Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Mehlmann Ibolya, Tomori Zsuzsa, Kirsner Era.
Ez nem az "elégedetlenség" sorrendje, hanem a valószínûségé.
Mehlmann helyett szintén nincs alternatíva. Viszont ha nincs balkezes lövõ, akkor akár Temes is lehet a helyettes.
Ugyanez a helyzet Tomorival is. Temes talán ki tudná váltani, ha fizikailag nem is olyan erõs, de Sopi, vagy Szûcs Gabi helyett lehetne 3-as védõ, ha valamelyiküket kiállították, esetleg pihentetni kell.
A bõ keretben Eránakk nem nagyon van alternatívája, így nem nagyon tudom, kivel lehetne helyettesíteni Vérten Orsi váltótársaként.
Összességében én Tomorit küldeném haza, s Temest hívnám be.
Elöl maradna "vészjobblövõ", akár Hornyák, akár Temes maradna fenn, vagy a 3 irányítós játékunk, ill. a feltünõen jól mûködött Sopi-Detti-Görbicz belsõ támadó hármas. Néha 1-2 kisérletre beküldeném Mehlmannt, ha nagyon vezet az ellenfél, vagy mi húztunk el.
Ha 3-at lehetne cserélni, akkor bizony mindhármukat lecserélném!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
NA:
"Érthetetlen volt, hogy a támadójáték miért állt le, miért csináltunk más dolgokat, mint amit megbeszéltünk - kezdte értékelését Németh András. A szövetségi kapitány szerint csapata ugyanúgy készült, mint a többi meccsre. - Bután lõttünk, bután fejeztünk be, sok tanulsággal járt ez a mérkõzés. Vannak játékosok, akik már nem fognak komoly szerepet kapni ezen a vébén."
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Szerintetek, András, és Laci bácsi kire gondolt,a repülõvel kapcsolatban?
Matúz az én jelöltemet,kihúzta!
De azért remélem, erre nem kerül sor!!
Úgy látom, a norvégok semmivel sem különbek, mint a németek, vagy mi...
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Az eredmények, igen érdekesek!
Isthy, én meg a próféta.....<#vigyor2>#vigyor2><#papakacsint>#papakacsint>
Remélem a kapitány, és Zsiga Gy., valami okosat kitalálnak, és a lányok, felnõnek a feladathoz, mint már oly sokszor! Én nagyon bízom bennük!
Mint tudjuk, a labda gömbölyû!
DUNAFERR FOREVER!!!
DUNAFERR FOREVER!!!
Most még többet is érhet, mert utána a német-angolai párharc gyõztesével játszhatnánk a döntõért.
DUNAFERR FOREVER!!!
A VB elõtt több emberrel beszélgetve azt boncolgattuk ki lenne jobb a negyedöntõben nekünk. Többek között én is azon a véleményen voltam, hogy a norvégok ne, a házigazdák sem, inkább jöjjenek az oroszok. Az õ játékuk fekszik nekünk leginkább és ellenük láttunk a legtöbb lehetõséget. Egyébként azok között akik egyetértettek velem ebben voltak válogatott nõi kézilabdázók is.
Most kiderül, hogy jól gondolkodtunk-e.
DUNAFERR FOREVER!!!
Ez tragikus! Monnyon le! Hogy lehet ilyen katasztrofális meccset játszani. Mindenki kutyaütõ volt, NA szétzülleszti az egész válogatottat! Egyens út így a C osztály! Méltatlan!!!
Ejjó? <#hehe>#hehe>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Örülök, hogy "látlak"!
A helyzetet nem látom igazán tragikusnak, most jött el egy holtpont, amibõl lesz idõ kilábalni, remélem, meg is történik.
Nem szimpatizálok különösebben azzal a gondolattal, hogy az oroszok ellen kell játszanunk a négybe jutásért, de talán jobb, mint a közönség és a bírók hátszelével játszó hazai, ill. a számunkra mindig kellemetlen stílust képviselõ afrikai csapat ellen...
Remélem a folytatás is olyan lesz, mert akkor elkalapáltuk az oroszokat, ami egy bronzot ért!!
HAJRÁ CSAJOK!!!!!!!!
Ízi van! Veretlenül még mi sem tudunk vb-t nyerni. Meg volt a minimum egyszer úgyis bekövetkezõ vereség, innentõl sajnos megnyerjük a tornát. <#vigyor>#vigyor>
NA sztem az oroszokra számít, ahányszor hallottam minidg azt nyilatkozta, hogy õk ideális ellenfél lennének a negyeddöntõre. Ha meg ezt mondja, biztos ravaszkodik valamiben.
Nyugodt vagyok, szívem tele hittel, és bizonyossággal. <#rolleyes>#rolleyes>
nem indulatból mondom
inkább csalódott vagyok szerintem ez öngyilkos taktika
és sztem ha így lett volna eltervezve nem küzdenek könyeikkel egyesek
DUNAFERR FOREVER!!!
Egyébként meg szerintem Angola sem nagyon kaparhatott a másik meccsen.
DUNAFERR FOREVER!!!
Legyen igazuk, én bízom bennük!
De, hogy Ágai végig így hülyítse a népet, bazz! A végére teljesen elhittem, hogy ennyire dilettáns, és tényleg azt hiszi, hogy most mekkora csúnyanagy zakkert kaptunk, és úristen mi lesz itt...
...pojáca.
bár ha angolát kapjuk és õket is lebecsüljük
meccs elõtt volt olyan érzésem, hogy szoros mecs lesz, de mondom nem vészmadárkodok.
De ez kb osztrák szint volt.
Emlékeztem, hogy beírtad, csak lusta voltam utánakotorni. Az ilyeneket képtelen vagyok megjegyezni, jövõhéten úgyis megkérdem újra. Brekinek szólok, csináljon FAQ-ot, és tegye bele. <#bee1>#bee1>