61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
primavis #41902 szerintem is (Fradi)! -
#41901 Igen, döntetlen lett. Sztem Mse majd ír a meccsről, mert ő tuti nézte
Bajnoki eredmények:
FTC-Vásárhely 31-29 (15-12)
Vác-kiskunhalas 21-20 (10-10)
A Fradi ezzel sztem bebiztosította helyét a felsőházi rájátszásban. -
#41900 Az az igazság. hogy néha azért a népköltés is belejátszik az ilyen hírekbe.
Ha elolvasod Baba újrindult blogját, akkor lehet, hogy több dolgot másképp látsz. Én is így jártam. -
primavis #41899 Feherép-Rulmentul 33-33? -
primavis #41898 no, ezen túl vagyunk! Könyebben mint reméltem, de aggasztó sok kihagyott ziccer s ha nincs Gin , akár baj is lehetett volna, mint az I. félidőben! A másik csoportban A Hypo nyert idegenben Koprivnicával , mig a két dán közül a Viborg simán nyert.
Érdekes a Valcea esetében, hogy Pidpalovát nem engedték be Romániába Bécsből jövet repülővel!-:))) -
#41897 Gratulálok a Győrnek a szép győzelemhez!
Az utolsó 10 percben még a cserék behozatala és a kisebb lazítás is belefért. Meg a rengeteg kihagyott ziccer is, mert Gin ismét bizonyított a kapuban
Ikast-Viborg 24-38 (14-19)
Az első félidő közepétől ellépett a Viborg és nagyon simán nyert. Nagyon úgy fest, hogy a másik csoportban a Hypo és a Viborg igazolja, hogy ők lehetnek a 2 továbbjutó. -
#41896 Ez a Golubics nem hasonlit Mesi-re? -
Gabess8 #41895 Remélem magához tér a második félidőre a Győri csapat! -
Gabess8 #41894 Megoldás az lenne ha végre eltakarodnátok "tisztelt" vezetők!! Tök olyan mint a kormány ígérni, pofázni azt tudnak, majd holnap majd ekkor, majd megoldjuk, nem pofázni kellene és fenyegetőzni, hanem cselekedni kellett volna már nagyon régen! -
Gabess8 #41893 Én meg azt mondom, elég lenne már a nemes gesztusokból! Egyetlen módon lehetne itt nemes gesztust tenni, ha már a gesztusokról van szó, de ahhoz itt egy feltétel hiányzik!
Egyébként én akkor sem adnák ha tehetném, a jelenlegi felállásban. Amennyiben igaz, hogy a csajok tervezik, hogy nem állnak ki a 13.-ai meccsre ha addig nem kapnak fizetést, nos ezzel az elképzeléssel maximálisan egyetértek, sőt hamarabb kellett volna!! -
#41892 Köszi a programot -
#41891 A Podgorica-Valcea holnap lesz, 10-től a Podravka-Hypot adják felvételről, ami most ment le élőben.
Jó kis meccs volt, 31-30-ra nyert a Hypo. Nagyrészt a Hypo vezetett a meccsen, néha 5 góllal is a 2. félidőben. Azonban 5 perccel a vége előtt már 29-29 volt. A hajrában 1 perccel a vége előtt támadhatott a Podravka az egyenlítésért, de eladták a labdát és az utsó fél percet kihúzta a Hypo. -
#41890 Mai TV-s sportprogramok
VIASAT3:
17.30 Kézilabda, női Bajnokok Ligája: Krim Mercator Ljubljana–Győri Audi ETO KC, ÉLŐ
EUROSPORT2:
21.00 Kézilabda, női Bajnokok Ligája: Krim Mercator–Győri Audi ETO KC, felv.
22.00 Kézilabda, női Bajnokok Ligája: ZRK Buducsnoszt–RM Valcea, felv.
-
-
#41888 A mai közlemény
Ismét olvashatjuk, hogy "teuton lovagjaink" mekkorát küzdenek a csapatért... Kár, hogy nincsen hányós smiley, mert most ide kívánkozna pár. -
#41887 Aki úgy gondolja: most kézdődött a Loki-Dunaferr az Alföld TV-n. -
#41886 Ilyen formában max a vezetőségnek megint. Ő rendíthetetlenül bízik bennük.
Lehet utalok én is, költséges lehet manapság a nagy terepjárókat üzemeltetni. A vasgyártól se jön lé, benzin is megy fel...
segítenünk kell! -
#41885 Ez a felhívás jelent meg a csapatfórumban:
"Tisztelt Szurkolótársaim!Tudom sokan vagyunk nehéz anyagi helyzetben,de aki teheti az jelképesen vegyen egy ülőhelyet a lányok meccseire.Akár csak egy jegy áráért is.Ki hogyan teheti.Én személyesen a február 13.-i meccsre felajánlok egy ülőhelyért 50000,-Ft-t, s a többi meccsre a pillanatnyi anyagi helyzetemtől függően vásárolok plussz jegyeket.Aki tudjon csatlakozzon! Hajrá és mindörökké Dunaferr!"
Mondhatnám: példaértékű, nemes gesztus.
Csak nem tudom, kinek gyűjt?? DRDB!
-
#41884 Sajnos bezárult a kör. Már hónapok óta minden tendencia erre mutatott, a válság meg is gyorsította.
Legbelül reménykedtem valami csodában, egy meglepő fordulatban, de sajnos megállíthatatlanul végbemegy a megszűnési folyamat.
Nem is ez az érdekes, hogy most mi lesz, hogy jövő hónapban mi lesz. Hanem azután mi lesz, ha lehetőség adódik teljesen tiszta lappal, új keretek között abszolút a nulláról kezdeni. Megadatik-e ez, lesz-e aki(k) elkötelezett vezetőként az ügy élére állnak. Elvileg a hokicsapatnál ilyenek történtek... -
Gabess8 #41883 Teljesen jogos és reális döntés lenne ebben a gazdasági helyzetben, hogy inkább a cég stabilitását illetve a dolgozok megtartását helyezik előtérbe a vezetők és nem pár pénznyelő automata zsebébe adnak súlyos milliókat! -
#41882 A fiúk kapnak pénzt, aminek nagyon örülök.
Lányok, semmit, és k***a pipa vagyok! Rettenetes mérges és szomorú! -
#41881 Közben ma estére kiderült, hogy az SE sorsa rendezve van. Egy bizonyos megoldás esetében ez a csajoknak is lehet reménytkeltő. -
#41880 Örüljünk ha valaki "lenéz" az edzésre....örüljünk... -
#41879 Az tény, hogy nem lehetnek vérmes reményeink. Sőt, azt hiszem igazából semmilyenek se... Vajon mi lesz holnap délelőtt az edzésen? -
#41878 Zácsik Szandra és a Krim
Csak jól tudtuk mi tavaly, hogy a Krim megoldotta Szandra játékát. Akkor nem értettük, hogy mi lett a dologból, de most már nyilvánvaló.
"Mi egyébként arra is nyitottak vagyunk, hogy Szandráért lelépési díjat fizessünk a szlovénoknak, ha nem egyeznek bele a szerződés felbontásába” – mondta a portálnak Maglódi Lajos, az FTC ügyvezetője."
Ezek szerint mégis van pénz a Fradinál. Persze lehet az új szponzor beszállása ad fedezetet erre. Viszont így felvetődik Piri ügye, hogy rá ugye nem volt. -
J u c u s #41877 Isthy, itt van amiről beszéltünk. Elkerülhetetlen a csőd szerintem...
csőd -
#41876 Szerintem legalább 25 %-kal nőtt a felnőtt korú pályára lépő játékosaink száma...:) Azért ez nem mindegy.:) (Berni:)) -
#41875 Sztem is kijár a gratuláció és a dícséret a csapatnak! -
#41874 A mérkőzés végeredménye: 30-25.
Azt hiszem, ez nagyon tisztességes eredmény. Elismerésem a csapatnak. Kíváncsi vagyok a felvételre, amit majd holnap lehet látni - remélem, neten is.
Viszont remélem, Meli jól van, mert az ő nevét nem nagyon olvastam.
Berniért nagyon izgultam, mert nem volt egyértelmű a gyógyulása még. -
#41873 Igen. Az utolsó 5 percre sajnos minden erő elfogyott és így nagyobb lett a különbség (30-23). De a végén még mi lőttünk kettőt és így 30-25 a vége. -
#41872 Régen volt már komoly meccsen ilyen jó eredményünk a végjátékban, még akkor is, ha azóta romlott a kép. -
#41871 Még tartjuk magunkat: 55. perc és 26-23 -
#41870 Időt is kért a Botond. Zia viszont beköszönt, sajnos. -
#41869 51. perc: 24-21
Kicsit visszajöttünk -6-ról valszeg az utolsó erőtartalékokkal. -
#41868 Sajnos, úgy tűnik, eddig tartott az erőnk.:( -
#41867 Én eddig is ezen néztem elsősorban és innen tudtam, hogy Berninek már van két 2 perce.
20-15, kezd elmenni a Loki -
#41866 Sajnos, most több lokist.:( -
#41865 Itt gyorsabban frissül. Góllövőket is írnak.
Hajrá Dunaferr! -
#41864 Na igen, azok ma nagyon nem mennek... -
#41863 Figyelem én is és örömmel látom, hogy jól tartják magukat a csajok Bernivel kiegészülve. Csak az a baj, hogy Berninek már van két 2 perce...