61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
primavis #41261 sajnos jópár játékosunk eljuhatott úgy a válogatottságig, hogy bizonyos fontos játék elemekkel nincs még mindig tisztában! Ez a nevelőedzők és klubedzők hibája elsősorban. Csak a mai meccsen is jól követhető volt jópár. nem véletlen, vagy balszerencse okozta őket, nyilvánvaló, hogy egyszerüen nem tudja az illető játékos automatizmus szinten.
A másik nagy hiányosság amit szintén minden mérkőzésen kivehető, az a többség (a válogatott többségének) játékintellgencia szintje! Amit tudnak rutinszerüen csinálják, de ha nem jön be, akkor sem képesek rögtön változtatni. A harmadik nagy hiányosság a dekoncentrálság. Nem fogadom el azt az edzők által szokásos mentséget, hogy ahullámvölgy elkerülhetelne. Igen, az, de csak ha 7 játékosban gondolkodunk! Azért vannak a kispadon lévők, hogy a fáradókat/tompulókat rögötn hasonlóképességü játékos válthassa! Ha van...nos nekünk csak egy Görbénk van, s ha neki nem megy ...ahogy ma, akkor baj van.... -
#41260 Helyosztók nem lesznek? -
#41259 Ezt a meccset, sajnos, nem láttam megint. (A románok ellenit sem tudtam nézni, csak felvételről.)
A jelek szerint sok dolga lesz még Imre Vilinek, hogy ütőképes nemzeti csapatunk legyen. Türelmet és kitartást kívánok hozzá. Nincs könnyű dolga, remélem, tudta annakidején, hogy mi vár rá, amikor elvállalta. -
#41258 Pasit viszont egyértelműen csak dicséret illeti, gratulálok neki! -
#41257 15 percig tartottuk magunkat, azután a norvégok sajnos azt hozták, ami várhatónak tűnt a meccs előtt. A támadójátékunk korlátai ismét megmutatkoztak, sajnos átlövőjáték nélkül nagyon nehéz eredményesen kézilabdázni. Az ész nélküli lövéseinkkel nagyon naggyá tettük Lundét, aki amúgy is kiváló kapus.
Holnap a spanyolok ellen mindent meg kell próbálni és győzelemmel búcsúzni. -
primavis #41256 ez nagy vereség, de azért megkérdőjelezném, a biróküldést, mert ezeknek a finneknek a vezetés stilussa tökéletesen passzol a norvégek játékához! Nem miattunk kaptunk ki, de a norvégok elhúzásához bőven hozzájárultak! -
#41255 2004-es érzés......... -
primavis #41254 eddig megint a tehetetlenség bemutatása! Szűcs képtelen megérteni, hogy blokkolni nem hátrálva kell/szokás....átlövő játék szinte nulla, még jó hogy végre bekerült Sopronyi is. Kovacsicz lelkén norvég 4 gól, Görbiczén meg a két hetes szárad. -
#41253 40-32 lett végül a románoknak. Ezzel valóban megmaradt az esélyük az elődöntőre, ami még tényleg több más meccs eredményén is múlik. Mindjárt ma este a dán-spanyol lesz az első.
Az oroszok 24-21-re verték a horvátokat és bejutottak az elődöntőbe a németekkel együtt. -
primavis #41252 bocs, az ukránok még lőttek egyet: 40-32 a végeredmény -
primavis #41251 no miután az ukránok 18-17.re vezettek a szünetben, úgy jártak mint tegnap a dánok. A II. félidőben a románok agyonverték őket: 40-31-re!
Így a románoknak 6 pontjuk van és holnap meccsük a norvégokkal! De még nem biztos hogy bejutnak a középdöntőbe, mert sok függ a mai és holnapi meccsektől! -
#41250 A következő körök, akinek még lesz lehetősége tippelni:
Női EB 2008 - 9. játéknap
Dec. 10. 16:15: Oroszország - Horvátország +8
Dec. 10. 18:15: Svédország - Macedónia +2
Dec. 10. 20:15: Fehéroroszország - Németország -8
Dec. 10. 16:15: Románia - Ukrajna +2
Dec. 10. 18:15: Magyarország - Norvégia +1
Dec. 10. 20:15: Dánia - Spanyolország +2
Női EB 2008 - 10. játéknap
Dec. 11. 16:15: Svédország - Horvátország +3
Dec. 11. 18:15: Oroszország - Németország +1
Dec. 11. 20:15: Fehéroroszország - Macedónia -1
Dec. 11. 16:15: Magyarország - Spanyolország +1
Dec. 11. 18:15: Dánia - Ukrajna +5
Dec. 11. 20:15: Románia - Norvégia -5
-
#41249 off: akkor most éppen itt az ideje lefeküdni végre. Lehet, hogy fáradt vagyok?:)
-
#41248 Gondolom, olvassátok Detti bolgját.
Lehet, hogy a férje tegnap este kikapcsolta a TV-t? -
deltoid #41245 Heló! Hát az biztos hogy piszok nehéz lesz a holnapi meccs, de reménykedjünk! Hátha eddigi legjobb játékkal, + kis szerencsével meg tudjuk verni őket. Tényleg Hammerseng miért nincs kint az eb-n? -
#41244 Nagyon durva volt amit a norvégok a 2. félidőben műveltek. Nem bánkódom amiatt, hogy így elverték a dánokat. Nekem valahogy a dánverés mindig öröm Főleg az ilyen, ahol nekünk ez nagyon jó a dánok gólarányának tönkretétele miatt.
Iszonyat nehéz lesz a holnapi meccsünk, de talán megtörténhet a bravúr. A labda kerek, egyszer a norvégoknak is lehet olyan, hogy nem jön ki a lépés.
HAJRÁ CSAJOK!!! -
Mse #41243 na, dánoknak most elég nagy lett a mínuszuk :DDD -
primavis #41242 no ez a meccs se volt semmi! 12-7 után 19-31! Holnap érdekes mérkőzések lesznek! -
primavis #41241 de utána a románok még elég türhetően játszottak. A második félidőben estek ösze. Valószinüleg a szünetben esett le a tantusz, hogy mi történt! Lugu és Neagu katasztrófálisan játszott. -
#41240 Az eset 4-2-es spanyol vezetésnél történt az első félidő kb. 1/3-ánál. Nem hinném, hogy ezen múlott a 8 gólos vereségük. -
primavis #41239 román sportsajtó, mindkét esetben. nagy most ott a felzudulás!De lehet, hogy ez az eset fogta meg a scapatukat, mivel első félidőpben szinte végig vezettek. -
primavis #41238 nekik holnap az ukránok jönnek, s lesz 6 pontjuk. Mégegyszer nem kapnak ki gyengébb csapattól!S csütörtökön jönnek nekik a norvégok!
A spanyolok holnap a dánokkal, csütörtökön velünk játszanak, könnyen maradhatnak a 4 pontjukkal, s nekünk már akkor 5 lenne!
A másik ketőről csak a dán-norvég után tudhatunk többet. -
primavis #41237 26-18! Vége, nyitott a harc az első 3 helyre 5 csapat közt, ha de ma leakadhatnak a dánok is, s marad 4! -
Mse #41236 :)))
nem tudom hogy verjük a norvégokat, majd a spanyolokat, de a csajokból mindent kinézek...az olimpián is csak szenvedtünk, majd jött 1 elődöntő :D na az a teljesítmény kell holnap :D -
#41235 A spanyolok 26-18-ra verték a románokat. Nagyon nem hiányzott ez nekünk...
A románokkal kapcsolatban mondtam, hogy várjunk a megítélésükkel a végéig. -
primavis #41234 58 pers: 24-18! Megfőttek a románok! -
Gabess8 #41233 Érdemben nem tudok válaszolni mert csak momentumokat láttam a meccsből, de szerintem ha jobb formát fogunk ki akkor is benne van a nagy különbség, ezt arra alapozom lehet most mindenki vitatkozni fog ( én eddig nem sok meccset láttam a inkább csak momentumokat, a Norvégokat pedig döntő közelébe illetve döntőbe várom) de nem láttam közepesnél jobban játszani a csapatott de az is inkább a gyengének mondanám. A Franciák elleni meccset láttam az is gyenge volt szerintem. -
primavis #41232 50 perc: Spanyol-Román 20-17 -
#41231 "Norvégoknak sokat kell felejteniük ahhoz hogy ne kiütés legyen belőle."
Feltéve, ha a mai formánkat mutatjuk. Remélem, nem, bár nagyon rövid az idő a köv. meccsig.
Ma volt az a nap, amikor nem nagyon értettem Imre Vili csapatösszeállítását, cseréit. Sopit én a kezdőbe tettem volna, ha nem jön be, lehetett volna később is változtatni. Tomori, szvsz, több kárt csinált, mint amennyi jó megmozdulása volt. Hogy Hornyák miért kap mindig ennyi időt, azt meg egyszerűen képtelen vagyok felfogni, még akkor is, ha ma a többiekhez képest elfogadható volt.
Szerencsénk, hogy Görbe, önmagához képest, legalább egy átlagos formát hozott, Szamoránszky is nagyon akart. A többieknek csak fellángolásai voltak, volt, akinek még az sem.
Szinte aludtunk a pályán.
Lehet, hogy a kv a hibás. Mert egyébként nem értem, mi volt. -
#41230 Ezt hol olvastad, megkérdezhetem? -
#41229 Nagyon szerencsétlenül esett rá...
Azt kell mondjam, hogy azon a meccsen sem verdesi az eget a színvonal. A románok szenvednek rendesen a spanyolokkal, 9-9 a félidő. -
primavis #41228 szünetben 9-9 -
Gabess8 #41227 Én csak momentumokat láttam a meccsből, talán jobb is! egy szóval tudnám jellemezni, pocsék és akkor még finom voltam! Norvégoknak sokat kell felejteniük ahhoz hogy ne kiütés legyen belőle. -
primavis #41226 Mayer eltörte akezét a spanyol meccsen! Nyilt törés! -
primavis #41225 Paulának kificamodott a térde, nem véd tovább az EB-n. -
primavis #41224 nekem minden ellenére tetszett a csapat első félidei védőjátéka! A támadással volt akkor baj, mig a második félidőre az utóbbi már ment úgg-ahogy, de a védelem már katasztrófálissá vált. -
primavis #41223 no ez megvolt, de ennyire gyengén többet nem lehet játszani! Most elment, de a többiek ellen ez kevés! -
#41222 Borzalmasan gyenge, kritikán aluli játékkal sikerült szenvedve 2 pontot szereznünk. A meccsről és a teljesítményről inkább ne beszéljünk. Talán Pirost és Görbét lehetne dicsérni.
Holnapra nagyon össze kell kapni magunkat, hogy valami halovány esélyünk legyen. -
#41221 vagyük úgy, hogy rápihenünk norvégokra:) -
#41220 huhhh ilyen játékot ennél csak jobb jöhet