61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
#41782 Kindl Gabriella montenegrói válogatott lesz
MTI - [email protected]
2009. január 28., szerda 19:03 | Frissítve: 2 órája
Kindl Gabriella, a Buducnost Podgorica 86-szoros magyar válogatott kézilabdázója a jövőben a montenegrói színeket képviseli - adta hírül a handball.hu című honlap. A 29 éves, mohácsi születésű átlövő elmondta: döntésének hátterében az áll, hogy a magyar nemzeti csapatban három éve nem kap lehetőséget, ráadásul a montenegrói válogatottat - amelyben szinte az összes klubtársa szerepel - Zsiga Gyula irányítja. Kindl - akinek még meg kell kapnia a montenegrói útlevelet - legnagyobb sikereit a Dunaferr-rel érte el: kétszeres magyar bajnoknak (2003, 2004) és egyszeres kupagyőztesnek (2004) mondhatja magát, a magyar válogatottal 2000-ben Európa-bajnok volt.
-
Mse #41781 ez is arról szólt :D
Elég régóta tudott, sőt bejelentett, hogy Nándi hazajön, csak az NS most fedezte fel magának a hírt :)))
A veszprémi fan club oldalra fel is raktak egy interjút vele, amit a vasárnapi csinált, akit érdekel itt van:
Nándi hazatér -
#41780 Erről szólt az én üzenetem is Msenek
A németekkel játszunk az 5. helyért csütörtökön. -
#41779 Nem volt ma jó a csapat, annál értékesebb ez az eredmény. Le a kalappal minden csapattag előtt, mert látszott, hogy minden erejüket megfeszítve küzdenek a győzelemért. Különösen Nagy Laci esetében éreztem ezt tapinthatónak. -
#41778 Egy jó hír: :)
Fazekas... -
primavis #41777 no megvan a lehetőség az 5-helyhez! -
primavis #41776 s mivel a németek gólkülönbsége sokkal jobb.... -
primavis #41775 a másik csoportban a dánok már elődöntősök, de ha a legyel-norvég döntetlen, akkor 4 csapat lesz 5 ponttal! Amelyik nyer az viszont elődöntős és a német-szerb közül kerül ki az ellenfelünk. mert ez a szlovák csapat kb. nem fogja 4-5-el verni ezeket a svédeket. -
primavis #41774 na a fiuknak is sikerült a frászt ránk hozni! Szerencsére a végére csak bejött! Gratula!
De ma csapatjáték gyakorlatilag nemigen volt, már nagyon fáradt a társaság. Nándi nagyon leült mára, még szerencse, hogy Puki tudott védeni.
Remélem a svédek nem fekszenek le a szlovákoknak, elvégre ők is inkább szeretnének a 7-ik helyért játszani, mint a 9-ért. -
#41773 Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!
Ez egy kiszenvedett győzelem volt, nem igazán jó játékkal. Csaszi előtt le a kalappal, ismét nagyot játszott, csakúgy, mint a svédek ellen. Most Puki tette hozzá azt a kapuban ami nagyon kellett (41 %). A lerohanásainkat most kiválóan értékesítettük és erre is nagyon nagy szükség volt, hogy könnyű gólokat szereztünk.
Most pedig szurkolok a svédeknek
Mse!
Gondolom most nagy az öröm nálad, hogy bejött amiről az ősszel beszélgettünk -
#41772 Várható volt. Sajnos minden bizonnyal nem ő az utolsó... -
J u c u s #41771 Szűcs Viki a Dunaferrből Olaszországba igazolt. -
#41770 -
#41768 Minden elismerésem a srácoknak!
De elsősorban Fazekas Nándinak! Nagy Laci viszont sportemberként is csillagos ötöst érdemel. Na és milyen csodálatos átlövéseket láthattunk ma tőle...De Csaszi sem volt semmi.
Szóval nagyon szuper meccs volt ez, minden tekintetben! Na és megint egy végjáték, ami végre a miénk lett.
Szép volt fiúk! -
primavis #41767 no a szlovákok már mögöttünk vannak 3-góllal és ha 3-al vernénk a koreaiakat (mint ők), ők nem valószinű hogy 7-tel vernék a svédeket, még ha tudják, hogy annyi is kell hozzá (illetve 5,6 góllal a mi eredményünktől függően). -
Mse #41766 Nándiiiiii :D már alig várom hogy "haza jöjjön" és minden meccsen újra láthassam :)
szép volt fiúk!!! -
primavis #41765 a végére jól megpuhitották a koreaiakat (30-21). Nekünk is sikerülnie kell! -
primavis #41764 a farnciák felébredtek: 8-1 a II.félidő felénél -
#41763 A német meccset énis néztem elég durva volt felemelt ököllel ment a bíróra teljesen elborult tekintettel.
Nem teljesen értettem vezettek 22-20-ra végjátékban Norvégok fordítottak egy perc volt vissza kettővel mentek, németek kijöttek letámadásra dobtak egy gólt és labdát szereztek, de vmiért az oldaldobást hátrébb végeztették el, meg vmi időt reklamáltak, de teljesen kivoltak. -
#41762 Nagyon nagy mecs volt
Öröm volt a végén nézni a svéd arcokat.
Nándi a legnagyooooooooooobbbbb !!! -
primavis #41761 a német edző majdnem megverte a birókat! a frabnciák egyenlitetek 3 gól hátrányból -
primavis #41760 a norvégok megverték a németeket, a koreaiak meg vezetnek a franciák ellen! -
Gabess8 #41759 Biztos még C64-gyel dolgoznak, egyébként nem ez volt az egyetlen!
De az sem semmi, hogy nem Nándi lett a meccs legjobbja! -
Gabess8 #41758 Pedig tök jó volt, végre egy kis izgalom -
Gabess8 #41757 Gratulálok a mai győzelemhez, és a tegnap teljesítményhez is! -
#41756 nem szabad néznem. az a titka.
már a végére elkapcsoltam, mert nem bírtam idegekkel -
J u c u s #41755 Még egy ilyen meccs és megőrülök...
Szép volt fiúk!!! -
primavis #41754 holnap szerencsére pihenőnap van! -
#41753 Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!
Laci mellé végre felnőtt Csaszi és Fecó a mai meccsre, Nándi pedig hozta a formáját. Valamint Harsányi villanása is nagyon kellett.
Remélem jól kipihenik a fiúk magukat a korea elleni meccsre holnap, mert az is kemény lesz. -
primavis #41752 na a mai már jobb volt, nem az igazi, mert jópáran megint nem remekeltek,de legalább Császér és Ilyés is felnőtt a feladathoz, harsányit meg csak azért a gólért is érdemes volt beállitani! Nándi meg ismét fantasztikus volt. -
#41751 Szép volt fiúk!!! -
#41750 Igen, verhetőek lennének, csak a jelenlegi helyzetben ez eléggé kérdéses számomra. Nikola biztosan nem játszik és Nagy Laci játéka is kérdéses a kézsérülése miatt. Még velük együtt is nehéz lett volna, mert jó ez a svéd csapat. Azért remélem Laci legalább játszhat majd, mert nélküle... -
#41749 Azért az nem semmi, hogy az IHF statisztikusai szerint Nándi a tegnapi meccsen egy percet sem volt a pályán... -
primavis #41748 hát igen, sajnos biztos kezű beálló nélkül nehéz. Gyula vagy feszült vayg szertelen, mindkét esetben nehéz megjátszani s ha igen, nem használja ki a ziccereket. Ilyés nem képes mindkét feladatát egyformán jól elllátni (vagy egyik megy, vagy a másik), Putics nagy csalódás a Vb-n, Császár meg jóval alulmúlja azt amit elvárnánk tőle. A többiek hozzák átlagos formájukat, de az kevés.
A horvátok annyit adtak ki magukból, amennyire kényszeritettük őket, ha jobban megszoritjuk őket, akkor egyrészt összekapják magukat, másrészt a birók is újra működésbe lépnek, ahogy azt tették is az I. félidőben főleg.
A svédek verhetők, jobban megfelelnek nekünk mint a bivalyerős franciák vagy a horvátok. Persze, jól kellene már egyszer játszani erős ellenfél ellen is.... -
#41747 Sajnos Nagy Lacin kívül más nem nagyon tudott felnőni a feladathoz. Pedig ez a horvát csapat megfogható lett volna. Jól küzdöttek a fiúk, de rengeteg labdát elszórtunk a beállójáték felesleges állandó erőltetésével. Sajnos kintről nem voltunk veszélyesek így szépen leszedegették a beerőltetett labdáinkat.
Nem vagyok túl optimista a holnapi svédek elleni meccset illetően. Nem tudom egy ilyen kemény mai meccs után fel tudjuk-e venni velük a versenyt, mert elég pörgősen játszanak. Ráadásul Nikola sérülése...
A horvátoktól többet vártam, ennél több kell tőlük, ha nyerni akarják a VB-t, mert a franciák ellen ez halovány lesz. -
#41746 Na igen. Ahogy most kinéz. -
#41745 Szép lett volna nyerni a horvátok ellen, de szerintem elég nagy csoda lett volna.
Ennek ellenére dícséret illeti a csapatot, eddig most keltették bennem a legjobb benyomást. -
#41744 Ejjj...de izgalmas meccs ez a magyar-horvát, szétvet az ideg -
#41743 Én sem, ez jól jött nekünk. Persze ki tudja lesz-e egyáltalán jelentősége. -
#41742 Sajnos nem sok esélyt látok rá.
A franciák a svédeket is elintézték, szinte ugyanúgy, mint minket. Szorosabb kezdés után 7-8 góllal elmentek a franciák, félidő 6 gól. Azután a svédek is feljönnek 3-ra, mint ahogyan mi is a 2. félidő elején, de a franciák újra elléptek 7-8-ra. Végül nagyobb arányban nyertek a franciák a svédek ellen, mint ellenünk (28-21). Mindezt úgy tették meg, hogy a védelmük oszlopa (Dinart) már a meccs elején kivált a csapatból. Nagyon masszívak a franciák, talán a horvátok és a dánok lehetnek méltó ellenfeleik.