Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Csak érdekelne lett e-vmi nemzetközi viszhangja,
gondolom az érmüket ezért nem veszik el.........
DUNAFERR FOREVER!!!
Kálmánnak magától le kellett volna mondania(bajnoki döntõ után), ill. a klubbelnökünknek észlelnie kellett volna a jeleket és lemondatni. Ehhez azonban határozottság és bátorság kellett volna Vanyus úr részérõl. Az viszont nagyon nem tetszik hogy egy éven belül két csapatnál is edzõt buktattak a játékosok, a jövõ nemzedék példaképei..........Milyen erkölcsi magasságokba vezet ez???????????
Én(Mi) személyesen beszélgettem Kálmánnal ezekrõl a dolgokról. Már Õ is látja hogy hol hibázott és nagyon sajnálja.Érdekes hogy mindezek után sem neveket sem konkrét eseményeket nem közölt a volt csapatáról. Na ez nagyon szép dolog Tõle sztem.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A Viasat3 2008 elején egy új adót indít hazánkban Tv6 lesz a neve. Ez egy férfiaknak szóló adó lesz scifi-sorozatokkal, krimikkel és sportközvetítésekkel. Ide fog átkerülni a Bajnokok ligája is illetve a kézilabda BL.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
bár én könnyû helyzetben vagyok, mert már a tavalyi szezon elõtt megmondtam, h. nem kell õ ide, így nem esik annyira rosszul, h. elmenet 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ha ilyen motivációk mozdították ki õt is és Róth Kálmánt is a helyérõl, akkor is Kovács egy éve volt Újvárosban, s olyan hûdenagyot nem villatott, ezzel szembe olyan lehetetlen helyzetbe került olyan emberekkel, akik évrõl évre sokat tettek ezért a közösségért, amit nem lehetett elrendezni. Nálatok már cifrább, mert Róth Kálmán legalább olyan régi bútordarab volt, mint azok, akikkel elvileg megromlott a viszony.
De mint azt Janics vs Fábienné ügynél is írtam: egyik fél sem egyértelmûen a hibás, és egyik sem egyértelmûen az áldozat. Mindkét fél hibás, hogy olyan konfliktus kialakulhat, ami nem megoldható, holott minkettõnek a dolga az eredményes együttdolgozás lenne.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A korea elleni meccsüket elemezték, de pontosan nem tudom milyen indokból nem az elejétõl láttam.
Ha jól értem valaki elõhozakodott vele a nemzetközi médiában, de ez nem biztos.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Folytatva még mondott valami olyasmit is, hogy "normális" helyeken az van, amit az edzõ akar, ha egy (több) játékosnak nem tetszik, akkor el lehet menni, meg hogy a vezetõk csak akkor állítják fel, ha az eredmények azt magyarázzák, meg ilyenek.
Majdhogynem felsorolta a konkrét névsort, akivel konfliktusa volt. Ágai nem gyõzte tompítani, még Murinnyóval is elõjött...
Aztán magasztalta a Goli tulajait, hogy elvileg õk tettek a szerzõdésébe olyat, hogy ha jó ajánlat jön, akkor következmények nélkül elmehet, õneki ez eszébe se jutott. Érdekes lenne...
Végül arról volt szó, hogy mit kell neki majd csinálni törökbe, de semmi konkrétumot nem tud még.
Elfogult is vagyok, meg hirtelen felindulásomba nem is emlékszem vissza az egészre, de elítélem, ha valaki kamerát kap az arcába, és elkezdi fröcsögni gondját baját a másik háta mögött.
Részemrõl menjen is - az önmaga szemében csodaedzõ, közben eredményei alapján mégse akkora spíler -, senkinek nem fog hiányozni, egyre inkább bebizonyosodik, hogy a lehetõ legjobb és legfrappánsább döntés volt elhajtani, s helyette Vili. Az utóbbi pár év legjobb három döntésébe biztos bennevan, Mörci megszerzésével együtt.
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Kovács! <#boxer>#boxer> <#levele>#levele> <#mf1>#mf1>
Villányban jártunk, meg Mohácson az emlékparkban, de ez már Off.
Remélem a BL-ben jobban fognak játszani, mert ott sokkal több kell majd.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyben szöv. kap. is a fiúknál.
DUNAFERR FOREVER!!!
volt az a gála ami a téren lett volna aztán máshol tartották
erre most látom a helyi tv-ben, hogy állítólag itt volt.
De én semmit nem halottam róla
MAgyar nõi vállogatott- Képviselõk mecsre gondolok.
VAn errõl bõvebb infótok?
Ha tényleg itt voltak és én nem tudtam róla <#falbav>#falbav><#lama>#lama><#rolleyes>#rolleyes>
A Fradi az idénykezdeti hullámzó teljesítményén úgy néz ki úrrá tud lenni, s elkezd úgy teljesíteni, mint a felkészülési idõszakban. Zácsik óriásit játszott, még ennyire jónak sosem láttam, ez tényleg egy páratlan tehetségre vallott.
A Veszprém hatalmas meccset játszott, az utsó negyedórát láttam, tök jó izgalmas volt. Hihetetlen, hogy mennyire meggyengült az utóbbi idõszakban az MKB, akkor amikor új nagyszponzor, meg "minden a legnagyobb rendben"-idõk vannak sorra veszítették el a játékosokat.
Az ETO nagyszerûen hozta a selejtezõtornát (ebbõl a szempotból jobb is, hogy csak másodikak lettek, így két csapatunk van a BL-ben). Gratulálok. Egyrészt bizakodásra ad okot a mutatott játék és az elért eredmény, mert a posztra igazolt játékosokkal egész masszív társaság benyomását kelti a csapat, másrészt nagy kérdés, hogy az "egy-soros" Gyõr a BL-ben képes lesz-e a tavalyihoz hasonló eredményt elérni.
A közvetítésekrõl még egy OFF-os megjegyzés: MO legjobb kézikommentátora vitathatatlanul Matuz Krisztián, s Borsos Attilával párban utcahosszal verik a mezõnyt. (Még Méhes Gábor említhetõ hasonló magasságokban.) Hajdú B.-t nemigen hallottam eddig kézit kommentálni, de a vizilabdához hasonló stílusban és minõségben teszi, az pedig szuper. Úgylátszik, ha nincs idõ csapongani ide-oda, mint a fociban, akkor jól nyomja. Végül az újra és újra rettentõ alacsony színvonalú m1-es "kommentátorok". Most Gulyás "Véletlengenerátor" Laci volt a soros, és a fogam csikorgott a dumája alatt. Köze nincs a meccshez, felkészületlen, keveri a neveket, s hangulatromboló anekdotázásba, meg megjegyzésekbe kezd minden akció után.
Az ETO elég langyosan játszott az elsõ félidõben, az izlandiak lelkes védekezése jól mûködött ellenük. Azután a 2. játékrészben kialakult az a különbség, ami a 2 csapat között valósan megvan. Remélem ma a franciák is helyre lesznek rakva.
A Veszprém meccsébõl csak kb. 20-25 percet láttam és egyet kell értenem a megállapításoddal.
A Cori meccsét nem láttam, de ez már a sokadik ilyen meccsük otthon egy sokkal gyengébbnek tartott csapat ellen. Ha így folytatják messzire kerül a dobogó.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A Veszprém-Celje meccs szerintem középszínvonalú, buta befejezésû, sorsdöntõ csata volt...ha nem tudunk 50%-ot javulni, búcsútinthetünk a BLnek!
Cornexi-Derecske: vagy Vura lelkesedése fogyott el az elmúlt egy évben, vagy ahogy már korábban sejteni lehetett vmi nincs rendben a csapatnál... mindenesetre totális csõd ami Fehérváron van...(lehet mégsem volt Edina annyira kókler....vagy Vura is az 😊)) )
ETo meccsekbõl pár momentumot láttam, ma végignézek egy meccset tõlük is 😊
m1-en Fradi-Loki mindjárt 16:00-tól
Viasat3-n az MKB Veszprém játszik BL meccset szintén 16:15-tõl
Sport1-en pedig az ETO BL meccse 18:00-tól
DUNAFERR FOREVER!!!
Holnap minden eldõlhet! 😊
Ugyan nem volt tele a csarnok, de a szurkolás ehhez képest szerintem jó volt! 😊
Ne feledjük, hogy ma BL selejtezõt nézhetünk a Sport1-en 17:45-tõl illetve némelyek a helszínen élõben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az utolsó 2 sor az ok, ez a hozadék az, ami megfizethetetlen.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Elnézést az offért
DUNAFERR FOREVER!!!
Én ezt inkább pozitívumként értékelem, pláne, hogy a tenisz ázsiója is nõ és ezzel együtt akar miajd mind több gyerek ági nyomdokaiba lépni.
Így van ez más sportágaknál, nemzeteknél is, szvsz.