61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• Isthy
    Jogos!
  • kaloz174
    Ok, kedveled Gál Gyulát. Én viszont rosszul viselem fegyelmezetlenségeit.
  • Stilo1977
    Szerintem a Podgorica jövőre a BL-ben indul és nem a KEK-ben. :)

A BL ezen a csoportköréből már nem kerülnek át csapatok a KEK-be.

A 2. BL selejtezőből kiesők az EHF kupába az 1. csoportkör 3. helyezettjei a KEK-be kerülnek.
  • Isthy
    Végül az egyes verzió jött be, a középút.
    Ha minden jól megy lesz nosztalgiaút Ljubljanába meg persze Győrben is ott a helyem. Kíváncsi vagyok a Tivoli büfése mit szól majd ha újra megjelenik az általa elnevezett kis csapatunk

AZ ETO mindenképpen elődöntő esélyes és remélem a Podgorica kiharcolja a KEK részvételt.
  • Mse
    én nagyon örülök neki :DD kíváncsi vagyok milyen csapatot épít, nagyon bízom benne, meg a Londonig felépülő csapatban :))
  • Mse
    nem volt abban semmi sportszerűtlen, mindketten mentek a labdáért... és ez külön öröm, hogy Gyula felszántja a pályát, birkózik 4 emberrel ha kell, nagyon nagy akarás van benne, végre. Csak sajnos ő is nagyon elfáradt a 2. félidő felére :((( Utána már odajárt Sulc gólt lőni :( Hajdunak észre kellett volna vennie, meg még mást is :((( nem baj, hátha itt is lesz egy mázlis meccse.... aztán nevezzük ki az MKSZ élére, majd aztán lehet még IHF elnök is, mindenhez ért a mi Janink :(((
  • Breki33
    A Győri ETO középdöntős ellenfelei: Valcea, Buducsnoszt, Krim Ljubljana

A Győri Audi ETO KC megnyerte a csoportját a női Bajnokok Ligájában, így az első kalapból várhatta a kedd délelőtti középdöntő-sorsolást az Európa Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi székházában. A sors keze a középdöntőben a román Oltchim Valceát, a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát és a szlovén Krim Mercator Ljubljanát sodorta a Győri ETO útjába. A csoportból két csapat jut az elődöntőbe

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=217678
  • Táncos ETO
    Közben pedig: Kemény Dénes aláírta a londoni olimpiáig érvényes szerződését
  • Duby
    mint pl a románok ellen is, igaz?
  • luigi62
    Igazi öröm látni, hogy mennyien támogatják a csapatot kint a helyszinen.
    HAJRÁ MAgyarország!
  • luigi62
    Egyserüen nem igaz, hogy a végén mindig kiengednek a fiúk, de ez igaz a lányokra is. Most is volt a végén 2 gól fórunk. nincs egy hideg fejű ember se a csapatban, se a padon. Szerintem kipróbálhatnák a Csoknyai Pistát. úgy gondolom megedződött a veszprémi kispadon.
    A Hajdú Mester művelt már az olimpia alatt is néhány érdekes dolgot, amivel nem csak magát minősitette. És a szakmai tudását is megkérdőjelezném. Más előadni a kézilabdát, és más játszani, játszatni.
  • kaloz174
    + 1 videó erről:

A szurkolókon nem múlik...
  • kaloz174

Kulcsi 4 éve már csak a szívünkben él! Mindig hiányozni fog.
  • kaloz174
    Azért talán nem kellett volna beleszállni az ellenfél kapusába. Ez sportszerűtlen volt.
  • kaloz174
    Teljesen egyetértek. Hajduról, a női csapat mellett végzett munkája alapján, egészen pozitív véleményem lett. Úgy tűnik, ez nem volt indokolt. (Talán akkori segítőié a nagyobb érdem.)
    Ez a meccs egyértelműen az ő rossz bizonyítványa, én is azt gondolom. Egyszerűen elfogyott a fiúk ereje a végére, amit nem meglepő. A románok szerint az előző meccsen az döntött, hogy nekünk erősebb a cseresorunk. Ez, ezen a meccsen, egyszerűen nem volt lemérhető. Vajon miért? A duma, hogy a ő (mármint Hajdu) ismeri a játékosok állapotát, nagyon rossz szöveg volt. Ahogy írtad, nem kirándulni mentek a többiek sem.
    A kapusokhoz: igen, indokolt volt a csere. De amikor tapasztalható volt Puljezevics indiszponáltsága, Fazekas Nándit vissza kellett volna küldeni, némi pihenés után.

Ez így, különösen az I. félidő alapján, csalódás volt. Remélem, sikerül felrázni a csapatot - valakinek.
  • Duby
    Sztem fő a higgadtság és a hideg fej. Tegnap bravúros meccs volt, ma kb annyira el..sztuk. Ez legalább visszahúzza a földre a társaságot vezetőstül, hogy az az út a jó, amin a román meccs előtt/közbe jártunk. Szerény szorgalmas brusztolás.
    Nagy baj nincs, a szlovákok nekünk köszönhetik, a románok nagy csatában le fogják őket nyomni.

Gál tényleg Gála lesz így a végére, ha így fog játszani, a szezonba még ennyire jó nem volt.
  • Táncos ETO
    Teljesen mértékben igazad van. Annyi a különbség, hogy én nem tudtam volna ilyen higgadtan fogalmazni..
  • Isthy
    A fiúk 2. félidő eleji lazításának és Hajdú "zsenialitásának" köszönhetjük a pontvesztést. Azt hitték a félidőben, hogy már magvan a meccs. Elkezdtek lazábban védekezni, elöl meg eszetlenül, könnyelműen lövöldözni a kapura az amúgyis jól védő Stocholnak. Ezen a szlovákok felbátorodtak és visszajöttek a meccsbe. Az ő védelmük felkeményedett, a miénk pedig csak néha jött vissza, mert nem bírták már a pályán lévők a tempót. Hajdú úgy gondolta végig lehet játszatni a meccset 8-9 emberrel. Még akkor is nyúzta őket, amikor már látszott a 45. perc körül, hogy nem bírják már. De még csak védekezésben sem cserélt, hogy legalább ott pihenhettek volna. Nem tudom a többi játékost minek vitte ki, kirándulni? A fáradtság azután kijött a végjátékban a rossz lövéseknél és rossz döntéseknél. Iváncsiknak minek kellett egyáltalán berohannia középre... Még 20 mp volt hátra és bíróknak fenn sem volt keze.
    A meccs folyamán kihagytunk 4 büntetőt és vagy tucatnyi ziccert Stochlt nagggyá téve az ész és koncentráció nélküli lövéseinkkel. Jó kapus, de nem ennyire. Mondjuk a végén kihagyott ziccereknél ez még érthető is valamennyire, mert a teljesen kifacsart játékos már nem tud jól gondolkodni és dönteni.
    Azt hiszem mind a játékosoknak, mind Hajdúnak el kell nagyon gondolkodni ezen a meccsen. Lehet sokba került ez a második félidei betli...
  • Táncos ETO
    Megköszönhetjük Hajdunak is..
  • green6k
    Grat a válogatottnak.Ilyen egy szerencsétlen bagázs.Remélem egész éjjel fosik az egész keret.
  • Gabess8
    Ezt jól megnyertük szeretett szomszédunknak! Meccset így elcseszni, simán nyerhettünk volna pár góllal!
  • Gabess8
    Szerencsére Görbicznek nincs komoly baja további sok sikert neki (nem bánom ha ez a siker az elkövetkező másfél hétben nem következne be) és jó egészséget, mert ugye ez a legfontosabb kívánok neki!
  • Gabess8
    Fenntartom tegnapi véleményemet, de a korrektség miatt annyit hozzátennék, hogy egyetértek az óvással! ( kicsit volt időm utánajárni a dolgoknak)
    Gartula a fiúknak a tegnapi meccshez, legalábbis ahhoz a 35 perchez amikor jól játszottak!
  • Isthy
    Félidő: 12-6 ide

Eddig kiváló a védekezésünk és a kapusteljesítményünk. Elöl is jól ment az első 10-12 percben, utána azonban túl sokat próbálkoztunk egyénileg és ezek ritkán jöttek be. Sajnos Stochlt nagyon belőttük, 2 büntetőt és 5 ziccert hagytunk ki. A lábai alá kellene lőni ziccerben. Gyula azért viszafoghatta volna magát...
  • Isthy
    Nyugodj Békében Drága Kulcsi! Sohasem feledünk
  • Breki33
  • SZT
    Sajnos már 4-éve nincs köztünk, akit soha nem feledünk!:(((

KULCSÁR ANITA
  • Matthew Prosac
    10 perc múlva Magyarország - Hontaland-- csapni kell őket!
  • primavis
    na a románok 30-26-ra megnyerték , a macedónok meg egy góllal megverték a lengyeleket! Lazarov 13 gólt dobott (16 lövésből), 3 7-ből!
  • Mse
    :(((
    Örökre velünk maradsz, őrizzük mosolyodat. Hiányzol drága Kulcsi!!
  • primavis
    no, Görbe edzhet, csak "életmód változtatásra" lesz szüksége (=cigiről való leszokás).
    ami a fiukat illeti, remélhetőleg ma megkimélnek minket is az idegekedéstől. Érdekes, hogy a sport tv. nem a román-argentint adja még, hanem a francia-asuztrált.
    A Podravka nyert 4 gollal Valcean, de csak második. Kiváncsi vagyok a holnapi sorsolásra. Én is jobban szeretném elkerülni a Hypot a csoportkörben, majd az elődöntőben höhet!-:)
  • Mse
    Ffi Vbről :)
    Gyuszkó a "feltámadásnál" helyenként régi önmagát idézte védekezésben, időben kilépett, keményen -erőszakosan megfogta az ellenfelet :)

Viszont ennél jóval többet tud a csapat, remélem nem leszünk az örök ígéret csapata, és hiszik és akarják is a fiúk eléggé a sikert, nem csak 10-15 percre.
    Nagy Lacitól szerintem mindenki ezt várta, hogy igazi csk-ként vegye hátára a csapatot, ma megtette, hatalmas gratula neki, csak így tovább Lacika ;)
    Geritől, Puticstól, mindkét Tomitól több kell és azért Nikola is belealszik néha a meccsbe, remélem ők a csoportkör utánra "tartogatják" magukat.
    jah és imádom Feci fanatizmusát!!! :DDD

off: Ági :((( süllyedünk, váltani kellene!
  • Duby
    Hatalmas meccs volt!
  • primavis
    no a románok vigasztalódhatnak némikép! A szerbek 7-el vezettek a 41-ik percben és kikaptak 37-36-ra a dánoktól!
  • primavis
    háát igen, valahogy nagyon elveszett a fonal az első félidő közepén...s csak amásodik másik felében került elő! Sajnos, I. Gergő, Csszár, Mocsai hibái, sokba kerültek. Szerncsére Nagy Laci és a feltámadó Ilyés, Gál, I.Tamás no meg Puki visszahoztáka sirból azt, ami nem kellett volna oda kerüljön!
    Egy rutinosabb csapat ellen nem fog menni mégegyszer!
    Katzirtra szükség van a védelemben, hamár Putics a támadásban is gyengélkedik.
  • Breki33
    Nemsemmi honnan jöttünk vissza és megnyertük
  • Isthy
    Gratulálok a fiúknak a sírból visszahozott győzelemhez!

Nagy Laci végre igazi vezéregyéniség volt és Puki is nagyot alkotott, amikor leginkább kellett.

A 15. és a 40. perc között borzalmasan játszottunk, azután az utolsó 20 perc sikerült úgy, ahogy várhattuk. A védekezésünk is csak a 40. perctől volt olyan, amilyennek lennie kell. Tény, hogy a románok is elfáradtak kicsit a végére, de erre számítani lehetett és ezt ki is használtuk. Azért ekkora hullámvölgyet komoly csapat ellen már nem engedhetünk meg magunknak.
    Holnap a szlovákok ellen ugyanilyen nehéz meccs várható, de be kell húzni.
  • banok
    húúú mekkora meccs ez a magyar-román!!!!
  • Gabess8
    Marha nagy változás kellene a fejekben ebben az országban, addig míg nem késő!
    Gratulálok a Győrnek, csak így tovább!
  • Isthy
    Igen, ebben van némi igazság, legyen mondjuk a 3-as

Közben a Larvik jól elverte a Ladát idegenben 36-27-re és sztem ők a KEK talán legnagyobb esélyesei.