61665
Vélemények egyik legsikeresebb
csapatsportunkról.
-
marxell #41982 Komolyan ilyet elképzelni sem lehet..
Rohadt köcsög gyáva cigányok! A fajvédők hol vannak? Magyarázzák már meg ezt, ha már annyira megy nekik a rasszistázás, meg az általánosító duma. -
#41981 milyen igazságszolgáltatásra??? -
Felfoghatatlan és elfogadhatatlan.
R.I.P Marian Cosma.
-
Gabess8 #41979 Szerinted Magyarországon van még ilyen, te nem ebben az országban élsz???? -
#41978 hát ne szagold... -
bodajoci #41977 Nem reklámozom, azért képet linkeltem, mert az oldalt kb 20-ból 1-szer lehetett elérni akkor. Amúgy sem kell reklám nekik, elég baj, h szükség van ilyen oldalakra, mert a média szarral etet bennünket, mikor a retekklub is azt mondja be, h "az elkövetőkről egyenlőre nem tudni semmit"...á, a fél ország tudja, h enyingi tetvek voltak -
#41976 tehát a semmire. -
#41975 Szerintem ne itt reklámozd a kuruc infót, az önbíráskodás meg nem megoldás, bízzuk az igazságszolgáltatásra! -
#41974 büdös cigányok :@ -
#41973 én is ózdi vagyok... tényleg ilyen a városunk. sajnos. de sajnos az egész ország erre halad. -
#41972 Megemlékeztünk Veszprémben.... -
#41971 A végére egy jó hajrával legalább sikerült visszaállítani a félidei 5 gólos előnyt. Gratulálok a Lokinak a győzelemhez, de a játékkal kapcsolatban ugyanezt nem tehetem meg. Kemény meccs lesz kinn és javulniuk kell a továbbjutáshoz. -
Gabess8 #41970 Vége legalább jobban sikerült, de nehéz lesz a visszavágó és nem csak az eredmény miatt...
Gratulálok a Debrecenek a győzelemhez, de ez a játék kint kevés lesz. -
primavis #41969 a végére összeszedték valamennyire magukat, dez eaz 5 gól nem lesz elég Galacon. mellesleg, ezt a csapatot tizzel kellett volna verni! -
primavis #41968 hogy a francban vannak ezek olyan előkellő helyen? ez csak a többiek gyengélkedését/csapatbomlását (fradi, dunafer, fehérvár) jelzi ismét. -
primavis #41967 no igen, ha nem játszanának katasztrófálisan a II. félidőben. most egyenlitettek a románok. -
#41966 A Loki közepes játékkal 19-14-re vezet a félidőben. A másodikban kicsit jobb koncentrációval végleg el lehetne dönteni a továbbjutást. -
#41965 hiába jönnek.....előbb állítják meg minthogy tehetne bármit is.....sajnos....bár nem hinném, hogy ez megoldás lenne.... -
#41964 Jöjjenek is,ha már a magyarok képtelenek rá! -
Louis Cyphre #41963 Bezony, jönnek a szerbek rendet tenni! -
bodajoci #41962 Remélem igaz a hír. -
#41961 További hírek a döbbenetes eseményről:
Cozma rosszkor volt rossz helyen?
Egy veszprémi vendéglős - aki a neve elhallgatását kérte - az MTI-nek elmondta: szombaton délután az egyik szórakozóhelyen egy nemrég szabadult bűnöző leütött egy férfit, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A Veszprémben ismert bűnöző gyakran előfordult a Patrióta bárban, s nagy valószínűséggel a leütött férfi mozgósíthatta a baráti körét - vélekedett a vendéglős. Mint elmondta: azt is biztosan tudja, hogy amikor szombaton este a kézilabdások megérkeztek a bárba, egy férfi már előre figyelmeztette őket: vigyázzanak, mert itt ma "balhé várható".
Elképesztő! - Már másodszor törtek Cozma életére
Marian Cosma-nak nem először törtek az életére. 2005-ben - amikor a bukaresti Dinamo-nál játszott - nyolc ember verte meg brutálisan. Támadói ekkor hátba szúrták. Ekkor az orvosok azt állították: a kézilabdázónak óriási szerencséje volt, hogy a hátgerince melletti szúrás következtében nem bénult le.
Döbbenet ül mindenkin
Hajnal Csabát, a klub ügyvezető igazgatóját annyira lesújtotta a hír, hogy csak azt ismételgette "tragédia, rettenet, ez hihetetlen". Az igazgató végül annyit mondott elérzékenyülve: a 212 centi magas óriás, Mariam Cozma egy végtelenül jámbor, kedves, nagy "gyerek" volt, egy légynek sem tudott volna ártani. Ivan Pesic, a 20 éves kapus pedig olyan csendes, szerény fiú, hogy fél év alatt talán háromszor hallottam megszólalni - mondta az igazgató.
A veszprémi klub szimpatizánsai este 7-kor gyertyás megemlékezést tartanak a Veszprém Arénánál.
forrás: hirado.hu
-
Gabess8 #41960 "Daróczi Dávid vasárnap hangsúlyozta: a kormány döntése független attól, hogy vasárnap hajnalban halálra késelték Veszprémben a helyi kézilabdacsapat egyik játékosát, azonban nem független az elmúlt hetek biztonságérzetét rontó és az embereket „joggal irritáló” bűncselekményektől."
Ja persze hirtelen oltani kell oltani kell a tüzet,mert akkor a felháborodás, legszívesebben kiküldeném őket a Győr helyet Romániába naná, hogy védi a saját fajtáját.
-
Gabess8 #41959 Attól tartok neked lesz igazad, bár egyszer már te is tévedhetnél... De szeretnék egyszer meglepődni!! -
Gabess8 #41958 Persze, hogy az ország ellenfelei mert összetartó erővel bírnak, vagy szerinted mért teszik tönkre tudatosan a sportot? -
Gabess8 #41957 Mért máskor nem őket védik, ebben az országban nekik minden szabad! -
Gabess8 #41956 Ne reménykedj ezeknek a szarház csirke fogóknak semmi nem számít! -
#41955 ajjajjj Ózdrol sokat hallottam már :| nem irigyellek... annyira vicc voltam Csehországban pár napot ott az össz idő alatt láttam kb 5-6 cigányt, mikor hazaértem és leszálltam népligetben a buszrol akkor 1 óra alatt láttam annyit , majd itthon mikor gyalogoltam haza Szentesen akkor útközbe is vagy 6-7et... -
#41954 Ez durva!!
Am nálunk ma délután lesz a Magyar gárdának(ami elvileg már nincs hivatalosan) vmi toborzás.
Erre most nem régen kocsikázok be a városközpontba és elég nagy parkoló tele van cigányokkal,rendőrök védik őket és még ők háborognak.Mostani eset után elég nagy düh volt bennem,legszivesebben bombát szórtam volna rájuk.Am ózdi vagyok,itt is elég nagy a cigánybűnözés,bár nem rég ezt a szót kimerészelte mondani a miskolci rendőrkapitány és el is távolították a helyéről.... -
#41953 bemásolom ide is, nso-ról hozzászólás, tessék elolvasni, le van írva minden az esetről:
Bump122009-02-08 12:42:26 #860
Szeretném részletesen összefoglalni az egész helyzetet. Több éve járok szórakozni erre a szórakozóhelyre és kijelenthetem, hogy egy teljesen normális, kulturáltan szórakozni tudó réteg kedvel szórakozó helye volt ez klub. Az elmúlt 5 évbe mióta idejárok soha egy verekedést nem láttam, max 1szer egy pofon elcsattant, de ennyi. Tegnap este is egy szokásos bulinak indult, ugyan azok az arcok, ismerősök, barátok. Fél 1 fele megjelentek a veszprémi kézilabdázik is, de ez egy természetes jelenség volt, mivel ez egy általuk is gyakran látogatott hely volt. Mindig jól el tudtak vegyülni discoban, tehát soha nem voltak nagyra magukra, hogy ismert sportolok, soha nem nagyképűsködtük. Sőt nagyon közvetlenek voltak (ha ez ember leállt velük beszélgetni akkor gyakran meghívták 1-1 italra), szóval egy szimpatikus társaság benyomását keltették mindig. Fél2-2 tájékán mikor kiment az illemhelyre, akkor a beléptetőnél ott ált kb 15 db nagydarab, kigyúrt, kockafejő, barátságtalan kinézetű cigány. Ekkor meg is jegyeztem magamnak, hogy ha ezen az estén nem lesz verekedés, akkor soha (de eszembe sem jutott az, hogy itt majd a kés kerül elő). Lementek a zsúfolt szórakozóhelyre, aminek az lett a vége, hogy többen inkább elhagyták a helyet. Ismerőseim megrökönyödve kérdezték tőlem, hogy honnan került elő ez a társaság, mert soha senki sem látott még ilyet Veszprémben (ezt nem mellé beszélés, mivel évek óta a szombat estéim nagy részét Veszprém vmelyik szórakozóhelyén töltöm, és én sem láttam őket sohasem). A cigány társaság látva a szűkös helyet felmentek az emeletre, ahol egy koktél bár van, majd 3 óra magasságában ismét lejötték a picében található disco részre, ahol szinte egyből belekötöttek a pult környékén állókban és így a MKB Veszprém kézilabdázóiba is. A filmekbe illő verekedés egyből kialakult: ordibálás, székdobálás. Ütöttek mindenkit aki épp ott volt. Ekkor a villanyt felkapcsolták, zene leállt majd megpróbálták szétszedni őket. Ezek után kimentek az utcára és kint folytatódott a verekedés. Majd jött a barátom és mondta hogy a Kozmát kint az utcán a bejárat előtt a CIGÁNYOK SZÍVENSZÚRTÁK és ott fekszik az útesten. Mikor kimentünk már ott voltak a mentők, akik több perce élesztették újból, és a rendőrök kérdezgették ki az embereket.
A konkrét esetet nem láttam, amikor leszúrták, de az előzmények alapján egyértelműen kijelenthető hogy a 15 fős CIGÁNY társaság a tettes. Szerencse a szerencsétlenségben hogy a szórakozó hely meg az utca ahol leszúrták Kozmát az is be van kamerázva.
Most már csak remélni tudom, hogy tetteseket elkapják és elég nagy lesz a társadalmi felháborodás és a nyomás ahhoz, hogy a rendőrség, politikusok és mindenki őszintén és határozattan kimondja, hogy itt igen is cigányok voltak, és itt az országban komoly baj van a cigánysággal és ez így nem mehet tovább. Nagyon csalódott lennék akkor, ha minden ***os kisebbségi szervezet nyomására ezt az ügyet elbagatelizálnák és egy átlagos szórakozóhelyi késelésként állítanák be, mert ez nem az volt. Itt konkrétan lejött egy cigány társaság, oda ahol korábban soha nem volt balhé, és egyből verekedést provokáltak, és MEGÖLTEK egy és súlyosan megsebesítettek két köztiszteletnek örvendő élsportolót. -
#41952 Legyen neked igazad , reméljük eljön a változás... és kedves politikusaink szerint a szurkolok az ország ellenfelei :| -
szabizsozso #41951 Azért mondom,hogy közel az idő...
Mert Veszprémtől Sarkadig,Hevestől Baranyáig már minden nap csoportosan erőszakolják,verik és ölik a magyart a pirézek.És már elege van mindenkinek ebből.És mivel a politikai valamint a médiaelit csak lapít és eltussolja az ügyet,nagyon hamar az emberek maguk veszik a kezükbe a dolgot.
Én nem adok 1 évet a népírtásra. -
ricsa008 #41950 Nyugodjon békében :( -
#41949 R.I.P. :( -
#41948 Hogyne ismerném, de már mióta ez megy... :( de szerintem most itt veszekedésnek nincs helye , hanem összefogásnak. -
#41947 Döbbenet. Ez nem demokrácia, ez így egy káosz.
Nem akarom elhinni....
Nagyon-nagyon sajnálom, természetesen. A tehetetlen elkeseredettség dolgozik bennem.
-
#41946 Nyugodj Békében, Marian Cozma!
Jobbulást Pesicsnek és Sesumnak!
Ugyan nagyon messze lakom Veszprémtől, és nem láttam még őket játszani élőben, de sportrajongóként nagyon lesújtott a hír!
Hová tart ez az ország !?! -
#41945 Ezt már olyan nagyon nem fogják tudni eltussolni, szőnyeg alá söpörni,a nemzetközi média is velünk foglalkozik, a románok sem fogják annyiba hagyni a dolgot. -
szabizsozso #41944 Te nem ismered a magyar népet és a történelmet. -
#41943 sosem lesz itt változás...