Kézi és az Olimpia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Nyilván meccs utáni nyilatkozat, de Detti szavai hangoltak le leginkább...
Íme
Újra múlik egy kézis ünnep.
Ennek ellenére: "Gyerünk csajok!!!" Tovább!!!
MINDÖRÖKKÉ DUNAFERR!!! HAJRÁ MAGYAROK!!! HAJRÁ MAGYAR KÉZISEK!!!
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Te viszont többet is jelentkezhetnél! <#wink>#wink> Nagyon régen írtál ide, már hiányoltunk.
Ez igen, az egyik kedvencem jön a Lokihoz!!!!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
2007. 12. 15. SPORT1
12:15
Kézilabda
Nõi világbajnokság, helyosztó, Franciaország-Magyarország (élõ)
14:45
Kézilabda
Nõi világbajnokság, elõdöntõ, Románia-Oroszország (élõ
17:15
Kézilabda
Nõi világbajnokság, Norvégia-Németország elõdöntõ (élõ)
2005-ös jött azt hiszem, de azt mint írtam nem igazán tudom lejátszani (borító rányomásos)
Csak amikbe én is belekontárkodtam.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Ne mondd, hogy csak akartam, mert tökönszúrom magam a fakéssel!!! <#vigyor>#vigyor>
Arról van szó. Nem nagy szám.
P e t i válasz | megnéz 2007.12.14 14:12:49 © (83498)
Kézilabda: Temes Bernadett Debrecenben folytatja pályafutását
A DVSC-Aquaticum csapatában folytatja pályafutását Temes Bernadett, a Gyõri Audi ETO KC kétszeres válogatott játékosa.
A 21 éves, több poszton is bevethetõ kézilabdázó egyelõre 2008. júniusáig kötött szerzõdést a dobogóra pályázó debreceniekkel, de mindkét fél reméli, hogy Temes hosszabb távon is a Loki játékosa lesz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
A hozzászólást elolvasva, egy elkeseredett ember, nagy csalódása fogalmazódik meg bennem.
Bizony sokmindenben, még igaza is van, és ez a hozzászólás még szerintem, a kultúráltabbak közül való!
Megvallom, hogy én is kicsit csalódott vagyok, de ez van, és ezt kell szeretni! Mert azok mellet az ember kitart, akiknek a sikeréért, már hosszú évek óta szurkol! Még akkor is, ha most nem sikerült, világot verni!
Én 28.-án szépen kimegyek a Népligetbe, és megtapsolom a csapatokat.
Ez a Szabó Tibor csinálta a csajoknak a zágrábi vb-rõl szóló multimédiás cd-t. Vele készítettük a válogatottnak a 2004-es olimpiai és 2005-ös szentpétervári multimédiás cédét.
A 2004-es hazai eb még mindig kékül. :s
Nagyon jó, hogy felhívtad rá a figyelmem. Kösz.
A számítógép segít azon problémák megoldásában, amelyek nélküle be sem következtek volna.
Remélem, hogy nem
A jó biró - tudom mert voltam az fociban és kézilabdában is (nem tudom, hogy jó, de játékvezetõ) hajdanában/danában - bakizhat, de a szimpátiáját/antipátiáját mindig cselesen nyilvánitja ki. S van rá lehetõség bõven, ha ismeri/felsimeri az illetõ csapat gyengéjét (elõnyszabály alkalmazása/vagy nem, védekezési/támadási automatikus hibák -ld. kétkezes lökés - labdakezelési problémák megitélése, reklamálások kiprovokálása idegesebb edzõk részérõl és megtorlása, stb) alaposan hintába tudja ültetni, látszólag korrekt biráskodás mellett is. Nos, ezt láttam tegnap is szlovénoknál. A kuwaitiak meg. vagy az ukrán hölgyek stb. egyszerüen nem játékvezetésre termettek. Õk véletlenül fújnak jól.
Nyilván ezt a meccs után Detti így érezte, de a legrosszabb fajta az az a vereség, szerintem, amikor azt lehet sejteni, hogy nem mindenki teszi oda magát a meccsen. (Ez tegnap nem volt tettenérhetõ, szerencsére.)
(Lehet, hogy megvisel a térd-sérülésem, amit - szolidarításból - szereztem a vasárnapi ÖTYE rangadón, ahol vendégünk volt Samy. Csak hogy dicsekedjek kicsit.<#wink>#wink>)
Találtam egy beszámolót, amiben elvileg percrõl percre ott van, mi mikor történt. De az újságíró is szelektíven látta, mert Detti csodálatos passzai kimaradtak belõle, valamint az a gólja is, amit sajnos nem adtak meg a bírók, pedig szabályosnak tûnt...<#conf>#conf>
NSO: Cseh László új világcsúccsal aranyérmes férfi 200 méter vegyesen >>
RÖVID PÁLYÁS EB, DEBRECEN. A magyar versenyzõ 1:52,99 perces idõeredménnyel hódította vissza az abszolút idõt a brazil Pereirától.
Holnapra végül mégis a franciák jutottak.
A mi szempontunkból semmivel sem kedvezõbb, mint a románok. 100%-osan oda kell lépni mindenkinek továbbra is, leereszteni semennyit sem szabad.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy Ibolyával mit kezd NA a továbbiakra, játszik-e a franciák ellen.
Igazából ezt tippeltem elõre is. Ha nem leszünk 1. vagy 2. a középdöntõcsoportban, akkor pokoli kemény negyeddöntõ vár ránk. Más kérdés, hogy a franciák ellen sem lett volna semmivel se könnyebb, ha legyõzzük Koreát az utolsó fordulóban. Most Frao., ha gyõzünk, akkor tán Angola az 5. helyért, ha veszítünk, akkor Korea a 7.-ért. Irreálisan brutál mezõny a helyezésekhez képest.
A final4-ban valószínûnek tartom, hogy hatalmas csatákban, de a norvégok és oroszok gyõznek, és döntõznek. Norvég végsõ gyõzelemre, és német bronzra fogadnék per pillanat.
a férfiakkal mi van? akkor jutnak ki ha eb-t nyernek?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Szerintem nálunk 1 gond van!!!
Pálinger, meg Görbic egészen kivételes játékos, nem is találok rájuk jelzõket, míg ugye ha Tóth Timinek is megy, akkor õ is világklasszis játékot nyújt. A többiek is nagyon jó játékosok, de mellettük csak az látszik, hogy Õk ketten, illetve 3-an hihetetlen teljesítményekre képesek. Így hamar lyukasnak tûnhet 1-2 poszt...
Nem ezzel van a baj. Hanem azzal, hogy a szlovénok nem kedvelnek minket. Mert az oroszokat aztán végképp nem. Ezt nem a bíráskodásra mondom, csak a tévhitre.
Összejött a franciákkal a meccs, csak mennyivel jobb lett volna a döntõben. Ez így már nem ugyanolyan visszavágás lenne..
Áááá.. 😞
Per aspera ad astra - Küzdelmeken át a csillagokig
Néha kicsit kontárnak éreztem, s ez az utolsó kijelentése feldühített. Mert egy országos médium kommentátora ne degradálja le a válogatottunkat, arra ott vannak a szurkolók, s ez alól magamat sem vonom ki, mert olykor én is áttesem a ló túlsó oldalára.
Ibi. Valóban sokat hibázott, akár azt is mondhatjuk, hogy annyival többet és súlyosabbat a többieknél, hogy ez már ezen a szinten nem megengedhetõ. Ha ma nem lép pályára, talán továbbjutunk. De nincs ha.
Azzal viszont egyetértek, hogy NA-nak még csak neveznie sem lett volna szabad, annyira maga alatt van. Szerintem elõre látható volt, hogy nem tud érdemben segíteni, sõt inkább ártani fog és mégsem. Ezért hibásnak érzem Õt is.
Függetlenül attól, hogy a világbajnoktól egy góllal kikapni nem szégyen.
De meg lehetett volna.. <#szomoru1>#szomoru1>
Bar ketsegtelen, hogy neha tulzasba viszi az egesz "kezilabda valogatott rajongo kommentator" dolgot.
Amit viszont tartok nagyon, hogy szegeny Ibolyat itthon szettepi a media, ha hazaerkeznek a lanyok. (a hazai community mar most ugy szidja, hogy ihaj...) Pedig csupan arrol van szo, hogy egyszeruen forman kivul van, a vilagon semmi sem jon ossze neki. Megesik ez a legutolso komuvessel ugyanugy, mint a szivsebesszel. A problema az, hogy ilyenkor az emberek leulnek pihenni picit, vagy "felreallitjak" oket a fonokeik, nem pedig eroltetik tovabb es tovabb. NA a "hibas" azert, amiert tulzasba vitte ezt a bizalom dolgot. Es nem azert, mert debreceni vagyok, de szegeny Szucs Gabit igazan kiprobalhatta volna tobbszor is, Ibolya helyet, atlovoben, nem csak egy bukott meccs masodik felidejeben (korea ellen). Mind1, ez van. Fogunk meg tapsolni es orulni Ibolya goljainak a jovoben, ebben biztos vagyok. Csak a kovetkezo idoszakot kell neki kibirnia, aztan minden csoda harom napig tart... 😊
5. hely is szep lesz, ugysem tud senki haragudni ezekre a lanyokra. En speciel mar akkor is orulok, ha latom oket meccseken (valogatott, vagy itthon bajnokin), nem igazan erdekel, hanyadikok lesznek az aktualis versenyen. Jatszanak, kuzdjenek, akarjanak, a tobbi nem szamit. Van az ugy, hogy midnent megprobal az ember, aztan nem jon ossze. De attol meg jo moka volt. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hát akkor mi vagyunk vazze?!
Vannak lyukas posztok, ez tény, de attól még ott vagyunk, van 2-3-4, mikor hogy világsztárunk!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Aztán lehet kiderül Angola jobb lett volna nekünk
Márpedig az olimpiai résztvevõ 12: Vb bajnok+ 4 kontinens bajnok (Európa: Norvégia, Ázsia: kazahsztán, Afrika: Angola, Pán-Amerika: kb. Brazilia) + házigazda (KIna) + 6 kvalifikációs gyõztes!