61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Mse
    jah és még valami, Pasi remek teljesítménye mindenképpen kiemelendő, remélem a PannonKupán ott lesz, aztán az EB-n is :D
  • Mse
    jól hallottam tegnap hogy a fradi-loki meccs hunnetes kommentátora Furi volt? vagy csak félrehallottam?

Engem meglepett a Fradi győzelme, elég gyengén játszott a Loki, Fanni ellen meg elfelejtettek védekezni, amit ő köszönt szépen, és megnyerte a meccset :D
    mondjuk én Bakó helyében többet játszattam volna Ziát, akinek láthatóan ment a lövés, valamint Lulut a második félidőben beállóban -és nem irányítóban.

A Fehérépre már nem tudok mit mondani, sajnos úgytűnik Só sem tudja megfegyelmezni a játékosokat, a klubvezetés meg még mindig nem veszi észre, hogy nem edzőcsere a megoldás, hanem a játékosokat kellene megregulázni. Sajnos Krista nincs fejben itt -gondolom megkeresték Győrből...

A Vásárhely-Csaba meccsről csak annyit, hogy sajnos a Csaba nem tudja idegenben hozni magát, Szekeres a stat alapján elég gyenge lehetett, meg hát a védekezésükben benne van, hogy bírói felfogástól függően vagy emberhátrányban szenvednek -és sorra lövi az ellenfél a heteseket-, vagy ha engedik neki a keményvédekezést akkor fut a szekér.
    Bár amit láttam a Fradi-Csaba meccsen, hogy talán túlságosan is elkönyvelik őket durva csapatnak, és néha olyanokért is kiállítanak tőlük, amit másoknak simán elengednek. Plusz Esztinek néha kicsit higgadtabbnak lenni.

ma pedig hajrá ETO, és HAJRÁ VESZPRÉM!
    mindkét csapatnak nehéz dolga lesz, meglátjuk a győriek mennyire kapták össze magukat, ha most is csak Görbének megy a játék, meg Ginnek a kapuban, akkor felejtős. Ha végre legalább 1 átlövő hozza magát, akkor már van esélyük. (persze ha a védekezésük a szokott színvonalon működik, mennek a leindítások)
    Veszprémnek meg meglátjuk hogy jön ki a lépés, remélem Peric jobban van már, meg Nikolára is számíthatunk!
  • Isthy
    A mai TV-s menü:

Viasat3 15:15-től: ETO-Zvezda női BL és 17:25-től: Flensburg-Veszprém férfi BL

Mindkét csapatunknak nagyon nehéz dolga lesz, talán a Veszprémnek nehezebb. A Győrnek nyerni kell mindenképpen a BL remények életben tartásához. Nagyon össze kell kapniuk magukat, mert az elmúlt 1 hétben gyengén muzsikáltak. Reméljük mára időzítették a formájukat. Még szerencse, hogy a Zvezda komolyan gyengült tavaly óta, mert Karejeva és Romenszkaja abbahagyta, Andrjusina és Sipilova meg sérülés miatt nem játszhat. Az esélyt megkapták, élni kell vele.
    A Veszprémnek brutálisan nehéz dolga lesz, mert legalább 1 pontot kellene szerezni a csoportelsőséghez. Szinte mindenkinek a maximumot kell hoznia, hogy ez meglegyen. Ha kikapnak marad a 2. továbbjutó hely amihez majd meg kell verni az izlandiakat itthon. A 2 továbbjutó viszi magával az egymás elleni eredményt, tehát nagyon fontos a mai meccs ebből a szempontból is.
    Remélem a mai nem lesz olyan szörnyű vasárnap, mint a múlt heti...
  • Isthy
    Sajnos az a baj, hogy ez egyre ritkábban derül ki... Nem ártana egy jó Lovi a válogatott jobbszélre. De ez már sajnos csak utópia...

Igen, Fanni vitte a hátán a Fradit oroszlánrészt vállalva a győzelemből. Azt gondolom, hogy sajnos neki is már csak ilyen fellángolásai vannak...
  • kaloz174
    "LOVÁSZ 8(5)" :)

Loviról megint kiderült, hogy nem felejtett el kézizni, nem is tudtuk eddig róla ráadásul, hogy heteslövésben is ilyen jó.

A meccseket nem láttam, mert Szentendrén szurkoltam a Siófoknak. (sikerült nyerni:)) Viszont a Fradi-Loki statját nézve elég gyenge teljesítményekről árulkodik, Loki részről. Pl. Crap: 2 gól. Úgy tűnik, neki is ellenünk ment jobban. Kenyeres viszont megtalálta önmagát?
    Szerencsére a HunNet ismétel, így láthatom majd a felvételt.
  • Isthy
    A férfi BL-ben: Zaporozsje-Haukar 26-15 (12-8)

Na ezért az eredményért biztos nem haragszanak Veszprémben az ukránokra, igaz Mse?
  • Isthy
    Kisebb meglepetés a BL-ből: Krim-Viborg 38-34 (20-22)

A Metz pedig nyert otthon 32-24-re a Nürnberg ellen.
  • Isthy
    Fradi-Loki 33-30 (16-17)

A Fradi Fanni vezérletével nyert és ezzel már nincs veretlen csapat.

Vásárhely-Békéscsaba 24-21 (11-9)

• kaloz174
    Valamennyire váratlan eredmények születtek. De talán azért gondolom még mindig váratlannak, mert még mindig dolgoznak bennem is a régi reflexek.

Grat. a győzteseknek.
  • Isthy
    Kiskunhalas-Fehérép 23-20 (13-10)

A Fradi után a Fehérép is kikapott, mi van mostanában Halason?
  • Isthy
    Félidei eredmények:

Fradi-DVSC 16-17
    Vásárhely-Békéscsaba 11-9
    Kiskunhalas-Fehérép 13-10!!!
  • Isthy
    Gratulálok a Picknek, simán behúzták a meccset, ahogy vártuk tőlük. Ezzel bebiztosították a KEK részvételüket.

• Isthy
    Podravka-Valcea 20-30 (14-13)

Elképesztő mekkorát betlizett a 2. félidőben a Podravka...
  • Isthy
    32-26-ra nyert az Ikast egy sok hibával tarkított meccsen, melyen végig vezettek.
  • Isthy
    Egy kis kiegészítés: akinek van érvényes netes Eurosport Player előfizetése az természetesen tudja nézni a neten a nemzetközi Eurosport2-t is.
  • Isthy
    A ma délutáni-esti étlap

Eurosport2(nemzetközi) 14:20-tól: Ikast-Kometal női BL (a magyar sajnos angol focit ad)
    EHF TV 16:00-tól: Podravka-Oltchim női BL
    Viasat3 17:00-tól: Pick-Plock férfi BL
    Hunnetmedia 18:00-tól: Fradi-DVSC illetve Vásárhely-Békéscsaba
  • Stilo1977
    A 2009. január 16.-február 1.-ig tartó horvátországi férfi kézi VB jegyeit november 24-től kezdik árulni. A neten itt lehet venni!
    A csoportmeccsekre a napijegy 300 kunába kerül. (3-4 meccs)
    A zágrábi elődöntőre 500 kuna, a bronzmeccsre és a döntőre 700 kuna a jegy.
  • kaloz174
    Nem akarom felmenteni a csapatot. Vagy mégis? Talán mégis. Mert ez a csapat megérdemli, mivel nagyon nincsenek könnyű helyzetben.
    Ez a szezon, sajnos, erről szól. A sok egyéb mellékkörülmény, valamint az, hogy hirtelen kellett alapemberekké előrelépniük azoknak a játékosoknak, akik eddig inkább másodhegedűsök voltak, ezt hozta, ezt is hozza magával.
    + Vili megpróbált mindenkinek lehetőséget adni. Azoknak is, akik még ennek a csapatnak is a tartalékai.
    Ez lett belőle.
    Volt egyébként pár dolog - nagyon tisztelve Imre Vilit - amit ma nem értettem a taktikában. Látható, hogy Berni a jobb irányító. Őt mégis gyakran lekapta, szemben a ma megint gyengébben teljesítő Lalával. (Aki egyébként egy nagyon szimpi emberke, csak elfelejti, hogy "vért kellene innia" meccsek előtt.:))
    Valamint az sem értem, miért nem kap Ivett, aki egyébként amikor pályán volt, nagyon csipkedte magát, több szerepet. Ebben a helyzetben azért ő egy rutinos játékos, akinek a játéka egy kihasználatlan lehetőség jelenleg, pedig most minden erőnkre nagy szükség lenne. Mintha még mindig nem állt volna össze teljesen a csapat.

Most jó hosszú pihenés jön, miközben elég sok kérdés megoldása várat magára.
    Mint megtudtam, a MK-meccsünk január 28-án lesz, az ETO ellen. Közvetlenül a bajnokit követően. Ezt sem tartom túl szerencsésnek, de nyilván ezer oka lehet, nem akarok ezek ismerete nélkül kritikát megfogalmazni.

Még annyit egyébként a felmentéstől: láttam én a "nagy" Dunaferrt is a gyatrán játszani Szpari ellen, pl. Az akkori folytatásban most is kiegyeznék. (Csak abban nem, ami akkor is a háttérben zajlott.)
    + Van egy olyan dolog, hogy nehéz egy eleve gyengébb csapat ellen felpörögni. (Ezt nem mentségként írom, term.)

Reménykedjünk. Mást nem tudunk. Az ugyanis már biztosnak tűnik, hogy erősítésre nem számíthatunk, ami a játékoskeretet illeti.
  • Isthy
    Talán jobb lett volna, ha nem látom ezt a borzasztóan gyenge produkciót. Szinte a Vasas szintjére süllyedt a csapat játéka. Kritikán aluli színvonalú meccs volt, temérdek hibával és elrontott ziccerrel. A 2 pont meglett és ezzel a 3. helyen fordul a csapat. Ehhez gratulálok nekik, de a mai meccshez inkább nem. Még ha csak a győzelem is volt a lényeg, ennél azért többet kellett volna nyújtani.
  • Isthy
    Köszi!

Remélem tudom nézni.
  • Isthy
    Na ez az... Olyan intézi elvileg, akinek igazából nem sok köze lenne hozzá és nem is érdekelt. Erre írtam, hogy "Ez Magyarország és az MKSZ a XXI. század elején..."
  • kaloz174
    Lehet, hogy szerencséd van:

Vasas - Dunaferr

(Bár nyilván jobban szeretnél ott lenni Te is.)

Hajrá Csajok! Hajrá Imre Vili!
  • Mse
    egészen én sem értem mi Maglódi szerepe ebben -ahogy írtam az első hsz-ben-, de a cikkek alapján ő intézi (nemintézi - nála vannak a papírok) tehát mégis csak övé az egyik főszerep :D
  • kaloz174
    Sajnálom, hogy nem leszel ott, de első az egészség, természetesen.
    Ez az idei utolsó bajnoki. Sajnos, bár a Vasasnak felajánlotta annakidején a HunNet a közvetítések lehetőségét, ők (csv.) nagyon rövidlátóan álltak hozzá.
    Pedig még az akkori szakmai vezetés (Lajos, Samy) is támogatta a dolgot. Mind hiába.:( Így, sajnos, nem lesz lehetőséged nézni a meccset. Hiába, ők is egy BEK-győztes csapat.
  • Gabess8
    Szerintem 1-ből eltalálod! (neked az ilyesfajta dolgok nagyon mennek)
  • Isthy
    Na azért kíváncsi lennék, hogy hányszor aktivizálták magukat ebben az ügyben.
  • Isthy
    Én meg azt mondom, hogy nem tudom Maglódinak mi a nagy szerepe benne. Sztem ez Szandra és az MKSZ érdeke (ügye) lenne. Ahogy kalóz is fogalmazott Lajosnak marhára mindegy, hogy miként lövi a Fradiban a gólokat. Neki semmi érdeke, hogy hajtsa az ügyet.
  • Isthy
    Sajnos én nem leszek ott, délután felülvizsgálaton van jelenésem a szalagjaimmal kapcsolatban. Ezért este itthon fotelszurkoló leszek és várom a helyzetjelentéseket. Remélem a 2 pont megszerzése nem okoz nagy problémát a csapatnak, volt idejük pihenni és felkészülni.

HAJRÁ DUNAFERR!!!
  • Mse
    Maglódi
  • Mse
    persze, csak lehet az MKSZnek fogalma sem volt eddig hogy nem történt az ügyben semmi, mert eddig mindig az a válasz jött Zácsiktól és maglódtiól is, hogy halad az ügy...
  • Mse
    ezekszerint Zácsiknak is mindegy...
  • kaloz174
    A Fradinak (Maglódinak) végül is mindegy, hogy Zácsik milyen nemzetiségűként lövi náluk a gólokat, gondolom.
  • Mse
    ne varrjunk már mindent az MKSZ nyakába, ez 2 emberes dolog szerintem, Zácsik meg Maglódi...(mióta megy már a ködösítés: Zácsik handball.hu )
    nehogy már egy MKSZ kelljen egy ilyen kérelemhez, legközelebb már a jogsihosszabbításhoz is ők kellenek?
    (persze az ő érdekük is, ők is rághatnák az érintettek fülét, de többet nem tehetnek...)

hihetetlen...
  • kaloz174
    Pénteken Angyalföldre látogat a Dunaferr. Remélem, sikerül ott lenni. Ezt tervezem.

Utolsó bajnoki ebben az évben.
  • kaloz174
    Mai bajnokik:
    Nők:
    VASAS SC–FEHÉRÉP ALCOA FKC 24–31 (15–17)
    GYŐRI AUDI ETO KC–VÁCI NKSE 34–25 (15–17)(sokáig vezetett a Vác)

Férfiak:
    MKB VESZPRÉM KC–BUDAPEST BANK KECSKEMÉTI KC 37–26 (16–9)
    TATABÁNYA CARBONEX KC–PICK SZEGED 23–25 (10–14)
    DKSE-AIRPORT DEBRECEN–DUNAFERR SE 31–26 (14–11)
  • Gabess8
    Egyet értek Isthy válaszához, és még annyit, hogy nekünk van egy Szegedi beszállítónk aki fanatikus kézszurkoló, neki annyit mondat nem is olyan régen, hogy az egész MKSZ felrobbantanám.
  • Gabess8
    Én meg egy valakivel el tudnám azon kívül.
  • Isthy
    Ez Magyarország és az MKSZ a XXI. század elején...
  • Isthy
    Én már leírtam, hogy kivel tudnám elképzelni
  • Mse
    nekem nem egy ismerősöm van, aki "elballagott a hivatalba, és kérelmezte a magyar állampolgárságot :)".
    Miért kell ehhez Maglódi? de ha már kell hozzá Maglódi, neki miért érdeke, h. Zácsik ne legyen magyar áll.polg?

Azért ez k. nagy luxus, h. van egy tehetséges játékos, aki a hanyagság, és a butaság miatt nem játszik a magyar válogatottban...