61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
primavis #41621 az általa elmondottakból arra lehet következtetni, hogy a szivritmus szabályozással lehet zavar (pihenés közben sem áll visza a normális ritmus s feltehetően ez magyarázza azt is amikor a forditott helyzet miatt,pihenés után láthatóan nem tud a teljesitményhez szükséges mértékben felpörögni). Ez vegeativ idegrendszeri probléma, kérdés, hogy mi okozza és mennyire súlyos. Átlagos fizikai teljesitményű embereknél hosszú távra ezt csak szivritmus szabályozóval (pace maker) tudják megoldani, de hallottam már sportolóról is aki ezzel él. -
Mse #41620 köszi, olvastam én is, meg kell várni mit találnak a további vizsgálatokkal, hátha azok kevésbé lesznek rossz hírek ;)
-
Mse #41619 :)) -
#41618 Orsi egyértelműen világklasszis lett, ez egy pillanatig nem kétséges. Ma is lőtt felkanyarodva egy átlövés bombát a visszahúzott felsőbe B2-ből. Meg a meccs végén a 7-est is kegyetlenül bevarrta. Abszolút sokoldalú, univerzális játékos lett belőle.
Azt írták nekem nemrég, mikor ezekre az átlövésgólokra rákérdeztem, hogy szinesítik a játékát több posztra is, nehogy kiszorítsák a csapatból -
#41617 Baj van Görbicz Anita szívével! -
Mse #41616 Gratulálok az ETOnak! Remélem Görbének nincs nagy baja!
Nem láttam sajnos a meccset, de Vérten játéka a gólstat alapján ismét meghatározó volt. Fantasztikus játékos lett belőle, a legutóbbi meccsből pont elcsíptem azt a pillanatot, amikor talpról bombázott egyet, húha :D
Régebben volt pár konfliktusom Vérten miatt a győriekkel ("Vérten Orsit a válogatottba" korszak), akkor még a vetélytársai jobbak voltak -szerintem- azóta viszont rengeteget fejlődött önbizalma is lett, (védekezése is letisztult) a támadójátéka pedig szinte tökéletes. :)
ha már annak idején leírtam azt, hogy szerintem nem annyira jó, gondoltam úgy tisztességes ha most leírom mennyire jó :))) -
#41615 Először is a legfontosabb: Görbének mielőbbi gyógyulást kívánok!
Gratulálok a Győrnek, nagyszerűen sikerült a formaidőzítés, úgy tűnik a jelenlegi mester jobban ért ehhez, mint az előző.
Az ellenfél számomra csalódást okozott, különösen a sérülés után.
Ha sikerül megismételni ezt a jó játékot, szerintem meglesz a csoportelsőség. Legalábbis jó esély van rá. -
primavis #41614 háát igen, mivel a csehoviak tudják, hogy a 3-ik hely is elúszik, ha nem játszanak legalább döntetlent a Győrrel! Akkor ugyanis az Ikast siman kikap Skopljeben,hiszen első már nem lehetne! A második helyet meg nem tudja elvesziteni. -
#41613 Gratulálok a Győrnek a pazar győzelemhez!
Amint látható - már nem először - van jól játszó Győr Görbe nélkül is. A fiatalok kiválóan megoldották a feladatukat, különösen dícséret illeti Kovacsicsot. Vérten Orsi és Gin ismét világklasszis volt és végre Mravikova is úgy játszott, ahogy várjuk tőle.
Nagyon kemény lesz Csehovban, de most már be kell húzni a csoportelsőséget. -
primavis #41612 na a 35-20 az OK! Mostmár a szerencse kérdése is a következő kör összetétele.... -
Stilo1977 #41611 Továbbjutott a Valcea és a Podravka is.
Larvik-Valcea 25-27 -
primavis #41610 zt az eredményt most már meg kell tartani s nem elbutáskodni...19-9! -
primavis #41609 no, megvan az első meglepetés: Görbe nem játszhat! -
#41608 Elda-Podgorica 20-26 (10-14)
Végig vezetve, simán nyert a Buducsnoszt. 1 hét múlva otthon már a döntetlen is elég nekik a továbbjutáshoz Anjáék ellen. -
#41607 Zvezda-Ikast 28-28 (15-13)
A dánok 10 mp-el a vége előtt egyenlítettek.
Viborg-Metz 35-27 (19-11)
A Vibrog végig vezetve nagyon simán nyert. -
#41606 Helyesen tetted, nem szabad siettetni.
Közben végeredmény: Lada-Podravka 28-34
Paula állítólag jól védett, Buliról nincsenek infóim. -
#41605 "Azért csak óvatosan Berninek az edzésekkel."
Én is ezt mondtam neki.
A Doki szerint január végére lesz jó a térde. -
#41604 Ha minden igaz a megbízottam számomra is vett 2 naptárat.
Azért csak óvatosan Berninek az edzésekkel. Nagy szüksége van rá a csapatnak, de nem mindenáron... Fehérváron nem mi leszünk az esélyesek a jövő szombaton, de remélem jól helyt fog állni ez a fiatal csapat egy szoros meccsen.
A félidőben: Lada-Podravka 12-14 -
#41603 Jó volt ez a meccs szezonnyitónak, szerintem. Ha a 2. félidőben jobban figyelnek a csajok, a gólarány még kedvezőbb lett volna számunkra.
A "fiataloknak", vagyis a még fiatalabbaknak szintén jó alkalom volt arra, hogy gyakorolják: milyen az első csapatban játszani.
Temes Berni hétfőtől edz.
Van szép és dedikált új naptáram.
A többiről most nem beszéljünk...
Grat. a csapatnak a könnyed győzelemhez. -
#41602 Hypo-FCK 28-18 (17-8)
Elég egyértelmű meccs volt, Anjáéknak esélyük sem volt. 6 perccel a vége előtt 26-13-nál bejött szinte a teljes Hypo cseresor és onnan ők játszottak végig. Így kicsit felzárkózhattak a dánok és nem lett annyira durva a végeredmény. -
#41601 Ma 2 papírforma eredmény született:
Dunaferr-Kiskunhalas 32-22
Békéscsaba-Vasas 24-18
Gratulálok a fiatal csapatnak a győzelemhez!
Azt gondolom hozzá kell szoknunk, hogy a mostani csapat más szinten játszik, mint amihez az utóbbi évtizedben szoktunk. A sok fiatalnak be kell érni és illeszkedni, szokni a légkört. Addig a 3-4 húzóemberre embertelen feladat vár a tavaszi idényben. A "háttérről" most inkább nem is szólok... -
#41600 Ők már csak ilyenek, csak ritkán szoktak meccsre járni. Ennyire érdekli őket ez a része... -
#41599 Igen, sztem egyértelműen. Azért az a meccs és az utazás együtt visszafogta őket. -
Gabess8 #41598 Mért gondolom én, hogy egyre gondolunk... -
Mse #41597 hmm, a szurkolók menjenek ki, ezzel nyilvánítsanak véleményt -remélem előbb utóbb lesz drapi a vezetőségnek is, hogy ők is tudják a szurkolók kik mellett állnak ki, és kik mellett nem.
Ők a vezetőséggel ellentétben a csapatot szeretik, és nem csak a pénzt, meg sikert és csillogást.
-
#41596 Akkor tényleg nem lett volna értelme a t.tulajnak itthon maradni.
A szurkolók jöjjenek, de a tulaj inkább elutazik - jó messzire, amikor a 2009. évi első meccse lesz a Csapatnak.
Lenne egy ötletem ebből adódóan... -
Gabess8 #41595 "Kocsis Erzsébet ügyvezető megerősítette, hogy az Astra Zeneca kiszállt a csapat támogatói közül, a Vasmű és az önkormányzat vezetőivel pedig prózai okok miatt átmenetileg nem tudnak tárgyalni. Az ortodox karácsony és újév miatt a Dunaferr Zrt. ukrán vezetősége hazájában ünnepel, míg Kálmán András, Dunaújváros polgármestere szintén szabadságon van, így a jövő hét második feléig bizonyosan marad a bizonytalanság a nehéz helyzetbe került klub ügyében.
- Nagyon remélem, hogy a gondjaink csupán átmenetiek, és bízom benne, hogy meg fogjuk tudni oldani őket, de az elkövetkező egy hétben biztosan nem lesz előrelépés - mondta el kérdésünkre Kocsis Erzsébet."
Jó vicc, mért eddig nem tudták, hogy baj van??? -
#41594 Szerinted a dániai kirándulás látszott a játékukon? Lehet. Tény, hogy elég tompa volt megint Fehérváron az ETO. Pedig, jól felfogott csapatérdekből, nekik szurkoltam.
(Bocs a Fehérép vhíveitől. )
Egyébként meg grat. mindkét csapatnak. Bár a színvonal nem volt túl magas, küzdelmes meccset játszottak.
Tomori és Herr Anita, valamint Szikora a Fehérép kapujában szerintem kimondottan jók voltak. Rotis-Nagy viszont egyelőre még mindig nem bizonyítja nekem, miért kellett Győrbe igazolni.
(A sérülése előtt sem volt számomra meggyőző klasszis. Tény: keveset láthattam játszani, de amikor láttam, felejthető teljesítményt nyújtott. Pedig a BL-ben nagy szüksége lenne az ETO-nak +egy jó lövőre.) -
#41593 Úgy látom, semmi meglepő nincs a mai hírekben, sajnos. Se pro, se kontra. Max. azoknak, akik nem figyeltek eddig. -
#41592 Jól tartotta magát a 2. félidőben a Fehérép, vissza tudtak jönni -4-ről is. Amikor azonban lehetőségeik adódtak egyenlíteni vagy akár átvenni a vezetést, azt rendre elrontották és így a Győr behúzta a meccset 30-28-ra. Egyelőre még nem tudták átlépni az árnyékukat, bár talán látszik némi javulás. Azért remélem 17-re nem javulnak annyit, hogy nyerjenek is otthon Mondjuk az tény, hogy az ETO játékán látszott a hétvégi dániai kirándulás és ez könnyítette a hazaiak dolgát. Herr Anitának gratulálok az eredményes játékához! -
Gabess8 #41591 Igen köszi, ezt még gyakorolnom kell.. Számomra sem újdonság... -
#41590 Ameddig csak lehet kiszednek mindent az utolsó fillérig maguknak. Sajnos ez számomra nem újdonság, mert az évek során már "bizonyítottak"... -
#41589 A félidőben 14-14 a Fehérép-ETO meccs. Vajon ugyanúgy folytatják a fehérváriak, ahogy mostanában lenni szokott vagy végig helyt tudnak majd állni? -
#41588 Sztem ezt akartad -
Gabess8 #41587 2009: Válságos Év? -
Gabess8 #41586 Egyébként az, hogy mi nem tudunk semmit, az is baj, de mi kidühöngjük magunkat, illetve szidjuk a vezetőséget az egy dolog, de hogy a játékosok és a szakmai stáb sem tud semmit vagy nagyon keveset, hogy mi lesz holnap mondjuk mikor felébrednek,van e még csapat, pedig nekik ugyebár ebből kéne megélni, mert gondolom a csekkeket ők is kapják, na ez a borzasztó illetve szörnyű dolog szerintem, mert a biztos rossz is jobb mint ez a bizonytalanság ami már nem ma kezdődőt és szerintem nem is holnap fog véget érni ismerve a vezetőséget és így érjenek el eredményt! -
Gabess8 #41585 Naptárdedikálás, luxus autók, az van, arra van ész meg pénz, csak lassan csapat nem lesz! Ez ám a vezetőség!!! -
Gabess8 #41584 Az már hatalmas dolog hogy Böbe elismerte, hogy tartoznak! Különben mit várunk ettől a lopógép f... vezetőségtől, ahhoz már hozzászoktunk, hogy semmit nem mondanak, de azt kurva jól, csak a zsebüket tömik azt is kurva jól csinálják!! -
#41583 A tolvaj sem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy ellopott mindenemet, majd rájövök, ha "felébredtem".
Ez legkésőbb szeptemberben, de az is lehet már a tavaszi szezon előtt meg fog történni.
-
#41582 Ez teljesen jogos. Rákérdeztem a honlap szerkesztőjétől. Arról tájékoztatott, hogy sajnos ők sem kapnak tájékoztatást. :(