Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem, nincs nagyobb gond!
(Ma a Sport1-en éppen esélylatolgatás volt a VB-rõl, amikor odakapcsoltam. Köke volt ott, valamint a Magyar Nemzet újságírója.)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
HAJRÁ MAGYAROK! :]
JOBBULÁST IBINEK!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
"Itt élned, halnod...."
Vidd el a barátnõdet a Pilisbe inkább!
Én még a gyõri lehetõségekkel sem vagyok tisztában nemhogy az osztrákkal.
Az utóbbi években egyre jobban idegesít a szilveszter.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
😊))))))
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
2. Autópályán kényelmes tempóban max. másfél óra, tehát mint Gyõr-Budapest, de oda lehet érni elõbb is.. 😊))
3. Szilveszteri buli sok lesz és sokféle, báloktól kezdve a föld alá ivósig minden van a terítéken. 😊 A bécsi lehetõségeket sajna nem ismerem.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Gondolkozunk azon, hogy Szilveszterkor elugranánk Bécsbe szilveszterezni a barátnõmmel.
Költségcsökkentés miatt gondolkodtunk azon, hogy a Gyõri intézményi vendégszobában szállnánk meg és esetleg csak Szilveszter napján mennénk át. (Akikkel voltunk KEK döntõn együtt tudják mirõl beszélek)
Szval kérdéseim.
1. Úgy halottam Ausztriában kötelezõ a hólánc, és biztosító csak téli gumi megléte esetén fizet.
2. Mennyi idõ kb Gyõrbõl Bécs?
3. Tudtok,e jó Szilveszteri bulit Gyõrben vagy környékén esetleg Bécsben :-)
DUNAFERR FOREVER!!!
ismered a csarit? akadálymentes?
Ez a saját döntése dolog sem biztos, hogy helytálló. Lehet nem mostanra lett a kismamaság tervezve, hanem így alakult és most már ezt kellett tennie. Tehát a saját döntése megfogalmazásod nem biztos, hogy teljesen helyes.
DUNAFERR FOREVER!!!
Na de csak vicceltem. <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
(Én ennek hallatán meggondolnám, hogy kívánok-e oda visszatérni, ahol így nyilatkoznak. Remélem, ez csak 1 vélemény.)
elõzõnek meg ez az eredeti forrása:
http://www.haon.hu/hirek/im:haon:sport_special-kezi/cikk/megdobbenes-es-tudomasul-vetel/cn/haon-news-FCUWeb-20071119-0229550706
Akár szerzõdésszegésrõl is beszélhetnének.
Szóról szóra ezt írtam volna én is.
Hogy miért pont õ? Talán azért, mert tulajdonképpen õ egy bármikor behívható tartalék, mivel kezdettõl tagja volt a bõ keretnek, így ismerheti a nyilván egymásra épített szakmai munkát. (feltételezés)
Amikor a Körcsarnokban az A és B keret is játszott meccseket, nagyon jól szerepelt a válogatottban.
Én ilyenkor mindig abban reménykedem, hogy a válogatott szakvezetõk, az ott folyó munka segíti õt abban, hogy elõrelépjen. Ez kicsit önzõ szempontnak tûnik, mert biztosan sokan megérdemelnék ezt a lehetõséget, de talán hirtelen nem tudok mondani másik olyan hasonlóan ügyes fiatalt, akinek a helyét ennyire nem találják, tehetségét ennyire nem használják ki klubjában. (Nem mondom, hogy nincs, de én nem tudok.)
1,A játékosnak van szabad akarata.
2,Nem terhes, hanem áldott állapot. A teher a málhazsák.
3,Azok az eszmefuttatások......
Az agyam felforr mikor ilyenek osztják az észt, egy olyan emberrõl, mint Orbán Anna, aki élete legnagyobb sikereként könyveli el azt, hogy Magyar állampolgár lehet.
Piga is biztos azért lett annó terhes mert átállt a gyõriekhez ;DDDDDDDDDDD
egyébként engem jobban érdekel, h. miért pont Temest hívta be NA a válogatottba... ott nyílt ki a notesza? mert olyan sok logika nincs benne...most mint irányító vagy beálló jön szóba? (mellesleg egyik "posztján" sem játsza agyon magát)
tudom, h. úgysem fog utazni, mertmár megvan a keret, de akkor ennek megint mi értelme? ha majd az ETOban megtalálják a helyét, és játszik is, akkor jöhetne a válogatott, szerintem...
sõt, kívánom neki, h. végre kapjon lehetõséget bizonyításra ...klubcsapatában...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Temes Berni topicjában folyik egy méltatlan párbeszéd, Orbán Annáról. Gondolom, csupa, fiatalabb korosztályt képviselõ "teremtés koronája" fejti ki a véleményét egy olyan dologról, amirõl max. véleménye lehet, mert tapasztalni késõbb sem fogja, legfeljebb érintett lesz.
Vajon miért is kell okoskodni egy ilyen dologban? <#conf>#conf> (Lehet, hogy pár év múlva pl. a helyi "jégpapa" (Debrecenbõl) is másképp látja majd, ha úgy adódik... Mert adódhat úgy is.)
Mégegyszer elnézést tõletek. Más az élet és más az elmélet...
DUNAFERR FOREVER!!!
a Fradinak több esélye van továbbjutni mint nekünk, jó lesz az a KEK, bár ahhoz még le kell gyõzni az izlandiakat...
de nem is baj, h. kiestünk, mert végre építheti a Lajos a csapatot -mert eddig az elmaradt eléggé 😞 Vujin, Markovic = meg kellene tanítani védekezni õket, netán Gulyás Petinek is vmi feladatot találn a maga 2méterével. ésss hát Nikola, Cozma, Sivár helyett a vezetõségnek találni új tehetségeket, vagy akárkit ... 😞
a bajnokságtól is félek, a Szeged nagyon jónak tûnik...
meglátjuk...mindenesetre menni kell elõre, nincs mese...
Gratulálok a fiúknak! Ennek elégnek kell lenni a visszavágóra.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem is tudom mit mondjak... Nagy nehezen, végig küzdve átveszik a vezetést 20-18-ra a 45. percben, utána jön egy 0-6-os 8 perces periódus. Mi történt? Megijedek, hogy továbbjuthatnak? Hihetetlen milyen gyenge volt a támadójáték, mindent középen erõltettek, a széleket szinte be sem vonták a játékba. Ráadásul az átlõvõjáték is elég halovány volt. Lesz min javítani a következõ idényre.
Félidõben: Dunaferr-Dinamo Bukarest 15-9
DUNAFERR FOREVER!!!
A Hypo is maradt 100 %-os és a 2 hátralévõ meccset otthon játszák a Szkopje és Lada ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Savehof-Zvezda 26-34 (12-17)
Nürnberg-Krim 26-24 (15-13)
Utóbbi meccsen elég "érdekes" statisztika született. A hazaiak 13 büntetõt kaptak, a vendégek 6-ot, a németeknél 2 kiállítás volt a Krimnél 6 és a jv-k érvénytelenítettek 2 Krim gólt. A jv. páros neve: Andorka Miklós, Hucker Róbert...
ETO-Ribarroja 32-24 (19-8)
Az elsõ félidõben eldõlt minden. A kiváló gyõri védekezéssel és Gin parádés védéseivel a spanyolok nem tudtak mit kezdeni. Sima gyõzelem. úgy, ahogy vártuk. Gratulálok a Gyõrnek, várjuk a hasonló folytatást januárban a BL-ben.
DUNAFERR FOREVER!!!