Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no szerintem bár jó lenne ha nyernének a koreaiak, de ha nem, akkor kedden se játszanak ennél jobban!
Sajnos valoban igy van Isthy, mi sem ertjuk ezt, hogy egy nemzeti himnuszt azert nem jatszanak le, mert nem fer bele az idobe....Erre nincs magyarazat....
Táncos ETO
Egyébként pedig ha valami problémád van keress meg személyesen, bár ennek kevés az esélye, mert meccsekre nem jársz.
A személyeskedést most is te kezdted, sehol meg nem szólítottalak, neked nem tetszett a véleménmyem, a reakciódat pedig mindenki olvashatta.
Érdemben nem vitatkozol, viszont lealacsonyító, személyeskedõ kifejezéseket használsz. Ha nem értesz velem egyet, írd meg, hozd nyilvánosságra ellenérveidet, de ne engem minõsítgess.
Én téged sehol meg nem szólítottalak, stílusom veled szemben nem volt bántó, önkritikád pedig gyakoroltam.

Ajánlom neked is szíves figyelmedbe, próbáld meg elõbb a gerendát a saját szemedben megtalálni, aztán utána kutathatsz az enyémben is/másokéban is. Nem esne le az aranygyûrû az ujjadról..

A többiektõl Somogyi nevében is elnézést kérek, nem állt szándékomban errõl nyilvánosan is vitázni.

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Nimesben mindháromszor végigjátszották. Akkor nem volt limit? Micsoda egy rendezõgárda volt ott, semmibe vették a szabályokat!

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Somogyi mester, hol szólítottalak meg, idéznéd?! S hol volt bántó a stílusom ezzel kapcsolatban, idéznéd?!

banok
hát most tényleg ha azt a kb. 5 percet kivárnák akkor teljesen felborúlna az egész vb menetrendje. <#wilting> na mindegy.
Ma a románok ellen egy jó játékkal, és korrektebb bírókkal, még gyõzelmi esélyeink is lehetnek! 😊

Hajrá Magyarok!
16.30 Románia-Magyarország Sport1, TVR2, Eurosport Deutschland

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Hege eto
Nem tudom. Handballt a legritkább esetben olvasom.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

és TOM is tesz az ügyben 😉
Himnuszról

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

imoT írta az indexen: Fórumtársunk franiaországi jelentése alapján: "a himnuszokat egy percben limitálták mindenkinél, s nálunk a bevezetõ zene olyan hosszú, hogy mire elkezdõdne a szöveges rész, már csak ennyi fér bele. Már többen szóvá tették, most a hirek szerint próbálnak kérni/kapni egy másik felvételt, ami talán jobb lesz 😊"

😉))) take it easy ;PPP

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

az a "kedves,jószívû" hozzászóló volt, aki lekriplizte KissSzilárdot, és Ferlinget fikázta a Vb elõtt?
mert szerintem õ is az a szint, mint amit megállapít Ibire. 😉)))

Ami meg a mai napot illeti, szerintem eldõlnek a kérdések és kedden már az elkerülési taktikáké lesz a terep. Nem hiszem, hogy pl. a mi csoportunkból bárki is egyöntetüen kiemrné jelenteni, hogy neki tetszene angolát vagy az otthon játszó franciákat kapnia! A választék meg a norvég és az orosz lenne. De forditva is kb. ez a helyzet, ha a koreaiak jutnak tovább s nem a spanyolok.
Azért érdekes, hogy horvát vagy szlovén birók részérõl sem kézilabdában sem vizilabdában nem emlékszem emberemlékezett óta korrekt játékvezetésrõl! Persze, nem látványosan csalnak, hanem trükköznek: elõnyszabállyal s hasonló kétélû fegyverekkel. S mindig minket súlytanak vele. Véletlenül?
SomogyiG
Sajnos nem mindenkinek!
Részemrõl ennyi volt, megszólítottak, válaszoltam! Igaz, lehet, hogy nem a megszólító stílusában kellett volna...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Hege eto
Gábor!
Szerintem hagyjátok békén egymást! Nincs értelme egymást piszkálni, pláne mikor román az ellenfél😊))))))

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
"Amúgy Dijon Gyõr testvérvárosa"

Ha tudnám hol ez a tábla Gyõrben lehet bekenném valamivel😊)))))))

Hege eto
Ez Ibi statja? Pfhhh. Ahogy egy "kedves jószívû" hozzászóló mondta: Van élet az agyhalál után is.

Hege eto
Ez nem hurráoptimizmus, megérzés. Én tartok a csapat erejétõl, de láttunk már gyenge csapatot sziporkázni is, és Mi még gyengék se vagyunk.

SomogyiG
Miért is aljas? Hivatkozol mindenféle kritikákra, amik miatt már "nem mersz" véleményt nyilvánítani! Csak éppen "elfelejtettél" korrektül eljárni, azaz idézni, mivel is van bajod! Én ezt megtettem, mert ez hozzátartozik a tényekhez! Pontosan azért idéztem, mert én is vállalom minden szavamért a felelõsséget.
Az is érdekes, hogy az ott beírt "korrekciódat" innen már "kifelejtetted", holott itt is ugyanúgy nyilvánultál meg - ez már tényleg az aljasság kategóriája!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
"Szerencsére a szerencse a végén mellénk állt, illetve a zseniálisan védõ Pálinger, Görbe és Piros! A kapitány nekik köszönheti ezt az egy pontot, amit majdnem sikerült a csapat zsebébõl kihúzni."

Milyen jó, hogy ilyen remek csapatunk van, akik a kapitány minden szándéka és törekvése ellenére mégis hozzák a meccseket... Csak ugyanerrõl a Németh András ellen remeklõ csapatról nem volt mindig ilyen pozitív Tácos úr véleménye...
Ez ugyanaz a gyûlölet, csak most éppen Németh András ellen. No igen, a tavalyi bajnokság elvesztése túl mély nyomokat hagyott!!!

Mehlmann cseréjével kapcsolatban az a gond, hogy nincs alternatívája lövõerõben és magasságban a jobb oldalon. Zizi is, Hornyák is legfeljebb betörésbõl támadhatta volna a német védõfalat - ezzel csak tömörebbé teszik. Átlõni viszont nem tudták volna, hiszen Zizi ehhez alacsony, Hornyák meg nem klasszikus átlövõ. Mehlmannra viszont mindig kiléptek, mert teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor talál be. Õ át tudja lõni a német védõket, mert magassága és ereje megvan hozzá - így a beállóinknak is és a ballövõknek is több hely maradt. Korea, vagy más hasonló méretû játékosokból álló csapat ellen már Õk is számításba jöhetnek nyugodtan, de szerintem az oroszok ellen sem igazán.

Táncos ETO
És?!

Egyébként Somogyi bár én vállalom minden általam leírt mondatot, ez nagyon aljas a részedrõl..

SomogyiG
Pusztán a tények kedvéért "szent tehén" ügyben:

#26 Táncos 2007. december 8. 19:38:19
Valóban! De Tóth mellé nyugodtan odatehetjük Mehlmannt is, õk voltak ma is a leggyengébb láncszemek a kapitány mellett, aki fent hagyta õket a pályán.. Szerencsére a szerencse a végén mellénk állt, illetve a zseniálisan védõ Pálinger, Görbe és Piros! A kapitány nekik köszönheti ezt az egy pontot, amit majdnem sikerült a csapat zsebébõl kihúzni..
De óriásit játszott Ferling, Szûcs és Móni is, köszönjük csajok!
Megijedtem, mikor Kirsner pályára került, de szerencsére Vérten Orsi vissza tudott jönni a pályára, sorsdöntõ lehetett volna, ha nem..
S amit még nem értek: Zizi megint csak 6-7 percet kapott, pedig Tóth, vagy Ibi helyett a pályán kellett volna lenni! Tóth védekezése megint gyenge volt, úgy kocog vissza védekezni, mintha valami majálison lenne sorversenyen..

S végül: valaki átadhatná Borsosnak, hogy fejezze be a hülye jósolgatásait, az ember zsebében kinyílik a bicska! Gipsszel kéne összezárni, felháborító..

Egyebekben fantasztikus volt a csapat, végre volt összjáték, szigorú védekezés, gyors lábmunka, elképzelés, így kell ezt csinálni, lehet hogy csak altattuk az ellenfeleket?! 😊

Hajrá magyarok!
Elõzmény: #21 Molnár Attila 2007. december 8. 19:19:45

#99 Táncos 2007. december 9. 0:08:33
Úgy látom Somogyi a viccet te nem érted, de a személyeskedés továbbra is erõsséged..
Elõzmény: #97 SomogyiG 2007. december 9. 0:01:4

#101 SomogyiG 2007. december 9. 0:21:33
Neked igen, azok alapján, amit pl. Tóth Tímeával teszel! Minden fórumot telefröcsögsz a gyûlöleteddel, ne csodáld, hogy szóvá teszik! Életed legnagyobb öröme, ha Tóth hibázik, és húzhatsz egy strigulát! Akkor viszont elfordulsz a TV-tõl, ha nem hibázik. Többen leírták, köztük én is - érdekes, nem maradtam egyedül ezzel a véleményemmel - hogy a védelemben igenis jól tette a dolgát, ráadásul a kéernyõn is így látszott! Ha megnézed az ismétlést, te is láthatod, csak nem vagy hajlandó elismerni! Igaz, a tényekkel sosem törõdtél, s azzal sem, hogy mit írtak le. Számodra tökéletesen elegendõ, amit kiolvasni vélsz!!!

#103 Táncos 2007. december 9. 0:28:44
Na most tévedsz. Mert megnéztem a mérkõzést újra.
És valóban, a korábbiakhoz képest kevesebbet hibázott Tóth védekezésben, sõt talán nem is játszott rosszul. Valószínûleg a támadásban nyújtott gyenge produkciója miatt véltem úgy, hogy a védekezése is ugyanolyan gyenge volt. Egyébként valóban megmaradt bennem, amikor az ellenfél oldalán volt, holott a falban kellett volna védekeznie..
Ettõl függetlenül nem vagyok gyenge és el tudom ismerni, ha hibázok, szemben például veled.
Ezért Sopit megkövetem és elnézést kérek tõle valamint a fórumozóktól is.

Hajrá magyarok, hajrá Sopi!
Elõzmény: #101 SomogyiG 2007. december 9. 0:21:33

Isthy
A pozitív hozzáállás, meg az, hogy hagyjuk magunkat mindenben és kussolunk, játszva a "jófiút", az két nagyon különbözõ dolog.

De, most már hagyjuk is ezt és koncentráljunk inkább a mai napra.

HAJRÁ MAGYAROK!!!

DUNAFERR FOREVER!!!

akkor utálnak minket, meg mi is õket 😊 hurrá 😄

hova lett a pozitív hozzáállás? ;PPP

Isthy
Akkor ehhez kapcsolódóan már elõretekintve, hogy nagyon pozitív legyek <#wink>

A csoportban elsõnek vagy harmadiknak kellene lennünk, hogy a másik csoportban minden bizonnyal élen végzõ norvégokkal csak a döntõben találkozhassunk.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Ráadásul Nimes-ben lejátszották végig, akkor itt miért nem?!
Amúgy Dijon Gyõr testvérvárosa.. <#nemtudom>

Isthy
Persze 2x is egymás után, ne röhögtess...

Pontos kezdés szövegrõl meg: tegnap már direkt figyeltem a norvég-oroszon, végigmentek a himnuszok és nem okozott gondot, hogy késõbb kezdõdött a meccs.

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Kössz! Pedig lassan félve írom le a véleményemet, mert egyes játékosok szent tehéntként vannak tisztelve és ha kritikát fogalmaz meg az ember, mindjárt fröcsög..

Egyetértünk, egy idõben jött csere 2 pontot hozhatott volna, de valahol tényleg gyõzelemmel felérõ döntetlen volt ez a tegnapi. S ha megvernénk a románokat is, édes Istenem de szép lenne..
Mindent elfelejtenék a csajoknak! <#vigyor2>

Ibivel kapcsolatban amúgy én úgy látom, lehet, hogy kevesebbet hibázott(Mse statja szerint azért mást mutat), de szerintem pont azért volt hátrányára a csapatnak, mert nem lõtt kapura, továbbpasszolt, holott elvileg nincs baj az önbizalmával.. Éppen emiatt tán kevesebbet is hibázott, viszont ezért kellett volna Zizit a helyén pályára küldeni, vagy Hornyákot. Sajnos úgy érzem egy emberrel kevesebben vagyunk a pályán, amikor Ibi is a csapatban van.. <#confused>
Tóthról már nem merek semmit írni, mert ki vagyok kiáltva õsellenségének, holott egyszerûen a nyújtott teljesítménye nem olyan, amit joggal elvárunk egy BL-ben remeklõ játékostól.

Na de tekintsünk elõre, ma meg kell verni a románokat és nagyon remélem, hogy a Himnuszunkat is lejátszák, mert mindig, de ma különösen: hallani akarjuk teljes egészében!

Hajrá csajok!

Isthy
Sztem sem csaltak, csak bizonyos helyzetekben az utsó 10 percben a szabály azon részét alkalmazták, ami általában a németeknek kedvezett. Pl. mikor és hogyan alkalmazták az elõnyszabályt. Emiatt 2-szer vesztettük el a labdát és 2 gólunkat fújták vissza szabaddobásnak az említett periódusban.

De ezen már tényleg felesleges elmélkedni, inkább koncentráljunk a mai meccsünkre illetve meccsekre. Sok mindenrõl dönthetnek már a mai meccsek is.

DUNAFERR FOREVER!!!

nem tudhatod miért nem adják le végig, akár a pontos kezdés miatt, akár más miatt...
nem kell mindig ellenségképet gyártani 😉))

Isthy
Ez az Ibi értékelés sztem inkább a lengyel meccsre lehetne jó, a tegnapira nem igazán...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Milyen még egy esélyt? Ugyan már...

Képzeld magad a játékosok helyébe ott a pályán, mikor éneklik a Himnuszt és egyszer csak félbeszakítják... már nem elõször

Borsost meg inkább hagyjuk...

DUNAFERR FOREVER!!!

csalni nem csaltak...

2/11

Duby
Bár annyit hozzáteszek, hogy most Ibi is fontos és szép gólokat lõtt, nem is keveset, s az elõbbiekhez képest kevesebbet hibázott. Ehhez képest kellett volna lehozni, mikor már nem tudott annyit érdemben hozzátenni, mint addig, amíg ment neki. De az elõbbi meccsekhez képest nagyszerû volt. Azonban ez a saját formájának még mindig úgy az 50%-a.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Korrekt. Gyakorlatilag minden szóval mélységesen egyetértek.

Hege: úgy legyen! S ha már Te is ilyen hangzatosan gyarapítod a pozitívan gondolkodók táborát, nagy baj nem lehet! <#vigyor>

Szerintem nem csaltak.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

a kétes szituációknál egész meccsen a németeknek kedveztek, és szerintem az uccsó percekben meg már "odafújtak rendesen"...az emberhátrányunk szerintem abszolút nem volt jogos....

Hege eto
Csapjatok agyon, de szerintem ma nagyon elverjük a románokat. A tegnapi meccset csak rádión hallgattuk 28-24es vezetésnél nem nyúlt be bele e két szlovén? Mert a rádióból úgy tûnt.

adjunk nekik még egy esélyt, ha holnap sem lesz, mehet egy sms a sporttvnek, hátha Borsos mint a franciák által rajongásig szeretett colt francialégiós kézilabdázó odatud hatni, meghát ugye a franciák körbe rajongják a magyar csapatot,ahogy Õ mondta?! 😉)))

kaloz174

A mai naphoz...😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Isthy
A holnapi meccsnek lesz egy kis pikáns gyõri töltete is. A román válogatotban J2-ben Mika sokat támad és ugye a mi B2-es védõnk Vérten Orsi <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért egy igencsak "furcsa" dolog mellett nem tudok elmenni szó nélkül. A mai napon már másodszor fordult elõ, hogy csak félig játszották le a magyar Himnuszt a mérkõzés elõtt.
Kíváncsi vagyok, hogy "nagyszerû" sportdiplomatáink mikor reagálnak erre? Nem kéne ezt szóvá tenni? Láttam elég sok meccset élõben a neten a VideoSport befizetésem következtében, de nem érzékeltem, hogy más nemzetet ilyen "megtiszteltetésben" részesítettek volna.

Most visszafogom magam és inkább nem kommentálom a házigazdák "kedvességét"...

DUNAFERR FOREVER!!!

VMan

<#eljen>

HAJRÁ MAGYAROK! :]

kaloz174
Percrõl percre

Becsületére legyen mondva: ennek az újságnak nem ez a fõ profilja.😊

Isthy
Köszönjük! <#worship><#worship><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért nem volt az egyszerû. A norvégok 20-15 után azt hitték megvan a meccs és a végén az egyenlítésért is támadtak az oroszok fél percig. Végül nem sikerült gólt lõniük így 22-21-re nyertek a norvégok.

DUNAFERR FOREVER!!!

az oroszok meg izzadhatnak vagy válogathatnak, hogy kiket szeretnének jobban a csoportunkból!
kaloz174
Köszi!<#worship>
Grat. a fotósnak is! <#vigyor2><#taps><#worship>

no, ha horvátokat is megverik holnap, akkor kedden a norvégok odaadhatják a meccset a franciáknak, megkeverve a másik csoport állását! Sajna ezt mi nem tudjuk kihasználni, kedden elsõként játszva.
P e p p e
http://ferlingbernadett.hu/palinger/gerhun/index.html

http://www.ferlingbernadett.hu/album/071208/index.html

Nezzetek😊)

DUNAÚJVÁROS MINDÖRÖKKÉ!

két alapemberüket eleve pihentették, mig a másik két legjobbat meg a második félidõben