Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"6-7 1-5, meccslabdarol felallva, 6-7, 7-5, 6-2-re nyert Szavay Agi a pekingi WTA torna dontojeben!! Az ellenfel a vilagranglista 3. Jelena Jankovics volt.
Hatalmas gratulacio!"
Gratuláció mindkettejüknek ++
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
de várj csak 1 dolognak örülök: Szávay Áginak 😊)) de ez meg OFF
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
boldog is lennék, ha nem láttam volna tegnap a csapatom, akik szintén igencsak gyámoltalanok voltak, sok jót nem sejtet ez a bajnokságra, de fõleg nem a Blre 😞 ráadásul a hülye lebonyolítás miatt, nekünk ez volt az egyik komoly meccsünk, és a majdani újvárosi meccs, aztán ennyi...a BLben kell belerázódnia a csapatnak 😞
vasárnap szeretnék örömködni 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
(Szerintem volt némi komplexusuk.)
Azt mondta edzõnk: türelmet kér. Adjuk meg neki. De persze akkor is igazad van: "Ennél sokkal több kell a jövõben, ha a dobogón szeretnénk végezni."
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
A 2. félidõ elején megint gyenge védekezés 13 perc alatt 7 gól. lett is 4 gólos hátrány (20-24). Azután megint feljavultunk hátul, a Goli is kevésbé volt dinamikus és az 50. percben már 26-25 lett ide. Ezután már végig tartottuk az 1-2 gólos elõnyt és a végére 3 lett belõle. Mörtel feljavult a 2. félidõre és ez volt az egyik kulcs. Remélem Rita sérülése nem komoly.
Elég halovány volt ez a mai produkció, a Goli sokáig pertiban volt, csak a végén sikerült hozni a meccset. Ennél sokkal több kell a jövõben, ha a dobogón szeretnénk végezni.
HAJRÁ KOHÁSZ!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ekkora NULLA védekezést amit elsõ 22 percben mûveltek a csajok, régen láttam. Sikerült 22 perc alatt 16 gólt kapni a Golitól és 10-16-ra állni. Szerencsére az utsó 8 percre felébredtek a lányok, a bejövõ Sanela is jól teljesített és így már a félidõre fel is jöttünk 16-17-re. Egyelõre Lovi húzza a csapat szekerét, 5 gólt lõtt egy félidõ alatt. Az elején mindjárt Mörtel kihagyott 2 hetest is, ma nagyon nem megy neki.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nekünk meg új problémával kell szembenézni: ütik egymást a programok. <#nyes>#nyes>
...Ez legyen a legnagyobb! <#eljen>#eljen>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
m1 15:45-tõl FTC-DVSC nõi bajnoki
Viasat3 16:15-tõl Veszprém-Celje férfi BL
Sport1 18:00-tól ETO-Stjarnan nõi BL
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezzel az egész dologgal sem akkor, sem most nem foglalkozom igazán, magukat minõsítették az illetõk a megnyilvánulásaikkal.
DUNAFERR FOREVER!!!
...szóval remélem lesz kiút ebbõl, hiszem mindannyian egy dolog miatt megyünk a csarnokokba és ha nem is leszünk puszi pajtások, legalább arra az egy órára tartsunk össze...jó is lenne
A Loki ellen elég jól is sikerült a szurkolásunk, végre jól éreztem magam és csak remélni tudom, hogy talán lesz kiút ebbõl.
Persze, majd mesélek. Feltéve, hogy lealacsonyodtok holmi Krim csicskák és csírák színvonalára <#mf1>#mf1> Persze, ha ki leszünk mindenhonnan tiltva akkor nehéz lesz <#ravasz1>#ravasz1><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Remélem jó volt és lassan már mi is kijutunk végre!/újra és újra<#mf1>#mf1>/
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
Nem hiszem el, hogy megint csíráskodtál <#boxer>#boxer> Komolyan mondom, ezt már nem hiszem el :-)
Nem szégyenled magad? Kicsit sem? Ki leszel tiltva mindenhonnan, ha így folytatod <#mf1>#mf1> Pumiról nem is beszélve!
Örülök, hogy jól sikerült a túrátok, de nem kéne itt hírdetgetni magatokat :-)))))))
Majd személyesen mesélsz még, remélem. :-)))))
Örömmel olvastam, hogy arrafelé nagyjából minden rendben van a "mieinkkel", valamint hogy ti is jól éreztétek magatokat.<#smile>#smile>
(Mi meg közben itthon kiszurkoltuk a gyõzelmet. Nem volt izgalom-mentes menet😊)
Zovko az aki a Veszprém edzõje volt?
Kicsit le vagyok friss hirekben maradva
DUNAFERR FOREVER!!!
Lehettek volna kicsit keményebbek is..akkkkkooormmááár<#violent>#violent><#mf1>#mf1>
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
Kire gondolsz?
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
A beszélgetés utám összefutottunk a Krim elnökével, aki VIP kártyákkal lepett meg minket, amelyek ingyen étel és italfogyasztásra jogosítottak fel bennünket. Természetesen a kihasználásukkal nem fukarkodtunk a 2 nap folyamán <#wink>#wink>
Péntek este megköszöntöttük Gabcát a szokott helyen és sokat beszélgettünk. Ezután a szállásra mentünk, alvás, majd másnap délelõtt kirándultunk Bledbe a tóhoz és megnéztük a várat is.
Szombat déltõl volt a Krim-Kapronca, utána a Hypo-Podgorica meccs, majd egy kis szünet után este a Kapronca-Podgorica és végül a Krim-Hypo meccsel zárult a torna. Az eredményhirdetés és a díjkiosztó után még sokáig beszélgettünk Gabcával és Esztivel a látottakról és egyebekrõl is. Eszti sajnos sérült és így nem játszott egy meccsen sem, gyógyulófélben van, a térdében egy szalag két helyen kicsit beszakadt, azt kell kihevernie. Nem az a szalag szerencsére, ami az év elején sérült volt. A szombat éjszakai alvás után vasárnap délelõtt kirándultunk Postojnára a cseppkõbarlanghoz, majd délután 2-kor indultunk haza és este érkeztünk meg (Gabca anyukája és Pumi még kinn maradtak Gabcánál).
A Hypo teljesen megérdemelten nyerte a tornát, õk tartanak legelõrébb a felkészülésben és jó úton járnak. Sopi jól játszott, Erának nem ment annyira a meccseken, András néha pörölt a bírókkal a szokásos módon. Elnézve a Hypot úgy gondolom idén is van esélyük bejutni a BL elõdöntõbe.
A Kapronca is elég jól muzsikált és Zovko jó munkát végzett velük. Már nincs annyi sérültjük, mint tavaly és bizony elég kemény ellenfelei lehetnek nagyon sok csapatnak a BL-ben. Dinamikus, gyors kézilabdát játszanak, jó védekezéssel és abból jól befejezett lerohanásokkal. Úgy gondolom az ETO jól teszi, ha nagyon komolyan veszi õket a BL csoportban. Nem tartom lehetetlennek, hogy õk is továbbjussanak a csoportból és a Slagelse elbukjon. Buli jól játszott mindhárom meccsén, 5-6 gólokat lõtt, igaz ennek felét általában 7-esbõl. Ahhoz képest, hogy 2 hete volt együtt a csapatával, nagyon jól teljesített.
A Krim a sok sérült és az onnan éppen felgyógyulók miatt elég halovány teljesítményt nyújtott a tornán. Beállós nélkül játszották végig a tornát, mert Bodnyeva és Argenti sérült, Kurent pedig már kismama. Ezen a poszton más posztról ideiglenesen szerepeltek játékosok kísérleti jelleggel. Meg is látszott a csapat támadójátékán ez a probléma. Nincs még abszolut kialakulva a csapat és nagyon sok munka vár még rájuk, ha valami eredményt akarnak elérni, mert ami most van, az még lehet a csoportból való továbbjutásra sem elég. A védekezésük abszolút nincs összerakva, a határozott kilépések és ütközések is hiányoznak és nem érzik egymás mozgását a falban. Persze ha a sérültek felgyógyulnak a BL-re és játékba lendülnek akkor más lesz kissé a helyzet. Az edzõ sokat cserélgetett és kísérletezgetett a csapattal, a fiatalok is kaptak elég sok szerepet, de néha õ sem állt a helyzet magaslatán, sokszor elég érthetetlen dolgokat lépett meg. Gabca is meccsenként talán 20 perceket volt a pályán, voltak nagyon szép góljai és a Hypo ellen a 2. félidõben beállósként is szerepett kapott. Õ teljesített ott a legjobban, hiszen gólokat is lõtt és 7-eseket harcolt ki, jó zárásokat adott, ezért a Hypo már nem tudta elõnyét növelni, sõt a csapatnak sikerült is csökkenteni a hátrányt 12-rõl 8-ra. Meglátszott, hogy anno Szilárd erõltette ezt vele annak idején. Most sem örült ennek Gabca, de a csapat érdeke most így kívánta.
A Podgorica egy megfiatalított csapat, még nem tudott versenyre kelni igazán a többiekkel, de voltak nekik is jó periódusaik.
Végül egy érdekesség: szombaton délután meglepõdve fedeztük fel a csarnokban Sanelát, amint jókedvûen beszélget a régi csapattársaival. A péntek esti Loki meccs után gyorsan kiért, biztos találkozni akart néhány régi ismerõssel.
DUNAFERR FOREVER!!!
Fogok majd írni nemsokára egy kis beszámolót a 3 napos hétvégénkrõl.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A nõi kézilabda Bajnokok Ligájában induló négy együttes szlovéniai tornáján a Hypo Niederösterreich végzett az elsõ helyen.
Németh András vezetõedzõ együttese megverte a a Krim Ljubljanát (37-29), a horvát Koprivnicát (36-33) és a montenegrói Podgoricát (27-19).
A torna gólkirálynõje a tornagyõztes osztrák együttes magyar átlövõje, Tóth Tímea lett.
Kicsit off ugyan, de talán nem baj😊
Hogy vannak a "régi kedves ismerõsök2? Kérlek, írj róluk pár szót! Bulival is találkoztál?
Újvárosban óriási rangadó volt, végre egy szuper hangulatú meccs. A maréknyi Loki-tábor kitett magáért, és a mieink is jól fûtötték a hangulatot. Most azt kéne írnom, hogy ki hogy játszott, mely idõszakban ki mit csinált, de erre totál alkalmatlan vagyok, olyan izgalmas volt, hogy ilyeneket én nem tudok közben megfigyelni. Az elejérõl még érdekes volt a védekezés felállása, Vili eléggé megkeverte. Melus mellett nem Detti, hanem hol Rita, hol Piga védekezett, hármasban Detti és Lala (akit a második félidõban többször Baba váltott), aztán ha hatosfal, akkor Rita/Kriszta és Zsuzsa volt a felállás, ha meg 5+1, akkor Zsuzsa következett, elõttük meg Gabó. Sanja nem sokat közelített sajnos még magához, nagyon lassú volt, sorozatban olyan gólokat kapott, amit simán ki tudott volna ütni. (Olvastam a Kohász-oldalon, hogy valaki írta, hogy nehezen illeszkedik be. Én ezt idáig nem tapasztaltam, sztem szépen beszélget vele mindenki, sõt pont azon gondolkodtunk már pár alkalommal, hogy pl. Ira és Sanja milyen nyelven beszélgethetnek, valamint Paulával hogy folyhat a kommunikáció, meg épp Babával és Ritával láttam kedélyesen beszélgetni, de gondolom velük angolul. Ez egy nagyon lényeges kérdés, és jó, hogy errõl ennyit írtam. <#idiota>#idiota>) Remélhetõleg ez mielõbb változni fog, megszokik itt nálunk és elõrukkol azzal a teljesítménnyel, amit tud. Néha beállt Paula is, de ezúttal õ sem bravúrkodott, nagyon benne volt még a gyõri sérülés.
A meccsen szerepet kapott végre Sopronyi is, tulajdonképpen végigjátszhatta a helyén támadásban. Nem modom, hogy õ nyerte meg a meccset, de nem volt rosszabb bárkinél, akit a posztjára tehetnénk. Mörci viszont brutális volt. Szuper formában van, asszem 1v 2-t durrantott el, a többit szépen belõdözte. És ha ehhez hozzáveszem, hogy nem egy tipikus "befejezõember" - hogy lõ mint a gép ész nélkül - mert egy csomószor képes volt lövõhelyzetbõl is tovább passzolni. Ha mindent elvállalt volna, lehet dob még hatot.
A meccsen keveset foglalkoztattuk a szélsõinket támadásban, néha lerohanásoknál kaptak lehetõséget. Ám mikor valahogy kikerült hozzájuk a labda nem igazán sikerült túljárni Triffa eszén. Sajnos nálunk még mindig elég esetleges a támadás, nehezen indul figura, sok a passzívig támadás.
A Lokinál az új beállós - Nikolic - mozgott nagyon jól. Igaz ehhez kellett az is, hogy olyan két hármas védõnk legyen ott, akik abszolút összeszokatlanok, meg Detti nem is szokott hármast védekezni, neki a poszt is idegen volt. Ivettet vastapssal köszöntötte a csarnok és Nagy Ivettkézéssel búcsúztatta, mégis elizgulta a meccset, 15-20p után Stuparicova játszott. Az elsõ félidõben inkább tán Szûcs, a másodikban Orbán volt az ellenfél vezéregyénisége. Nagy szerencsénk volt, hogy a második fi-ben - tök érthetetlenül - kapust cserélt a Loki, a szemünket kivédõ Triffa helyett jött Voroscova, ami nekünk nagyon jót tett.
A végén megint dráma volt, újabb idegroham, újabb végtelen utolsó perc, újabb kivédekezendõ egyenlítõ gól. Ezt a Loki is elizgulta, nem jutottak lövõhelyzetig. Hát nem röviden ennyi, így három nap után visszaemlékezve.
hát a fradi-cori meccs, elsõ félideje kifejezetten élvezhetõ volt, a második félidõben a Cori kapott pár indítás gólt, 5-6 lett a különbség, ami aztán annyira megtörte a Cori játékosokat -máig nem jöttem rá, mitõl adják fel mindig a meccset a népligetben ekkora hátrányban- hogy igencsak kiütéses vereség lett a vége.
sajnos vmi nincs rendben a Corinál, mert h. a felkészülés során jóval többet mutattak az biztos, hiába igazoltak annyi új játékost, a nagyrésze keretbe sem fér, vagy ha igen, akkor sem kap lehetõséget, Vura túlságosan ragaszkodik a régiekhez -érthetetlenül. a mostani meccsen is így volt, Zia a második félidõben már csak a blokkba lõtt, mégis töretlen volt a bizalom, miközben Olcsa a padon üldögélt :SS
Kékesék szokásos jelenete is megvolt a fradi meccsen, pár percig állt a játék -nem tudom mire vártak, mert ugyan odahívatták Maglódit, de õ még nem ért oda a szurkolókhoz mikor újból indult a játék...
mikor meg odaért persze nem ahhoz az oldalhoz ment oda, ahol valójában az incidens történt, hanem ahol fiatalok, lányok álltak, és nekik szólt, h. ne köpködjenek...LOL: fél a saját drukkereiktõl? 😄DD
egyébként gyõri kémek is voltak a vendégszurkertáborban 😊)) de lehet, h. csak megtekintette leendõ csapatát a most még gyõri színekben játszó hölgyemény 😊)))))))))))
összességében: a pogi finom volt a büfében 😊 és bánom, h. nem forraltboroztam tovább a János-hegyen a meccs helyett 😉)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Ami nagyon állat volt pesti túrában az ez:
Bpest.Délután csúcsforgalom. Araszol a sor a Hegyaljai úton az Erzsébet híd felé. Luigi kitalálja, hogy menjünk metróval, mert hogy gyorsabb. Leszállunk és ballagunk a híd felé. Furcsa volt hogy a felhajtóknál rendõrök állnak. Mi mentünk keresztül azöld virágágyáson meg az úton toronyiránt(be voltunk ütve kissé). Furcsa volt hogy a rendõrök leállították a forgalmat, de senki nem törõdött vele. A híd tök üres csak mi megyünk vagy 20an jó részegen zöld-fehérbe öltözve. Ekkor jönnek a szirénázó rendõr motorosok, majd az audi A8 sok. Möszjõ sárközy(disszidált magyar cigojne) és ferenctestvér....Mi meg megdörrentünk:
VESSZEN TRIANON! Buzi mszp! persze az út felé fordulva és integetve a politikusoknak.
már csak az maradt nyitva hogy vajon mit kap az ETO ezért? No meg hogy hány rendõrnek lépnek a f...ra, hogy mi akkor ott lehettünk<#beka3>#beka3><#mf1>#mf1>
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Reméltem, hogy találok itt majd héhány véleményt, mivel én péntek reggeltõl vasárnap estig külföldön voltam. De úgy tûnik itt senkinek nincs már véleménye, máshol vitatják meg az eseményeket.
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Nem tudták a fehérváriak megszorítani a bajnoki címvédõt
A fordulatos elsõ félidõ után a másodikban állva hagyta az FTC a Cornexit. A bajnokcsapat Zácsik Szandra, Kovacsicz Mónika és Szucsánszki Zita vezérletével szenzációs játékkal és látványos gólzáporral szórakoztatta a közönségét.
Gratula a csajoknak !!!!!!!!!
jobbulást, a tv úgyis adja, így nem maradsz le róla!
Amúgy nem tudom még. Biztos ott leszek, mert találkoznom kell SZT-vel, de lehet nem megyek be a meccsre, qrvára meg vagyok fázva, szeretném ha már jól lennék de nagyon, nem akarom megfejelni azzal hogy egy órát szurkolok a csarnokban.