Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Viasat3:
15:00 Nõi BL ETO-Ribarroja
17:10 Férfi BL Celje-MKB Veszprém
Eurosport2:
16:15 Nõi BL Larvik-Hypo
Sport1:
15:15 Férfi EHF Debrecen-Krasznodar
Hunnetmedia:
18:00 Férfi EHF Dunaferr-Dinamo Bukarest
Jó szurkolást mindenkinek!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Megint Turej és Batinic vitte a dánokat 10 ill. 8 gólt szereztek. Az ETO holnap nyer és ezzel meg is lesz a csoport 2 továbbjutója.
DUNAFERR FOREVER!!!
Szerintem jól küzdöttek a csajok, s bár kiengedett a Valcea, de megérdemlik a dícséretet, hogy feljöttek, s lett egy tisztes vereség a vége. A Fradi tábort külön megemlíteném, fantasztikusak voltak, külön köszönet az erdélyieknek! S hát a végén a magyar himnusz, hátborzongató lehetett ebben a csarnokban, bár azt gondolom nem véletlenül hangzott el..! <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Szép volt fiúk, lányok!
Végül behúzta a Lada a meccset, Posztnova és Szidorova vezérletével.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha legközelebb nem kerüli el a figyelmem és ráérek, én is megyek! Ez a mézes barack jól hangzik, nem szabad mégegyszer kihagyni.. 😉
Lada-Kometal 12-13 a félidõben
A Szkopje szinte végig vezetett és megérdemelt az elõnye. Kérdés meddig bírják majd...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Jól elbeszélgettünk némi sörözés, mézes barackozás illetve pezsgõzés mellett, sok kézis témát érintve. Persze elsõsorban a VB és a nemzetközi kupák voltak terítéken. Volt néhány nagyon jó "értesülés" is, amit jól megvitattunk 😊)) Jelen volt a handball.hu teljes stábja, sõt úgy este 10 körül nagy örömünkre egy korábbi tag is megjelent Sanyi (Joó Sándor) személyében. Akikkel ott találkoztam most elõször: Objektív2, Peti mester, Eradam és még volt valaki, de az õ nicknevére sajnos már nem emlékszem. Stanleyt pedig ti is ismeritek, mint ahogy a stábot is. Jó este volt, remélem még sok ilyen lesz a jövõben.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
reményhal 😊
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
nagyon sajnálom a Fradit, az elsõ meccs megpecsételte a sorsukat 😞
ma hajrá Veszprém!!!
Sajnos elkeserítõen ócska produkció volt, amit zöldek szurkolás gyanánt elõadtak.
Ez egy jelenség. Minden pálya mellõl tûnnek el az igazi szurkolók szép sorban. A Loki ETO meccsen közel sem volt olyan debreceni hangorkán mint mondjuk két éve. Utolért szép lassan mindenkit az ami Újvárosban immár 2 éve tart.
Úgy tûnik tényleg szétszórt voltam, mert ez a tali elkerülte a figyelmem. Volt még valaki?
Isthy ha lesz kedved és idõd, kicsit mesélhetnél milyen volt, kiket ismertél meg! Köszi elõre is! 😊
A végén idõntúli hetessel egyenlített a Podgorica. Sajnos ezzel a Fradi KEK esélyei a minimálisra csökkentek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Popovics és Jurack viszi a Viborgot szokás szerint.
DUNAFERR FOREVER!!!
mms://drcluster.jay.net/dr1
Jól kezdtek a hazaiak, 9-5-re vezetnek 10 perc után, viborgi idõkérés.
DUNAFERR FOREVER!!!
Gratulálok a Fradinak a 2. félidei játékához! Remélem Móni majd a VB-n is így szórja a gólokat, többek között Dinunak és Tolnainak. Nálam õ volt a meccs legjobbja.
DUNAFERR FOREVER!!!
2007-11-16. 09:51:48
Tiszekerék alattomosan jártak el
Kovács Ágival szemben
Valószínûleg nem fellebbez a Magyar Antidopping Csoport az úszószövetség fegyelmi bizottságának Kovács Ágnest felmentõ ítélete ellen - mondta az RTL Klub Híradójában Kolláth György, a szervezet õskommunista jogásza.
A Magyar Úszószövetség fegyelmi bizottsága még csütörtökön úgy határozott, hogy nem követett el doppingvétséget Kovács Ágnes.
Nem az a fontos, hogy a bajnoknõt megbüntessék, hanem hogy az ügyben született megállapítások helytállóak legyenek - mondta Kolláth György, a bajkeverõ Magyar Antidopping Szövetség jogásza. Ennek értelmében a világklasszis sportoló indulhat a hétvégi magyar bajnokságon. Kolláth György szerint nemzetközi szervezetek mondják ki a végsõ szót a doppingügyben.
Mint ismert, október 30-án reggel elõre be nem jelentett dopping-ellenõrzést tartottak a Kõér utcai uszodában Budapesten. Kovács Ágnesnek azonban fontos találkozója volt: az egyik fõvárosi szállodában Roger Moore várta, aki az UNICEF-nagykövetének kérte fel. Mivel nem tudott elég mintát produkálni az úszónõ, arra kérte akkor az ellenõröket: kísérjék el a találkozóra.
Az ellenõrök megtévesztésképpen azt mondták: nyugodtan elmehet. Tiszeker Ágnes, a MACS sertésformájú elnöke késõbb ezt letagadta. Néhány nappal késõbb a MACS fegyelmi eljárást kezdeményezett Kovács Ágnes ellen a MÚSZ-nál, és újabb mintavételre kötelezte a sportolót, aminek eleget is tett, eredmény késõbb várható. A Magyar Úszószövetség Fegyelmi bizottsága csütörtökön úgy döntött, a bajnoknõ nem követett el doppingvétséget.
A magyar szövetség döntését egyébként még a nemzetközi és az európai úszószövetség is felülbírálhatja.
Elnézve ennek a hibbant kocának a zsírtól degenerálódott ábrázatát elhiszem hogy önként és kéjjel sûllyeszt el olyan kiválóságokat, mint Ági.
Sülnének patkányok a zsírodon.........
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezekrõl a senkiháziakról már leírtam 1x a véleményem a #36074-ben, ez azóta sem változott.
ON:
Most jöttem el a handball.hu szurkolói találkozóról, jó volt megismerni néhány hozzászólót élõben is. Nosztalgiáztunk is egy kicsit a régi közös emlékekrõl. Remélem lesz még több ilyen is.
DUNAFERR FOREVER!!!
ne legyen igazam, de korainak tartom még NS címlapon hozni, h. elsimultak a hullámok...
A kamera arról a részrõl.
(Kicsit pipa voltam, hogy nem tudtam meg idõben, hogy a mi csarnokunkban tart edzést a Loki.😊)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Kiráz a hideg Gyárfástól. Ilyen egy visszataszító alakot, nemigen tudnék mondani, hihetetlen...
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
<#nezze>#nezze> #36110
Tulajdonképpen nem rossz módon közelítette meg a doppingvétség kizárását a szövetség. Én úgy értelmeztem, hogy Ági nem jelentette le elõre (három hónapra elõre le kell adni a napirendet), hogy akkor oda kell mennie, ami tényleg nagyon jelentõs sportdiplomáciai elfoglaltság. Vagyis nem küldött értesítést a MACS-nak, hogy a napirendje aznap az unicef-esre fog változni. Erre a mintavételt volt lehetõsége megszakítani, mivel vastagon hivatalos ügye volt. Innentõl ez nem doppingvétség.
Az más kérdés, hogy Tiszekkerék ezután azt játszák, mintha ez full magánjellegû zsúr lett volna, és teljesen figyelmen kívül hagyják ezt a mondást, hogy hivatalos jelenés miatt jogában áll retorziók nélkül megszakítani egy mintaadást.
Amire meg Kolláth hivatkozik (számomra félelmetesen, és rémisztõen habzó szájjal, hogy lehet ilyen egy "magyar" ember????) az valami adminisztratív támadása a jogköröknek, aminek nem értem, hogy a doppingvétség/nem doppingvétség kérdéshez mi köze van, szvsz ez csak kákán csomókeresés.
Ha ezekután (meg sem jelennek, és nem vállalják-, ki sem állnak a vélt igazukért, ami szemmel láthatóan csúsztatás és hazugság) a MACS fellebezz és megtámadja a felmentést, nagy eséllyel én is azon leszek, hogy a fenyegetések foganatosítást nyerjenek. <#violent>#violent>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Igazából én nem csalódtam Kolláthban, tudtam, hogy ekkora gennyláda, volt idõ kiismerni, hogy melyik oldalon szokott feltûnni.. Bár tény, ezt én sem gondoltam volna, hogy képes közremûködni egy ilyen ügyben.. <#violent>#violent>
Nem kell válaszolni😊))))))))))
de ha mégsem: Áginak olimpiai szintet kellene úsznia , nem tudom ilyen meghurcoltatás után menni fog e ez, akár az ob-n, akár késõbb...
Kolláthról nem gondoltam volna, h. egy ilyen ügy mellé áll...dehogy még elõtte jópofin szakértõsködik az ügyben az m1 este címû mûsorában...érdekes....