek.

A klub sajtófõnöke, Cseszregi Balázs sem tudott segítségünkre lenni. Hívtuk a klub elnökét, Vanyus Attilát, aki elõször csak annyit árult el, hogy az edzõ nem beteg. Ennek ellenére szombaton nem Róth Kálmán, hanem segítõje, Konkoly Csaba meccselt. Az okról az elnök elõször nem volt hajlandó többet mondani, de annyit sikerült kihámozni a szavaiból, hogy a játékosok és az edzõ között konfliktus támadt. További kísérletet tettünk a háttér feltárására, de az elnök kitért a válaszadás elõl. Ekkor hangzott el a kérdés: „Feloldható-e a kialakult konfliktus? ”A kompromisszumkészségérõl híres klubvezetõ válasza most már határozottabb volt:„Beszélgettem a lányokkal, ennek alapján mondom, hogy a konfliktus megoldására egyelõre nem látok lehetõséget.”

Az elnök még elmondta, hétfõn a szûkebb vezetõség a szponzorok képviselõinek bevonásával megbeszéli a történteket, és várhatóan a keddi elnökségi ülésen születik döntés az ügyben.

nso

Közben fent már a hír

"Amit szombat óta pletykáltak, az ma délelõtt vált hivatalossá. Benyújtotta lemondását Róth Kálmán a Gyõri Audi ETO vezetõedzõje. Utódjáról a holnapi elnökségi ülésen születhet döntés."
Ezt pontosan nem tudom....
Én annyit tudok, hogy több játékosnak volt nézeteltérése vele, de mivel Detti a csk, így nyilván õ állt fel a csapat érdekében, és nyitott vitát.
az NS fórumban vannak még egyéb megoldásképzetek 😄DDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

vmelyik meccsen volt egy olyan jelenet, h. Görbe elrontott -mondjuk úgy elszórakozott- vmit, és Róth lecserélte, hmm, hát hogy Görbe nem éppen megértéssel/alázattal vette tudomásul az biztos...persze lehet ennek semmi köze nincs a dologhoz, mindenesetre elég valószínûnek tartom azt az ultimátumot, amit említesz, és még az is megeshet hogy Ferling-KP(bár én több játékost is hallottam) ultimátum is volt...
de az tény, h. Róth csinált Görbébõl játékost -bár biztos máshol is kijött volna a tehetsége- és hát azért az ETOnál igencsak kivételezett helyzetben volt Anita, szóval akkor így néz ki mikor a farok csóválja....

mindezekmellett úgy gondolom egy új edzõ már a szezonvégén elkélt volna az ETOnak, szóval csak a körülmény furcsa, a váltás -nekem- nem!

mostaztán méginkább elgondolkoztató a sok játékos távozása, vajon tényleg Róth miatt történt mindez, vagy a csapatot belülrõl irányító játékos miatt...
mindezek feltételezések, kiváncsi vagyok a hivatalos infóra, délutánra várható szvsz...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Ugyan nem tudom, hogy Nálatok pontosan mi történt, de ha igazak a hírek és Kovács Péternek leginkább Ferling miatt kellett távoznia, akkor ennyiben hasonlít a két történet. Viszont ugyanakkor mégis nagyon más, hiszen Görbicz és Róth Kálmán kapcsolata legendás..

Táncos ETO
Úgy néz ki Konkoly veszi át az edzõi feladatokat, Róth Kálmán lemondott és Vanyus elfogadta. Kibékíthetetlen konfliktus támadt Kálmán és minden valószínûség szerint Görbicz között. S hát a világ egyik legjobbjától nem valószínû, hogy megválik a klub, így marad az edzõ.
Idõvel biztosan még több és pontosabb infókat fogunk tudni, de ha mindez így igaz és (pont) Görbe tényleg ultimátumot adott, akkor nem tudom mit mondjak.. Úgyhogy inkább várok..
(De ez még nem hivatalos infó és nem akarom a kakit keverni..)

"Pénteken még úgy tûnt, minden rendben van a gyõri nõi kézilabdacsapat háza táján.

Róth Kálmán csapatával együtt lerótta kegyeletét Gyõrben, Kulcsár Anita sírjánál, majd játékosaival Dunaújvárosba utazott.

Szombaton azonban már nem õ, hanem a nyártól másodedzõként dolgozó Konkoly Csaba ült a gyõri zöld-fehérek kispadján.

Az ETO remek játékkal diadalmaskodott a torna döntõjében a Dunaferr ellen, ám a kérdésre, hogy miért hiányzik Róth Kálmán a kispadról, senki nem adott megnyugtató választ.

Állítólagos betegségérõl hamar kiderült, hogy nem igaz.

Vanyus Attila klubelnök vasárnap annyit árult el, hogy edzõ és játékosai között konfliktus támadt."

Ezt a Nemzeti Sportnál olvastam.
Sajnos érdekes dolgok történnek mostanában az ETO-nál, ami biztosan ki fog hatni a nemzetközi és bajnoki szereplésükre is.
Egy közelebb álló majd írhatna valamit errõl a konfliktusról.Hege? Táncos?
Táncos ETO
Gratulálok a Kulcsár-torna gyõztesének és a további helyzetteknek..! 😊)) Szépen csillog az ezüst és a bronz is.. 😉
Viccet félretéve: nem ad reális képet a torna végeredménye az erõviszonyokról, talán még nem is igazán térképezhetõ fel. Az ETO szerencsével jutott a döntõbe, ez vitathatatlan, s ha már ott volt, akkor simán verte az öltözõben maradt Dunaferrt.
Összességében jó kis torna volt, igazán egyik csapat sem mondhatja, hogy hátrányosabb, vagy kedvezõbb helyzetben volt, mint a többi csapat, bár persze ez is szubjektív megítélés kérdése. Én úgy látom, hogy ötesélyes bajnokság elé nézünk, gyakorlatilag lehetetlen megjósolni akárcsak a dobogósokat is. Izgalmas lesz, az biztos!

Hajrá ETO!

Breki33
KULCSÁR ANITA-EMLÉKTORNA, DUNAÚJVÁROS
A-csoport Cornexi Alcoa-Auto Bahn–Gyõri Audi ETO KC 31–28 (14–15).
Ld: Szrnka 10, Balogh B. 5, Valová 4, ill. Mraviková 8, Vérten, Tomori 6-6.
Gyõri Audi ETO KC–Lada Togliatti (orosz) 33–29 (17–16).
Ld: Görbicz 11, Mraviková 10, Spiridon 4, ill. Mocsalina 6, Hosznova és Marennyikova 5-5

B-csoport Budapest Bank FTC–Buducsnoszt Podgorica 36–26 (17–15).
Ld: Soós 7, Juhász, Németh H., Uhraková, Ilyés 4-4, ill. Radicsevics 6, Jovanovics, Dragutinovics 5-5.
Dunaferr NK–Budapest Bank-FTC 41–31 (22–15).
Ld: Ferling 10, Mörtel 6, Lovász 5, ill. Uhraková 6, Szucsánszki 5, Szamoránsky, Juhász 4–4
Hege eto
Ha én klubbelnök lennék, a mai naptól leragasztatnám az összes játékosommal a címert a mezeken, az edzõt meg nekiállítanám lenyírni a füvet a csarnok körül.
Szégyen!!!!!

Duby
Nemsokára lendületet veszek, és indulok Újvárosba, végre kielégíteni a kézi iránti kiéhezettségemet. Lesz is kínálat estig, nézem is, amíg csak álmomban is a labdát látom pattogni. <#wink>
Aztán holnap reggeltõl ugyanez, szintén estig. Szinte már irigylem magam. <#nyes>
Emellett újból alkalom adódik emlékezni Kulcsinkra. Sosem feledünk! <#sir>

VMan
aha, ITT van néhány fotóm, meg majd lesz néhány további az aloldalamon (foci.v-man.hu) is, elõbb-utóbb 😊

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Breki33
készítettél képeket?
VMan
nekem ilyen veszély nem volt, hogy lekésem a kezdést, mert már hét óra után pár perccel ott ültem bent a futópályán, mivel csak hétig lehetett akkreditálni <#alien>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Én annyit tudok, hogy a Sport2 este 7-tõl adja le a meccset. Az Eurosport netes mûsora szerint 12:45-tõl egy 40 perces összefoglalót ad a mérkõzésrõl.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
OFF

Igen, de ugyanolyan fantasztikus érzés volt az egész utazás során látni az ottani tájakat és találkozni az ottani emberekkel. Ezzel és a tavalyi úttal azt hiszem egy életre szóló élményhez jutottunk megismerve most már szinte az egész Kárpátalját.

ON

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na igen, többek között erre is gondoltam. Ugye ismerjük a magyar szurkolók szinte abszolút többségének azon a bizonyos szemüvegen keresztüli nézését...

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
tényleg igaz, hogy az Eurosporton ma 12:30 után ismétlik a meccset?

Tud valaki errõl vmit?
Breki33
Hello

Hát igen utánna még buliztunk is :-)

A beengedés viszont katasztrófális volt.

A bejárat elõtt keresztben létrehoztak egy kordont és a végén bal oldalon egy kicsi részen engedték be az embereket a kapuikhoz pedig alig pár perc volt kezdésig.

Utánna meg elkezdtek szórakozni a vizespalackokkal stb.

Viszont a meccs nagyon jó volt hangulat is megvolt.
Én olasz drukker vagyok, de itt egyértelmû, hogy a magyaroknak szurkoltam, hallattuk is hangunkat :-)

Majd lehet rakok be pár képet csak nem tudom hova itt nem akarok annyit offolni.

Táncos ETO
Így van! Én a barátaimmal néztem egy belvárosi helyen, óriási volt a hangulat és végre tényleg jó volt magyarként magyar futballsikernek örülni! Szép volt fiúk, csak így tovább a megkezdett úton! (Mégha a bajusz nem is legszimpatikusabb ember..)

Duby
OFF
Tegnap hatalmas élményt nyújtottak a válogatott fiúk a világbajnok legyõzésével. Tévén is felejthetetlen volt, hát még élõben milyen lehetett, nagyon irigyellek Breki, ha kintvoltál!
Persze igazi értéke akkor lenne, ha kamatoztatnánk ebbõl valamit a hátralévõ selejtezõkre, de ennek akkor is lehet örülni egy kicsit.
ON

Táncos ETO
Gyönyörû helyeken jártál, köszi a képeket! 😊
Gondolom nem volt rossz érzés Beregszászon Kárpátia koncerten tombolni.. 😉

Hege eto

szerintem ez meg annyira értelmetlen,egyszer már volt vita errõl egy másik fórumon...hagyjuk is ennyiben...

Hege eto
Na akkor hivatalosan a Zilah-Zalau, Rumetul Brassov-Brassó,Dusló Sala-Vágsellye,Mihalovce-Mihályfa, Bratislava-Pozsony, Pancevo-Pancsova, Belgrad-Nándorfehérvár.

Lehet az elõbbi a hivatalos, de én és velem sok millió nagy ívben taszik rá. NEKÜNK A MÁSODIK SZÁMÍT! És ez klubszíntõl független, mert PIROS FEHÉR ZÖLD, EZER ÉVE MIÉNK EZ A FÖLD!

a hivatalos nevük Pancevo tudtommal, de a kedvedért javítanám 😉 csak nem tudom 😊

Hege eto
Vazzeg! Egyoldalon vagyunk! Pancsova!

csakhogy Siti mögött nem áll egy hazai tábor sem -rég volt fradista 😉

mellékesen jegyzem meg, hogy ha tényleg a pillanatnyi forma alapján válogatnánk (plusz ugye a képességek) , egyik sem lenne a válogatottban, de hosszútávon is csak Sopi mert a másik kettõnek van fiatalabb alternatívája, azonos szinten, és övék a jövõ.

Isthy
Miután megnéztem a meccseket el is olvastam pár oldalt, többek között azt is, ha már ide nem írt senki. Inkább nem mondok véleményt az olvasottakról...

A román meccsen elég gyengék voltunk, a lengyelek ellenirõl nem sok minden mondható el, mert ellenfél nem nagyon volt a pályán, fõleg az elsõ félidõben. Igaz, így legalább fejlõdést tapasztalhattunk az elõzõ meccshez képest. Az oroszok ellen már voltak bíztató jelek, a 10. perctõl az 50. percig úgy játszottunk ellenük, ahogy kell. A meccs eleje illetve a vége elég gyatrára sikerült.
Felkészülési meccseknek jók voltak, megnézhettük, hogy hol tartunk a felkészülésben, mind a csapat, mind a játékosok tekintetében. Viszonylag erõs ellenfelekkel szemben szereztünk tapasztalatokat, amiket remélem tudunk majd hasznosítani a késõbbiekben. Voltak akik jobban teljesítettek, voltak akik kevésbé, de talán alakul a molekula ;-)

A játékosok megítélésénél felfigyeltem egy dologra a fórumokon. Bírálják Sopi, Era és Sitike teljesítményét, de elõbbi kettõt szinte mindenki nagyvonalúan felmenti, hogy persze, mert még alig kezdték el a felkészülést csapatukkal. Megjegyezném, hogy Eszti jóval késõbb kezdte a felkészülést, mint a Hypoban játszók, mivel a Krim aug. 6-án kezdett magaslati edzõtáborral, a Hypo pedig jóval korábban. Tehát Eszti mindössze 1 hetet készült a válogatott tábor elõtt. Érdekes a szurkolói lélektan, igaz? <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
De miért akartok aludni? <#conf> Át kell bulizni az éjszakát reggelig, utána irány a csarnok. Ilyen egyszerû ez, nem kell bonyolítani <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
OFF

Feltettem pár képet az itteni galériámba a Kárpátalja_2007 címû albumba.

ON

DUNAFERR FOREVER!!!

én is lehet a csarnokban alszom, hála a fantasztikus idõpontoknak 😄DDD

sajnos a Cori-Dunaferr meccset pont nem láttam 😊 a Pancevo ellenire gondoltam mint a katazstrófálisan gyenge meccsre, az elsõ félidõ elején azt tippeltük, vajon a félidõben 3 vagy 4 gól fog esni, vagy 10 percig 1:1 volt az állás 😊

a felkészülést persze biztos jól szolgálta, csak ijesztõ, h. Detti nélkül néha nagyon megáll a tudomány. De Reni és Piga azért odatette magát 😊

A Cornexi viszont szerintem sokat nyert Laima és Olcsa igazolásával, komoly ellenfelink lesznek az éremcsatában, és ha még a fiatalokat is beépítik...
csak azt sajnálom,h. Fannit nem egy másik torna legjobbjának választották meg, formáját tekintve messze ott lett volna a helye...

Duby
Szerintem itt is az a lényeg, hogy résztvettünk rajta, és így Vili rengeteg infóval lett gazdagabb. Az meg, hogy fosul játszottunk, és egy gólon múlott a kupagyõzelmünk az ellen a Cori ellen, aki "jókedvrederítõ" formában játszott, egy faint hír! <#hehe>

Kulcsikupát már várom, megyek, ahány meccsre csak tudok. Péntek délután kiköltözök a csarnokba, s szombat este elõtt haza se megyek... <#nyes>

Duby
<#integet2> Üdv, utazó!
Vesézték azt a kollégák rendesen, csak nem itt, hanem a handballon <#wink>
Én mindhárom meccsünket láttam és tetszett, ahogy összeérett a játékunk a három meccs alatt fokozatosan. Mivel felkészülési torna, nekem az eredmény huszadrangú, de még avval sem lehet hiányérzete senkinek szvsz. A lényeg, hogy az erõs mezõnnyel megrendezett Pannon-kupa nagyon sok információt gerjesztett a vezetésünknek mind a játékosokról, mind a csapatról, mind saját magukról, így nagyon megérte megrendezni.

Isthy
Majd kialakul a "KEDVENC" is a válogatottakkal kiegészülve <#wink> Lehet éppen a Kulcsi tornán már más képet fognak mutatni.
Én Debrecenbe leszek hivatalos péntek-szombaton több okból is (család+kézi), így nem találkozunk. De majd te itt beszámolsz és mindent tudni fogok <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, nagyon jól sikerült út volt, csodálatos tájakkal és emberekkel. Szerencsére a programok is jól sikerültek, a Vereckei-hágónál történtek pedig életre szóló élményt nyújtottak. Tervezem majd, hogy néhány képet felteszek majd ide a galériámba is.

DUNAFERR FOREVER!!!