Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De így legalább ékes bizonyítéka látható megcsalhatatlan jövõbelátásomnak: még be sem írtad a hsz-t, már elõtte reagáltam az írásodra. <#vigyor4>#vigyor4>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
1 szó miatt, ami teljesen más értelmet adott volna 1 mondatnak, megkértem Brekit, hogy törölje a beírást. (Jelenleg éppen nincs VIP-jogom.)
Bocs!😊
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Ki kire mit.
<#vigyor>#vigyor>
Egyébként én azt vártam, legalábbis reméltem, hogy egyre jobb lesz a csapat, mivel a rövid felkészülés igazából nem volt elég a gördülékeny csapatjáték kialakitására, az elsõ meccseken inkább azokból a már meglévõ pároskapcsolatokból éltünk, amit a csapattagok a klubokból hoztak magukkal. Ennek alapján további javulást várok, és itt elsõsorban Ibi teljesítményének pozitív irányú elmozdulásását, amit most én úgy tudok elképzelni, hogy a csapat közösségi ereje fogja õt kimozdítani a jelenlegi formán kívüliségbõl. (Hosszú távon egészen biztosan csapatot kellene váltania. Több helyen olyat is olvastam,hogy még mindig nem teljesen egészséges, akkor viszont nem kellene erõltetni a játékát, hasonlóan a tegnapi naphoz.)
A továbbiakat tekintve jelenleg optimista vagyok. Remélem, jól gondolom, bár nem szeretnék semmit elkiabálni, természetesen.
Másrészt egyre kevesebb türelemmel viselem a különbözõ fórumokon megnyilvánuló szélsõséges, sokszor bántó beírásokat. Tudom, ne olvassam. Nem is teszem túl gyakran, de pl. kíváncsi voltam Bradeanu ominózis zrikájára, így elnéztem a NS oldalára. Elkeserítõ - és sajnos valahol egy bizonyítvány is, még akkor is, ha nem olvassuk.
Ibi szerintem végleg parkolópályára tette magát a kiigazolásával, tõle hiába vársz számottevõ javulást, bár én már az egész csapatról lemondtam múlt hét közepén, aztán tessék. Szóval, ha ez kell, ezennel lemondtam Ibirõl is! <#wink>#wink>
Én má mindegy.
Ne mi üssük má ki õket a négybõl... <#wink>#wink>
Neem. Azért azok erõsek ám. Nem kicsit. Nagyon.
"Nagyon nem tudom eldönteni, hogy a románok leadták-e a meccset vagy sem. SZVSZ NEM! Pl. Tadici tiszta ideg volt a meccs végén, amikor a román TV-nek nyilatkozott. És mégvalami: ha igazából taktikázni akartak volna, a németek ellen szórakoztak volna. 1. mindenki utálja a magyarokat 2.a németeket erõsebbnek tartják, szóval nem biztosak, h õket is megverik, ha a taktika azt kívánja. Bese-Motogna nyilatkozatában sem repdesett az örömtõl, de nem is volt annyira letaglózva, mint Tadici. Bese szerint nem fizikai visszaesés volt, csak egy rosszabb napot fogtak ki. A jobbszélsõ, Ada Nechita elsírta magát a meccs után. 13% hatékonysága volt, sokan az õ nyakába varrták a meccs elvesztését.
Tadici nagyon ideges volt a kapusaira, szerinte az összes jobb oldalra érkezett gólért õk voltak a felelõsek. Aztán három mondattal késõbb árnyalta a képet, azt mondva, hogy ha kapusai a szokásos 30%-t védték volna a kb 14 jobb oldlalt kapott góloknak, más lett volna az eredmény. A ripoternek nyilatkozott Meier-rõl, de leánykori nevén említette (Farcau). A riporter közbeszúrta a nézõknek, hogy ezt a játékos Meier-ként ismerik ("az van a hátára írva"). Tadici erre kioktatta a riportert, hogy ezt mindenkinek kell tudnia, minek kotnyeleskedik.
Más: A meccs beharangozójában a román TV szakkomentátora vitatkozott a riporterrel. A szakkomentátor Viborgban játszó Cristina Varzaru, aki sérülés miatt (mûtét utáni lábadozás) nem játszik. A ripoter sokat foglalkozott Görbével, de mind ki akarta domborítani, hogy õ a románok embere lehet, mert annyira megbízhatatlan (azaz bebizonyítani, hogy nem is Görbe a világ legjobbja, pedig mi tudjuk a tuttit 😊. Erre Varzaru elég határozottan ellentmondott neki, ez jól esett. Egyrészt dícsérte a játékát, másrészt kiemelte, hogy nagyon figyel a csapattársaira és nagyon sok jó passzt ad.
Továbbá: Mindenesetre a kommentárok alapján a fórumokon mind el vannak szontyolodva a románok, azaz igazság, hogy el se tudták képzelni, hogy a magyarok megverjék õket. Nagyon oda voltak az Oltchim Cornexi és Fradi elleni eredményeivel, meg voltak gyõzõdve, hogy NA és csapata nem ellenfél. Ami a román játékosokat illeti, nem tudom ki mennyire utál minket, az biztos, hogy Luminita Hutupan-Dinu NAGYON. O mar az orosz vb-n is kimutatta a foga fehérjét ellenünk és Pálinger ellen. Bradeanu szerintem szépen nyilatkozott rólunk, persze mondta, hogy zrikálta a csapattársait, hogy õk jobbak. Jellemzõ a román/balkáni mentalitásra, hogy még most is azt mondják, hogy ez egy furcsa meccs volt, de a románok tuttira jobbak a magyaroknál, szerencsétlen eredmény volt. Végül: Ja, és nekik sem tetszenek a francia bírók! 😊 Tadici szerint a bírók utaztak a románokra a 2. félidõben és kb 6 támadófaultot nem fújtak be a magyarok ellen, továbbá a 6oson védekezésnél sok hibát elnéztek nekünk. "
De NA azt nyilatkozta, hogy a norvégokat, és a franciákat szeretné elkerülni a negyeddöntõbe, az oroszokat már nem annyira.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
15. helyért (Beauvais):
Tunézia-Ausztria 30-23 (15-10)"
Az osztákok ennyire meggyengültek, vagy elment a kedvük?
Ami tadici-ot illeti, akkor vagy nem láttad még igazán dühösnek vagy elfelejtetted. Olyan mint az orosz edzõ!
Egyébként a kapusokat és a védelmet hibáztatja, de nem különösebben esett kétségbe. Ha nem pont az lenne a két nép viszonya ami, nem is érdekelné különösebben ez a vereség.
hanem pl hogy Orsi is védhessen többet a keddi meccsen Gin tudjon feltöltõdni és kiderüljön mit tud nyújtani ha szükség lesz rá
Nem lehet rajtuk összes meccsen a teher
viszont az eddig kevesebbet játszók játszanak többet, és pl Gigi és Görbe is pihenhessen többet. Monhatnám úgyis, hogy legyen Sirina effektus
De ne számolgassunk, azt tegyék az utánnunk jövõk
lehet megszívják
A franciák már negyediknél jobbak nem lehetnek, velük csak akkor játszhatunk, ha nyerjük a csoportot.
DUNAFERR FOREVER!!!
1. ha kikapunk és kikapnak a románok is, akkor is másodikok vagyunk s az ellenfél az angola/orosz meccs vesztese
2. ha döntetlent csinálunk, akkor német gyõzelemnél vagy döntetlennél ugyanez a helyzet
3. ha nyerünk, csak német gyõzelemnél szorolunk a második helyre, ellenkezõleg elsõk vagyunk
4.aykkor vagyunk harmadikok, ha mi kikapunk és döntetlen a román-német meccs, vagy nyernek a románok.
1. ha megverjuk a koreaiakat, akkor menthetetlenül elsõk vagy másodikok vagyunk a csoportban (ha nagyon megverjük õket, akkor kb. elsõk. Viszont megkapjuk a házigazdákat vagy az angolaiakat (kb).
2. ha nem nyerünk, akkor másodikok vagy harmadikok vagyunk. S megkapjuk az angolaiakat vagy az oroszokat.
3. a norvégokat úgy kerülhetjük el az esetleges elõdöntõben, ha elsõk vagy harmadikok leszünk.
Lehet választani!
Ez a meccs végig sima volt, mint az országút, a franciáknak egy pillanatig nem volt esélyük.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ha kikapnánk Koreától (ne tegyük!!!) akkor nekünk jutnának az oroszok, amit én személy szerint még nem kivánnék...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A franciák felállt fal ellen nagyon gyengék, lerohanásokkal van esélyük.
DUNAFERR FOREVER!!!
és mivel sajnos mi játszuk az elsõ meccset az uccsó középdöntõs napon (oroszokkal egyidõben) így a román-német meccs résztvevõi tetszés szerint alakíthatják a meccsüket....
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!
Bízzuk az Ibire a Korea meccset és tuti elkerüljük õket.