61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
primavis #41340 eldőlt, -
Mse #41339 vamos, vamos :D -
Mse #41338 na meg vissza is futhatnának :D -
Mse #41337 gól kell a spanyoloknak, gyerünk!! -
Mse #41336 a mienktől, vagy a többi csapatétól?
nekik van lábmunkájuk :D -
#41335 Nem, elmagyarázta, miben más a spanyolok játéka.:) -
#41334 A spanyolok megint a 2. félidőben fordítanak? -
Mse #41333 Beatriz belejött :D -
primavis #41332 azért a norvég birók mintha ügyködnének azon is, hogy a norvégok megkaphassák a revans lehetőségét!-:) a csoportbeli döntetlenért az első napon.... -
Mse #41331 kapufa, kapufa, kapufa :D
mit szakértett Mocsai?
nyernek a spanyolok? :)) -
Mse #41330 Vamos Espana :D -
#41329 Hallottátok Mocsait?:) Rácz Mariann is nagyon koncentrált mellette.:) -
#41328 Van esélyük a spanyoloknak, ahogy gondoltam is, nagyon sovány ez 13-12-es félidei német vezetés. Ezt is csak annak köszönhetik, hogy bizony a spanyolok tényleg szétlőtték a kapufákat. Én már eddig 6-ot számoltam, a németek talán 2-t lőttek. -
#41327 De sokat hibáztak itt a végén a csapatok és a sporik is.
Ha a spanyolok nem a kapufát célozzák , akár vezethenének is. -
#41326 A macedónok állítólag kaptak kedvezményt... -
#41325 Pfff... Ennyi néző egy EB elődöntőn... Az EHF büszke lehet magára... Mondjuk 100 eurós jegyár mellett nem csoda, hogy nem sok macedón kíváncsi a meccsekre, ahol saját csapata nem érdekelt. -
#41324 Engem érdekele -
#41323 Nem láttam, de nem is kerestem, ezért nem biztos, hogy nincs a boltokban. -
#41322 Igazán kitűnő gondolatolvasó vagy. -
köszi! -
#41320 Gondolom Gabca oldalának fórumára gondolsz: Fórum -
#41319 Pesten vagyok, kérek szépen egy linket, mert szeretném, bár tegnap volt aktuális, Gabcát köszönteni. -
#41318 Sztem érdemes megnézni -
#41317 Te már ezt láttad valahol? -
#41316 Én sem venném meg, de Brekihez hasonlóan lehet megkapom karácsonyra -
#41315 Mocsai titkai -
Gabess8 #41314 Az elején szeretném leszögezni, hogy kevés meccsünket láttam végig, a többiből csak momentumokat!
Ismét egy korrekt nyilatkozat szövetségi kapitánytól. Szeretném megköszönni az MKSZ-nek az EB-n elért helyezést, mert szerintem ezt már akkor ha nem előbb elcseszték mikor Hajdút odaültették, illetve meggyőződésem, hogy kicsi a felelősségük a csajoknak az eredményt illetően és a mutatott játék miatt, mert két hét alatt lehetetlen csapatot összerakni!
Imre nyilatkozatában írta, hogy szükség lenne Gin védéseire a selejtezőben, én meg azt mondom, hogy ezt a csapatott nélküle kell összerakni (Gin az egyik kedvenc játékosom)Ő már letette a névjegyét az asztalra, ami pedig Görbiczet illeti szerintem nagyon messze van régi önmagához és kíváncsi lettem volna ha ő nincs akkor mire képes a csapat!
Szerintem ez a helyezés a realitás, kár ámítani magunkat, hogy nincs összeszokva a csapat(folyamatosan ez megy és sajnos igaz) ez dumának jó semmi másnak, mert szerintem már egy éve de inkább több nincs is csapat, de nem tudom mit vagyok meglepve hisz Magyarországon vagyok...
U.I. Egyébként imádom a női kézilabdát! -
#41313 36-33
Végig nyílt volt, 3 gól előnyük régen volt a románoknak. -
#41312 36-33-ra nyertek a románok és ők végeztek az 5. helyen -
#41311 A horvátoknak? -
#41310 75%-ban másnak tűnt, de nem volt idő tüzetesebben átnézni, de jobb mint vártam
Persze lehet csak a képek nagyrésze más, de úgy láttam elég terjedelmesen foglalkozik az utóbbi évekkel.
Sztem menj be egy könyvesboltba és nézd meg
Mocsai könyvéről eddig nem halottam
Mi a címe? -
#41309 34-32 -
#41308 Egyébként meg azt gondolom, szerencsésebb és valahol tisztességesebb lett volna egy 2. kötetet megjelentetni, mint így együtt.
Nem hiszem, hogy megveszem, pontosan ezért. -
#41307 Mennyiben új? Mocsai könyvét nem láttad? -
#41306 Amúgy ma voltam könyvesboltban és az Ezüstös Aranykort megnézni
azt hittem olyan lesz hogy az eleje teljesen ugyanaz aztán a végén lesz kisebb kiegészítés pár oldalon.
De kellemesen csalódtam mert eléggé más elég sok új anyag van benne.
Elkezdtem gondolkozni rajta erre kiderült hogy megkapom karácsonyra anyutól :)
Bár lehet neten rendelve olcsóbb -
#41305 29-29 egyelőre. -
#41304 60. perc, 29-29, Románia időt kért. -
#41304 Azt hiszem szurkoljunk a Horvátoknak :P -
#41303 54. perc: 27-26 a horvátoknak -
#41302 49. perc. Vezetnek a horvátok.