Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaloz174
Gabica tényleg minden dícséretet megérdemel. <#worship> Nem csak a mai teljesítménye miatt.

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174
Kár volt ezért a meccsért. Nem egészen értem, mi történt. Mert lehet vereséget szenvedni, de talán nem így...<#conf><#schmoll2>

ahogy látom, a csapat elhatározta, hogy mivel úgy is a román-német meccstõl függött volna, hogy kivel játszunk, ebbe beleszólnak. Könnyen kihozhatták volna õket elsõnek, a franciákat meg nem akarták semmiképpen. Akkor már inkább az oroszok, ha meg a németek meggondolják magukat és felvállalják a franciákat, akkor jön Angola!
Isthy
Ezen a mérkõzésen fejben abszolút nem voltunk ott, úgy tûnik nem volt annyira fontos a gyõzelem. Persze Gin most is kivétel és még Szûcs Gabi dícsérhetõ.
Sztem mondjuk azt, hogy rápihentünk a talán legfontosabb meccsre.

DUNAFERR FOREVER!!!

Speedway
nagy zakó lesz

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

Breki33
"Spanyolok hálásak lesznek"
Breki33
De nem értem, tényleg az Oroszokat akarjuk?

Ruszkik haza vagy mi?
Táncos ETO
Hihetetlen, ha nem látom, nem hiszem el.. 😞

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Breki33
Saját nimbuszunkat romboljuk
Breki33
mi a francért szórakozunk?
Isthy
Az olimpiáról a 36782 és a 36783-as hozzászólásomban minden létezõt leírtam illetve belinkeltem. Úgy látom tök feleslegesen...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Nem voltam. Jó utat, jó szurkolást!

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
Flúgos futam

32-25-öt tippeltem e-mail-ban nekünk hát ezzel a 9-el.......
Táncos ETO
Jogos! 😊
Fura is volt valamiért, de akkor ezt most megjegyzem. Köszi!

Breki33
HAJRÁ MAGYAROK

Gyerünk csajok
Breki33
A hosszú ó-s írásodra írtam
Táncos ETO
Ha egy nappal késõbb is, <#nezze> de boldog névnapot Jucus, Isten éltessen! <#circling>

Táncos ETO
Szerintem nincs, éppen ezért volt fontos, hogy továbbjussunk a középdöntõbõl.

Duby
És ezen kívül (vb) olimpiai selejtezõre van lehetõsége európai országnak elvileg bejutni?

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Táncos ETO
Nem értem pontosan a kérdésed, de 1/2 5-kor lesz a meccs.

Breki33
Kórea? P
Táncos ETO
Sport1, a mi meccsünk után.

Táncos ETO
Csak olimpiai selejtezõ. Én a franciáknak örülnék, sok szempontból.
Revans lehetõsége mindenekelõtt. De ugyanilyen fontos az is, hogy a norvégokkal akkor már csak a döntõben találkozhatunk. Ott meg hátha végre nekünk lenne szerencsénk..
Persze addig baromi nehéz út vezet, így egyelõre ma gyõzni kell Kórea ellen, aztán meglátjuk.

Ma a Német-Román meccset közvetítik?

Breki33
jó szurkolást

és eredményest
Breki33
tudtommal csak az elsõ illetve ha a Norvégok nyernék akkor az EB miatt az Oroszok (európából)
Duby
Kicsit belemélyedtem az utolsó fordulóba, mert boldog-boldogtalan kérdezgeti, hogy ha ez lesz, akkor mi lesz, ha az lesz akkor mi lesz.
Baromira nem lehet megjósolni melyik csapat mit sakkoz ki magának, mi nemigen vagyunk abban a helyzetben, hogy érdemben machinálhassunk.
Ha vesztünk, akkor az orosz-angola gyõztesével játszunk valószínüleg. Ezért többek között Korea is mindent meg fog tenni, mert most óriási bajban vannak, ezen kívül a spanyolokon is függ a nyolcba kerülésük.
Ha legyõzzük Koreát, akkor lehetõségeink bõvülnek a házigazdával (oroszo., angola, franciao.) való összekerüléssel, plusz akkor esetleg nem az orosz-angola gyõztessel, hanem a vesztessel hoz össze a jósors.

Olimpiára az itteni 7. helyig CSAK kvalifikációs lehetõség jár, vagy az elsõ hét már olimpián van? Hány csapatos az olimpia?

Táncos ETO

kaloz174
Jó utat, jó szurkolást! <#wave><#wink>
Irigyellek, természetesen.<#vigyor2>

Táncos ETO
Mázlista. 😊
Jó szurkolást!

off

voltál Szávay-gálán?

on

gyógyulást Ritának, ma utoljára itthonról: hajrá csajok 😊

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

kaloz174
Korea következik
"...hogy az alapesetben irányító Görbicz Anita - noha jobbkezes - kihúzódik jobbra, Mehlmann helyére, Ferling Bernadett pedig irányít, míg Tóth Tímea változatlanul balátlövõként játszik."

Szerintem ez fontos momentuma volt a románok elleni meccsnek, az egyik nyerõ ötlet NA részérõl <#worship>.

kaloz174

kaloz174
Sok boldogságot kívánok én is!<#eljen><#wink>

Breki33
Grave Digger -nek boldog Szülinapot !!!
Duby
Én még csalással együtt is könnyebbnek érzem valamelyik afrikai csapatot (angola, francia), mint az oroszokat. De hát aztán úgyis kiderül, a nagyeddöntõ élet-halál-meccs lesz, bárki is jut.

Isthy
Az elõzõhöz kapcsolódóan még egy kis adalék. A kvalifikáción ugye a VB 6 csapatán kívûl a 4 kontinens még ad 1-1 csapatot. Ez Európából valószínûleg Svédország lesz az EB szereplésük alapján. Ez már 10 csapat + még a VB-n legjobban szereplõ 2 kontinens adhat még 1-1 csapatot. Ebbõl az egyik biztos Európa lesz, tehát még egy csapat lesz innen. Vajon melyik csapatot fogja erre a helyre nevezni az EHF? Lehet a dánok mégiscsak megoldják az olimpiára jutást? Tetejébe még kvalit is rendeznek? Befolyás és pénz beszél, kutya ugat...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Annyi szó esett már róla a VB kapcsán, így megnéztem az olimpiai kvalifikációs kiírást.

Tehát Kína, mint rendezõ már kinn van. Norvégia, mint EB gyõztes szintén. Kazahsztán, mint Ázsia bajnok szintúgy. Ha jól tudom július végén a brazilok lettek a pán-amerikai bajnokok, tehát õk is. Az Afrika kupa 2008. januárjában lesz, tehát az a hely még kiadó.
A mostani világbajnok is résztvevõ. Ha ez Norvégia lesz, akkor az EB 2. oroszok is kinn vannak. Azt, hogy netán Angola nyer most, inkább hagyjuk, de akkor az Afrika kupa 2. helyezettje lenne résztvevõ. Ez ugye összesen 6 csapat.

A fennmaradó 6 helyért fognak zajlani a kvalifikációs tornák. 3 ilyen lesz, összesen 12 csapattal. Mindhárom helyszínrõl az elsõ 2 jut ki Pekingbe.

Az egész kiírás részletesen megtekinthetõ itt

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Ahogy mi sem nekik, legalábbis remélem a Lányok is így gondolkodnak. habár ha már a Görbe énekli a Székely Himnuszt, talán nincs nagy baj ezen a téren😊)))))) A Debrecenieknél,Fradistáknál egész biztosan nincs.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Isthy
Gyors gyógyulást Ritának!

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Így van. Abszolut nem illik Vili elképzeléseibe.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ehhez a románoknak a csoport 2. helyén kellene végezni és megverni valószínûleg Angolát.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Így van. A románok sohasem adnának le meccset nekünk, még ha nekik az eredmény amúgy mindegy is lenne.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
NA nem véletlenül nem kér a franciákból... Tudja õ is, hogy a mi "csodálatos" sportdiplomáciánk kevés lenne... Talán a németek lennének a mi csoportunkból elég erõsek ahhoz, hogy ellensúlyozzák azokat a bizonyos törekvéseket. De még õk sem biztos. Nem véletlen, hogy a franciák az oroszok és a norvégok ágára tették magukat. Tudták, hogy a csapatuk nem olyan, mint régen és ezen országok sportdiplomáciája képes lett volna minden törekvést megakadályozni. Persze jól megindokolták más szöveggel, ami még ráadásul hihetõnek is hangzik.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Borbás: hang nélkül

Mielõbbi jobbulást Ritának!

Hege eto
Vili az edzõtök nem hülye. A modern gyors kézilabdában egy ilyen statikus játékos mint Ibi csak kerékkötõ. Nézzétek meg, minden támadás rajta törik meg. 2003ban Fari birtokolta ezt a címet

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Táncos ETO
Jó cikk, köszi!

kaloz174
Valaki azt valószínûsíti, hogy a "Ferr talán visszavenné". Ez az, ami az én ismereteim szerint nem nagyon elképzelhetõ. (Bár vannak felénk bõven meglepõ dolgok - azt mondom, sajnos, mert ezek többször bizonyultak érthetetlen, keserû változásnak.)

Ennek ellenére természetesen nagyon jó lenne, ha megtalálná a helyét, mert nagy elõnyt jelentene egy jól teljesítõ balkezes lövõ. (Egyszer volt, hol nem volt...)Most éppen korcsolyabajnoknak készül.))

Duby
Jaj, egy kis off, majd elfelejtettem:
Tegnap elcsíptem egy kis riportot Igaly Diával. Minden oké, leaglábbis a bajoktól eltekintve. Olyanok vannak például, hogy idõben korlátozva van (képviselõtestületi, polgármesteri, vagy franctuggyamilyen rendelettel!) olimpiai bajnokunk felkészülése a lõtéren, mert túl nagy zajt csap az edzések során. De reméli, hogy azért így is érdemben fel tud készülni.
Szeretünk, Magyarisztán! <#duhos2>

kaloz174
<#worship><#taps>