Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bíróság még az sms-t sem fogadja el bizonyítékként, ugyanis nem bizonyítható hogy ki írta😊)))))))))))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
majd beírom a megoldást 😊 jókis jogeset megoldó verseny eset lenne , fõleg az "alibivel" megtoldva 😄DDDD
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
de hogy eldöntsük a kérdést, mert engem is érdekel, jövõhéten megkérdezem Tóth Mihály büntetõjog profot, ha lesz idõm, mert tényleg érdekel, h. bebuktam volna vagy sem.
Persze pusztán a szakmaiság miatt érdekel 😉))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
ágban 50ezer Gáspár van. Ki tudja melyikre gondolt az aki beírta, mert én éppen a balaton partján söröztem 5haverommal, míg valaki beosont a géphez amit elfelejhtettem kikapcsolni és kilépni a fórumból.
Ne légy nevetséges!
"A GÁSPÁR MÉG SZABADLÁBON VAN (Garázdaság, 8 napon túl gyógyuló közepes súlyu testi sértés)"
azért jó tudni, h. már az orvosit is elvégezted, a jogot is el kellene 😉)))))
Sok mindent én sem tudok, meg nem is akarom leírni, egyrészt mert amennyire Fannit megismertem egy kedves, aranyos, segítõkész lány, ahogyan az anyukája is kedves aranyos-bár nem kicsit elfogult- emberke, ugyanakkor beszéltem csapattársaival is, és hallottam ezt-azt a vezetõségrõl, amik igencsak ellentmondásos képet szültek a fejemben.
annyit elárulhatok, h. a múlthéten az EHF kupán lent voltam, láttunk olyan dolgokat, meg hallottunk, ami alapján sejteni lehetett h. gond van...de akkor még nem volt alternatíva, h. ki hova, mindenesetre szezon végén tuti elhagyta volna a Corit, mert már a suli sem kötötte volna oda -most fog diplomázni-, és régóta vágyik külföldre, a válogatottság meg úgyis kizárt míg NA-Era duó a válogatottnál van, szóval semmi nem kötné Magyarországhoz...
mindenesetre a Corinál sem kolbászból van a kerítés, csak sokan azt hiszik !!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A szezon végén nekem is voltak olyan elcsípett infóim, hogy a Cornexinél gondok lehetnek. Aztán úgy tûnt, megnyugszaknak a kedélyek. Nyáron, amikor Samy táborában Susu volt a sztárvendég, pár szót váltottunk. Valahol azt a kifejezést használta, hogy a fehérvári közösség afféle 'polgári' társulat, ahol nincsenek nagy indulatok, feszültségek, mint esetleg más egyesületeknél. Szóval nyugi van.
Ehhez képest, vagy pontosan ezért engem, aki annyira nem figyelek az ottani belügyekre, meglepett a dolog.
Azt gondolom egyébként, Fanni már biztosan tudja, merre tovább. Nem örülök a hasonló dolgoknak a magyar kéziben. <#szomoru1>#szomoru1> Nem tartom jó jelnek, bár van rá esély természetesen, hogy ez egyedi eset.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Mit tudsz Fanniról? Akár privátban. Megköszönném😊
Elvileg a hétvégén a következõ meccseket közvetítik:
szombat m1 14:40 ETO - Cornexi nõi kézi bajnoki (Gulyás v. Egri <#gunyos1>#gunyos1><#idiota>#idiota><#levele>#levele><#zavart2>#zavart2><#kuss>#kuss><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>)
szombat viasat3 16:00 MKB - Reykjavik férfi kézi bl
offos a szombat retek 16:05 Magyarország - Málta foci eb selejtezõ
vasárnap viasat3 17:00 Brest - Pick férfi kézi bl
holnap lesz témánk, állítólag 😉
Hajrá Magyar Kézilabda!
Nekem inkább olyan tippem lenne, hogy a teljes 1. osztály lehet ekkora összeg.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Jól saccolok, hogy ez kb. az ETO, a Dunaferr és mondjuk a Fradi éves költségvetése együttvéve??? Vagy "csak" kettõé?
Nem túl szép elõjelek hosszútávra. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Természetesen leginkább önmagunkban kell bízni!
Én továbbra is azt mondom, hogy mi vagyunk az esélyesek, hogy hol lesz az elsõ meccs az ebbõl a szempontból annyira nem számít. Nem azért mert lebecsülöm az oroszokat, hanem mert ez a véleményem ismerve az erõviszonyokat. A csapat sem fogja lebecsülni õket, ebben biztos lehetsz. Egyébként meg az egészséges önbizalom a tények ismeretében sosem árt, sõt! Ne kelljen példálóznom a skandinávokkal ezügyben, ugye? Nem kevésszer köszönhették a sikert valami ilyesfajta mentalitásnak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az látható, a csapatoldal alapján, hogy elég sok változás van, ha a neveket összehasonlítom.
Régi - korral járó - berögzõdés nálam: oroszoktól mindig tartani kell. Most pl. úgy gondolom, elég könnyen, a tavalyi meccsek alapján, sokan kijelentették, hogy mi vagyunk az esélyesek. De azt pl. nem találtam meg, így nem tudom összehasonlítani, hogy a Rosztov játékosállománya mennyiben változott tavaly óta.
Ráadásul az sem kedvez, hogy most itthon fogunk kezdeni.
Tény: a tavalyi meccsek mégis önbizalomra adhatnak okot, de könnyelmûsködnünk, nem odafigyelnünk felelõtlenség lenne, szerintem.
A Loki továbbjutását és is biztosra veszem, nekik ez a kör nem jelenthet gondot.
A Cori esetében abban látom az esélyt, ha megfelelõen feldobja õket a tét, valamint Vura sikeres taktikát állít össze. Képesek-képes rá. Ezt tavaly az ETO ellen, amikor szintén nem õk voltak az esélyesek, már megmutatták.
A Lokinak sima ügy lesz a "kis" Podgorica, sima siker oda-vissza.
Mi ismét mehetünk Rosztovba, csakúgy, mint tavaly. Azt mondják erõsödtek tavaly óta, de mi is. A továbbjutás most is simán elvárható a csapattól, nekünk az orosz csapatok stílusa általában fekszik. Az itthoni kezdés kiverte nálam a biztosítékot rendesen. Azon a hétvégén nekem egy hosszabb túrára kell mennem...
DUNAFERR FOREVER!!!
Women Round 3: 03/04 November and 10/11 November 2007
HUN DVSC-Aquaticum 004 MNE WHC "Petrol Bonus"
Podgorica
HUN Dunaferr NK 028 RUS NP GK Rostov-Don <#confused>#confused>
Itt!