61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Az utsó mai BL eredmény: Buducnost-Elda 28-26 (16-11)
  • Isthy
    Ahogy várható volt, a Viborg simán nyert a Metz otthonában.

Metz-Viborg 24-37 (13-17)
  • Isthy
    Simán nyert az Ikast 31-25-re. Volt közte 10 is 21-11-nél, de a cseresor kicsit feljebb engedte a Zvezdát. A végén kicsit még visszajöttek a kezdők a biztonság kedvéért. A Zvezda úgy tűnik egyelőre nem tudja megoldani a hiányzók pótlását és ez a továbbjutásukba kerülhet.
  • Isthy
    Majd elfelejtettem, hogy Sipilova és Andrusina sincs most a Zvezdánál és ez már komoly hátrány. Úgy tűnik az Ikast simán behúzza.
  • Isthy
    Félidőben: Ikast-Zvezda 16-10

Nagyon hiányzik az oroszoknál Karejeva és Romenszkaja. Poltorackaja pedig elég halovány. Sok hibát vétenek támadásban az oroszok és az Ikast ezt jól kihasználja.
  • Isthy
    Gratulálok én is nekik!

Görbe és Gin vitte a hátán a csapatot és Tomori volt még viszonylag jó.
  • Isthy
    A www.ehftv.com-on visszanézheted mindkét tegnapi meccset. Paula viszonylag jól védett, bár voltak rossz percei is. Ma pedig 16:10-től élőben adják az Ikast-Zvezdát.
  • kaloz174
    "Podravka Vegeta - Lada 30:27 (13:12)
    KOPRIVNICA - Sportska dvorana gimnazije Frana Galoviæa. Gledatelja: 700. Suci: Peter Bol i Edward Willem Van Eck (obojica Nizozemska), delegat EHF-a Moshe Herman (Izrael).
    PODRAVKA VEGETA: Ungureanu (11+3), Jelèiæ (1+0); Ko¾njak, Ðokiæ 8, Palèiæ, Todorovska 1, Zebiæ 2, Gaæe 2, Franiæ 6(3), ©eriæ, Pasiènik 4, Bulath 2, Tatari 2, Peneziæ "

Úgy tűnik, Paula védett.:)
  • kaloz174
    24:21-re nyert az ETO. Grat. nekik!
  • kaloz174
    Grat. nekik.
    Pauláról és Buliról nem szólnak a hírek?:)
  • Gabess8
    Elég sajnálatosnak tartom, hogy olyan régen szerepelt a válogatottban, megértem ha így dönt.
  • Gabess8
    Én ezzel úgy vagyok, hogy akkor hiszem el ha a pályán van Dferr mezben és játszik! Ígéretből ugyanis nálam tele van a padlás, tehát hiszem ha látom!
  • Isthy
    30-27-re nyert a Podravka, Dokics vezérletével.
  • kaloz174
    Paulának én is nagyon szorítok, bárhol is van. Valahol Kaproncán is azt gondolják, hozzánk tartozik, mert magyar lobogó van a neve mellett. Pedig most ugye éppen meghívót kapott a román válogatottba.
    Viszont, ha jól értelmezem, sajnos nem ő az első számú kapus Zovkónál. Ennek ellenére gólja már ott is van.
  • Isthy
    Egy másik írás ezzel kapcsolatban
  • Isthy
    Azért írtam, hogy érdekes, mert a jelenlegi helyzetünkben nem hiszem, hogy egyetlen fillér is lenne rá. Másra sincs...
    Talán jövő tavasztól változnak a dolgok. Bár én reméltem, hogy már az idei év végén is, de sajnos ez hiú reménynek tűnik.

Az első BL csoportmeccsen Kaproncán: a félidőben Podravka-Lada 13-12
    Szurkolok Paulának, hogy jól teljesítsen. Sajnos már nem velünk a BL-ben... Pedig nyáron még úgy gondoltuk, de a "pazar" vezetésünk elintézte, hogy ne így legyen.
  • kaloz174
    Érdekesnek érdekes, de van-e rá valós esély?
    Magyarul: megvan-e rá a fedezet? Mert én inkább azt tartom érdekesnek, hogy 3 hónap után (aug-ban távoztak kényszerből a játékosok) megint attól hangos a zuhanyhíradó, hogy Mörci jön vissza, talán Sopi is + "sztárjátékos" igazolása várható.
    Még az első 2-t elképzelhetőnek tartom, de az újabb igazolást elég nehezen, vagy azóta a klubra szakadt a MNB?
    (Én az ellenkezőjét gondolom egyébként, több infó alapján, ezért fura ez az egész történet - már megint. )

Gabcának viszont sok sikert, bárhogy is dönt.
  • Isthy
    Valóban törekszik erre a montenegrói kézi szövetség. Szeretnének a jövő évi VB-re kijutni Kínába, de a nagy céljuk a 2012-es londoni olimpiai szereplés. A megkeresés megtörtént, döntés még nincs. Elvileg itthonról akadálya nincs, a 3 év most decemberben le fog járni.

Ez is érdekes
  • VMan
    Isthy, ennek van bármennyi valóságalapja? :)

Kindl a válogatottban?
  • Mse
    igen, rágondoltam :D
  • kaloz174
    Vagyis teljesen helyesen:

"Pálffy Zsuzsa

Klub: Dunaferr NK
    Születési dátum: 1970. 12. 26.
    Magasság/súly: 169 cm/59 kg
    Válogatottság/gól: 10/21
    Posztja: jobbszélső
    Dunaferr játékos: 1994 óta
    Előző klubjai: Vác, FTC, DVSC

Eredményei: Európa-bajnok (2000), világbajnoki hatodik helyezett (2001), négyszeres magyar bajnok, négyszeres Magyar Kupa-győztes, KEK-győztes, BEK-győztes (1999), Szuperkupa-győztes (1999)."

Későre jár.:)
  • kaloz174
    Aki egyébként - bocs tőle - de Pálfy Zsuzsi. Ráadásul örömmel mesélem, hogy gyakran van jelen a csapat meccsein.
  • kaloz174
    Igazad van. Máskor megteszem. Egyébként meg nagyon tetszik ez az oldal, szerintem nagyon sok hasznos, jól szerkesztett tartalommal rendelkezik.

Pálfi Zsuzsira gondolsz?:)
  • Mse
    ha képetcsensz tűntesd fel a fotóst, meg az oldalt, nehogy baj legyen belőle ;)

jé egy ismerős a háttérben, jól látom? ;)
  • kaloz174
    Kísérleti képcsenés:

Egyébként az oldal, ahol a beszámolóttaláltam, tartalmaz egy nagyon hasznosnak tűnő, de még nem teljesen kész, táblázatot is.
  • kaloz174
    Akkor hasonlóan láttuk. (#40746)
    Szerintem pl, Tilinger azért lehetett viszonylag gyengébb most támadásban, mert kiemelt védekező szerepe (emberfogás) volt.
    Úgy tűnik, Imre Vili jó taktikát dolgozott ki.
    Nagyon szorítok Ivettnek is, hogy végre visszataláljon önmagához. Szüksége van rá is, mint ahogy mindenkire, a csapatnak.
  • Isthy
    Röviden tényleg kb. ennyi a lényeg
  • Isthy
    Gratulálok a CSAPATNAK a győzelemhez!

Olyan meccs volt, amilyet várhattunk. Hullámzó játék és az nyert, aki a végjátékot jobban bírta. Jól kezdtük a meccset és szépen fokozatosan sikerült elhúznunk, elsősorban Sanela parádés teljesítményének köszönhetően (szinte végig jól védett). Azután jött a hullámvölgy és a Fradi felzárkózott a félidő végére 2-re a 6 gólos hátrányából.
    A 2. félidőt viszont rémálomszerűen kezdtük, fegyelmezetlenségek és kapkodások miatt a Fradi átvette a vezetést. Szerencsére utána sikerült újra belelendülni a csajoknak és 4 gólos előnyre szert tenni (29-25). Sajnos megint hullámvölgy, majdnem ezt is eladtuk (29-28). A végén szerencsére mi koncentráltunk jobban és hoztuk a meccset, jár a gratuláció a csajoknak.
    Sanelán kívül szándékosan nem emeltem ki senkit, mert most CSAPATKÉNT játszva és működve hoztuk a meccset. Valaki mindig volt aki hozzátette azt a pluszt a mérkőzés kül. szakaszaiban, ami a győzelmet eredményezte.
  • Breki33
    Görögország-Magyarország 21-27

A magyar férfi kézilabda-válogatott Görögország vendégeként sima győzelemmel kezdte a 2010-es ausztriai Európa-bajnokság selejtezőit. Hajdu János csapata vezetett 11 góllal is, végül hattal győzött, és készülhet a vasárnapi, Horvátország elleni mérkőzésére.

http://sportgeza.hu/kezilabda/2008/10/29/ivancsikek_lesoportek_a_gorogoket/
  • kaloz174
    Annyit tennék hozzá, hogy az első félidőben Berni is jó volt, Ivettnek is volt végre több jó megmozdulása, első gólja már önmagát idézte.
  • Mse
    jah igen Sanelát kifelejtettem, remek napot fogott ki! köszi neki!
  • Mse
    :DDD

gratulálok a csajoknak! bár elég sokat hibázgattunk, de így is szép volt, Laluska utolsó percekben lőtt góljai nagyon kellettek -örülök hogy hátára vette a csapatot- na és Baba is biztosan és szépen játszott!
    na és a kis Tamás :DDD

hajrá Újváros!
  • Gabess8
    Gratulálok a csajoknak az eredményhez, azt nem mondom, hogy a játékhoz is mert láttam is a meccset meg nem is! De eredmény tekintetében vasárnap is ilyen kellene csak még megtoldva!
  • kaloz174
    Szerintem azzal nyertünk, hogy mindig volt, aki átvette a terhet a csapatban.
    Sanela meg nagyon jó volt.
  • kaloz174
    Reklamálni fogok a HunNetnél:) Nem láttam a pacsizást.:)
  • kaloz174
    34-31!:)
  • Isthy
    34-31-re nyertünk
  • Gabess8
    Légyszives valaki írja le a végeredményt mert megszakadt a hunetem!! köszönöm!
  • kaloz174
    Szép volt, csajok!!!!!
  • Gabess8
    Hová lett a 6 gólós előnyünk mi változott????