Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Hát azt nem tudom, én biztos nem, mert nem megyek ki.. Höhö.. <#taps>#taps>
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
-Negatív oldal?
-Hosszú a névsor....
http://www.origo.hu/sport/kezilabda/20071213-videointerju-laurencz-laszloval.html
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Támadásban szét kell õket futni. Védekezésben meg agrasszívan sok lábmunkával 8m-en mozgatni a falat és a lehetõ legtöbb nyitottal védekezni(labdaszerzés). A sok kilépõvel belekényszeríteni õket a hosszú keresztpasszokba amit túloldali kettes lefülel. A szélsõink elrendezik a többit.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
A franciákra, és ezáltal a bírói és nézõtéri nyomásra felkészülni nem lehet, taktikát kidolgozni lehetetlen.
Angola sötét ló. Számunkra totál ismeretlenek a játékosok, hogy mit játszanak, ki mit tud, kinek mi a hiányossága. Csak nagyon minimális információk alapján tudtunk volna rájuk készülni, amibõl marhanagy katasztrófa is lehetett volna, mert eddig a csajoknak a papíron erõsebb ellenfél ellen jobban megy.
Az oroszokat jól ismerjük, nemrég készültünk is ellenük. A játékosoknak és edzõnek jól ismertek az erõsségeik és gyenge pontjaik. Teljeskörû információ van az ellenfélrõl, tudatos taktika dolgozható ki. Csak meg kell tudni valósítani.
Gyerekjáték. <#wink>#wink>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
(Kicsi véleménye, meglátásai nagyon hasonlítanak az enyémre.😊)
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Természetesen jobbulást a bokájának!
DUNAFERR FOREVER!!!
"Ferling Bernadettnek egy támadási variáció gyakorlása közben letapad a lába, megsérül az Achilles-ína." <#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav>
Mit tudtok errõl?
Mielõbbi jobbulást Dettinek mindenesetre!!
Sztem. Berni😊)))

10:00 A 3. negyeddöntõ vesztese - Az 1. negyeddöntõ vesztese ("elõdöntõ" az 5-8. helyekért)
12:30 A 4. negyeddöntõ vesztese - A 2. negyeddöntõ vesztese ("elõdöntõ" az 5-8. helyekért)
??:?? A 3. negyeddöntõ nyertese - Az 1. negyeddöntõ nyertese (1. elõdöntõ)
??:?? A 4. negyeddöntõ nyertese - Az 2. negyeddöntõ nyertese (2. elõdöntõ)
Az elõdöntõk idõpontja a tv-közvetítések miatt egyelõre nem ismert
december 28., péntek:
17:00 Dunaferr NK - Hypo Niederösterreich
19:00 Budapest Bank-FTC - RK Lokomotiva Zagreb
december 29., szombat:
10:00 Hypo Niederösterreich - RK Lokomotiva Zagreb
11:45 Budapest Bank-FTC - Dunaferr NK
17:00 Dunaferr NK - RK Lokomotiva Zagreb
19:00 Budapest Bank-FTC - Hypo Niederösterreich
A többit azért nem írtam, mert remélem nem érint minket <#wink>#wink>
DUNAFERR FOREVER!!!
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Én a nyers fizikumra gondoltam - magasság + testi erõ - nem az állóképességre.
Viszont mindegyiküket jobban ismered, tehát tudhatod, amit én csak tippelhetek.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Gábor, szerintem Berni van olyan erõs fizikálisan, mint a Tomori. Védekezésben is simán jó annyira. Gólerõsségben talán nem.
Látod, Breki, milyen helyzetbe hoztál? <#hehe>#hehe>
Remélem, megnyugszik, mint ahogy az egész csapat túllép ezen a meccsen. Csak akkor van esély. Már megtették ezelõtt is ezt, most is sikerülhet. Szerencsére van 2 nap.
Gyerünk csajok!!! Veletek vagyunk!!!
Ha ezen, átlépne igéretes játékos lehetne.
Akkor a D.Koreaiak, örülhetnek!
Andrásnak sem jött ez a váltás rosszul, hiszen jóval nyugodtabb, türelmesebb, és ha lehet, még taktikusabb lett, mint volt.
Én csak egy mezei szurkoló vagyok, de véleményem szerint, a válogatott szempontjából, ezek a külföldi igazolások nagyon nem jönnnek be.
Ibi, meg egyszerûen érthetetlen!
De senkit nem szeretnék megbántani!!!<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>