61665

udrvcsn9.jpg

Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.

• primavis
    szerintem is (Fradi)!
  • Isthy
    Igen, döntetlen lett. Sztem Mse majd ír a meccsről, mert ő tuti nézte

Bajnoki eredmények:

FTC-Vásárhely 31-29 (15-12)
    Vác-kiskunhalas 21-20 (10-10)

A Fradi ezzel sztem bebiztosította helyét a felsőházi rájátszásban.
  • kaloz174
    Az az igazság. hogy néha azért a népköltés is belejátszik az ilyen hírekbe.
    Ha elolvasod Baba újrindult blogját, akkor lehet, hogy több dolgot másképp látsz. Én is így jártam.
  • primavis
    Feherép-Rulmentul 33-33?
  • primavis
    no, ezen túl vagyunk! Könyebben mint reméltem, de aggasztó sok kihagyott ziccer s ha nincs Gin , akár baj is lehetett volna, mint az I. félidőben! A másik csoportban A Hypo nyert idegenben Koprivnicával , mig a két dán közül a Viborg simán nyert.
    Érdekes a Valcea esetében, hogy Pidpalovát nem engedték be Romániába Bécsből jövet repülővel!-:)))
  • Isthy
    Gratulálok a Győrnek a szép győzelemhez!

Az utolsó 10 percben még a cserék behozatala és a kisebb lazítás is belefért. Meg a rengeteg kihagyott ziccer is, mert Gin ismét bizonyított a kapuban

Ikast-Viborg 24-38 (14-19)

Az első félidő közepétől ellépett a Viborg és nagyon simán nyert. Nagyon úgy fest, hogy a másik csoportban a Hypo és a Viborg igazolja, hogy ők lehetnek a 2 továbbjutó.
  • Breki33
    Ez a Golubics nem hasonlit Mesi-re?
  • Gabess8
    Remélem magához tér a második félidőre a Győri csapat!
  • Gabess8
    Megoldás az lenne ha végre eltakarodnátok "tisztelt" vezetők!! Tök olyan mint a kormány ígérni, pofázni azt tudnak, majd holnap majd ekkor, majd megoldjuk, nem pofázni kellene és fenyegetőzni, hanem cselekedni kellett volna már nagyon régen!
  • Gabess8
    Én meg azt mondom, elég lenne már a nemes gesztusokból! Egyetlen módon lehetne itt nemes gesztust tenni, ha már a gesztusokról van szó, de ahhoz itt egy feltétel hiányzik!
    Egyébként én akkor sem adnák ha tehetném, a jelenlegi felállásban. Amennyiben igaz, hogy a csajok tervezik, hogy nem állnak ki a 13.-ai meccsre ha addig nem kapnak fizetést, nos ezzel az elképzeléssel maximálisan egyetértek, sőt hamarabb kellett volna!!
  • Breki33
    Köszi a programot
  • Isthy
    A Podgorica-Valcea holnap lesz, 10-től a Podravka-Hypot adják felvételről, ami most ment le élőben.

Jó kis meccs volt, 31-30-ra nyert a Hypo. Nagyrészt a Hypo vezetett a meccsen, néha 5 góllal is a 2. félidőben. Azonban 5 perccel a vége előtt már 29-29 volt. A hajrában 1 perccel a vége előtt támadhatott a Podravka az egyenlítésért, de eladták a labdát és az utsó fél percet kihúzta a Hypo.
  • kaloz174
    Mai TV-s sportprogramok

VIASAT3:
    17.30 Kézilabda, női Bajnokok Ligája: Krim Mercator Ljubljana–Győri Audi ETO KC, ÉLŐ

EUROSPORT2:
    21.00 Kézilabda, női Bajnokok Ligája: Krim Mercator–Győri Audi ETO KC, felv.
    22.00 Kézilabda, női Bajnokok Ligája: ZRK Buducsnoszt–RM Valcea, felv.

• Duby

• Isthy
    A mai közlemény

Ismét olvashatjuk, hogy "teuton lovagjaink" mekkorát küzdenek a csapatért... Kár, hogy nincsen hányós smiley, mert most ide kívánkozna pár.
  • kaloz174
    Aki úgy gondolja: most kézdődött a Loki-Dunaferr az Alföld TV-n.
  • Duby
    Ilyen formában max a vezetőségnek megint. Ő rendíthetetlenül bízik bennük.

Lehet utalok én is, költséges lehet manapság a nagy terepjárókat üzemeltetni. A vasgyártól se jön lé, benzin is megy fel...
    segítenünk kell!
  • kaloz174
    Ez a felhívás jelent meg a csapatfórumban:
    "Tisztelt Szurkolótársaim!Tudom sokan vagyunk nehéz anyagi helyzetben,de aki teheti az jelképesen vegyen egy ülőhelyet a lányok meccseire.Akár csak egy jegy áráért is.Ki hogyan teheti.Én személyesen a február 13.-i meccsre felajánlok egy ülőhelyért 50000,-Ft-t, s a többi meccsre a pillanatnyi anyagi helyzetemtől függően vásárolok plussz jegyeket.Aki tudjon csatlakozzon! Hajrá és mindörökké Dunaferr!"

Mondhatnám: példaértékű, nemes gesztus.
    Csak nem tudom, kinek gyűjt?? DRDB!

• Duby
    Sajnos bezárult a kör. Már hónapok óta minden tendencia erre mutatott, a válság meg is gyorsította.
    Legbelül reménykedtem valami csodában, egy meglepő fordulatban, de sajnos megállíthatatlanul végbemegy a megszűnési folyamat.

Nem is ez az érdekes, hogy most mi lesz, hogy jövő hónapban mi lesz. Hanem azután mi lesz, ha lehetőség adódik teljesen tiszta lappal, új keretek között abszolút a nulláról kezdeni. Megadatik-e ez, lesz-e aki(k) elkötelezett vezetőként az ügy élére állnak. Elvileg a hokicsapatnál ilyenek történtek...
  • Gabess8
    Teljesen jogos és reális döntés lenne ebben a gazdasági helyzetben, hogy inkább a cég stabilitását illetve a dolgozok megtartását helyezik előtérbe a vezetők és nem pár pénznyelő automata zsebébe adnak súlyos milliókat!
  • P e p p e
    A fiúk kapnak pénzt, aminek nagyon örülök.
    Lányok, semmit, és k***a pipa vagyok! Rettenetes mérges és szomorú!
  • Isthy
    Közben ma estére kiderült, hogy az SE sorsa rendezve van. Egy bizonyos megoldás esetében ez a csajoknak is lehet reménytkeltő.
  • P e p p e
    Örüljünk ha valaki "lenéz" az edzésre....örüljünk...
  • Isthy
    Az tény, hogy nem lehetnek vérmes reményeink. Sőt, azt hiszem igazából semmilyenek se... Vajon mi lesz holnap délelőtt az edzésen?
  • Isthy
    Zácsik Szandra és a Krim

Csak jól tudtuk mi tavaly, hogy a Krim megoldotta Szandra játékát. Akkor nem értettük, hogy mi lett a dologból, de most már nyilvánvaló.

"Mi egyébként arra is nyitottak vagyunk, hogy Szandráért lelépési díjat fizessünk a szlovénoknak, ha nem egyeznek bele a szerződés felbontásába” – mondta a portálnak Maglódi Lajos, az FTC ügyvezetője."

Ezek szerint mégis van pénz a Fradinál. Persze lehet az új szponzor beszállása ad fedezetet erre. Viszont így felvetődik Piri ügye, hogy rá ugye nem volt.
  • J u c u s
    Isthy, itt van amiről beszéltünk. Elkerülhetetlen a csőd szerintem...

csőd
  • kaloz174
    Szerintem legalább 25 %-kal nőtt a felnőtt korú pályára lépő játékosaink száma...:) Azért ez nem mindegy.:) (Berni:))
  • Isthy
    Sztem is kijár a gratuláció és a dícséret a csapatnak!
  • kaloz174
    A mérkőzés végeredménye: 30-25.

Azt hiszem, ez nagyon tisztességes eredmény. Elismerésem a csapatnak. Kíváncsi vagyok a felvételre, amit majd holnap lehet látni - remélem, neten is.
    Viszont remélem, Meli jól van, mert az ő nevét nem nagyon olvastam.
    Berniért nagyon izgultam, mert nem volt egyértelmű a gyógyulása még.
  • Isthy
    Igen. Az utolsó 5 percre sajnos minden erő elfogyott és így nagyobb lett a különbség (30-23). De a végén még mi lőttünk kettőt és így 30-25 a vége.
  • kaloz174
    Régen volt már komoly meccsen ilyen jó eredményünk a végjátékban, még akkor is, ha azóta romlott a kép.
  • Isthy
    Még tartjuk magunkat: 55. perc és 26-23
  • kaloz174
    Időt is kért a Botond. Zia viszont beköszönt, sajnos.
  • Isthy
    51. perc: 24-21

Kicsit visszajöttünk -6-ról valszeg az utolsó erőtartalékokkal.
  • kaloz174
    Sajnos, úgy tűnik, eddig tartott az erőnk.:(
  • Isthy
    Én eddig is ezen néztem elsősorban és innen tudtam, hogy Berninek már van két 2 perce.

20-15, kezd elmenni a Loki
  • kaloz174
    Sajnos, most több lokist.:(
  • kaloz174
    Itt gyorsabban frissül. Góllövőket is írnak.

Hajrá Dunaferr!
  • Isthy
    Na igen, azok ma nagyon nem mennek...
  • Isthy
    Figyelem én is és örömmel látom, hogy jól tartják magukat a csajok Bernivel kiegészülve. Csak az a baj, hogy Berninek már van két 2 perce...