Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy vártam, ez egy nagyon sima meccs volt. Az elején nagyon "lazán" kezdtek a csajok, Vili gyorsan idõt is kért. A "rendrakás" után úgy folyt le a meccs, hogy nem volt ok különösebb izgalomra. Szerdán Derecskén azért ennél lényegesen több kell majd a gyõzelemhez.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mivel nálam össznépi meccsnézés lesz az ETO-Slagelse miatt, így ha azt venném fel, nem látnám a Cori-DVSC-t, mert sznte egyidõben lesznek. Két meccset egyszerre azért még én sem tudok felvenni <#vigyor>#vigyor> Te meg közben találd ki, hogy miként jutna el tõlem hozzád a felvétel <#wink>#wink>
Én úgy gondolom, hogy most a Loki megtöri a jeget a rangadókon eddig mutatott rossz idegenbeli szereplését illetõen.
De ez még messze van, most koncentrálok inkább a ma esti meccsre, nemsokára indulok is.
HAJRÁ KOHÁSZ!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Kati arról is mesél, hogy a GYõri drukkerek egy része haragszik, rá, és hogy ROmero akivel már nincsenek együtt egy Zágrábi meccsen lááta elõszõr mikor lázasan védett.
A képeken egész új oldaláról mutatkozik be,
Micsoda újságok vannak errefelé😊?!
Ha még azt is hozzáveszem, hogy bejutottunk a MK köv. fordulójába!... <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps> Mármint a SVSE!😊
Amely csapat egyébként egyre inkább kötõdik a Kohászhoz. <#wink>#wink> Ráadául mindehhez semmi közöm. <#circling>#circling> Tényleg! Én csak drukkolok. <#wink>#wink>
meg is van a megoldás, ha Vman a Cori-DSVC-t rögzíti, akkor Te rögzíthetnéd az ETO-Slagelse meccset, vagy fordítva... megegyezhetnétek! 😉)))
szerintem a DVSC meccsei nem voltak olyan meggyõzõek, mostmeg hogy idegenben játszanak, vigyor lesz, az szerintem. 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Larvik-Kometal Skopje 27-24 (12-12)
Végig szoros meccs volt, nagyon jól tartotta magát a Skpoje, ahol ugye Özel már nincs, viszont Valentina Radulovics 13-at dobott.
DUNAFERR FOREVER!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
Ez nekem nem újdonság, Márkkal mi már megállapítottuk, hogy te Gyõr szurkoló vagy <#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Felvenném neked, de én pont azt fogom nézni és a Corit rögzíteni dvd-re, hogy késõbb azt is végignézhessem. Meg sztem a lemez eljuttatása hozzád sem lenne egyszerû feladat. Persze, ha van valami jó "ötleted" a fordított felvétel mellett érvelve és a szállításra akkor esetleg meggondolom <#ravasz1>#ravasz1><#wink>#wink>
Azért én kíváncsi leszek, hogy szombaton a Cori meccs után is lesz-e ilyen vogyorgós kacsintós szmájlis kedved <#vigyor2>#vigyor2>
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ETO-Slagelse kutyakemény meccs lesz, mert Anjáék védekezése még mindig nagyon jó. Elég ránézni a dán Toms liga eredményeire, hogy hány gólt kapnak meccsenként. Nagy kérdés, hogy a hazai bajnokságban jó támadójátékot mutató ETO mit tud kezdeni velük, persze elsõsorban Legangerrel. Sztem nagyon szoros meccs lesz, de hazai gyõzelemmel.
A Fradi sztem sem esélytelen a Podgorica ellen. Én láttam õket szeptember közepén Ljubljanában élõben játszani 3 meccset. Megfiatalított csapat, akiknek még bõven kell nemzetközi rutint szerezniük. Egy jól játszó Fradi megverheti õket kinn is, de a 4-6 gólt túlzottnak tartom.
DUNAFERR FOREVER!!!
jókisidegölõhajszálonmúlóderbilesszaz <#wink>#wink>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
én már nagyon várom a Gyõr-Slagelse meccset, remélem mindenkinek tetszeni fog 😉))
azonban bajban vagyok, mert mennék a Cori-DVSC meccsre, de akkor nem látom a Viasatos debütálást 😊
Vki nem tudná nekem rögzíteni? fontos lenne, köszi!
a meccsekkel kapcsolatos esélylatolgatáshoz annyit, szerintem nem olyan gyenge ez Slagelse, mint azt sokan láttatni akarják, ráadásul az ETO sem volt csúcsszuper formában, mégis azt gondolom, szoros, küzdelmes meccsen gyõz a Gyõr.
a Fradi nem tudom, õk elég hullámvasút csapat -formát tekintve-, de nk-i kupában mindig 150%ig odateszik magukat, szerintem azon fog múlni Zizi és Lulu milyen napot fog ki, és lesz e kapusteljesítmény (fõként ezen, szvsz)
A pénteki és szombati bajnoki meg egyértelmû 1-es! 😉
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Cornexi-Alcoa-Auto-Bahn - DVSC-Aquaticum
NBI nõi felnõtt - Székesfehérvár
2007.10.27. szombat 15:45 m1
Gyõri Audi ETO - Slagelse (DEN)
nõi Bajnokok Ligája - Gyõr
2007.10.27. szombat 16:00 Viasat 3
Buducnost Podgorica (MNE) - Budapest Bank-FTC
nõi Bajnokok Ligája - Podgorica
2007.10.28. vasárnap 17:00 Viasat 3
Plusz a pénteki überderbi a neten. <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Az nem király, hogy a szombatiak pont ütik egymást, asszem hasznos lesz valahogy megoldani, hogy mindkettõ meglegyen. Hát a felhozatalra nem lehet panasz.
Szívesen olvasnék egy kis esélylatolgatást mindkétféle zöld-fehér fanoktól is (mert reményeim szerint, mi szószátyár pirosak, úgysem hagyjuk ezt szó nélkül <#wink>#wink>) a hétvégére, meg hosszabb távra is! <#nezze>#nezze>
Szerintem az ETO-nak kemény dolga lesz, meggyengült Slag ide vagy oda, és hogy az elején nem strapálják agyon magukat. Igazi értékmérõ és erõfelmérõ lesz ez a meccs, amitõl tartok. Nincs túl kellemes elõérzetem.
A Fradiban ezzel szemben nagyon bízom, szerintem idegenben is képesek legyõzni a Podgoricát 4-6 góllal.
Éppen ezért ha mindennek az ellenkezõje történik se meglepetés, mivel pont nem azt várom, amilyen az én formám. <#vigyor5>#vigyor5>
Elõtte még lesz egy bajnoki is, amit a neten is lehet majd követni:
2007.10.26. 18:00:00 Dunaferr NK - Váci NKSE
Viasat3 szombat: ETO-Slagelse élõ
Viasat3 vasárnap: Podgorica-Fradi felvételrõl
Eurosport2 szombat: Nürnberg-Zvezda élõ
Eurosport2 vasárnap: Podravka-Ribarroja élõ
DUNAFERR FOREVER!!!
"Kézilabda Magyar Kupa: Szekszárdon nyert a Vasas
Az Uniqa-Vasas együttese idegenben nyolc góllal verte a Szekszárdot a nõi kézilabda Magyar Kupában.
UKSE SZEKSZÁRD - UNIQA VASAS 22–30 (11–19) Szekszárd, 800 nézõ. V: dr. Monori, Jolántai
SZEKSZÁRD: Nagy T. – Német, Szilágyi 2 (1), Kovács 3, Hegyi 1, Fauszt 6, Beck 1. Cs: Szente (kapus), Jankovics 1, Fekete 5 (1), Uzorás 3, Göttlinger. Edzõ: Beckerné Oravecz Erika
VASAS: Guiu – Sterbik 8, Nagy K., Gaál 2, Kuprichenkova 2, Pollakova 3, Balog 10 (2). Cs: Kószó (kapus), Lõw 3, Kolos, Szeberényi 1, Roszinszki, Kovács 1. Edzõ: Papp György
Hétméteresek: 3/2, ill. 3/2
Kiállítások: 12., ill. 2 perc "
(Mi is maradt a magyar kézilabda legcsodálatosabb eredményekkel rendelkezõ klubjából?... <#boxer>#boxer><#conf>#conf><#gun>#gun>)
Talmácsi Gábor, a világbajnoki pontverseny magyar éllovasa tovább
növelte összetettbeli elonyét a csapattárs és rivális spanyol Hector
Faubellel szemben, hiszen magabiztosan, a saját ritmusában
versenyezve, végig vezetve nyerte meg a Malajziai Futamot. Mivel a
spanyol a harmadik helyen végzett, a különbség a két pilóta között tíz
pontra nott Talma javára.
Amúgy a kínaiaktól sokkat többet vártam, ez nagyon halvány produkció volt tõlük. Persze az olimpián valszeg másként fognak játszani.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagyon komolyan össze kell dugni a szakemberfejeket, mert ezt a védekezési rendszert ez a csapat egyszerûen nem tudja csinálni. Már a legutóbbi EB-n se sikerült olyan szinten ezt elõadni, és azóta sem sokat javult.
Emellett személyi kérdésekben is több helyen sokkal eltérõbb véleményem lenne, mint a kapitányoknak, de nem is hangoztatom konkrétan, mert a "mindenki a saját csapatának játékosait követelné" szitu lenne belõle, pedig... ...a nyakamat rá ennél legalább egy minõségi szinttel jobb lenne a dolog.
Persze marha hülyén hangzik ez a dolog akkor, mikor tizen-huszongólokkal gyõz a csapat, de akkoris.
Pozitívumot én Ibinél véltem felfedezni, aki mintha tényleg fejlõdött volna mind a fizikális képességekben, technikában, mind lelkileg.
DUNAFERR FOREVER!!!
tudomásul kell venni, h. mindenki ragaszkodik a saját embereihez, és az általa elképzelt játékhoz...NA pedig Dettinek mellékszerepet szán, és ezen semmiáron sem fog változtatni, aztán vagy beválik, vagy sem.
rossz érzéseim vannak, de ne legyen igazam...még megvárom a montenegro elleni meccset -hátha csak egy komolyabb ellenfél kell, egy komolyabb teljesítményhez 😊
DUNAFERR FOREVER!!!
A tény még nem magyarázat és nem vigasz - és itt nem rólam van szó. <#levele>#levele> Én csak egy mezei szurkoló vagyok. A véleményem viszont az, hogy ez így igazságtalan és méltatlan, különösen attól a szakembertõl akitõl ezt nem várom.
Piri inkább a ziccerkihagyásban "jeleskedett" ahogy írtad is (többekkel együtt), meg jobb2-ben több védekezési hibát vétett, az Öreg egyet vissza is játszatott közülük az elemzésben. Hornyák védekezését ismerjük, valszeg meg is isszuk majd a levét a VB-n...
NA meccs utáni értékelésével amúgy nagyjából egyetértek, alig volt védekezésünk a meccs nagyobb részében és sok ziccert kihagytunk a nem éppen acélos litván kapusok ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
A "védekezésünk" az 1. félidõben leginkább arról szólt, hogy Gint teszteltették a többiek. A másodikban már néha jobban ment a dolog, de halovány volt így is.
A támadójátékunk még elfogadható volt, a sok kihagyott ziccer az ami lerontotta és néha elég egyéni megoldásos volt.
A Detti dologhoz: van aki több bizalmat kap, van aki kevesebbet...
DUNAFERR FOREVER!!!
Norvégia-Románia 26-26 (11-13)
Ezzel a románok nem jutottak az elõdöntõbe, a norvégok mellett a franciák jutottak tovább. Tadici mester kizárásra került, úgy tûnik nem bírta a "gyûrõdést".
Dánia-Ukrajna 31-25
A dánok és az oroszok vannak az elõdöntõben, a brazilok és az ukránok búcsúztak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Vérten Orsinak viszont grat. az 50. válogatottságához!
Másnak is voltak. Mégsem kapott bûntetést, tovább élvezte a kapitány bizalmát. (Pl.Sz.Zita az elsõ félidõben, aki több ziccert kihagyott. Hornyák meg csak a bíróknak köszönhette, hogy nem szórták ki végleg.)
A meccs egyébként nekem sem tetszett, egy ilyen meccs alapján eldönteni, ki mire képes, elég igazságtalan dolog.
a védekezésünk egy nagy kupac kaki volt, bár ha Gint és Herr Orsit is védõnek számítjuk, akkor már egészen jó volt a dolog 😄D
sok értelme tényleg nincs annak, ha sem védekezni, sem feállt fal ellen támadni nem gyakorlunk, ennyi erõvel lövõ, meg futóedzést is tarthatna András...
Detti a felelõtlenül elõtt labda után ült le...addig voltak egészen jó lövései, bár egészen ad hoc volt a támadásunk mikor a Zizi, Görbe, Detti belsõhármas volt pályán...
nekem nem tetszett a meccs, egyáltalán nem...
kalóz, mit mondott Borsos? bár néha elkapcsoltam, de mikor néztem, nekem nem tûnt fel semmi marhasága...
Tetszett Tóth Timi, Gin, és Zizi, nem tetszett Hornyák védekezése, valamint nagyon nem, hogy Detti megint kevés lehetõséget kapott. Mire belejött volna a játékba, már le is cserélték.
A litvánok szerintem, mostoha körülményeikhez képest, jól játszottak.
A szakkomentátor idõnként elég meglepõ dolgokat mondott. Mintha kicsit tájékozatlan lenne nõi kéziben.
Franciaország-Svédország 29-23 (14-12)
Oroszország-Brazília 31-26 (16-13)
A románoknak nyerni kell a norvégok ellen, ha elõdöntõsek akarnak lenni. A gyõzelem aránya mindegy, 1 gólos siker is elég.
A Pannon kupán:
Kína-Ausztria 29-25 (17-13)
DUNAFERR FOREVER!!!
Már nem vagyok benne olyan biztos, hogy egy ilyen Pannon-kupa megfelelõ felkészülést biztosít a vb-re.
Sajnos a csapat sem igazán úgy állt ehhez, mint egy gyakorláshoz, hanem mint egy lõgyakorlathoz. Sem a védekezésnek, sem a támadásnak semmiféle logikáját, semmi formáját nem tudtam felfedezni, csípõbõl inprovizálva megszórtuk az ellenfelet, de semmit nem gyakoroltunk, semmit nem tanultunk.
Ennél az egész kupánál százszor többet fog érni tán a Montenegro elleni felkészülési. A világkupának is akkor lett volna értelme, ha mondjuk a pannon-kupa a múlt héten lett volna, s utána egybõl irány a világkupára.
Pl. hiányolom a kézis múlt képviselõit.😞Tavaly még ott voltak.
Békéscsaba - Kiskunhalas 31-28,
Nagyatádi NKK - Óbudai Goldberger 22-34
Az oroszoknak az elödöntõbe jutáshoz meg kell verni a brazilokat és az ukránoknak nem szabad pontot szerezni a dánok ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
"csapaton belüli megtisztulás" pffff
Kenyeresrõl szóló cikk meg egészen vicces lett 😄
DUNAFERR FOREVER!!!