Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Valóban így van, egyet is értek Veled. De milyen jelekre gondolsz most? Errõl nem írtál.

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
melyik adó is ez?
Breki33
igen ez az
Csak érdekelne lett e-vmi nemzetközi viszhangja,
gondolom az érmüket ezért nem veszik el.........
Isthy
Sztem ez a vasárnap esti Sport7-ben volt és annak kapcsán került szóba, hogy ha jól emlékszem az IHF elõzõ fõtitkára nyilatkozott arról a bizonyos olimpiai döntõrõl. Valami olyasmit nyilatkozott, hogy abban a döntõben a koreaiaknak nem volt szabad nyerni (szó szerint idézték is a mûsorban többször). Ennek fényében vizsgálták a jv-i ítéleteket a mûsorban. A 2 lenygel bíró valóban benne volt vastagon a dologban, ez már akkor is mindenki számára szembetûnõ volt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
KP ügyéhez nem fûzök különösebb kommentárt, ezzel is bizonyított...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Igen szorgalmaztam, csak azt sem tartom korrekt módszernek ahogy.....
Kálmánnak magától le kellett volna mondania(bajnoki döntõ után), ill. a klubbelnökünknek észlelnie kellett volna a jeleket és lemondatni. Ehhez azonban határozottság és bátorság kellett volna Vanyus úr részérõl. Az viszont nagyon nem tetszik hogy egy éven belül két csapatnál is edzõt buktattak a játékosok, a jövõ nemzedék példaképei..........Milyen erkölcsi magasságokba vezet ez???????????

Én(Mi) személyesen beszélgettem Kálmánnal ezekrõl a dolgokról. Már Õ is látja hogy hol hibázott és nagyon sajnálja.Érdekes hogy mindezek után sem neveket sem konkrét eseményeket nem közölt a volt csapatáról. Na ez nagyon szép dolog Tõle sztem.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

VMan
egy másik fórumról:

A Viasat3 2008 elején egy új adót indít hazánkban Tv6 lesz a neve. Ez egy férfiaknak szóló adó lesz scifi-sorozatokkal, krimikkel és sportközvetítésekkel. Ide fog átkerülni a Bajnokok ligája is illetve a kézilabda BL.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

ismét bebizonyította KP hogy milyen ember is, és még csodálkozik hogy vannak olyanok akik nem akarnak együtt dolgozni vele? 😊)) vicces ember, vicces próbálkozásai 😊 na de majd a törököknél, ott mindenki korrekt, kedves, aranyos 😊

bár én könnyû helyzetben vagyok, mert már a tavalyi szezon elõtt megmondtam, h. nem kell õ ide, így nem esik annyira rosszul, h. elmenet 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
Szerintem a két helyzet összehasonlíthatatlan.
Ha ilyen motivációk mozdították ki õt is és Róth Kálmánt is a helyérõl, akkor is Kovács egy éve volt Újvárosban, s olyan hûdenagyot nem villatott, ezzel szembe olyan lehetetlen helyzetbe került olyan emberekkel, akik évrõl évre sokat tettek ezért a közösségért, amit nem lehetett elrendezni. Nálatok már cifrább, mert Róth Kálmán legalább olyan régi bútordarab volt, mint azok, akikkel elvileg megromlott a viszony.
De mint azt Janics vs Fábienné ügynél is írtam: egyik fél sem egyértelmûen a hibás, és egyik sem egyértelmûen az áldozat. Mindkét fél hibás, hogy olyan konfliktus kialakulhat, ami nem megoldható, holott minkettõnek a dolga az eredményes együttdolgozás lenne.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Táncos ETO
Milyen jeleket látsz? Ha jól emlékszem Kálmán távozását Te is szorgalmaztad, legalábbis itt magunk között, nem?

Breki33
Azt láttátok ahol a Dánok elcsalt olimpiai döntõjérõl volt szó?

A korea elleni meccsüket elemezték, de pontosan nem tudom milyen indokból nem az elejétõl láttam.

Ha jól értem valaki elõhozakodott vele a nemzetközi médiában, de ez nem biztos.
Hege eto
Azért egyet el kell ismerni Duby. Van igazság abban amit elmondott, nem is kevés, más kérdés hogy sztem. se volt illõ elõhozakodni vele.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Duby
Ágai fogadta Kovács Pétert a 10 perces beszélgetõsmûsorba tegnap este. Megkérdezte tõle ezt a török munkát, meg hogy hipp-hopp lelép Óbudáról. Erre KP elkezdte a maga orralámotyogós stílusába, hogy ez a magyarországi kézimilliõ egy fos, itt nem lehet dolgozni, itt elindult egy tendencia, ahol az edzõ nem teheti azt, amit akar, ha a "játékosoknak nem tetszik" a munkája, akkor a tulajdonosok melléjük állnak, és õt szegényt távolítják el. Elkezdte egy az egybe mószerolni a Dunaferrt, a játékosokat és a vezetõket. Önmagát megerõsítendõ Róth Kálmánt is felhozta példának.
Folytatva még mondott valami olyasmit is, hogy "normális" helyeken az van, amit az edzõ akar, ha egy (több) játékosnak nem tetszik, akkor el lehet menni, meg hogy a vezetõk csak akkor állítják fel, ha az eredmények azt magyarázzák, meg ilyenek.
Majdhogynem felsorolta a konkrét névsort, akivel konfliktusa volt. Ágai nem gyõzte tompítani, még Murinnyóval is elõjött...
Aztán magasztalta a Goli tulajait, hogy elvileg õk tettek a szerzõdésébe olyat, hogy ha jó ajánlat jön, akkor következmények nélkül elmehet, õneki ez eszébe se jutott. Érdekes lenne...
Végül arról volt szó, hogy mit kell neki majd csinálni törökbe, de semmi konkrétumot nem tud még.

Elfogult is vagyok, meg hirtelen felindulásomba nem is emlékszem vissza az egészre, de elítélem, ha valaki kamerát kap az arcába, és elkezdi fröcsögni gondját baját a másik háta mögött.
Részemrõl menjen is - az önmaga szemében csodaedzõ, közben eredményei alapján mégse akkora spíler -, senkinek nem fog hiányozni, egyre inkább bebizonyosodik, hogy a lehetõ legjobb és legfrappánsább döntés volt elhajtani, s helyette Vili. Az utóbbi pár év legjobb három döntésébe biztos bennevan, Mörci megszerzésével együtt.

VMan
Na mesélj, mert láttam Dunaferr oldalra is felírtad....
Breki33
Mi történt?
Breki33
<#eljen><#wave>
Duby
Egykis félig off a tegnapi esti Mai helyzet miatt:

Kovács! <#boxer> <#levele> <#mf1>

Hege eto
Tegnap átmentem a városotokon😊)))))))
Villányban jártunk, meg Mohácson az emlékparkban, de ez már Off.

Hege eto
Nagy csalódás lesz az idei év. Láthatóak a jelei, ugyanis azzal, hogy elment Kálmán a probléma nem oldódott meg.(magánvélemény)

Breki33
hát akkor én nem értem, Pálinger, Detti és a többiek nyilatkoztak, háttérben Szekszárd felirat volt azután pedig a polgármesterünk nyilatkozott aki szintén játszott.
Isthy
Én azért nem vagyok ennyire bizakodó az ETO esetében, látva mindhárom meccsüket. Persze voltak akadályozó tényezõk, meg ugye 3 meccset kellett egymás után jaátszani 3 nap alatt, de többet vártam tõlük. Az izlandiak elleni 1. félidõ és a Metz elleni meccs nem igazán gyõzött meg.
Remélem a BL-ben jobban fognak játszani, mert ott sokkal több kell majd.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez a "valami" amit inkább nem is minõsítek, a Körcsarnokban volt. De van itt aki ott volt a helyszínen is, ha jók az emlékeim.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Pontosítanék: Skala a DVSC technikai igazgatója, nem az edzõje, az Varga. Az más kérdés, hogy mindenki láthatja, hogy igazából nem Varga az edzõ.

Egyben szöv. kap. is a fiúknál.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
érdekes ez nekem kimaradt

és egyben szövetségi kapitány is a fiúknál?
Hege eto
A szezon eleje óta

Breki33
És még egy kérdés Skaliczki mióta a Debrecen edzõje?
Breki33
Lenne egy kérdésem

volt az a gála ami a téren lett volna aztán máshol tartották

erre most látom a helyi tv-ben, hogy állítólag itt volt.

De én semmit nem halottam róla
MAgyar nõi vállogatott- Képviselõk mecsre gondolok.

VAn errõl bõvebb infótok?
Ha tényleg itt voltak és én nem tudtam róla <#falbav><#lama><#rolleyes>
Duby
Igazi kézidömping volt a hétvégén, a média megérdemel most egy virtuális vállveregetést. Ettõl függetlenül felét nem láttam sajnos, legtöbbe csak belenéztem egy félidõre, vagy 10 percre.
A Fradi az idénykezdeti hullámzó teljesítményén úgy néz ki úrrá tud lenni, s elkezd úgy teljesíteni, mint a felkészülési idõszakban. Zácsik óriásit játszott, még ennyire jónak sosem láttam, ez tényleg egy páratlan tehetségre vallott.
A Veszprém hatalmas meccset játszott, az utsó negyedórát láttam, tök jó izgalmas volt. Hihetetlen, hogy mennyire meggyengült az utóbbi idõszakban az MKB, akkor amikor új nagyszponzor, meg "minden a legnagyobb rendben"-idõk vannak sorra veszítették el a játékosokat.
Az ETO nagyszerûen hozta a selejtezõtornát (ebbõl a szempotból jobb is, hogy csak másodikak lettek, így két csapatunk van a BL-ben). Gratulálok. Egyrészt bizakodásra ad okot a mutatott játék és az elért eredmény, mert a posztra igazolt játékosokkal egész masszív társaság benyomását kelti a csapat, másrészt nagy kérdés, hogy az "egy-soros" Gyõr a BL-ben képes lesz-e a tavalyihoz hasonló eredményt elérni.

A közvetítésekrõl még egy OFF-os megjegyzés: MO legjobb kézikommentátora vitathatatlanul Matuz Krisztián, s Borsos Attilával párban utcahosszal verik a mezõnyt. (Még Méhes Gábor említhetõ hasonló magasságokban.) Hajdú B.-t nemigen hallottam eddig kézit kommentálni, de a vizilabdához hasonló stílusban és minõségben teszi, az pedig szuper. Úgylátszik, ha nincs idõ csapongani ide-oda, mint a fociban, akkor jól nyomja. Végül az újra és újra rettentõ alacsony színvonalú m1-es "kommentátorok". Most Gulyás "Véletlengenerátor" Laci volt a soros, és a fogam csikorgott a dumája alatt. Köze nincs a meccshez, felkészületlen, keveri a neveket, s hangulatromboló anekdotázásba, meg megjegyzésekbe kezd minden akció után.

Isthy
Gratulálok a Fradinak a gyõzelemhez, megérdemelten gyûjtötték be a 2 pontot. A Loki úgy látszik egyelõre nem érett meg a várakozások beigazolására, meglátjuk mi lesz tavasszal.

Az ETO elég langyosan játszott az elsõ félidõben, az izlandiak lelkes védekezése jól mûködött ellenük. Azután a 2. játékrészben kialakult az a különbség, ami a 2 csapat között valósan megvan. Remélem ma a franciák is helyre lesznek rakva.

A Veszprém meccsébõl csak kb. 20-25 percet láttam és egyet kell értenem a megállapításoddal.

A Cori meccsét nem láttam, de ez már a sokadik ilyen meccsük otthon egy sokkal gyengébbnek tartott csapat ellen. Ha így folytatják messzire kerül a dobogó.

DUNAFERR FOREVER!!!

(elnézést: Szamoránsky)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

néztem az FTC-DVSC meccset (II.félidõtõl), felváltva a Veszprém meccsel, Szûcs Gabi nagyon ellenállhatatlan volt támadásban, ezt várom tõle a továbbiakban!!! mert aki így tudja befûzni Magyarország egyik legjobb védõjátékosának tartott Szamoránszkit, az képes kell legyen a Vb-n is hasonló teljesítményre. Gratula neki, csak így tovább!!

A Veszprém-Celje meccs szerintem középszínvonalú, buta befejezésû, sorsdöntõ csata volt...ha nem tudunk 50%-ot javulni, búcsútinthetünk a BLnek!

Cornexi-Derecske: vagy Vura lelkesedése fogyott el az elmúlt egy évben, vagy ahogy már korábban sejteni lehetett vmi nincs rendben a csapatnál... mindenesetre totális csõd ami Fehérváron van...(lehet mégsem volt Edina annyira kókler....vagy Vura is az 😊)) )

ETo meccsekbõl pár momentumot láttam, ma végignézek egy meccset tõlük is 😊

banok
FTC-DVSC 33–29

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Breki33
nézem a Fradi mecset és Nagy Ivett-et alig ismertem meg
Isthy
Most kézilabdadömping a tv-kben:

m1-en Fradi-Loki mindjárt 16:00-tól
Viasat3-n az MKB Veszprém játszik BL meccset szintén 16:15-tõl
Sport1-en pedig az ETO BL meccse 18:00-tól

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Simán elgázoltuk a szlovákokat, nekem csalódás volt a játékuk..
Holnap minden eldõlhet! 😊
Ugyan nem volt tele a csarnok, de a szurkolás ehhez képest szerintem jó volt! 😊

Isthy
Igen

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Jóhogy mondod

A Gyõri mecs ugye?
Isthy
Befejezve az offolást és visszatérve a kézihez:

Ne feledjük, hogy ma BL selejtezõt nézhetünk a Sport1-en 17:45-tõl illetve némelyek a helszínen élõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem nem elsõsorban a hirtelen megnõtt szurkolótáborral van gondom, hanem azzal a sok senkiházi, élõsködõ, undorító médiaakármivel akik rajta keresztül akarnak "aratni". Ez a mai világunk undorító "csodája".

Az utolsó 2 sor az ok, ez a hozadék az, ami megfizethetetlen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok és sok boldogságot az egész családnak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Hát ha még tudnád, hogy az általad említett "valami" (mert mûsornak nem nevezném) hova-mindenhova nem akar odapofátlankodni, ahol semmi keresnivalója nincsen <#levele><#violent><#kocsog>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Már nem elõször. Õ mindenütt ott van, nagy a szíve és a sportszeretete 😊))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, eltaláltad. Volt szerencsém már 5-6 éve figyelemmel kísérni a pályafutását és szurkolni neki. Nagyon örülök, hogy amiért eddig dolgozott és amirõl álmodott, az kezd valóra válni.

Elnézést az offért

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Divatdrukkerek, koca szurkolók mindig is voltak és lesznek is. De én rájuk sem tudok haragudni, legalább valami értelmes dolog iránt lelkesednek, hacsak idõlegesen is. Sokkal jobb, mintha mondjuk a drog tenné velük ugyanezt, bár a kettõ nem zárja ki egymsát.

Gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok a családnak!
Breki33
ez igaz én inkább a divatdrukkerekre gondoltam
Táncos ETO
Szerintem ezzel egyébként semmi gond, mondhatnám a profi sport természetes velejárója, hogy ha feltûnik egy fiatal sztár és hirtelen robban be a köztudatba (mert Ági azért az idei évben domborított igazán nagyot), akkor ugyanilyen hirtelen megnõ a népszerûsége.
Én ezt inkább pozitívumként értékelem, pláne, hogy a tenisz ázsiója is nõ és ezzel együtt akar miajd mind több gyerek ági nyomdokaiba lépni.
Így van ez más sportágaknál, nemzeteknél is, szvsz.

Breki33
annak....
Breki33
sérülés miatt ha jól tudom
illetve az elkerülése miatt