Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már olvashatjuk is az elméleteket, amelyek a FIDESZ az MKSZ és a Fradi összefonódó kezét látják az ügy mögött. Fogadni mertem volna rá, hogy ez gyorsan elő fog kerülni a Rába partján.
DUNAFERR FOREVER!!!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Szépen kommunikálták, persze, úgy döntött, hogy éppen most lemond. Mosolyognom kell, de nagyon <#nyes>#nyes>
DUNAFERR FOREVER!!!
Ehhez egyébként nem csak pénz kell...
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Norvégia
Hollandia
Románia
Oroszország
Svédország
Montenegró
Franciaország
Brazília
Spanyolország
Argentína
Korea
Angola
DUNAFERR FOREVER!!!
A kiváló hajrá szép győzelmet hozott, végre egyszer jól játszottak a végjátékban. 26-28-ról 33-29-es győzelem a véghajrában. Kár a kihagyott 3 db büntetőért, ha azok közül 2 bemegy még szebb lenne. Az esély is komolyabb lenne a továbbjutásra, így azért a németek otthon esélyesebbek, nem is beszélve a sajnos szokásos "hátterükről". Sierra és végre Ancsin sokat tett hozzá, de többen is jól teljesítettek.
DUNAFERR FOREVER!!!
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2016.03.20. 20:16:02
A veszprémiek tegnap a szünet után fokozatosan elléptek az ukránoktól és simán nyerték a meccset. A BL többi meccsén is papírforma eredmények születtek, az esélyesebb csapatok idegenben is nyertek.
DUNAFERR FOREVER!!!
HC Motor Zaporozhye - MVM Veszprém (férfi BL)
2016.03.19. 17:00 Sport1
MOL-Pick Szeged - THW Kiel (férfi BL)
2016.03.20. 18:30 Sport1
DUNAFERR FOREVER!!!
Méghozzá nagyon meggyőző fölénnyel, a legszorosabb meccsük a döntőben volt a dánokkal, ahol "csak" 8 góllal (33-25) nyertek. A győri Bercsényi Miklós Középiskola képviselt minket a versenyen az ETO akadémiai sportosztályával országos bajnokként.
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Ezt leszámítva viszont a 10 perc szerintem ideálisabb.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.03.18. 11:41:26
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/kezi-osztol-ket-garantalt-fotablas-csapatunk-lesz-a-noi-bl-ben-2489985
A téma nagyon összetett. Azt hiszem, ennél a dolgozatnál sokkal bonyolultabb a helyzet. Nekem legalábbis ez a meggyőződésem. Ezért aztán nem amatőr módon, hanem a Szövetségnél kellene elkészülnie egy átfogó elemzésnek. A bökkenő csak az, hogy azoknak kellene a tükörbe nézni, akik a kialakult helyzetért felelősek, így nem várok semmi jót, rövid időn belül. Pedig már gyakorlatilag "Mohács" van.
Mivel, bár a kor nem érdem, hanem állapot, végigkövethettem évtizedeken keresztül ezt a történetet, igaz, nem közvetlen közelről.
Onnan, hogy valaha nem volt gond megfelelő irányba terelni legalább a legtehetségesebb gyerekeket, mert akkora volt a merítési alap, a sportág hazai népszerűségében pedig nagyon jelentős szerepet játszott az 1965-ös világbajnoki cím. (Akkor már jobbak voltak a kommunikációs lehetőségek, az előző generációkhoz viszonyítva.)
Jórészt ezek következtében, valamint azért, mert a nemzetközi erőviszonyok is mások voltak, szinte garantált volt, hogy - bár hullámzóan - de szinte mindig ott voltunk az élvonalban. Mivel nem volt tudatos kiválasztás, ez attól függött, mikor jön össze egy-egy kiemelkedőbb korosztály. Akkor pedig még, szerencsére, ez elég gyakran előfordult. Ahogy azonban teltek az évek, megváltoztak a feltételek is. Itt kellett volna tudatosan lépni a sportág irányítóinak, de ők ezt az esélyt elmulasztották. Pedig ott volt előttünk több példa is. Elsősorban a norvégra gondolok itt.
Magyarul akkor, amikor kezdett ellépni tőlünk az élmezőny, sürgősen kellett volna készíteni egy átfogó, objektív elemzést; egy objektív szembenézést önmagunkkal. Aztán pedig eltervezni és következetesen megvalósítani egy, az egész sportágra kiterjedő, cselekvési tervet.
Lehet részletekbe belemenni. Addig, amíg nem gondolkodik a sportág irányítása komplexen, jelenetős változás nem várható. Laikusként ezt gondolom.
DUNAFERR FOREVER!!!
Lenne 2 eladó kézilabdás dedikált mezem . Mind2 garantáltan eredeti aláírásokkal . Ha valakit érdekel keressen emailben.
MAGYAR NŐI KÉZILABDA VÁLOGATOTT - 2004 EB BRONZ - DEDIKÁLT MEZ
Mehlmann Ibolya
Borbás Mária
Tóth Timea
Herr Orsolya
Ferling Bernadett
Vérten Orsolya
Kenyeres Fanni
Görbicz Anita
Bodi Bernadett
Kindl Gabriella
Kovacsicz Mónika
Pálinger Katalin
Siti Eszter
Zsiga Gyula
GYŐRI ETO KC NŐI KÉZILABDA - 2005/2006 DEDIKÁLT MEZ
Dokics Anna
Mörtel Renáta
Pálinger Katalin
Bodi Bernadett
Vérten Orsolya
Temes Bernadett
Bognár Bernadett
Kovacsicz Mónika
Herr Anita
Oros Nilla
Bognár Barbara
blood sweat and beers
Lesz munka rendesen a csapattal, hogy valami érdemleges fejlődés legyen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Hornyák ma is, de főleg Klivinyi mai teljesitménye kritikán aluli, Kiss meg csak kicsit kozmetikázott a végén. Zácsik "leülése" a biztató kezdet után szintén érthetetlen. Gyakorlatilag senkit sem lehet maradéktalanul kiemelni, talán Birót, Szekerest s a szélsőket, bár őket nem igen játszották meg.
"...az új kórház építésével, a támogatások 60%-a ellopható, míg a felújításban csak a 20%-a lopható…"
Persze, lehet, hogy csak bennem ébredtek egyből párhuzamok, na és lehet, hogy csak én vagyok értetlen és gyanakvó...
DUNAFERR FOREVER!!!
Magyarország - Lengyelország (női EB selejtező)
2016.03.13. 18:30 Sport1
DUNAFERR FOREVER!!!
Utoljára szerkesztette: Isthy, 2016.03.12. 17:56:50
DUNAFERR FOREVER!!!
Miért az is kell hozzá, ugyan már az kit érdekel azt nem lehet így bemutatni, nem lehet ekkorát kaszálni vele.<#boxer>#boxer> Sajnos szerintem mindannyian sejtjük mi van a háttérben.
Arról nem beszélve, hogy a városban jelenleg is több helyen van olyan szálláshely, amit - mivel nem volt rá igény - átminősítettek kollégiumból....
Pr-ban mindig jó volt ez az egylet...Ha rosszmájú vagyok, a hír sima figyelemelterelés. Arról nem beszélve, mi a véleményem arról, ha valaki teljesen kívülállóként belefog egy ilyenbe..."Üzleti" vállalkozás...
Az új csarnokot pedig majd elnevezik Kiss Szilárdról. Pedig neki semmi köze a siófoki kézilabdához, szemben Kiss Ferenc tanár úrral, aki évtizedeket dolgozott azért - szerelemből - hogy Siófokon minőségi kézilbda legyen, női vonalon.
Méltatlan dolog.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2016.03.11. 16:14:01
Kíváncsian várom, hogy a nyáron valóban elkészül-e vagy úgy jár mint a csarnok.
DUNAFERR FOREVER!!!
Amit még az év elején gondoltam és néhány szurkolótársamnak mondtam is, az egyre inkább valósággá válik. A Digi Reggeli Start műsorában egyik reggel már szinte ki is mondták: az olimpia utáni "zavarosban" fog halászni az MKSZ mindkét válogatottunk leendő kapitánya esetében.
DUNAFERR FOREVER!!!
A román Sah és a Bridzs szövetség is megkapta a hazai antidopping szervezettől az értesítést és figyelmeztetést a meldonium doppinglistára rakásáról! Következik a darst és a biliárd.
Sarapova egyik főszponzora viszont meghosszabította a szerződést a sportolóval!
Xavi Sabatét, az MVM Veszprém spanyol vezetőedzőjét nevezte ki a magyar férfi válogatott szövetségi kapitányának a Magyar Kézilabda Szövetség. A tréner megbízatása a Magyarország-Szerbia vb-selejtező párharc végéig, azaz 2016. június 15-ig szól, a szakember munkájával párhuzamosan továbbra is ellátja teendőit klubjánál.

DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Tetszett végre Erdősi Ildi is, aki most tehetségének megfelelő teljesítményt nyújtott. Kovács Annán nagyon érződött az elején, hogy még újak a társak, később belelendült, remélem, ez folytatódik. A rutinos csapattagok többnyire hozták magukat. Egyedül Piroska nem kapott volna tőlem ennyi játékpercet. Kiss Évit, későbbi feljavulása ellenére is, cseréltem volna a szünetben.
Utoljára szerkesztette: kaloz174, 2016.03.10. 09:39:38
Nekem egy másik eredmény tűnt fel, leginkább a győzelem aránya: Hollandia-Spanyolország 31-21
DUNAFERR FOREVER!!!
A lengyelek egyszer vezettek a meccsen, a legelején 1-0-ra. Azután mindvégig nálunk volt az előny. Mindkét félidő első 11 percében összeszedtünk 5 gólnyi előnyt, amit az elsőben 8 perc alatt el is adtunk. Igaz ehhez kellett egy szinte folyamatos 4 percnyi emberhátrány is, amit 4-0-ra nyertek a lengyelek. Szerencsére a szünet után nem adtuk le az előnyt és végig kézben volt a meccs. A cserék közül is többen hozzá tudtak tenni, ami segített ebben. Igazából mindenki hozzátette a magáét és végül biztosan hozta a csapat a mérkőzést a második félidőben.
DUNAFERR FOREVER!!!
no persze, ki kéri ezt? nem más, mint Dick Pound kanadai gyanús figura...a WADA mindenható elnöke...a WADA labor (boszorkánykonyha) egyik állítólagos tulajdonosa...