Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
DUNAFERR FOREVER!!!
meg, h. a bírok nem segítik olyan látványosan õket...
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Tényleg jól esõ érzéssel dõlhetünk hátra, végre. Természetesen azért nem mehetünk el szól nélkük az átlövõk gyenge teljesítménye mellett, és itt elsõsorban Sopi és Ibi az, akikre gondolok. Ha itt is sikerülne NA-nak megfejteni a titkokat, akkor egészen szép reményeink lehetnének arra, hogy egyike legyünk valóban a világ legjobbjainak.
Nekem kellemes színfolt volt Gabica és Detti játéka, de mindenkinek nagy köszönet a mai napért!<#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
(Laurencz éppen most mondja a véleményét. Nem értett soha a nõi lélekhez, megint csak azt bizonyítja. Sablonokban gondolkodik, mint annakidején is tette. Meg is lett az eredménye. (Én emlékszem, sajnos.))
Visszatérve a tegnapi napra, mindenki figyelmébe ajánlom Farkas Ági véleményét. Nem mindig van ez így, de most egyetértek vele. (kiábrándító, amit egyesek, akik szurkolónak mondják magukat, szélsõsben elõ tudnak adni, egyszerûen nem szabad az ilyenek véleményével foglalkozni)
Íme
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Ferling, Szûcs Gabi, Görbe, Pálinger akik ma legtöbbet tették ezért a fantasztikus eredményért, nagyon jók voltunk!
S most ismét olyat mondok, ami itt lesz akinek nem fogsz tetszeni, de akkor is így gondolom: Németh András majdnem elbaltázta mindkét pontot, mert végig a pályán hagyta Mehlmannt, ahelyett, hogy Zizit küldte volna pályára! Csak Pálingernek, Görbének és Pirosnak köszönhetjük a szerencsénk mellett, hogy legalább egy pontunk megmaradt..
Mindemellett Tóth ismét indiszponált volt, védekezésben nem egyszer még az ellenfél térfelén kóválygott ahelyett, hogy a falban védekezett volna, valaki szóljon már neki, hogy nem nyugdíjas találkozón van, hanem egy VB-n.. Támadásban pedig.. Na hagyjuk, mert a csapat viszont fantasztikus volt!
Szép volt!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha a horvátok kikapnak nagy bajba kerülnek, szinte elúszik a negyeddöntõ számukra.
DUNAFERR FOREVER!!!
Elfáradtak a félidõ végére az angolaiak és így leadták a 14-10-es vezetésüket.
DUNAFERR FOREVER!!!
Nem rossz ez az angolai csapat, a norvégok ellen is elég jól tartották magukat.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Ma már kb. 50 percig úgy játszottunk, ahogy tudunk, ráadásul nem himi-humi csapat ellen. Többen is jó teljesítményt nyújtottak és volt védekezésünk is. Még volt egy 6 perces hullámvölgyünk, de anélkül végigjátszani egy ilyen meccset szinte nem is lehet. Kicsit elfáradtak a csajok erre a periódusra, de a végén nagyon helyén volt a szivük és az eszük.
Szép volt csajok!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Hamarosan lathatjatok a nemetek elleni meccsrol a kepeket a ferlingbernadett.hu ; valamint a palingerkatalin.com oldalon!!
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!
Remélem Sopi és Ibi is elkapja újra a fonalat még többet várunk tõlük is
Gini-nek újból köszönet, reméljük most jól fórumozunk <#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps><#integet2>#integet2>
SZÉP VOLT CSAJOK!!!!
SZÉP VOLT CSAJOK!!!!
SZÉP VOLT CSAJOK!!!!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Gondoltam, hogy ez kell, hogy feladjam a reményt és elkezdjek hõbörögni. Erre hamvainkból éledtünk újjá, és amilyen rosszul játszottunk eddig, most olyan jól. Nem mutatott erre tendencia, de akkor ezek után reméljük ez a forma lesz az általános a következõkre.
Akkor tényleg jáhatunk úgy, mint az olaszok a focivébén.
Remélem nem kell többet bizonyítani Dettinek (csak remény marad), de újra és újra sokkal meggyõzõbb. Nem valaki ellen, hanem valaki mellett - és a csapat mellett - írom ezt!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Detti!!!
de mindenki elõtt le a kalappal!!! még egy ilyen félidõt, plíz!!!
kevesebbet kell kapkodni
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8