Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
A mai eddigi 3 meccsen:

Románia-Franciaország 24-25 (10-13)

Brazília-Ukrajna 29-24 (15-13)

Svédország-Norvégia 23-33 (6-16)

Nemsokára kezdõdik a dán-orosz meccs.

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
a számszerû eredmény
Magyarország-Ausztria 44-22

azért ez durva...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
A késésük és a csomagjaik problémái miatt csak 2 órával a meccs elõtt érkeztek meg, nem csoda, hogy nem voltak túl acélosak.
A meccs is emiatt 4 és fél órával el lett halasztva a tervezetthez képest, mivel az eredeti idõpontban még nem is voltak a helyszínen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez még edzõmeccsnek is elég gyenge volt, kár is szót vesztegetni rá. A holnapi is ugyanez lesz, talán majd a kínaiak ellen lesz kicsivel érdekesebb a dolog.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
De izgulok! <#nyes><#eplus2> Kellemes edzõmeccs ez a magyar-osztrák.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Táncos ETO
Ami pedig kenyerest illeti, a DK-n olvastam Llaca véleményét, amivel teljes mértékben azonosulni tudok: "Ha hírzárlat van, akkor legyen hírzárlat, és még csak halvány sejtetéseken keresztül sem kellene odamondogatni (mondom én, mint annak a "közvéleménynek" a része, amely szerintük úgyis "mindig is a játékosok pártján fog állni" ... Hát így persze.)"

Ehhez képest ez a Balássi Imre ezt nyilatkozza: "...tiszteljük annyira a volt játékosainkat, hogy õket kedvezõtlen színben feltüntetõ okokat nem adunk ki, így pedig a közvélemény mindig is a játékosok pártján fog állni. Ez így természetes, és ezt a döntésünkkel együtt vállaljuk."

Na ja, ez a mondat minden, csak nem tisztességes..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Táncos ETO
Sinka mekkorát vetít, pffff....

Viszont Gyuszi maradásának örülök, szüksége van rá a Veszprémnek! Reméljük a jövõben már nem lesznek öltözõi problémák és sikerül csak a játékra koncentrálni. <#eljen>

Duby
Ez most miért Brekinek ment? <#nemtudom>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Az oroszok meg kikaptak az ukránoktól. Lehet, hogy a csomagjaikkal történt mizéria zavarta meg õket. Vagy nem vették kellõen komolyan.
Vagy az ukránok ilyen jók? <#confused>
Mindenesetre Tréfi-papának jó napja lehetett. <#nyes>

Isthy
Norvégia-Franciaország 27-23 (12-8)

A 2. félidõben a norvégok elhúztak 14-10-rõl 18-10-re, majd a francia idõkérés után visszajöttek a meccsbe a gallok egy 6-0-ás sorozattal (18-16). Igazi nõi meccs 😊)) Ezután már a norvégok végig tartották a 2-3 gólos elõnyüket.

DUNAFERR FOREVER!!!

1 autóval, 4-en
Isthy
Sajnos nem...

Igen, asszem tavaly közvetítette õket az Eurosport.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
nem adják ezeket a meccseket az Eurosporton?

régebben mintha ott lett volna közvetítés
Isthy
Ehhez kapcsolódóan:

Ma este a Sport1-en 19:15-tõl a Mai helyzetben Baráth Etele lesz a vendég

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A Világkupa 2. meccsén a norvégok 10-8-ra vezetnek a franciák ellen a 24. percben.

livescore

A referat linken követhetõ a meccs részletes alakulása is góllövõkkel stb.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem bizony, ahogy a kép is mutatja, a meccs elõtt volt fenn (játékosok még sehol a pályán). Ha jól emlékszem még a szünetben is kihúztuk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben a Világkupa elsõ meccsén:

Románia-Svédország 28-17 (13-5)

A jegyzõkönyv itt megtekinthetõ.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
SZT-vel továbbra se tudjátok mi van mostanában?
Breki33
persze érdekel

gondolom nem marad fent egész meccsen P
Isthy
Hiába no, hekyezkedni tudni kell <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem volt szerencsém ott lenni alatta Stanleyvel, ha akarod elmesélem <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem marad a csendben maradás ezügyben

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
hányan mentek?
Igen, úgy tünik sikerülü kijutni a VB-re december 6-tól 😊)
Ugye Stilo <#vigyor2>
Breki33
Sose értettem, hogy az alatta lévõk hogy nézik a meccset P

Tényleg van közületek vki aki személyesen megy ki a VB-re?
kaloz174
Akkor készséggel elismerem, hogy bennem van a hiba. <#vigyor2> Még mindig jobb ez így, mintha a csapatban lenne. <#wink>

Hajrá Magyarok!!

Duby
Kezdek besokallni ettõl a diktátor szipirtyótól. <#gunyos1> <#boxer>
Gyanús nekem, hogy nagyságrendileg több ígéretes sportpályafutást és sikert nullázott õ le, amirõl nem szól a fáma, mint amennyi éremhez a háttérbõl hozzáköthetõ.

Fábiánné: Én vagyok a nemzeti kincs >>

Breki33
húdejó lenne

megint menne a karaván a döntõ mecsre

deszép is lenne Párizsban visszavágni -újra- a franciáknak
Duby
Valahogy én is így vagyok ezzel. Zágráb és Szentpétervár szagot érzek. <#wink>

Az utóbbi idõben a VB-ken mindig jobban szereplünk mint az EB-ken.
2003. Zágráb ezüst
2005. Szentpétervár bronz
2007. Párizs ???

Én bízom a válogatottban!

Hajrá Magyar Kézilabda!

kaloz174
Válogatott ügyben írtam egy véleményt, reagálva a felkérésedre. Aztán szépen kitöröltem.
Annyit azért, bár lehet, hogy ez is "fanyalgás" kategória lesz, hogy a magyar nõi kézinek vannak kiemelkedõ idõszakai. (pl. 1965,, 1982., 1995-2003.) Úgy gondolom, most nem vagyunk hegyi túrán, sajnos. Annak ellenére, hogy 2 kiváló szakember irányítja a válogatott munkáját.
Természetesen reménykedem és drukkolok, hogy a Csapat megcáfol. De az igazi esélyt nem látom minderre. (Ne legyen igazam!)

Isthy
Lesz egy pár érdekes meccs, amit szívesen megnéznék. Remélem sikerül olyan helyet találnom, ahol adják a meccseket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A nagyon jó idõpontok miatt nekem is marad a meccsnézés a Sport1-en "Stanley módra" "fotelszobából" <#vigyor><#wink>

Ez a felkészülési mód 2005-ben bejött, tavaly nem. Meglátjuk idén mi lesz, a Vb szereplés majd eldönti.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Üdv. nálunk <#integet2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Meglátjuk mi lesz a végeredmény... nagyon rosszkor jött ez most Veszprémben... bár lehet nem újkeletû, csak mostanában bukott ki a dolog.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
OFF

Nem is ment vissza, ahogy ez várható is volt. Szerdán találkoznak az egyzetetésen, de sztem ott sem lesz semmi különös dolog.

ON

Gratulálok a csajoknak a péntek esti sima gyõzelemhez! Behúzták, ahogy illik. Folytassa Dunaferr! HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Na! Lesz Aarhusban világkupa is a héten, ha minden igaz.
Holnap kezdõdik.

Itt a program, meg az egésznek a honlapja >>

Sztem jó ötlet ez, ha a technikai feltételek úgyis adottak, használjuk fel a lehetõségeinket. A legjobban azért csodálkozom, hogy a sokkal tõkeerõsebb fociban sem léptek semmit elõre ez irányban. A bírói bunkofonnal le van tudva, pedig a les/nem les, kint volt/bent volt, gól/nem gól szitukban simán használhatnának kütyüket.

kaloz174

Duby
Láttam a Gyõr-Corit. Egri egész tûrhetõ volt ezúttal. Nagyon szórakoztató meccs volt, ami leginkább a fehérváriaknak volt köszönhetõ, odatették magukat rendesen, nem adták fel. Az elején úgy tûnt piszokul megszórja õket az ETO, aztán ki tudja hogy, a félidõ végére csak felálltak.
Görbének milyen mozzanatai voltak megint! <#wow1><#worship> ...mikor csak épp összeszedte a labdát, és azzal a mozdulattal már pattintotta is be a védõk mögé Vérten Orsinak...

E hét szerda-csütörtök-péntek meg Pannon-kupa (Ausztria 17:30, Litvánia 18:00, Kína 18:00). Nem épp nézõbarát idõpont <#nemtudom>
A szokásos fanyalgás már megkezdõdött a handballon. Részemrõl: bízom a kapitányi duóban, és abban, hogy az a felkészülés, amit végigcsinálnak, a legjobb a csapatnak, bármilyen tornán, bármilyen csapatok ellen teszik. Úgyhogy vivát Pannon-kupa, legalább megint láthatjuk a válogatottat. <#taps>
A témáról érdekelne a Ti véleményetek is!

Duby
<#integet2><#wink>

kaloz174
Szia! <#integet2>
Üdv. errefelé (is)! <#wave>

Nagyon szépen köszi a beszámolót!<#taps><#worship>

Sziasztok!
Láttam a Vásárhely-Vasas meccset, és szerintem is a Vasasnak fújtak a bírók! A sok emberhátrány és hetes hazai pályán, és az érdekes ítéletek néha elképesztõek voltak.
De a Vásárhelynek így is nyerni kellett volna. Más lehet ott a gond. Sajnálom õket, mert nem ezt érdemlik. Remélem találnak megoldást, mielõtt nem lesz késõ. Érdeklõdve várom mi lesz az.
hát nagyon úgy tûnik megy...ma még a Coli is egészen jó volt, õ is üzent Gyuszkónak 😄
nem tudom kit tudunk szerzõdtetni a helyére idény közben, mert nélküle a játék! sokat fog gyengülni...
Zubaiért már bepróbálkoztunk, de az egyelõre nem tûnik esélyesnek, ahogy olvasom a fórumon...
érdekes helyzet...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

na ez a 7. forduló lezajlott , egy meglepetés volt a Vásárhely-Vasas találkozó :S Szilárd bá nem akar visszamenni oda?
persze mondjuk a bírók ellen õ sem tehet, már ha ez volt a helyzet 😊

vki látta esetleg azt a meccset? 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Szerintem magának.. Nagyon meglepõdnék, ha Natasa visszamenne hozzá, nagyon jól elvan Õ Kati néni nélkül is..

off
katinéni újabb esélyt adot... 😊
márcsak az a kérdés kinek, magának az olmpiai aranyra, vagy natasának ugyanerre?
on

nem is sejtenéd... bár sejthetnéd 😊

Hege eto
Szerinted Rajtad kívül ez érdekel bárkit is??????????
Fejezzük be! Nem lehetsz ennyire szegény.........

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

hallod, nem tudtam. h. ilyen tapasztalt vagy...akkor írjá smst Gabónak legközelebb 😊)))