Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem szombaton is jók leszünk!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Vajon Hege merre csavaroghat? Vagy ennyire nincs véleménye semmirõl?
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nem jó ez így sehogy. Az SVSE esélye nagyon kevés, ráadásul a Goldberget kaptuk....
(Kérem újrasorsolni!!! <#szomoru1>#szomoru1><#wink>#wink>)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ferbonex-Gyulai SE-DVSC-Aquaticum
Siófoki VSE-Óbudai Goldberger SE
Rectec Vasvár VSE-Budapest Bank-FTC
City-Line Békéscsabai ENKSE-Váci NKSE
Fenstherm-Füzesabonyi SC-Cornexi-Alcoa-Auto-Bahn
Csömör KSK-Dunaferr NK
Szentendrei NKE-Gyõri Audi ETO KC
ASA-Hódmezõvásárhelyi NKC-Uniqa-Vasas
oN: én a Fradi BL vereségén kicist meglepõdtem... 😞
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Vura mostanában nem igazán találja a helyét a kispadon...anyit azért hozzátennék, h. Zia sérült, és eddig úgy volt, h. a Loki meccs után mûtik, de lehet még az EHF meccseket megvárják vele. A 2 kapus gyenge napot fogott ki tényleg, de a védelem is ritka gyenge volt 😞
én igazából csak Olcsa szerepét nem értem a csapatban... 😞(
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A Fradin rettentõen kiütközött a nemzetközi rutintalanság, vagy csak szar napot fogtak ki, de ilyen gyámoltalanul én még tán nem is láttam õket játszani. Pedig itt volt a lehetõség. Ha csak fele olyan jól játszottak volna, mint tudnak, akkor simán nyernek. Ez kb 10-15%-os teljesítmény volt szerintem.
Azér' hogy megjósoltam, hogy mi lesz... <#rolleyes>#rolleyes> ...ezér nem tippmixelek.
Tuti volt a Cori-Loki is. Jó, hogy Tápai egyre jobb, egészen klasszis teljesítmény volt ez tõle. Kár, hogy nem akadt társa, Triscsuk pl eddig nagyon agilisan játszott, de ezúttal nem tudott hozzátenni. Szûcs Gabinál egyszer kétszer már majdnem elkönyveltem, hogy micsoda jó formában van, de annyira tipikus ez nála, hogy csinál 1-2-3 jó dolgot (csel/passz/gól), aztán menetrendszerûen következik a 2 perc. <#nemtudom>#nemtudom>
A kapuban meg rém gyengén muzsikált a Fehérvár szombaton, s Vura sem volt a toppon sztem.
...persze a másik "mester" ezer fokon égett. <#vigyor>#vigyor>
Az Eurosport2 jóvoltából a Nürnberg-Zvezda meccset 3x láthattam volna. (+a netes közv.!) Nem is olyan rossz hír ez így, azt gondolom. <#vigyor2>#vigyor2>
Du. viszont helyi meccsen voltam, ahol az SVSE 32-29-re verte az elsõ csapat játékosaival megtûzdelt Audi ETO II-t. Grat. nekik is! <#taps>#taps><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
"sztem a Podravka behúzza 4-5 góllal a mai meccset" - ugye emlékszel erre Stilo a ma déli MSN-es beszélgetésünkbõl? <#wink>#wink>
A meccs elsõ 20 perce Buli parádé volt, 6 gól, amibõl 2 született hetesbõl. Azután Anita pihent a félidõ végéig, vissza is esett a Podravka. A 2 félidõben még 2 akciógólt szerzett és ezzel a csapata legjobbja lett. A Podravka védekezése jó és abból a lerohanásai életveszélyesek, nagyon kell figyelni majd rá a Gyõrnek. Ha jobban figyelnek a ziccerek befejezésére a horvátok simán 10 lett volna közte. A Kapronca elég kiegyensúlyozott csapat, többen lõnek 3-4-5 gólokat és Zovko jól összerakta õket. Jól mozognak a védõfalban és a lerohanásaiknál is legalább 2-3-an indulnak villámgyorsan és több irányban mozogva, irányváltoztatva mindig találnak szabad embert a befejezéshez. Nagyon kell figyelni ellenük a támadás befejezésekre illetve visszarendezõdéseknél, mert életveszélyesek lerohanásból.
A spanyoloknál szokás szerint Medved cipelte a hátán a csapatot (eléggé lefogyott és így egész normális testalkatúvá vált). Figyelni kell a balszélsõ Martira is, a 6 góljával õ segítette egyedül hatékonyan Medvedet, a többiek nem tûntek acélosnak.
Gratulálok Bulinak a kiváló teljesítményéhez! <#taps>#taps>
DUNAFERR FOREVER!!!
És ezek a hetesek........
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
30-30-ig együtt haladtak a csapatok, azután az utolsó 3 percben a végig kiválóan játszó Galca 3 gólja döntött, Talida Tolnai védéseivel együtt.
DUNAFERR FOREVER!!!
2 gólnál közelebb nem sikerült zárkóznia eddig a dánoknak. A mérkõzést francia jv. páros vezeti, minõ véletlen...
DUNAFERR FOREVER!!!
Közben a Valcea bekezdett a Viborg ellen: a 11. percben 9-4-re mennek
DUNAFERR FOREVER!!!
A másik két meccset még nem láttam, de minden szándékom szerint pótolom.
Tényleg szenzációs formában védett, jó volt látni!
A Slegelse még nem tud igazán csapatként mûködni, viszont én nem féltem õket, jók lesznek, sõt most is jók, de az ETO jelenleg elõrébb tart.
Örülök Konkoly Csaba jó meccselésének, úgy érzem végre pozitív energiát szabadított fel a lányokban.
Hiányérzetem azért maradt.. Nem tudtunk rászámolni a Slagelsere, pedig sokan nagyon szerettünk volna.. <#vigyor5>#vigyor5> Nem lett volna gyenge angolul és a tudtukra adni, hogy csak egy csapat van a pályán. Sebaj, majd a visszavágón.. <#nyes>#nyes>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Azt viszont nem nagyon értem, hogy az itteni ETO szurkolók véleményét a meccsrõl miért nem látom? Remélem még az ünneplés tartja vissza õket attól, hogy írjanak.
DUNAFERR FOREVER!!!
Valóban, a németek úgy örültek a döntetlennek, mintha gyõztek volna.
Más: láttad Gin nyilatkozatát? <#vigyor0>#vigyor0> (Felídézi bennem egy volt csapattárs szavait. Valahol összecsengenek a mondatok.<#wink>#wink>)
Kicsit koncentráltabb játékkal meglehetett volna a gyõzelem is. Sajnos ez most elmaradt, de hazai pályán simén nyerhetnek 3-nál több góllal és akkor meglehet a KEK szereplés.
DUNAFERR FOREVER!!!
Közben a Fradi kezd feljönni, most 14-16.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
A hetesek kihasználása kritikán aluli... (1/6)
Pedig, ahogy mondtam, a Podgorica verhetõ lenne idegenben is. Remélem a 2. félidõben jobban fog koncentrálni a befejezésekre a Fradi és akkor meglehet a gyõzelem.
DUNAFERR FOREVER!!!
(köszi a linket!)
A magyar ES2 angol focit ad, nem a kézilabdát, szerencsére a neten lehet nézni a meccset. Egyelõre a Zvezda nem tûnik nagyon acélosnak.
Savehof-Krim 30-31 (14-17)
A Krim tele van sérültekkel, nem játszott: Alizar, Golubic, Oder, Vergellyuk, Kindl, Siti, Bodnyeva.
Nürnberg-Zvezda élõben
DUNAFERR FOREVER!!!
rászámolni igen, de a vége nem lett olyan szép 😉... hmm. az meccs, akkor még volt szurkolótábor, meg veszprémi drukkerek is besegítettek...régi szép idõk 😄DDD
Látod nem kell Gin formája miatt aggódnod, amikor kell, õ teljesít <#worship>#worship>
Továbbra is a Dunaferr szurkolótábora az egyetlen, amelyiknek sikerült rászámolnia a Slagelsere (29-19 anno a Jégcsarnokban) <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
Most pedig jöhet a Nürnberg-Zvezda meccs a ES2-n
DUNAFERR FOREVER!!!
Szûcs és Orbán jó formát fogtak ki, illetve a kapuban jó teljesítményt nyújtottak a hálóõrök.
A Cornexi fõként a védekezésén bukta a dolgot, illetve, h. BBnek nem nagyon ment. Szerintem a Cori kiszállt a doboógóért való harcból, de ne legyen igazam.
Varga meg szépen bemutatkozott ország-világnak 😊
az ETO meccs, bakkkkkker.... nem sikerült a 10 közte 😄 pedig már számoltam volna 😊
szép munka volt! na ilyen az mikor Gin jól véd -ez az õ szintje. nagy gratula neki!!!!!!
Spiridon is ellenállhatatlan volt!
gratula nekik!
mostmár hajrá fradi!!!
A 3 legfontosabb átlövõjük sérült, nem csoda hogy így láttad. De ez semmit sem von le a gyõzelem értékébõl. Azt a csapatot kell megverni amelyik pályára lép. Azért most sem kaptak olyan sok gólt (24), tehát a védekezésük továbbra sem olyan rossz. Más kérdés, hogy támadásban messze vannak a tavalyi csapattól, persze ha felépülnek az átlövõk biztosan jobbak lesznek támadásban is.
Az ETO a védekezésével és ennek részeként egy kiváló Ginnel nyerte meg a meccset. A 18/35-ös mutató nem semmi, bár Gin a Slagelse ellen általában jól szokott védeni. Nekem vannak emlékeim errõl, még a legutóbbi Slagelse-Dunaferr-en is jól védett, nem véletlen, hogy csak 21-et kaptunk akkor idegenben (17-21).
Akkor most már Hajrá Fradi!
DUNAFERR FOREVER!!!
A Slagelse nekem most egy elképzelés nélküli csapat benyomását keltette. (Mintha nem is lenne pl. átlövõjük.)
Az elsõ mai BL csoportmeccsen: Lada-Hypo 28-30 (11-15)
DUNAFERR FOREVER!!!
(Pedig sajnos vannak most dolgok, amiért viszont ott sem érzem magam túl jól. <#shakehead>#shakehead>)
DUNAFERR FOREVER!!!
A csapat elsõ percekben mutatott teljesítményénél csak a szurkolás volt gyengébb.<#lookaround>#lookaround> A csapat, szerencsére, összekapta magát.<#taps>#taps>
(Nagyon érezhetõ volt a tétmeccsek hiánya. Ezt semmiféle edzés és felk.meccs nem pótolja.)
HAJRÁ MAGYAROK! :]