Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grat. Esztinek és Bohunak, valamint term. csapatuknak!😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
"Dunaferr SE - Balatoni KC férfikézilabda bajnoki mérkõzés
sport
Az újonc ellen egyetlen eredményt tudunk elképzelni KIss Szilárd gárdájától: kiütéses hazai gyõzelmet. Ha akár csak minimálisan is más eredmény születik, elõre bejelentett idõpontban lõhetik fel a DO teljes kommandóját a Holdba."
<#vigyor2>#vigyor2>
ha jól tudom kapusunk még a kórházban van jobbulást neki
Hogy is van az az újvárosi bíródícsõítõ ének, aminek a vége: ...és nem is sejti, és nem is tudja, hogy a felesége k..va!!! ...ami mellesleg sokkal jobban hangzana az "édesanyja k..va" végzõdéssel.
Szóval ez jutott eszembe tegnap a török-magyaron a csaló skót siposról. Nem egyszer felhangzott ez az óda legutóbb otthon Dobrovicsék tiszteletére, azok se semmi, dehát ez???
<#boxer>#boxer> <#gun>#gun> <#levele>#levele> <#violent>#violent> <#duhos2>#duhos2> <#bdead>#bdead>
ON
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Itt CSütörtökön ingyenes Bikini koncert lesz. <#beka3>#beka3><#wave>#wave>
MIntha azt reklámozták volna és minden héten egy meccs.
Én meg vagyok elégedve a Csapattal, számomra a legnagyobb pozitívum az volt, hogy végig becsülettel, elszántsággal és hittel küzdöttünk, nem ingott meg a társaság, sõt, ha néhány pillanatban szerencsénk van, még borsot is törhettünk volna a házigazda orra alá. Illetve az hiányosság volt, hogy a szerencsére maradt bízva, vagy nem jól készültünk fel a kapusra. Akit most nem szeretek, egyre inkább nem.
A Gyõr nem mutatott valami nagyot, más kérdés, hogy ez is elég volt, de fõ a pozitív hozzáállás, és mondjam azt, hogy azért nem, mert az ellenfél megnehezítette a dolgát. <#wink>#wink>
Az elején jól kezdett a Kohász, lehet mondani, hogy megleptük a Gyõrt, 2 gyors góllal. Aztán õk is kiértek az öltözõbõl és rendesen felpörgették a játékukat, különösen Tomori volt olyan eredményes és elszánt, amit ritkán látunk tõle. Akkor nagyon tartottam egy nagy zakótól. Nekünk rendre kimaradtak a ziccereink, Gin jól emlékezett még arra, hogy Lovi hova lövi a ziccereit, vagy a mi lányainkat sokkolta, hogy Gin áll a kapuban. Ebben az idõszakban leginkább Mörcire számíthattunk, valamint természetesen Paulára. Aztán sikerült a csajoknak megérteni, hogy nagyobb sebesség kell, határozottabb támadás-vezetés. Rita helyett Baba jött be, ami hosszú távon meg is hozta a kellõ eredményt, mert Rita, miután késõbb visszatért, sokkal jobban játszott.
A második félidõben kicsit sikerült széthúzni a támadásokat, több gólt lõttünk indításból a 2 Melinda jóvoltából. Egyébként szerintem ma Berta Melinda kimondottan jól védekezett+ Gabó becserélésével az egész védekezés is hatásosabb lett. Piga bátorsága ma is csodálatra méltó volt, ami szerencsére gólokban is megmutatkozott, Sopi abban a rövid idõszakban, amíg bent volt, kapott 1 2 percet, (ami szerintem nem volt jogos) adott szép gólpasszt, gólt is szerzett.
Rita, miután az elsõ félidõben le kellett hozni, szépen összekapta magát, és a második félidõben válogatott formában játszott.
A második félidõt egyébként megnyerte a csapat. Az volt az érzésem, ha még van 10 percünk, még ennél is szorosabbá tettük volna az eredményt. De az a 10 perc majd a köv. Kohász-ETO alkalmával áll csak majd rendelkezésünkre! Remélem, addig még sokat lépünk elõre. Ez a bajnoki meccs - egy erõs ellenfél ellen - jó alkalom volt arra, hogy hitelesen megmutassa, hol is tartunk.
Az ETO-ban ma megint nagyon jól játszott Bradeanu. Õ eléggé reménytelen helyzetbe hozta a védelmünket többnyire. Nem nagyon értettem, bár nem bántam, hogy Tomori miért nem kap több lehetõséget.
Tavasszal ez volt az eredmény: Gyõr - Dunaferr NK 30-22 (17-12). Szerintem volt elõrelépés, a mi szempontunkból, nem csak a számszerû eredményt illetõen.
A meccs után szomorú feladatunk volt, virágot vittünk Kulcsi sírjára.<#shakehead>#shakehead>
szombaton esetleg lesz idõd meccsre jönni?
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
nekem egyébként nagyon bejön a sárga mez,a kék mellé szeretnék egyet, remélem jövõre zöld is lesz 😊))))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Nem értettem Vurát miért nem próbálta meg Olcsát és Szabit együtt játszatni,ha már Ziának nem ment...
De Szabi jól tért vissza, szép góljai voltak, ez volt a meccs egész pozitívuma, illetve h. Fannitól láthatunk ismét szép gólpasszt, cselt.
kíváncsi vagyok jövõhéten mit nyújtanak, mert vagy nagyon félrenéztem vmit a felkészülési meccsek alatt, vagy valahogy fejben még nincsenek igazán a bajnokságra hangolva a fehérvári csajok. (Fradi ellen kiderül-remélem nem szenvedés lesz 😄)
Mi volt a Cori-Vasason? Ahogy olvasom, a Vasas elég kemény ellenfélnek bizonyult.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Valaki viszont kimaradt az értékelésembõl, pedig meg kellett volna említenem. Orsi is jól játszott és amikor feljöttünk 4-re, leginkább az õ érdeme volt gyõri részrõl, hogy nem kerültünk közelebb.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Elszántságban sem, Küzdelemben sem, Izgalomban sem. Játékszínvonalban sem.Szurkolásban meg pláne nem. És ez mindkét félre igaz.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Véleményed a meccsrõl?
DUNAFERR FOREVER!!!
Lazio kék-Citromsárga-.....
"Mi jöhet még nem tudom.Olyan mint egy rémálom...."
DUNAFERR FOREVER!!!
A 2. félidõben sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk mindkét játékhelyzetben, de amikor lett volna lehetõségünk szorosabbá tenni a meccset a vége felé, hibáztunk (Gabó ziccer, Detti 7-es stb.) Ami még pozitívum, hogy az elmúlt években mutatottakkal ellentétben nem zuhantunk össze és volt tartása a csapatnak. A végén még a 3 gólos vereség is benne volt, de 5 lett belõle.
Paulánál csak az ijedtség volt nagy, szerencsére semmi komoly baja nem lett.
Nálunk a kapuban Paula jó volt, Sanelának most sem ment, de miután kényszerbõl be kellett jönnie, voltak bravújai is.
Mörtel az 1. félidõben jól játszott, késõbb elszürkült. Rita a 2. félidõre javult fel, ugyanúgy Meli is. Lovinak ma nem ment, Berta viszont jól helytállt csereként. Lalának sem ment és Baba sem alkotott maradandót sajnos. Sopronyinak szintén van még pótolnivalója, bár kevés szerepet kapott. Piga támadásban pályára kerülése sokat dobott a csapaton. Dettit fogták nagyon (néha elég durván), csak a végén sikerült neki hoznia magát.
A Gyõrben Gin parádézott az 1. félidõben (most volt olyan elõször, hogy nem nagyon örültem ennek), Mika a hátán cipelte a csapatát, sztem neki köszönhetõ elsõsorban az ETO gyõzelem. Tomori is amíg a pályán volt sok bajt okozott nekünk. Kíváncsi lennék, KCS miért hanyagolta õt? Aki még nagy munkát végzett, az Spiridon, amint kiszállt, az ETO védekezése gyengült.
Összességében nem rossz ez az eredmény az idény elején Gyõrben, még ha a végén egy kis figyelemmel lehetett volna szorosabb is.
HAJRÁ KOHÁSZ!
DUNAFERR FOREVER!!!
Konkoly pedig... Így folytatja nem lesz sokáig edzõ õ sem, az biztos.
A gyõzelemnek örülök, másnak nem nagyon.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
remélem nem komoly, mert Knezovics még nincs akkora formában!
Sajnos nekünk az elsõ félidõben igencsak gondjaink voltak a támadással, talán indokolatlanul sok idõt töltött Lala támadásban, és Piga is késõn jött. (nem tudom ki lett volna jobb Lala helyére, mert Sopronyit sem láttam túl meggyõzõnek)
A második félidõben azért a támadójátékunkban volt már felfedezhetõ tudatos variáció is, ez bíztató. Paulának és Knezovicsnak is voltak periódusai amikor jól védtek, de a védelmünk megint nem volt túl acélos középen, mondhatni csapnivaló. Én már nem merek rosszat írni Babáról, de lassan Cozmai magasságokba emelkedik 😞(((
remélem Detti válla kiheveri Hornyákot -mellékesen jegyzem meg, Hornyák ilyen védekezéssel igencsak hátrányba hozhatja a csapatunkat a Vb-n, mert Nagy Laci ellen hasonló szabálytalanságért piros lap járt a védekezõ játékosnak.
összességében rosszabb teljesítményre számítottam, a másodikfélidõben mutatott teljesítményünk pozitív csalódás volt.
és akkor most pedig hajrá Cornexi 😄
Nem találom meglepõnek, a Halas sajnos az egyik legesélyesebb csapat a kiesésre, már ha szabad ilyet mondani...
Derecske-Vásárhely 27-28 (12-10)
A hazaiak megint közel voltak a meglepetéshez, hiszen a Vásárhely idénre komolyan megerõsödött és könnyen lehet, hogy a 6. hely az övék lesz.
Csaba-Fradi 20-21 (10-11)
Úgy néz ki a Csaba ME vezérletével elég jó csapattá nõtte ki magát. Ismét csak 1 góllal kaptak ki egy neves csapattól otthon. A Fradiból ugyan hiányzott Móni, de ettõl még simábban hozniuk kellett volna. Az edzõmeccsek alapján jobbat lehetett várni tõlük, itt is látszik, hogy a tétmeccssek más kategória. A következõ meccsen a Cori ellen javíthatnak majd az eddigi kicsit halványabb összképen, az egy jó fokmérõ lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
<#wink>#wink>
Köszi az infót, keresem majd az albumot. Ha esetleg idõközben majd meg lenne valakinek, légyszi' ne felejtsen el.. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
még mindig van négy meccs elmaradásom ami közben termelõdött, de ezt már gyorsan behozom, végre ott a fény az alagút végén <#vigyor2>#vigyor2>
HAJRÁ MAGYAROK! :]
DUNAFERR FOREVER!!!
OFF
Szóval: Mindenhol vannak Ismerõs Arcok <#wave>#wave>
Pénteken pedig új album, Éberálom címmel<#worship>#worship>
ON
Táncos! Mindenhol vannak Ismerõs Arcok <#wave>#wave>
Szerencsére neten is szinte tökéletes volt a közvetítés. <#eljen>#eljen>
Azt kell mondjam, végig szoros csata volt. Igaz többször is elmentünk 3-4 góllal, de azt utána mindig sikerült leadni is.
A kapuban Sanela kezdett, de sajnos nagyon nem ment neki, a félidõ utsó 10 percére és egészen a meccs végéig Paula váltotta. Ezzel pályára is lépett a csapat egyik (ha nem a) legjobbja, mert nagyon jól védett végig a meccsen. Amellett, hogy bravúrok sorozatát mutatta be, még gólt is szerzett (lassan már hagyományosan).
Támadásban még nagyon sokat kell javulnunk, mind a mozgásmennyiségben, mind annak dinamikáját tekintve. Igazából nem is nagyon láttam figurákat, talán csak egyszer-kétszer. Továbbra sem használjuk szélességében az egész pályát, még mindig a középsõ részeken akarunk megoldani mindent. A szélsõink foglalkoztatásán még nem keveset kell javítani, persze nekik is többet kellene mozogniuk befelé és mélységben is. Egyébként Lovi az elsõ félidõben jó volt, Meli nem annyira, Gáspár Gabó fel is váltotta egy hosszabb idõszakra és gólt is szerzett balszélrõl. Miután Meli visszaállt valamivel jobban ment neki, de így sem nyújtott igazán jót. Lovit is pihent, de õ csak pár percet, Bertának egy lehetõsége volt, azt sajnos kihagyta. A középsõ emberek többször is cserélõdtek, több variációban, de egyik sem volt igazán sikeres. Rita pedig végigjküzdötte a meccset a falban, de úgy láttam, inkább a zárásokra kellett dolgoznia, mert igazi elszakadásokat és megjátszhatóságra történõ mozgást keveset láttam tõle. Szerencsére a legvégén pont egy ilyen döntött. Detti és Reni eredményesek voltak támadásban és a 2. félidõben Lala is kapott szerepet elöl, amivel szerintem jól élt és nagyban hozzájárult a gyõzelemhez. Piga ma hajtott, de nem tudott kiemelkedni a mezõnybõl.
A védekezésünkön szintén van még sok javítanivaló, fõleg a felütközések és kilépések terén. Ziát rengetegszer hagytuk viszonylag szabadon lõni és ezeket sokszor kihasználta. Mondjuk nem ártana, ha nem Rita védekezne vele szemben. Néha neki is sikerült megoldani, de ez nem járható út. Úgy látom rengeteg gyakorlás szükséges még a Vili által elképzelt védekezés megvalósításához.
A csapatból én 4 játékost emelnék ki: Paula, Detti, Reni és Lala.
A játékvezetõk hozták azt amit elvártam tõlük, továbbra sem a kedvenceim. Voltak néha iszonyúan meredek ítéleteik ide-oda, csak gyõztem vizuálni kifelé a fejembõl néhány után. A végén szépen megadták az esélyt a Corinak, hogy egyenlítsenek (több, mint 1 percig támadhattak és emberelõnyt is kaptak, ami igencsak kétséges volt), de az idõntúli büntetõhöz valszeg már nem volt merszük, maradt a szabaddobás, amit Zia a sorfalba vágott.
Végül is a lényeg, hogy megvan a 2 pont. Ugyanakkor fejlõdni kell tovább, van még munka bõven. Idõvel remélem kialakul az amit Vili (meg jómagam is) remél és elvár.
HAJRÁ KOHÁSZ!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sajnálom viszont nagyon, ami a Vasassal történik, egyszerûen bûnnek érzem! <#boxer>#boxer>
Meglepett a Goli viszonylag nagy gólarányú veresége is.
A mi gyõzelmünk számomra nagyon értékesnek tûnik. Remélem azonban, hogy változtatni tudunk a támadás-variációkon, mert ez így kevés lesz hosszú távon.
Talán jobban fogja érezni magát, már csak azért is, mert közelebb lesz Magyarországhoz.