61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
primavis #41219 nem tudom, hogy mit beszéltek meg előre, de hogy nemezt a támadójátékot az biztos! Még szerencse, hogy a betöréskért megkapjuk a heteeket, de az átlövésekből eddig csak egy jött be! A szálsől meg egy használható labdát sem kaptak eddig.
Ezt az ukrán csapatot kár lenne nem megverni! -
#41218 Nekimennek a csajok Ukrajnának az Eb-n
A franciák ellen aratott létfontosságú győzelmével Macedóniában tartotta magát a magyar női kézilabda-válogatott, amely kedden 16:15-től Ukrajnával meccselhet az Európa-bajnokság középdöntőjének I. csoportjában. Vanyus Attila csapatvezető a SportHirado.hu-nak elmondta: a csoportszakaszból való továbbjutás ellenére sem bontottak pezsgőt legjobbjaink, inkább csendben, koncentráltan készülnek legyőzni Ukrajnát.
http://sporthirado.hu/cikk-kezilabda-nekimennek_a_csajok_ukrajnanak_az_eb_n-16782 -
#41217 Harcra hát
-
#41216 Orsival most mi a helyzet? -
#41215 Vérten Orsit mos láttam nyilatkozni.:)
Azt mondta, hogy talán most megjött a csapatnak az önbizalma, valamint hogy újra csapatként kell működni. Egyetértek. -
#41214 Ezt olvastam az előbb a handball.hu fórumán:
"Ungureanu ezen az EB-n már nem játszik. Erős bokaficam a diagnózis... "
Ez érdekes, mert határozottan emlékszem, hogy a térde volt bekötve erősen a meccs végére.
Mindenesetre mielőbb gyógyulást neki újra.
-
#41213 A németek már most elődöntősek, mivel max. csak az oroszok előzhetik meg őket. A három 2 pontos csapatot - amelyek matematikailag még utolérhetnék őket - már megverték. A svédeket most, a horvátokat és a macedónokat pedig még a csoportban. -
#41212 Az még durvább IJ :DDD
Az oroszok nagyon lealázták őket (43-24). Nagyon úgy tűnik, hogy itt gyorsan kialakul a német-orosz páros elődöntőbe jutása. -
Mse #41211 erősen IJ :)
de ami nagyobb baj, hogy fogadtam a macedónokra :D -
#41210 IJ :))))))))
Félidőben 15-12 az oroszoknak, úgy, hogy nagyon sokáig a hazaiak vezettek. Pffff... Poltorackaja milyen gólt lőtt A kapuval kb. szemben megállva 8-9 m-en elnézett balra mintha kiadná a baloldalra és közben bevarrta a jobb felsőbe úgy, hogy közben végig balra nézett. -
Mse #41209 én meg elfelejtettem tippelni :D
-
#41208 Most már neked is van találatod, mert Horvátország-Fehéroroszország 43-35
A németek az elején elléptek a svédektől 9-0-ra és innen tulajdonképpen biztosan hozták a meccset. A svédek 4 gólnál közelebb nem tudtak zárkózni (15-11 a félidőben) de ezután újra elléptek a németek. A végére már komoly verést mértek a skandinávokra( 33-22). -
#41207 Az elsőre már nem tippelnék, a többire:
Női EB 2008 - 7. játéknap
Dec. 8. 16:15: Fehéroroszország - Horvátország
Dec. 8. 18:15: Svédország - Németország -4
Dec. 8. 20:15: Oroszország - Macedónia +3
Női EB 2008 - 8. játéknap
Dec. 9. 16:15: Magyarország - Ukrajna +4
Dec. 9. 18:15: Románia - Spanyolország +4
Dec. 9. 20:15: Dánia - Norvégia -5 -
#41206 Az eddigiek is azok voltak. Viszont örömteli változás, hogy a szálláskörülmények klasszisokkal jobbak. -
#41205 Meg az 1. napon az orosz-osztrákot is -
Mse #41204 Isthy tegnap eltalálta a dán-románt :D -
#41203 Női EB 2008 - 7. játéknap
Dec. 8. 16:15: Fehéroroszország - Horvátország -8
Dec. 8. 18:15: Svédország - Németország 0
Dec. 8. 20:15: Oroszország - Macedónia +4
Dec. 9. 16:15: Magyarország - Ukrajna +6
Dec. 9. 18:15: Románia - Spanyolország +5
Dec. 9. 20:15: Dánia - Norvégia -2
Egyébként talált már el vki vmit? Mi az állás? -
#41202 Rendkívül nehéz ellenfelek várnak lányainkra a középdöntőben
Egy cikk, a középdöntő programjával. -
#41201 KÖZÉPDÖNTŐ!
Női EB 2008 - 7. játéknap
Dec. 8. 16:15: Fehéroroszország - Horvátország -4
Dec. 8. 18:15: Svédország - Németország -5
Dec. 8. 20:15: Oroszország - Macedónia +2
Dec. 9. 16:15: Magyarország - Ukrajna +1
Dec. 9. 18:15: Románia - Spanyolország +3
Dec. 9. 20:15: Dánia - Norvégia -6
-
#41200 Az index is képben van vagy látja a jövőt P
MAGYARORSZÁG-DÁNIA 29-26 (15-14)
A magyar válogatott gólszerzői: Görbicz 9/6, Tomori 4, Vincze 4, Szamoránsky 3, Bulath 3, Szűcs 2, Kovacsicz 2, Szucsánszki, Hornyák 1-1
Kiállítások: 8 perc ill. 4 perc
Hétméteresből: 8/6 ill. 5/4
A csoport másik mérkőzésén: Románia-Dánia, 20.15h
A csoport állása: 1. Románia 4, 2. Magyarország 3, 3. Dánia 3, 4. Franciaország 0 -
#41199 Imre Vilmos: Mentálisan erősebbek voltunk
Borzasztóan erős csoportból sikerült a továbbjutás - kezdte értékelését a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Imre Vilmos. - Fordulatos, nehéz meccsen vagyunk túl. Mentálisan erősebbek voltunk, mint a franciák. Sokan hozzátettek a sikerhez, igazi csapatmunka volt. Sokat kellett cserélni, mert számítottunk rá, hogy a franciák diktálják majd az iramot, és fontos volt, hogy frissebbek maradjunk a hajrára. Herr volt a legjobb most, és azért került ezúttal a csapatba Pálinger mellé, mert az októberi Világkupán remekül védett a franciák ellen. -
#41198 Bajban vagyok ma a szóismétlésekkel.:) -
#41197 Úgy tűnik, csak keveseknek tűnik fel, hogy védekezésben nagyot alkottunk ma...Pedig szerintem ez nagyon meghatározó volt. -
#41196 De rossz volt látni. Viszont a meccs végén, bár erősen bekötött térddel, de saját lábán közlekedett.
Nagyon szorítok neki. -
primavis #41195 az ukránokkal kezdünk tehát, majd norvég és végül spanyol.
No meglátjuk, ha megverjük az ukránokat, akkor norvég-magyar dönthet az elődöntőbe jutásról, persze utána megkéne verni a spanyolokat is. -
Mse #41194 abban a térdében, ami már a dunaferres korszakában sérült meg? -
#41193 Szalagszakadásra gyanakszanak... -
Mse #41192 na, győztek a románok :(
akkor így néz ki a csoport:
román 4 pont
norvég 3 pont
spanyol 2 pont
magyar 1 pont
dán 1 pont
ukrán 1 pont -
#41191 leragadt a lába -
Mse #41190 nem láttam, mi történt? térde? -
#41189 Jajjjj, szegény Paula... Ez nagyon csúnyának látszik... -
Mse #41188 na, majdnem eltaláltam a norvág-portugál eredményt :D
meg a mienket is :, kár hogy a spanyolokat nem, de nem mertem meghúzni a döntetlent, kár pedig jól fizetett volna :)))
-
primavis #41187 háát, én akár egy dán győzelmet is elfogadnék, mert ők azért nem anyira lesznek acélosok a másik 3 ellenfélel szemben mint a románok!
Így 13-10 elég biztató, legalább döntetlen érdekében. -
#41186 A norvégok edzettek egy jót, 34-19-re verték a portugálokat. A spanyol-ukránon pedig a nekünk legkedvezőbb eredmény született, tehát döntetlen (24-24).
A szuper románok egyelőre nem bírnak a dánokkal a félidőben (10-13). -
#41185 Igen, Windows alatt valóban csak IE-vel hajlandó elindulni, ez ki is van írva az oldalra. Szerencsére én 3 böngészőt is használok -
primavis #41184 Gratula a csapatnak! Külön Herrnek, Bullathnak és Szamoránszkynak!
Nem értem továbbra sem Hornyák erőltetését a támadásban és sajnos Szucsánszky továbbra is rengeteget hazárdiroz, Görbe sajnos formánkivül van.
Az elődöntőbe jutás, szerintem, a norvégok ellen fog eldőlni. Ha azon nem nyerünk, max. az 5-8-ért játszhatunk, s akkor az 5-6 hely valamelyike lesz a reális a mások középdöntő erőviszonyait nézve. -
#41183 Azért volt egy kis déjà vu érzésem, ami a védekezést illeti. Mátéfi Eszti jól dolgozott. -
#41182 Akkor lassan már minden adósságát bepótolja Vili Most már csak Sopronyi és Pasi játékba vetése maradt a számláján -
#41181 ua a stream, csak a tiéd, nálam legalábbis csak IE-ben volt hajlandó megmozdulni:) -
#41180 Én itt nézem már az EB eleje óta folyamatosan.