61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
Mse #41420 akkor nem kéziedző, hanem pszichológus kell szöv.kapitánynak, és a 2 időkérésben lehet kezelni a csajokat ;DDD -
primavis #41419 ha nem fogsz látni Pekingben, akkor a 2010-es EB-n ez kevésbé valószinű, legfeljebb a másik szeretett csapattól, a dántól! Ugyanis ők ketten rendezik! -
primavis #41418 nem is vitattam a hibákat, csak a NS-ban és máshol is ugyanaz jött le, mintha mindenki a fülével nézte volna a meccset! No ezértsem szabad a közvetitőnek elfogultnak lenni. Még ha magyarok játszanak akkor sem, hátmégha semleges a mi szempontunkból! -
#41417 reméljük nem sokáig jó lenne újra norvégverést látni
amúgy ezzel teljesen egyetértek -
#41416 Abban egyetértek veled, hogy mind a stúdióban, mind a kommentátorok eléggé a spanyolok pártját fogták (nekik szurkoltak) és tényleg túllihegték a dolgot. A 2 ukrán hölgy nélkül is nyertek volna a norvégok és nem a bírók nyerették meg velük.
Az viszont tény, hogy a hatoson történt gólhelyzetben végrehajtott szabálytalanságokat nem egyenlő szemlélettel fújták és ezzel a spanyolokat valamennyire hátrányos helyzetbe hozták. Bizony legalább 4-5 tiszta büntetőt vettek el tőlük, ráadásul a leindításból ezután talán 2 gólt is lőttek a norvégok. De hangsúlyozom, hogy nem ez döntött, csak a gólarány lett emiatt jóval nagyobb. A spanyolok előbb vagy utóbb szinte biztosan felőrlődtek volna és sztem legalább 6-7 góllal nyertek volna a norvégok. Tudomásul kell venni, hogy ők 10-12 játékost tudnak folyamatosan forgatni a meccsen, akár hármasával cserélve őket, úgy, hogy szinte nem esik vissza a játékuk színvonala sem elöl sem hátul. Többek között ezért is tartanak most előrébb a többieknél. Egészen a mostani EB-ig talán az oroszok tudták ugyanezt megcsinálni a keretük miatt és így ők komoly ellenfeleik tudtak lenni. Most már nincs senki ilyen helyzetben és ezért is egyeduralkodóak. -
primavis #41415 én mindenesetre megnézem az ismétlést! hang nélkül! s figyelem a birói ténykedést! Másoknak is ajánlom.... -
primavis #41414 Nemcsak Mariannról, és Laci bácsiról irtam, hanem a többiekről is!
Mariann legalább bevallotta, hogy a spanyoloknak drukkol, Laci bácsi meg bólogatott rá, viszont Borsos és a közvetitő niemand elcseszte az egészet a siránkozásával, le is vettem a hangot,...akárcsak Egrit hallotam volna...mind ennyire lüke? -
#41413 nem varták a bírók nyakába a vereséget, pont kiemelték ezt
nekem is van saját véleményem és ez esetben megegyezim az övékével
maradjunk ennyiben -
primavis #41412 óh nem, csak éppen van saját véleményem és ebben nem befolyásol a másoké, pláne ha ugyanazt látjuk a képernyőn! Elfogadom, hogy az ukrán hölygek hibáztak, de ennél sokkal vérlázitóbb dolgok is megtörténtek az utóbbi időben a kézilabdapályákon. mind idehaza, mind külföldön. Nevetséges, hogy miután első félidőben semmi kifogásuk sem volt a biráskodás ellen, a második már végig a sirámoktól volt hangos. Változott vcalami? no igen a spanyolok elfáradtak és egyre gyengébben játszottak, ahogy ezt megtették a magyarok, románok, dánok, és oroszok is a norvégok ellen. DE innen a birók nyakába varni a vereséget.....no ne nézzék hülyének a tv -nézőket sem! Ők pénzt kapnak a közvetitésért, akomentekéárt, mi meg tényleg élvezetből, ingyen és bérmentve nézzük ugyanazt! MInimális elvárás velük szemben, hogy maradjanak objektivek. Ott és akkor, utána nem érdekel! -
#41411 te biztos jobban hozzáértő és objektívabb vagy mint bármelyik
inkább hagyjuk P -
primavis #41410 mellesleg, tessék már arra is gondolni, hogy az elődöntőbe jutást a spnyolok pont annak köszönhették, hogy az első meccs végén a norvégok elhülyéskedték 3 gólos biztos előnyüket! Máskülönben e pont nélkül a románok kerülnek az elődöntőbe! -
primavis #41409 velünk szemben sem voltak elnézőbbek a birók a norvég meccsen (a spanyolon meg pláne) mint most a spanyolokkal szemben. -
primavis #41408 a nőknek nem erős oldaluk az objektivitás...így miért lenne az pont a kézilabda játékvezetők női tagjainál? -
primavis #41407 ők már előre kijelentették, hogy a spanyoloknak drukkolnak. no ezek után a véleményük objektivitása a biráskodást illetően, enyhén szólva is megkérdőjelezhető! Amiért valaki jó szakember, attól még lehet elfogult, vagy nem? S nekik tényleg van rá okuk,hogy negativan legyenek elfogultak a norvégokkal szemben....de a kommentátoroknak milyen okuk van rá? Borsosnak sincs, mert nem a női mezőnyben jáztszott, ugyebár...viszont annál inkább lehetne a spanyolokkal szemben... -
#41406 Gratulálok a norvégoknak a győzelemhez!
Megérdemelten lettek Európa bajnokok. Az más kérdés, hogy a 2 ukrán hölgy elég "érdekes" teljesítményt nyújtott bizonyos szakaszokban. -
#41405 aham persze
érdekes Laci bácsi és Mariann is így látta
Tök egyértelmű, hogy nekik fújtak -
primavis #41404 mégis, milyen nagy igazságtalanságok érték szegény spanyolokat ma? Volt pár fault/hetes/lépés ami forditva lett megitélve, de semmi különösebb....ehhez képest folyamatos aprehendálás.... -
primavis #41403 ugyan, sokkal nagyobb birói hibák voltak más meccseken. Már pár napja irtam, hogy a spanyolok eléggé tisztátlan eszközökkel játszanak (belemenések, durvaságok, stb). Ezeket edig elnézték, most túlságosan is szankcionálták. ennyi.
Az talán mégsem illik,hogy a két tv-kommentátor ennyire elfogultan közvetitesen egy végeredményben semleges mérkőzést... -
#41402 szerintem sok igazságot mondtak -
primavis #41401 nos, bejött a jóslatom! 13 gólos győzelem....megmutatta, hogy hol is a helyük a mezőnyben a spanyoloknak... -
primavis #41400 a Sport 1 teljes kommentátor gárdája látom spanyoldrukker, amennyi marhaságot képesek kitalálni....és mondani.... -
szabizsozso #41399 Minden szentnek a maga felé hajlik a keze.
Tehát a mostani edzőtriumvirátus számára,aki nem győri vagy újvárosi az másodrangú játékos,ez nyilvánvaló az EB-értékelés alapján is.
Ugyanis Magyarországon élünk,a gerincoszlop hátráltató tényező a kézilabdában(is). -
#41398 Ha ez így volt, az szomorú. -
#41397 A DT eléggé vegyes benyomást keltett a bronzmeccsen. Észrevettem pl., hogy az egyik orosz kapus nyakában lánc volt. Ezt manapság szabad? "Az én időmben" ez még tilos volt, a sporik ellenőrizték.
Na meg a meg nem adott, szabályos gól.:)) Igaz, nem ezen múlt a meccs.
A németek hit nélkül játszottak. -
primavis #41396 igen, engem is megdöbbentett! No még valami. Mikor az első mérkőzésen végre beküldték Sopronyit játszani és góllal kezdet, sem Imre sem Konkoly nem is reagált, amikor viszatáért a kispadra góljai után!Furcsa volt nagyon... -
primavis #41395 nem szoktam jósolgatni, de most Laurencz és Rácz véleménye erőteljes ellenkezési ingert váltott ki belőlem!
A spanyolok nincsenek egy kategóriában a norvégokkal és remélhetőleg nagyon kikapnak ők is! Gürizős, hajtós csapat, de semmi különlegest (pl.amilyenek időnként a dél-koreaiak)nem nyújtanak. -
#41394 Már biztos tud valamit ez a csodacsatár, ami persze nem a kézilabda, hogy mindenki ennyire kedveli.
Nagy csalódás, hogy Imre Vili is így nyilatkozik róla. Mondhatni: rosszul esik.
Ezért is tartunk ott, ahol, mert ilyen szinten vannak az igényei még a szakembereknek is. Sajnálom.
Hogy sarkítsak:
2004. j2: Radulovics Bojana,
2008: j2: Hornyák Ágnes.
(Bocs' mindenkitől, de kicsit indulatos lettem.)
-
primavis #41393 no, a Slota/Meciar/Fico hármas külön ideológiai/történelmi felkészitést fog folytatni egész májusban a szlovák kéziseknek!-:)))) -
#41392 Szlovák hetek lesznek júniusban kéziben
NŐI vb-selejtező:
Június 6-7: Szlovákia - MAGYARORSZÁG
Június 13-14: MAGYARORSZÁG - Szlovákia
FÉRFI eb-selejtező:
Június 10-11: MAGYARORSZÁG - Szlovákia
Június 20-21: Szlovákia - MAGYARORSZÁG -
primavis #41391 s erre nem őt jelölték a csapat legjobbjának!-:))) -
#41390 Az oroszok szinte végig biztosan vezetve hozták a bronzmeccset. A németek nagyon haloványak voltak Jurack nélkül, pedig Woltering a kapuban parádés teljesítményt nyújtott.
-
primavis #41389 tudod, konyitok valamennyit a funkcionális anatómiához /biomechanikához és sportélettanhoz s így azt is tudom, hpgy sok belső problémát csak úgy lehet jól diagnosztikálni (ergo, kezelni is), ha akkor látja az orvos a beteget, amikor pont a krizise van! Utána már nem biztos, hogy megtalálja az okot és így a megfelelő kezelést is! A lelkibajokkal sincs másként. -
Mse #41388 mindjárt gondoltam, hogy nem leszel megelégedve ennyivel :D -
#41387 Na igen, pikáns a dolog ebből a szempontból. De kérdés, hogy akkor éppen mi lesz a helyzet. De ez már kicsit off... -
#41386 Sajnos az itthoni környezetet tekintve van esélye a borulátásodnak. Én sem vagyok hurrá optimista, mert nem látom, hogy bármi változásra számíthatnánk ebben. Amíg ebben az országban maradnak ezek az állapotok, addig sajnos csak egyre lejjebb fog a sportág is kerülni. -
primavis #41385 háát igen, irtam is a törököket.... -
#41384 Azért ne írjuk le a portugálokat sem. Ne feledjük, hogy az EB-re úgy jutottak ki, hogy a lengyeleket búcsúztatták az ugyanilyen oda-vissza selejtezőben. A dánok meg ugye az utóbbi időben nem brillíroznak az ilyen selejtezőkben. -
primavis #41383 nem járni kell, hanem legyen jelen az illető a keret mellett! Az úszómester sem otthonról figyeli a medencében levőket! Amig odaér a fuldoklóhoz.... -
primavis #41382 ha nem hoznánk, akkor tényleg tegyük naftalinba a női válogatottat...amig jön egy jó "orvos" aki helyrehozza egészségileg! -
primavis #41381 a portugál -dán kivételével nem eleve lefutott egyik sem, bár ahogy a török-dán meccseket elnézem....