Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Táncos ETO
-Megérjük a vasárnapot Párizsban?!
-Hát azt nem tudom, én biztos nem, mert nem megyek ki.. Höhö.. <#taps>

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Hege eto
Laci bácsi:
-Negatív oldal?
-Hosszú a névsor....
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20071213-videointerju-laurencz-laszloval.html

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Egyszerû a taktika.
Támadásban szét kell õket futni. Védekezésben meg agrasszívan sok lábmunkával 8m-en mozgatni a falat és a lehetõ legtöbb nyitottal védekezni(labdaszerzés). A sok kilépõvel belekényszeríteni õket a hosszú keresztpasszokba amit túloldali kettes lefülel. A szélsõink elrendezik a többit.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Hege eto
Most nem jött eddig sugallat, de nyerünk<#eplus2>

Duby
A sorrendjével mem értek egyet. Sztem nekünk most a legjobb ellenfél a ruszkik.
A franciákra, és ezáltal a bírói és nézõtéri nyomásra felkészülni nem lehet, taktikát kidolgozni lehetetlen.
Angola sötét ló. Számunkra totál ismeretlenek a játékosok, hogy mit játszanak, ki mit tud, kinek mi a hiányossága. Csak nagyon minimális információk alapján tudtunk volna rájuk készülni, amibõl marhanagy katasztrófa is lehetett volna, mert eddig a csajoknak a papíron erõsebb ellenfél ellen jobban megy.
Az oroszokat jól ismerjük, nemrég készültünk is ellenük. A játékosoknak és edzõnek jól ismertek az erõsségeik és gyenge pontjaik. Teljeskörû információ van az ellenfélrõl, tudatos taktika dolgozható ki. Csak meg kell tudni valósítani.
Gyerekjáték. <#wink>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Hege! Nézz egy kicsit magadba! Nem érzel semmit? Nagyon várom ám a hasonló beírásod, mint a románok elõtt!!! <#nyes><#vigyor><#hehe><#nezze>

Na most akkor mégis 5? Remek😊

kaloz174
Siti: Felemás képet mutat a kéziválogatott

(Kicsi véleménye, meglátásai nagyon hasonlítanak az enyémre.😊)

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

kaloz174

kaloz174
Köszi az infót!<#worship> Nyugodtabb vagyok a magam részérõl, ha Detti ott lehet a pályán. Remélem, tényleg gyorsan meggyógyul az a boka!

Isthy
Mikor én hallottam errõl, úgy este 8 körül, írtam Jucusnak, a válasza a következõ volt: "Kiment a bokája, de elvileg nem komoly. Külön edzett gyógytornásszal."

Természetesen jobbulást a bokájának!

DUNAFERR FOREVER!!!

Hege eto
Remélem faszság!

kaloz174
A Kohász-fórumban olvastam:
"Ferling Bernadettnek egy támadási variáció gyakorlása közben letapad a lába, megsérül az Achilles-ína." <#szomoru1><#falbav>

Mit tudtok errõl?

Mielõbbi jobbulást Dettinek mindenesetre!!

Hege eto
Én is a nyers fizikumra gondoltam. Sztem. Berni az erõsebb. Ha hazajönnek a Csajok megkérdem az "illetékest" melyikük dolgozik nagyobb súlyokkal, de sztem, ha megkérjük Lucát, elmondja Õ is 😊)))))))
Sztem. Berni😊)))

Kínomban, belenéztem a 2005-ös szentpétervári VB, Orosz-Magyar meccsébe, ahol remekül játszottak a lányok, bár, remélem az eredmény másként alakul, mint akkor (35-33),és Móninak a meccs végén szintén lesz oka mosolyogni, mint annó!!! (9 gólt dobott)

Isthy
Szuper! <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Elvileg 15:00 és 17:30

DUNAFERR FOREVER!!!

2007. december 15. szombat

10:00 A 3. negyeddöntõ vesztese - Az 1. negyeddöntõ vesztese ("elõdöntõ" az 5-8. helyekért)
12:30 A 4. negyeddöntõ vesztese - A 2. negyeddöntõ vesztese ("elõdöntõ" az 5-8. helyekért)

??:?? A 3. negyeddöntõ nyertese - Az 1. negyeddöntõ nyertese (1. elõdöntõ)
??:?? A 4. negyeddöntõ nyertese - Az 2. negyeddöntõ nyertese (2. elõdöntõ)

Az elõdöntõk idõpontja a tv-közvetítések miatt egyelõre nem ismert

Breki33
szombati elõdöntõknek mi az idõpontja?
Meg én is !!!

A Sedria-Szabella-kupa mérkõzései:

december 28., péntek:
17:00 Dunaferr NK - Hypo Niederösterreich
19:00 Budapest Bank-FTC - RK Lokomotiva Zagreb

december 29., szombat:
10:00 Hypo Niederösterreich - RK Lokomotiva Zagreb
11:45 Budapest Bank-FTC - Dunaferr NK
17:00 Dunaferr NK - RK Lokomotiva Zagreb
19:00 Budapest Bank-FTC - Hypo Niederösterreich

Isthy
Holnap 4 negyeddöntõ, szombaton 2 elõdöntõ, vasárnap bronzmeccs és döntõ.

A többit azért nem írtam, mert remélem nem érint minket <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
a következõ napok mûsora hogy lesz?

holnap mecs aztán szombat vasárnap?
Isthy
Ezen a tornán valószínûleg én is elõfordulok majd

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mint mindig <#eljen>

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Így van. NA nem cserél ki senkit, csak nem játszatja majd õket.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Mindig lehetnek kivételek <#wink>

DUNAFERR FOREVER!!!

Breki33
hm 29-én elvileg Pesten leszek (Szilveszter)
SomogyiG
28-29 Szabella Kupa a Népligetben. Zagreb, Dunaferr, Hypo és FTC a résztvevõk.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

SomogyiG
Nem vitatkozni akarok, csak pontosítani, mert nem tudom, ugyanarról beszélünk-e.
Én a nyers fizikumra gondoltam - magasság + testi erõ - nem az állóképességre.
Viszont mindegyiküket jobban ismered, tehát tudhatod, amit én csak tippelhetek.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
Sztem õ már kint van.

Mi lesz 28-án?
Mse! Jössz 28-án BPre?

Nos, nem tudom, hogy a németek jó lóra tettek e Angolát tudatosan felvállalva! Nekünk biztosan nem lett volna jó (emlékszem még a legutóbbi meccsünkre s azóta csak jobban lettek, de a brazilok elleni kinlódásunkra is, s fix, hogy az esetleges birói tévedések sem õket sulytanák,hiszen tk. Franciaország B cspata! Még akkor is ha megverték az A-t). Az oroszok ellen "csak" jól kell játszani, de hiszen mindenki ellen azt kellene, csakhát ebben az esetben ez elég is lehet, mig a franciák vagy angolaiak ellen már nem annyira biztos! S ahogy Pálinger is mondta, ha nyerni akarjuk a Vb-t, akkor mindegy az ellenfelek sorrendje.
Breki33
látom

amúgy õ kicsoda?
Breki33
Üdv újra itt,

már hiányoltuk
Hege eto
Azért az ETO-ban egy Tomori simán pótolható. Nem kell vele kesztyûs kézzel bánni. Most fiatal, ha nem tanul, olyan lesz mint Albert a fociban öregkorára.

Hege eto
'Temes talán ki tudná váltani, ha fizikailag nem is olyan erõs".

Gábor, szerintem Berni van olyan erõs fizikálisan, mint a Tomori. Védekezésben is simán jó annyira. Gólerõsségben talán nem.

Duby
Irónia, kedves barátom. <#wink>

Látod, Breki, milyen helyzetbe hoztál? <#hehe>

kaloz174
Sopi nyilatkozata

Remélem, megnyugszik, mint ahogy az egész csapat túllép ezen a meccsen. Csak akkor van esély. Már megtették ezelõtt is ezt, most is sikerülhet. Szerencsére van 2 nap.

Gyerünk csajok!!! Veletek vagyunk!!!

Érdemes Gin nyilatkozatát elolvasni, a handball.hu-n. Nagyon szimpatikus!!

Az interjú!

SomogyiG
Jelenleg Õ váltható ki a legkönnyebben, esetleg Mehlmann. Ettõl függetlenül lehet, hogy nem lesz különút senkinek, csak "jegelésre" kerülnek a "kevésbé" használhatóak.

Táncos ETO
Így van, bár ezidáig úgy tûnt Gyõrben mindenki megtalálta a számítását, Õ is és a csapat is.. Nem tudom mi lesz így, de tény, baromira bosszantó volt, hogy nem volt kedve visszafutni védekezni.. <#boxer>

Tomorinak, sajnos a mentelitásával van a baj! Volt szerencsém látni közelrõl a Vasasban!
Ha ezen, átlépne igéretes játékos lehetne.

<#wow1><#wow1><#wow1>
Akkor a D.Koreaiak, örülhetnek!

Táncos ETO
Bár én Tomori helyett Mehlmannt pakolnám ki, mert Tomori védekezni és támadni is tud, nem véletlenül dobott a Slegelsének 5 gólt. Ibi helyett pedig Temes is sokkal jobb lenne.

SomogyiG
Érdekes, hogy én Sopi esetleges visszaesésétõl tartottam inkább, nem gondoltam volna, hogy Erát viseli meg jobban!
Andrásnak sem jött ez a váltás rosszul, hiszen jóval nyugodtabb, türelmesebb, és ha lehet, még taktikusabb lett, mint volt.

nyertek a lengyelek!
már csak egy!
Bizony van igazad! Nekem Tomori egy talány! Era nekem nagy kedvencem, de bizony sajnos el kell ismerni, nagyon nem megy a játék neki!
Én csak egy mezei szurkoló vagyok, de véleményem szerint, a válogatott szempontjából, ezek a külföldi igazolások nagyon nem jönnnek be.
Ibi, meg egyszerûen érthetetlen!
De senkit nem szeretnék megbántani!!!<#ejnye1><#ejnye1>

5 perscel a vége elõtt 4 gól elõny a lengyeleknek!