Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duby
Én tökugyanúgy olvasom így is, de az elõbbiekbõl következõen ez manapság nem váratlan, csúcsformában vagyok, na.

De így legalább ékes bizonyítéka látható megcsalhatatlan jövõbelátásomnak: még be sem írtad a hsz-t, már elõtte reagáltam az írásodra. <#vigyor4>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

kaloz174
off:
1 szó miatt, ami teljesen más értelmet adott volna 1 mondatnak, megkértem Brekit, hogy törölje a beírást. (Jelenleg éppen nincs VIP-jogom.)

Bocs!😊

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Táncos ETO
Oks, bár már ismét olvasható. <#circling>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
én töröltem saját kérésre
Duby
Ezt bogozza ki valaki, aki ezután olvassa!
Ki kire mit.
<#vigyor>

Duby
Na igen, én még válaszoltam is rája az elébb. <#nemtudom>

kaloz174
Egyrészt azt gondolom, hogy a románok egészen biztosan nem szerettek volna tõlünk kikapni tudatosan, másrészt az, hogy õk már biztosították a helyüket a továbbiakra, tudatt alatt befolyásolta a teljesítményüket. Abból, hogy sokszor volt náluk tapasztalható dekoncentráltság, erre következtetek. Akárhogy is: mindez jól jött nekünk. Egyrészt biztosítottuk helyünket a következõ körre, másrészt ugye a presztizs!
Egyébként én azt vártam, legalábbis reméltem, hogy egyre jobb lesz a csapat, mivel a rövid felkészülés igazából nem volt elég a gördülékeny csapatjáték kialakitására, az elsõ meccseken inkább azokból a már meglévõ pároskapcsolatokból éltünk, amit a csapattagok a klubokból hoztak magukkal. Ennek alapján további javulást várok, és itt elsõsorban Ibi teljesítményének pozitív irányú elmozdulásását, amit most én úgy tudok elképzelni, hogy a csapat közösségi ereje fogja õt kimozdítani a jelenlegi formán kívüliségbõl. (Hosszú távon egészen biztosan csapatot kellene váltania. Több helyen olyat is olvastam,hogy még mindig nem teljesen egészséges, akkor viszont nem kellene erõltetni a játékát, hasonlóan a tegnapi naphoz.)

A továbbiakat tekintve jelenleg optimista vagyok. Remélem, jól gondolom, bár nem szeretnék semmit elkiabálni, természetesen.

Másrészt egyre kevesebb türelemmel viselem a különbözõ fórumokon megnyilvánuló szélsõséges, sokszor bántó beírásokat. Tudom, ne olvassam. Nem is teszem túl gyakran, de pl. kíváncsi voltam Bradeanu ominózis zrikájára, így elnéztem a NS oldalára. Elkeserítõ - és sajnos valahol egy bizonyítvány is, még akkor is, ha nem olvassuk.

Duby
Azokban a fejekben elég rendesen kisülhetett a biztosíték, akik a tegnapi meccs után fröcsögnek.

Ibi szerintem végleg parkolópályára tette magát a kiigazolásával, tõle hiába vársz számottevõ javulást, bár én már az egész csapatról lemondtam múlt hét közepén, aztán tessék. Szóval, ha ez kell, ezennel lemondtam Ibirõl is! <#wink>

Táncos ETO
Hová lett kaloz írása?! Éppen azt olvasgattam..

Duby
Jah, tényleg! Bocsesz ezerrel. Úgylátszik a megfázás már a szememre is ráhúzódott (vagy a nemlétezõ agyamra). Félreolvastam.
Én má mindegy.

Breki33
igen én egy Román Norvég elõdöntõre gondoltam
Táncos ETO
Szerintem félreértetted Brekit, talán a románokra gondolt, hogy õk kapják meg a norvégokat. Ez a következõ körben egyelõre kizárt, de az elõdöntõben én sem bánnám. 😊 Feltéve ha a másik ágon mi is ott vagyunk.. 😉

Duby
Majd, a döntõbe, ha eljutnak odáig. <#vigyor>
Ne mi üssük má ki õket a négybõl... <#wink>

Neem. Azért azok erõsek ám. Nem kicsit. Nagyon.

Breki33
Miért? P
Duby
<#ejnye1>

Breki33
Azért nem bánnám ha megkapnák a Norvégokat
Persze, mert a magyaroktól kaptak ki! S ezt a szövetsége meg a románok sokszorosan rossznéven veszik. Egyébként, nem lenne jelentõsége. Gatu (fõtitkár) szerint nem lenne jó a franciákkal játszaniuk.....nos ettõl ez a vereség megmentette õket, ha mi is megverjük Koreát.Ha meg kikapnak a németektõl, akkor ne is ugráljanak.
Tekintve, hogy 2 csarnok van erre kijelölve (Nimes és Dijon), lehetetlen. Az IHF egyiptomi "urával" meg a slepjével vannak bajok. Csak tudnám mi a francnak kell ezt a nagy egyenlõsdit játszani nemzetközi szinten. OK, fel kell zárkóztatni a többi kontionens csapatait is, de a levezetésre nem analfabétákat az illetõ sportágban kellene kijelölni! Meg kell nézni az egész kvalifikációs rendszert, illetve azt amelynek a 2-7 helyezettek közötti rfendezési jogot (pályáztatás????)döntötték el a minap.
Breki33
Másik fórumról

"Nagyon nem tudom eldönteni, hogy a románok leadták-e a meccset vagy sem. SZVSZ NEM! Pl. Tadici tiszta ideg volt a meccs végén, amikor a román TV-nek nyilatkozott. És mégvalami: ha igazából taktikázni akartak volna, a németek ellen szórakoztak volna. 1. mindenki utálja a magyarokat 2.a németeket erõsebbnek tartják, szóval nem biztosak, h õket is megverik, ha a taktika azt kívánja. Bese-Motogna nyilatkozatában sem repdesett az örömtõl, de nem is volt annyira letaglózva, mint Tadici. Bese szerint nem fizikai visszaesés volt, csak egy rosszabb napot fogtak ki. A jobbszélsõ, Ada Nechita elsírta magát a meccs után. 13% hatékonysága volt, sokan az õ nyakába varrták a meccs elvesztését.

Tadici nagyon ideges volt a kapusaira, szerinte az összes jobb oldalra érkezett gólért õk voltak a felelõsek. Aztán három mondattal késõbb árnyalta a képet, azt mondva, hogy ha kapusai a szokásos 30%-t védték volna a kb 14 jobb oldlalt kapott góloknak, más lett volna az eredmény. A ripoternek nyilatkozott Meier-rõl, de leánykori nevén említette (Farcau). A riporter közbeszúrta a nézõknek, hogy ezt a játékos Meier-ként ismerik ("az van a hátára írva"). Tadici erre kioktatta a riportert, hogy ezt mindenkinek kell tudnia, minek kotnyeleskedik.

Más: A meccs beharangozójában a román TV szakkomentátora vitatkozott a riporterrel. A szakkomentátor Viborgban játszó Cristina Varzaru, aki sérülés miatt (mûtét utáni lábadozás) nem játszik. A ripoter sokat foglalkozott Görbével, de mind ki akarta domborítani, hogy õ a románok embere lehet, mert annyira megbízhatatlan (azaz bebizonyítani, hogy nem is Görbe a világ legjobbja, pedig mi tudjuk a tuttit 😊. Erre Varzaru elég határozottan ellentmondott neki, ez jól esett. Egyrészt dícsérte a játékát, másrészt kiemelte, hogy nagyon figyel a csapattársaira és nagyon sok jó passzt ad.

Továbbá: Mindenesetre a kommentárok alapján a fórumokon mind el vannak szontyolodva a románok, azaz igazság, hogy el se tudták képzelni, hogy a magyarok megverjék õket. Nagyon oda voltak az Oltchim Cornexi és Fradi elleni eredményeivel, meg voltak gyõzõdve, hogy NA és csapata nem ellenfél. Ami a román játékosokat illeti, nem tudom ki mennyire utál minket, az biztos, hogy Luminita Hutupan-Dinu NAGYON. O mar az orosz vb-n is kimutatta a foga fehérjét ellenünk és Pálinger ellen. Bradeanu szerintem szépen nyilatkozott rólunk, persze mondta, hogy zrikálta a csapattársait, hogy õk jobbak. Jellemzõ a román/balkáni mentalitásra, hogy még most is azt mondják, hogy ez egy furcsa meccs volt, de a románok tuttira jobbak a magyaroknál, szerencsétlen eredmény volt. Végül: Ja, és nekik sem tetszenek a francia bírók! 😊 Tadici szerint a bírók utaztak a románokra a 2. félidõben és kb 6 támadófaultot nem fújtak be a magyarok ellen, továbbá a 6oson védekezésnél sok hibát elnéztek nekünk. "
Duby
Szerintem menjünk elõre, az a biztos. A franciák nekünk jobb ellenfél, mint Angola. Ozt otthon kiütni õket saját vb-jükrõl mégiscsak méltóbb válasz lenne Zágrábért. <#mf1>
De NA azt nyilatkozta, hogy a norvégokat, és a franciákat szeretné elkerülni a negyeddöntõbe, az oroszokat már nem annyira.

Hege eto
Kell a jegybevétel. A Franciákat befogják fújni a 4be😞(((((((((

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Na most én a VB szervezõk helyében az utolsó fordulót egyszerre játszatnám. Akkor keresztbe már egyik edzõ se számolhatna

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
"Elnök Kupa:
15. helyért (Beauvais):
Tunézia-Ausztria 30-23 (15-10)"

Az osztákok ennyire meggyengültek, vagy elment a kedvük?

Breki33
persze, hogy nem a meccset számolgatás nélkül meg kell nyerni

hasonmlóan mint Zágrábban
kaloz174

ami Orsit illeti igazad van, de azért ne menjen már ezen el a mérkõzés! Ahogy a többi eddigi tartalékjátékoson sem. de kiderül majd kedden.
Ami tadici-ot illeti, akkor vagy nem láttad még igazán dühösnek vagy elfelejtetted. Olyan mint az orosz edzõ!
Egyébként a kapusokat és a védelmet hibáztatja, de nem különösebben esett kétségbe. Ha nem pont az lenne a két nép viszonya ami, nem is érdekelné különösebben ez a vereség.
Breki33
sztem Tadics egyáltalán nem volt nyugodt.

Lásd kiállítás kapus cserélgetései
Breki33
én nem lazábbra vevésre gondoltam ellenkezõleg

hanem pl hogy Orsi is védhessen többet a keddi meccsen Gin tudjon feltöltõdni és kiderüljön mit tud nyújtani ha szükség lesz rá

Nem lehet rajtuk összes meccsen a teher

azért nem kellene kizökkenteni az összeállt csapatot sem. lehet lazábban venni, de csak annyiban, hogy eddig kevesebbet alkalmazott figurákat próbálnak ki és gyakorolnak. Persze, több cserével. A leeresztés lám a románoknál is mivel végzõdött. Tk. a Vb legjobb csapatát gyõztük le (vagy tényleg mi vagyunk azok!)! S hogy Tadics aránylag nyugodt volt, csak annyit jelentett, hogy neki mindegy ki lezs az ellenfél a negyeddöntõben! Úgy is megverik õket!
Breki33
szerintem nem kell számolgatni, hanem nyerjük meg a meccset
viszont az eddig kevesebbet játszók játszanak többet, és pl Gigi és Görbe is pihenhessen többet. Monhatnám úgyis, hogy legyen Sirina effektus

De ne számolgassunk, azt tegyék az utánnunk jövõk
lehet megszívják
Isthy
Gyanús lenne vagy sem, hidd el senkit nem fog érdekelni rajtunk kívül...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Azért vigyázz Ibivel, mert 2005-ben nagyon megszórta a koreaiakat, sztem az volt élete meccse a válogatottban.

A franciák már negyediknél jobbak nem lehetnek, velük csak akkor játszhatunk, ha nyerjük a csoportot.

DUNAFERR FOREVER!!!

ld. az elõbbit
pár pontositás:
1. ha kikapunk és kikapnak a románok is, akkor is másodikok vagyunk s az ellenfél az angola/orosz meccs vesztese
2. ha döntetlent csinálunk, akkor német gyõzelemnél vagy döntetlennél ugyanez a helyzet
3. ha nyerünk, csak német gyõzelemnél szorolunk a második helyre, ellenkezõleg elsõk vagyunk
4.aykkor vagyunk harmadikok, ha mi kikapunk és döntetlen a román-német meccs, vagy nyernek a románok.
tehát, tisztelt kartácsok a jóban/bajban, a hadihelyzet a következõ:
1. ha megverjuk a koreaiakat, akkor menthetetlenül elsõk vagy másodikok vagyunk a csoportban (ha nagyon megverjük õket, akkor kb. elsõk. Viszont megkapjuk a házigazdákat vagy az angolaiakat (kb).
2. ha nem nyerünk, akkor másodikok vagy harmadikok vagyunk. S megkapjuk az angolaiakat vagy az oroszokat.
3. a norvégokat úgy kerülhetjük el az esetleges elõdöntõben, ha elsõk vagy harmadikok leszünk.
Lehet választani!
Isthy
Oroszország-Franciaország 31-20

Ez a meccs végig sima volt, mint az országút, a franciáknak egy pillanatig nem volt esélyük.

DUNAFERR FOREVER!!!

SomogyiG
Lehet, rosszul kalkulálok, de szerintem Korea legyõzésével a 2. helyünk már biztos, s 99%, hogy Angolával kerülünk szembe. Ha a románok verik a németeket, akkor mi leszünk az 1., és a franciák ellen kell játszanunk. (közönség, hátszél, ferdepálya, meg amit csak el lehet képzelni - habár ez mát gyanús lenne kissé az eddigi szereplésük alapján) A románok lesznek a 2-ak, nekik jut Angola, s a németeknek pedig az oroszok. Értelemszerûen a spanyolok meg a norvégok ellen. Ha a németek nyernek, akkor mi maradunk 2-ak Angola ellen, németek a franciákkal, románok az oroszokkal, s marad a Spanyol - Norvég párharc.
Ha kikapnánk Koreától (ne tegyük!!!) akkor nekünk jutnának az oroszok, amit én személy szerint még nem kivánnék...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Isthy
A francia szurkolók nagyon csendben vannak...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
56. perc 28-18, a franciák csoport negyedikek.

A franciák felállt fal ellen nagyon gyengék, lerohanásokkal van esélyük.

DUNAFERR FOREVER!!!

na tehát, akkor a franciák a 4., a norvégok az 1., nálunk 4. a spanyolok.

és mivel sajnos mi játszuk az elsõ meccset az uccsó középdöntõs napon (oroszokkal egyidõben) így a román-német meccs résztvevõi tetszés szerint alakíthatják a meccsüket....

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

SomogyiG
Norvégoktól 1 góllal.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

norvégoktól

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

Breki33
Oroszoknak kitõl van a vereségük?
Isthy
48. perc, közte TÍZ, 24-14!

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Akkor 4, az afrika válogatott ahol Wendling a beállós és Nicola véd😊))?
Bízzuk az Ibire a Korea meccset és tuti elkerüljük õket.

dugesz1112
23-14

Isthy
40. perc: 20-13 az oroszoknak, egyelõre még nincs francia feltámadás

DUNAFERR FOREVER!!!

dugesz1112
nahát a Lengyelek elég szépen harcoltak de nem jött össze nekik

no lányok, ki akar a franciákkal játszani? kedden ez lesz a tét! A román fõtitkár (gatu) azt nyilatkozta, hogy a románoknak el kellene kerülni a franciákat....hááát...
Breki33
HAJRÁ Polska