Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
nem tudom mi volt az átlövõinkkel
tényleg csak Era meg Pálinger emelhetõ ki
Végletek...
Ezek a spanyolok mentek mint a golyó. Felfogták, hogy õk csak nyerhetnek ma. Úgy is ünnepelték a döntetlent, mint egy nagy gyõzelmet. A kapusukat meg tényleg sikerült jól belõni és naggyû tenni.
Folyamatosan van egy olyan érzésem, hogy a csapat még nem egységes. Még mindig nem. A csapatrészek, az egy klubban játszók általában megértik egymást. Viszont a csapatrészek között mégsem elég jó az összjáték. Jó, még csak 3 meccset játszottak a csajok a VB-n. Remélem, ez majd alakul azért.
A mai pozitívumok: a meccset sikerült megfordítani. Rita, szerintem, jól, hasznosan játszott. Ibi végre rájött, hogy azért van a pályán, mert átlövõ - legalábbis nagyon remélem.
Bízzunk a jobb folytatásban.
Hajrá csajok!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Tessék optimistának lenni: ennél gyengébben nem lehet mégegyszer játszani! ha igen, akkor nem érdemlik meg, hogy a 8-ba kerüljenek, ha meg jobban, akkor 2 gyõzelemmel már 3-ikok lehetnek a középdöntõben s az kérdés, hogy ki jön szembe!
A mai eredmény arra jó, hogy elsõk maradva a csoportban (E1) a lengyelekkel játszunk s nem a németekkel, mig az utolsó meccs a 8-ba kerülésért a dél-koreaiakkal lesz.
Úgy tûnik inkább a mi véleményünk látszik helytállónak a koreaiakkal kapcsolatban. Szinte esélyük sem volt, végig uralták a meccset a németek. Többször is volt +9 is a 2. félidõ közepétõl és az elsõben is 10-4-el nyitottak a germánok. Az elsõ félidõ második felében volt egy jó periódusuk az ázsiaiaknak a kissé kiengedõ németek ellen, de többre nem voltak képesek.
Persze nem szabad leírni õket, de ennél többet lehetett várni tõlük az olimpia elõtti VB-n.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sokkal jobbak mint pl Gulyás meg a többiek a királyin.
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A sorcsere szerintem is edzõi baklövés, a fokozatosság talán célravezetõbb. Herrnek az 'elsõ' csapat elõtt is meg kellene adni a lehetõséget a bizonyításra, ahogy Ferling is csak perceket kapott tegnap..
Kíváncsi leszek a mai meccsre, a mai nap után már tisztábban látunk, elvileg nem lesz sorcsere. (Amúgy ez milyen hülye dolog már, hogy mi is ezt a szót használjuk a válogatottra, hogy 'sor', holott ennek nem szabadna így lennie, szerintem..)
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
kongói na.
Cserélje csak a kezdõ csapatot, csak ne egyszerre az egészet, hanem kb 20 perc alatt egyenként.
Mikor máskor próbálhatta volna ki a másik sorát is NA ha nem ezen a két meccsen? A következõkön egyre kevesebb rá az esély. Mivel Nagy Timea hajlamos az önzõsködésre, Görbe meg a fantáziadús passzokra, a delikvensek könnyen rájuk foghatnák, hogy nem ment nekik. A szimpatizáns szurkolóik meg a mellõzésükrõl regélhetnének. Így nyilvánvaló volt, hogy saját magukat okolhatják csak.
Egy kicsit András is lebecsülte az ellenfelet és nagyon amatõr edzõi hibát vétett: túl sokat cserélt egyszerre. Aztán jött a következõ: visszacserélt mindent. Ezen egy másik ellenfél ellen elmehetett volna a meccs, ebbõl tanulni kell.
Bizakodásra ad okot, hogy tán javuló formát mutatunk az elsõ meccs után, bár tényleg jobban feküdt ez az ellenfél. A védekezés egészen jó volt, és támadásban is hatékonyak voltunk.
Görbe egy átadása tetszett nagyon, mikor egy lerohanásnál hosszú keresztlabdát ívelt Kovacsicz Momo elé 3 angolai fölött. Nem lát így más a pályán, ez igazi csemege. <#worship>#worship>
" osztrák ne lopj!"
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Az afrikaiak teljesen megérdemelten nyertek még ilyen arányban is és jutottak a középdöntõbe.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez a koreai csapat nem tûnt annyira félelmetesnek, legalábbis ezt a meccset látva.
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A spanyolok 36-29-re nyertek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Az ukránok elég jól bírják Korea ellen, azt hittem simább lesz.
DUNAFERR FOREVER!!!
fel kell kötni, de nem érzem, h. gond lenne 😄
DUNAFERR FOREVER!!!
bár nem teljesen értek vele egyet, de azért szerintem is inkább hozzáállásbeli problémák vannak...és sajnos nem csak vele...
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
hajrá japán, hajrá!!!
A spanyolok eddig sem puha védekezése még keményebb lett és ez kezdi felõrölni a japánokat.
DUNAFERR FOREVER!!!
A kuvaiti játékvezetõk ténykedése sajnos kritikán aluli volt, nem ehhez a színvonalhoz valók.
Ma megint a szokásos gárda hozta magát: Görbe, Gin, Sopi és Piros pedig védekezésben alkotott nagyot. Mõni belelndült a jobbszélen és végre Ibi is dobott gólokat. Reméljük megindul valami végre a jobb oldalunkon is.
DUNAFERR FOREVER!!!
azt meg, h. Herr Orsi miért nem kap az "elsõ sor" mögött lehetõséget, pláne nem értem...
vagyis....
most olvastam handball.hu-n, h. "Na 2 csapatot csinált, mindkettõ együtt edzett..."
most vagy én értelmezem rosszul vagy nem értem, ezekszerint A csapat tagjai és B csapat tagjai alkotnak egy-egy csapatot, és csak ebben a szisztémában küldi õket pályára NA?
azért remélem, h. az ún. cserék is játszottak együtt az A sor egynémely játékosával, h. legalább összeszokjanak...
nem is értem...