Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DUNAFERR FOREVER!!!
Elnézést mindenkitõl!
Vérten Orsi tényleg jókor lõtt fontos dolgokat, rörm volt látni erõtõl duzzadó játékát! 😊
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Ez a "duellum" lassan már az összes kézistopicon végighúzódik, tényleg be kellene fejezni.
DUNAFERR FOREVER!!!
Amúgy én még kiemelném Vérten Orsi nevét a korábban említetteken kívül.
Jókor lõtt nagyon fontos gólokat.
egy piti dolgon kezdtetek el veszekedni
elõfordul olyan, hogy vki máskép látja a dolgokat de ne essetek már ezért egymásnak
inkább szurkoljunk a csajoknak, jatszanak úgy hogy nehéz legyen eldönteni ki a jobb
Én nem hazudok, nem is menekülök, úgy látszik ha elfogynak az érvek, akkor jön az az óvodás stílus, amit te képviselsz.. Szerencsére nálad fontosabb dolgok is vannak a világon, így örömmel konstatálom, hogy végre jobb elfoglaltságot is találsz magadnak a jövõben, mint a velem való foglalatoskodás, fontoskodás és okoskodás. Üdvözlöm végre elsõ bölcs döntésedet! Kössz!
Ami a mai mérkõzést illeti, nincs lelkiismeret-furdalásom Tóth Timivel kapcsolatban, mert csattanós választ adott azoknak, akik szerint idáig jól játszott.. Nemcsak azért, mert a stúdióban ülõ szakértõk mellett maga is elismerte, hogy nem így volt, hanem mert kiderült az is, hogy sokkal jobban tud játszani, mint ahogy azt sokan gondolták. Ugyanis ma végre valóban jól játszott, fantasztikus volt és megmutatta valós tudását! Azt hiszem mindenki ezt várja tõle és kiderült ma az is, ha Görbével és Pálingerrel együtt kimagaslóan játszik, a magyar válogatott bárkit képes legyõzni! Gyakorlatilag hiba nélkül játszottunk ma, az egyetlen kérdõjel már csak Ibi.. Németh András minden döntése ült, gratulálok neki is!
Szép volt Sopi, Neked is köszi! <#taps>#taps><#worship>#worship>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
"Lélektanilag nagyon fontos volt, hogy legyõztük a román csapatot, amely ellen tétmérkõzésen már régen nyertünk. Jobb oldali átlövõ posztján sok problémánk akadt, de végül sikerült úgy összerakni a támadósort, hogy jól mûködjön. Tóth szenzációsan lõtt, lehetett õt labdákkal tömni, mert biztos volt, hogy betalál. A sokgólos elõnyt elveszítõ, úgynevezett magyar betegség most román szereplõkkel ismétlõdött meg" - nyilatkozta Németh András szövetségi kapitány.
"Éreztem, hogy sokkal többet kell nyújtanom, mint eddig. A korábbi mérkõzéseken nem mentek a lövések, a betörések, görcsös voltam. Csak azzal foglalkoztam, hogy ezt az átkot megtörjem, és végre játsszak úgy, ahogy elvárom magamtól és ahogy elvárják tõlem. Fontos volt, hogy nem adtuk fel, nem akartuk az utolsó mérkõzésre hagyni annak eldöntését, bekerülünk-e a negyeddöntõbe" - mondta a meccs legeredményesebb játékosa, Tóth Tímea
Elismerésem NA-nak, hogy felül tudta bírálni önmagát, és rugalmasan reagált adott helyzetekre. Azt hiszem, ez nagyon lényeges a csapat eredményessége szempontjából.
Bár tény, ma Sopi volt a nyerõ ember, de voltak olyan momentumok, amik döntõ szakaszban szintén nagy jelentõséggel bírtak, pl. BB gólja, valamint zárásai.
Szép volt csajok!<#worship>#worship><#taps>#taps><#worship>#worship>
Csak így tovább!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Vhogy nem örülnék neki........
Észrevettétek, hogy angola milyen sok golt dob?
Messze többen a Nprvégoknál is a csportjukban
Elég érdekes, hogy a németek elleni szinte szimetriája a spanyolok elleninek.
Esélytelenebb csapat vezet esélyesebb a végjátékban fordít megy 2-vel és onnan döntetlen
DUNAFERR FOREVER!!!
nem is tudom mit szurkoljak, nem szeretem a franciákat, kerüljük inkább el õket...
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Nagyon remélem, h. tudja tartani még 4 meccsen ezt a formáját, és akkor jót fogunk bulizni vasárnap 😄DDD
Ibi rajtad a sor!!!!!!!
Görbe, Gin bravó!!! Ritus, Tomi, Gabica, Vérten , Detti mindig a kellõ pillantban tettek hozzá a játékunkhoz, igazi csapatmunka volt!!!
Szép volt csajok!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez egy szép gyõzelem volt, ráadásul az õsi rivális ellen. Nagyon szép vasárnap estét szereztek nekünk a csajok. Köszönjük! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Hege!
Gratulálok a megérzésedhez! Valamit tudsz! <#taps>#taps><#worship>#worship><#vigyor>#vigyor>
DUNAFERR FOREVER!!!
Legrosszabb májúan sem tudnék mondani olyat, amivel nem értettem egyet Németh Andrással. Jól meccselt, jól építette fel végül is a mérkõzést, csak pozitívan summázható. Visszanyerte a bizalmam, türelmetlen voltam. Javultunk még a német meccshez képest is, remélem ez is a szakmai háttér tudatos munkája, aminek alapja az egész tornán való szereplés.
Sopi is csattanós választ adott ezúttal, csak gratulálni lehet neki, és az egész csapatnak.
Jaaaj, csak így tovább! Mindegy, most már babonából nem kezdem újra gyûjteni a cikkeket, képeket, statokat (Lengyelek elleni gyõzelem után abbahagytam). Majd a torna után, a téli szünetben.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Nagggyon kíváncsi vagyok a franciák meccseire...
DUNAFERR FOREVER!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Ha Angola nyer, akkor a franciáknak nagyon fel lesz adva a lecke, hogy ne a 4. helyen végezzenek a csoportban. Ehhez 3 pontot kellene minimum szerezniük a norvégok és az oroszok ellen.
DUNAFERR FOREVER!!!