Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a fikázó hozzászólásoknál már csak az tetszik jobban, mikor vki megmondja h. a másik mit gondol, és azt tényként állítja 😊))
játékosokat nem, egymást lehet fikázni 😄DDD (sõt játékosnak játékost...)
értem én, pozitív hozzáállás 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Teljes mértékben egyetértek.
A hazai médiacsinálók és botcsinálta "szakemberek" dilettantizmusát egyértelmûen bizonyítja a hozzáállásuk. Ahogy képtelenek voltak felmérni, hogy a jelenlegi hazai kézilabda hol tart, úgy képtelenek azt is kezelni, hogy az eddigi eredmények mit érnek! Ugyanez vonatkozik a fikázó "szurkolókra" is!
Külön "élmény" azoknak a beírásait olvasni, akik azért mondják el mindennek a kapitánypárost és/vagy a kinnt levõ játékosokat, mert az aktuális kedvencük ki sem utazhatott, vagy kevesebb lehetõséget kap, mint szeretnék.
Erre utaltam korábban is: képesek inkább az ellenfélnek szurkolni - nem írják be nyíltan, de egyértelmûen kiolvasható a hozzászólásukból - mert így azt hiszik, bosszút állhatnak kedvenceik mellõzésén!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Persze, küzdeni kell az eredményért (de csak a pályán) és kiszolgálni a nézõket, akik a jó játékot szeretnék látni. De ha valamiért nem azt kapják, akkor sem köpködni kell a saját csapatot vagy az ellenfelet. A sport végeredményben ön/szórakoztatás , még ha mára jórészt szórakoztató iparrá is vált. Csakhát a tehetségtelen riporterek, újságirók, médiacsinálók hangvétele (hurrá optimizmusa/fitymálkodása) átragadt az álszurkolókra is. S ez mutatkozik meg most is (elhitették a jónéppel, hogy világverõ cspatunk van és diadalmenet lesz a Vb, s ahogy akadozik a szekér, rögtön átváltottak bõsz kritikusba).S a végén fanyalognak egy nem aranyéremnek, vagy egy "csak" 2-7 helyes kvalifikációs tornára engedõ helyezésnek.
Táncos ETO
A pozitív gondolkodás jegyében és mert meg lettünk dorgálva a negatív kritikák miatt és mert nagyon tetszik és elgondolkodtam és mert tényleg azonosulni tudok vele, ismét egy vélemény a handballról:

"Sokat fociztam, mielõtt eltörték a térdem. Tizenhét évesen egy helyi sakkversenyen összekerültem Polgár Judittal. (Elvert annak rendje és módja szerint) Ennek ellenére, soha de soha nem felemelt kézzel kezdtem neki. Kikapni? Benne van a pakliban. Nem küzdeni? OLYAN NINCS!!!!
KI A LEGJOBB KAPUS?! KI A LEGJOBB IRÁNYÍTÓ?! KIK VEZETIK A BL GÓLLÖVÕLISTÁT?!
Ne mondjátok hogy nincs esély! Lehet, hogy kevés, de valaki a lottóötöst is megnyeri!"

Hajrá csajoooook!!!!!

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

jó képek nagyon, köszi!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Isthy
Dehogy olvasom... és most itt következhetne ugyanaz a kérdés, amivel a te hozzászólásod kezdõdött.
Amire kíváncsi voltam azt megtudtam.

DUNAFERR FOREVER!!!

én végig olvastam a beírásaimat, magam is meglepõdtem milyen pozitívan közelítettem meg a dolgokat, Ibi nyilatkozatát kivéve, de azt szerintem nem kell magyarázni, szóval nekem tiszta a lelkiismeretem.

szép nevet választott 😊) nem tudtam az eredetérõl.

Minek? Tessék végigolvasni a japánok meg a kongóiak elleni meccsek közben/után irtakat! A spanyol meccsrõl már nem is szólva. A többi fórumon (index, origo, NS, stb. úgyszintén). A jogos kritika és a ledorongolás nem =! Az egyik segitkõszséget, amásik lesajnálást/lenézést mutat.No meg kishitüséget a köbön.
Isthy
Köszönjük!

Én már Ginnél láttam õket. Szeretném majd hallani a tv közvetítésben a régi jó Gin dalt, ahogy ígérted <#wink><#vigyor2>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ez és az elõtte lévõ hozzászólásodban megjeleõ dolgok bizony megérnének egy misét, ahogy tegnap beszéltük is telón. A VB után vissza is kellene majd térni rá kicsit bõvebben.

DUNAFERR FOREVER!!!

P e p p e
sziasztok!
itt lathattok kepeket a meccsekrol.

udv, Dijonbol

http://ferlingbernadett.hu/palinger/pol/index.html

http://www.ferlingbernadett.hu/album/071206/index.html

http://www.ferlingbernadett.hu/album/vb_esp-ger/index.html

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Isthy
Esetleg az elsõ mondatodat konkretizálnád mondjuk erre a topicra vonatkoztatva?

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Szerintem a holnapi és a holnaputáni két meccs lesz igazán árulkodó.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gondolom emlékszel még a lelátói beszélgetésünkre az utolsó Dferr meccs közben, amikor a VB-rõl beszéltünk. Felvázoltunk bizonyos dolgokat és beszélgettünk az érzéseinkrõl. Én most azt mondom neked, hogy bár most másként látszik, de senki sem tévedhetetlen, még én sem! <#wink><#vigyor>

Amit Gin mondott, arról elég érdekes a véleményed. Az enyém más és majd egyszer egy bajnokin ezt meg is vitathatjuk.

Egyébként jelezd csak nyugodtan az álláspontod, erre is való a fórum.

Gondolom észrevettétek, hogy nem nagyon bocsátkozom a mérkõzések elemzésébe és a csapat teljesítményének értékelésére. Ez nem véletlen, ezzel meg fogom várni a VB befejezését.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
És Burzum kolléga más színeket képvisel, mint az Apuka..?! 😉

Hege eto
A Burzum az egy ,ha jól emlékszem norvég, viking metált komponáló zenészsrác mûvészneve.Jelenleg szabadságát tölti emberölésért😊)))))
Kérdezd meg a nicknév viselõjét!A spanyolmeccset együtt néztük.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Breki33
Sugár Timi: A két pont számít!
2007. december 6., 23:00
A magyar nõikézilabda-válogatott Lengyelország ellen vívott elsõ középdöntõbeli mérkõzését nehézkes játékkal ugyan, de megnyerte, s ezzel két pontos sikerült bezsebelnie. A gyõzelem fontosságát, és a csapat akaraterejét hangsúlyozta Sugár Tímea, egykori válogatott hálóõr, aki a kézilabda.info kérésére értékelte a találkozót.

„A megszerzett két pontot tartom a legfontosabbnak. A mai mérkõzésen volt egy olyan tizenöt perces periódus, amivel a lányok eldöntötték a meccset, és ezt kell szem elõtt tartani. Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy van egy Pálinger Katink, akinek a személye rendkívül fontos a válogatottban. Szinte bármikor képes a hátán vinni a csapatot.

Egyelõre tudásunk alatt játszunk, azonban a mérkõzéseken észrevehetõ egy javuló tendencia, ami mindenképpen biztató lehet a továbbiakra nézve. Ha csak ezt a mai sorsdöntõ negyedórát nézzük, megfigyelhettük a lányokon azt a lelkesedést, érzelmi kitörést, ami megadhatja a kellõ lendületet a következõ mérkõzésekre. Ez a pozitív hozzáállás segítheti õket abban, hogy egyre több ilyen negyedórát produkáljanak, és az eddigi útkeresés után végre mindenki rátaláljon a tudásának megfelelõ formájára.

A fair play-listás helyezésünket részben a magyarországi játékvezetésnek tulajdonítom, részben pedig a lányok felelõsségének tartom. Fontos lenne itthon is ezt a fajta bíráskodást követni, mert a játékosok ebbõl tanulják meg, hogy mi az a szabálytalanság, ami belefér, és melyik az, amely két percet, még súlyosabb esetben piros lapot ér.”

kezilabda.info (Bozsik Ildikó)
? 😊

Hege eto
Metálos lettél?

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
"Viszont hazai bírópáros fehér hollónyi sûrûségben szerepel a nemzetközi tornákon! Ez annyiban a hazai szövetség bûne, hogy nincs megfelelõ irányítása és kontrollja a bíróink tudásának és tevékenységének!"

Bizony és azért nincsenek, mert nem kér az EHF a hájogféle jellemtelen bosszúálló alakokból.

Hege eto
"a védekezésünk meg pont az itthoni bajnokságbeli fújás miatt olyan amilyen, lehet itt hisztikézilabdábval meg terrorkéziladával viccelõdni..."

Pontosan. Ebben az összes élcsapat egyformán nyakig benne van a jv testülettel az élen.

köszi 😊

egyébként mikor szenved a csapat egy sorsdöntõ meccsen, amit muszáj nyerni, és hátrányban van -akár klub, akár válogatott , akár ffi ,akár nõi meccsen - én is elszoktam kapcsolni, 1-2 percre és reménykedem mire visszakapcsolok már megy nekik 😉))) ez babona, mert egyszer bevált MKB meccsen 😄D
nõknél még nem 😄DDD
most a V-nb még nem kapcsoltam el, mert szerintem még annyira nem volt meleg a helyzet (a spanyol meccset ugye nem láttam), itt inkább gyenge játék van, de azért csak betuszkoljuk a labdákat 😄D

Hege eto
"Dettinek nagyon fontos szerepe volt ebben a gyõzelemben szerintem, gólpasszok, gólok, zárások, ma Ritával együtt nagyon hasznosak voltak, gratula nekik !!!"

Ehhez bizony kétség sem férhet. Az Õ beállításukkal "tisztult" a védekezésünk, támadásban meg elkezdõdött a labdanélküli mozgás ami az alapja a modern gyors játéknak.A Ducika ezerszer különbül csinálta a jobb2es védekezést Pirinél. Csak tudná mindig elkapni a lasztikat😊))))

Hege eto
"Na ebben vagyunk mi nagyon gyengék most a válogatottban is. Nem tudjuk lábbal követni az ellenfeleket és ebbõl adódik a sok kétkezes lökés, lerántás oldalról és hátulról".

Viszont a D.ferren nagyon látszik ez a munka, még Gáspár Gabin is.

Táncos ETO
"Aki meg el tudja japcsolni más csatornára a TV-t, az nem ír a fórumokba, hidd el.."

Kivéve Brekit.. 😊))

na ja, csakhát ebbe és más fórumokra irogatok egyrésze kizárólag csak a bogokat keresi a kákán és sértegetni/pimaszkodni akar!
a drukkolás nem=ezzel! Szeretni kell a csapatot/sportolót, akkor is ha nem megy neki! Nincs kellemetlenebb annál, amikor egy csapatnak nem megy és néma alelátó, ahelyett hogy biztatná! CSakhát a mi sportkedvelõinket valakik úgy szocializálták, hogy csak az aranyéremnek van értéke, s nemcsak helyezések értékletelen/kudarc, hanem a
az ezüst/bronz érem is! CSakhát, egyre több az eszkimó s ugyanannyi vagy kevesebb a fóka! Én még jártam nagypályás kézilabda meccsre is! Hány országban kézilabdáztak akkoriban? De még a 60-as-70-es években is? Hol volt Ázsia, Afrika, Dél-Amerika? S ma?
Breki33
Ha belegondolok, hogy pár éve itt játszott városunkban a Magyar és a Német válogatott amit a helyszínen láttam és simán erõlködés nélkül nyertünk.

Mostmeg õk az esélyesek..........
Breki33
Hát én tegnap elkapcsoltam öt percekre, de ez inkább olyan babona.

Sztem ne keverjük a höbörgést meg az elégedetlen de a csapatért suzorító és korrekten megnyilvánulni tudó nyilatkozatokat.

A holnapi mecs lesz a vizválasztó én úgy érzem.
Az meg, hogy egyes frusztrált vagy beteg lelkek gazdái miket irogatnak be a fórumokra, mit mondanak a rádióban/tévében, az nem kellene senkit sem érdekeljen. ld. Kovács Ági vesszõfutását a MACS-al és annak viszhangját a médiában!
Táncos ETO
Nem értek Veled egyet, azért vannak a fórumok, hogy az emberek leírják: ami szar, az szar, ami jó, az jó.
Persze az igaz, hogy nem mindegy milyen stílusban. Aki meg el tudja japcsolni más csatornára a TV-t, az nem ír a fórumokba, hidd el..
(Egyébként nem sok élvezni valónk volt eddig a VB-n..)

A hibákat az edzõ kell lássa! Esteleg még a szövetség vezetõi. Ui.csak õk javithatnak rajtuk, mi nem. Nekünk az a dolgunk, hogy élvezzük a meccseket, amennyiben ezt lehetõvé teszik a játékosok. S ha nem élvezzük, ott a távkapcsoló! Viszont a hõbörgés kinek használ? A focihuligánok sem a meccsért járnak a stadionokba, hanem hõbörögni( ellenfelet, birót, edzõt sõt saját játékost szidni, az ellenfél drukkereit szóban/tettben bántalmazni). Miért kell ezt a stilust áthozni a kézilabdába is?
Tegnap annyi elég is volt, amennyit láttál/unk. Holnap hozzá kell tenni s akkor az a meccs is bejöhet.
Én a hibázást nem itélem el, csak a lélektelen játékot, a nemtörrödömséget. Ha látszik az akarat, a gyõzniakarás, akkor OK, de tudomásul kell venni, hogy az ellenfél azért van, hogy a mi szándékainkat meghiúsitsa, s ha ez sikerül, akkor nem jön be, ha meg még jobb is, akkor gratula neki.
Táncos ETO
A tegnapi meccsen volt 10-15 perc, ami valóban jó volt, Ibi is dobott 5 gólt (bár nagy homályokat is), BB dobott 6 gólt (végre!), Pálinger fantasztikusan védett (ismét!), Görbe a meccs talán nagyobbik részében jól osztogatott. Kb. én ennyi jót láttam.

"A sportban miért nem lehet 'csak a szépet' látni"

Neked ez megy?! Látni kell a hibákat is és beszélni róla. Persze nem elsõsorban nekünk, hanem a szakvezetõknek és a csajoknak. Én sokakkal együtt kevés bíztató jelet láttam, ezzel együtt reménykedem, hogy valami szép eredményt el tudunk érni.

nem nehéz, csak egyesek mindig a félig üres pohárban gondolkodnak! A kókuszdiónak, vagy a mandulának is a legnagyobb része ehetetlen s nehéz feltörni is, mégis a kevés élvezhetõt értékeli az ember! A sportban miért nem lehet " csak a szépet" látni, miért kell mindig a saját vágyainkat/elvárásainkat kergetni? A tegnapi meccsen egyrészt a csapat gyõzniakarását, másrészt Ibi magához térését kellene üdvözölni, s ehhez képest a széplelkek fanyalognak! Mit mondjanak a francia drukkerek?
Táncos ETO
Erre gondolt Mse:

Statisztika

😊

Táncos ETO
Egyetértek Veled Duby, bár én nem fogom megfogadni, hogy a gondolataimat nem írom le. Viszont azt igen, hogy próbálom a pozitívumokat jobban meglátni. 😊
Egyébként a csapat mellett még ami aggasztó jel, hogy én nem nagyon emlékszem olyan Németh András nyilatkozatokra, amikor egymást követõ meccseken többször is elhangzott a nyilatkozatában: "nem tudom"...

én azt olvastam annó a handball.hu-n,. h. NA megtiltotta a fórumok böngészését, úgyhogy szerintem inkább olyanoktól hallják akik beszélnek velük -sajtósok, ismerõsök, családtagok...
az már máskérdés, h. nekem eszembe nem jutna ilyenekkel "szórakoztatni" õket...dehát mindenki más 😊))

Táncos ETO
Nem tudok róla, hogy az ETO le akarta volna igazolni Tóth Timit, de majd utánajárok. Ettõl függetlenül ugyanúgy rosszul védekezne akkor is, ha az ETO színeiben tenné ezt a VB-n, de valóban hibázik Hornyák, Tomori, Kirsner és BB is. Csak vannak, akik többet és súlyosabbat..

Táncos ETO
Van igazság abban, amit mondasz, ezt készséggel elismerem. Dehogy ez legyen a problémák egyik forrása, hát ez nevetséges. Pláne ilyen távolságból. Mert mit várnak a csajok az ilyen szereplés után, mikor évek óta ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy azért 4 meccsbõl legalább 2x jó játékkal nyerünk?! Ehhez képest idén egy jó félidõnk volt Kongó ellen, aztán annyi..

"Nem történik más, mint bosszantja Õket az, hogy a "szurkolók" nagyon nagy többsége egy pillanatig sem szurkol Nekik, csak fröcsögik magukból a negatívumot, a hülyeséget. "

Ez nem igaz. Mindenki szurkol, csak az elkeseredettség szól a legtöbbekbõl. Aki látogatja ezeket a fórumokat, az a kézilabda és a Magyar Válogatott szerelmese. Lehet optimistán is hozzáállni a dolgokhoz, de 4 ilyen meccs után elég nehéz..
Szóval a lányok helyében a pihenésre, a gyakorlásra szánnám az idõt és nem a fórumok böngészésére, mert valóban, ha ezt teszik, az biztosan nem építi õket.

Persze, a minap ismerte be, hogy azt a párost akit a nemzetközi szövetség akart nem jelölte a magyar, akit meg jelölt, azt nem fogadták el! Öngól!
Másrészt, túlzásnak tartom a negativizálásba való állandó átesést.
Ami meg a durvaságunkat illeti, mese. Egyszerüen:
1. nem kellett volna engedni, /kiküldeni oktatófilmet a biróknak pont a magyar csapat tagjainak rendszeres hibáiról/durvaságairól. A francia birók kivételével pl. mindegyik vadászott Hornyákra!
2. a nemzetközi szemléletben elkövetik azt a hibát, amit régebben a vizilabdában, s ma a fociban tesznek: nem a tett ártékelése számit, hanem egy feltételezett szándék! Ez subjektiv megitélés dolga vagy bürokratikus szabályalkalmazás, ajáték szellemével ellentétesen. Kezezésnél, lesnél, becsúszásnál ezért vannak bizar itéletek, a kézilabdában meg a heteseknél, támadó szabálytalanságnál, kétkezes lökéseknél.
3. a spanyol meccsen is jól látható volt , hogy mig a fejre mért erõteljes ütéseknek a spanyolok részérõl nem volt következménye (a magyar játékos kezelésén kivül), egy enyhe kétkezes lökésnek kiállitás volt a része magyar oldalon. Nem lehet ennyire leegyszerüsiteni a szabályalkalmazást! Lám a tegnapi spanyol orrtörésnél is a dánok ezt ették: hetes és német kiállitás helyett támadó szabálytalanságot itéltek.
4. a számos megitélt magyar támadó szabálytalanságnál (Hornyák, Tóth s mások estében) a védõ - akit a méltánytalanság ért - igaz, hogy elõtte állt a támadómak,csak éppen a vonalon vagy azon belül! Vaj miért nem vették ezt észre a sasszemû birók?

Breki33
Kati most hányadik a kapusok rangsorában?
hát igen, úgylátom a csajok azt nem értik, h. értük nem ellenük van a kritika, mert h. eddig volt egy szint, amit hoztak, és ezen a vilgáversenyen messze alulteljesítik...mi nem többet, csak azt várjuk amit tudnak!!! Gin hozza is, így õt szó sem érheti -nem is érte.
persze nyilván lehet ezt ilyen meg olyan stílusban, ebben már egyetértek 😊
ezért nem olvasok handball.hu-t, meg egy-két "név" hozzászólásait már máshol is kihagyom 😊 Katiéknak is ezt kellene tenni: CSAK A BURZUM! 😉))

oké, a te kedvedért majd kitalálunk vmit 😉))
addig is légy pozitív és bízz a csajokban 😊))

Duby
Én végtelenül szomorú és csalódott vagyok. Kiábrándult.
Nem igazán ér el, és nem tudok azonosulni a Rácz Mariann és társai féle hurráoptimizmussal. Kati megjegyzése meg inkább egy elkényeztetett gyerek szintû reakció számomra, sajnos. Ezzel szemben ha tegnap õ nincs, vagy magához képest csak annyit hoz ki, mint társai, akkor szolgáltattuk volna a másik "bombameglepetést".
Nagyon sok problémát látok a válogatott háza táján, és rendkívül sötéten a jövõt.
De igyekszem a jövõben nem elvenni senki kedvét - fõleg a csapatét nem - és ezen kívül többször megpróbálom nem jelezni álláspontom.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

SomogyiG
No igen!!! Bezzeg ha a Hypo helyett az ETO ajánlatát fogadta volna el, akkor a védekezésbeni hibái éppúgy nem kerültek volna felemlítésre, mint Tomorié, vagy Hornyáké!
Mert objektíven szemléljük a világot...

A bírókról annyit, hogy az utóbbi 4-5 év világversenyein mindig hátul kullogtunk a Fair Play listán, függetlenül attól, hogy ki volt a kapitány, és attól is, hogy éppen kik játszottak a keretben!
Viszont hazai bírópáros fehér hollónyi sûrûségben szerepel a nemzetközi tornákon! Ez annyiban a hazai szövetség bûne, hogy nincs megfelelõ irányítása és kontrollja a bíróink tudásának és tevékenységének!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Mit lehet ezen nem érteni?
A meccseket gólra, azon belül a több gólra játszák!
Legyõztük Japánt, ami egy pihent ázsiai csapat ellen nem kis fegyvertény, ráadásul a legerõsebb ázsiai csapatot. Utána legyõztük Kongót, akik késõbb legyõzték Japánt, tehát annyira nem gyengék õk sem.
Ezután a két meccs után 1%-ot nem érte el a nem negatív hangvételû kritika, pozitívra egyáltalán nem emléxem.
Mindenki úgy firkálja az agyament zagyvalékjait, mint ha anno nem azért küzdöttünk volna a vizsgáinkon, hogy csak görbüljön meg a vége!
Vagy mindenki "summa cum laude" vizsgázott mindenütt, aki egyfolytában alázza és mindennek elmondja a játékosokat és irányítóikat?
Mindegyik gyõzelem úgy lett kezelve, mint ha katasztrofális vereségeket szenvedtünk volna! Ezt elégelte meg Pálinger, és ezt tette szóvá! Nem történik más, mint bosszantja Õket az, hogy a "szurkolók" nagyon nagy többsége egy pillanatig sem szurkol Nekik, csak fröcsögik magukból a negatívumot, a hülyeséget. Ez bizony el tud kedvetleníteni egy idõ után bárkit, s a rossz hangulat bizony kihat a teljesítményre is!
Ugyanilyen eredményekért más ország(ok)ban örömtüzeket gyújtanak, és hálaadó misét tartanak.
Még meg sem betegedett a paciens, de mi már élve temetjük, és elõre megvonjuk azt a bizalmat, amit tulajdonképpen meg sem adtunk Nekik!!!
Elmondjuk mindennek azokat a játékosokat és vezetõiket, akiket nálunk erõsebb válogatottak is szivesen maguk között tudnának!
Ezt jelentette Pálinger Katalin csapatkapitány megjegyzése a "hátország" hozzáállásával kapcsolatban!!!

Táncos ETO
A magyar rigókkal kapcsolatban nem tudom mit gondoljak.. Egy sincs kint, de ebben Sinkáék keze is vélhetõen benne van.. Mondjuk nem is érdemlik meg, hogy kint legyenek, mindig szegény ETO-t báncsák.. 😉)

Táncos ETO
Látod ez az ami hiányzik a TimeOut-ból, a szlogen. Ha lenne valami, tuti két példányt is vennék egyszerre. Mert pozitív vagyok.. 😊)))
Szerintem ez jó is lesz.. 😉

az a Loreal, nem a TimeOut 😉))