Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
- 1 "csapatrészek"<#circling>

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
Vérten Orsinak jobbulást

Remélem nem komoly a sérülése
Breki33
ennél csak nehezebb meccsek jönnek

nem tudom mi volt az átlövõinkkel

tényleg csak Era meg Pálinger emelhetõ ki

kaloz174
Na ez jó. <#wow3> Most szinte mindenki mennyire negatív a fórumokon. Eddig meg szinte nem is volt más jóslat, kívánság, csak az aranyérem.
Végletek...

Ezek a spanyolok mentek mint a golyó. Felfogták, hogy õk csak nyerhetnek ma. Úgy is ünnepelték a döntetlent, mint egy nagy gyõzelmet. A kapusukat meg tényleg sikerült jól belõni és naggyû tenni.

Folyamatosan van egy olyan érzésem, hogy a csapat még nem egységes. Még mindig nem. A csapatrészek, az egy klubban játszók általában megértik egymást. Viszont a csapatrészek között mégsem elég jó az összjáték. Jó, még csak 3 meccset játszottak a csajok a VB-n. Remélem, ez majd alakul azért.
A mai pozitívumok: a meccset sikerült megfordítani. Rita, szerintem, jól, hasznosan játszott. Ibi végre rájött, hogy azért van a pályán, mert átlövõ - legalábbis nagyon remélem.
Bízzunk a jobb folytatásban.
Hajrá csajok!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

no mi van hölgyeim/uraim?
Tessék optimistának lenni: ennél gyengébben nem lehet mégegyszer játszani! ha igen, akkor nem érdemlik meg, hogy a 8-ba kerüljenek, ha meg jobban, akkor 2 gyõzelemmel már 3-ikok lehetnek a középdöntõben s az kérdés, hogy ki jön szembe!
A mai eredmény arra jó, hogy elsõk maradva a csoportban (E1) a lengyelekkel játszunk s nem a németekkel, mig az utolsó meccs a 8-ba kerülésért a dél-koreaiakkal lesz.
Isthy
Németország-Korea 32-26

Úgy tûnik inkább a mi véleményünk látszik helytállónak a koreaiakkal kapcsolatban. Szinte esélyük sem volt, végig uralták a meccset a németek. Többször is volt +9 is a 2. félidõ közepétõl és az elsõben is 10-4-el nyitottak a germánok. Az elsõ félidõ második felében volt egy jó periódusuk az ázsiaiaknak a kissé kiengedõ németek ellen, de többre nem voltak képesek.
Persze nem szabad leírni õket, de ennél többet lehetett várni tõlük az olimpia elõtti VB-n.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Érdekes nemem tetszenek a riporterek, különösen a szakkomentátor.

Sokkal jobbak mint pl Gulyás meg a többiek a királyin.
Isthy
A közvetítõ riporterekkel én alapból nem igazán foglalkozom, inkább a meccset figyelem, az ilyenfajta "háttérzaj" nem nagyon érdekel.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Annyira biztos voltam az ilyetén reagálásodban <#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

Duby
Lehet, de itt most a 2 pont a lényeg. Nem Kongó hússzal harminccal verése a feladat, hanem az erõ beosztása. Valószínû, ha Kongó 20 gólos legyõzése a feltétele a továbbjutásunknak, akkor úgy állunk hozzá. Ebbõl a gondolatmenetbõl eredõen álltam értetlenül Ágaiék sikítozásán, hogy "már 5-re jöttek fel az afrikaiak". Ésakkor mi van? Gyõzelem legyen meg, ozt csók. Nagyon hosszú lesz még ez a VB.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Táncos ETO
Nem igazán értek Veled egyett, mert amennyivel jobbak voltunk, annyival gyengébb is volt az ellenfél, ezt a tegnapi Kongót 20 góllal minimum meg kellett volna vernünk és sokkal hatékonyabb védekezést kellett volna bemutatni ellenük.
A sorcsere szerintem is edzõi baklövés, a fokozatosság talán célravezetõbb. Herrnek az 'elsõ' csapat elõtt is meg kellene adni a lehetõséget a bizonyításra, ahogy Ferling is csak perceket kapott tegnap..
Kíváncsi leszek a mai meccsre, a mai nap után már tisztábban látunk, elvileg nem lesz sorcsere. (Amúgy ez milyen hülye dolog már, hogy mi is ezt a szót használjuk a válogatottra, hogy 'sor', holott ennek nem szabadna így lennie, szerintem..)

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Táncos ETO
Persze, le kell zárni a széleket, csak ne Kirsner és Balogh védekezzen, mert ott akkor minden lesz, csak lezárás nem.. Bár tegnap Móni is csinált hülye hibákat, én nem is értem, olyan ez a jobboldali védekezésünk, mintha most játszanának elõször együtt..

Duby
angolai fölött... <#rolleyes>
kongói na.

Cserélje csak a kezdõ csapatot, csak ne egyszerre az egészet, hanem kb 20 perc alatt egyenként.

bocsi, persze Tóth Timea
Igen, Ágai túl sokat esett egyik végletbõl a másikba. Mint egy kocaszurkoló...
Mikor máskor próbálhatta volna ki a másik sorát is NA ha nem ezen a két meccsen? A következõkön egyre kevesebb rá az esély. Mivel Nagy Timea hajlamos az önzõsködésre, Görbe meg a fantáziadús passzokra, a delikvensek könnyen rájuk foghatnák, hogy nem ment nekik. A szimpatizáns szurkolóik meg a mellõzésükrõl regélhetnének. Így nyilvánvaló volt, hogy saját magukat okolhatják csak.
Duby
A mi meccsünkkel kapcsolatban: rendbevolt ez sztem. Ezt a sorcserélõs, holtpontos és pánikbaesõs dolgot Ágaiék erõltették, akik irreálisan túlreagálnak mindent. Ha dobunk két gólt egymás után máris istenek vagyunk, és laza ujjgyakorlat a meccs, ha kapunk kettõt egymás után, akkor "urristen, urristen, most mi lesz, kikapunk, szétestünk, jajjajjajj". Mennyivel jobb volt Matúz K. az ukrán-koreán. Ég és föld.
Egy kicsit András is lebecsülte az ellenfelet és nagyon amatõr edzõi hibát vétett: túl sokat cserélt egyszerre. Aztán jött a következõ: visszacserélt mindent. Ezen egy másik ellenfél ellen elmehetett volna a meccs, ebbõl tanulni kell.
Bizakodásra ad okot, hogy tán javuló formát mutatunk az elsõ meccs után, bár tényleg jobban feküdt ez az ellenfél. A védekezés egészen jó volt, és támadásban is hatékonyak voltunk.
Görbe egy átadása tetszett nagyon, mikor egy lerohanásnál hosszú keresztlabdát ívelt Kovacsicz Momo elé 3 angolai fölött. Nem lát így más a pályán, ez igazi csemege. <#worship>

Duby
Szerintem kifejezetten erõs és veszélyes ez a reaktivált athéni döntõs csapat. A kapusuk sem az, aki Péterváron 0 ellenállást sem tudott kifejteni ellenünk. Megtévesztõ, hogy csak 1-gyel gyõzték le Ukrajnát, mert sztem fújtak ellenük. Úgy vélem legyõzik ma a németeket, és csoportelsõk lesznek.

Hege eto
Annyira vérzik a szívem<#vigyor2><#mf1>

" osztrák ne lopj!"

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Néztem én is. Nem kell betojni Koreától. Le kell zárni a széleket, mert ott életveszélyesek. 10mrõl lõhetnek nyugodtan. Szinte alig dobtak átlövésgólt. A lerohanásaikkal kell valamit kezdeni, mert abban 100%osak. A kapusuk nem Vb szint szét kell lõni.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Angola-Ausztria 33-22

Az afrikaiak teljesen megérdemelten nyertek még ilyen arányban is és jutottak a középdöntõbe.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Isthy csak vigyázz, nehogy kitagadjanak otthonról.. 😉

Isthy
9 perccel a vége elõtt 29-19 Angolának, a sógorok is elköszöntek a továbbjutástól.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Közben nézem az Angola-Ausztria meccset (24-17 a 44. percben) és úgy tûnik a sógorok sem jutnak tovább. Angola egyértelmûen uralja a mérkõzést, az osztrákok még emberelõnyben sem tudnak igazán föléjük nõni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A brazilok nagy sz*rban vannak ezzel a vereséggel. Nem tudom elképzelni, hogy az oroszok segíteni fognak rajtuk, 4 gólos brazil gyõzelem kellene a továbbjutáshoz. Ekkor a macedónok kiesnének, de a brazilok vinnének 2 pontot, ami ugye az oroszoknak nem hiszem, hogy jó lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Reznir volt...

Ez a koreai csapat nem tûnt annyira félelmetesnek, legalábbis ezt a meccset látva.

DUNAFERR FOREVER!!!

de gyagya volt az aki indított ....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

én az ukránoknak szurkolok 😊)

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Táncos ETO
Köszi! 😊

Isthy
Mekkora balfékek az ukránok, kettõs elõnyben középen erõlködtek...

A spanyolok 36-29-re nyertek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Az 56. percben 34-27 a spanyoloknak, innen már behúzzák a meccset.

Az ukránok elég jól bírják Korea ellen, azt hittem simább lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

elfogytak a japcsik 😞

fel kell kötni, de nem érzem, h. gond lenne 😄

Táncos ETO
No, hát holnap fel kell kötnünk a gatyánkat..

Táncos ETO
Kirsnerrõl nem gondolnám, hogy hozzáállásbeli gondjai vannak, inkább hajlok arra, felette is eljárt az idõ, akarnak õk BB-vel együtt, dehát nem megy..

Isthy
A japánok elkészültek az erejükkel 30-25 a spanyoloknak 9 perccel a vége elõtt.

DUNAFERR FOREVER!!!

handball.hu-ról: "Kirsnernek szólhatna már valaki, hogy ez nem a síszünet, amire elutazott egy baráti társasággal. Vagy odateszi magát, vagy jöjjön haza."

bár nem teljesen értek vele egyet, de azért szerintem is inkább hozzáállásbeli problémák vannak...és sajnos nem csak vele...

Isthy
Egyértelmûen látszik, hogy elfáradtak a japánok, 27-25 a spanyoloknak 48:00-nál.

DUNAFERR FOREVER!!!

brazilok is vesztésre állnak...

Táncos ETO
Már már nem tudom mi lenne a jó megoldás, mert era is nagyon gyengén védekezett ma.. Szóval szerintem lassan, de biztosan kiütközik, amit már sokan monunk/mondanak: Kirsner és BB már nem válogatott szintû játékosok, legalábbis nem egy sorozatmeccsekbõl álló világversenyen nem..

hajráááááááááááááááááááááááááá 😊 kár, h nem azt a meccset választotta sport2 😞

Isthy
Már 24-24 az állás 43:40-nél

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
24-23 és kettõs hátrányba kerültek a spanyolok.

DUNAFERR FOREVER!!!

kár, pedig nagyon drukkoltam 😊

Táncos ETO
Tegnap nekünk is voltak ilyen dolgaink..

Isthy
A japánok egyre többet kapkodnak, nincs türelmük játszani helyzetig és ellövöldözik a labdákat. A japánok edzõje idõt kért, mert már 23-20 a spanyoloknak.

DUNAFERR FOREVER!!!

basszus vezetnek a spanyolok 😞

hajrá japán, hajrá!!!

Isthy
A japánok nagyon elkapkodták az elsõ 3 percet és spanyolok egyenlítettek 18-18.

A spanyolok eddig sem puha védekezése még keményebb lett és ez kezdi felõrölni a japánokat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
A mai meccs hasonlított a tegnapira, annyi eltéréssel, hogy ma már csak egy nagy mélypontunk volt. Az elsõ félidõben egész jól játszottunk egy nekünk jobban fekvõ stílusú csapat ellen. A 2. félidõben 7 percig még jók voltunk azután a sok kiállítás és hiba miatt a 38. és a 46. perc között csináltunk egy 0-6-ot (21-11-rõl 21-17). Vissza kellett hozni a kezdõket, hogy helyreálljon a rend és simán hozzuk a meccset. Azt hiszem el kell felejteni ezt a teljes sorcserét, kisebb mérvû cserékkel kell operálni a pihentetés érdekében.
A kuvaiti játékvezetõk ténykedése sajnos kritikán aluli volt, nem ehhez a színvonalhoz valók.
Ma megint a szokásos gárda hozta magát: Görbe, Gin, Sopi és Piros pedig védekezésben alkotott nagyot. Mõni belelndült a jobbszélen és végre Ibi is dobott gólokat. Reméljük megindul valami végre a jobb oldalunkon is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Nagyon jó kérdés, nem értem NA-t, szerintem eszetlen dolgokat csinál.. Egy jobbszélsõnk van ahelyett, hogy inkább abból lenne kettõ, sorokat cserél, ahelyett, hogy fokozatosan cserélne és pár perc után lekapja azt a Herr Orsit, aki elõtt egyszerûen nem védekezett senki.. Visszajött az elsõ sor, persze, hogy könnyebb dolga volt Katinak, s ezzel nem akarom az Õ érdemeit kissebbíteni..

Táncos ETO
Köszi Isthy, sajna én nem látom a meccset, de követem, amit írsz.

dehogynem, lsd Ibi és BB...
azt meg, h. Herr Orsi miért nem kap az "elsõ sor" mögött lehetõséget, pláne nem értem...

vagyis....

most olvastam handball.hu-n, h. "Na 2 csapatot csinált, mindkettõ együtt edzett..."

most vagy én értelmezem rosszul vagy nem értem, ezekszerint A csapat tagjai és B csapat tagjai alkotnak egy-egy csapatot, és csak ebben a szisztémában küldi õket pályára NA?
azért remélem, h. az ún. cserék is játszottak együtt az A sor egynémely játékosával, h. legalább összeszokjanak...

nem is értem...