Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Nem tudom, ismeritek-e ezt a hasznos címet:
Sportprogramok és közvetítések

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Sajnos egyébként a "variáció II." általánosságban sem jellemzõ jelenleg a válogatottra túlzottan. A rohanás inkább. De a gondolkodás?... Sajnos, sokszor megszakad a fonal. Remélem, hogy ide azt a szót kellene most beírnom, hogy "még...
(Na, ez most kicsit negatív.<#circling> De jó lenne, ha igazságtalannak is bizonyulna!)

Pete a kedvencem, vártam, h. a végére belelendüljön 😄 kár, h. már nem játszik 😞

Nagy Timinek gratula!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

lehet, csak én Sopiról írtam nem Dettirõl..és sajnos Dettirõl tegnap nem volt elmondható a "variáció II.".számtalan lövése blokkban landolt..ezért nem értettem a párhuzamot..

az, h. mi ennek az oka, abban teljesen egyetértünk: a mellõzöttség, és hogy NA epizódszerepet szán neki, vagy még azt sem...és ez pedig nem ízlik Dettinek...ezért írtam, h. rosszak a megérzéseim, mert ha ilyen irányban haladnak a dolgok, Detti nem lesz ott az Olimpián, hiába áldozott érte fel annyi mindent...
az meg elég nonszensz, h. Dettit cseréljük védekezésben...

NA néha túlságosan ragaszkodik dolgozhoz, elvekhez...de ebbe ne menjünk bele :S

majd a VB után okosabbak leszünk...addig még türelmes, és bizakodó vagyok 😉

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Kicsit off, de örömteli:

Nagy Tímeát kitüntetik Madridban
Gratulálok!

Ezt viszont szívesen néztem volna:
Sampras visszavágott Federernek
Még akkor is, ha már nem "vérre" megy.

kaloz174
Nem egészen értelek. Ki szóljon mellettük, ha mi, Kohász-drukkerek nem? <#confused> Tudom, hogy nem érek el vele semmit sem. De véleményem azért lehet.
Egyébként szerintem Rita sem kapott félidõnyi idõt, összesen, Detti meg egyszer végre kaphatna már annyi lehetõséget, legalább +10-nél, hogy kicsit jobbban be tudjon illeszkedni a számára azért ma már nem annyira megszokott szerepkörbe, még akkor is, ha pl. Zágrábban ezen a poszton nyújtott felejthetetlent.
Mindezt annak tudatában is mondom, hogy ebben a szezonban elég sok meccsét láttam az érintett játékosoknak, szemben másokkal. Pl. Rita szerintem jelenleg egyáltalán nem gyengébb beállós Sz.Piroskánál, ennek ellenére érezhetõen csak részfeladatokat kap.

Tudom, mindezt most erõsen klub-szemüvegen keresztül nézve írtam, de ezek a jelenségek nem hasznosak a válogatott szempontjából sem. Vannak olyan jelek, amelyek - az egyébként általam is nagyra tartott - NA nem kellõ rugalmasságára utalnak.

(Elsõ, témával kapcs. beírásomban egyébként én is dícsértem Sopi teljesítményét.)

Duby
Én annyira nem hatódtam meg a tegnapi meccstõl. A védekezés vicc volt, de tulajdonképp még az sem, mert nem is volt.
A két oldali kettes védõink ingyenjeggyel nézték Popovicék akcióit. Az egymásnak való segítségnek, összezárásoknak a csíráját sem lehetett felfedezni. Nem értem, hogy miért csak ez az egyféle és egy garnitúrából álló védekezési formáció szerepel a repertoárban. Ez Péterváron nagyszerû volt, de azóta eltelt egy kis idõ. Még az sem lenne baj, ha ugyanazon a szinten tudnánk, de nem így van. Plusz az ellenfelek is betéve tudják, a bal oldalról való "meglepetésszerû" labdafelhozatalról nem is beszélve.
Elõl egyénieskedtünk, a gólok túlnyomó többsége nem sikeresen végigvitt támadótaktikák végén született. Nem szeretek nevesíteni, meg olyan legendákat bántani, aki nem érdemel negatív szót, de BB kezdõ helye a jobbszélen nekem nem túl okos húzásnak tûnik. De még a válogatottbeli posztján második helyét is igen erõsen vitatom Lovász Zsuzsink javára. Elég sajnos, hogy a kapitány nem látta játszani, mert bombaformában van egész õsszel. BB meg erõsen nem, ezt a vakon elfogultak is érezhetik.
Idegesítenek a károgó emberek, a legvégsõkben sem akarok olyan lenni, de a fájó tanulságul szolgáló svéd eb után nem látok olyan lépéseket, ami azt mutatná, hogy valamit tanultunk az ottani tapasztalatokból.
Jövõre pedig olimpia.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Isthy
A tegnapi egy jó kis felkészülési meccs volt, a célnak megfelelt. Az elsõ félidõben jól tartották magukat a vendégek. A védekezésünk igencsak lightosra sikeredett, Popoviccsal és Szavicssal bizony sok gondunk volt. Az egész heti terhelés látható volt a csapat játékán. A 2. félidõ elsõ felében azután megnyertük a meccset, a "második" csapat könnyen boldogult az egyre gyengülõ ellenféllel. Popovics és Szavics szép lassan lekerült a pályáról, innentõl nem volt kérdéses a gyõzelem, csak a mértéke.
Sopi valóban egyre jobb, fõleg tavalyi önmagához viszonyítva, Görbe az elején sokat rontott, de késõbb jól belejött. Gin nem védett olyan pazarul, mint a BL-ben, de többször nagyon fontos pillanatban segített a csapaton.
A védekezésen még sok javítani való van, bár a 2. félidõ elsõ fele jól sikerült hátul is. Van még mit gyakorolni elöl is, fõleg dinamikában. Bár az nagyon tetszett amikor Zizi is pályán volt és Görbével igen szép dolgokat csináltak, kiegészülve Sopival illetve Dettivel. Ekkor elég mozgékonyak voltunk elöl, nem is tudtak mit kezdeni a támadásainkkal.

Kíváncsian várom a mai meccset, amit szerencsére már a helyszínen, élõben fogok látni.

Végül egy friss hír: Ardean-Elisei nem fog játszani a VB-n a román válogatottban, a hírek szerint eltört a lába.

DUNAFERR FOREVER!!!

😄 csodálkoztam volna ha nem hozod szóba Dettit és Ritust 😉de attól, h. õk nem kaptak elég lehetõséget -bár Ritus kapott majdnem egy félidõt- az még nem von le semmit Sopi érdemeibõl, mert hogy én róla írtam 😊

Detti meg nem találja a helyét, ez tökéletesen látható...hosszútávon rossz elõérzeteim vannak 😞((

kaloz174
Variáció II:
"...feladta és gólt lõttek belõle"
Pl. a Kohászban, Dettinek, számtalanszor. Aki ma megint elég kevés lehetõséget kapott, szerintem. Valamint Rita is. (Rövid hajjal.😊)
De majd talán holnap.

nekem Boki jutott eszembe <#wow1>, õ volt ilyen, h. feladták neki: gól, feladták neki: gól 😊 , és így tovább 😄 azért ez nagyon bíztató, csak kitartson a Vbig!!!

Sopi még jobb lett a Hypoban, ekkora önbizalmat, és most nem csak önbizalom, hanem a pontos célzás is megvolt, nekem õ tetszett ma a legjobban!!
gratula a csajoknak, látszik, h fáradtak voltak, de így is jobban bírták mint a montenegróiak. Akikbõl tényleg jó csapat lesz, ha Popovic köré csapatjátékot is építenek.
Holnap is remélem ilyen vagy még jobb meccset láthatunk.
Tomorinak meg adhatna vki labdát, ha már fel-le futkozik a támadásokkal, had bombázzon már lendületbõl, talán akkor nem menne el a kedve a meccstõl a végére...

kaloz174
Az elsõ félidõ alapján szorosabb eredményre lehetett számítani a mai meccsen. Nem tudom, mit mondtak Popovicséknak a szünetben, de mintha másik csapat jött volna ki az öltözõbõl.
Mindenesetre tetszett, hogy végül felkészülési meccsen is komoly ellenfelünk volt - legalább 1 félidõben.
A gyõzelemnek örülök, de - többek között a 2 ellentétes félidõ miatt is - messzemenõ következtetéseket, szerintem, ebbõl nem érdemes levonni.
Nekem Tóth Timi góljai tetszettek, mintha most sokkal nagyobb önbizalommal, könnyedébben érné el azokat, mint 1-2 évvel ezelõtt.

Grat. a gyõzelemhez a csapatnak. <#taps>

😊 hogy farag így Tureybõl Emiliya Popovicot? 😄DD viszi magával õt is? 😉

Igen hellóka<#integet2>
Én amolyan csendes megfigyelõ vagyok!!<#papakacsint>
Isthy
Jéééé! Téged is látni errefelé? <#guluszem1><#wow1>

Igen, Anja engedett a pénz hívó szavának. Az FCK-nál pénz mindig is volt, jó szakmai munka és megfelelõ kézis menedzsment nem annyira. Ez nemcsak az én véleményem, hanem nálam sokkal hozzáértõbbeké is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebbõl a "frigybõl".

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Igen, jó lenne, ha a Veszprém tudna még játszani igazi kemény meccseket, hogy tudjon edzõdni és nemzetközi rutint szerezni az új csapat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Anja Andersen következõ szezontól az FCK edzõje lesz!
Táncos ETO
Azért jó lenne, ha a Gummersbach segítene a Veszprémnek..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
Ha jól halottam FAzekas Nándinak eltörött az ujja

jobbulást neki és Ibinek is

csak sajnos nem csak az újság, de az én eljutásom is nehézkes, így nem én adom át személyesen 😊))))

igyekszünk mindenkihez eljuttatni, lehetõségekhez mérten, Dabason is kapható lesz, akinek nincsen 😉))

kaloz174
Gondolom, ez természetes.<#wink> Mivel újra egy igényes kivitelû, ráadául praktikus kiadványt is olvashat az, akihez eljut a lap aktuális, VB-re kiadott száma.

Isthy
Gondolom azért, mert az utazó kereteket még csak most kell majd leadni. Pl. Nyberg játéka is most vált nemrégen biztossá. A bõvebb keretek (akikbõl majd cserélni lehet) már megvannak nagyrészt a handball.hu-n kül. hírekben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én a Time Out Magazin jóvoltából programfüzettel rendelkezem, nekem az lesz az iránytû.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Én már a BL meccsek kapcsán is rendszeresen megtettem ezt, majd igyekszem folytatni a hagyományt.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Csatlakozom a jókíváságaidhoz!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nekem már attól média válogatottas dologtól is herótom volt, ez lett a "hab" a tortán...

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Nem találok sehol hivatalosan nevezett csapatnévsorokat. Pedig nem ártana tudni, hogy akkor konkrétan hogy is néznek ki az induló válogatottak, mert az ördög a részletekben lakozik. <#nezze>

kaloz174

Duby
Kis adalék a VB-hez #4:
itt is van:

kaloz174
V-Man mindig megelõz!<#nemtudom><#csodalk><#ejnye1><#wink>

Duby
<#eljen>
Igen, én is be akartam linkelni, csak túl sok oldalból áll. Keresni akarok olyan képet, amin kicsibe, egybe megvan minden csoport és csapat.

kaloz174

Duby
Kis adalék a VB-hez #3:
2007-es nõi kézilabda-világbajnokság >>
...Wiki, a barátnõnk <#nezze>

VMan
kaloz174
A nõikézi-vb menetrendje

Bár még nem néztem át oldalról oldalra, ez egy jó összeállításnak tûnik.

Duby
Kis adalék a VB-hez #2:

ATYA ÉG!!!
Eddig hezitáltam, de ez a videó segített, hogy dönteni tudjak...
Gála idén tuti kimarad és marad az Ismerõs Arcok koncert Pesten!!!

Szánalmas!!!
Duby
Kis adalék a VB-hez #1:
Olyan kézilabdanagyhatalmak képvisletetik magukat a játékvezetõk között, mint Fehéroroszország, Egyiptom, Kuvait, Lettország, Litvánia és Portugália.
Magyar bírópárost azonban nem találni, köszönhetõen a kiemelkedõ sportdiplomáciánknak. Na meg a nagyszerû játékvezetõ képzésünknek, mert elfogultság nélkül állítható, hogy nagyon alacsony színvonalat produkálnak a magyar sípmesterek.

Duby
Eddig nemnagyon volt hangulatom még csak a sporthoz sem, nemhogy a közelgõ vb-hez, de lassan kezdek ráhangolódni.
Össze kéne gyûjteni a lehetõségeket, ahol figyelemmel lehet követni nem csak a magyar érdekeltségû mérkõzéseket. (live score, live stream, p2p channel)
Ha tudtok ilyeneket, akkor osszuk meg egymással, azt javaslom.

Duby
Jíííííí, Debrecen! Madai Petra is. <#vigyor><#nyes><#hehe>
Ezek a "csúnyábbnál csúnyább" lányok, olyan fegyelmezetlen szerzõdésszegõk... <#ejnye1><#wink>
Gratulálok, és jó egészséget, sok boldogságot neki is.

semmivel nem rosszabb vagy jobb mint a többi kézilabdával bohóckodó sztár...
eddig sem emiatt ment ki aki kézit szereti, aki meg emiatt ment, az meg míg jobban örül neki, tuti 😄

szerintem én csak akkor jutok el a gálára, ha Veszprémben lesz 😄 akkor sem mennék akkora lelkesedéssel,mint amennyire az elsõre készültem -és persze nem jutottam el 😄DDD

kaloz174
A csapatok nevének listáját látva hirtelen eszembe villant, hogy a tavalyi tornán Era pontosan mellém ült le; onnan figyelte a leendõ BL-ellenfelet. (Nem sok esélyt adott akkori csapatának, pedig a Dunaferr éppen elõtte való napon verte a Hypot, nagy örömünkre.<#taps>)
Gondolom, akkor még nem volt róla szó, hogy odaigazol. Bár ki tudja.

(Remélhetõleg sok kedves régi ismerõssel fugunk találkozni.<#vigyor2>)<#wink>

Isthy
Akkor találkozni fogunk 28-29-én a Népligetben. Számomra eddig is nyilvánvaló volt, hogy arra tornára mindenképpen mennem kell, a gála volt kétséges. Most már szemernyi kétségem sincs azzal kapcsolatban, hogy kihagyom.
Viszont a Szabella kupa biztos jó lesz, a résztvevõ csapatok (Dunaferr, Fradi, Hypo, Krim) garantálják ezt minden szempontból.

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan
egy a sok tucatnyi megasztáros gigasztár közül, tv2 is fõtámogatója a gálának, gondolom ezért nyomták be, pedig tényleg semmi szükség nem lenne rá...

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Eddig nem néztem utána, ki ez, mert eleve már az név bizalmatlanságot keltett bennem.<#schmoll2>
Én sem tervezem, hogy megyek, annak alapján, amiket olvastam az elõzetesekben.
Már a tavalyi gála is csalódás volt. Információim szerint most még igénytelenebb program lesz. Sajnálom, mert a sportágnak kellene a reklám, megjelenés. Valamint azok, akik annyit tettek sortágért, szintén megérdemelnék a meghívást, a megbecsülést. (Ennek nincs jele, jelenleg.) <#szomoru1>
Inkább azt tervezem, hogy a Vasas-kupa utódjaként megrendezésre kerülõ felkészülési tornára megyek, ami a Népligetben lesz, ha jól tudom. Ott legalább tényleg a sportág lesz a fõszereplõ.

Isthy
Visszafogom magam és ezt a magas labdát most nem csapom le 😊))

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Francbaaa! Ez nagyon nem hiányzott...

Remélem úgy lesz, ahogy a nyilatkozók mondták és a VB-n már játszhat. Mondjuk a mostani elég fontos felkészülési periódus egy részébõl így kimarad, amire pedig nagy szüksége lett volna.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Láttátok már ezt?

Úgy látom mindig van lejjebb... Eddig sem nagyon vágytam az idei gálára, de ezt látva már biztos, hogy nem megyek.

DUNAFERR FOREVER!!!