Kézi és az Olimpia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
eddig ezis meleg
Breki33
énis meg a "wendrlinget"
Hege eto
utálom ezt a pekürolant

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Kicsit szomorúan és izgatottan várom ezt a meccset. Úgy gondolom, itt most leginkább - minden számítgatást belevéve ugyan - de önmagukért játszanak a csajok.
Nyilván meccs utáni nyilatkozat, de Detti szavai hangoltak le leginkább...
Íme

Újra múlik egy kézis ünnep.

Ennek ellenére: "Gyerünk csajok!!!" Tovább!!!

MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!

Breki33
HAJRÁ CSAJOK !!!
A fene tudja. Mennyit fejlõdött Laluska és Kamper, amióta elmentek a Fradiból? Illetve Kocsis és Ilyés, amióta a Fradihoz kerültek?
Hege eto
Nálatok kb ugyanaz lett volna a sorsa Detti mögött mint Gyõrben

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

kaloz174
Nem kicsit irigyellek <#smile>, de tény: ez egy olyan lehetõség volt számára, amit meg kellett ragadnia. (Tetszett volna, ha hozzánk jön, viszont ott nyílt számára lehetõség, és legalább jó csapatba megy, messzirõl úgy gondolom, jó közösségbe is, ami nem mindegy ebben az esetben.)

Te viszont többet is jelentkezhetnél! <#wink> Nagyon régen írtál ide, már hiányoltunk.

Szia!

Ez igen, az egyik kedvencem jön a Lokihoz!!!!<#eljen><#taps>
Remélem azért holnap mindenkit érdekelnek, a meccsek!

2007. 12. 15. SPORT1

12:15
Kézilabda
Nõi világbajnokság, helyosztó, Franciaország-Magyarország (élõ)

14:45
Kézilabda
Nõi világbajnokság, elõdöntõ, Románia-Oroszország (élõ

17:15
Kézilabda
Nõi világbajnokság, Norvégia-Németország elõdöntõ (élõ)

Hege eto
Sok sikert a Berninek. Irigylem a debreceni szurkolókat.

Breki33
2003-ast nem kaptam

2005-ös jött azt hiszem, de azt mint írtam nem igazán tudom lejátszani (borító rányomásos)
Duby
"nem nagy szám" - Evvel nem a Tibi által készítettre gondoltam (2003, Zágráb), félre ne értsen senki!
Csak amikbe én is belekontárkodtam.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
Neked egyszer már küldtem egyet a PES-ért.
Ne mondd, hogy csak akartam, mert tökönszúrom magam a fakéssel!!! <#vigyor>
Arról van szó. Nem nagy szám.

Breki33
Ezt a multimédiás CD-t meg lehet szerezni vhonnan?
Breki33
Ennek örülök, bár énis sok mindenben egyetértek vele.

A 16-órás hírekben, a rádió is megerõsítette!!

kaloz174
Na ne! CSUCSU!!!!????

SomogyiG
Az indexrõl: Temes Bernadett a Lokiban!

P e t i válasz | megnéz 2007.12.14 14:12:49 © (83498)
Kézilabda: Temes Bernadett Debrecenben folytatja pályafutását
A DVSC-Aquaticum csapatában folytatja pályafutását Temes Bernadett, a Gyõri Audi ETO KC kétszeres válogatott játékosa.
A 21 éves, több poszton is bevethetõ kézilabdázó egyelõre 2008. júniusáig kötött szerzõdést a dobogóra pályázó debreceniekkel, de mindkét fél reméli, hogy Temes hosszabb távon is a Loki játékosa lesz.

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Megnyugtatlak, hogy nem én vagyok a szerzõ!
A hozzászólást elolvasva, egy elkeseredett ember, nagy csalódása fogalmazódik meg bennem.
Bizony sokmindenben, még igaza is van, és ez a hozzászólás még szerintem, a kultúráltabbak közül való!
Megvallom, hogy én is kicsit csalódott vagyok, de ez van, és ezt kell szeretni! Mert azok mellet az ember kitart, akiknek a sikeréért, már hosszú évek óta szurkol! Még akkor is, ha most nem sikerült, világot verni!
Én 28.-án szépen kimegyek a Népligetbe, és megtapsolom a csapatokat.

Duby
Nem.
Ez a Szabó Tibor csinálta a csajoknak a zágrábi vb-rõl szóló multimédiás cd-t. Vele készítettük a válogatottnak a 2004-es olimpiai és 2005-ös szentpétervári multimédiás cédét.
A 2004-es hazai eb még mindig kékül. :s
Nagyon jó, hogy felhívtad rá a figyelmem. Kösz.

SomogyiG
Megnyugodhatsz, semmi közös nincs bennük! 😊

A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.

Breki33
A handball.hu-n a búcsú a válogatottol való hozzászólást ugye nem az itteni SZT írta?

Remélem, hogy nem
Persze, de én szlovén birótól sem kézilabdában, sem vizilabdában (fociban ritkán találkozunk velük) még nem láttam azóta mióta önálló államuk van, teljesen korrekt hozzáállást irántunk! Kétes esetekben, sohasem a mi javunkra itéltek. Tegnap is ez volt. Persze, nem ezen múlt csak, mert ha nem sérül le Móni, ha Vérten bedobja, etc, etc. akkor talán más a vége, de amit megtehettek, hogy sunyin akadályozzanak, azt meg is tették! Az a nagy baj, hogy ezt õk is úgy tehetik, hogy senki sem tudja/akarja visszadani nekik a saját csapataik ellen.
A jó biró - tudom mert voltam az fociban és kézilabdában is (nem tudom, hogy jó, de játékvezetõ) hajdanában/danában - bakizhat, de a szimpátiáját/antipátiáját mindig cselesen nyilvánitja ki. S van rá lehetõség bõven, ha ismeri/felsimeri az illetõ csapat gyengéjét (elõnyszabály alkalmazása/vagy nem, védekezési/támadási automatikus hibák -ld. kétkezes lökés - labdakezelési problémák megitélése, reklamálások kiprovokálása idegesebb edzõk részérõl és megtorlása, stb) alaposan hintába tudja ültetni, látszólag korrekt biráskodás mellett is. Nos, ezt láttam tegnap is szlovénoknál. A kuwaitiak meg. vagy az ukrán hölgyek stb. egyszerüen nem játékvezetésre termettek. Õk véletlenül fújnak jól.
kaloz174
Magyarország–Oroszország: Ferling: ez a mai a legrosszabb fajta vereség

Nyilván ezt a meccs után Detti így érezte, de a legrosszabb fajta az az a vereség, szerintem, amikor azt lehet sejteni, hogy nem mindenki teszi oda magát a meccsen. (Ez tegnap nem volt tettenérhetõ, szerencsére.)

kaloz174
"de még én is sem tartok ott" = de még én sem tartok ott <#nyes>
(Lehet, hogy megvisel a térd-sérülésem, amit - szolidarításból - szereztem a vasárnapi ÖTYE rangadón, ahol vendégünk volt Samy. Csak hogy dicsekedjek kicsit.<#wink>)

kaloz174
Természetesen minden elismerésem Cseh Lacié és a szépen szereplõ úszóké, de még én is sem tartok ott, hogy feldolgoztam volna a tegnapi meccsünket. Annyira kevés hiányzott volna. <#rolleyes>

Találtam egy beszámolót, amiben elvileg percrõl percre ott van, mi mikor történt. De az újságíró is szelektíven látta, mert Detti csodálatos passzai kimaradtak belõle, valamint az a gólja is, amit sajnos nem adtak meg a bírók, pedig szabályosnak tûnt...<#conf>

Duby
Ez azért idekívánkozik:
NSO: Cseh László új világcsúccsal aranyérmes férfi 200 méter vegyesen >>
RÖVID PÁLYÁS EB, DEBRECEN. A magyar versenyzõ 1:52,99 perces idõeredménnyel hódította vissza az abszolút idõt a brazil Pereirától.

Duby
Olvasgatom a fórumokat, cikkhozzászólásokat, amik most a VB alatt megsokszorozódnak persze. Hirtelen mindenki kéziszurkoló lett, s hirtelen mindenki baromira ért a sportághoz. Azért hihetetlen mennyi baromságot, és közhelyet tudnak összehordani ezek, akik jó ha ilyenkor látnak 2 kézimeccset.

Breki33
A heti képes Sport-ban két oldalas magyar válogatott poszter van <#papakacsint>
Duby
Sokmindenre visszavezethetõ a tegnapi vereség oka, mindenki mást emel ki. Én abban látom, hogy az utsó 10 percre vissza kellett volna állítani a kezdõ középsõ hármast, plusz a szerencse sem állt mellénk.

Holnapra végül mégis a franciák jutottak.
A mi szempontunkból semmivel sem kedvezõbb, mint a románok. 100%-osan oda kell lépni mindenkinek továbbra is, leereszteni semennyit sem szabad.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy Ibolyával mit kezd NA a továbbiakra, játszik-e a franciák ellen.

Igazából ezt tippeltem elõre is. Ha nem leszünk 1. vagy 2. a középdöntõcsoportban, akkor pokoli kemény negyeddöntõ vár ránk. Más kérdés, hogy a franciák ellen sem lett volna semmivel se könnyebb, ha legyõzzük Koreát az utolsó fordulóban. Most Frao., ha gyõzünk, akkor tán Angola az 5. helyért, ha veszítünk, akkor Korea a 7.-ért. Irreálisan brutál mezõny a helyezésekhez képest.

A final4-ban valószínûnek tartom, hogy hatalmas csatákban, de a norvégok és oroszok gyõznek, és döntõznek. Norvég végsõ gyõzelemre, és német bronzra fogadnék per pillanat.

Hege eto
Nekem nem mert ennél többet nem vártam tõle

Dehogy vannak...

Rockynhooo
a csajok 100% , hogy ott lesznek az olimpián?
a férfiakkal mi van? akkor jutnak ki ha eb-t nyernek?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Papírforma a 4 legjobb csapat ott van a vb elõdöntõkbe!!! Ez a reális sajna de majd az olimpián majd mi következünk !!!

Szerintem nálunk 1 gond van!!!
Pálinger, meg Görbic egészen kivételes játékos, nem is találok rájuk jelzõket, míg ugye ha Tóth Timinek is megy, akkor õ is világklasszis játékot nyújt. A többiek is nagyon jó játékosok, de mellettük csak az látszik, hogy Õk ketten, illetve 3-an hihetetlen teljesítményekre képesek. Így hamar lyukasnak tûnhet 1-2 poszt...

Biztos, hogy volt, de hadd ne nézzem meg megint. Az utolsó 10 percet kicsit odafújták, az szerintem igaz.
Nem ezzel van a baj. Hanem azzal, hogy a szlovénok nem kedvelnek minket. Mert az oroszokat aztán végképp nem. Ezt nem a bíráskodásra mondom, csak a tévhitre.

Táncos ETO
Amúgy a taktikával nem volt semmi baj, jól forgatta a kártyalapokat a kapitány, de Ibi nem kellett volna. Persze nem lehet az Õ nyakába varrni, hogy nem sikerült, hát ez összetett. Na mindegy már, ez van.

Összejött a franciákkal a meccs, csak mennyivel jobb lett volna a döntõben. Ez így már nem ugyanolyan visszavágás lenne..

Áááá.. 😞

Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig

Táncos ETO
Alapvetõleg nincs bajom Ágaival (Borsos már más tészta), asszem csak kicsit sok volt belõle így a pár nap alatt. Tömény volt. 😊
Néha kicsit kontárnak éreztem, s ez az utolsó kijelentése feldühített. Mert egy országos médium kommentátora ne degradálja le a válogatottunkat, arra ott vannak a szurkolók, s ez alól magamat sem vonom ki, mert olykor én is áttesem a ló túlsó oldalára.

Ibi. Valóban sokat hibázott, akár azt is mondhatjuk, hogy annyival többet és súlyosabbat a többieknél, hogy ez már ezen a szinten nem megengedhetõ. Ha ma nem lép pályára, talán továbbjutunk. De nincs ha.
Azzal viszont egyetértek, hogy NA-nak még csak neveznie sem lett volna szabad, annyira maga alatt van. Szerintem elõre látható volt, hogy nem tud érdemben segíteni, sõt inkább ártani fog és mégsem. Ezért hibásnak érzem Õt is.
Függetlenül attól, hogy a világbajnoktól egy góllal kikapni nem szégyen.

De meg lehetett volna.. <#szomoru1>

PiszkosFred
Ertem, koszonom a valaszt. Sajnos dolgoztam a meccs idejen, igy a nson "neztem" a meccset, nem lattam a kozvetitest ezuttal. (ismetlest meg nem akartam megnezni) Ennek ellenere, bar nem tisztem megvedeni Agait, de talan egyike azon sportriportereknek, aki tenyleg szereti a csapatot, es aki amikor csak teheti, elkiseri oket a nemzetkozi turakra, tornakra, stb. Az, hogy esetleg a vegen igy nyilatkozott, nem jelent semmit. Az ideges szulo is lehulyezi barmikor a gyereket, ugy, hogy egy percig sem gondolja komolyan. Biztos vagyok benne, hogy hirtelen felindulasbol mondta amit mondott.

Bar ketsegtelen, hogy neha tulzasba viszi az egesz "kezilabda valogatott rajongo kommentator" dolgot.

Amit viszont tartok nagyon, hogy szegeny Ibolyat itthon szettepi a media, ha hazaerkeznek a lanyok. (a hazai community mar most ugy szidja, hogy ihaj...) Pedig csupan arrol van szo, hogy egyszeruen forman kivul van, a vilagon semmi sem jon ossze neki. Megesik ez a legutolso komuvessel ugyanugy, mint a szivsebesszel. A problema az, hogy ilyenkor az emberek leulnek pihenni picit, vagy "felreallitjak" oket a fonokeik, nem pedig eroltetik tovabb es tovabb. NA a "hibas" azert, amiert tulzasba vitte ezt a bizalom dolgot. Es nem azert, mert debreceni vagyok, de szegeny Szucs Gabit igazan kiprobalhatta volna tobbszor is, Ibolya helyet, atlovoben, nem csak egy bukott meccs masodik felidejeben (korea ellen). Mind1, ez van. Fogunk meg tapsolni es orulni Ibolya goljainak a jovoben, ebben biztos vagyok. Csak a kovetkezo idoszakot kell neki kibirnia, aztan minden csoda harom napig tart... 😊

5. hely is szep lesz, ugysem tud senki haragudni ezekre a lanyokra. En speciel mar akkor is orulok, ha latom oket meccseken (valogatott, vagy itthon bajnokin), nem igazan erdekel, hanyadikok lesznek az aktualis versenyen. Jatszanak, kuzdjenek, akarjanak, a tobbi nem szamit. Van az ugy, hogy midnent megprobal az ember, aztan nem jon ossze. De attol meg jo moka volt. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Táncos ETO
Éppen csak azt nem mondta ágai, hogy szar csapatunk van, meg hogy mi nem vagyunk a világ élvonala.
Hát akkor mi vagyunk vazze?!
Vannak lyukas posztok, ez tény, de attól még ott vagyunk, van 2-3-4, mikor hogy világsztárunk!

na mesélj, volt olyan itéletük, amelyel minket favorizáltak és az oroszokat sulytották? Mert velünk szemben több is volt!
PiszkosFred
Miert? Mit csinaltak/mondtak?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Táncos ETO
Arra..

Talán az oroszokat igen? Nemá'... Attól függetlenül, hogy tényleg "nem segítettek" minket a végén, ne találjunk már ki ilyeneket.

Azért hihetetlen, hogy az utolsó 10 percet (70-80) hogy bírták erõvel a románok. Hát na, igen jó csapat.

no igen, a szlovénok valahogy nem kedvelnek....
Breki33
Na holnapután kiderül a Franciák jobbak lettek volna

Aztán lehet kiderül Angola jobb lett volna nekünk
háát, mintha ma azt mondták volna hogy mivel õk nyerték az kontinens bajnokságukat...
Márpedig az olimpiai résztvevõ 12: Vb bajnok+ 4 kontinens bajnok (Európa: Norvégia, Ázsia: kazahsztán, Afrika: Angola, Pán-Amerika: kb. Brazilia) + házigazda (KIna) + 6 kvalifikációs gyõztes!
Breki33
mi volt az konkrétan?
De jó volt idén, hogy neten néztem...