61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Mse
    :D
  • Isthy
    Egyébként ezen a meccsen ma totál magyar feeling lehetett Podgoricán. Volt olyan amikor 7 magyar (3 játékos, 2 edző és 2 bíró) volt a pályán egyszerre (időkérésnél). A meccset a Dobrovits, Tájok bírópáros vezette. Biztos nem voltak nyelvi nehézségeik az edzőkkel Kíváncsi leszek majd NA véleményére a ténykedésükről.
  • Isthy
    A Krim is nyert a Metz ellen idegenben 33-29-re.

Azt hiszem elmondhatjuk, hogy Balkán hétvége volt most a BL-ben (Kometal, Krim, Buducsnoszt, Podravka győzelmek)
  • Isthy
    Buducsnoszt-Hypo 26-25 (13-17)

Milyen 2. félidő lehetett... Holnap meg fogom nézni az ehftv.com-on.

• Isthy
    Podravka-Larvik 32-27 (11-14)

Gratulálok Bulinak, jól játszott, különösen a 2. félidőben.
  • Isthy
    A Viborg nagyon simán hozta a papírformát: Nürnberg-Viborg 28-42 (16-23)
  • Isthy
    Gratulálok a Győrnek a győzelemhez!

Vérten Orsi és Tomori vezérletével sikerült hozni a bravúrt. Gin is amikor kellett sokat segített, bár voltak "levente" góljai is. Az Ikastot Hammerseng ás Aamodt tartotta életben a meccs végéig.
    Ami viszont már nagyon idegesítő, hogy megint ugyanúgy elrontották az utolsó 2-3 percet, mint az első félidő végén. 27-23-ról engedték vissza a dánokat a fegyelmezetlenségeikkel... Lehet ezen fog múlni a csoportelsőség. Kéne már kezdeni ezzel a meccs végi rendszeres töketlenkedéssel valamit a honi kézilabdában.
  • primavis
    no, a győzelem megvan, ha megverik otthon a Skopljet, akkor a továbbjutás is biztos, sőt már döntetlennél is az! Ez alényeg. Egyébként, sajna, amit jó egy hónapja irtam: ilyen tartaléksorral sajnos nem lehet sokkal többet remélni. Az elős sor felveszi a versenyt bárkivel, de H.Orsolyán kivül más tartalék nincs, aki tartani tudná a szinvonalat. Herr A, Mayer, Rotis, Kovacsicz, meg a többiek sajna csak pár percre küldhetőek be. Fogalmam sincs, hogy a győri vezetők mit akarhatnak....ui. ez a helyzet lassan felőröli az első sor tartalékait is. Látható Görbe formáján, Vérten sérülékenységén, Pállinger időnkénti kedvetlenségén is...Mravikova is árnyéka saját magának...
  • Isthy
    Félidőben 16-13 a Győrnek, eddig jó. Sajnos a félidő végét megint elrontottuk, 15-10-ről jöttek fel a dánok. A legvégén 5 mp alatt kaptunk gólt emberelőnyből középkezdés után... No comment...

Nagyon nem lenne jó, ha Orsi megint rásérülne...
  • banok
    az a sörsátor WestEnd tetején volt. Oda jártam akkor... iskola helyett. :D
  • Breki33
    És máig emléxem a norvégok elleni elődöntő után amit megnyertünk volt egy kinti kapcsolás a nézőkhöz akik kivetittőn nézték a meccset szakértőkkel és akkor Németh András felállt a színpadra elemezte a mérkőzést majd azt mondta, hogy szerinte a Dán válogatott gyengébb a most éppen megvert Norvégnál és ilyen játékkal a döntőben nagyon jók az esélyeink.

Nagyon nagy üdvrivalgás fogadta szavait természetesen
  • Breki33
    Ezt az öltönyös úriembert más is megemlítette rajtad kívül szinte szórol szóra ugyanígy, mintha a könyvben olvastam volna.

Nekem a Sydney-i döntős részt volt rosz újra nézni
    Ott csak egy dolog ami nálam kompenzálja kicsit, hogy az osztrákok elleni meccset honnan hoztuk vissza.
  • Isthy
    Bocsánat, de most egy kis nosztalgia következik, ha már a film kapcsán a múltról esett szó.

Tegnap délután sikerült végre elég jó minőségben dvd-re digitalizálnom a zágrábi döntőt. Megvan végig az egész műsor elejétől végéig, stúdió szakértőstől, díjátadásostól. Még most is beleborzongtam miközben csináltam...
    Csak most tudatosult bennem, hogy a meccs folyamán 4 gólunkat nem adták meg. Pedig 2 tisztán szabályos volt és ezek között nincs Görbe vitatott gólja. Mindezek mellett azt kell mondjam, hogy nagyon eszetlenül játszottunk az utolsó 5 percben 26-20 után és ez volt az egyik legfőbb ok, ami a vereséghez vezetett.
    Persze volt más ok is, de az sztem kevés lett volna... Ha jól azonosítottam be a dolgokat, akkor az általam korábban már említett sötét öltönyos úriember, aki a szünetben "ténykedett" a sporiknál, Raymond Hahn volt, az IHF francia főtitkára.
    Nem is emlékeztem rá, hogy Gin ennyire brutálisan védett. 5-ből 3 hetest fogott a meccsen és az 55. percben is még bőven 50 % felett volt a mutatója (a szünetben 60 volt, a hosszabbítás végére leromlott 40-re). Egy VB döntőben, közel 39 fokos lázzal szinte végig köhögve a meccset... A "Nagy" Nicholas meg valahol 29-30 %-on végzett... A VB-n összességében mindkettejük mutatója 42-43 % volt és ezek fényében még pofátlanabb volt az a bizonyos döntés...

A Győrnek ma is szüksége lesz egy hasonló Ginre és akkor meg lehet a pontszerzés szilárd alapja.

• Isthy
    Megnéztem én is ezt a műsort, nem volt rossz, voltak benne érdekes dolgok. Ennyi időbe ennyi fért bele, gondolom megvoltak aszempontjaik ami szerint válogattak és súlyoztak.

Tegnap esti BL eredmény: Kometal-Zvezda 28-22 (18-12)

Ez igen kedvező eredmény az ETO szempontjából. A Zvezda sérültjei nélkül elég közepes csapat, sok technikai hibával és rapszodikusan játszik. Egy esetleges mai pontszerzéssel a Győr nagy lépést tenne a továbbjutás felé. A hazaiak esélyesebbek, de a labda gömbölyű.
    Ma 16:05-től a Viasat 3 élőben adja a meccset, csakúgy, mint az Eurosport2.
  • kaloz174
    Nagyon értékeltem a régi időkről szóló részt. Jó lenne, ha ezt feltennék az MKSZ oldalára, valamiféle videótárba.
    Olyan kiemelkedő eredményeink voltak, amire büszkék lehetünk, valamint amelyek érdekesek lehetnek azoknak a korosztályoknak is, melyeknek tagjai talán még nem is hallottak ezekről.
  • Mse
    megnéztem :) (némelyik rész átugorva) érdekes összeállítás, de elég sok minden hiányzik belőle, és az utolsó képkockák is hosszabb terjedelmet érdemeltek volna. lesz majd jobb is, mikor kijön DVD-n :P ;DDD
  • Mse
    nem láttam, de ha az általad említettek kimaradtak úgyhogy az összeállítás "erről a korról" is szólt, akkor az totál gáz -finoman szólva. Persze ha olyan megközelítésben volt szó a női kéziről, hogy a kapuban "elbukunk", akkor az alábbiak nem illettek a sorba, mert ott győztesen hagytuk el a pályát :DDDDD
    persze ezt így látatlanban, mindjárt megnézem miről is írok ;)))))
  • kaloz174
    Köszi, hogy szóltál. Már csak a videótárban tudtam megnézni, de legalább ott sikerült. Nagyon érdekes anyagokkal kezdődik a film, a folytatás is tűrhető, de az a rész, ami napjainkat érinti, bizony összecsapott, hiányos, úgy gondolom. Pl. hiányozik belőle, ha jól látom, az 1996-os női olimpiai bronz, a Dunaferr minden kupagyőzelme.
    Másrészt pedig: tényleg nagyon fájnak az elvesztett döntők, de nem gondolom, hogy ezek merítenék ki a "tragédia" fogalmát.
  • Breki33
    M2 MOST aki teheti nézze !!!
  • Breki33
    Boldog új évet

Bocsi a bannerért, de jelenleg valamiért nincs feltöltési sebességem így még kicserélni se tudom.
  • Isthy
    Mi már születésünktől fogva rosszul vagyunk kódolva ebben az igénytelen közegben
  • Isthy
    Na igen, ezt jobb is ha nem kommentáljuk
  • Isthy
    Ugyanez az én véleményem is és remélem a gratulációm eljutott hozzá
  • kaloz174
    Békés, örömökben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

• SomogyiG
    B orongós napok tűnjetek tova
    O kkal szomorú ne legyél soha
    L épteid kísérje töretlen szerencse
    D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre
    O szoljanak el az óévnek sötét árnyai
    G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő
    J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő

É vek ha múltok, ha elszálltok napok
    V idámságot, örömet számolatlan adjatok
    E lfusson most az óévnek malaca
    T öbbé ne legyen senkinek panasza

K erüljön betegség, bánat messzire
    Í rmagjuk is vesszen mind a semmibe
    V ágyaid sorra valóra váljanak
    Á lnok szavak többé ne bántsanak
    N övekedjen az igaz barátok tábora
    O kosan élj, ne legyél ostoba
    K ívánom neked, legyen 365 szép ünneped!
  • Gabess8
    Pedig ők általában igazat és a tényeket írják le!!
  • Gabess8
    Ugye ez valami vicc? (sajnos nem)!! És még van bőr a p...! Na kíváncsi leszek én erre, ígéretekből tele a padlás már fel sem fér!
  • Breki33

• primavis
    biztosan....márcsak azért is, mert azok közül akik most tülekedtek a jegyekért, többségük nem jár bajnoki meccsekre, a fiatalokéra meg pláne nem....az biztos viszont, hogy a szentpétervári Vb vagy a macedóniai Eb közönség-felhozatalánál bármikor jobbat tudunk produkálni, bárhol az országban...
  • primavis
    dehát lehetne érdekes dolgokat is kitalálni, dehát pl. Ágai részéről elvárni ezt eleve dőreség....igaz, nem is a magamféle fanyalgók számára rendezik az ilyesmiket....
  • Mse
    most olvasom NS cikknél, hogy sokan nagyon jól érezték magukat, szóval biztos bennünk van a hiba ;)))
  • kaloz174
    Nem tudom, nekem a Syma-csarnok beli volt a leggyengébb. Igaz, ott a "tetthelyen" voltam.

Én sem szeretem az ilyen rendezvényt, de elviselném, ha ennek fejében több lenne a kézi a Sport TV-ben, pl.
  • primavis
    levonhatjuk a konkluziót: ezt volt eddig a legnagyobb, leggrandiózusabb és egyuttal a leggyengébb kézilabdagála is kies hazánkban! bebizonyosodott újra, hogy a sport nem = szinielőadással,vándorcirkusszal, kabaréval. Mivel csak akkor érdekes és élvezhető, ha küzdelem is van rajta. A bohóckodás nem tesz jót neki. Egyrészt rontja a játék szinvonalát, másrészt az ellenfél lebecsülését/alázását jelzik a "figurák" sorozatos alkalmazása! Ez meg mindig sportszerütlen! Ezt azért ha lehet, kiskanállal kellene csak mérni!
  • kaloz174
    DH cikk a női csapatról és helyzetéről

No comment...
  • Duby
    Legszívesebben Boldog Újévet kívánnék, ám a realitások talaján maradva: mindenkinek a lehető legminimálisabb veszteséget kívánom, ússzuk meg szárazon 2009-et!
    Erőt, hitet és kitartást kívánok mindenkinek a holnaptól kezdődő évre!
  • Duby
    Először, mikor odakapcsolgattam állandóan reklám volt, mondom Hol a gála?
    A csajokat képtelen voltam nézni, nálam leküzdhetetlen a reakció, hogy ha ilyen "médiaválogatott" szintű "celeb"-eket látok azonnal el- vagy kikapcsolom. Nekem kibírhatatlanok ezek sajnos...
  • Mse
    na, letudva a kézigála is :)
    Itt volt Detti is :D

a média válogatott kontra női csapat egy rossz vicc volt :( a ffi válogatott meccse volt a csúcspont -hála Tominak és Gerinek, nameg a bolond Gyulának :D, meg a veszprémi öregfiúké, a többi szörnyű...

Semmi újdonság, semmi ötlet, semmi élet nem volt a műsorban, és mégis teltház volt, durva :SS
    mondjuk a média válogatott-női meccsen igencsak kuss volt, addigra mindenki bealudt, vagy leste, hogy ez gála?! :(((
  • kaloz174
    Én is gratulálok, egyértelműen megérdemelte.
  • Breki33
    Gratulálok Orsinak a címekhez, csak így tovább !
  • Isthy
    Minden fórumozónak kézis és egyéb sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok!!!