Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha a ruszkik így játszanak tovább a másik két meccsükön (Angola és Franciaország) is a végén még negyedikek is lehetnek!
SomogyiG
Nem lennék meglepõdve, ha a Spanyolok rendesen rápihentek volna Koreára...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

no igen, láthatóan el is dõlt az elsõ hely sorsa abban a csoportban.
Isthy
Feléledtek a norvégok, a 42. percben 15-10 nekik. Bliznova sérülése talán mégsem súlyos, ott ül a padon egy jeges tömlõvel a térdén.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
* Lehet tévedek

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Hûha! Bliznovát hordágyon viszik le a pályáról... Egy rossz kitámasztásnál összerogyott és asszem elég komolyan megsérült a jobb térde vagy bokája...

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Leévedek, de a románok ellen szerintem több esélyünk lesz, mint a németek ellen volt ma. Ha úgy játszunk, mint ma, akkor én nagyon bizakodó vagyok! 😊

no igen nem szeretném ellenük kapni sem ezeket, sem az eddigi birók többségét, talán a franciákat kivéve.
Isthy
Nézem a norvég-oroszt, háááát... Az oroszok 9-7-re vezetnek a félidõben. Nem egy magas szinvonalú meccs, sok a hiba, a kapusok jók talán.

DUNAFERR FOREVER!!!

remélem a románok elbízzák magukat egy picit 😊))
meg, h. a bírok nem segítik olyan látványosan õket...

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

végeredmény 32-19! Szép kis ellenfél vár ránk holnap!
és arra is képesek voltak, hoigy a második fálidõben 12 percig ne lõjenek gólt! Igaz a spanyolok is csak 3-at lõttek ezalatt!
Táncos ETO
Valóban, nem szándékosan hagytam ki, köszi a kiegészítést!

No a románok nyugodtan akarnak játszani az utolsó két középdöntõbeli meccsükön. S feltehetõen már kalkulálnának is ezeken, ha nem Tadici lenne az edzõjük.Félidõben a spanyolokkal: 19-6!
kaloz174
Nagyon örülök a mai eredménynek, de természetesen méginkább az elsõ félidõben mutatott fegyelmezett, szinte hibátlan játéknak, annak, hogy csapat volt a csapat! <#taps> Számomra ez a legnagyobb értéke a mai napon látottaknak.
Tényleg jól esõ érzéssel dõlhetünk hátra, végre. Természetesen azért nem mehetünk el szól nélkük az átlövõk gyenge teljesítménye mellett, és itt elsõsorban Sopi és Ibi az, akikre gondolok. Ha itt is sikerülne NA-nak megfejteni a titkokat, akkor egészen szép reményeink lehetnének arra, hogy egyike legyünk valóban a világ legjobbjainak.
Nekem kellemes színfolt volt Gabica és Detti játéka, de mindenkinek nagy köszönet a mai napért!<#taps><#worship><#taps>

(Laurencz éppen most mondja a véleményét. Nem értett soha a nõi lélekhez, megint csak azt bizonyítja. Sablonokban gondolkodik, mint annakidején is tette. Meg is lett az eredménye. (Én emlékszem, sajnos.))

Visszatérve a tegnapi napra, mindenki figyelmébe ajánlom Farkas Ági véleményét. Nem mindig van ez így, de most egyetértek vele. (kiábrándító, amit egyesek, akik szurkolónak mondják magukat, szélsõsben elõ tudnak adni, egyszerûen nem szabad az ilyenek véleményével foglalkozni)
Íme

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
Azért a felsorolásodba szerintem még Móni is belefért volna.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Húú mekkorát ugrottam! 😊)) De az a passz, ilyet csak Görbe tud.. 😉

Táncos ETO
Szép volt csajok, köszönjük! 😊

Ferling, Szûcs Gabi, Görbe, Pálinger akik ma legtöbbet tették ezért a fantasztikus eredményért, nagyon jók voltunk!
S most ismét olyat mondok, ami itt lesz akinek nem fogsz tetszeni, de akkor is így gondolom: Németh András majdnem elbaltázta mindkét pontot, mert végig a pályán hagyta Mehlmannt, ahelyett, hogy Zizit küldte volna pályára! Csak Pálingernek, Görbének és Pirosnak köszönhetjük a szerencsénk mellett, hogy legalább egy pontunk megmaradt..
Mindemellett Tóth ismét indiszponált volt, védekezésben nem egyszer még az ellenfél térfelén kóválygott ahelyett, hogy a falban védekezett volna, valaki szóljon már neki, hogy nem nyugdíjas találkozón van, hanem egy VB-n.. Támadásban pedig.. Na hagyjuk, mert a csapat viszont fantasztikus volt!

Szép volt!

Isthy
Angola 34-28-ra nyert és ezzel szinte biztosan ott vannak a negyeddöntõben. Sõt ha a macedónokat megverik, akkor könnyen lehet, hogy a 3. helyen végeznek a csoportban. Akkor 6 pontjuk lesz, ez pedig azt jelenti, hogy a franciáknak minimum 3 pontot kell majd szerezni a norvégok és az oroszok ellen a hátralévõ 2 meccsükön, hogy megelõzzék õket és õk legyenek a csoport harmadikak.

DUNAFERR FOREVER!!!

már el is úszott!58-ik perc 26-32!
Isthy
A horvátok elszálltak, 32-26 Angolának az 58. percben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
49. perc 27-23 Angolának

Ha a horvátok kikapnak nagy bajba kerülnek, szinte elúszik a negyeddöntõ számukra.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
40. perc 22-20 Angolának

A horvátoknak folyamatosan kapaszkodni kell

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Félidõben: Horvátország-Angola 16-16

Elfáradtak a félidõ végére az angolaiak és így leadták a 14-10-es vezetésüket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
20 perc után: Horvátország-Angola 9-11

Nem rossz ez az angolai csapat, a norvégok ellen is elég jól tartották magukat.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindkét félidõ utolsó másodpercében mi dobtunk gólt és milyeneket!!! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Piri gólja de gyönyörû volt!!!!!!!!!!!! persze a passz is Görbétõl!!!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

pozitívan: Ibi lécci lõjjél már legalább 50%-al a következõ meccsen, kérlek, kérlek!!!! 😄

Isthy
Gratulálok a csapatnak! <#taps><#taps><#taps>

Ma már kb. 50 percig úgy játszottunk, ahogy tudunk, ráadásul nem himi-humi csapat ellen. Többen is jó teljesítményt nyújtottak és volt védekezésünk is. Még volt egy 6 perces hullámvölgyünk, de anélkül végigjátszani egy ilyen meccset szinte nem is lehet. Kicsit elfáradtak a csajok erre a periódusra, de a végén nagyon helyén volt a szivük és az eszük.

Szép volt csajok!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
köszi
P e p p e
Na, ez mar kezilabda volt!!!!

Hamarosan lathatjatok a nemetek elleni meccsrol a kepeket a ferlingbernadett.hu ; valamint a palingerkatalin.com oldalon!!

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

Breki33
És mindezt úgy hogy az igazi átlövõink még nincsenek formában.

Remélem Sopi és Ibi is elkapja újra a fonalat még többet várunk tõlük is

Gini-nek újból köszönet, reméljük most jól fórumozunk <#nevetes1><#taps><#integet2>
húúúúúúú basszus, hát ez kell hogy adjon egy nagyon nagy lökést!!!
SZÉP VOLT CSAJOK!!!!
SZÉP VOLT CSAJOK!!!!
SZÉP VOLT CSAJOK!!!!

Zenszkij
Frenetikus véghajrában....de becsorgott, becsorgott az a góóóóóóóóól!!!!! Szép volt csajok, imádunk titeket!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Duby
Én az elsõ félidõ után azt mondtam, hogy az eredménytõl függetlenül, ha így játszunk tovább, már végtelen boldog és elégedett leszek.
Gondoltam, hogy ez kell, hogy feladjam a reményt és elkezdjek hõbörögni. Erre hamvainkból éledtünk újjá, és amilyen rosszul játszottunk eddig, most olyan jól. Nem mutatott erre tendencia, de akkor ezek után reméljük ez a forma lesz az általános a következõkre.
Akkor tényleg jáhatunk úgy, mint az olaszok a focivébén.

Remélem nem kell többet bizonyítani Dettinek (csak remény marad), de újra és újra sokkal meggyõzõbb. Nem valaki ellen, hanem valaki mellett - és a csapat mellett - írom ezt!

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Breki33
huhhhhhhhhhhhh

SZÉP VOLT CSAAJOK

Szeretném kérni Rolling Stone-tól a gördülõ köveket :-)

McFrost
csak sikerült....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szûcs Gabica megmutatja, h. legközelebb talán már támadásban is bevethetjük 😊)) (pattintott lövései nagyon ülnek!!)
Detti!!!

de mindenki elõtt le a kalappal!!! még egy ilyen félidõt, plíz!!!

Golyo69
17-14 ide 😄: nem rossz! csak így a 2.ik félidõbe is😄😄
ez kellet a végén 😄😄

GGMU

McFrost
egész jó ez a félidei eredmény
kevesebbet kell kapkodni

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Golyo69
Görbic _D:😄😄😄 mekkora 😄

GGMU

McFrost
akkor cserét neki , sok labdát elszór

Golyo69
jaja...jó lenne ha ez 2-3 gólos elõny megmaradna a félidõbe...

GGMU

Golyo69
most nem megy neki...de amúgy jól szokott lõni

GGMU

banok
eddig egész jók vagyunk.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

McFrost
ez a Tóth mit keres itt?

Golyo69
jaja ..hajrá csajok...

GGMU

Breki33
nyugtatókat be

HAJRÁ CSAJOK !!!

Táncos ETO
Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy a VB elõtt voltunk jónéhányan, akik féltettük a csapatot, látva a felkészülési meccseket, az azokon nyújtott teljesítményt, illetve hogy távol maradtunk a világkupától. Akkor le lettek hurrogva ezek az emberek, azóta kialakult a Sport1 által is közvetített hurráoptimizmus az 'aranycsinálókról', most meg mindenki szívja a fogát..

Táncos ETO
😄DD <#eljen>