61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Mse
    akkor nem kéziedző, hanem pszichológus kell szöv.kapitánynak, és a 2 időkérésben lehet kezelni a csajokat ;DDD
  • primavis
    ha nem fogsz látni Pekingben, akkor a 2010-es EB-n ez kevésbé valószinű, legfeljebb a másik szeretett csapattól, a dántól! Ugyanis ők ketten rendezik!
  • primavis
    nem is vitattam a hibákat, csak a NS-ban és máshol is ugyanaz jött le, mintha mindenki a fülével nézte volna a meccset! No ezértsem szabad a közvetitőnek elfogultnak lenni. Még ha magyarok játszanak akkor sem, hátmégha semleges a mi szempontunkból!
  • Breki33
    reméljük nem sokáig jó lenne újra norvégverést látni

amúgy ezzel teljesen egyetértek
  • Isthy
    Abban egyetértek veled, hogy mind a stúdióban, mind a kommentátorok eléggé a spanyolok pártját fogták (nekik szurkoltak) és tényleg túllihegték a dolgot. A 2 ukrán hölgy nélkül is nyertek volna a norvégok és nem a bírók nyerették meg velük.
    Az viszont tény, hogy a hatoson történt gólhelyzetben végrehajtott szabálytalanságokat nem egyenlő szemlélettel fújták és ezzel a spanyolokat valamennyire hátrányos helyzetbe hozták. Bizony legalább 4-5 tiszta büntetőt vettek el tőlük, ráadásul a leindításból ezután talán 2 gólt is lőttek a norvégok. De hangsúlyozom, hogy nem ez döntött, csak a gólarány lett emiatt jóval nagyobb. A spanyolok előbb vagy utóbb szinte biztosan felőrlődtek volna és sztem legalább 6-7 góllal nyertek volna a norvégok. Tudomásul kell venni, hogy ők 10-12 játékost tudnak folyamatosan forgatni a meccsen, akár hármasával cserélve őket, úgy, hogy szinte nem esik vissza a játékuk színvonala sem elöl sem hátul. Többek között ezért is tartanak most előrébb a többieknél. Egészen a mostani EB-ig talán az oroszok tudták ugyanezt megcsinálni a keretük miatt és így ők komoly ellenfeleik tudtak lenni. Most már nincs senki ilyen helyzetben és ezért is egyeduralkodóak.
  • primavis
    én mindenesetre megnézem az ismétlést! hang nélkül! s figyelem a birói ténykedést! Másoknak is ajánlom....
  • primavis
    Nemcsak Mariannról, és Laci bácsiról irtam, hanem a többiekről is!
    Mariann legalább bevallotta, hogy a spanyoloknak drukkol, Laci bácsi meg bólogatott rá, viszont Borsos és a közvetitő niemand elcseszte az egészet a siránkozásával, le is vettem a hangot,...akárcsak Egrit hallotam volna...mind ennyire lüke?
  • Breki33
    nem varták a bírók nyakába a vereséget, pont kiemelték ezt

nekem is van saját véleményem és ez esetben megegyezim az övékével
    maradjunk ennyiben
  • primavis
    óh nem, csak éppen van saját véleményem és ebben nem befolyásol a másoké, pláne ha ugyanazt látjuk a képernyőn! Elfogadom, hogy az ukrán hölygek hibáztak, de ennél sokkal vérlázitóbb dolgok is megtörténtek az utóbbi időben a kézilabdapályákon. mind idehaza, mind külföldön. Nevetséges, hogy miután első félidőben semmi kifogásuk sem volt a biráskodás ellen, a második már végig a sirámoktól volt hangos. Változott vcalami? no igen a spanyolok elfáradtak és egyre gyengébben játszottak, ahogy ezt megtették a magyarok, románok, dánok, és oroszok is a norvégok ellen. DE innen a birók nyakába varni a vereséget.....no ne nézzék hülyének a tv -nézőket sem! Ők pénzt kapnak a közvetitésért, akomentekéárt, mi meg tényleg élvezetből, ingyen és bérmentve nézzük ugyanazt! MInimális elvárás velük szemben, hogy maradjanak objektivek. Ott és akkor, utána nem érdekel!
  • Breki33
    te biztos jobban hozzáértő és objektívabb vagy mint bármelyik

inkább hagyjuk P
  • primavis
    mellesleg, tessék már arra is gondolni, hogy az elődöntőbe jutást a spnyolok pont annak köszönhették, hogy az első meccs végén a norvégok elhülyéskedték 3 gólos biztos előnyüket! Máskülönben e pont nélkül a románok kerülnek az elődöntőbe!
  • primavis
    velünk szemben sem voltak elnézőbbek a birók a norvég meccsen (a spanyolon meg pláne) mint most a spanyolokkal szemben.
  • primavis
    a nőknek nem erős oldaluk az objektivitás...így miért lenne az pont a kézilabda játékvezetők női tagjainál?
  • primavis
    ők már előre kijelentették, hogy a spanyoloknak drukkolnak. no ezek után a véleményük objektivitása a biráskodást illetően, enyhén szólva is megkérdőjelezhető! Amiért valaki jó szakember, attól még lehet elfogult, vagy nem? S nekik tényleg van rá okuk,hogy negativan legyenek elfogultak a norvégokkal szemben....de a kommentátoroknak milyen okuk van rá? Borsosnak sincs, mert nem a női mezőnyben jáztszott, ugyebár...viszont annál inkább lehetne a spanyolokkal szemben...
  • Isthy
    Gratulálok a norvégoknak a győzelemhez!

Megérdemelten lettek Európa bajnokok. Az más kérdés, hogy a 2 ukrán hölgy elég "érdekes" teljesítményt nyújtott bizonyos szakaszokban.
  • Breki33
    aham persze

érdekes Laci bácsi és Mariann is így látta
    Tök egyértelmű, hogy nekik fújtak
  • primavis
    mégis, milyen nagy igazságtalanságok érték szegény spanyolokat ma? Volt pár fault/hetes/lépés ami forditva lett megitélve, de semmi különösebb....ehhez képest folyamatos aprehendálás....
  • primavis
    ugyan, sokkal nagyobb birói hibák voltak más meccseken. Már pár napja irtam, hogy a spanyolok eléggé tisztátlan eszközökkel játszanak (belemenések, durvaságok, stb). Ezeket edig elnézték, most túlságosan is szankcionálták. ennyi.
    Az talán mégsem illik,hogy a két tv-kommentátor ennyire elfogultan közvetitesen egy végeredményben semleges mérkőzést...
  • Breki33
    szerintem sok igazságot mondtak
  • primavis
    nos, bejött a jóslatom! 13 gólos győzelem....megmutatta, hogy hol is a helyük a mezőnyben a spanyoloknak...
  • primavis
    a Sport 1 teljes kommentátor gárdája látom spanyoldrukker, amennyi marhaságot képesek kitalálni....és mondani....
  • szabizsozso
    Minden szentnek a maga felé hajlik a keze.
    Tehát a mostani edzőtriumvirátus számára,aki nem győri vagy újvárosi az másodrangú játékos,ez nyilvánvaló az EB-értékelés alapján is.

Ugyanis Magyarországon élünk,a gerincoszlop hátráltató tényező a kézilabdában(is).
  • kaloz174
    Ha ez így volt, az szomorú.
  • kaloz174
    A DT eléggé vegyes benyomást keltett a bronzmeccsen. Észrevettem pl., hogy az egyik orosz kapus nyakában lánc volt. Ezt manapság szabad? "Az én időmben" ez még tilos volt, a sporik ellenőrizték.
    Na meg a meg nem adott, szabályos gól.:)) Igaz, nem ezen múlt a meccs.
    A németek hit nélkül játszottak.
  • primavis
    igen, engem is megdöbbentett! No még valami. Mikor az első mérkőzésen végre beküldték Sopronyit játszani és góllal kezdet, sem Imre sem Konkoly nem is reagált, amikor viszatáért a kispadra góljai után!Furcsa volt nagyon...
  • primavis
    nem szoktam jósolgatni, de most Laurencz és Rácz véleménye erőteljes ellenkezési ingert váltott ki belőlem!
    A spanyolok nincsenek egy kategóriában a norvégokkal és remélhetőleg nagyon kikapnak ők is! Gürizős, hajtós csapat, de semmi különlegest (pl.amilyenek időnként a dél-koreaiak)nem nyújtanak.
  • kaloz174
    Már biztos tud valamit ez a csodacsatár, ami persze nem a kézilabda, hogy mindenki ennyire kedveli.
    Nagy csalódás, hogy Imre Vili is így nyilatkozik róla. Mondhatni: rosszul esik.

Ezért is tartunk ott, ahol, mert ilyen szinten vannak az igényei még a szakembereknek is. Sajnálom.

Hogy sarkítsak:
    2004. j2: Radulovics Bojana,
    2008: j2: Hornyák Ágnes.

(Bocs' mindenkitől, de kicsit indulatos lettem.)

• primavis
    no, a Slota/Meciar/Fico hármas külön ideológiai/történelmi felkészitést fog folytatni egész májusban a szlovák kéziseknek!-:))))
  • Isthy
    Szlovák hetek lesznek júniusban kéziben

NŐI vb-selejtező:

Június 6-7: Szlovákia - MAGYARORSZÁG
    Június 13-14: MAGYARORSZÁG - Szlovákia

FÉRFI eb-selejtező:

Június 10-11: MAGYARORSZÁG - Szlovákia
    Június 20-21: Szlovákia - MAGYARORSZÁG
  • primavis
    s erre nem őt jelölték a csapat legjobbjának!-:)))
  • Isthy
    Az oroszok szinte végig biztosan vezetve hozták a bronzmeccset. A németek nagyon haloványak voltak Jurack nélkül, pedig Woltering a kapuban parádés teljesítményt nyújtott.
  • primavis
    tudod, konyitok valamennyit a funkcionális anatómiához /biomechanikához és sportélettanhoz s így azt is tudom, hpgy sok belső problémát csak úgy lehet jól diagnosztikálni (ergo, kezelni is), ha akkor látja az orvos a beteget, amikor pont a krizise van! Utána már nem biztos, hogy megtalálja az okot és így a megfelelő kezelést is! A lelkibajokkal sincs másként.
  • Mse
    mindjárt gondoltam, hogy nem leszel megelégedve ennyivel :D
  • Isthy
    Na igen, pikáns a dolog ebből a szempontból. De kérdés, hogy akkor éppen mi lesz a helyzet. De ez már kicsit off...
  • Isthy
    Sajnos az itthoni környezetet tekintve van esélye a borulátásodnak. Én sem vagyok hurrá optimista, mert nem látom, hogy bármi változásra számíthatnánk ebben. Amíg ebben az országban maradnak ezek az állapotok, addig sajnos csak egyre lejjebb fog a sportág is kerülni.
  • primavis
    háát igen, irtam is a törököket....
  • Isthy
    Azért ne írjuk le a portugálokat sem. Ne feledjük, hogy az EB-re úgy jutottak ki, hogy a lengyeleket búcsúztatták az ugyanilyen oda-vissza selejtezőben. A dánok meg ugye az utóbbi időben nem brillíroznak az ilyen selejtezőkben.
  • primavis
    nem járni kell, hanem legyen jelen az illető a keret mellett! Az úszómester sem otthonról figyeli a medencében levőket! Amig odaér a fuldoklóhoz....
  • primavis
    ha nem hoznánk, akkor tényleg tegyük naftalinba a női válogatottat...amig jön egy jó "orvos" aki helyrehozza egészségileg!
  • primavis
    a portugál -dán kivételével nem eleve lefutott egyik sem, bár ahogy a török-dán meccseket elnézem....