61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
Én meg továbbra sem borotválkozom P
Azért nem semmi honnan hoztuk vissza -
#41178 Lehet böngészőtől függ -
#41177 Igen, ahogy jósoltam, minden sorozat megszakad egyszer! -
#41176 Nekem végig látszottak, nem volt gondom velük. -
#41175 -
#41174 Gratulálok a csajoknak a győzelemhez és a továbbjutáshoz!
Ugyanígy gratulálok Imre Vilinek is ahhoz, hogy meg merte tenni azt, amit kellett!
Ma sokan hozzájárultak a győzelemhez, ez a csapat érdeme volt, edzőstől mindenestől! Vili meg merte lépni, hogy a 11. percben lehozta Gint és nagyon bejött a cseréje. Gratulálok Herr Orsinak!
Végre felküldte támadásban Szűcs Gabit a leromló Tomi helyére, aki 2 átlövésgóllal meg is hálálta ezt. Pályán tartotta támadásban Bulit, pedig elöl nem ment neki, de azután 3 szép átlövésgóllal nagy érdemeket szerzett a győzelemben. Tomori az első félidőben volt jó, azután jött a szokásos visszaesése, de a cserék most ugyanúgy eredményesek voltak hátulról is. Egyből lett átlövőjátékunk, szinte folyamatosan, ami eddig nem volt és meg is nyertük a meccset.
Gratulálok Pirinek és Melinek is, mert ők is hozzátették a magukét!
Szép volt csajok! -
#41173 Na. ez már látszik.:) -
#41172 -
#41171 -
#41170 -
Mse #41169 breki,nekem nem jeleníti meg a képeket! -
#41168 -
#41167 -
#41166 Grat:)
Viszont Herr Orsi megtanulhatná, hogy védéskor előbb várja meg mi lesz a kipattanóból, utána örüljön:)
És nem reklámképpen, de ha valakinek nincs Sport1, akkor itt lehet majd nézni a meccseket élőbe, igaz dánul, de legalább van:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.i-tv.hu/index.php?chid=2128
-
Mse #41165 na ugye, hogy lehet cserélni, Szűcs is, Bulath is tud támadni ;)))
HERR ORSI, HERR ORSI, HERR ORSI :DDDD
szép volt csajok, Vilinek is gratula!!!! -
#41164 Egyszerűen GRATULÁLOK!
Ha lenne kalapom, nost levenném. Elsősorban Herr Orsi előtt, másodsorban Imre Vili előtt, hogy tudott változtatni, amikor kellett, és megtalálta a megfelelő taktikát és játékosokat. -
#41163 és végre megvertük újra a franciákat ! -
#41162 Nem játszottunk jól de nagyot küzdöttek a csajok
SZÉP VOLT -
#41161 Huh a második félidőt nem birtam nézni csak a 20 perc után
-
Mse #41160 köszi! -
#41159 Orsiról: Dr. Balogh Péter csapatorvos gyors diagnózisa: „Ugyanabban a bokájában, a balban, amely megsérült az olimpián, most is elszakadt részlegesen a szalag. Csúnyán bevérzett és bedagadt.”
Nagyon itt van már az ideje törleszteni nekik egy ki-ki meccsen, mert mostanában nem ment ellenük. Minden sorozat megszakad egyszer
Remélem Vili kitalált valami megvalósíthatót, mert Görbe biztos komoly figyelmet fog kapni. Jó lenne, ha a többiek felnőnének a feladathoz, mert csak így lesz esélyünk a továbbjutásra. Sajnos Orsi még nem játszhat, aki nagyon sokat segíthetne, de első az egészség! -
#41158 Mikor indulsz? Csak holnap? -
#41157 Franciaország - Magyarország -2
Dánia - Románia -2
Spanyolország - Ukrajna +2
Norvégia - Portugália +9 (sztem lesz pihentetés) -
Mse #41156 Franciaország - Magyarország -4
Dánia - Románia -7
Spanyolország - Ukrajna +3
Norvégia - Portugália +14 -
Stilo1977 #41155 Franciaország - Magyarország -1
Dánia - Románia -3
Spanyolország - Ukrajna -1
Norvégia - Portugália +12 -
Mse #41154 Baba állóképességére vonatkozóakat visszaszívom :) most olvasom, hogy "valaki ráült a mellkasára" ;)) -
Mse #41153 Mivel ezt az egy meccset láttam eddig, ehhez annyit, hogy kellett volna legyen játékunk a "Görbe-nélküliségre", mert nem hiszem hogy valakit is meglepetésként ér, hogy Görbét emberfogással kiveszik. Szóval ez -1 Vilinek, plusz az örök kérdésem, minek viszünk embereket ha nem merjük bevetni őket? Mindig azt mondjuk univerzális játékosok kellenek, és akkor Szűcs Gabit leszoktatjuk a támadásról?
Kb 15 percnyi totyogás alatt, lehetett volna kockáztatni is... -1 Vilinek :(((
+1 Babáért :) Csak így tovább: felszántani a pályát! -még egy kis állóképességfejlesztés, és ász lesz ;)
+1 Meli miatt: 5+1 védekezése -kb 3 labdát szereztünk ebből!
(végre valaki aki nem labdát akar halászni elől, hanem ténylegesen -szerintem- azt csinálja ami a +1 nek a feladata, megakadályozza hogy lendületből tudjanak falratörni a külső játékosok!)
Kár azért a 2. félidei tanácstalanságért, és az uccsó támadásért -igazán előadhatta volna Görbe a tavalyi németek elleni lövőcselét, és lövethetett volna Babával még egy gólt ;( remélem majd a döntőben a norvégoknak :DDDD
Vérten Orsinak milyen sérülése van? Jobbulást neki!
Erről jut eszembe, megkérném a csapattársait hogy bízzanak Meliben is, meg hogy Meli is magában, és merjen néha egy-egyben is vállalkozni!
Holnap lenyomjuk a franciákat!!! Hajrá!!!
-
#41152 Szerintem ugyan az időpont nem jó a listában (magyar meccs), mert aza program szerint 18,15-kor lesz.
Ha ez lenne a legnagyobb gondunk, örülnék neki.:) -
#41151 Akkor a folytatás, ami nagyon nehéznek ígérkezik.
6. játéknap:
Dec. 7. 15:15: Franciaország - Magyarország -1
Dec. 7. 17:15: Dánia - Románia -5
Dec. 7. 17:15: Spanyolország - Ukrajna +5
Dec. 7. 19:15: Norvégia - Portugália +8 -
#41150 A horvátok elképeztően hullámzó teljesítményre képesek, miközben egészen tehetséges játékosaik (pl. átlövők) vannak. -
primavis #41149 32-27 a németeknek -
primavis #41148 orosz-svéd 19-19, az osztrákok még ezután jönnek. -
primavis #41147 30-25 -
primavis #41146 nem hallottam, a svédek vezetnek az oroszok ellen. most megint 28-25 a németeknek. -
primavis #41145 utána meg 20-13 és 25-25! -
#41144 Ha kikapnak sztem kieshettek volna megfelelő eredmények alakulása esetén
Amúgy ha jól halottam az osztrákok meg már továbbjutottak? -
primavis #41143 a német - horvát mecs az őrület határán van! 7-0 a németeknek, 10-10, majd 19-13 ismét s németeknek! -
primavis #41142 továbbjutónak továbbjutók lettek volna akkor is, csak ez a pontjuk hiányozna... -
#41141 meg akkor a Dánok nem tuvábbjutok.
És különbenis olyan jó dánokat verni -
primavis #41140 végeredménben a döntetlen csak abból a szempontból rosz, hogy egy pontot vihetünk magukkal s nem kettőt a középdöntőbe!
Ha nyertünk volna is, akkor is a franciák elleni mecs döntött volna!