Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A személyeskedést most is te kezdted, sehol meg nem szólítottalak, neked nem tetszett a véleménmyem, a reakciódat pedig mindenki olvashatta.
Érdemben nem vitatkozol, viszont lealacsonyító, személyeskedõ kifejezéseket használsz. Ha nem értesz velem egyet, írd meg, hozd nyilvánosságra ellenérveidet, de ne engem minõsítgess.
Én téged sehol meg nem szólítottalak, stílusom veled szemben nem volt bántó, önkritikád pedig gyakoroltam.
Ajánlom neked is szíves figyelmedbe, próbáld meg elõbb a gerendát a saját szemedben megtalálni, aztán utána kutathatsz az enyémben is/másokéban is. Nem esne le az aranygyûrû az ujjadról..
A többiektõl Somogyi nevében is elnézést kérek, nem állt szándékomban errõl nyilvánosan is vitázni.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
DUNAFERR FOREVER!!!
Ma a románok ellen egy jó játékkal, és korrektebb bírókkal, még gyõzelmi esélyeink is lehetnek! 😊
Hajrá Magyarok!
16.30 Románia-Magyarország Sport1, TVR2, Eurosport Deutschland
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Himnuszról
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
😉))) take it easy ;PPP
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
mert szerintem õ is az a szint, mint amit megállapít Ibire. 😉)))
Részemrõl ennyi volt, megszólítottak, válaszoltam! Igaz, lehet, hogy nem a megszólító stílusában kellett volna...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Szerintem hagyjátok békén egymást! Nincs értelme egymást piszkálni, pláne mikor román az ellenfél😊))))))
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ha tudnám hol ez a tábla Gyõrben lehet bekenném valamivel😊)))))))
Az is érdekes, hogy az ott beírt "korrekciódat" innen már "kifelejtetted", holott itt is ugyanúgy nyilvánultál meg - ez már tényleg az aljasság kategóriája!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Milyen jó, hogy ilyen remek csapatunk van, akik a kapitány minden szándéka és törekvése ellenére mégis hozzák a meccseket... Csak ugyanerrõl a Németh András ellen remeklõ csapatról nem volt mindig ilyen pozitív Tácos úr véleménye...
Ez ugyanaz a gyûlölet, csak most éppen Németh András ellen. No igen, a tavalyi bajnokság elvesztése túl mély nyomokat hagyott!!!
Mehlmann cseréjével kapcsolatban az a gond, hogy nincs alternatívája lövõerõben és magasságban a jobb oldalon. Zizi is, Hornyák is legfeljebb betörésbõl támadhatta volna a német védõfalat - ezzel csak tömörebbé teszik. Átlõni viszont nem tudták volna, hiszen Zizi ehhez alacsony, Hornyák meg nem klasszikus átlövõ. Mehlmannra viszont mindig kiléptek, mert teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor talál be. Õ át tudja lõni a német védõket, mert magassága és ereje megvan hozzá - így a beállóinknak is és a ballövõknek is több hely maradt. Korea, vagy más hasonló méretû játékosokból álló csapat ellen már Õk is számításba jöhetnek nyugodtan, de szerintem az oroszok ellen sem igazán.
Egyébként Somogyi bár én vállalom minden általam leírt mondatot, ez nagyon aljas a részedrõl..
#26 Táncos 2007. december 8. 19:38:19
Valóban! De Tóth mellé nyugodtan odatehetjük Mehlmannt is, õk voltak ma is a leggyengébb láncszemek a kapitány mellett, aki fent hagyta õket a pályán.. Szerencsére a szerencse a végén mellénk állt, illetve a zseniálisan védõ Pálinger, Görbe és Piros! A kapitány nekik köszönheti ezt az egy pontot, amit majdnem sikerült a csapat zsebébõl kihúzni..
De óriásit játszott Ferling, Szûcs és Móni is, köszönjük csajok!
Megijedtem, mikor Kirsner pályára került, de szerencsére Vérten Orsi vissza tudott jönni a pályára, sorsdöntõ lehetett volna, ha nem..
S amit még nem értek: Zizi megint csak 6-7 percet kapott, pedig Tóth, vagy Ibi helyett a pályán kellett volna lenni! Tóth védekezése megint gyenge volt, úgy kocog vissza védekezni, mintha valami majálison lenne sorversenyen..
S végül: valaki átadhatná Borsosnak, hogy fejezze be a hülye jósolgatásait, az ember zsebében kinyílik a bicska! Gipsszel kéne összezárni, felháborító..
Egyebekben fantasztikus volt a csapat, végre volt összjáték, szigorú védekezés, gyors lábmunka, elképzelés, így kell ezt csinálni, lehet hogy csak altattuk az ellenfeleket?! 😊
Hajrá magyarok!
Elõzmény: #21 Molnár Attila 2007. december 8. 19:19:45
#99 Táncos 2007. december 9. 0:08:33
Úgy látom Somogyi a viccet te nem érted, de a személyeskedés továbbra is erõsséged..
Elõzmény: #97 SomogyiG 2007. december 9. 0:01:4
#101 SomogyiG 2007. december 9. 0:21:33
Neked igen, azok alapján, amit pl. Tóth Tímeával teszel! Minden fórumot telefröcsögsz a gyûlöleteddel, ne csodáld, hogy szóvá teszik! Életed legnagyobb öröme, ha Tóth hibázik, és húzhatsz egy strigulát! Akkor viszont elfordulsz a TV-tõl, ha nem hibázik. Többen leírták, köztük én is - érdekes, nem maradtam egyedül ezzel a véleményemmel - hogy a védelemben igenis jól tette a dolgát, ráadásul a kéernyõn is így látszott! Ha megnézed az ismétlést, te is láthatod, csak nem vagy hajlandó elismerni! Igaz, a tényekkel sosem törõdtél, s azzal sem, hogy mit írtak le. Számodra tökéletesen elegendõ, amit kiolvasni vélsz!!!
#103 Táncos 2007. december 9. 0:28:44
Na most tévedsz. Mert megnéztem a mérkõzést újra.
És valóban, a korábbiakhoz képest kevesebbet hibázott Tóth védekezésben, sõt talán nem is játszott rosszul. Valószínûleg a támadásban nyújtott gyenge produkciója miatt véltem úgy, hogy a védekezése is ugyanolyan gyenge volt. Egyébként valóban megmaradt bennem, amikor az ellenfél oldalán volt, holott a falban kellett volna védekeznie..
Ettõl függetlenül nem vagyok gyenge és el tudom ismerni, ha hibázok, szemben például veled.
Ezért Sopit megkövetem és elnézést kérek tõle valamint a fórumozóktól is.
Hajrá magyarok, hajrá Sopi!
Elõzmény: #101 SomogyiG 2007. december 9. 0:21:33
De, most már hagyjuk is ezt és koncentráljunk inkább a mai napra.
HAJRÁ MAGYAROK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
hova lett a pozitív hozzáállás? ;PPP
A csoportban elsõnek vagy harmadiknak kellene lennünk, hogy a másik csoportban minden bizonnyal élen végzõ norvégokkal csak a döntõben találkozhassunk.
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy Dijon Gyõr testvérvárosa.. <#nemtudom>#nemtudom>
Pontos kezdés szövegrõl meg: tegnap már direkt figyeltem a norvég-oroszon, végigmentek a himnuszok és nem okozott gondot, hogy késõbb kezdõdött a meccs.
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyetértünk, egy idõben jött csere 2 pontot hozhatott volna, de valahol tényleg gyõzelemmel felérõ döntetlen volt ez a tegnapi. S ha megvernénk a románokat is, édes Istenem de szép lenne..
Mindent elfelejtenék a csajoknak! <#vigyor2>#vigyor2>
Ibivel kapcsolatban amúgy én úgy látom, lehet, hogy kevesebbet hibázott(Mse statja szerint azért mást mutat), de szerintem pont azért volt hátrányára a csapatnak, mert nem lõtt kapura, továbbpasszolt, holott elvileg nincs baj az önbizalmával.. Éppen emiatt tán kevesebbet is hibázott, viszont ezért kellett volna Zizit a helyén pályára küldeni, vagy Hornyákot. Sajnos úgy érzem egy emberrel kevesebben vagyunk a pályán, amikor Ibi is a csapatban van.. <#confused>#confused>
Tóthról már nem merek semmit írni, mert ki vagyok kiáltva õsellenségének, holott egyszerûen a nyújtott teljesítménye nem olyan, amit joggal elvárunk egy BL-ben remeklõ játékostól.
Na de tekintsünk elõre, ma meg kell verni a románokat és nagyon remélem, hogy a Himnuszunkat is lejátszák, mert mindig, de ma különösen: hallani akarjuk teljes egészében!
Hajrá csajok!
De ezen már tényleg felesleges elmélkedni, inkább koncentráljunk a mai meccsünkre illetve meccsekre. Sok mindenrõl dönthetnek már a mai meccsek is.
DUNAFERR FOREVER!!!
nem kell mindig ellenségképet gyártani 😉))
DUNAFERR FOREVER!!!
Képzeld magad a játékosok helyébe ott a pályán, mikor éneklik a Himnuszt és egyszer csak félbeszakítják... már nem elõször
Borsost meg inkább hagyjuk...
DUNAFERR FOREVER!!!
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Hege: úgy legyen! S ha már Te is ilyen hangzatosan gyarapítod a pozitívan gondolkodók táborát, nagy baj nem lehet! <#vigyor>#vigyor>
Szerintem nem csaltak.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
DUNAFERR FOREVER!!!
Kíváncsi vagyok, hogy "nagyszerû" sportdiplomatáink mikor reagálnak erre? Nem kéne ezt szóvá tenni? Láttam elég sok meccset élõben a neten a VideoSport befizetésem következtében, de nem érzékeltem, hogy más nemzetet ilyen "megtiszteltetésben" részesítettek volna.
Most visszafogom magam és inkább nem kommentálom a házigazdák "kedvességét"...
DUNAFERR FOREVER!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Grat. a fotósnak is! <#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps><#worship>#worship>
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
http://www.ferlingbernadett.hu/album/071208/index.html
Nezzetek😊)
DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!