Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hege eto
Mondom szólok:
A bíróság még az sms-t sem fogadja el bizonyítékként, ugyanis nem bizonyítható hogy ki írta😊)))))))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Táncos ETO
Egyrészt mint tudjuk, ugyanannak az esetnek több megoldása is lehetséges.. 😊) Másrészt pedig Magyarországon az internetes fórumozással, az ott elhangzott kijelentések jogszerûségével/jogszerûtlenségével kapcsolatban még nagyon nincs kialakult joggyakorlat..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Táncos ETO
Na és hogyan minõsítenéd ezt a mondatot?!

köszi a bíztatást 😊
majd beírom a megoldást 😊 jókis jogeset megoldó verseny eset lenne , fõleg az "alibivel" megtoldva 😄DDDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Hege eto
Hajrá!!!!!!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

dehogynem 😉))
de hogy eldöntsük a kérdést, mert engem is érdekel, jövõhéten megkérdezem Tóth Mihály büntetõjog profot, ha lesz idõm, mert tényleg érdekel, h. bebuktam volna vagy sem.
Persze pusztán a szakmaiság miatt érdekel 😉))

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Most kifejezetten a jogi oldaláról nézve a dolgokat, azért ne túlozz Mse.. 😊 Szóval szerény véleményem szerint ezt a bírósági gyakorlatot bebuktad volna, úgyhogy jobb, hogy nem léptél. 😊 (Ennél sokkal cifrább kijelentések is elhangzanak a fórumokon és ezzel most nem Hegét akarom védeni..)

Hege eto
Drágám! Ebben az orsz
ágban 50ezer Gáspár van. Ki tudja melyikre gondolt az aki beírta, mert én éppen a balaton partján söröztem 5haverommal, míg valaki beosont a géphez amit elfelejhtettem kikapcsolni és kilépni a fórumból.
Ne légy nevetséges!

bár távol álljon tõlem, h. hangulatot keltsek -de azért h. értse mindenki mi is az, ami nem tetszett:
"A GÁSPÁR MÉG SZABADLÁBON VAN (Garázdaság, 8 napon túl gyógyuló közepes súlyu testi sértés)"

😄DDDDDDD
azért jó tudni, h. már az orvosit is elvégezted, a jogot is el kellene 😉)))))

Hege eto
Ez a hsz-ed elgondolkodtató az elmeállapotoddal kapcsolatban, már megbocsáss.....

egyébként meg gondolkodtam, h. lépjek e dologban, mert szerintem igencsak túllépted a határt, sõt ha vki úgy gondolta volna van ideje rá, még bajba is kerülhettél volna...egy bírósági gyakorlatnak nem lett volna rossz...persze ez szubjektív vélemény...de legalább tudom, h. mikor te számonkértél mást hasonló véleményrõl, mennyire voltál hiteles....

jól ismered a vezetõséget...de a játékos is õket...

Hege eto
Akkor ettõl megkíméllek<#eplus2> Fanni sorsa is annyiban érdekes, hogy ne az ETO-ba jöjjön, bár ahogy a vezetõséget ismerem....

Hege, majd ha újragondolod a GáspárGabis beírásod, szólj...aztán írok privátot is!

hát -ismét egy célzás 😉- ha igaz ami igaz, már nem kedvencem...sõt...

na sziasztok! ma dolgoztam, de nem csak az irodában, hanem a telefonkezelésben is 😄DD, ugyanis mindenki nálam érdeklõdött mi a helyzet Fanninál.
Sok mindent én sem tudok, meg nem is akarom leírni, egyrészt mert amennyire Fannit megismertem egy kedves, aranyos, segítõkész lány, ahogyan az anyukája is kedves aranyos-bár nem kicsit elfogult- emberke, ugyanakkor beszéltem csapattársaival is, és hallottam ezt-azt a vezetõségrõl, amik igencsak ellentmondásos képet szültek a fejemben.

annyit elárulhatok, h. a múlthéten az EHF kupán lent voltam, láttunk olyan dolgokat, meg hallottunk, ami alapján sejteni lehetett h. gond van...de akkor még nem volt alternatíva, h. ki hova, mindenesetre szezon végén tuti elhagyta volna a Corit, mert már a suli sem kötötte volna oda -most fog diplomázni-, és régóta vágyik külföldre, a válogatottság meg úgyis kizárt míg NA-Era duó a válogatottnál van, szóval semmi nem kötné Magyarországhoz...

mindenesetre a Corinál sem kolbászból van a kerítés, csak sokan azt hiszik !!

kaloz174
Talán az a másik azért marad. Bár nem mindenáron.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Pedig vannak még dolgok, egy másik Mse kedvenc sem áll igazán jól a klubjánál... ráadásul Fanni távozása miatt most arról is egyre több szó esik.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Nekem az volt. Szerintem sokaknak, akik nincsenek annyira bennfentes információk birtokában, szintén. (A fórumokon is ez látszik.)

A szezon végén nekem is voltak olyan elcsípett infóim, hogy a Cornexinél gondok lehetnek. Aztán úgy tûnt, megnyugszaknak a kedélyek. Nyáron, amikor Samy táborában Susu volt a sztárvendég, pár szót váltottunk. Valahol azt a kifejezést használta, hogy a fehérvári közösség afféle 'polgári' társulat, ahol nincsenek nagy indulatok, feszültségek, mint esetleg más egyesületeknél. Szóval nyugi van.
Ehhez képest, vagy pontosan ezért engem, aki annyira nem figyelek az ottani belügyekre, meglepett a dolog.

Azt gondolom egyébként, Fanni már biztosan tudja, merre tovább. Nem örülök a hasonló dolgoknak a magyar kéziben. <#szomoru1> Nem tartom jó jelnek, bár van rá esély természetesen, hogy ez egyedi eset.

Isthy
Azért ez nem annyira meglepetés mindenkinek. Mse például erre is célzott tegnap, hogy lesz témánk ma, csak nem nevesítette.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
<#wow1> <#confused> <#nemtudom> <#conf> <#csodalk> <#help>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Kenyeres Fanni elhagyta a Cornexit

Ez aztán a meglepetés!!

Mse!
Mit tudsz Fanniról? Akár privátban. Megköszönném😊

Duby
Hát én még mindig ki vagyok ütve ettõl a hatalmas anyagiakbeli különbségtõl. <#ijedt><#wilting>

Elvileg a hétvégén a következõ meccseket közvetítik:
szombat m1 14:40 ETO - Cornexi nõi kézi bajnoki (Gulyás v. Egri <#gunyos1><#idiota><#levele><#zavart2><#kuss><#falbav><#banplz>)
szombat viasat3 16:00 MKB - Reykjavik férfi kézi bl
offos a szombat retek 16:05 Magyarország - Málta foci eb selejtezõ

vasárnap viasat3 17:00 Brest - Pick férfi kézi bl

kaloz174
Ma gyõzött a Loki. Sajnos azonban nem olvashatjuk Csucsu beszámolóját. <#confused><#nemtudom> Mi lehet vele?

kaloz174
Úgy tûnik, holnap meccset nézhetünk a neten.😊 (Goli-Fradi!) Szuper.😊

kettõ is :S

én Õrire szavaznék 😄

holnap lesz témánk, állítólag 😉

Hege eto
Szerintem nincs ekkora összeg. Ami komolyabb tétel az Gyõr,Fradi,Dferr, Debrecen, Fehérvár, a többi aprópénz😞((((((

Magyar beállósokat tesztel a Podravka. Õri Cecilia és Gaál Adrienn a kiszemelt.

Hajrá Magyar Kézilabda!

Isthy
Sztem a te saccod áll közelebb a valósághoz

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Az EHF oldala szerint október 27.

Duby
<#wow1>

Breki33
A Gyõr Slagos mecs mikor lesz pontosan?
SomogyiG
Az ETO és a Dunaferr költségvetésérõl csak meg nem erõsített infóim vannak, de a Fradi max. 150 MFt-ból gazdálkodhat - amibõl kb. 30 még "lebeg".
Nekem inkább olyan tippem lenne, hogy a teljes 1. osztály lehet ekkora összeg.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Duby
Gyerekek! Kb. másfél MILLIÁRD forint értékben bocsátott ki részvényt az Ikast. Ez brutális! Azt tudtam, hogy a dán klubok más anyagi lehetõségekkel rendelkeznek, de hogy nagyságrendekkel le legyünk maradva, arra nem.
Jól saccolok, hogy ez kb. az ETO, a Dunaferr és mondjuk a Fradi éves költségvetése együttvéve??? Vagy "csak" kettõé?
Nem túl szép elõjelek hosszútávra. <#fejvakaras>

kaloz174
Amikor eldõlt, ki az új ellenfél, egybõl jöttek a hangok, hogy szuper, tuti a kettõs gyõzelem, meg hasonlók. Én nem mondtam, hogy nem mi vagyunk az esélyesebbek, csak túlzásnak éreztem, hogy egyesek úgy nyilatkoztak, írtak, mintha nem lehetett volna esélye változásnak a tavalyi viszonyokhoz képest.
Természetesen leginkább önmagunkban kell bízni!

Isthy
Sztem az lehet mögötte, hogy úgy gondolták, az EHF-ben a végküzdelmekben nagyobb esélye van a csapatnak egy jó eredmény elérésére. Ne feledjük, hogy a BL csoportokból kiesõ 3. helyezettek a KEK-be kerülnek és az utóbbi években mindig õk küzdöttek a végn a kupáért.

Én továbbra is azt mondom, hogy mi vagyunk az esélyesek, hogy hol lesz az elsõ meccs az ebbõl a szempontból annyira nem számít. Nem azért mert lebecsülöm az oroszokat, hanem mert ez a véleményem ismerve az erõviszonyokat. A csapat sem fogja lebecsülni õket, ebben biztos lehetsz. Egyébként meg az egészséges önbizalom a tények ismeretében sosem árt, sõt! Ne kelljen példálóznom a skandinávokkal ezügyben, ugye? Nem kevésszer köszönhették a sikert valami ilyesfajta mentalitásnak.

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby

kaloz174
Mármint a Rosztov esetében.

kaloz174
Sikerült legalább a tavalyi meccsek (Dunaferr-Rosztov) jegyzõkönyveit lekérni az EHF oldaláról. (Az idei, sajnos, nem tartalmazza a csapatok névsorát. Annyi kiderült, hogy magyar bírók voltak.😊)

Az látható, a csapatoldal alapján, hogy elég sok változás van, ha a neveket összehasonlítom.

kaloz174
Biztos bennem van a hiba, de nem egészen láttam át, miért volt jó nekünk az EHF-re váltani. Igaz, megmagyarázni nem tudom, ez olyan érzés inkább. (Talán onnan táplálkozik, hogy a KEK-et rangosabb kupának gondolom.)
Régi - korral járó - berögzõdés nálam: oroszoktól mindig tartani kell. Most pl. úgy gondolom, elég könnyen, a tavalyi meccsek alapján, sokan kijelentették, hogy mi vagyunk az esélyesek. De azt pl. nem találtam meg, így nem tudom összehasonlítani, hogy a Rosztov játékosállománya mennyiben változott tavaly óta.
Ráadásul az sem kedvez, hogy most itthon fogunk kezdeni.
Tény: a tavalyi meccsek mégis önbizalomra adhatnak okot, de könnyelmûsködnünk, nem odafigyelnünk felelõtlenség lenne, szerintem.

A Loki továbbjutását és is biztosra veszem, nekik ez a kör nem jelenthet gondot.

A Cori esetében abban látom az esélyt, ha megfelelõen feldobja õket a tét, valamint Vura sikeres taktikát állít össze. Képesek-képes rá. Ezt tavaly az ETO ellen, amikor szintén nem õk voltak az esélyesek, már megmutatták.

Isthy
A Cornexi nagyon belehúzott, de bízhat az Aalborg edzõjében, feltéve ha a helyén marad addig. A kupákban a Cori egyébként jobban szokott szerepelni, mint a bajnokságban. Az elsõ meccsen kellene kinn valami normális eredményt elérni, az Aalborg már többször bizonyította, hogy idegenben elkapható.

A Lokinak sima ügy lesz a "kis" Podgorica, sima siker oda-vissza.

Mi ismét mehetünk Rosztovba, csakúgy, mint tavaly. Azt mondják erõsödtek tavaly óta, de mi is. A továbbjutás most is simán elvárható a csapattól, nekünk az orosz csapatok stílusa általában fekszik. Az itthoni kezdés kiverte nálam a biztosítékot rendesen. Azon a hétvégén nekem egy hosszabb túrára kell mennem...

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
A Cori rendesen megszívta, nekünk az utazás a macera, de tavaly is megvolt, azóta meg csak erõsödtünk. A Lokinak edzõmeccs lesz sztem.

Breki33
szép nevek
kaloz174
Playing dates:
Women Round 3: 03/04 November and 10/11 November 2007

kaloz174
DEN Aalborg DH 018 HUN Cornexi-Alcoa-Auto-Bahn

HUN DVSC-Aquaticum 004 MNE WHC "Petrol Bonus"
Podgorica

kaloz174
Nem szabadulunk az oroszoktól:

HUN Dunaferr NK 028 RUS NP GK Rostov-Don <#confused>

kaloz174
A mai sorsolás:
Itt!