Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Jobbulást Ibinek
Remélem, nincs nagyobb gond!

(Ma a Sport1-en éppen esélylatolgatás volt a VB-rõl, amikor odakapcsoltam. Köke volt ott, valamint a Magyar Nemzet újságírója.)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

VMan
Hege eto
Az zsír😞(((( Temes Berni új posztja: Jobblövõ😊))))))
JOBBULÁST IBINEK!

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Nem kell nekem a labanc szilveszter , jó nekem a Magyar is.
"Itt élned, halnod...."
Vidd el a barátnõdet a Pilisbe inkább!
Én még a gyõri lehetõségekkel sem vagyok tisztában nemhogy az osztrákkal.
Az utóbbi években egyre jobban idegesít a szilveszter.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Ausztriába kell hólánc, téligumi nélkül meg ne járjunk már, kéremszépen, ezt komolyan mondom.

Pics@ba....:/

Netuddmeg mit éreztem, mikor kiderült, hogy gyereket vár...😞
😊))))))

hát ez elszomorító hír, remélem nem komoly és tud játszani a Vb-n...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Faxa.. <#shakehead>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

A mai délelõtti edzésen megsérült Mehlmann Ibi bokája, pontos diagnózist még nem állapítottak meg, de csúnyán bedagadt :S....na még ez is :S
Táncos ETO
1. Én is úgy tudom, hogy kötelezõ a hólánc, a téli gumi egyébként is ajánlott télen. 😊
2. Autópályán kényelmes tempóban max. másfél óra, tehát mint Gyõr-Budapest, de oda lehet érni elõbb is.. 😊))
3. Szilveszteri buli sok lesz és sokféle, báloktól kezdve a föld alá ivósig minden van a terítéken. 😊 A bécsi lehetõségeket sajna nem ismerem.

Breki33
Ha már ilyesmi egy kicsit off, de hátha az ide író pár gyõri tud jó tanácsokat adni.

Gondolkozunk azon, hogy Szilveszterkor elugranánk Bécsbe szilveszterezni a barátnõmmel.

Költségcsökkentés miatt gondolkodtunk azon, hogy a Gyõri intézményi vendégszobában szállnánk meg és esetleg csak Szilveszter napján mennénk át. (Akikkel voltunk KEK döntõn együtt tudják mirõl beszélek)

Szval kérdéseim.

1. Úgy halottam Ausztriában kötelezõ a hólánc, és biztosító csak téli gumi megléte esetén fizet.

2. Mennyi idõ kb Gyõrbõl Bécs?

3. Tudtok,e jó Szilveszteri bulit Gyõrben vagy környékén esetleg Bécsben :-)

Hege eto
Hamár elmegyünk "perverz" irányba, én Annát se rugdalám ki arról a bizonyos fekhelyrõl, sõt........😊)))))))))))))

Isthy
Vadonatúj csarnok, szeptember végén adták át. Sztem nem lesz gond számodra sem a mozgással, éppen mivel új, biztosan gondoltak erre is az építõk.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
talán-talán, Pasit szeretném látni mindenképp újra válogatott mezben <#alien>
ismered a csarit? akadálymentes?

HAJRÁ MAGYAROK! :]

Isthy
Jön valaki szombaton Félegyházára a válogatott meccsre?

DUNAFERR FOREVER!!!

Hát, izé, ilyen szempontból azt mondom, hogy a lehetõ legjobban pótolták Orbán Annát😊))))))))

Isthy
Ez a "jogi oldalról" duma elég sok mindent elárul a nyilatkozóról...

Ez a saját döntése dolog sem biztos, hogy helytálló. Lehet nem mostanra lett a kismamaság tervezve, hanem így alakult és most már ezt kellett tennie. Tehát a saját döntése megfogalmazásod nem biztos, hogy teljesen helyes.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
És az a hajszál meg az, hogy jobban néz ki, mint Õk.. <#nyes>
Na de csak vicceltem. <#wink>

Isthy
Én olvasom ugyan az ETO fórumot, de csak szelektíven. Berni topicját nem olvastam, de ezek után nem is igazán vagyok kíváncsi ezekre a megnyilvánulásokra...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most mondjam azt, hogy jellemzõ? <#wink><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Szerintem teljesen lényegtelen, hogy õ lesz-e a bõ keretben. Sõt, annyiban nem, hogy ha megsérülne egy beállós, egyáltalán nem gond, ha van valaki mögötte. Mondjuk Berni nem szeret beállós lenni (mármint szerintnem, de a múltkori handball.hu találkozón valaki úgy fogalmazott, hogy látványosan nem szeret ott játszani😊, de speciel hiába vannak más poszton jobbak nála, abszolút semmi értelme, hogy a bõ keretben legyenek. JóÉs persze Berninek is csak egy hajszállal több.

Azért ezt nem látom ennyire egyoldalúan. Ugyanis ez saját döntése. Szóval azért van jogossága. Persze egyetértek Kalózzal, egyértelmûen álszent, pláne, hogy én nem hiszek benne, hogy meglepõdtek.

Duby
Nem tudom mi a francot görcsölnek ezen? (Dehogynem. Nem akarnak neki fizetni ezután.) Itt a téli átigazolási idõszak, két hónap szünet, hozzanak valakit. Ha súlyos sérüléssel kidõl valaki, az is szerzõdést szeg, mert nem tudja teljesíteni a kötelezettségeit? pff... <#levele>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
Álszent duma! Ha emberi oldaláról közelítené a nevezett, úrnak nem nevezhetõ, tulaj, akkor eleve nem így fogalmazott volna.
(Én ennek hallatán meggondolnám, hogy kívánok-e oda visszatérni, ahol így nyilatkoznak. Remélem, ez csak 1 vélemény.)

VMan
Kocsikék pihentek, s kezdenek

elõzõnek meg ez az eredeti forrása:
http://www.haon.hu/hirek/im:haon:sport_special-kezi/cikk/megdobbenes-es-tudomasul-vetel/cn/haon-news-FCUWeb-20071119-0229550706

VMan
Megdöbbentek Orbán bejelentésén
Akár szerzõdésszegésrõl is beszélhetnének.

Duby
Upsz, az elõzõ Hegének ment. <#rolleyes>

Duby
Nem tudom ki hol mit írogatott Annáról, de az utolsó mondatod az nagyon nagy (mint gyakorlatilag az összes hsz-ed mostanában <#eljen>).
Szóról szóra ezt írtam volna én is.

Táncos ETO
Minden szavaddal egyetértek. <#eljen><#worship>

kaloz174
Berni ügyében van véleményem, bár egészen biztosan nem tudok elfogulatlan lenni vele. (Ezen - gondolom - nem fogsz meglepõdni.😊)
Hogy miért pont õ? Talán azért, mert tulajdonképpen õ egy bármikor behívható tartalék, mivel kezdettõl tagja volt a bõ keretnek, így ismerheti a nyilván egymásra épített szakmai munkát. (feltételezés)
Amikor a Körcsarnokban az A és B keret is játszott meccseket, nagyon jól szerepelt a válogatottban.
Én ilyenkor mindig abban reménykedem, hogy a válogatott szakvezetõk, az ott folyó munka segíti õt abban, hogy elõrelépjen. Ez kicsit önzõ szempontnak tûnik, mert biztosan sokan megérdemelnék ezt a lehetõséget, de talán hirtelen nem tudok mondani másik olyan hasonlóan ügyes fiatalt, akinek a helyét ennyire nem találják, tehetségét ennyire nem használják ki klubjában. (Nem mondom, hogy nincs, de én nem tudok.)

Na, pont errõl van szó! Nem a tehetségével van baj, hanem a formában tartásával és fõleg az önbizalmával. Márpedig a nõi válogatottban sokan és sokszor emiatt lõttek el jó eredményeket. Ha valaki kifog egy olyan edzõt, aki nem eléggé bizik benne, vagy megvannak a saját emberei, akkor igen nehéz a edzésen+kispadon nagy formába lendülnie!
Hege eto
Én kíváló játékosnak tartom a Bernit és jóban is vagyok vele, csak pont azért nem jó a keretbe, mert meccsenként 5 percet játszik.

Hege eto
Én tökéletesen egyetértek Veled Eta! Kedvem lett volna ezeket a barmokat a jó k. anyjukba elküldeni. Balfasz a debreceni vezetés mert egy játékosuk "terhes",(Anyádnak voltál teher) lett.
1,A játékosnak van szabad akarata.
2,Nem terhes, hanem áldott állapot. A teher a málhazsák.
3,Azok az eszmefuttatások......
Az agyam felforr mikor ilyenek osztják az észt, egy olyan emberrõl, mint Orbán Anna, aki élete legnagyobb sikereként könyveli el azt, hogy Magyar állampolgár lehet.

Mivel a 16-os keret - ha csak sérülés nem jön közbe - elég stabilnak látszik, bárkit be lehet hivni kiegészitõnek, bár nem pont Temes lenne az aki erre pillanatnyilag a legjobban megfelelõ. A képességei lehet, de a játéka/formája nem ezt igazolják. De ez NA dolga.
nem tudom hol van ez a topic, de minek olvasol ilyeneket? 😊
Piga is biztos azért lett annó terhes mert átállt a gyõriekhez ;DDDDDDDDDDD

egyébként engem jobban érdekel, h. miért pont Temest hívta be NA a válogatottba... ott nyílt ki a notesza? mert olyan sok logika nincs benne...most mint irányító vagy beálló jön szóba? (mellesleg egyik "posztján" sem játsza agyon magát)
tudom, h. úgysem fog utazni, mertmár megvan a keret, de akkor ennek megint mi értelme? ha majd az ETOban megtalálják a helyét, és játszik is, akkor jöhetne a válogatott, szerintem...
sõt, kívánom neki, h. végre kapjon lehetõséget bizonyításra ...klubcsapatában...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Nem fogok a gyõri fórumba beírni, ezért ne haragudjatok, ha itt leszek indulatos kissé. <#boxer>
Temes Berni topicjában folyik egy méltatlan párbeszéd, Orbán Annáról. Gondolom, csupa, fiatalabb korosztályt képviselõ "teremtés koronája" fejti ki a véleményét egy olyan dologról, amirõl max. véleménye lehet, mert tapasztalni késõbb sem fogja, legfeljebb érintett lesz.
Vajon miért is kell okoskodni egy ilyen dologban? <#conf> (Lehet, hogy pár év múlva pl. a helyi "jégpapa" (Debrecenbõl) is másképp látja majd, ha úgy adódik... Mert adódhat úgy is.)

Mégegyszer elnézést tõletek. Más az élet és más az elmélet...

Bazze, errõl én lemaradtam...😊

eltörpül emellett, de azért egy pici öröm...

Isthy
Azért ma volt kellemes eredmény is számodra: Goli-Cori 21-29 <#wink> Ezzel most 5. helyen zárta az évet a Cornexi.

DUNAFERR FOREVER!!!

mármint a Fradinak több esélye van a KEKre, mint nekünk továbbjutni...

a 18:20nál kapott emberhátrány elég volt ahhoz, h. amit nagy nehezen kiszenvedtünk, azt 2 perc alatt elveszítsük, sõt még 2gól hátrány is lett belõle...már az is erõnfelüli volt ilyen gyenge támadójátékkal hogy tudtunk vezetni.. 😞(((

a Fradinak több esélye van továbbjutni mint nekünk, jó lesz az a KEK, bár ahhoz még le kell gyõzni az izlandiakat...

de nem is baj, h. kiestünk, mert végre építheti a Lajos a csapatot -mert eddig az elmaradt eléggé 😞 Vujin, Markovic = meg kellene tanítani védekezni õket, netán Gulyás Petinek is vmi feladatot találn a maga 2méterével. ésss hát Nikola, Cozma, Sivár helyett a vezetõségnek találni új tehetségeket, vagy akárkit ... 😞

a bajnokságtól is félek, a Szeged nagyon jónak tûnik...

meglátjuk...mindenesetre menni kell elõre, nincs mese...

Isthy
Végeredmény: Dunaferr-Bukarest 32-22 (15-9)

Gratulálok a fiúknak! Ennek elégnek kell lenni a visszavágóra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
53. perc: Dunaferr-Dinamo Bukarest 29-18

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Celje-MKB Veszprém 28-23

Nem is tudom mit mondjak... Nagy nehezen, végig küzdve átveszik a vezetést 20-18-ra a 45. percben, utána jön egy 0-6-os 8 perces periódus. Mi történt? Megijedek, hogy továbbjuthatnak? Hihetetlen milyen gyenge volt a támadójáték, mindent középen erõltettek, a széleket szinte be sem vonták a játékba. Ráadásul az átlõvõjáték is elég halovány volt. Lesz min javítani a következõ idényre.

Félidõben: Dunaferr-Dinamo Bukarest 15-9

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Larvik-Hypo 33-34 (18-15)

A Hypo is maradt 100 %-os és a 2 hátralévõ meccset otthon játszák a Szkopje és Lada ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
BL eredmények:

Savehof-Zvezda 26-34 (12-17)
Nürnberg-Krim 26-24 (15-13)

Utóbbi meccsen elég "érdekes" statisztika született. A hazaiak 13 büntetõt kaptak, a vendégek 6-ot, a németeknél 2 kiállítás volt a Krimnél 6 és a jv-k érvénytelenítettek 2 Krim gólt. A jv. páros neve: Andorka Miklós, Hucker Róbert...

ETO-Ribarroja 32-24 (19-8)

Az elsõ félidõben eldõlt minden. A kiváló gyõri védekezéssel és Gin parádés védéseivel a spanyolok nem tudtak mit kezdeni. Sima gyõzelem. úgy, ahogy vártuk. Gratulálok a Gyõrnek, várjuk a hasonló folytatást januárban a BL-ben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
kár nálunk az nincs
Isthy
Az ismétlés és az összefoglaló is mindig az ES2-n szokott lenni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Köszi

Az Eurosport 2-es meccset nem adja esetleg késõbb az Eurosport 1?