Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Lesz program, köszi Isthy! Csak azt nem tudom, hogy meddig bírják a családban a nõk ezt a sok meccset.. <#vigyor2>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Azt hiszem a mai kézimeccs közvetítésekre nem panaszkodhatunk:

Viasat3:
15:00 Nõi BL ETO-Ribarroja
17:10 Férfi BL Celje-MKB Veszprém

Eurosport2:
16:15 Nõi BL Larvik-Hypo

Sport1:
15:15 Férfi EHF Debrecen-Krasznodar

Hunnetmedia:
18:00 Férfi EHF Dunaferr-Dinamo Bukarest

Jó szurkolást mindenkinek!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ha nyertek Dániában vagy döntetlent játszotok, akkor az utolsó meccs Kaproncán már nem is számít, akkor ti nyertétek a csoportot. Ha kikaptok a Slagelsetõl akkor kell Kaproncán nyernetek a csoportelsõséghez. Persze ha 7-nél többel kaptok ki, akkor már az is kevés lenne, hogy nyertek Kaproncán, de ez azért elég gáz lenne. Bár történtek már ott nagyon furcsa dolgok...

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Olvastam a handball.hu s beírásod. A csoportelsõséghez elõbb nyernünk kéne a horvátoknál. Utána jöhet szóba a gólarány. Nem ?

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Egy nyilvános fórumon ezt nem fogom leírni, de gondolhatod😊)))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Podravka-Slagelse 22-28 (13-15)

Megint Turej és Batinic vitte a dánokat 10 ill. 8 gólt szereztek. Az ETO holnap nyer és ezzel meg is lesz a csoport 2 továbbjutója.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
55. perc: Podravka-Slagelse 19-26, úgy tûnik ezzel eldõlt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Miért, milyen Tomek? <#circling>

Isthy
A 2. félidõ elejét megnyomták a dánok és a 45. percben 16-22

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Félidõben: Podravka-Slagelse 13-15

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Abban a csarnokban már én is énekeltem Magyar Himnuszt 2x is. Nos az tényleg felemelõ mikor látod a söpredéken, hogy bevérzik a szeme a Himnuszunktól😊))))))Kicsit rossz a lelkiismeretük😊))))

Hege eto
Olyan vagy mint a Tomek 😊))))))

Táncos ETO
Megnéztem a Fradi meccset, bár töredelmesen bevallom, kicsit belebólintottam.. <#vigyor4>
Szerintem jól küzdöttek a csajok, s bár kiengedett a Valcea, de megérdemlik a dícséretet, hogy feljöttek, s lett egy tisztes vereség a vége. A Fradi tábort külön megemlíteném, fantasztikusak voltak, külön köszönet az erdélyieknek! S hát a végén a magyar himnusz, hátborzongató lehetett ebben a csarnokban, bár azt gondolom nem véletlenül hangzott el..! <#eljen><#taps>

Szép volt fiúk, lányok!

Isthy
OK, egyébként mézes körte is volt 😊

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Lada-Kometal 27-24 (12-13)

Végül behúzta a Lada a meccset, Posztnova és Szidorova vezérletével.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Köszi Isthy! 😊
Ha legközelebb nem kerüli el a figyelmem és ráérek, én is megyek! Ez a mézes barack jól hangzik, nem szabad mégegyszer kihagyni.. 😉

Isthy
A mai nap elsõ meccsén:

Lada-Kometal 12-13 a félidõben

A Szkopje szinte végig vezetett és megérdemelt az elõnye. Kérdés meddig bírják majd...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az a 2005. március 19-i felejthetetlen nap Viborgban 😊 Akkor sem sokan hittek a továbbjutásban, de a lányok bravúros játékkal megcáfolták õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, igazából a podgoricai meccsen a sok kihagyott hetes és ziccer az egyik legfontosabb ok. De valójában ennek a megváltozott, megfiatalított csapatnak ez egy tanulóév a nk-i mezõnyben. Persze szép lett volni így is a KEK menetelés lehetõsége, ami most nagyon messzire került.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A handball.hu-n van egy kis beszámoló az eseményrõl.

Jól elbeszélgettünk némi sörözés, mézes barackozás illetve pezsgõzés mellett, sok kézis témát érintve. Persze elsõsorban a VB és a nemzetközi kupák voltak terítéken. Volt néhány nagyon jó "értesülés" is, amit jól megvitattunk 😊)) Jelen volt a handball.hu teljes stábja, sõt úgy este 10 körül nagy örömünkre egy korábbi tag is megjelent Sanyi (Joó Sándor) személyében. Akikkel ott találkoztam most elõször: Objektív2, Peti mester, Eradam és még volt valaki, de az õ nicknevére sajnos már nem emlékszem. Stanleyt pedig ti is ismeritek, mint ahogy a stábot is. Jó este volt, remélem még sok ilyen lesz a jövõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

teljesen szétszórt vagyok, ma hajrá Szeged, holnap hajrá Veszprém 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

bár talán még egy apró esélyük van, ha jól megverik itthon a Podgoricát, Viborgban pedig Heli úgy játszik ahogy szokott 😉))
reményhal 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

igen, de nem sokáig néztem 😊

nagyon sajnálom a Fradit, az elsõ meccs megpecsételte a sorsukat 😞

ma hajrá Veszprém!!!

Hege eto
"de hát a Népliget minden volt, csak éppen katlan nem.."

Sajnos elkeserítõen ócska produkció volt, amit zöldek szurkolás gyanánt elõadtak.
Ez egy jelenség. Minden pálya mellõl tûnnek el az igazi szurkolók szép sorban. A Loki ETO meccsen közel sem volt olyan debreceni hangorkán mint mondjuk két éve. Utolért szép lassan mindenkit az ami Újvárosban immár 2 éve tart.

Táncos ETO
Én azt mondom, hogy a Fradi továbbjutása podgoricában szállt el, illetve itthon a 3 ill 4 ezer forintos jegyárakkal. Mert egy Fradi katlanban ez a jelenlegi Viborg verhetõ lett volna, de hát a Népliget minden volt, csak éppen katlan nem..

Táncos ETO
Kössz Jucus és Isthy! 😊
Úgy tûnik tényleg szétszórt voltam, mert ez a tali elkerülte a figyelmem. Volt még valaki?
Isthy ha lesz kedved és idõd, kicsit mesélhetnél milyen volt, kiket ismertél meg! Köszi elõre is! 😊

Isthy
Mse! Végül tudtad nézni a meccset?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Podgorica-Viborg 31-31 (17-16)

A végén idõntúli hetessel egyenlített a Podgorica. Sajnos ezzel a Fradi KEK esélyei a minimálisra csökkentek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A félidõ végére felzárkózott a Viborg és egy idõntúli hetessel vezet csak a Podgorica 17-16-ra.

Popovics és Jurack viszi a Viborgot szokás szerint.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Neten nézhetõ a Podgorica-Viborg meccs livestream:

mms://drcluster.jay.net/dr1

Jól kezdtek a hazaiak, 9-5-re vezetnek 10 perc után, viborgi idõkérés.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Valcea-Fradi 34-28 (18-9)

Gratulálok a Fradinak a 2. félidei játékához! Remélem Móni majd a VB-n is így szórja a gólokat, többek között Dinunak és Tolnainak. Nálam õ volt a meccs legjobbja.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Nem fellebbez az Antidopping Csoport - Malacék meghátráltak
2007-11-16. 09:51:48

Tiszekerék alattomosan jártak el
Kovács Ágival szemben

Valószínûleg nem fellebbez a Magyar Antidopping Csoport az úszószövetség fegyelmi bizottságának Kovács Ágnest felmentõ ítélete ellen - mondta az RTL Klub Híradójában Kolláth György, a szervezet õskommunista jogásza.

A Magyar Úszószövetség fegyelmi bizottsága még csütörtökön úgy határozott, hogy nem követett el doppingvétséget Kovács Ágnes.

Nem az a fontos, hogy a bajnoknõt megbüntessék, hanem hogy az ügyben született megállapítások helytállóak legyenek - mondta Kolláth György, a bajkeverõ Magyar Antidopping Szövetség jogásza. Ennek értelmében a világklasszis sportoló indulhat a hétvégi magyar bajnokságon. Kolláth György szerint nemzetközi szervezetek mondják ki a végsõ szót a doppingügyben.

Mint ismert, október 30-án reggel elõre be nem jelentett dopping-ellenõrzést tartottak a Kõér utcai uszodában Budapesten. Kovács Ágnesnek azonban fontos találkozója volt: az egyik fõvárosi szállodában Roger Moore várta, aki az UNICEF-nagykövetének kérte fel. Mivel nem tudott elég mintát produkálni az úszónõ, arra kérte akkor az ellenõröket: kísérjék el a találkozóra.

Az ellenõrök megtévesztésképpen azt mondták: nyugodtan elmehet. Tiszeker Ágnes, a MACS sertésformájú elnöke késõbb ezt letagadta. Néhány nappal késõbb a MACS fegyelmi eljárást kezdeményezett Kovács Ágnes ellen a MÚSZ-nál, és újabb mintavételre kötelezte a sportolót, aminek eleget is tett, eredmény késõbb várható. A Magyar Úszószövetség Fegyelmi bizottsága csütörtökön úgy döntött, a bajnoknõ nem követett el doppingvétséget.

A magyar szövetség döntését egyébként még a nemzetközi és az európai úszószövetség is felülbírálhatja.

Elnézve ennek a hibbant kocának a zsírtól degenerálódott ábrázatát elhiszem hogy önként és kéjjel sûllyeszt el olyan kiválóságokat, mint Ági.
Sülnének patkányok a zsírodon.........

Isthy
Bizony! Már 2 hete fenn volt az oldalon. Külön cikk is volt róla, valamint jobboldalon fenn a reklámsávban is ez volt tegnapig. Kicsit szétszórt a topictársunk <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

A handballon pedig meg volt hírdetve, lehet elkerülte a figyelmedet 😊
Gratulálok én is Orbán Annáéknak! Minden jót nekik, szurkolok!
Táncos ETO
Na én nem is tudtam errõl, hogy van/volt ilyen..

Isthy
OFF:
Ezekrõl a senkiháziakról már leírtam 1x a véleményem a #36074-ben, ez azóta sem változott.
ON:
Most jöttem el a handball.hu szurkolói találkozóról, jó volt megismerni néhány hozzászólót élõben is. Nosztalgiáztunk is egy kicsit a régi közös emlékekrõl. Remélem lesz még több ilyen is.

DUNAFERR FOREVER!!!

nem fogják..hiszen tudják, h. a nk-i szervezet úgyis vizsgálja a ügyet...akkor majd ha eltiltják, már nem õk lesznek a hibásak, hanem azok...

ne legyen igazam, de korainak tartom még NS címlapon hozni, h. elsimultak a hullámok...

kaloz174
A strand - itt szemben.😊

A kamera arról a részrõl.

(Kicsit pipa voltam, hogy nem tudtam meg idõben, hogy a mi csarnokunkban tart edzést a Loki.😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Duby
Origo: Kovács Ágnest felmentették a doppingvétség vádja alól >>

Kiráz a hideg Gyárfástól. Ilyen egy visszataszító alakot, nemigen tudnék mondani, hihetetlen...

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Nem mindenki figyelmét.
<#nezze> #36110

Tulajdonképpen nem rossz módon közelítette meg a doppingvétség kizárását a szövetség. Én úgy értelmeztem, hogy Ági nem jelentette le elõre (három hónapra elõre le kell adni a napirendet), hogy akkor oda kell mennie, ami tényleg nagyon jelentõs sportdiplomáciai elfoglaltság. Vagyis nem küldött értesítést a MACS-nak, hogy a napirendje aznap az unicef-esre fog változni. Erre a mintavételt volt lehetõsége megszakítani, mivel vastagon hivatalos ügye volt. Innentõl ez nem doppingvétség.
Az más kérdés, hogy Tiszekkerék ezután azt játszák, mintha ez full magánjellegû zsúr lett volna, és teljesen figyelmen kívül hagyják ezt a mondást, hogy hivatalos jelenés miatt jogában áll retorziók nélkül megszakítani egy mintaadást.
Amire meg Kolláth hivatkozik (számomra félelmetesen, és rémisztõen habzó szájjal, hogy lehet ilyen egy "magyar" ember????) az valami adminisztratív támadása a jogköröknek, aminek nem értem, hogy a doppingvétség/nem doppingvétség kérdéshez mi köze van, szvsz ez csak kákán csomókeresés.
Ha ezekután (meg sem jelennek, és nem vállalják-, ki sem állnak a vélt igazukért, ami szemmel láthatóan csúsztatás és hazugság) a MACS fellebezz és megtámadja a felmentést, nagy eséllyel én is azon leszek, hogy a fenyegetések foganatosítást nyerjenek. <#violent>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
Egy kis nyár

kaloz174
El kéne már dönteni, hogy kirõl is szóljon a sport. A sporteseményekrõl, a nagyszerû sportemberekrõl, akik kivételes tehetségükkel csodálatra méltó teljesítményt nyújtanak, igazi örömöt okozva nekünk, vagy a tehetségtelen aktakukac bürokratákról, aki jól fizetett állásokban gondoskodnak arról, hogy ettõl az örömtõl is megfosszanak bennünket. <#boxer>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Hege eto
Olyan szívesen felpofoznám ezeket. Most néztem végig a videót, meg Ági nyilatkozatát. Nem kicsit viselte meg a férgek ténykedése.

A legérdekesebb mai hir - ami látom elkerülte mindenki figyelmét, több fórumon is kerestem rá a reakciókat - hogy a két "hõscincér" nem merte vállalni a szembesitést a fegyelmi bizottság elõtt! Eddig - a fõnökükkel és az önjelölt alkotmányjogászukkal együtt - csak a saját verziójukat voltak hajlandóak igaznak tekinteni. A fõnöknõjük meg szépe elslisszolt Madriba a WADA kongresszusra, ahol sugdolózni fog a pimasz magyarokról a fõnöke DP füleibe!
Táncos ETO
Attól tartok Ági nélkül rendezik a pekingi olimpiát.. <#sir>

Táncos ETO
Na ja.. Mekkora gerinctelenség ez, de komolyan..
Igazából én nem csalódtam Kolláthban, tudtam, hogy ekkora gennyláda, volt idõ kiismerni, hogy melyik oldalon szokott feltûnni.. Bár tény, ezt én sem gondoltam volna, hogy képes közremûködni egy ilyen ügyben.. <#violent>

Hege eto
Egyben biztosak lehetünk. Ágit Pekingben naponta pisiltetik majd. De megmerik-e ezt tenni az USA vagy Izrael sportolóival?
Nem kell válaszolni😊))))))))))

Hege eto
Méghozzá a legmocskosabbik fajtából. A joggal meglincselt ÁVH-sok reinkarnációi.

én is így érzem sajnos...
de ha mégsem: Áginak olimpiai szintet kellene úsznia , nem tudom ilyen meghurcoltatás után menni fog e ez, akár az ob-n, akár késõbb...

Kolláthról nem gondoltam volna, h. egy ilyen ügy mellé áll...dehogy még elõtte jópofin szakértõsködik az ügyben az m1 este címû mûsorában...érdekes....