61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Breki33
    Örülök, hogy a hölgyeknek is tetszik, sajnos ékezetek csak így lehet.

A felirat és a számláló kölön van a z előbbi majd fokozatosan változtatható
  • Breki33
    Huhh akkor sikerült.

Direkt ahhoz akartam, de féltem hogy nem jó lesz
    kézis háttér meg nem volt ezért lett kabalakutya
  • Breki33
    T-Home-s ip-tv-n nem gondolkoztál?

Ott is van mindkettő és miután átkapcsolsz egy csatornára onnantól autómatikusan rögzit és bármikor visszatekerhető tehát egy mecs akár negyed órás csúszással folyamatosan nézhető és bármikor visszatekerhető
  • Mse
    UPC kábel, teljes! de már csak a digitálisukban van sport1, ezzel "ösztökélnek" hogy fizess arra elő :) nem is tartott sokáig a döntés, jöhet a digitv, ott van sport1, sport2, eurosport1, eurosport2, tv6 , szóval minden ami sport :) a UPC meg jóárasíthatja az anyucikáját :D bocsi :) oops :D (csak kérdés mire érnek ide, és kötik be :D
  • Gabess8
    Mert ki a szolgáltatótok, illetve milyen csomagban vagy Mse, hogy nincs sport1?
  • Gabess8
    Körülbelül erre számítottam Msétől, Kaloz174től, és Isthytől is! Bevallom azért kérdeztem rá mert szerintem hármunk közül én figyelem a legkevésbé a fejleményeket és én tudok legkevesebbet a háttéről!
    Saját véleményem, hogy ha jól sikerül az első három meccs akkor sokáig eljuthatunk, én sem lennék csalódott, de szerintem nem fogunk döntőt játszani, én egyébként ha az 5.helyet tartom reálisnak, annál előrébb végeznénk az már nagy bravúr lenne szerintem! De mivel apró dolgok dönthetnek bármi lehet!
  • Isthy
    Ahogy látom sajnos nem sikerült győri topictársunkat megszólalásra bírni. Vajon kitáncolt a fórumunkból?
  • Isthy
    Az biztos, hogy izgalmas lesz, főleg számunkra már az elejétől. Kemény csoportmeccsek, melyek eredménye szinte minden továbbit meghatároz majd. Volt már hasonló 2005-ben a Vb-n, amikor szintén nehéz csoportba kerültünk és lám bronzérem lett a vége egy átalakuló csapattól. Vannak hasonlóságok, azt hiszem ezzel most is kiegyeznék Bár nem lennék csalódott ha mi játszanánk a döntőt a norvégokkal
    Ha összeáll a csapat akkor már a csoportból is nagyon jó helyen juthatunk tovább és az elődöntőre is lesz esélyünk. Mindhárom csoportellenfelüket megverhetjük, de sajnos mindháromtól ki is kaphatunk. Talán 2 győzelemmel sikerül abszolválni a csoportkört. Szükséges, hogy a 3 világsztárunkon kívül mindenki maximálisan odategye magát elöl és hátul is. A többiek hozzátett teljesítménye fogja eldönteni, hogy meddig jutunk. Hajtani és küzdeni kell végig, ha kell lógó nyelvvel, felszántva a pályát. A mentális dolgok nagyon fontosak lesznek (átlövők: Tomori-Szűcs-Sopronyi!!!). Ehhez persze az is kell, hogy a vezetés megfelelően tudja használni a cseréket, pihentetve a meghatározó embereket. Ezen is sok minden fog múlni, hiszen elvileg 12 nap alatt 8 meccs vár a csajokra.
    A felkészülési meccsek eredménye az egy dolog, az éles meccsek más kategória. Több csapat is átalakult, nehéz megmondani ki mire lehet képes. Nagy lutrinak látszik most mindenfajta tippelés. Ha mégis kell, akkor azt mondom, hogy valahol az 5-8. hely megszerzését gondolom legnagyobb eséllyel, de az elődöntő sem elérhetetlen. Azért remélem a 9-16. hely nem kerül képbe, erre látok a legkisebb esélyt. De sajnos akár ez is előfordulhat a csoport miatt...
    A végső győzelemre a norvégok a toronymagas favoritok, ezzel triplázhatnának 2004 és 2006 után. De a labda gömbölyű és bármi előfordulhat még velük is.

Szerencsére nálam van mindkét sportcsatorna így elég sok meccset láthatok még a másik ágról is. Remélem a csajokat elég sokáig kell majd néznem
  • Isthy
    Nekem is. Főleg, hogy a mi meccsünkhöz van időzítve
  • Gabess8
    Természetesen jogos a két pont, ilyen udvariatlanságra nincs mentség, úgyhogy ezúton szeretnék elnézést kérni Msétől és Kaloz174 től!
  • Isthy
    Bár már azon töprenghetnének a csajok, hogy mire költsék.
  • Isthy
    Kicsit off, de úgy tudom itt vannak Szávay Ági szurkolók is. Nekik érdemes átnézni az ő itteni topicjába is Volt szerencsém ott lenni ma délután és szuper volt!
  • kaloz174
    Ez nem mai cikk, de én még nem olvastam, hátha ti sem:

15 milliót ér az arany a női kézi-Eb-n
  • kaloz174
    Nekem is tetszik.
  • kaloz174
    Tökéletesen "fordítottál", természetesen. Köszönöm.
    Igen, pl. is Piga borzasztó erős tartással rendelkező játékosegyéniség. Nem véletlenül szerette volna Imre Vili, aki jól ismeri őt, hogy vállaljön szerepet legalább az EB-n még. (Erről nem csak én gondolkodom így, olyan valakinek is ismerem a véleményét, aki felelős vezető a válogatott mellett, tehát sokkal jobban "belelát" a csapat dolgaiba, ráadásul győri.)
  • Isthy
    Sztem tény, hogy 3 világklasszissal megyünk. Hogy a többiek mit tudnak hozzátenni az ö játékukhoz ez a nagy kérdés. Ettől függ, hogy miként végzünk az EB-n. De majd később részletesebben is szólok erről az én véleményemmel együtt.
  • Isthy
    Jéééé! Te még élsz? Ráadásul milyen alulinformált vagy
  • Isthy
    Csatlakozom a jókívánsághoz!
  • Isthy
    Éljenek az optimisták
  • Mse
    jó ez a visszaszámláló :)
  • Mse
    Pigát is nyugodt szívvel nevezhetjük nagy egyéniségnek, ő sem lesz ott pl. ;) és ugye ő is ott volt az olimpián!

Szerintem csak azt kívánta megjegyezni hogy lezárult egy olyan korszak, amiben nem egy, hanem egy csapatnyi zseni játszott a Magyar válogatottban, és Pálingeren kívül senki nem maradt a "régi nagy csapatból".

persze ettől függetlenül Görbe is nagy egyéniség, csak ő nem az a korosztály. (meg Vérten, meg Tóth is...)

• Andreeew
    Kik azok? Az olimpiához képest nem lesz Ferling, akit nevezhetünk az "utolsó nagy egyéniségek" egyikének, de ezen kívűl nagy változás nem lesz. Pálinger, Görbe, Vérten ott lesznek, Tóth ugyan nem utazik, de figyelmbe véve az olimpián mutatott formáját, ez most nem olyan nagy veszteség.
  • Mse
    Ez pedig a macedón honlap!
  • Mse
    Itt mindent megtalálsz az EB-ről! :)
  • Breki33
    A magyar érdekeltségű csoport programja:

A csoport (Szkopje):
    december 3., szerda:
    Magyarország-Románia 18:15 ó
    Dánia-Franciaország 20:15 ó
    december 5., péntek:
    Románia-Franciaország 18:15 ó
    Dánia-Magyarország 20:15 ó
    december 7., vasárnap:
    Magyarország-Franciaország 18:15 ó
    Dánia-Románia 20:15 ó
  • Duby
    Órák?
    Mér, mikor kezdődik? Kivel vagyunk egy csoportba? Mikor lesznek meccseink?
  • kaloz174
    Gint aláírom. Igazad van. Görbét is, csak másképp'.:) Mégis: valahol az érzés, amiről írtam, bennem él.
  • Mse
    na azért Pálinger Kati szerintem nagy egyéniségnek mondható, plusz Görbe is ;)
  • Mse
    izgalmasra :) a norvég meccseken kívül ;) ebből már sejthető, hogy szerintem ők lesznek a befutók. (eddig az oroszokra tippeltem kétszer -Vb bejött, olimpián nem, de most ők is gyengültek :)

tőlünk a franciák ellen mindenképpen győzelmet várok, a románok ellen kis szerencsével szintén, a dánok ellen meg Gin parádét :DDD

norvég, német, dán triót várok az 1-3. helyre, de reménykedem bennünk is. Van a csapatban fantázia, többiek is gyengültek, ha sikerült a védekezésünket összekapni, plusz Tomorinak ez lesz az a világversenye amin "berobban" -nem hullámvasutazik-, akkor még bármi is lehet. ;)

jah, és remélem látok legalább 1-2 meccset -nincs sport1ünk :D
  • kaloz174
    Köszi! Átadom.:)
  • Breki33
    oppá, akkor Boldog Szülinapot !
  • kaloz174
    off: "szerintem, szerintem"
    Meg a 2 pohár pezsgő.
    (valaki megint +1 évet tudhat magáénak.:))
  • kaloz174
    Röviden egy előzetes vélemény:
    Ez lesz az első világverseny, amikor hiányozni fognak az utolsó nagy egyéniségek is, akik az elmúlt évek kiemelkedő, erős belső kisugárzású játékosai voltak. Hogy a jelenlegi keret mennyire "nőtt fel" fejben, az majd elválik. (Tehetségük összességében nem éri el az előző keretekét, szerintem.)
    Szerintem ez az EB tapasztalatszerzésre lesz jó, minden szempontból. Az ellenfelek nagyon erősek, már a csoportmeccsek során is, így aztán nem várok semmit, csak szurkolok. Lesz, ami lesz.
    A többit majd a meccsek közben.
  • kaloz174
    Optimista?
  • Isthy
    Na igen, ismerjük az ilyen ajánlatok a saját házunk tájáról is sajnos... Sztem nem fog maradni, keres majd magának olyan csapatot, ahol megfelelő lehetőséget fog kapni a kapuban.
  • Isthy
    A biztatással egyetértek, de én nem vagyok ilyen optimista az ütős eredmény tekintetében az évforduló kapcsán. Azt gondolom ahhoz a jelenlegi keret nem elég, idén nem lesz meg. Ilyen célokhoz még több anyagi háttér kell az erősebb keret összehozásához.

Remélem ezzel a gondolatsorral végre megszólalásra bírom győri tagunkat is, mert már nagyon kíváncsi lennék a véleményére a mai eseményeket illetve az esélyeket illetően.
  • Isthy
    Vazzzzz... hol az udvariasság? Engem a végére kellett volna írnod a hölgyek után A választ majd megkapod még az EB kezdete előtt
  • Mse
    várható volt mi lesz a sajtájon :)
    ezért írtam a korábbi Herr-es PR-t, neki is tettek egy olyan ajánlatot, amire csak nemet lehet mondani. (hasonló story mint Djokicnál, vagy nálunk Bokinál...)
    A többieken kívül egyedül Vértenből nézném ki a külföldi karrier bevállalását -nem írnám le mire alapozom azt, hogy a többiekből nem ;))- és ahogy hallottam Valceától egészen szépösszegű ajánlatot kapott, ha ahhoz közeli összeget kap itthon, akkor azért románia nem is annyia vonzó, de a 3 éve múlva még bőven kipróbálhatja magát külföldön, ha akarja.
  • Breki33
    Maradnak a sztárok Győrben

A klub honlapja szerint Görbicz Anita, Pálinger Katalin és Vérten Orsolya további három évre kötelezte el magát a zöld-fehérekhez. Simona Spiridon és Tomori Zsuzsa két, Katarina Mravikova egy évvel hosszabbította meg a szerződését, míg Herr Orsolya még nem adott választ az ETO ajánlatára. A maradók közül Görbicz, Pálinger, Vérten és Tomori is tagja a december 2. és 14. közötti macedóniai Európa-bajnokságra készülő magyar válogatottnak. (MTI)
  • kaloz174
    Úgy olvastam elsőre, hogy Gin "csak" 2 évet írt alá. (Még az is soknak tűnik.) Meglepődve láttam, hogy ezt csak képzeltem. Érdekes, mindenesetre.
    Remélem, ezt követően sikerül végre az ETO-nak nemzetközi kupában is nyerni végre. Azt gondolom, már megérdemelnék, ráadásul jól jönne a magyar női kézi tekintélyének is, mert éppen 10. éve lesz, hogy a Dunaferr BL-t nyert. Igaz, közben voltak EHF-kupa sikerek, de hiányzik már egy igazán "ütős" eredmény. Ezért aztán: hajrá ETO, de csak nk.kupában, term.