61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#41741 VÁCI NKSE–ASA-CONSOLIS-HNKC 28–25 (16–10)
Ezt hiszem, ez kisebb meglepetés. Nem panaszkodom. -
Gabess8 #41740 Szerintem remekül összefoglaltad, egyébként nekem is szép emlékeim vannak, szerintem a játékosok ezzel pontosan tisztában vannak, de ahogy írtad is abból nem lehet kenyeret venni:(((.
Igen sajnos attól többet mi nem tehetünk, aki meg tehetne az nem tesz illetve tett semmit érte -
#41739 Értem. Talán sokunkban egyébként dolgoznak az emlékek. Nehéz megbarátkoozni azzal, hogy ennyire nem vagyunk partnerei egy Győrnek.:(
Nem sokat tehetünk. Csak szorítunk és szurkolunk. Na és megpróbáljuk megértetni a csapattal, hogy nekünk igenis fontosak, szeretjük és becsüljük őket. Mégha ebből nem is lehet kenyeret venni. :( -
#41738 Reméljük ma megismétlődik ez az eredmény -
Gabess8 #41737 Én pár dolgok másként látok. Szerintem a Győr elleni meccset nem szabad számításba venni, jobb csapatott találni sem a Győr ellen kell, ha valakit figyelnek akkor nem hiszem, hogy pont egy ilyen meccs lenne a mérvadó, tisztában vagyok vele, hogy sokaknak "kell a maximumot nyújtani" ami szerintem folyamatosan lehetetlen még akkor is ha szereted amivel a pénzt keresed.
Belső igényükkel én nem hiszem, hogy baj lenne, a csapatkeresés az hála a vezetőségnek sajna nagyon is reális probléma!!!
Egyetértek Isthy hozzászólásával szerintem is a hozzánk mérhető csapatok ellen kell bizonyítani! -
#41736 Sztem a szombati Csaba elleni meccs ad választ a kérdésre. Az ottani küzdeniakarás és hajtás majd megmutatja, hogy mi is a helyzet. -
#41735 Tudod, nem lebecsülve a csajok küzdelmét, úgy általában, de ebben az országban sokan vannak, akik maximumot kell, hogy nyújtsanak a munkahelyükön, miközben nem tudják, miből lesz a gyereknek új cipő, napközi, stb. Ez nem lehet magyarázat. Ők legalább azzal foglalkoznak, amit szeretnek csinálni, ami nem kis dolog.
Annál is inkább kellene jól teljesíteni, mert ezzel saját maguk jövőjét is megalapoznák, mivel könnyebben és jobb csapatot találnának a folytatásra. Ezzel pedig ma reálisan kell számolniuk. Na és persze kellene, hogy legyen egy belső igényük is.
Persze, minden csapatnak vannak jobb és rosszabb periódusai. Ha normál helyzet lenne, biztosan csak egy ilyen ok lenne a háttérben. Most azonban mindenki érzékenyebben reagál, másképp gondolkodik.
Azt is mondhatnám egyébként: remélem, csak rápihentek a köv. fordulóra. -
Gabess8 #41734 Általában egyet szoktam érteni, de most nem teszem, sőt!!! Szerintem nem is kell magyarázatot keresi kicsit belegondolni magunkat a játékosok helyzetébe, elmennek egy olyan meccse ahol ha megszakadnak is legalább 10-el kikapsz, minek erőködjenek, a saját becsületükért szerintem nem a Győr ellen kell küzdeni, ahol tök esélytelen vagy még itthon is, egyébként szerintem eddig és biztos vagyok benne, hogy ezután is fognak küzdeni.
Az hogy a szakmai munkának nincs akadálya? Szerintem nagyon is van, próbáljon valaki úgy dolgozni edzeni, normálisan, hogy mindjárt hóvége, vajon ki e bírom fizetni a számlákat? Tudom ilyenkor jön, hogy profi játékosok, csak 2-3 embertől eltekintve ők nem profik inkább ifi játékosok és ezzel nem akarom semelyik játékos bántani, mert remekül küzdöttek eddig is és ezután is! -
#41733 Az is egy tanulságos beírás, amit az indexen (Vasas topic) olvastam, Tamáska Travel megfogalmazásában. -
#41732 "A kéziscsajok általában szeretik nézni a férfimeccseket, én is többről tudom, hogy amikor csak teheti akkor nézi "
Jó esetben ez fordítva is igaz lehet. -
#41731 Fazekas a második... -
#41730 A kéziscsajok általában szeretik nézni a férfimeccseket, én is többről tudom, hogy amikor csak teheti akkor nézi
Nem hittem a szememnek az előbb, amikor a Sport1 műsorát böngésztem. Élőben leadják mindhárom mai csoportmeccset. Vajon mi történt? -
#41729 -
Mse #41728 nem tudom ismeritek e, ha igen akkor sorry:
Balogh Barbi blogja -
#41727 Talám valahogy így kellett volna ma is:
Időben nem volt olyan régen... -
#41726 Nem számítok. Nem látom a realitását a pozitív változásnak. Már csak azért sem, mert ugye felénk nem "csak" szimpla anyagi gondok vannak. -
#41725 Ott sem mai keletű ez a rossz helyzet, már nagyon a végét járják ők is... -
#41724 Sztem februárban sem számítsunk sokra... -
#41723 Úgy tűnik, sajnos, a fórumban írtak alapján, hogy nem csak a Kohász van nehéz helyzetben. A Halasról is szomorú hírek terjednek. -
#41722 + mai eredmények:
Debrecen–Kiskunhalas 46–19 (20–10)
Békéscsaba–Fehérép 23–22 (15–12)
-
#41721 A mai teljesítményre nem találom az igazi magyarázatot.
Ha belegondolok, a szakmai munkának nincs akadálya. A játékosoknak meg valahol az az érdeke - sajnos - hogy jól eladhatóak legyenek ebben a helyzetben. (Ha a rideg valóságot nézzük, ez az igazság.)
Lala ma Nagy Lacit utánozta.:( A hatosról is visszapasszolt.
Egyedül Pisák Reni és Slakta Petra az, akit dícsérni tudok, legalábbis a többiekhez hasonlítva.
Mindenesetre ez az egész nem arról árulkodik, hogy valami is megoldódni látszik a csapat körül. Pedig lassan február...
ps: az, hogy a szpíker megfeledkezett arról, hogy nem csak győriek hallgatják, csak fokozta nem túl rózsás hangulatomat. -
#41720 Egyet kell értsek veled, ma nem nagyon lehetett komoly akarást látni a csapaton. Úgy tűnik a csapat küzdőszelleme is kezd hanyatlani. Lala valóban végig nagyon gyenge volt, pedig tényleg neki kellene lennie az egyik vezéregyéniségnek. Szerencsénkre az ETO sem erőlködött különösebben így csak 15-el kaptunk ki (22-37). Egyre mélyebbre kerülünk sajnos... -
#41719 A múlt héten igazságtalanul bántották a kohászos csajokat, akkor megvédtem őket. Most viszont én sem értem, miért játszanak ilyen hitehagyottan, amikor senki nem vár tőlük mást, mint hogy küzdjenek a saját becsületükért.
Nem egészen értem, mert tény, hogy kapus téren nem állunk jól, de az nem magyarázza, különösen még a meccs elején, a gyenge támadójátékot.
Különösen vonatkozik ez Lalára, sajnos. Neki kellene hátára venni a csapatot, de valahogy ma sem jön ez össze.
A bírók pedig érdekes felfogásban vezetnek. A belül védekezés szerintük nem hetes. (Nem azt akarom ezzel mondani, sajnos, hogy ők befolyásolják az eredményt.) -
Mse #41718 valóban Harsányi küzd, elszánt és jobban védekezik mint Totó -aki számomra eddig a legnagyobbcsalódás-, de sajnos a csapatjátékban annyit ér, mintha nem lenne szélsőnk, marhára látszik, hogy nincs összhangban, összeszokva,a csapattal, hogy is lenne mikor hirtelen húztuk elő a kalapból....
-
primavis #41717 persze, de ha megverjük Koreát és jobblesz a gólarányunk mint a szlovákoknak, akkor már a 7-helyért játszhatunk! A svédek és a koreaiak ellen nekünk van több esélyünk a szlovákokkal szemben.
Ami a csapatot illeti, Nagyra ráfér a pihenés, a ziccereket meg illene jobban megbecsülni és értékesitani (főleg Gál, Iváncsik T., Törő).
Harsányi jobb formában van mint IT, érdekes, hogy mégis alig játszik.Egy jó Puticsra támadásban, Katzirtra védekezésben nagy szükség lenne. -
Mse #41716 sajnos ezt a meccset sem láttam :( ez a mostmár természetesnek mondható állapot, már csak keddig tart, aztán TV elé ülök, vagy Zágrábba vonulok :DD Melbournbe sajnos nem :D
kíváncsi leszek a kapitány cserél e embert, és ha igen kit kire. Gulyás behívása indokolt lenne, IT nem élete formájában van, hogy finoman mondjam, Harsányi meg lelkes, de kevés szerintem, ráadásul a kapitány nem is bízik benne. (csak tudnám akkor minek vitte ki) Szóval én Harsányit cserélném Gulyira. (Gulyit még vészlövőként is be lehetne vetni :D)
Sokakkal ellentétben nem gondolom, hogy Puticsot haza kellene küldeni, szerintem az végképp megtörné a srácot, én ma is neveztem volna, esélyt adva neki. Katzirz védekezésben ugyan hozzá tud tenni a cspat játékához, de szerintem támadásban nem, viszont Barna igen, fiatal, szemtelen, és eszméletlen jó keze van, viszont bizalom kell neki, ha nincs, akkor azt a flegma srácot látjuk, aki a heteseket lövöldözte a szlovákok ellen.
Én Katzirzot viszont cserélném Grebenárra.
hát kb ennyi, bár Mocsai sincs formában.
(túl sok a formán kívüli játékos, vajon az edzőurak mit csinálnak a csapatmellett, túúúúúúúristáskodnak?)
Laluskával ki tudja mivan, elkezdett már edzeni?
-
#41715 Valahogy nem éreztem a hitet a csapatban. Pedig nem volt veszítenivaló. Támadásban, elismerve, hogy a franciák nagyon jól védekeznek, nem láttam igazán a harcosságot, az ötletességet. Vagy legalábbis csak a meccs bizonyos szakaszaiban. De pontosan azért gondolom, hogy lett volna keresnivalónk, mert időnként egészen szép dolgokat tudtunk csinálni.
Persze, ehhez gyorsabban kellett volna gondolkozni, na és játszani.
Igen, innen nehéz lesz. Kérdés, mennyire tudunk megújulni. -
SzocsA #41714 hát én 4-9 nél néztem és nem értem hogy miért nem fazekas védett !
látva az utolsó perceket és amikor beállt onnantól kezdve sokat fogott!
a másik kapus az lesőszámú olyan karakter mint gál aki nemigen mozgékony rugalmas fazekas az argentínok ellen hova felemelte a lábát a fejénl magasabbra! ezzel szemben a másik csak derékig tudja!
ha fazekas véd nyerhettünk volna HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA de a HAAA -
#41713 Az első negyedórában volt esélyünk, amikor Puki elképesztően védett illetve a 2. félidő első 5 percében amikor visszajöttünk 3-ra és 2-3 percig tartani is tudtuk ezt a 3 gólt. A fennmaradó 40-et a franciák uralták és simán nyertek.
Nagyon nehéz 3 meccsünk jön, nem vagyok túl optimista az 5-8. hely elérhetőségével kapcsolatban, mert ez az 1 pont nagyon kevés amivel indulunk. -
Gabess8 #41712 Ezek szerint tényleg "ért" ahhoz amivel jelenleg foglalkozik! Legalább egyszer lepődnék meg egy ilyen nyilatkozat után! (asszem erre még sokat kell várnom) -
#41711 Ne mondjam, hogy ezt olvasva mennyire nem vagyok optimista.
Ez még annál is nagyobb csalódás, mint amit eddig gondoltam a szövetség mindeneséről.
A románok ma nagyon kiábrándítóak voltak, szemben a szlovákokkal, akik számomra meglepetésszerűen okosan és éretten játszanak eddig. Persze, ha kicsit odafigyelűnk, mi azért vertűk volna őket. De nem így történt, sajnos.
-
#41710 A szlovákok 28-23-ra verték a románokat. Ahogy várható is volt a románok kb. 40-45 percig bírták, ahogy ellenünk és a franciák ellen is.
Úgy tűnik 1 ponttal megyünk tovább. A franciákat nem fogjuk legyőzni, mert a meccs végére minket is fel fognak őrölni, ahogy azt eddig is tették a többiekkel. A "mesterünk" 8-9 emberes "taktikája" a végjátékra kevés lesz a gallok ellen.
Ilyen körülmények között óriási csodára lenne szükségünk... Mindenkinek 100 %-ot kellene nyújtania és nem elfáradnia... De hátha... -
#41709 "A franciák ellen sok cserére nem lesz alkalmunk, meggyőződésem, hogy 8-9 alapembernek végig kell tudnia játszania egy meccset, az igazi jó játékos meccsről-meccsre egyre jobb. Tizennégy embert rotálva egyszerűen nem lehet szoros derbit nyerni. Aki a pályán van, annak körömszakadtáig kell küzdenie, az edzői stáb felelőssége eldönteni, hogy kit mikor cserélünk le. Valljuk meg, ez egy világbajnokság, a sportág legnagyobb versenye, nem pedig jótékonysági szervezet, ahol rászorultsági alapon kapnak a játékosok lehetőséget."
Sztem nem kell mondanom, hogy kitől idéztem. Nem is kommentálom... -
#41708 Indokolatlan szabálytalanködásai, a másik testi épségének veszélyeztetése, valamint könnyelmű megoldásai azok, amik nálam kiverik a biztosítékot.
Nyilván van egy személyisége, egyénisége. Azonban ezt a személyiséget is kordában lehetne tartani a cél érdekében.
(Gondolom én.:)) -
#41707 Nekem a tegnapival - amiért leginkább támadják - nincs gondom, önmagában. Ez már a mai kézi része; lélektani hadviselés, amit szinte minden támadó alkalmaz.
-
Mse #41706 én meg azt, hogy ha nem csinál semmit, akkor is mindig megtalálják :)
(tegnapi meccset nem láttam, arról nem tudok nyilatkozni!) -
#41705 Na, tegnap nálam is lerombolta az eddigi vb-nimbuszát.
Ma győzünk! -
#41704 Gratulálok a fiúknak a sima győzelemhez!
Az elején elléptünk az argentínoktól és ez valszeg megtörte őket, nem volt már energiájuk szorosabbá tenni a meccset. Most nem aludtunk bele a meccsbe és végre játszottak a cserék is, pihenthettek holnapra kicsit a kezdők.
Most 4 sorsdöntő meccs következik, amely eldönti a helyünket a világban. Remélem sikerül annyi pontot szerezni, hogy bejussunk a 8-ba. Nagyon nehéz lesz, iszonyúan oda kell tennie magát mindenkinek. -
#41703 Pont erről beszélt Mse is a mondat végi szmájlival -
Gabess8 #41702 "aztán nevezzük ki az MKSZ élére, majd aztán lehet még IHF elnök is, mindenhez ért a mi Janink :((("
Na ez még viccnek is rossz, mindenhez=szóval semmihez!