Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isthy
Félidõben 15-9 az oroszoknak. A francia csapat nem valami acélos, meglátjuk mi lesz a 2. félidõben.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
21. perc: 11-6 az oroszoknak, eddig egyértelmûen uralják a meccset

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
Részemrõl befejeztem, igazából el sem kezdtem volna..
Elnézést mindenkitõl!

Vérten Orsi tényleg jókor lõtt fontos dolgokat, rörm volt látni erõtõl duzzadó játékát! 😊

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Isthy
Egyetértek.

Ez a "duellum" lassan már az összes kézistopicon végighúzódik, tényleg be kellene fejezni.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
persze ez nem Isthy-nek szólt :-)

Amúgy én még kiemelném Vérten Orsi nevét a korábban említetteken kívül.
Jókor lõtt nagyon fontos gólokat.
Breki33
nem szeretnék elkezdeni törölgetni (mindkettõtökre vonatkozik)

egy piti dolgon kezdtetek el veszekedni
elõfordul olyan, hogy vki máskép látja a dolgokat de ne essetek már ezért egymásnak

inkább szurkoljunk a csajoknak, jatszanak úgy hogy nehéz legyen eldönteni ki a jobb
Isthy
16 perc után 9-5 az oroszoknak, francia idõkérés

DUNAFERR FOREVER!!!

Táncos ETO
A nyavaja sem akar veled kommunikálni, te kezdted ezt az egészet.
Én nem hazudok, nem is menekülök, úgy látszik ha elfogynak az érvek, akkor jön az az óvodás stílus, amit te képviselsz.. Szerencsére nálad fontosabb dolgok is vannak a világon, így örömmel konstatálom, hogy végre jobb elfoglaltságot is találsz magadnak a jövõben, mint a velem való foglalatoskodás, fontoskodás és okoskodás. Üdvözlöm végre elsõ bölcs döntésedet! Kössz!

Ami a mai mérkõzést illeti, nincs lelkiismeret-furdalásom Tóth Timivel kapcsolatban, mert csattanós választ adott azoknak, akik szerint idáig jól játszott.. Nemcsak azért, mert a stúdióban ülõ szakértõk mellett maga is elismerte, hogy nem így volt, hanem mert kiderült az is, hogy sokkal jobban tud játszani, mint ahogy azt sokan gondolták. Ugyanis ma végre valóban jól játszott, fantasztikus volt és megmutatta valós tudását! Azt hiszem mindenki ezt várja tõle és kiderült ma az is, ha Görbével és Pálingerrel együtt kimagaslóan játszik, a magyar válogatott bárkit képes legyõzni! Gyakorlatilag hiba nélkül játszottunk ma, az egyetlen kérdõjel már csak Ibi.. Németh András minden döntése ült, gratulálok neki is!

Szép volt Sopi, Neked is köszi! <#taps><#worship>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

norway 😊 és várni, és jön a csoda 😄DDD

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
A románokat érte el a "magyar betegség"
"Lélektanilag nagyon fontos volt, hogy legyõztük a román csapatot, amely ellen tétmérkõzésen már régen nyertünk. Jobb oldali átlövõ posztján sok problémánk akadt, de végül sikerült úgy összerakni a támadósort, hogy jól mûködjön. Tóth szenzációsan lõtt, lehetett õt labdákkal tömni, mert biztos volt, hogy betalál. A sokgólos elõnyt elveszítõ, úgynevezett magyar betegség most román szereplõkkel ismétlõdött meg" - nyilatkozta Németh András szövetségi kapitány.
"Éreztem, hogy sokkal többet kell nyújtanom, mint eddig. A korábbi mérkõzéseken nem mentek a lövések, a betörések, görcsös voltam. Csak azzal foglalkoztam, hogy ezt az átkot megtörjem, és végre játsszak úgy, ahogy elvárom magamtól és ahogy elvárják tõlem. Fontos volt, hogy nem adtuk fel, nem akartuk az utolsó mérkõzésre hagyni annak eldöntését, bekerülünk-e a negyeddöntõbe" - mondta a meccs legeredményesebb játékosa, Tóth Tímea
Isthy
Bliznova nem tud játszani a mai meccsen a franciák ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Gratulálok a csapatnak, én az elsõ 20 perc után nem számítottam ilyen biztos gyõzelemre, viszont az tény, hogy a románokon sem éreztem, hogy a topon lennének, az biztos.
Elismerésem NA-nak, hogy felül tudta bírálni önmagát, és rugalmasan reagált adott helyzetekre. Azt hiszem, ez nagyon lényeges a csapat eredményessége szempontjából.
Bár tény, ma Sopi volt a nyerõ ember, de voltak olyan momentumok, amik döntõ szakaszban szintén nagy jelentõséggel bírtak, pl. BB gólja, valamint zárásai.

Szép volt csajok!<#worship><#taps><#worship>

Csak így tovább!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
Nehogy megkapjuk a házigazdákat.

Vhogy nem örülnék neki........

Észrevettétek, hogy angola milyen sok golt dob?
Messze többen a Nprvégoknál is a csportjukban
Breki33
Mondtam, hogy a német meccs lesz a fordulópont

Elég érdekes, hogy a németek elleni szinte szimetriája a spanyolok elleninek.

Esélytelenebb csapat vezet esélyesebb a végjátékban fordít megy 2-vel és onnan döntetlen
Isthy
Nekem is feltûnt, hogy gyorsan összeszedte a 2 db 2 percet <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

köszönjük Márk és Laci 😉))

Isthy
A döntetlen csak akkor jó nekik, ha holnap megverik a norvégokat. A mai és a holnapi meccsbõl 3 pont kell nekik, hogy ne legyenek negyedikek.

DUNAFERR FOREVER!!!

Mikával lezsíroztátok? nagyon úgytûnt hamar ki akar szállni a meccsbõl, rajta ne múljon 😄DDDDDDD

Breki33
Újra van csapatunk <#taps><#taps><#worship><#wave>
és a döntetlen is jó a franciáknak, igaz?

nem is tudom mit szurkoljak, nem szeretem a franciákat, kerüljük inkább el õket...

Hege eto
Még -5nél is vigyorogtam és nyugodtan néztem. Gratulálok a csapatnak!<#taps><#taps><#taps>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

ha ma kikapnak a franciák az oroszoktól, akkor õk is biztosan csak negyedikek lehetnek a csoportjukban! Ha nyernek, akkor akár még másodikok is.
szerintem nem csattanós választ akart adni, hanem megnyerni a meccset! És ilyen az mikor Sopi jól játszik, kb. hasonlót vártam tõle a montenegróiak elleni meccse után.
Nagyon remélem, h. tudja tartani még 4 meccsen ezt a formáját, és akkor jót fogunk bulizni vasárnap 😄DDD

Ibi rajtad a sor!!!!!!!

Görbe, Gin bravó!!! Ritus, Tomi, Gabica, Vérten , Detti mindig a kellõ pillantban tettek hozzá a játékunkhoz, igazi csapatmunka volt!!!
Szép volt csajok!

Isthy
Ebben a kérdésben most a legérdekesebb a nemsokára kezdõdõ orosz-francia meccs lesz.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Gratulálok a csapatnak! <#taps><#taps><#taps>

Ez egy szép gyõzelem volt, ráadásul az õsi rivális ellen. Nagyon szép vasárnap estét szereztek nekünk a csajok. Köszönjük! <#worship><#worship><#worship>

Hege!
Gratulálok a megérzésedhez! Valamit tudsz! <#taps><#worship><#vigyor>

DUNAFERR FOREVER!!!

egy negyeddöntõs mérkõzés már biztos: Norvégia-Spanyolország A tét csak az, hogy kit kap a másik 3-3 csapat?
megtaláltuk, sõt!
Duby
Ez egészen fantasztikus volt.
Legrosszabb májúan sem tudnék mondani olyat, amivel nem értettem egyet Németh Andrással. Jól meccselt, jól építette fel végül is a mérkõzést, csak pozitívan summázható. Visszanyerte a bizalmam, türelmetlen voltam. Javultunk még a német meccshez képest is, remélem ez is a szakmai háttér tudatos munkája, aminek alapja az egész tornán való szereplés.
Sopi is csattanós választ adott ezúttal, csak gratulálni lehet neki, és az egész csapatnak.
Jaaaj, csak így tovább! Mindegy, most már babonából nem kezdem újra gyûjteni a cikkeket, képeket, statokat (Lengyelek elleni gyõzelem után abbahagytam). Majd a torna után, a téli szünetben.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Speedway
csak 34-31
az utolsó gólt nemadták meg

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Speedway
nagyon szépen játszottak a lányok
bravó!!!

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

banok
35-31-re nyertünk!!!!!
óriási gyõzelem!!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

no, a horvátok egészen jól tartják magukat a norvégek ellen. Mi meg keressük a tegnapi játékunk ritmusát.
SomogyiG
Mivel hazudozásba menekülsz, ezért a továbbiakban egyáltalán nem érdekelsz! Véglegesen lezártam minden kommunikációt veled, s arra is felhívnám a figyelmedet, hogy PRIVÁTBAN SEM vagyok hajlandó!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

ha ma a franciák megverik az oroszokat, vagy pontot vesznek tõlük s megkapják a meccset a norvégoktól, akár másodikok is lehetnek még!
igen, de az oroszok egyenló ponttal a norvégokkal csak másodikok lehetnek a közvetlen eredmény miatt!
Isthy
Az oroszok viszont nem engedhetik meg maguknak az újabb botlást, mert Angola már 2 ponttal elõttük van. A norvégok szerintem is leadnák a franciáknak a meccset.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Most van egy érdekes kérdés: ki akar csoportelsõ lenni és a franciákkal játszani a negyeddöntõben?

DUNAFERR FOREVER!!!

már irtam, ha a norvégok ma nyernek a horvátok ellen, már nincs miért hajtsanak a franciákkal!
mármint nekünk, a spanyol gyózelem miatt.
Isthy
Angola 33-25-re nyert teljesen megérdemelten.

Nagggyon kíváncsi vagyok a franciák meccseire...

DUNAFERR FOREVER!!!

No, ez van! Egy pont még kell a két meccsen!
Isthy
55. perc 31-23 Angolának

A franciáknak egyre inkább a 4. hely néz ki.

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Az reménytelen lesz. Ahhoz nagyon kell csalni.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
47. perc 28-18 Angolának, ez úgy tûnik eldõlt.

DUNAFERR FOREVER!!!

😊))) kákán is csomó?

gyõri fórumon 😉

Isthy
37. perc 22-15 Angolának, macedónok úgy tûnik kifulladtak.

Ha Angola nyer, akkor a franciáknak nagyon fel lesz adva a lecke, hogy ne a 4. helyen végezzenek a csoportban. Ehhez 3 pontot kellene minimum szerezniük a norvégok és az oroszok ellen.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ámen! 😊

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Angola-Macedónia 17-14 a félidõben.

A végét nagyon megnyomta Angola és 10-13-ról fordítottak.

DUNAFERR FOREVER!!!