Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Félidõben: Cornexi-Aalborg 15-12

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Rosztov-Dunaferr 26-28 (12-12)

Gratulálok!!! Szép volt csajok!!! <#taps><#taps><#taps>

Az oroszok még vezetni is csak egyszer vagy kétszer tudtak, végig uraltuk a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nemááá! Ultrabalos lettél vazzzee? <#guluszem1><#ejnye1>

Bocs, de ezt a ziccert nem bírtam kihagyni <#vigyor><#vigyor2>

Néztem is, hogy ott meg milyen sokan vannak, akkor ezért.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Ó hát kérlek a drága létesítményfelelõs, és a klubbvezetés kölcsönadta ETO-Újpest meccsre a csarnok mobillelátóit, és elfelejtették visszahozni. Az ETO -Újpest foci múlt hét szombaton volt. A lelátók hiánya meccs elõtt 1 órával tûnt fel nekik.Persze nem volt rá ember, se kocsi ami visszahozza 500méterrõl.
Csak azt kérdem én, hogy emberek mire föl veszik fel a fizetésüket??????????

Így hát aztán betagozódtunk a BKU-ba.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Hege!
Mi volt a kapu mögötti jobb oldali szektorban? Nagyon kevesen voltak ott, mintha csak egy sorban lettek volna szurkolók...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Tudtam, hogy Nándi azért kap pár szót tõled a hozzászólásodban <#ravasz1><#wink>
Az Iváncsik testvérek és Ilyés korai kiválása túl nagy veszteség volt a Veszprémnek. Nagy bravúrra lesz szükség Celjében a továbbjutáshoz.

DUNAFERR FOREVER!!!

sem a szurkolás, sem a teljesítményünk nem érte el a 100%-ot 😞((
na sebaj, eddig is le kellett volna gyõzni a Celjét, most majd mégnagyobb lesz a tét! Nándi helyén volt amikor kellett -ma azért ezt sajnálom ;(

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Ribarroja-Slagelse 20-34 (8-21)

A dánok a 2. félidõben már csak az eredmény tartására törekedtek, mindenki lehetõséget kapott. Kezd összeállni a játékuk elöl is, Bulatovics már visszatért, Batinics és Turej is egyre jobb átlövõben, Batinics ráadásul balkezes lövõ. Szerintem õk fognak a 2. helyen továbbjutni a csoportból és a visszatérõ Rotissal elég veszélyes csapatuk lesz újra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a Gyõrnek!

Az elsõ 5 perc gyengélkedése után simán hozta az ETO a meccset. Görbe nagyon jól játszott, Gin is jól védett, valamint Bradeanu és Vérten Orsi emelhetõ még ki. Hullámzó játékkal is biztos gyõzelmet arattak. Ha kicsit jobban figyelnek a végén, lehetett volna 8-10 is közte. De a lényeg a biztos gyõzelem és a 2 pont.

Félidõben: Ribarroja-Slagelse 8-21!!!

Leganger elképesztõen véd, a 23. percben 4-16-nál már le is ment pihenni (sztem kb. 70-75 %-al védhetett). A spanyolokat is elkapta a Leganger fóbia. A dánok sok lerohanás gólt szereztek az õ védéseibõl és a kilépéses védekezéssel szerzett labdákból.

DUNAFERR FOREVER!!!

jah, tök jó, h. jönnek drukkolni, de ha a hazai drukkereket is annyira megbecsülné -vissza/becsábítaná a veszprémi vezetés, lehet nem lenne szükség "idegen" szurkolókra...azért szomorú, h. oda jutott egy szerintem nagyon jó tábor, h. már "egymaga" nem tud hangulatot teremteni 😞((
viszont a szegedi barátság nagyon pöpec, csak kár, hogy kb. addig tart majd, míg egymással szembe nem kerülünk, akkor majd óvás, anyázás, stb. lesz 😊))

ma sima ETO gyõzelmet -de jó játékot Bulitól- és nagy hangulatú, küzdelmes, de a végén viszonylag nagy arányú veszprémi gyõzelmet várok.

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Az elõbb megkérdeztem tõlük, hogy: 1. õket ki ellenõrizheti? 2. kinek tartoznak felelõséggel? 3. Ha hibáznak/tévednek, annak mi a következménye?
Kiváncsi vagyok, hogy válaszolnak e s hogy mit!
Isthy
Igazából az a szomorú, hogy ez az eset is tökéletesen példázza az országban uralkodó állapotokat minden téren...

ON:

Ma lesz egy könnyebbnek tûnõ ETO meccs és egy nagyon nehéz Veszprém meccs. Az pedig példamutató, hogy a veszprémi B-középbe érkeznek szegedi szurkolók, hogy együtt szurkoljanak az MKB gyõzelméért. Remélem a végén majd együtt örülhetnek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az athéni olimpián az amerikai csapat szállására érkezõ doppingellenõröket a szállást "védõ" tengerészgyalogos külsejû egyének elzavarták a halálba. Lássunk csodát semmi sem lett belõle...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Az a szomorú, hogy ilyen disznóságokra is könnyen kapható ember. Képzeljétek el milyen "komoly" állás ez. Tuti hogy cégautó, telefon stb. amit saját célra is használhat. A munkába "bele kell szakadniuk". A fizetésüknek meg magasnak kell lenni nehogy megvesztegethetõek legyenek.
Ezekhez az állatokhoz képest mit dolgozik egy , kukás, kõmûves, de akár egy negrócsomogoló, vagy banki pénztáros.
100%ig biztos vagyok benne hogy levitézlett pártemberek nyegle kölykeinek az állása.
Kibaszott nagy rendet kéne ám csinálni ebben az országnak nevezett disznóólban, mert a tetvek kezdik átvenni az irányítást

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

http://www.antidopping.hu/

van lehetõség üzenni is ...

hát sajnos õk képviselik hazánkban a "doppingellenes harcot", 2011ig vagy 2010ig nyerték el a jogot egy közbeszerzési pályázaton...

annyira sántít az egész, h. csak na...

szerencsétlen Ági mekkora tehetetlenséget, dühöt, elkeseredettséget érezhet...egyszerûen nincs rá szó, h. mennyire hányadék eljárás ez...

vmi drapit megérdemelne Ági, vhol, vmilyen formában, bár k.rvára nem vígasztalná, de legalább érezné, h. vele van a sportszurkerek többsége...

azért Thury Györgyöt már kioktatta vki, mikor ilyenkrõl beszél, h. tévedésbeejtés, szóval, talán van, lesz aki megfelelõen képviseli õket...

kicsit utánaolvastam ezeknek a doppinggal kapcsolatos szabályoknak, elképesztõ, h. percrepontosan jelenteni kell hol vagy, és ha nem vagy ott, és netán ellenõrzinének, az is doppingvétségnek számít...
( volt olyan eset, ahol az ellenõrök nem tudták a kaputelefont használni, aztán beírták, h. nem volt ott, ahol jelezte...)

Hege eto
Arról nem is beszélve, hogy egy kínai vagy ámerikai esetleg jordán+ sportolót nem lehet doppingvizsgálat alá vetni egy olimpián, mert mindjárt kivonulással, embargóval és atombombával fenyegetnek. Áh undorító. Nem bírják elviselni hogy a 11milliós lakossághoz képest sok az olimpiai bajnokunk. Hát rohaggyon meg a fakezû alulmûvelt sutyerák világ!!!!!!!

VMan
jobb volt látatlanban <#alien>
ez hasonló volt kicsit a Podgorica-Fradihoz, rengeteg ziccer kimaradt, nyerni lehetett volna már kint is!

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Duby
OFF
Elképesztõ módon fel tud dühíteni, mikor aljas fontoskodó keverõgép nyálas senkiháziak visszakézbõl szopatják meg azokat a sportolóinkat, akiket egy valamirevaló normális társadalom tisztel, és valamelyest inkább kiemel maga közül.
Itt viszont egy nóném túlbuzgó MAGYAR doppingelenes liga-vezetõ is, akinek ezúttal baromarca alá tolt valamelyik szintén agyoniskolázott egy mikrofont, kapásból áztatja az olimpiai bajnokot. És ez csak a jéghegy csúcsa, Ági a kamera elõtt borul ki, juhéjj, még nagyobb a só.

Így dolgozz ennek az országnak...

Origo: Kovács Ágnes: Félrevezettek >>
Origo: A doppingellenõrök tagadják Kovács vádjait >>
<#gunyos1><#bdead><#gun><#violent><#boxer>
ON

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
Valcea-Podgorica 35-22 (15-11)

A 2. félidõben kijött a tudáskülönbség a 2 csapat között.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Végeredmény: Kometal-Hypo 24-27 (11-15)

Félidõben: Valcea-Podgorica 15-11

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
48. perc: Kometal-Hypo 17-22

Ezt a meccset sztem a Hypo már behúzza és a Kometalnak marad a harc a KEK-et érõ 3. helyért.

21. perc: Valcea-Podgorica 9-8

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Félidõ: Kometal-Hypo 11-15

Kezd nagyon elúszni a Szkopje hajója...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
10. perc: Kometal-Hypo 6-4

Ez a meccs a Kometal utolsó lehetõsége, ha valami reményt akar még hagyni magának a továbbjutásra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egy elképesztõ mérkõzésen: Zvezda-Krim 36-31 (22-7)

Az elsõ 5 perc a Krimé volt (3-0, 4-2), ami utána következett az a hihetetlennel volt határos. Nullára zuhant össze a Ljubljana és a fennmaradó 25 percet 20-3-ra hozta a Zvezda. Sorozatban eladott labdák támadásban és ebbõl kapott rengeteg lerohanásgól, mellé nagyon gyenge védekezés. Ilyet még nem nagyon láttam BL meccsen. A csapatban nem volt egy játékos sem aki elfogadhatóan játszott volna, terített betli... Ráadásul a kapufa is elég hazai volt, ziccerben 5-ször hárított Szaidova helyett. A kiállítási arány 1-7 volt, kétszer is kettõs emberelõnyben játszhatott a Zvezda, de a büntetések nagyobb része teljesen jogos volt.

A 2. félidõ elején már 17-el is vezetettek az oroszok. Poltorackaja és Andryusina már nem játszott, 2-3 cserejátékos is lehetõséget kapott. A még mindig sérült Alizar beállt a Krim kapujába és egybõl lett is kapusteljesítmény. Az utolsó 25 percben pedig pont a fordítottja történt az elsõ félideinek. A Krim egyre jobban belelendült az oroszok meg nem tudták újra felvenni a ritmust. Hiába jött vissza a kezdõcsapat, akkor sem. Poltorackaja külön õrzõt kapott, teljesen kivették a játékból, a többiek pedig nem boldogultak a Krim feljavuló védekezésével. A végén 4-re is feljött a Ljubljana, de Karejeva gólja végül 5 gólos hazai sikert eredményezett. Trefilov nem kicsit volt dühös a 2. félidõ végére.

A Krim "kórháza" továbbra is teljes fordulaton üzemel, az 5 korábbi sérülthöz (Alizar, Vergeljuk, Oder, Siti és Golubic), mára csatlakozott Bodnyeva is. Bár igaz, Alizarnak védenie kellett az utolsó 25 percben, nagy szükség is volt rá. Így a végére egy viszonylag tisztességes eredményt sikerült elérniük.

DUNAFERR FOREVER!!!

ha vki érdekel, elvileg a hunnet-en ma 19tõl leadják az Aalborg - Cori meccset...

kaloz174
"Csömör-Dunaferr NK nõi Magyar Kupa-nyolcaddöntõ mérkõzésen: 9-23-as félidõt követõen 43-21-re nyert Imre Vilmos együttese."

Köszi és grat.!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
A legfontosabb: mielõbbi teljes gyógyulást Esztinek és Gabcának is!

A csapattal szembeni elvárásaid bejöttek, ennek örülök. Valamint annak is, hogy én viszont egy kimondottan jól küzdõ, igazi Kohászt látthattam. <#taps> Sajnos, az is igaz, hogy abban nem tudtál volna Te sem segíteni, ami a pályán kívül zajlik. (Nem csak a Újvárosban.)

Tegnap a helyi csapat MK-meccset játszott. Büszkén írom, hogy majdnem sikerült a Golit megtréfálni. (Az elsõ félidõt nyertük, a vége viszont sajnos -4 lett, oda.) Különben az ellenfél egyértelmûen Korgyuknak(remélem, jól írom a nevét!) köszönheti a gyõzelmet, a többiek felejthetõ teljesítményt nyújtottak.

Táncos ETO
Köszi Isthy!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Felvezetés a hétvégére élõ közvetítés ügyben:

Pénteken délután az Eurosport2-n 15.00-tól: Zvezda-Krim

Szombaton délután a Viasat3-on 14.00-tól: ETO-Podravka
16.00-tól: Veszprém-Gummersbach

Vasárnap délután a Viasat3-on 15.15-tõl: FTC-Viborg
17.15-tõl: Szarajevo-Pick Szeged

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Akkor pár szó a hétvégérõl:

Elõször is gratulálok a Dunaferr csapatának a sima gyõzelemhez! <#taps><#taps><#taps> Kb. ezt is vártam tõlük, ezért is mertem nyugodtan magukra hagyni õket itthon <#wink>. Látod Kalóz, az én elvárásaim jöttek be az oroszokkal kapcsolatban, tartjuk a távolságot elõttük.

Szintén gratulálok a Gyõrnek, õk is simán hozták a meccset. Sajnos a végén kicsit kiengedtek, de szerintem a hangsúly a gyõzelmen van, az utsó 15 percet pedig biztosan elemezni fogják az illetékesek.

A Loki nagyon biztosan hozta a kötelezõt, erre igazából nem is kell több szót vesztegetni.

A Corinak is gratulálnom kell a tisztességes és reményt keltõ aalborgi helytállásához. Megvan az esély a továbbjutásra, élniük kell a lehetõséggel. A sorsolás után ide is beírtam azon véleményemet, hogy én látok lehetõséget a Corinak a továbblépésre az Aalborg ellen. Egyelõre úgy tûnik ez a megérzésem is helytálló lehet.

A Fradi az elsõ félidõben még jól tartotta magát, amiben Pasinak nem kevés része volt. Sajnos a 2. félidõben már nagyon rosszul ment nekik, fõleg a támadójáték sikeredett gyatrára. Igazából az egész meccsen nem nagyon volt átlövõjáték, valamint Dinut elég szépen "sztárolták", pedig amúgy sem rossz kapus. Remélem a Viborg ellen jobban kijön a lépés és egy sokkal jobb meccset láthatunk majd.

A ljubljanai meccsrõl a tudósításomat megtaláljátok a handball.hu-n, többet nem is lehet igazából mondani róla. A sorozatos sérülések eléggé szétzilálták a csapatot, szerintem ezek után a továbbjutáshoz bravúrra lesz szükség valamelyik idegenbeli meccsen. Ehhez pedig sokkal több kell a jelenleg hadrafogható játékosoktól.

DUNAFERR FOREVER!!!

Ennél mindenképpen....nem is néztem végig, katasztrófa volt.
Hege eto
Hát én azért ennél többet vártam volna a Fraditól

Breki33
És most Hajrá Fradi <#eljen><#taps>
Breki33
Nagyon nagyot ment végig izgultam az egészet nehogy a spanyol véletlen kilökje

Szép volt Talma!

Hege eto
TALMA!!!!!!!!!!!

kaloz174
A Dunaferr meccsérõl:

Elõször is: gratulálok a Kohásznak a biztos gyõzelemhez. Az igazság az, hogy ugyan tavaly 2x vertük az ellenfelet, de egyrészt arrafelé is voltak változások, másrészt ez régi reflex: oroszoknál sosem lehet tudni.
Paula ma is fantasztikus volt, gólja igazi megkoronázása volt teljesítményének. Rajta kívül én Rita játékát tartom egészen kiemelkedõnek. Nagy elõrelépés a tavalyi évhez képest, hogy nem az a helyzet, ha Dettinek nem megy, vagy kikapcsolják a játékból, akkor megáll a tudomány. Detti ma is nagyon jó volt, de mellette, mint ahogy már több meccsen is, szerencsére, egészen sok jó teljesítmény akadt.
(Ma még Lala teljesítményével is elégedett voltam.)

Néhány hullámvölgyet leszámítva szerintem ma nagyon jó meccset láthattunk.

Szép volt csajok!

VMan
hoppá, a Nürnberg nyert Ljubljanában.

HAJRÁ MAGYAROK! :]

banok
nyer a Gyõr.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
Zvezda-Savehof 36-30 (15-14)

A svédek 45 percig partiban voltak, ekkor gyorsan 3 gólos elõnyre tett szert a Zvezda, amelyet tartott az 55. percig, azután az utolsó 5 percben még rátett 3-at.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nahh, erre inkább nem írok semmit <#ravasz1><#vigyor>

Közben a BL 2. fordulójának elsõ meccsén a félidõben: Zvezda-Savehof 15-14

A svédek vezettek többször is 3 illetve 4 góllal, a félidõ végre fordított a Zvezda.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez van, ezt kell szeretni <#ravasz1><#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Persze. Beépített az énbéhá (jó de melyik nemzeté?)<#wow1><#vigyor>

Hege eto
Azért egyet ne felejts! A D.ferre nem nagyon (volt) jellemzõ a nagymellény. Az a Kisalföldön divat sajnos, meg Madridban.
Most mit csináljak ha ilyen a csapatom?<#ijedt><#nevetes1>. Játékosok jönnek mennek a címer az MARAD!

Isthy
Tehát csak figyelsz? Mi az, Nagy Testvért játszol? 😊))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Erre én azt mondom neked, hogy az esélyesebbnek úgy is kell játszani ahogy tud és hozni az ilyen meccseket idegenben. Ezt a "terhet" is jól kell kezelni és megoldani a feladatot.
Ugye ne emlékeztesselek arra, hogy mi történt veletek nem is egyszer, mint sokkal esélyesebbekkel Fehérváron?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok én is a csapatnak! <#taps>

A megfelelõ hozzáállással hozták a meccset, ahogy kell. Külön gratulálok Melinek és Mörcinek a kiváló játékukhoz! Ahogy látom a szélsõink 12 gólt lõttek és ennek nagyon örülök. Remélem a továbbiakban is marad ez a helyzet és nem állandóan középen akarunk majd mindent erõltetni.

HAJRÁ KOHÁSZ!

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Semmit nem levonva a D.ferr érdemeibõl, de ált. a frissen feljutóknak kb ilyenkorra szokott elfogyni a szél a vitorlából.

Duby
Imádom ezt a Csapatot!
<#worship> <#vigyor2>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Nem jártunk!<#smile> Grat. a Csapatnak! <#taps>
Úgy tûnik, komolyan vették a csajok a meccset, tudtak tanulni más kárán. <#worship>