Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Tegnap este mikor beszéltem Márkkal msn-en, akkor vetettem fel neki, hogy utána tudna-e nézni. Ezek szerint megtette, köszönet neki érte. Azért én azt mondom, hogy ez nem volt véletlen...

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Úgy látszik, kacsa ez a hír.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hege eto
Te csalással gyanusítod õket?<#wow1><#worship>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Duby
Geci nagy maffia ez az EHF b+! <#boxer><#gun><#violent>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
"Norvég források szerint lehetséges, hogy változik a nõikézilabda-BL 16-os mezõnye, ugyanis az Európai Kézilabda Szövetség jelezte a selejtezõ utolsó körében búcsúzó dán Aalborgnak és norvég Byaasennek, hogy október végi rajtnál készüljön az esetleges beugrásra.

A norvég Adresseavisen információja szerint egy nõi kézilabda-csapat pénzügyi problémák miatt visszaléphet a Bajnokok Ligája csoportkörétõl, emiatt a dán Aalborg, illetve a norvég Byaasen készenlétben áll az esetleges beugrásra."

forrás: origo.hu

Nocsak? Vajon ki lehet a visszalépõ csapat? No persze egybõl skandináv csapatok lennének a felkértek, milyen meglepõ...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Sztem több lehetõséget is kap, mint Angi tavaly, Vili kicsit máshogy kezeli ezeket a dolgokat. Én még nem foglalok állást ezügyben, majd ha látom annyi meccsen játszani, hogy ezt megtehessem.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nagyon örülök, hogy Vili a fiataloknak megadta a lehetõséget a rutinszerzésre. Remélem ez a bajnokikon is így lesz, amikor a meccsekbe ez simán belefér.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Sztem idén Berta Melinda sokkal jobb teljesítményt nyújt Lovi mellett, mint tavaly Kovács Angéla. Nagyon jó vételnek tartom.

kaloz174
Bizony, nem hiszem, hogy lesz még ilyen izgalommentes kupatalálkozónk.😊 Igazi barátságos debri volt, még a ciprusi játékvezetõk is kedélyesre vették a figurát.😊
Viszont az ellenfél edzõje idõnként teljesen komolyan odahívta magához és szemrehányásokkal illette többnyire a 2-es számú játékosát. Találgattuk, hogy miért pont õ kap mindig; talán õ volt a rangidõs. A helyzet, természetesen, nem változott ettõl.

A lényeg, hogy grat. a csapatnak. Várhatjuk a köv. ellenfelet.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Amikor én láttam - több alkalommal - valamint amikor kapott lehetõséget, Berta Meli kimondottan jól élt vele, én úgy gondolom.
Volt kiemelkedõ teljesítménye is. Remélem, lesz is.

Duby
Így volt.
A nemzetközi mezõnyben mutatkozhatott be Gábor Eszter, Tamás Krisztina, Domokos Kinga és Slakta Petra.
A meccset a lelátón tekintette meg Ferling Detti, Lovász Zsuzsi, Pigniczki Kriszta és Paula Ungureanu.

Mi más példázhatná jobban az elmúlt két napot, mint ez:

Szép volt, Csapat! <#taps><#eljen>

VMan
én úgy hallottam ma erõsen ifista kerettel játszik a Dunaferr.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

😞 remélem akkor legalább a büfében lehet majd nézni 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Duby
Ez a szép sárga és fekete igenis jó <#eljen>
Asszem ma is a nagyoknak kell játszani, mert sztem nem meccsenként van a nevezés.
Jó ez, önbizalmat szerezhet pár játékosunk.
Akármilyen is volt az ellenfél Paula és Sanja igencsak magas teljesítménnyel rukkolt elõ a kapuban, ha újdonsült csillagunkat jól belövik a Bakuk, már volt értelme idejönniük.

De azért milyen is a sport, õk idejöttek a sportág egyik fellegvárába, az egyik leghíresebb klub látja õket vendégül. Csillogó szemmel vonultak a pályára, mikor név szerint szólította õket a mûsorközlõ, játékos és edzõ meghatódottsággal fogadta a tapsot. Kicsit esetlenül élték meg a bemutatást és a meccs utáni levonulást, nemigen vannak az ilyenekhez hozzászokva, de látszott rajtuk, hogy életre szóló élménynek tekintették.

VMan
szerintem ugyanott leszünk 😊
idõzítõm meg mostanában nem tudom használni, ezért idén még összesen csak két meccset tudtam felvenni a nõi mezõnybõl is :|

vki tudná nekem rögzíteni az mkb meccsét ma délután? én ugyanis nem leszek itthon, így sajnos nem láthatom, pedig nagyon szeretném.
V-Man?

köszi

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

jaja 😊

VMan
a sárgában nyomták? az nekem is teccik 😊

"eddig semmivel nem mutatott többet ", tehát nem ezen a meccsen 😄

nekem tényleg bejön a mez 😄 mondtam már, a kék mellé kell egy ilyen, jövõre meg egy zöld, aztán egy rózsaszín 😊)))) Babának is jó a búvárszemcsije 😄DD

egyébként is kímélik a csajok a normális mezeket a drukkereknek 😄DD

hát igen, komoly lehetett az a csapat is 😊) sajnálom, h. Pumi sérült, játszhatott volna végre.

Isthy
Gondolj bele, milyen lehetett a luxemburgi csapat ameyiket õk simán kivertek 😊))

Ez egy gyenge edzõmeccsnek sem volt igazán nevezhetõ, én azért erõsebbnek gondoltam az ellenfelet. Persze azért így is "alkottak" a csajok néha idegborzoló dolgokat, persze ez most belefért, de...

Azért persze gratulálok a csajoknak!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Naja! Nekem is ez a kedvencem 😊)) Ma is igyekeztem nem figyelni rá...

Kíváncsi vagyok mennyit fogunk idén normális mezben játszani. Mert ez meg az a kék-fekete...

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Lehet, hogy ezen a meccsen nem volt jó Berta Meli, de más meccseken számomra kellemes meglepetést keltõen játszott. (A saját tavalyi szezonjához viszonyítva.)
(Nehéz egy megyei szintû csapat ellen pörögni, úgy, hogy gyakorlatilag már nincs tét.)

Hát ez komolytalan meccs volt, remélem holnap Imre Vili több játékost nevez az ifibõl -vagy az egész ifit 😄DD-, Berta meg egész meccsen játszik, h. végre belejöjjön a játékba, mert eddig semmivel nem mutatott többet mint Kovács Angi annó...
Szép volt csajok!!!

Hege eto
Rákérdeznék: Szõke? 😊)))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

😄 a kedvenc mezemben játszanak a csajok 😄DDD

kaloz174
Majd nagyjaink kitalálják a megoldást. (Szokták... <#levele>) Van benne gyakorlatuk. <#csodalk><#falbav><#gun> Én max. csak ábrándozhatom arról, hogy jó lenne elõre lépni ezen a poszton is!

bár nem tartom vmi nagy beállósnak Valovát, de van olyan akinél azért jobbnak tartom 😉

kaloz174
Rita is és Baba is játékra jelentkezett:

Íme, egy írás errõl ... is

jah, én is így értelmeztem :SSS

mondjuk szerintem Vijunaite, és Mayer jobb mint Petra, és tényleg nincs értelme 3 beállóst alkalmazni...
😊))) a Dunaferrnek éppen nincs beállósa, szóval ha nincs hova mennie, akár megoldhatná pár meccsre Ritus és Baba pótlását.

Duby
Hmm.. Na ez érdekes így:
Kézilabda, Cornexi: a fehérváriak elköszöntek Petra Válovától >>

Eddig el akart menni, de nem sikerült, most meg, hogy felgyógyult Vijunaite, ki van rúgva?
<#nemtudom>

hát ez meg? 😄DD

😄DD ne húzd fel magad 😊

én ma lemaradtam pár kézimeccsrõl, de helyette beszélgettem egy nagyon jót egy olyan edzõvel, aki ha az én edzõm lett volna valaha is - függetlenül attól,h. ért e adott sportághoz- biztos elhittem volna, h. bármire képes vagyok, és képes is lettem volna megcsinálni bármit.

Mostmár értem a Cori EHF gyõzelmét 😊)
Duracell-nyuszi Edinához képest gyenge utánzat 😄DDD

Vásárhelyrõl meg nem láttam vendégszurkolót...

Hege eto
A mai meccsrõl nem írok inkább semmit. A derecskei szurkolók jó létszámmal(hétköznap) lelkesen, sportszerûen tolták végig<#taps>

Isthy
A 2. félidõre helyre állította a rendet az ETO, gondolom a szünetben volt némi mondanivalója Konkolynak.

A Fradi simán behúzta a Vásárhely elleni a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Puljezevics elképesztõ megint! A félidõben 14-4 a Picknek Velenjében.

Az ETO eléggé szenved a Derecske ellen...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha már férfi kézirõl is szó esett, ne feledjük, hogy nemsokára (18:00-kor) a Viasat3-on élõben lesz látható a Pick BL meccse.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Erre utaltam a hozzászólásban a "hogy az ETO legalább 2 fokozattal magasabbra tud kapcsolni a játékban" megjegyzésemmel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Mi a fenének olvasok én handballos cikkhozzászólásokat... <#gunyos1>
Mondjuk kávé helyett jó. <#idiota>

Nyilván egy komoly bl meccsen "picit" jobban fog pörögni a csapat, mint az ilyen, szlovákok, izlandiak elleni "legyünk már túl rajta" hangulatú meccseken...
Ha nem olyan állapotban lett volna a csapat, mint amilyenben volt, akkor a Metz elleni játékból talán lehetett volna következtetni a késõbbiekre, de így abból sem.
Duby
Én akkor nem hittem Neked, mert úgy gondoltam egy messzirõljött - szegedirerosszmájú - veszprémi azt mond, amit akar.
<#vigyor>

Hege eto
Terjeszti a fene, pusztán ilyen megérzésem van. Leírtam. Ettõl még simán az ellenkezõje is igaz lehet.

Mirõl beszélsz? Ne terjessz már baromságokat!

Kovács Péterhez meg csak ennyi: Halvány dunsztja sincs arról,hogy mi vár rá kint, 1-2 török játékost ismer (olyanokat, akit bárki), azt se tudja,hogy mit várnak tõle, vagy mit kéne neki csinálnia. Gondolom egy volt a fontos, a pénz.
Isthy
"Nekem nem, és Isthy is így látta mikor firtatta a vasárnapi gyengébb teljesítményt."

Igen és megemlítettem abban a hozzászólásban az izlandiak elleni 1. félidõt is. Nekem egyáltalán nem ad okot bizakodásra a selejtezõn mutatott teljesítményük. A BL csoportmeccsek során sokkal keményebb ellenfelek lesznek a pályán és csak remélni tudom, hogy az ETO legalább 2 fokozattal magasabbra tud kapcsolni a játékban, mert szükség lesz rá.
Már leírtam néhányszor, de most is megismétlem, nagyon oda kell figyelni a Kaproncára is. Láttam õket játszani szeptember közepén 3 meccsen is és nagyon veszélyes ellenfélnek tartom õket. Sokakkal ellentétben ("szakértõk") én nagyon komoly vetélytársat látok bennük.

Tavaly amikor minden "szakértõ" leírta a Slagelset, én azt mondtam, látva a Krim elleni teljesítményüket Ljubljanában, hogy meg fogják nyerni a BL-t. A sok okostojás lenézõen mosolygott, hogy mit akarok. Azután amikor így is lett (méghozzá elég simán), bezzeg mindegyik csendben lapított. Remélem idén nem kell megint hasonlót átélnem egy magyar csapat kárára...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Arra hogy félretették a személyes ellentéteiket és együtt fordultak Kálmán elen. Most egyben vannak úgy tûnik. Nekem nem, és Isthy is így látta mikor firtatta a vasárnapi gyengébb teljesítményt.
Most gurul a szekér, de ez közel sem az ahogy 2 éve vagy 1 éve gurult.
Az elsõ botlás után újra a felszínre kerül minden. Akkor az edzõ megpróbál rendet rakni ismét és .........
HAJRÁ CSABI!

Isthy
Gondolom ott voltak és forgattak a képviselõtök miatt

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
de ez helyi tv volt helyi riporterekkel

én már nem értem
Isthy
A nemzetközi visszhangról nem igazán hallottam...

Egy korábbi problémádra, itt egy újabb válasz a handball.hu-ról:

"A Magyar Kézilabda Szövetség által szeptember 18-án a Körcsarnokban megrendezett Kézilabda Fesztiválról riportfilm készült.

Az Országgyûlés mind az öt pártjának képviselõit felvonultató parlamenti válogatott és a magyar nõi válogatott mérkõzését is magába foglaló, jótékony célú eseményt bemutató összeállítást ezen a héten öt alkalommal is sugározza a Hálózat TV az alábbi idõpontokban:

október 2. kedd, 17:00
október 3. szerda, 13:30
október 4. csütörtök, 12:00
október 5. péntek, 7:00
október 6., szombat, 6:30"

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha a Sport7-et akarod visszanézni, akkor az m1 oldalán keresd.

DUNAFERR FOREVER!!!