61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Gabess8
    Kedves sportbarátok, főleg Isthy, Mse, Kaloz174, Jucus, persze többiek is csak őket még annyira sem ismerem, gondoltam végzek egy kis közvélemény kutatást most, hogy csak "órák" vannak hátra a kezdésig ki milyen Eb-re számít?
  • Isthy
    Nálunk most mással kell foglalkozni, a mostani helyzetet kéne először rendezni...

Közben napvilágot láttak a szerződések és igazából semmi meglepő nincs bennük. Számomra talán Gin 3 éve az egyedüli, amin kicsit elgondolkodtam. Nagy a gyanúm, hogy ez olyan hosszabbítás volt, mint Dettié
  • kaloz174
    Kedves győri szurkolótársaink éppen azon izgulnak, ki marad, ki megy tőlük. Milyen fura világ van arra? Ilyen korán ezzel foglalkozni... Bezzeg felénk... Nem sietik el, akkor sem gondolják át.
    Pedig ugyanaz az ország, 1 a bajnokság.
  • Isthy
    Igen, rá gondoltam Azért Markovicsot nem nevezném megfelelő utánpótlásnak Vujin után, ezért kérdeztem rá, hogy ki van a tarsolyban. Majd csak kiderül ki a kiszemelt.
    Pedig nem ártana egy jó másik kapus is mögötte, mert így túl sok minden múlik rajta és ez sztem nem jó állapot egy komoly BL csapatnál.

Nocsak, mi történt? Így meglendültek a dolgok? A múltkori beszélgetésünkhöz képest ez nagy fejlődésnek tűnik.

Akkor a női vonalra is egy kis információ: a ma esti győri sajtótájékoztatón sok fontos bejelentés várható a szerződésekkel kapcsolatban.
  • primavis
    azért érdekes, hogy ez a Kangas (vagy hogy hivják), még Finnországban játszik. A fizikumával és lövőerejével nagy csapatokban is helyet kaphatna. Ráadásul igen fiatal még.
  • Mse
    ha Kiro-ra gondolsz, ő már aláírta a hosszabbítást Zagrebhez újabb 2 évre.
    Nándi ne jöjjön, csak tönkretenné hogy megint padozna, Peric fantasztikus kapus, de fanatikus is, aki nem nagyon hagy mást védeni, Mocsai meg partner ebben -bár Nándi szintű 2. számú kapus még nem volt mögötte, de szerintem ugyanez lenne a helyzet.

J2-ben én Markovicban látok esélyt, meg elvileg van kiszemelt J2-re, aki támadni-védekezni is tud, nevet sajnos nem tudok :)
    de miután a TimeOutban várható ffi szekció is a későbbiekben, így a jövőben talán ;)))
  • kaloz174
    Mostt viszont akit érdekel:
    EUROSPORT2,
    20.00 Kézilabda, férfi Bajnokok Ligája, csoportmérkőzés: THW Kiel–Barcelona (ism.)
  • kaloz174
    Köszi az eredményt.
    Be kell vallanom, hogy annyira "izgultam" ennek a meccsnek a kapcsán, hogy egyszerűen elfelejtettem, hogy lesz.
  • Isthy
    Finnország-Magyarország 21-34 (9-15)

Sima győzelem, ahogy várható volt. Igaz, a fiúk mindkét félidő első felét eléggé lazán vették, de ma ez is belefért. Vasárnap meg jöhet Nyíregyházán a közönségszórakoztatás, mindenkinek sok játéklehetőséggel.
  • Isthy
    Sajnos ez van, most itt tartunk...
  • Isthy
    Az tényleg rendben van, hogy B2-ben lesz választék a pótlására, de hogy J2-ben Marko helyett is van megfelelő utánpótlás, az számomra hírértékű. Ki lenne az, ha nem brutális titok? Csak nem meg lett győzve a feleség? A kedvenc portásod vajon visszajön?
  • Mse
    az gáz :((( korpa közé..? :(
  • Gabess8
    Komolyan mondom én már ott tartok, hogy nem lepődök meg semmin, persze lehet velem van a baj....
  • Gabess8
    No commen... imádom az ilyen embereket!
  • kaloz174
    Ezt megnyugtató. Köszi az infókat.
  • Mse
    "Remélem, sikerül a távozókat pótolni."
    Putics Barna ;)

Aki látta a magyar-horvát válogatott meccset az nem szomorkodik, persze jobb lett volna ha ketten együtt maradnak, de Bagaric is itt van, így azon a poszton nem lesz gondunk. (védekezésben egyelőre Barna még nem tudja Fecit pótolni, de remélem azt is meg akarja tanulni odakint, és azzal sem lesz gondja!)

Bár szerintem J2-ben is van utánpótlás :D
  • kaloz174
    Női kézilabda: hosszabb pihenő vár az Ikast sztárjára
  • kaloz174
    Kedvencekhez hozzáadva.
  • kaloz174
    Ennek örülök. :)
  • kaloz174
    Valahogy ez a hír sem esik jól:
    Újabb átlövőt vesztett az MKB Veszprém
    Nem is tudom, mit gondoljak, de nagyon nagyra tartom azt a csapatépítő tevékenységet, azt az általam követendőnek tartott sportszervezői munkát, ami Veszprémben zajlik, hosszú évek óta. Így, bár nem rendelkezem túl sok információval, sajnálom, hogy meghatározó játékosait veszti a legjobb magyar ffi kéziklub.
    Remélem, sikerül a távozókat pótolni.
  • Isthy
    Nem is mondta senki, hogy nem az... Sok minden változott az utóbbi időben, s néhányan ezt már egy ideje tapasztaljuk...
  • Isthy
    Bármikor nézheted őket, a helyet már tudod
  • Isthy
    A nagyság átka
  • Breki33
  • J u c u s
    Hát még nekem hogy fáj.....de már kezdek hozzászokni, mert párszor előfordult már ilyen...
  • Mse
    én meg ezzel ültem szemben...
    mondjuk ez 2 emberes produkció :(
  • kaloz174
    Köszi a képeket!
    Máskor is szívesen nézném őket, nem csak akkor, ha egy ilyen alkalomból előkerülnek.
  • kaloz174
    Ez azért nagyon fáj, így szemtől szembe...
  • Mse
    népszerű, ááá dehogy ;)))
    köszi a képeket!
  • J u c u s
  • Stilo1977
    Milyen népszerű lettem hirtelen.
    A képeket itt nézhetitek meg.
  • Isthy
    Azt hiszem a képekkel kapcsolatban majd a legilletékesebb fog itt tájékoztatni benneteket. Mivel szokott itt írni és olvasni. Sztem ezt neki kell megtennie. Ugye Stilo?
  • Isthy
    Vannak bizony, ahogy beszéltük is...
  • Isthy
    Akit Vili nem értékelt a kupa után
  • Breki33
    Ehhez csatlakozva

Katalin

Név eredete:
    Egyiptomi-görög-német-magyar eredetû

Név elemzése:
    A Katalin név olyan személyiség kialakulásához járulhat hozzá, aki rendkívül élvezi mások társaságát, és mindig új arcokat szeretne megismerni. Ennek az egyéniségnek szinte lételeme a változás, gyorsan vág az esze, kreatív és sokoldalú. Nagyon szeret utazni, és olyan munkákat végez szívesen, melyekben használhatja ezeket az adottságait. Nehézségekbe azért ütközhet, mert az állandóság és nyugalom nagyon távol áll tõle.
  • Mse
    hol lehet megnézni Stilo fotóit? mindig látom, hogy ott van, de a képeit nem látom, pedig érdekelnének :)
  • Breki33
    Ezekhez a képekhez kérhetnénk linket?
  • Gabess8
    Szerintem lemaradtam, megkérdezhetem a tisztelt társaságot mi, vagy inkább ki vágta ki a biztosítékot?
  • J u c u s
    Isthy, én ezeket a pillanatokat személyesen éltem át...ilyenkor nyílik a bicska a zsebemben...
    Na, és ha ez a vonal megszűnne, még akkor is vannak tartalékai...undorító
  • Isthy
    Tehát Vili bevállalta a 3 kapust, amit már időtlen idők óta nem csináltak nálunk. Ha védeni is fognak eleget, akkor ehhez csak gratulálni tudok, mert sztem szükség lehet rájuk. Meg ugye a jövőt kell építeni, Gin már nem sokáig lesz, világversenyen kell rutint és tapasztalatot szerezni, nem uli-buli kupákon.
    Sopronyival úgy látszik mégiscsak számol, tekintettel a halovány átlövőhelyzetünkre és beáldozta a beállós posztot. Kíváncsi vagyok mennyi szerepet fog kapni. Ezek szerint Pirin sok teher lesz megint. Csáki kimaradása várható volt.

Azért az MKB-nek a Celje, Chambery csoport sztem jobb lett volna ennél, de ez is még elmegy, mondjuk a második legjobb.