Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Tegnap délután hat órakor megszületett Erdei Zita Dorka, Siti Bea és Erdei Krisztián kislánya. Zita 2600 grammal és 54 centiméterrel jött világra, és édesanyjával együtt nagyon jól vannak. A pici lánynak és szüleinek szeretettel gratulálunk, és nagyon sok boldogságot kívánunk!
cornexikezilabda.hu
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ez nem az itteniekre vonatkozik, hisz itt többen Isthy-vel az élen akkoris követtük pályafutását, de most fókusz ilyen interjú stb.
Ez nem Ági ellen szól term.
Mondjuk az sem ha ilyen van és szegény lányok csúszkálnak rajta és feljön a reklám
Ami a kézilabda pályák borítását illeti, nekem teljesen mindegy, a játék legyen jó rajta! 😊 Nekem azok a zenék bejönnek, amik a hangulatot fokozzák, szerintem a legutóbbi VB-n, Németországban ilyenek voltak, az tetszett!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
DUNAFERR FOREVER!!!
Mármint, hogy hozzászólsz itt a témákhoz.
Én mostanában nem vagyok annyira képben és csak azért, hogy írjak nem irok.
De mindig elolvasom amit írtok.
A pályaborítás dolog nem igazán foglalkoztat, egyik sem tetszik jobban a másiknál.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Erre már én is utaltam párszor az elmúlt hetekben...
DUNAFERR FOREVER!!!
Örülök, hogy szinte csak pozitív élményekrõl tudtál beszámolni.
DUNAFERR FOREVER!!!
De ez már nagyon OFF Elnézést!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Gólok után zenélés? Háááát, nem is tudom. Nekem nagyon olyan ami-s dolog ez (NBA) vagy nemtom...
Ha jó a zene, akkor nagyot tud dobni, de kétélû fegyver.
Szvsz inkább nem.
(...de ha ilyen gémet csinálsz, és azért közvéleménykutatsz, akkor már most jelentkezem teszternek <#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#wink>#wink><#vigyor2>#vigyor2>)
Lehet összekapcsolom a hangulattal
És például a gólok utánni zenélés bejön?
Az én véleményem, hogy játszani ezerszer jobb a parketta, meg valahogy nézõként is az a természetesebb. Nekem. Szóval mûanyag-parketta 1:1. <#wink>#wink>
KI milyen borítást illetve festést szeret kézimeccsen?
Nekem nagyon tetszettek azok amikor a mezönyjátékosok területe sötét vagy másmilyen kék, a kapusrész meg narancssága vagy vmi hasonló, vonal szinte nem is látszik a kettõ találkozásánál.
AZ olimpián meg talán valamelyik VB-n volt ilyen.
Nekem jobban bejön mint a parkettás reklámos, persze tudom, hogy nem minden csarnokban lehet ilyen.
Én a HAndballra csak néha nézek nem tetszik ott mindenkinek a hangvétele meg ott a hozzászólások inkább a cikkekhez kapcsolódnak
Minõ óvatos bírálat, de ez így van!
Tessék itt is "szájattépni", meg informálni, gondolom itt is elbeszélgetnénk sokmindenrõl, nemcsak a handballon. Nagyon nem szívesen írok oda, pedig sokmindenhez hozzászólnék, amit itteni kollégák inkább ott vitatnak meg. <#wink>#wink>
és itt is kevesebb hírt olvasok
régebben több friss infót kommentárt kaptam itt és hozzászoktam
pl hol van SZT régen láttam
Mindig õt keressük :-)
Nekem nagyon tetszett a meccs, minõségi javulást láttam az elõzõ mérkõzésekhez képest mind védekezésben, mind támadásban. Hátul kicsit nyitottabb szerkezettel álltunk fel, 4-2 és 5-1, mikor hogy, de tán 3-2-1 is volt sokszor. Gabó kezdett a bal szélen, Piga védekezett B2-ben, Detti 3-mas, Balogh Barbi másik 3-mas (aki egyébként szvsz nagy akarattal és szívvel játszott végig, és élt is a lehetõséggel: jól védekezett, szép gólokat szerzett és sok hetest kiharcolt), asszem Lala volt a jobb2, és a szélen Lovi.
Az elejétõl sikerült felpörögni, ezáltal jól elkaptuk a rajtot. Hátul gyönyörûen védekeztünk, amikor nem labdavesztés, akkor passzívnál ellõtt labda lett a Vásárhelyi támadás vége, Paulának ezek nem okoztak sok gondot. Elõl Sopi váltotta Laluska Esztit jobblövõben, és eleinte Piga irányításával (Detti ballövõ), majd a Mörci-Detti-Sopi belsõ hármassal játszottunk. Fõként beállós és szélsõgólokkal, meg Detti betöréssel 6:0-ra elhúztunk, asszem ekkor kaptuk az elsõ gólt a 11. percben, valami megpattanós, vagy trükkös lövésbõl, Paula tiszta ideg volt tõle (ezt nagyon bírom benne, hogy ennyire szenvedélyesen együtt tud élni a játékkal, és utál gólt kapni <#nyes>#nyes>).
A félidõ második felében felváltva estek a gólok, de inkább a védekezés dominált, Paula számos 100%-os ziccert fogott. Haj, olyan hosszúfelsõsöket rúgott ki, hogy ihaj! Elõl Mörci sok labdát eldobott, nem ment neki az elsõ fi-ben.
A második játékrész megint hengerrel kezdõdött, hamar megléptünk a 4-5-rõl 8-9-re, ekkor mezõnyben is feljavult Mörci is, na meg Sopit nem is említettem, aki szintén jól játszott, voltak erõszakos betörései, szép góljai átlövésbõl is. A második játékrészben Sanja védett, bár nem volt még mindig igazi önmaga, de ott folytatta, ahol Paula abbahagyta, egyre inkább jön föl sztem. A félidõ végén lehetõséget kaptak az NB1-es debütálásra Gábor Eszter és Szádvári Kriszta (<#wow1>#wow1> <#szeret>#szeret>), akik heteseket harcoltak ki, és a bölcs CSK <#worship>#worship> utasítására lõtték is azokat. Befele.
Na ez így elég pozitívan hangzik, ejtsünk szót a hibákról is, mert az örökös károgók ezúttal is a kénköves pokol eljövetelét vélik elõrevetíteni a csapatunk és annak jövõje kapcsán. <#levele>#levele><#boxer>#boxer>
Nem, mégsem tudok írni, nem emlékszem említésre méltó hiányosságra most. Techniaki hibánk tán egy volt az egész meccsen, hátul meg leginkább odaértünk. Nyilván a félidõk második felében alábbhagyott a koncenráció, a biztos elõnynél Vili is többször változtatott, ez egy-egy támadáson meglátszott.
Végülis könnyed, izgalommentes, gyõztes meccs, ahogy ez kijárt már nekünk Újvárosban. <#taps>#taps>
A hírek szerint nagyon sima volt. Ha valaki volt a meccsen írjon pár szót róla.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
mostanában nem sok kézihírt olvasol 😉))
kár, h. a Golinál már találtak edzõt...
mi lett volna ha nyer a Goli a Dunaferr ellen? 😄DDD
Ha ez igaz, akkor én most nagyot csalódtam benne.. (Bár tény, a hírt még nem igazolta senki hivatalosan és háttérinfóm sincs..)
Csak gratulálni tudok Mátéfi Eszti és Bohus Bea munkájához. Amíg bírták fejben, komoly esélyük volt a gyõzelemre. A Cornexi leginkább csak rutinjának köszönheti a gyõzelmét. Igaz, biztosan nem jött jól nekik, hogy a mostanában jó formában játszó Kenyeres Fanni elég körán megsérült.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!