61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#40979 Már volt arra is példa, igaz nem volt ekkora a "virághalom", de majdnem -
#40978 A helyezkedés kiváló példája.
Elnézve Stilonak a lelátón készült pannonos fotóit... Hát, azt kell mondjam nagyon nem tetszettek... De ez van... -
#40977 Tudtam, hogy meg fogsz szólalni "vázatársam" Én nem is fűznék hozzá semmit, csak annyit, hogy egyetértek! -
#40976 Ki tudja, bármi megtörténhet. Hátha végre mulatni is akar a születésnapján
Sajnos a KEK-et megjósoltam már egy másik fórumban... -
#40975 Grat., mélységesen egyetértek.
Ha belegondolok, hogy másoknak mekkora harcot kellet vívni, bizonyítani, hogy ott a helyük, ő pedig csak egyszerűen felvette a szerelést, csomagol, utazik, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga...Jobb, ha bele sem gondolok. Mert akár olyan játékos is mehetne, akivel nem csak többen lehetnénk. -
primavis #40974 csatlakozom, de ez így könnyű! Természetben...no az más!-:))) -
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK GIN!!!
-
primavis #40972 no végül is Szabó helyett Sopronyi maradt a keretben.
Ami az EB-t illeti a véleményem: háát igen, az orosz, norvég, német csapat mellett benne vannak a legjobb nyolc csapatban a világon (+ D-Korea), ergo a világ legjobb nyolc csapatából sikerült 4-et egy csoportba sorsolni! Ez ismét az EHF töketlenségét illetve pofátlanságát igazolja!
Szerintem sirákozásra a másik háérom csapatnak is pont annyi oka van mint nekünk! Egyikük sem mehet biztosra, bármelyikük is kieshet már a csoportmérkőzések után. Ahogy én látom, a meggyengült (nevekben legalábbis) románoknak van erre a legnagyobb esélyük.
Ami az MKB V-et illeti nem rossz a csoporja, sokkal jobbra eleve nem lehetett számitani a kritériumok miatt. Csak az EHF nem akar róla tudomást venni, hogy a Flensburg kikapott Veszprémben! Vajon mikor jönnek rá?
ASzeged_Dunaferr összesorsolásnál az emebre egyik szeme sir, a másik meg nevet. Igaz lehetne 2 csapatunk a 8 közt, de akár egy sem, így az egy az biztos!
-
szabizsozso #40971 Igen,mert ebben az országban a tudás kevéssé számít,annál többet az,hogy ki a sógor,koma,ismerős.
Az meg pláne szomorú,hogy egy edző sincs ebben a magyar posványban,aki ne lenne háznélküli csiga(ahogy Hofi mondotta). -
J u c u s #40970 Szerintem ez nem hátsó szándék, egyértelmű, hogy nem a játéka miatt van ott...jó a hátszele és jó helyre tette azt a bizonyosat... -
szabizsozso #40969 Én követtem el azt a hsz-t,egyszerűen érthetetlen Hornyák ilyen biztos tagsága,fel sem merülhet a kimaradása.Azért nem akkora megasztár,hogy ilyen tuti pozíciója legyen,ezért gondoltam ilyen "hátsó" dolgokra -
Mse #40968 meg Herrnek kell a PR ;))) -
J u c u s #40967 Lehet Kati fog padozni, mivel ő CSAK kisegíti a válogatottat...
A Dunaferr-t meg összesorsolták a Szegeddel a férfi KEK-ben... -
Mse #40966 ez nekem is tetszett, és mivel az első -nálam :D-kizárva , így marad a második :DDDD
Egyébként most az EB-n bizonyíthatja, hogy miért is van ott. Biztosan megkapja a lehetőséget főleg, ha Sopronyi itthon mard- de szerintem nem fog! -
#40965 Ezt az indexen olvastam. :))) -
#40964 "Nem érted te ezt,a szövkap a játékosokat elemezte,Hornyák meg vagy istennő vagy kabalaállat. :))))))"
-
Gabess8 #40963 Végre valahol! Én egy nevet szeretnék benne látni, szerintem tudod kit. -
Gabess8 #40962 Egy jó azért volt benne, míg le nem halkítottam addig nagyokat röhögtem! Ha nem érezte biztonságosnak a sofőr akkor, szerintem jól tette, inkább mint valami baj legyen, erre egyébként még nincs hó illetve most egy nagyon pici. -
#40961 Nem baj, itt szólásszabadság van -
#40960 Sajnos sztem a harmadik eset áll fenn, még ha néhányunknak ez érthetetlen is... Az első és második eset sajnos úgy tűnik reménytelen.
A kimaradók sztem az értékelés alapján Sopronyi és Csáki. -
Gabess8 #40959 Igen egyre gondoltunk, egyezik a véleményünk, én még annyit hozzátennék, természetesen régen rossz ha már most formában van mert a jövő heti program az kemény lesz!
Egyébként a lehetőségek közül Ő szerintem az útólsó ami rá legjobban illik! -
Gabess8 #40958 Nem emlékszem rá, hogy kérdeztem volna a véleményét tisztelt ÚRAM -
#40957 Tul.képpen megértem. De miközben írtam a véleményemet, arra gondoltam, hogy a többiekhez képest Görbe jó volt, max. önmagához képest nem annyira. Egyébként én is többet pihentettem volna.
Még van 9 nap, talán sikerül elég erőt gyűjtenie. -
#40956 Lehetőségek:
- Lehet, hogy ő értékelhetetlen.
- Lehet, hogy ő lesz az egyik kimaradó.
- Lehet, hogy ő olyan, mint a kapufa. Nem is kell értékelni, úgyis ott lesz. Nélkülözhetetlen. -
#40955 Antiklubosok véleménye nem mérvadó, mert elfogultak -
#40954 Vili értékelése
Vajon Hornyák értékelése hová tűnt? -
Gabess8 #40953 Valóban nem játszottak olyan jól, de én megelégszem ha jövő héten jól játszanak, szerintem a célnak megfelelt, lehet velem van a baj, de én a Görbiczet nem emelném ki, az okát már írtam! -
#40952 Mirza Dzomba visszavonult... -
Mse #40951 " Nem olvastam félre.:)Az EB-re Berninek már nincs esélye menni."
ezekszerint mégis :DDD -
#40950 Nem olvastam félre.:) Az EB-re Berninek már nincs esélye menni.
Hosszú távon gondolkodtam. Bár abban igazad van, hogy Zizinek is ott a helye, tehetsége révén. Ehhez azonban neki is sokkal komolyabban kell koncentrálnia.
Majd kiderül most az EB-n, mennyire képes rá. -
Mse #40949 nem beállónak természetesen, hanem lövőnek és/vagy irányítónak, pl. több irányítós játékhoz! -
Mse #40948 valamit félreolvastál, mert én nem Zizi helyett vinném Temest, hanem mellé, Balogh helyett -de szerintem ezt írtam 40944-ben! ;) -
#40947 A mai meccsről: szerintem ma adós marad a válogatott a jó játékkal. Lehet, hogy csak én éreztem így, de körülményesek és lassúak voltak a csapattagok, talán csak pár kivétel volt, pl. Vérten Orsi, talán Tomori, Görbe. A kapusok elfogadható szinten védtek. Kettőjük közül én sem tudnék dönteni, viszont most Pasinak adnám a lehetőséget, mivel Herr Orsi ott lehetett az előző világversenyeken.
Remélem, az EB-n inkább az első két meccsen mutatott pörgós, ötletes játék lesz jellemző. -
#40946 Jelenleg, úgy gondolom, Szucsánszki előrébb tart, mint Temes Berni. Ebben nyilván szerepe van annak, hogy a Fradiban kénytelen-kelletlen, de állandóan játéklehetősége volt.
Viszont, ezt a mai meccs is, valamint az egész Pannon kupa , jól példázta, Zizi nagyon hajlamos a fegyelmezetlen játékra, egyénieskedésre. Tehát pontosan azzal marad adós, amit egy irányítónak tennie kellene, vagyis a csapattársak eredményes megjátszásával.
Ebben látom Temes Berni egyik esélyét is arra, hogy bekerüljön a válogatottba. A másik esélye: sokoldalúsága. Beismerem, nagyon szorítok neki, mert pocsék dolog lehet folyamatosan azt megélni, hogy éppen lemarad valaki egy lehetőségről.
Természetesen tudom, hogy ehhez leginkább neki kell annyit fejlődnie, előrelépnie, hogy neve komolyan szóba kerüljön a keret összeállításánál.
Ebben az esetben minden további nélkül vállalom, hogy elfogult vagyok.
-
#40945 Gulyás mindig "alkot" nekünk új játékosokat és új posztokra teszi őket... Elképesztő miket képes összehozni...
A csapatnak gratulálok a győzelemhez!
A védekezésünkkel lesz még dolga a stábnak bőven az tisztán látszik. A támadásoknál jobb a helyzet, de még ott is van mit javítani. Ki kell használni a hátralévő bő hetet.
Orsi maximálisan megérdemelte a díjat, ő volt az aki mindhárom meccsen stabilan és magas színvonalon hozta a klasszis teljesítményt.
Hivatalos kerethirdetés kedden, de sztem a csapattagok már ma este tudni fogják a döntést. -
Mse #40944 egyébként 16. játékosnak elvinném Balogh Babát! Ha már átlövőből nincs több -de én helyette Temest hívtam volna be a Pannonra, és őt is utaztattam volna az EBre! -
Mse #40943 sajnos nem mentünk el a mai meccsre, nem vállalta be a sofőr a jeges-havas utakat :(
úgyhogy én is élvezhettem Gulyás felkészült közvetítését, fantasztikus volt, mindig meg tudok valami újat, most pl azt, hogy Szamoránszky átlövő is :D -
Gabess8 #40942 A kerettel egyet értek, a tornával kapcsolatban, én Göbiczet pihentetném nem játszatnám annyit mert szerintem nagyon kimerült, és nehogy 2-18 között a nagy akarásnak nyögés legyen a vége!
Egyébként a helyszínen jól jártál mert én kénytelen voltam lehalkítani a készüléket annyira tetszett a kommentár szerintem kitalálod ki volt!
-
Mse #40941 sajnos ma nem láttam a csajokat játszani, úgyhogy csak a tegnapi meccs utózöngéjeként még annyit, HAJRÁ BULI, CSAK ÍGY TOVÁBB! :)
A Veszprém hozta a kötelezőt, talán kicsit gyengébb játékkal, alattomos izlandiakkal, és egy extra gyenge bírópárossal :D
De most volt először teltház, minden jegy elkelt -igaz azért bérletes üres helyek még voltak- nem hittem volna, hogy ez a csarnok is kicsi lesz, akár egy Haukar ellen is :)))
lehet tervezni a 10ezreset :DDDD
holnap lehet ismét a helyszínen fogunk szurkolni a csajoknak, szóval kéretik drukkolni, hogy ne legyenek síkosak az utak, ne szakadjon a hó, mert akkor nem megyünk :D
Az én EB-re utazó keretem:
Pálinger, Pastrovics
Vérten, Vincze
Szamoránszky, Szabó
Bódi, Kovacsicz (bár itt csak hasraütésre , mert a 3 jobbszélső lány kb egyaránt képes kiugró teljesítményre támadásban, meg hatalmas betlire is, védekezésük meg egyenlő gyenge , talán Csáki védekezése lóg ki lefelé, ezért marad ő ki...)
Tomori, Sopronyi ,Hornyák
Szűcs, Bulath
Görbicz, Szucsánszki -
#40940 Azért én remélem, hogy mind Tomori mind Gabi jelentőset fog még fejlődni, mert átlövésekre komoly szükség lesz.
Igen, épp ideje volt már, hogy kezdjünk ráállni mi is erre gyorsabb játékra.