Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A norvég Adresseavisen információja szerint egy nõi kézilabda-csapat pénzügyi problémák miatt visszaléphet a Bajnokok Ligája csoportkörétõl, emiatt a dán Aalborg, illetve a norvég Byaasen készenlétben áll az esetleges beugrásra."
forrás: origo.hu
Nocsak? Vajon ki lehet a visszalépõ csapat? No persze egybõl skandináv csapatok lennének a felkértek, milyen meglepõ...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Viszont az ellenfél edzõje idõnként teljesen komolyan odahívta magához és szemrehányásokkal illette többnyire a 2-es számú játékosát. Találgattuk, hogy miért pont õ kap mindig; talán õ volt a rangidõs. A helyzet, természetesen, nem változott ettõl.
A lényeg, hogy grat. a csapatnak. Várhatjuk a köv. ellenfelet.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Volt kiemelkedõ teljesítménye is. Remélem, lesz is.
A nemzetközi mezõnyben mutatkozhatott be Gábor Eszter, Tamás Krisztina, Domokos Kinga és Slakta Petra.
A meccset a lelátón tekintette meg Ferling Detti, Lovász Zsuzsi, Pigniczki Kriszta és Paula Ungureanu.
Mi más példázhatná jobban az elmúlt két napot, mint ez:
Szép volt, Csapat! <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Asszem ma is a nagyoknak kell játszani, mert sztem nem meccsenként van a nevezés.
Jó ez, önbizalmat szerezhet pár játékosunk.
Akármilyen is volt az ellenfél Paula és Sanja igencsak magas teljesítménnyel rukkolt elõ a kapuban, ha újdonsült csillagunkat jól belövik a Bakuk, már volt értelme idejönniük.
De azért milyen is a sport, õk idejöttek a sportág egyik fellegvárába, az egyik leghíresebb klub látja õket vendégül. Csillogó szemmel vonultak a pályára, mikor név szerint szólította õket a mûsorközlõ, játékos és edzõ meghatódottsággal fogadta a tapsot. Kicsit esetlenül élték meg a bemutatást és a meccs utáni levonulást, nemigen vannak az ilyenekhez hozzászokva, de látszott rajtuk, hogy életre szóló élménynek tekintették.
idõzítõm meg mostanában nem tudom használni, ezért idén még összesen csak két meccset tudtam felvenni a nõi mezõnybõl is :|
HAJRÁ MAGYAROK! :]
V-Man?
köszi
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
egyébként is kímélik a csajok a normális mezeket a drukkereknek 😄DD
hát igen, komoly lehetett az a csapat is 😊) sajnálom, h. Pumi sérült, játszhatott volna végre.
Ez egy gyenge edzõmeccsnek sem volt igazán nevezhetõ, én azért erõsebbnek gondoltam az ellenfelet. Persze azért így is "alkottak" a csajok néha idegborzoló dolgokat, persze ez most belefért, de...
Azért persze gratulálok a csajoknak!
DUNAFERR FOREVER!!!
Kíváncsi vagyok mennyit fogunk idén normális mezben játszani. Mert ez meg az a kék-fekete...
DUNAFERR FOREVER!!!
(Nehéz egy megyei szintû csapat ellen pörögni, úgy, hogy gyakorlatilag már nincs tét.)
Szép volt csajok!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
mondjuk szerintem Vijunaite, és Mayer jobb mint Petra, és tényleg nincs értelme 3 beállóst alkalmazni...
😊))) a Dunaferrnek éppen nincs beállósa, szóval ha nincs hova mennie, akár megoldhatná pár meccsre Ritus és Baba pótlását.
Kézilabda, Cornexi: a fehérváriak elköszöntek Petra Válovától >>
Eddig el akart menni, de nem sikerült, most meg, hogy felgyógyult Vijunaite, ki van rúgva?
<#nemtudom>#nemtudom>
én ma lemaradtam pár kézimeccsrõl, de helyette beszélgettem egy nagyon jót egy olyan edzõvel, aki ha az én edzõm lett volna valaha is - függetlenül attól,h. ért e adott sportághoz- biztos elhittem volna, h. bármire képes vagyok, és képes is lettem volna megcsinálni bármit.
Mostmár értem a Cori EHF gyõzelmét 😊)
Duracell-nyuszi Edinához képest gyenge utánzat 😄DDD
A Fradi simán behúzta a Vásárhely elleni a meccset.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO eléggé szenved a Derecske ellen...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mondjuk kávé helyett jó. <#idiota>#idiota>
Ha nem olyan állapotban lett volna a csapat, mint amilyenben volt, akkor a Metz elleni játékból talán lehetett volna következtetni a késõbbiekre, de így abból sem.
<#vigyor>#vigyor>
Kovács Péterhez meg csak ennyi: Halvány dunsztja sincs arról,hogy mi vár rá kint, 1-2 török játékost ismer (olyanokat, akit bárki), azt se tudja,hogy mit várnak tõle, vagy mit kéne neki csinálnia. Gondolom egy volt a fontos, a pénz.
Igen és megemlítettem abban a hozzászólásban az izlandiak elleni 1. félidõt is. Nekem egyáltalán nem ad okot bizakodásra a selejtezõn mutatott teljesítményük. A BL csoportmeccsek során sokkal keményebb ellenfelek lesznek a pályán és csak remélni tudom, hogy az ETO legalább 2 fokozattal magasabbra tud kapcsolni a játékban, mert szükség lesz rá.
Már leírtam néhányszor, de most is megismétlem, nagyon oda kell figyelni a Kaproncára is. Láttam õket játszani szeptember közepén 3 meccsen is és nagyon veszélyes ellenfélnek tartom õket. Sokakkal ellentétben ("szakértõk") én nagyon komoly vetélytársat látok bennük.
Tavaly amikor minden "szakértõ" leírta a Slagelset, én azt mondtam, látva a Krim elleni teljesítményüket Ljubljanában, hogy meg fogják nyerni a BL-t. A sok okostojás lenézõen mosolygott, hogy mit akarok. Azután amikor így is lett (méghozzá elég simán), bezzeg mindegyik csendben lapított. Remélem idén nem kell megint hasonlót átélnem egy magyar csapat kárára...
DUNAFERR FOREVER!!!
Most gurul a szekér, de ez közel sem az ahogy 2 éve vagy 1 éve gurult.
Az elsõ botlás után újra a felszínre kerül minden. Akkor az edzõ megpróbál rendet rakni ismét és .........
HAJRÁ CSABI!
Egy korábbi problémádra, itt egy újabb válasz a handball.hu-ról:
"A Magyar Kézilabda Szövetség által szeptember 18-án a Körcsarnokban megrendezett Kézilabda Fesztiválról riportfilm készült.
Az Országgyûlés mind az öt pártjának képviselõit felvonultató parlamenti válogatott és a magyar nõi válogatott mérkõzését is magába foglaló, jótékony célú eseményt bemutató összeállítást ezen a héten öt alkalommal is sugározza a Hálózat TV az alábbi idõpontokban:
október 2. kedd, 17:00
október 3. szerda, 13:30
október 4. csütörtök, 12:00
október 5. péntek, 7:00
október 6., szombat, 6:30"
DUNAFERR FOREVER!!!