Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
Tomori egyébként szenzációsan játszott a románok ellen, de ma valahogy tényleg nem jött ki neki a lépés, egy idõ után a kedvét is elvesztete, aztán meg ebbõl következõen a hozzáállása is véleményes volt.. 😞

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Táncos ETO
Ezúttal egyetértek a jelöltjeiddel. 😊 Sajnos..

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

SomogyiG
3 tippem van, de csak egy csere lehetséges, ha jól tudom.

Mehlmann Ibolya, Tomori Zsuzsa, Kirsner Era.

Ez nem az "elégedetlenség" sorrendje, hanem a valószínûségé.
Mehlmann helyett szintén nincs alternatíva. Viszont ha nincs balkezes lövõ, akkor akár Temes is lehet a helyettes.
Ugyanez a helyzet Tomorival is. Temes talán ki tudná váltani, ha fizikailag nem is olyan erõs, de Sopi, vagy Szûcs Gabi helyett lehetne 3-as védõ, ha valamelyiküket kiállították, esetleg pihentetni kell.
A bõ keretben Eránakk nem nagyon van alternatívája, így nem nagyon tudom, kivel lehetne helyettesíteni Vérten Orsi váltótársaként.

Összességében én Tomorit küldeném haza, s Temest hívnám be.

Elöl maradna "vészjobblövõ", akár Hornyák, akár Temes maradna fenn, vagy a 3 irányítós játékunk, ill. a feltünõen jól mûködött Sopi-Detti-Görbicz belsõ támadó hármas. Néha 1-2 kisérletre beküldeném Mehlmannt, ha nagyon vezet az ellenfél, vagy mi húztunk el.

Ha 3-at lehetne cserélni, akkor bizony mindhármukat lecserélném!!!

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Most végig halgattam Andrást id: " A mérközés, sok tanulsággal járt, és vannak játékosok, akik nem fognak már szerepet kapni, a késöbbiekben"

kaloz174
A repülõt csak Laurencz említette, szerintem.
NA:
"Érthetetlen volt, hogy a támadójáték miért állt le, miért csináltunk más dolgokat, mint amit megbeszéltünk - kezdte értékelését Németh András. A szövetségi kapitány szerint csapata ugyanúgy készült, mint a többi meccsre. - Bután lõttünk, bután fejeztünk be, sok tanulsággal járt ez a mérkõzés. Vannak játékosok, akik már nem fognak komoly szerepet kapni ezen a vébén."

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

alszanak õk még rá egyet/kettõt csütörtökig!
sõt, félidõben (29,54-kor) vezetnek a lengyelek!
Kérdés!
Szerintetek, András, és Laci bácsi kire gondolt,a repülõvel kapcsolatban?
Matúz az én jelöltemet,kihúzta!
De azért remélem, erre nem kerül sor!!

döntetlenre áll a spanyol-lenygyel
végeredmény 26-24
SomogyiG
Na igen. TOTO gyilkos meccsek voltak... 😊

Úgy látom, a norvégok semmivel sem különbek, mint a németek, vagy mi...

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Azért remélem ma senki nem Tip-Mixelt!
Az eredmények, igen érdekesek!

Üdv Mindenkinek!
Isthy, én meg a próféta.....<#vigyor2><#papakacsint>
Remélem a kapitány, és Zsiga Gy., valami okosat kitalálnak, és a lányok, felnõnek a feladathoz, mint már oly sokszor! Én nagyon bízom bennük!
Mint tudjuk, a labda gömbölyû!

23-18 a franciák javára....
Isthy
Így van. Ugye Bodnyeva nincs, Bliznova is úgy tûnik nem lesz. Bármilyen erõs is a keretük, azért ez érzékeny veszteség nekik is. Úgy gondolom van esélyünk ellenük.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Néztem a meccset és bizony igazat adok neked a norvégokkal kapcsolatban. Dehát ebben nincs semmi meglepõ...

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Üdv! Jaj, de jó, hogy újra itt vagy! Remélem többek között azért jöttél vissza, hogy a próféta szóljon belõled <#wink>
Most még többet is érhet, mert utána a német-angolai párharc gyõztesével játszhatnánk a döntõért.

DUNAFERR FOREVER!!!

az oroszoknak volt zsinórban két jó meccsük, lehet nekik is rosszabb napjuk, ha nekünk meg jó jön, akkor bármi lehet. Gyõzelem is ellenük.
a franciák edzenek a romáok ellen! 11-10 félidõben a norvégok ellen. akik persze nem ölik meg magukat.
Isthy
Akkor jöjjenek az oroszok.
A VB elõtt több emberrel beszélgetve azt boncolgattuk ki lenne jobb a negyedöntõben nekünk. Többek között én is azon a véleményen voltam, hogy a norvégok ne, a házigazdák sem, inkább jöjjenek az oroszok. Az õ játékuk fekszik nekünk leginkább és ellenük láttunk a legtöbb lehetõséget. Egyébként azok között akik egyetértettek velem ebben voltak válogatott nõi kézilabdázók is.
Most kiderül, hogy jól gondolkodtunk-e.

DUNAFERR FOREVER!!!

ne nyivogj már ennyit! Jobb lett volna nyerni és játszani a franciákkal? Minket ki tudtak volna csinálni a birók. Az oroszokat elég jól ismerjük, lehet ellene esélyünk is. Nem kevesebb mint a franicák ellen!
ne butáskodjatok már! a sötét lovak ellen soha sem ment jól nekünk, nem lett volna nagy élvezet játszani az angolaiakkal.Amugy meg nem is hagyták volna, ha mi nyerünk, akkor a románok ugyanigy hajtanak,legfeljebb a németek is igyekezhettek volna, de nem hiszem, hogy megtudták volna verni ezt a mai román csapatot. Amelyik mellesleg az egyetlen, amelynek reális esáélye van a franciák ellen. Birók ide, közönség oda!
Duby
Ja, tényleg!

Ez tragikus! Monnyon le! Hogy lehet ilyen katasztrofális meccset játszani. Mindenki kutyaütõ volt, NA szétzülleszti az egész válogatottat! Egyens út így a C osztály! Méltatlan!!!

Ejjó? <#hehe>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

SomogyiG
Szervusz Tamás!!!
Örülök, hogy "látlak"!
A helyzetet nem látom igazán tragikusnak, most jött el egy holtpont, amibõl lesz idõ kilábalni, remélem, meg is történik.
Nem szimpatizálok különösebben azzal a gondolattal, hogy az oroszok ellen kell játszanunk a négybe jutásért, de talán jobb, mint a közönség és a bírók hátszelével játszó hazai, ill. a számunkra mindig kellemetlen stílust képviselõ afrikai csapat ellen...

kaloz174
A németek akkor most kikapnak éppen...Tehát tényleg nem jött be NA jóslata.

kaloz174
Szia!😊

Nekem, egy kicsit a magyarországi EB, Norvég-Magyarja jut az eszembe, ahol, a norvégok piszokul elvertek bennünket, és mi iszonyat játékot produkáltunk!
Remélem a folytatás is olyan lesz, mert akkor elkalapáltuk az oroszokat, ami egy bronzot ért!!

HAJRÁ CSAJOK!!!!!!!!

Breki33
<#nevetes1><#beka3><#eljen>
Breki33
neked kétkedni kell

akkor megy a csapatnak

please legyél újra kritikus
Duby
Szerintem meg ezt így nyugodtan nyelje le mindenki.
Ízi van! Veretlenül még mi sem tudunk vb-t nyerni. Meg volt a minimum egyszer úgyis bekövetkezõ vereség, innentõl sajnos megnyerjük a tornát. <#vigyor>
NA sztem az oroszokra számít, ahányszor hallottam minidg azt nyilatkozta, hogy õk ideális ellenfél lennének a negyeddöntõre. Ha meg ezt mondja, biztos ravaszkodik valamiben.
Nyugodt vagyok, szívem tele hittel, és bizonyossággal. <#rolleyes>

kaloz174
Lehet, hogy nem lesz igaza NA-nak? (Német gyõzelmet jósolt, ha jól emlékszem.) A románok már 9-5-re vezetnek.

Breki33
Románok kezdenek elhúzni
Breki33
és ha ez lett volna a cél simán kezdhettünk volna 3 húzóember nélkül

Isthy
Akkor jó <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
sztem ez elég rosz taktika

nem indulatból mondom
inkább csalódott vagyok szerintem ez öngyilkos taktika

és sztem ha így lett volna eltervezve nem küzdenek könyeikkel egyesek

Breki33
irónikusan mondtam

ha sokadszorra kérdeznek vmit ezt szoktam tenni
Isthy
A meccsünkön a 2 csapat 51!!! technikai hibát vétett, abból mi 27-et.

DUNAFERR FOREVER!!!

kaloz174
Szerintem meg nem szándékosan játszottak így, hidd el. Nem szerencsés szélsõségekbe bocsátkozni, indulatból véleményt formálni. Minden sorozatban elõfordulnak rosszabb teljesítmények. Ennek okát remélhetõleg NA megtalálja.

Isthy
Ejnye! Te sem olvasol rendesen <#ejnye1><#wink> Adtam kettõt is.

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
ilyenkor adj hozzászólásszámot
Breki33
Szerintem meg szégyen így játszani

És ha eleve nem akartunk nyerni miért Gini kezdett?

kaloz174
Ez az ütemes dob jellemzõen a németek fantáziátlansága.<#nevetes1>

Isthy
Én meg lusta voltam még 1x beírni <#bee1>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Ezzel szinte szóról szóra egyetértek.

Egyébként meg szerintem Angola sem nagyon kaparhatott a másik meccsen.

DUNAFERR FOREVER!!!

gondolkozzatok már! A félidõben lehetett tudni, hogy az roszok biztosan nyernek! Ha nagyon akartak volna nyerni a mieink simán megtehették volna, 3 gól nem a világvége! láthatóan nem akartak potyára hajtani, hogy aztán a románok és németek tálcán szolgálják fel nekik a franciákat! Görbiczék ebbõl láthatóan nem kértek. Persze Gin presztizskérdést csinált a dologból, mig Gabi igazolta, hogy átlövõben is lehet rá többet számitani.
Duby
Szerintem megfelelõ volt ez a mai meccs így. Ebbõl egyértelmû, ha akartuk volna, meg lett volna. Andrásék választottak egy utat.
Legyen igazuk, én bízom bennük!

De, hogy Ágai végig így hülyítse a népet, bazz! A végére teljesen elhittem, hogy ennyire dilettáns, és tényleg azt hiszi, hogy most mekkora csúnyanagy zakkert kaptunk, és úristen mi lesz itt...
...pojáca.

Breki33
én most inkább szurkolok a németeknek

bár ha angolát kapjuk és õket is lebecsüljük

meccs elõtt volt olyan érzésem, hogy szoros mecs lesz, de mondom nem vészmadárkodok.

De ez kb osztrák szint volt.
Duby
Jóvanna. <#vigyor5>
Emlékeztem, hogy beírtad, csak lusta voltam utánakotorni. Az ilyeneket képtelen vagyok megjegyezni, jövõhéten úgyis megkérdem újra. Brekinek szólok, csináljon FAQ-ot, és tegye bele. <#bee1>

Breki33
És a hangja is aranyos

Mehlmann-ra gondoltak mentalítás ügyben?
dugesz1112
Gabi nagyon jól játszot, de ez a mérközést inkább nem kommentálnám (Nagyon kár,hogy az utolsó 2 percben éledtünk fel)